Hetero / Straight

Knullad av min svåger

Det jag berättar nu hände för 4 år sedan och var anledningen till min skilsmässa för två år sen. Då var jag 24 år och lyckligt gift med en underbar man vid namn Alexander och behövde inte tänka på särskilt mycket då han var chef för ett medelstort IT företag och tjänade mer än tillräckligt för oss båda. Själv tillbringade jag dagarna med allehanda bestyr som manikyr, ansiktsbehandlingar, shopping, träning, fika och middagar med mina underbara väninnor.

Min man hade en 14 år äldre bror (han var alltså 45) vid namn Tom, också han en extremt framgångsrik affärsman men det var också enda likheten mellan honom och min make. Då min make var hängiven sin fru (alltså jag) och satte vår lycka och äktenskap framför allt så hade Tom (kallad Kungen i affärskretsar) tre misslyckade äktenskap bakom sig. Det enda den mannen brydde sig om och var trogen mot var sig själv och sitt jobb, allt annat struntade han i. Jag kände mig minst sagt obekväm i Toms sällskap.

Han gjorde absolut ingen hemlighet av att han gillade mitt utseende då han helt ogenerat spanade in mig, till och med när min make var närvarande. Alexander skämtade ofta med sin bror när han såg att han kollade in mig ”se men inte röra”, ”Anna är en tjej du missade” och ”fortsätt dröm Calle lille” var saker han kunde säga. Vanligtvis hade jag inga problem med att killar, män och gubbar spanade in mig, jag gillade det till och med. Ibland, om det kändes rätt, lät jag den som tittade se mer än vad som anses vara ok, en bröstvårta som ”råkade” synas, en liten ”upskirt” så mannen såg mina trosor, etc. Men med Tom kändes det så fel. Och nu skulle han bo hos oss i en vecka för han höll på att renovera sitt ”palats” som han kallade det. Min make skulle till råga på allt iväg på affärsresa i slutet på veckan så jag skulle vara tvungen att bo ensam med hans äckliga bror. Jag tyckte han var vidrig rent ut sagt.

Tom anlände vid 18-tiden när min make stod i duschen och jag höll på att fixa det sista med maten, dvs att jag ännu inte var ombytt och stod och slängde ihop salladen. Maten skulle serveras vid 18:30-tiden och det var då jag hade förväntat mig att Tom skulle komma. Genast i dörren så kände jag mig uttittad. På mig hade jag en tight top med en rejäl urringning som avslöjade hur väl formade mina stora silikonbröst var och ett par hot pants som satt perfekt på min tighta vältränade rumpa, de skar in sådär sexigt i skinkorna så att den som tittade inte kunde vända bort blicken.

Dessutom, jag var redan superkåt och mina trosor var alldeles fuktiga i grenen då jag hade fantiserat om att min make överraskat mig bakifrån då jag lagade mat och älskade med mig uppe på middagsbordet.

– Välkommen Tom, kul du ville bo här ett tag, maten är inte riktigt klar men kom in och ta ett glas vin så länge sa jag och gav honom en kram så vänskapligt jag förmådde.
– Tack. Var är min bror då sa han samtidigt som hans ögon gick upp och ner för min kropp.

Jag vände mig om och gick mot köket samtidigt som jag svarade att han stod i duschen. Jag kunde nästan känna Toms blickar på min rumpa när han följde efter mig in i köket.

– Jag hoppas du gillar pärlhöna sa jag med ett leende och vände mig mot honom.

Han tittade mig i ögonen och sade samtidigt som han lät ögonen återigen vandra längs min kropp

– Det ser alldeles utsökt ut.

Jag blev alldeles stel, det var tydligt att han menade att jag såg utsökt ut och inte maten. Jag hatade verkligen denna mannen och allt han stod för, men reptildelen av min hjärna verkade gilla vad han sa för jag kände en härligt pirrande känsla i underlivet. Jag stensatte mig och vände mig om och tog fram en flaska vin från vinkylen och hällde upp åt honom.

– Jaså ni har redan börjat festen hörde jag min make säga bakom oss.

Jag blev alldeles varm i kroppen, där stod han, min make, såå sexig och snygg klädd i ett par svarta finbyxor och en djuphavsblå figursydd skjorta som var lite uppknäppt.

– Nejdå inte alls min älskling. Du får ta hand om din bror i några minuter så går jag och byter om till något mer lämpligt svarade jag.
– Visst gör så. Nå Calle lille va dricker du då?

Med ett leende lämnade jag de båda tupparna för att byta om. Jag vet inte varför min man alltid envisades med att kalla Tom för Calle lille då han var storebror, jag var dock säker på att Tom hatade det.

Jag gick först in i badrummet för att tvätta av mig lite, all ånga från maten hade gjort mig lite svettig och dessutom kände jag att jag behövde byta trosor, de jag hade på mig var alldeles genomvåta av fittsafter från mina fantasier om min make.

-Kära bror jag får nog avvika en stund för att uppsöka er toalett. Kommer snart sa Tom och gick bort mot gästtoaletten, men istället för att gå in fortsatte han vidare i hallen och gick uppför en liten trappa som tog honom till mitt och Alexander master bedroom. Väl där kikade han försiktigt in genom den öppna dörren.

Mina tankar om min make hade inte slutat, tvärtom hade synen av honom i köket gjort mig ännu kåtare så därför tog jag på mig mina nyinköpta underkläder som bestod av vita stay-ups med spets, lövtunna halvt transparanta stringtrosor av silke som man kunde skymta att jag var helt rakad under och en matchande bh som väl framhävde mina stora fasta bröst. Jag såg mig själv i spegeln och sa till mig själv,

– Ikväll ska du få smaka din mans kuk samtidigt som jag lät min ena hand smeka min våta mus utanpå trosorna.

Plötsligt hörde jag golvet i hallen knaka och vände mig hastigt om. Jag satte nästan i halsen när jag såg att i dörröppningen stod min mans bror och tittade illmarigt på mig. Jag var helt mållös och tittade bara på honom, ville titta bort och be han försvinna men det kändes nästan som en duell, och jag ville inte verka svag inför honom. Hans ögon såg ut att ha vilat på min nakna tighta rumpa innan jag vänt mig om men nu lät han dem glida ner längs min kropp.

Hans ögon stannade vid mina bröst, nästan som för att mäta hur de såg ut i full frihet, och fortsatte sedan neråt, omedvetet bet han sig lite lätt i läppen när hans blick nådde mina trosor, han kisade och försökte se om jag var rakad eller inte.

– Ja du sa han. Om inte min kära lillebror knullar livet ur dig när du är klädd sådär kan du komma till mig så ska jag hjälpa dig haha.

Jag hörde hans skratt när han gick iväg och satte mig generat på sängen.

Jag tittade på min rosa klänning som låg på sängen, ställde mig upp och tog på den. Herregud, den är ju som ett skinnfodral tänkte jag och såg i spegeln hur väl mina uppnosiga bröstvårtor avtecknade sig mot tyget på klänningen. Nåväl, jag samlade ihop lite mod och gick mot köket för att servera maten till min man och hans vidriga bror.

-Wow hörde ett utrop från Tom när jag gjorde entre i köket. Du kan skatta dig lycklig kära bror som har en så vacker och ärbar kvinna till hustru.

-Jodu Calle lille, jag är verkligen en lycklig man. Synd bara att det blir du som får njuta av hennes närvaro denna vecka. Ledsen älskling, fick ett telefonsamtal när du bytte om och jag måste åka redan imorgon bitti.
– Det var ju den roliga middagen sa jag lite irriterat.

Jag kastade ett öga på Tom som såg ut att sitta och mysa av nyheten. Resten av middagen fortlöpte utan incidenter men med Toms ständiga kåtblickar över min kropp. Faktum var att hans blickar på något perverst sätt bara ökade kåtheten jag känt i kroppen de senaste timmarna och jag längtade efter min mans kuk som skulle penetrera mig. Alexander kuk var inte särskilt stor, normal storlek skulle jag tro, tidigare i mitt liv hade jag älskat att bli uppfylld av en stor kuk men med Alexander var det mycket annat som kändes viktigare.

Väl ensamma i sovrummet hoppade jag på Alexander

– Knulla mig Alexander, jag är såå kåt och jag vill känna dig inne i mig viskade jag i hans öra samtidigt som min hand smekte hans kuk utanpå hans byxor.
– Älskling, vet inte om jag orkar ikväll, är trött och alldeles för full svarade han.

Men jag gav mig inte, jag knäppte upp hans byxor och tog tag om hans slaka kuk och började försiktigt runka förhuden fram och tillbaka över hans ollon.

– Älskling, ledsen alltså men jag orkar inteeeeiii ohh.

Alexander stönade till när jag tog hans halvslaka kuk i munnen och började suga mjukt och försiktigt som jag visste att han älskade. Jag lät min ena hand söka sig innanför mina trosor och smeka min fitta som dröp av fittsafter, åhh va jag vill ha kuk tänkte jag. Tungan lekte på toppen av ollonet och jag smekta hans kuk med mina mjuka läppar, jag runkade honom men kuken ville inte växa, den ville inte ta sig upp.

Förbannad till tusen skrek jag åt honom att han är en jävla egoist och lade mig ner i sängen, och då såg jag i ögonvrån hur Tom försiktigt stängde dörren och i handen hade han en gigantisk kuk, enormt mycket större än min makes. Missnöjd och arg somnade jag med Toms jättekuk på näthinnan.

När jag vaknade på morgonen efter hade Alexander redan stuckit så jag gick direkt in i duschen. Det var ljuvligt att känna det varma vattnet mot min kropp. När jag tvålade in mina bröst gick det ilningar genom kroppen och bröstvårtorna styvnade. Fan ta Alexander tänkte jag, hur kunde han lämna mig i en hel vecka otillfredsställd. Jag hade verkligen behövt känna honom inne i mig. Mina händer smekte mina bröst och ner mot magen och slutligen kände jag hur våt min fitta var, och inte av vatten. Jag särade mina blygdläppar och lät duschmunstycket spela över min klitoris och jag kunde inte hålla tillbaka mina stönanden.

– Åhh mm ahh jag vill ha kuk ohhh.

Med den fria handen började jag att massera min klitoris samtidigt och nu var jag på en annan planet, jag längtade efter orgasmen som närmade sig.

– Ohh ahhh mmm oh ah yeeeaa ohhh stönade jag högt.

Plötsligt hörs hårda knackningar på dörren.

– Anna, är du ok, jag hörde skrik ropar Tom.

Fan, han är ju hemma tänkte jag.

– Ingen fara, jag ramlade bara i duschen ropade jag tillbaka.

– Ok, frukosten är färdig sa han och gick mot köket.

Helvete jag var ju så nära tänkte jag och nu hade jag tappat allt. Jag gick ut ur duschen och slängde på mig en klänning jag tänkte ha när jag skulle träffa mina väninnor. I köket möttes jag av Tom som satt och åt frukost. Nu börjar helvetet tänkte jag.

-Nämen god morgon Anna, tog du sovmorgon idag, hade du en tuff natt säger Tom illmarigt och tittar upp från sin laptop som är placerad i hans knä, han sitter tillbakalutad i stolen och med fötterna nonchalant uppslängda på bordet.
– God morgon Tom och nej jag hade ingen tuff natt, sov som en prinsessa svarade jag lite vresigt.
– Klart du gjorde fick jag till svar.

Mina röda varma kinder avslöjade nog hur generad jag kände mig i Toms sällskap sedan han sett mig suga min makes kuk. Till råga på allt hade han inte ens fått upp den vilket gjorde att jag kände mig ännu mer förlägen. Nu trodde väl Tom inte ens att jag kunde tillfredsställa min man.

Jag tog och hämtade mitt kaffe och satte mig ner mittemot min äckliga svåger.

– Vill du att jag ska hämta en tröja säger han plötsligt.
– Ursäkta, varför då undrade jag.
– Förlåt Anna men jag trodde att du frös sa Tom.
– Varför skulle jag frysa, det är ju jättevarmt här inne sa jag.

Tom tittade mig i ögonen och svarade

– Jag råkade notera dina bröstvårtor. De styvnar väl om du fryser… eller är du lite kåt.

Jag kollade ner på min åtsittande klänning av tub-top modell som hade bara axlar och hölls uppe av mina stora bröst, och såg hur mina små bröstvårtor hade styvnat och tydligt kunde skymtas under klänningens tunna tyg. Herregud, man kan ju till och med avteckna de små knottrorna runt själva bröstvårtan.

– Nej det är ingen fara. Jag antar att de lever sitt egna liv ibland svarade jag. Och förresten, jag är absolut inte kåt, tack som frågar.
– Man vet aldrig skrattade han tillbaka.

Efter kaffet gick jag upp och bytte om till en svart åtsittande pennkjol och en svart västliknande top med knappar framtill. Västen hade djup urringning och man kunde skymta min svarta bh under. Som jag nämnde tidigare så gillar jag ibland att ”busa” med män som spanar in mig och därför älskar jag att klä mig i sexiga underkläder. Idag hade jag som sagt valt svart bh med matchande stringtrosor i mikrofiber material, jag älskade känslan som detta material gav mig när jag blev våt och Alexander älskade också att börja slicka min fitta genom mina trosor innan han förde dem åt sidan och slickade min renrakade fitta på riktigt. Till bh:n och trosorna hade jag en tillhörande svart men transparant strumpebandshållare som höll uppe mina ljust beiga stay ups.

Lunchen med mina vänner var som alltid trevlig, dessutom hade en ung servitör flirtat vilt med mig. Jag hade låtit han få en skymt av mina trosor och jag hade sett hur hans härligt stora kuk växt sig stor innanför hans byxor. Åsynen av den gjorde att mina tankar återigen kom att fokusera på sex och hur mycket jag längtade efter att Alexander skulle knulla mig.

Väl i bilen hem hade min kjol glidit upp så pass mycket att jag kunnat känna lite på min våta fitta genom trosorna, ilningarna spreds genom kroppen och jag kände hur våt jag började bli. Jag stannade vid ett rödljus och mitt högra pekfinger letade sig försiktigt in i min våta grotta. Jag blundade och gav ifrån mig ett lätt stönande. Plötsligt hörde jag en bil tuta och jag kom ur min koma, bara för att se hur gubben i bilen bredvid tittade gillandes mot mig. Om han inte sett så hade han i alla fall förstått vad jag sysslade med tänkte jag.

När jag körde in på vår uppfart hade mina trosor hunnit bli genomvåta och jag önskade att Tom inte var hemma för jag behövde verkligen ta fram min stora massagestav, låta den fylla upp mig och äntligen få njuta av en efterlängtad orgasm.

Väl hemma verkade det som att Tom var bortflugen.

– Hallå, jag är hemma ropade jag försiktigt men fick inget svar.

Skönt tänkte jag och rusade mot sovrummet. Och där fick jag en chock. Vid min ände av sängen stod Tom och i den ena handen hade han ett par av mina trosor som han nu stod och luktade på. Hans andra hand smekte han sin kuk innanför byxorna med.

Jag blev rasande och gick bestämt fram mot honom.

– Vad i helvete håller du på med?

Tom vänder sig hastigt om och tittar på mig med en djurisk blick.

– Va fan ser det ut som sa han.
– Sluta omedelbart sa jag och slet till mig trosorna från honom, och då såg jag vilken enorm bula som syntes innanför hans byxor. Jag ville inte titta på honom och vände mig därför om och sa till honom att om han går ut nu så försöker vi glömma detta och så lovar jag att inte säga något till Alexander.

Men istället för att gå ut som jag trodde han skulle göra kände jag helt plötsligt hur han tog tag om mina stora bröst bakifrån och klämde dem så att min ena bröstvårta nästan blottades.

– Hjälp va fan gör du säger jag till honom.
– Anna, du är den sexigaste kvinna jag någonsin sett och du har kåtat upp mig till vanvett säger han samtidigt som han i ett och samma tag sliter upp knapparna i min väst och drar undan bh:n så att mina bröstvårtor blottas.

Jag blir lite rädd då jag aldrig sett en sån djurisk blick i någon man tidigare.

– Såja säger han. Låt oss ha det skönt tillsammans viskar han samtidigt som hans händer klämmer på mina bröst.

Jag känner en rädsla men samtidigt reagerar kroppen på Toms bryska behandling och mina bröstvårtor styvnar, återigen känner jag också hur det pirrar i min mus och hur mina trosor börjar bli fuktiga.

-Sluta, du är galen skriker jag och försöker komma loss. Släpp mig!
-Hahaha skrattar han. Du kan skrika, du kan klösa och du kan göra va du vill men du kommer ingenstans. Det finns ingen som kan höra dig. säger han och knäpper upp min kjol och låter den falla till golvet så jag nu endast är iförd bh, trosor, strumpebandshållare och stay ups.

– Men va vill du med mig gnyr jag och känner hans ena hand leta sig nerför min mage och försiktigt börja smeka min fitta utanpå mina trosor, det är outhärdligt skönt men jag vill verkligen inte.
– Vad jag vill är att du suger av mig som du sög av min bror igår kväll säger Tom och masserar min klitoris genom det tunna trostyget.

Det är såå skönt och jag känner hur våt jag börjar bli, men det är så tokigt fel och äckligt det som håller på att hända. Min makes 45 åriga äckliga storebror ligger och smekar min fitta.

– Snälla Tom låt mig gå, detta är fel. Tänk på din br.. ohh mm ahh stönar jag när ett av Tom fingrar långsamt glider in i mig och han samtidigt biter mig försiktigt i min bröstvårta. Det är så skönt och jag känner hur kåtheten i mig växer sig starkare.
– Vad jag vill är att knulla dig så hårt att du aldrig kommer vilja knulla en annan man igen.

Samtidigt som han viskar flyttar han sig längre ner och lägger sig mellan mina ben och precis innan hans tunga börjar slicka min fitta (fortfarande utanpå mina trosor) säger han
– Och tro mig Anna, min kuk kommer inte att slakna.

-Ahhh ohhh mmm ahh min guuud ahh åhhhh ahh sluutaaa iinteee ohh ahhh skööönt stönar jag högt när jag känner hans tunga och värmen från hans mun mot min fitta.

Han för undan trosorna och börjar slicka mig ”på riktigt”, hans tunga virvlar lätt på min klitoris och jag är nu helt förlorad, det är obeskrivligt skönt och jag känner hur orgasmen närmar sig.

Plötsligt slutar han.

– Neej, meer, slicka meer bönar jag. Han skrattar åt mig.
– Ta det lugnt lilla Anna. Du ska få massa mer. Ställ dig på alla fyra befaller han.

Åhh äntligen ska jag få kuk tänker jag och vänder på mig.

Till min förvåning börjar han istället att pulla mig igen, fast bakifrån. Hans fingrar inne i min fitta är såå sköna.

– Aaayyee ohh iiiee det kittlaarr ohh mm fortsätter jag stöna när jag känner hans tunga börja slicka min anal.
– Hahaha det här gillar du va säger han och pressar in sitt finger i mitt trånga analhål och då kommer jag direkt.
– Ahhh mmyy Goood ohh ahhh jaag kooommmeerrrr ahhh mmmiiiee va sköönnnt, åhhh mm skriker jag och hela min kropp skakar i spasmer.

Jag hinner inte ens hämta andan innan han har plockat ut sin kuk ur byxorna och riktar den mot min mun.

– Sug Anna, din lilla hora!

Hans kuk är verkligen gigantisk, säkert 28 cm lång och hur bred som helst, den går knappt in i munnen. Jag öppnar försiktigt mina läppar och låter den komma in, den smakar salt och luktar svett men jag är alldeles för kåt för att bry mig om såna saker. Jag spelar med tungan på hans ollon och suger hans kuk så mjukt och bra jag kan

– Hahaha härligt stönar han. Du suger som en gudinna Anna, fattar inte vad brorsans problem är. Arrh fy fan va skönt skriker han.

Efter några minuter drar han ut sin kuk och säger till mig att lägga mig på rygg. Jag gör som han säger men kan inte hjälpa att undra hur Toms enorma kuk skall kunna komma in i mig. För ett ögonblick ser jag framför mig den perversa situationen jag befinner mig i. Naken, sånär som på strumpebandshållare och stay ups, ligger jag med särade ben och genomvåt fitta och väntar på att min makes äckliga bror ska knulla mig. Jag ser hans halvtjocka mage, hans nästan skalliga huvud och hur svettig han är av ansträngningen och jag säger till mig själv att nu, nu har jag chansen att komma undan. Då tar Tom tag om mitt ena ben och lyfter upp det på sin axel. Han tar sedan tag om sin bamsekuk och för den mot min väntande grotta som glänser av fittsafter.

– Vänta, sluta säger jag. Vi kan fortfarande sluta, detta är fel.

Tom tittar på mig med sin djuriska blick men struntar fullständigt i vad jag sa. Han riktar sitt ollon och jag ser och framförallt känner hur det börjar pressa undan mina våta mjuka blygdläppar och långsamt glida in i min våta, kåta, längtande fitta.

– Mmm ohhh ahhh mmm va stoor ahhh försiiiktiiigt ahh mm meeerrr åhhh va skööönnt ahh knulla ahh knulla mig, Tom ohh knulla mig håårt ahh mm ohh skriker jag när jag mm för mm totalt fylls upp av min svågers enorma kuk.

Tom knullar mig med långa, djupa tag men efter ett tag blir han ivrigare och han börjar öka tempot. Jag känner hur mina fittmuskler gör allt för att inte sprängas och jag har aldrig tidigare producerat så mycket fittsafter som bokstavligen rinner ur mig.

Tom lägger ner mitt ben så det vilar ovanpå det andra och jag kommer att ligga på sidan. På detta sättet pressas min fitta ihop ännu mer och han kommer ännu längre in i mig. Samtidigt som det gör ont så blir det också ännu och jag är kåtare än någonsin tidigare.

– Aoouu aj ohh ajj mm du gillar att knulla brorsans fru ahh ohhh hårdaaree ahh knulla mig hårdare ditt svin ohh knulla ahh mm stönar jag och känner hur orgasm nr två sköljer över mig.

Hela min kropp skakar och jag skriker

– Ahhhiieee ohhh jjjaaaa knulla mig Tom, knuullaaa miiigg ahhhh.

Samtidigt som hela min kropp skakar lyfter Tom upp mig och placerar mig ovanpå sin jättekuk så jag kommer att rida honom. Mittemot mig är vår stora sovrumsspegel och i den ser jag hur min fitta återigen delas när den försöker ta emot hela Toms jättekuk. Långsamt försöker jag rida honom för att det inte skall göra så ont, långsamt upp och ner, in och ut, jag ser hur fittsafterna pressas ur mig när kuken pressas in. Det är den härligaste och kåtaste syn jag någonsin sett.

– Ohh mm din kuk är såå skön ahh långsamt ah härligt ohh ahh.

Men Tom tröttnar på att knulla mig långsamt. Han sätter upp ett jättetempo och hans jättestora manslem går in i och ut ur mig och fyller upp mig. Det gör ont men är samtidigt såå skönt

– Åhh Guuud jag kommeeer igeeen ahhh mmm åhh ahhh mmm ahh skriker jag och helt plötsligt börjar det spruta ut fittsafter ur mig, något jag aldrig vart med om tidigare.

– Ahhh mm ohhh hiieee ohhh m mm ahh aa Guuud ahh ooohhh

Detta blir för mycket även för Tom som nu drar ut sin kuk och samtidigt som det fortfarande rinner ur mig sprutar han sin varma kladdiga sperma rakt i mitt ansikte. Kuken fullständigt dränker mig i hans varma sperma. Det känns som han aldrig slutar spruta. Jag tar den i munnen och suger och det rinner kladdig sperma längs min mun, mina kinder, min hals och ner på mina bröst.

-Fy fan va bra du är, stönar Tom
-Du med, får jag ur mig.

Fortsättning kommer…

Föregående Inlägg

Felicas Gloryhål

Nästa Inlägg

Firmafesten