Hetero / Straight

Kompisens gravida fru

En dag förra våren hade Johan, en av mina bättre kompisar, och jag bestämt att vi skulle träffas hemma hos honom för att gemensamt gå igenom en del saker kring fotbollslaget där jag är tränare och Johan är spelare. Vi har båda ganska välfyllda almanackor och reser väldigt mycket i arbetet men vi hade lyckats hitta en tid där både Johan och jag var lediga från andra plikter. Rutinen är att den besökande fixar med sig en bit mat och något att dricka så jag hade varit och inhandlat varsin jättehummer och ett par flaskor vin.Jag ringde på dörren en kvart före överenskommen tid och dörren öppnades av Johans fru, Pia med förvånad min.

– Chris, Hej! Vad gör du här?

Jag förklarade mitt ärende och Pia såg ganska bestört ut.

– Men Johan åkte till Tyskland på tjänsteresa igår. Han kommer inte hem förrän nästa vecka igen. Han måste ha glömt bort ert möte totalt! Och du som har köpt mat och allt. vilken miss!
– Nja, ingen större fara – sa jag. Fast det är ju synd, hummrarna klarar sig knappast till Johan är tillbaka.
– Mmmm. hummer som är så gott, om du inte har något annat för dig så kan du få bjuda mig på mat istället, jag älskar skaldjur – sa Pia

Sagt och gjort, jag travade in i köket med mina kassar och vi satte genast igång med gratineringen av skaldjuren. Jag sneglade emellanåt på Pia, hon är verkligen något extra att titta på. Blond, halvlångt lockigt hår, vältränad kropp och ett par stora men beslöjade blå ögon i ett fantastiskt sött ansikte. Trots att hon var gravid i 7:e månaden och hade en gigantisk kula till mage under snickarbyxorna så var hon lika vacker som alltid. Pias bröst var större än innan graviditeten även om hon var rikligt utrustad på den fronten i vanliga fall. Kanske var hon t. o. m. vackrare än vanligt, jag tycker att gravida kvinnor är jättesexiga. Vet dock inte riktigt varför, men oerhört sensuella är de.

Johan och Pia hade varit gifta i 3 år och barnet som var på väg var deras första. Själv hade jag just separerat efter 8 års samboförhållande och hade delad vårdnad om 2 döttrar. Efter maten satte vi oss ned i vardagsrumssoffan och pratade om graviditet, barn och livet i största allmänhet. Vi kom också in på mitt spruckna förhållande och om hur jobbigt det är när ena parten reser mycket. Vi skrattade, nojsade och hade det faktiskt jättemysigt under kvällen och jag kände mig nästan lite avundsjuk på Johan som hade en så mysig tjej.

När även kaffet var urdrucket reste sig Pia upp ur soffan och grimaserade samtidigt som hon försökte bli av med stelhet i axlarna.

– Det är helt förskräckligt vad ont i ryggen man kan få när man är så här framtung. Jag skulle verkligen behöva en grundlig rygg och axelmassage – sa Pia
– Tjaa, det går väl att ordna! Jag har ju gått den där massagekursen som Johan också skulle anmäla sig till. Om du vill kan jag försöka fixa till dina ömma muskler och senor.

Vi städade undan på soffbordet och arrangerade ett antal dynor och kuddar så att Pia kunde ligga så att hennes mage kunde få plats utan att det blev obekvämt. När jag kom tillbaka från badrummet med en flaska barnolja så låg Pia utsträckt över bordet endast med ett par trosor på sig, såna där med korta ben och spetsar. Vanligtvis så är kompisarnas fruar eller flickvänner absolut tabu och jag hade inga som helst tankar på att försöka förföra Pia heller. Dessutom är hon 24år, gravid och relativt nygift. Jag i min tur skulle just fylla 41 så sannolikt skulle det inte finnas en chans heller. Men, hon var så fantastiskt sexig där hon låg på bordet och jag kände att jag mot min vilja började få stånd.

Hon var verkligen stel i rygg och axlar. Pia blandade ”Aj” och ”Oaahhh” med mer vällustiga ljud under massagen. Efter 45 minuters knådande började hennes rygg äntligen bli mjuk.

– Nu känns du bra i ryggen, är du nöjd så här ? frågade jag
– Åhhh. snälla., orkar du ta ben och höfter också? Det är sååå superskönt att få massage, du är verkligen proffsig, har inte känt mig så här avslappnad i musklerna sedan jag blev gravid.

Medan jag försiktigt började massera Pias fötter frågade jag; – Jaså! Får du aldrig massage av Johan?

– Icke! Den knäppskallen tar inte ens i mig sedan magen började växa, han tycker att jag har blivit så ful – svarade Pia.

Vid det här laget höll ståndet på att spränga gylfen på mina jeans, att massera denna läckra, nästan nakna skönhet var mer än vad kuken fixade. I ögonvrån ser jag att Pia ligger med halvslutna ögon och verkar nästan smygtitta på bulan i mina byxor och jag känner att jag rodnar svagt. Jag häller lite mer barnolja i handflatorna och börjar massera hennes ben. Pia särar lätt på benen för att jag skall komma åt bättre och när mina händer masserar insidan av låren, mindre än 10cm från hennes kön säger jag;

– Knäppskalle var nog rätt ord, du är bland de mest sexiga kvinnor jag någonsin sett. Johan måste vara galen som inte uppskattar den här fantastiska kroppen.

Pia vred på huvudet och log mot mig med glansiga ögon, nickade mot mitt bultande skrev och sade;

– DEN verkar det i alla fall uppskatta mig.

Jag stelnade till och visste inte vad jag skulle säga. Var på väg att ta bort mina händer från hennes vackra ben när hon plötsligt klämde fast händerna med sina lår.

– Fortsätt, nästan viskade hon.

Sedan kravlade hon runt till ryggläge på kuddarna, tog tag i mina händer igen och förde dem till sina bröst.

– Resten av kroppen måste också få sitt eller hur?

Helt förstummad och med en jätteklump av kåthet i halsen började jag att smeka mjukt runt brösten, nöp försiktigt i vårtorna och böjde mig fram och kysste hennes mage. Pia fullkomligen exploderade. Hon satte sig upp och praktiskt taget slet av mig byxor och boxershorts i ett huj.

Hon tog tag i min bultande kuk och runkade den prövande några tag innan hon lång samt lät den glida in mellan sina läppar. Hon sög som en gudinna. Långsamt och med hårt sug. Hon runkade skaftet långsamt medan hennes tunga spelade över ollonet.

– Shit vad jag älskar suga kuk, sa hon plötsligt.

Synen var underbar. Där stod jag med byxorna runt knäna och långsamt munknullade min kompis gravida fru som satt på deras bord.

– Gillar du det, frågade hon. Vill du spruta?

Jag nickade töntigt och hon började ge sig på kuken med båda händerna. Hon runkade, slickade och sög mig som jag aldrig varit med om. Jag kände hur det drog ihop sig i pungen och stönade högt.

– Jag kommer spruta snart, väste jag och det tog inte många sekunder innan jag sprutade ut en fontänstråle rakt i Pias vackra mun.

Hon svalde undan och sperman fortsatte spruta ner hennes vackra ansikte. Hon runkade kuken sakta medan hon förde runt det sprutande ollonet i ansikte. Underbart! Sprutet varade säkert i 45 dekunder

Det tog mig däremot bara 10 sekunder att komma till sans igen. Jag böjde mig fram och lyfte upp Pia och bar henne bort till sovrummet och lade försiktigt ned henne på sängen. Jag tog av mig resten av kläderna och gled ner bredvid Pia och kysste växelvis hennes bröst ned mot hennes stora, runda mage.

– Gud. jag är sååå kååååt – nästan väste hon

När min tunga gled ned längs ena ljumskvecket lyfte hon på stjärten för att jag skulle kunna ta av trosorna. Jag drog sakta ned dem och avslöjade ett alldeles hårlöst kön.

– Du är så otroligt vacker – sa jag mjukt.
– Ta mig. nu!
– Inte än, jag måste få smaka på dig först.
– Retas inte. slicka mig då. fort!

Jag lyfte upp hennes stjärt och lade en kudde under den, drog upp Pias knän och kysste försiktigt runt hennes yttre blygdläppar. Ny explosion! Hon slet tag i mitt hår och formligen pressade mitt ansikte mot sin kala fitta. Hon skrek;

– DU GÖR MIG GALEN. !

Slickade mjukt och sakta vidare och fann en stenhård klitorisknopp, den stod faktiskt rakt ut som en liten minikuk. Jag slöt mina läppar kring den och kittlade den lätt med tungspetsen.

– OOOOOAAAAHHHH.

Hela Pias kropp skälvde, hennes orgasm kom i långa krampliknande attacker.

– Det verkar som om vi behövde det här båda två, med tanke på hur snabbt det gick för oss – sa jag och log.
– JAG vill ha ännu mer, det känns som jag behöver ta igen massor. Johan och jag har inte haft sex på månader. Jag vill ha en kuk i mig, BUMS! sa Pia och skrattade

Jag lade mig bakom hennes rygg och förde in kuken i hennes heta grotta. Vi älskade hett och länge. Njöt och skrattade, tog en paus emellanåt, älskade igen och igen och igen. sov några timmar, älskade igen.

Det är snart ett år sedan allt det här hände. Johan har ingen aning om vad som hände den där natten. Pia och jag har heller aldrig gjort om det och ingen av oss har några skuldkänslor över historien. Det har väl hänt att vi har lett mot varann i smyg när diskussionen har rört sex när vi har träffats men varken Pia eller jag har tagit initiativ till en repris.

Fast, man vet aldrig. Johan har pratat om att skaffa ett syskon till Jessica.

Föregående Inlägg

Sofia & Madde

Nästa Inlägg

Angelica