Gruppsex

Julfesten

Fristående fortsättning på Firmafesten >>

Efter firmafesten i Augusti hade jag haft kontakt med Dannes chef Martin per mail, och Danne hade breväxlat med chefens fru Anna. Vi visste nu att det var de som gjort det skönt för oss i stugan när vi hade bindlar för ögonen.

Nu var det dags för julfest och chefen hade mejlat flera gånger och sagt att jag måste komma.

Så vi bestämde oss för att vara med, fast det var Dannes pappas födelsedag.

– Bara åk ni, sa hans pappa, ni kan komma en annan dag.

– Men då får du spara tårta, sa jag.

– Jag köper en ny till dig, sa han och kramade mig.
Några dagar innan festen fick jag ett mail där chefen skrev att de bokat hotellrum för oss också, så ni slipper köra hem på natten.
– Så bra, sa Danne när jag talade om det. Då kan jag ta en öl också.

Vi kom i god tid och checkade in på hotellet där festen skulle vara. Jag hade tagit med min nya svarta klänning som Danne hade tittat ut åt mig och vi köpt veckan innan. Den var åtsittande i midjan med ganska djärv urringning och en kjol som slutade en bit ovanför knäna. Jag kunde inte ha bh under för den hade synts i urringningen.
– Ska jag inte ta ett linne under, frågade jag Danne.
– Nej, du är så sexig i den klänningen så jag blir konstig, sa han.
– Ok, sa jag och bytte trosor till ett par svarta tanga.
– Måste du ha trosor på dig, undrade Danne med ett flin.
– Nej, sa jag men jag är rädd att kjolen flyger upp om vi buggar.
– Vi kan testa, sa han.
Så vi körde några turer och jag snurrade några varv och det verkade gå bra. Visserligen for kjolen upp ganska högt med inte ända upp till skrevet.
– Ok, jag skippar trosorna, sa jag och kände hur det pirrade till i underlivet.

Jag blir alltid så himla kåt av att gå utan trosor. Du hade jag varken bh eller trosor under och kände mig lite naken.

Snart var det dags att gå ner till festlokalen och när vi kom dit hade de flesta redan kommit. Vi blev anvisade en plats mellan några andra par i medelåldern. Vi hälsade på dem och tackade för senast. De hade också varit med på firmafesten tidigare.

Vi fick en drink till att börja med, men sedan fick vi hugga in på julbordet. Öl och vin och snapsar kom in på borden och snart började jag känna av alkoholen och började bli lite flamsig.

Mannen bredvid mig var rolig och vi skämtade med varandra. Han presenterade sig som Roger och hans fru som satt på andra sidan hette Emma. Snart blev skämten lite mer vågade och jag blev bara kåtare. Jag märkte att han sneglade ner i min urringning och han såg säkert att jag var utan bh. Danne var också kåt och smekte mig emellanåt på låret under bordet.

Sedan började dansen och Danne och jag for upp och buggade. När vi kom tillbaka bjöd min bordsgranne upp mig och vi dansade några tryckare.

Nästa dans blev hans fru uppbjuden och Danne bjöd upp sin dam till höger så vi blev ensamma på den sidan av bordet. Han lyfte vinglaset med vänsterhanden och skålade med mig, samtidigt som jag kände hans högra hand på låret. Jag lutade mig framåt och lade armarna på bordet så ingen skulle se vad som försiggick. Jag var så kåt så jag kunde inte ta bort hans hand utan jag lät honom smeka innanlåret allt högre. Dansen började ta slut så han avancerade snabbt uppåt och plötsligt kände jag hans fingrar på blygdläpparna. Både han och jag drog efter andan och han hostade till. Men nu kom de andra tillbaka och vi fick rätta till anletsdragen.
Nästa dans kom chefen och bjöd upp mig och jag njöt i hans famn. När man dansar med en duktig dansör så kan man sluta ögonen och bara följa med. Jag tryckte mig mot honom och kände hur hans kuk växte mot magen.
– Vad du är vacker i kväll, sa han i pausen mellan danserna.
– Tack, sa jag. Du ser inte så illa ut själv.
– Vi bor i rummet jämte er, sa han när vi var på väg till bordet.
Jag log mot honom och tackade för dansen. Det var många som ville dansa med mig så jag var fullt sysselsatt, men efter ett tag var jag tvungen att gå på toaletten. När jag var klar och tvättade mig så kom chefens fru in,

– Vad fin du är i kväll, sa hon.
– Tack, sa jag. Du också.

Hon hade också djup urringning och jag tittade på de runda överdelarna av brösten. Hon smekte med utsidan av handen på min kind och ner på halsen där hon dröjde lite innan hon drog ett finger ner mellan mina bröst. Jag log mot henne och hon skrattade till lite nervöst. Jag tänkte att hon är också kåt på mig.

– Ses senare, sa jag när det kom in en annan tjej.

När jag kom ut stod min bordsgranne Roger och väntade. Han bjöd genast upp mig och vi gick till dansbanan. Jag märkte att han var stenkåt för jag kände kuken pressas mot magen.

– Du är rakad va, viskade han i örat,

– Det kände du väl, sa jag och skrattade.
Han log lite generat och kramade mig hårt. När vi kom tillbaka satt Danne vid bordet och jag tänkte att jag måste ägna mig lite åt honom. Så jag kröp intill honom och kände om han hade nåt stånd, och han reagerade snabbt så jag kände den växa under min hand. Särskilt när han drog upp sin hand under min kjol och kände att jag var våt.

– Jag är skitkåt, viskade jag i hans öra.
Sedan kom chefen igen och bjöd upp mig och han hade fortfarande stånd märkte jag. Alla är visst kåta i kväll, tänkte jag.

– Ni kan väl komma in på vårt rum efteråt. undrade han.

– Ja om Danne vill så gärna, sa jag.
– Har du mobil på dig så kan jag sms-a när ni kan komma, sa han.
– Nej jag har knappt något på mig, sa jag och flinade.
– Jag ser det, sa han och tittade ner på mina bröst.

– Du kan sms-a till Dannes mobil, sa jag.

– Ok, sa han, jag har hans nummer.

Det började tunna av lite bland folket och jag såg chefens fru sitta alldeles ensam vid deras bord. Så jag satte mig jämte henne och talade om hur kul jag haft.

– Jag har ofta tänkt på den förra festen, sa jag, Det var en häftig avslutning i stugan.

– Ja jag tyckte också det var häftigt, sa hon. Du var så vacker naken. Och Danne också.

Min kjol hade glidit upp när jag satt jämte henne och hon tittade ofta på mina lår.
– Danne övertalade mig att inte ta på trosor i kväll, sa jag, Jag blir så pirrig av det.
– Oh, jag vill se, sa hon.

Hon låtsades tappa en tesked på golvet och böjde sig ner för att plocka upp den. Samtidigt särade jag på mina ben så hon kunde se in.

-Så fin, sa hon och log. Vi ses väl senare?

– Ja det gör vi, sa jag. Det är väl slut här nu så jag ska leta upp Danne.

Orkestern höll på att packa ihop och folk lämnade lokalen. Danne satt vi vårt bord tillsammans med min närgågne bordsgranne. Jag ställde mig bakom dem och lade armarna om deras halsar och kramade lite.

– Där har vi ju balens drottning, sa Roger.

– Men nu är det slut, sa jag.

– Ja tyvärr, sa han. Tack för trevligt sällskap. Bäst jag går, frugan väntar.

Innan han gick så kände jag hans hand smeka min rumpa.

Danne och jag gick upp på rummet och väntade på sms. Vi var så kåta så vi kunde inte låta bli varandra utan smekte varandra tills plötsligt Dannes mobil pep till.

– Vi ska gå till deras rum, det är öppet, sa han.

Vi gick till deras rum och öppnade försiktigt och kikade in. Det var lite dunkelt därinne men snart såg vi dem sittande på sängkanten i underkläder med bindlar för ögonen. Vi gick tyst och satte oss på var sin sida.

Jag smekte Martin över ryggen först samtidigt som jag såg Danne knäppa upp Annas bh. Hennes bröst vällde ut och jag såg att de var välformade med mörka bröstvårtor som redan stod styva. Danne smekte dem ivrigt medan jag smekte Martin ner över bröstet. Jag såg hur hans kuk hade svullnat i kalsongerna och längtade efter att få känna på den. Försiktigt lade jag handen över ståndet och drog fingrarna utmed kuken och han stönade till. Sedan stack jag in handen i kalsongerna och kände att han var nyrakad och len. När jag greppade runt den kände jag att den var ganska grov. Jag såg hur Danne sög på Annas bröstvårtor samtidigt som han smekte hennes innanlår uppåt.

Nu ville jag ta av Martin kalsingarna och han hjälpe till, så nu pekade den härliga kuken rakt upp. Jag smekte pungen med ena handen och runkade sakta med andra handen och han gav ifrån sig läten så jag förstod att han njöt.

Danne hade fått av hennes trosor och jag såg hennes rosa svullna blygdläppar som han börjat fingra på. Han såg att jag tittade nyfiket så han tog min hand och la den på hennes fitta och jag kände hur våt hon var. Sedan kramade jag hennes ena bröst innan jag återgick till Martins kuk. Jag lade mig på knä mellan hans ben och tog kuken med båda händerna och blottade ollonet. Spottade lite saliv på det och gned ut det så det blänkte, innan jag började slicka.

Anna andades häftigt nu när Danne hade börjat slicka samtidigt som jag såg honom trycka in ett finger.

Själv sög jag in Martins kuk långt in i munnen och sög hårt samtidigt som jag runkade kukroten hastigt och märkte att han skulle inte kunna hålla sig länge till. Sen kom jag att tänka på en sak och stoppade och drog av mig klänningen, Jag ville inte ha den nersölad av sperma. Danne såg vad jag gjorde så han började också dra av sina byxor samtidigt som han slickade. Jag fortsatte suga och runka Martins kuk och det dröjde inte länge förrän han vrålade till och jag kände första sprutet i halsen så jag var tvungen att svälja. Snabbt tog jag ut den från munnen och fortsatte runka så resten av sperman hamnade på min hals och rann ner mot brösten. Den var varm och skön och jag smorde in bröstvårtorna med sperman. Jag var fruktansvärt kåt och kände det rinna från fittan ner på låren,

Martin hade sjunkit ner på sängen och andades häftigt och Anna började darra och gny. Danne körde fingrarna in och ut i henne samtidigt som han sög på klitoris. Det blev för mycket och hon skrek ut sin orgasm och ryckningar gick genom hennes kropp.

Hon föll också ihop på sängen och jag kastade mig över Danne. Jag slet av honom skjortan och kalsongerna och greppade hans kuk som stod stenhård. Martin och Anna tog av ögonbindlarna och tittade intresserat på oss.

– Kom Nilla, sa Anna och pekade på sängen mellan henne och Martin.
Jag satte mig mellan dem och Anna drog ner mej till liggande, Sedan började hon smeka mina bröst och när hon böjde sig fram och sög på vårtorna suckade jag högt. Martin och Danne smekte varsitt ben uppåt och jag längtade efter att känna deras fingrar på fittan. Jag pep till när jag kände två händer på varsin blygdläpp och nu For Annas hand också ner över magen och alla tre händer möttes på min fitta.

Danne satt mellan Annas ben och hans stånd vilade på hennes lår. Martins kuk hade rest sig igen och såg lika hård ut igen.

-Vill du känna Martins kuk, viskade Anna.

Jag tittade på Danne och han nickade så då nickade jag också. Martin var inte sen utan vände sig mot mig och vände mig från sig så hans kuk hamnade mot min bak. Då lyfte jag mitt ben och lade det över hans när han drog sig närmare. Samtidigt som jag lyfte mitt andra ben så tog jag tag i kuken och styrde den mot mitt hål. Danne stirrade fascinerat när den grova kuken försvann längre och längre in i min välsmorda fitta och jag gnydde och tryckte honom mot mig med benet.

Jag såg som i dimma hur Anna tryckte ner Danne på sängen jämte mig och grenslade honom. Såg hans kuk försvinna in i hennes fitta och hörde ett stön från honom. Anna böjde sig fram och kysste mig mitt på munnen och lekte med min tunga. Min orgasm var på väg med stormsteg och snart skrek jag ut i Annas mun och krampade. Det svartnade för ögonen en sekund men när jag tittade upp såg Anna på mig med dimmig blick samtidigt som hon red Danne intensivt.

Martin pumpade på fortfarande och ilningarna som förebådade en ny orgasm började kännas.

Danne rosslade till jämte mig och jag förstod att han sprutade. Anna verkade också på gång jag såg att hon masserade sin klitta med ena handen innan hon skrek till och sjönk ihop över Danne.

Martin drog ut kuken och jag protesterade, men han bara vände mig på rygg och kröp över mig och tryckte kuken i botten. Han stötte nu vilt och och snart stönade han och jag kände spruten långt in i mig. Strax efter kom jag i min andra orgasm och nästan svimmade.

När vi vilat ut lite och Martin rullat av mig så mötte jag Dannes blick och han log kärleksfullt mot mig och då förstod jag att inget hade förändrats mellan oss. Jag vände mig mot honom och kysste honom innerligt.

Anna klev av och Dannes kuk föll ner på magen med ett plask och jag började skratta hysteriskt. Det var så komiskt och jag var trött och full, men de andra skrattade också.

Efter en stund reste jag mig och drog på mig klänningen och Danne kom efter och drog hjälpligt på byxorna. Men innan vi gick till vårt rum enades vi om alla fyra att vi skulle göra om det någon gång.

Föregående Inlägg

En nymfomans vardag

Nästa Inlägg

Frida går på fest