Hetero / Straight

Kaffe med dopp

Den mörkhåriga tjejen på caféet tittade upp ett ögonblick och hennes blick fångade min. Jag hade precis beställt mitt vanliga kaffe och pastramismörgås och jag gick på det här caféet nästan varje dag.

Men henne hade jag aldrig sett förr. Hon var inte så lång, mycket mörk, som en italienska och så hade hon den där elfenbensfärgade huden med röda kinder som man ofta ser hos sydländska kvinnor.

Jag hade en halvtimmes då jag brukade fika och läsa tidningen men jag beslutade mig för att läsa något annat den här dagen. Caféet var nästan tomt så jag kunde inte sätta mig vid hennes bord men jag satte mig på ett bord precis bredvid henne.

Våra blickar möttes igen och hon log svagt medan hon lät blicken flacka ut mellan fönstret. Jag tog en klunk kaffe och en bit av min smörgås. Så vände hon plötsligt blicken direkt mot mig.

Hon var snygg, jag kunde ana hennes former under hennes tajta klänning och jag började känna mig lite upphetsad. Hennes blick borrade sig in i mig och jag beslöt mig för att glömma allt jag visste om vett och etikett. Jag gick och satte mig hos henne.

– Det har jag väntat länge på, sade hon på felfri svenska.

Jag blev lite överraskad. Visst ser jag bra ut men ändå är jag inte direkt van att någon går så rakt på sak.

Vi började prata precis som om vi känt varandra länge och hon berättade att hon var av italiensk familj men att hon hade bott i Sverige sen hon var barn. Hon hade just varit på semester i sitt hemland men att hon hade några dagar kvar av semestern som hon tänkte fördriva i stan.

Jag tyckte det var synd att min rast redan var över, men vi bestämde att vi skulle träffas när jag slutat jobbet. Och det gjorde vi också.

Efter vi tagit en drink på en bar åkte vi hem till mig.

Jag hade en del erfarenheter av utländska kvinnor, som kunde vara otroligt hämmande, men inte hon här. Så fort vi kom hem till mig började hon nästan direkt att klä av sig det mesta hon haft på sig och sedan började hon undersöka köket och vad som fanns hemma att äta. Hon hittade till och med en flaska rödvin som hon gav åt mig att öppna.

– Jag är så otroligt hungrig. Både på det ena och det andra, sade hon där hon sprang omkring i sina svarta underkläder med ett stycke bröd i den ena handen och ett glas vin i den andra.

Hon fick fram bröd, oliver och en bit ost på bordet sen åt vi och drack. När vinet började ta slut började hon att kela med mig. Först utanpå kläderna, därefter lät hon handen glida in under min skjorta och nedför ryggen tills hon stannade till på min röv. Så drog hon ner byxorna på mig. Min kuk hoppade fram som gubben ur lådan. Och den stod i sin fulla prakt.

– Mmm, sade hon. Så stor och hård. Är den till mig?

Utan att vänta på svar började hon att slicka suga den med långsamma rörelser. Hon sög kuk och slöt munnen om kukhuvudet. Hon var otroligt duktig på det.

Så släppte hon taget för ett ögonblick och såg på mig och skrattade lite.

– I mitt hemland skall man vara oskuld när man gifter sig, sade hon. Så vi lär oss allt om hur man skall slicka och suga istället..

Det kändes helt OK för mig tänkte jag med mitt kukhuvud i hennes mun. Hennes händer gled upp och ner över mitt kukskaft, runt min pung och helt bakom den där hon krafsade mig på insidan av skinkorna. Plötsligt släppte hon greppet om runt mitt kukhuvud. Så lät hon tungan glida ner på undersidan av kuken.

Hon slickade på min pung och lät tungan glida upp i skåran mellan mina skinkor. Det var fantastiskt läckert. Hon fortsatte med att slicka och suga en stund tills min kuk var på bristningsgränsen. Då reste hon sig upp.

– Nu skall vi bada, sade hon. Så tog hon av sig resten av sina kläder med långsamma rörelser. Själv fick jag bråttom och slängde av mig mina kläder och vi gick ut i badrummet tillsammans.

Vi hoppade i badkaret och tvålade in varandra under duschen och hon ställde sig bakom mig. Hon smekte sin intvålade kropp mot min baksida samtidigt som höll min kuk i ett fast grepp. Dessutom gjorde hon samlagsrörelser mot mig när hon runkade min kuk, det kändes riktigt porrigt.

Hon satte sig på knä framför mig och lät kuken glida upp och ner mellan sina underbara vackra bröst. Synen var gudomlig och jag hade inte en chans att hålla emot. När kuken sprutade rakt upp mellan hennes bröst och stänkte upp över hennes ansikte, höll hon hela tiden kuken i ett fast grepp och pressade den extra hårt mellan brösten.

Efteråt duschade vi av varandra. Hon ställde sig med skrevande ben och ville att jag skulle duscha hennes renrakade fitta med handduschen. Samtidigt smekte hon sin klitoris och sina blygdläppar och det dröjde bara någon minut innan hon kom i en lång explosiv och skrikande orgasm.

Efter denna urladdning så sköljde vi av oss och torkade varandra. När vi var torra svepte vi in oss i varsin morgonrock. Jag gjorde lite kaffe och serverade ett glas likör och vi bara slappade lite i soffan. Det kändes underbart skönt, nästan som om tiden stod stilla, och jag kunde inte fatta att jag träffat denna flicka samma dag. Det hela kändes så naturligt. Jag måste ha slumrat till.

Jag vaknade med ett ryck när jag kände hennes ännu lite fuktiga hår på min mage. Hon var full igång igen med att suga min kuk och trots att jag hade dåsat till hade min kuk inget emot det. Den stod redan som en flaggstång och hennes mjuka läppar fick den att darra av upphetsning. Jag kunde smyga in min hand under hennes morgonrock och jag förde fram ena handen ytterligare tills jag kunde känna hennes små, våta blygdläppar i öppningen till den våta grottan.

– Försiktigt, sade hon. Tänk på att jag är oskuld…

Jag började smeka hennes klitoris istället. Hon slöt ögonen och hennes kropp började spännas. Hennes röv ryckte fram och tillbaka i små hugg medan hennes ben långsamt särades. Hon lade sig på magen och hennes kraftiga röv lyste rakt upp mot mig.

– Du får ta mig där bak, viskade hon. Men var försiktig.

Bara tanken på att få knulla henne i stjärten gjorde att det nästan höll på att hå för mig direkt.

Jag fick tag i en flaska olja och medan jag smorde in kuken och hennes röv och rövhål, som jag snart skulle tränga in i, så blev jag tvungen att behärska mig för att jag inte skulle komma på en gång.

Så var jag på henne. Försiktigt pressade jag in kuken i hennes anal och jag började att knulla henne försiktigt. Hon småskrek och stönade medan hon juckade med röven mot mig och det var tydligt att hon njöt i fulla drag av att bli knullad i baken. Hon gillade verkligen känslan av en kuk i baken.

Hon stönade och frustade medan min stora svenska kuk pumpade upp hennes tajta italienska bak. Hon var otroligt trång och hon knep skönt med rövmusklerna runt min kuk.

När jag efter några sköna minuter kände att satsen var på väg så viskade jag till henne.

– Nu sprutar jag i din sköna bak!

Pungen drog ihop sig, det började kittla längs låren och upp i pungen och i samma sekund som jag pumpade ut sperman i hennes tajta röv skrek hon ut sin egen orgasm.

Vi har träffats igen och delat flera sköna knullnätter tillsammans, men hon är fortfarande oskuld…

Föregående Inlägg

Hämnden är underbar

Nästa Inlägg

Föreläsning med baktankar