Trekant

Johannas första trekant

Jag kom hem från jobbet på fredagen och hade bestämt mig för en hemmakväll, rödvin, choklad och en film med mig själv. Jag tände lite ljus, hällde upp vin och la mig i badet. Rakade benen, började raka bikinilinjen, blygdläpparna och kunde inte låta bli att smeka mig själv. Fan jag var riktigt kåt. Det var så längesen sist. Jag behövde något rejält. Tänkte precis plocka fram Perra, min blå sköna dildo som alltid fanns till hands. Men jag ville ha mer… mycket mer.

Hoppade ur badet efter jag rakat av mig allt därnere utom en liten sexig porrtoffs. Jag hällde upp mer vin, jag skulle behöva det, det var ju som sagt ett tag sen. Sminkade mig och stylade mitt korta blonda hår. Tight jeanskjol som inte sett dagsljuset på ett tag, ett svart linne, funderade ett tag på om det var för urringat men kom på att det var ju det som var poängen. Jag skulle ut för att flirta, ragga och jag skulle jag skulle hitta nån att ligga med, inget mer.

Väl ute satt jag med en drink i baren klockan hade hunnit bli rätt mycket. Jag började bli smått uttråkad. När jag skulle beställa en ny drink hann jag inte ens sätta upp handen förrän en snygg brunett gled upp vid sidan av mig och frågade om hon bjuda mig på en drink. Absolut svarade jag.  Hon såg riktigt bra ut, lång och kurvig.

Vi smuttade på våra drinkar och kallpratade lite. Jag blev ändå lite fundersam på om det var så bra, det såg ju ut som om vi var två tjejkompisar som var ute. Jag vill ju ha en man, en rejäl karl, gärna lite äldre. Som kunde ta mig på alla sätt jag fantiserat om med perra senaste tiden.

Hinner bara tänka tanken så glider det upp en man bredvid hennes sida.

– Det här är min pojkvän Tom, säger brunetten, och förresten jag heter Sanna
– Okej svarar jag med ett leende, jag heter Johanna

Hon lägger handen på mitt lår kanske lite väl långt upp för att vara vänskapligt,

– Vill du hänga med hem till oss på ett par drinkar, dom stänger ju ändå snart.

Ja varför inte tänkte jag och hängde på. Jag hade ju ändå inte fått några ragg. Jag fattade nog inte riktigt vad dom hade tänkt sig förrän jag kom dit. Jag satt i deras stora fluffiga soffa och hade inte ens hunnit dricka upp min drink förrän Sanna la handen på mitt lår igen och den här gången ännu högre upp.

Jag tycker du är så satans sexig, jag kan inte släppa tanken på vad du har under där. Viskade hon i mitt öra.

Jag rodnade men kunde inte låta bli att sära på min ben. Tom som satt mitt emot såg rakt in. Jag hade trosor men dom skyddade inte mycket.  Jag vände mig mot henne och genast kysste hon mig. Riktigt sköna mjuka fylliga läppar. Våra tungor lekte och hennes hand smekte mitt lår och hennes andra hand mitt ena bröst som inte riktigt fick plats i hennes hand. Min fitta började pulsera. Tom satt och tittade på. Jag såg hur bulan i hans byxor växt till sig.

Jag smekte Sannas bröst utanpå toppen. Hon knäppte upp den och och bh:n. Gud vilka bröst jag kunde inte låta bli att slicka på dom, suga på hennes bröstvårtor. Sanna förde sin ena hand uppåt och började smeka min fitta utan på trosorna som började bli riktigt fuktiga. Tom satte sig bakom mig och drog av mig linnet, knäppte upp min bh och Sanna slickade och sög på mina bröstvårtor.

Tom drog mig bakåt ner i hans knä och Sanna drog av mig kjolen. Hon började smeka och slicka på mina bröst och gick neråt magen, Tom greppade tag om mina bröst och Sanna slickade utanpå mina trosor, drog dom åt sidan, särade på mina blygdläppar med sin tunga medans Tom smekte mina bröst, slickade och nafsade min hals. Jag kände hur hans kuk växte under mig.

– Mmmmm slicka mig ordentligt, jag vill att Tom ska knulla mig sen… Får han knulla mig Sanna?
– vill du det? Är du en sån slampa som vill ha någon annans pojkvän? Flinade hon.

Jag ställde mej på knä framför honom, sanna fortsatte att smeka min fitta. Hon hade även fått av sej alla sina kläder. Jag slickade mej runt munnen och tittade på hans skrev. Han var inte sen med att dra fram den. Han hade en stor ordentlig kuk. Jag sög tag om den och smekte hans pung samtidigt. Sanna slickade mej bakifrån, Gud va skönt. Jag stönade men mina stönanden kvävdes av Toms stora kuk i min mun, Han knullade mej i munnen… Sanna smekte min fitta å slickade runt min stjärt.

– Nu vill jag se hur du slickar min flickvän, så ska du få rejäl kuk i dej lilla stumpan, sa Tom bestämt.

Det var tydligt att dom båda var lite dominanta och ville ha nån dom kunde leka med. En liten sexslav kanske. Sanna halvsatt i soffan och jag ställde mej på alla fyra på golvet. Hon luktade sött, riktigt söt fitta. Jag hade aldrig slickat fitta innan mer än i fantasin. Jag blev riktigt kåt av det, av att sära hennes läppar med min tunga. Suga på klittan, hon gnydde lite först bara men nu stönade hon högljutt. Tom ställde sej bakom mej lekte med ollonet mellan mina läppar, runkade sin kuk mot min klitta.

Mmmm gud vad skönt. Så tog han tag om mina höfter och pressade in den. Guuuud! Jag försökte skrika rakt ut av vällust men Sanna tryckte sin fitta mot mej så det kvävdes. Jag slickade i takt med Toms stötanden.
Är det skönt lilla slynan? Stönade han och började smiska mej på stjärten. Och knullade mej hårdare och hårdare. Han drog mej bakåt och la sej ner.

– Sitt på mej så ska jag slicka din uppknullade fitta. Stönade han i mitt öra.

Sanna satte sej gränsle på hans kuk och jag på hans ansikte. Han knullade och slickade… jag och Sanna lekte med våra tungor och hon slickade mej runt munnen, smakade på sin egen fitta. Jag lekte med min klitoris och smekte och kysste hennes gungande bröst. Sanna bad mej vända mej om. Hon lät Tom slicka sina fingrar så började hon massera min stjärt. Hon stönade ännu högre.. jag tror det tände henne ordentligt.

– Han ska knulla din stjärt! Stönade hon fram… sen gick det för henne.

Men kåt var hon fortfarande. Jag satte mej gränsle över Toms kuk medans Sanna slickade mej i stjärten, hon knullade mej med sin tunga. Mmmm hon mjukade upp mej ordentligt. Smiskade mej tills jag blev alldeles röd och varm.

– Ta henne i stjärten nu…! Jag vill se att du knullar slynan ordentligt!

Tom ställde sej bakom mej och började långsamt trycka in den, jag älskar att bli knullad där men hans var stor. Riktigt stor. Han juckade försiktigt in den… Sanna kysste mej, han tryckte på. Jag gnydde lite av smärta. Han spottade neråt och smorde in kuken lite mer. Sen tryckte han in den mer och började knulla mej. Smärtan övergick i skönt. Jag stönade så Sanna flinade. Hon halvsatt i soffan igen och tvingade dit mitt huvud så jag kunde slicka henne till en andra orgasm. Åter igen kvävde hon mina stön med sin fitta. Hon var plaskvåt så kom hon i mitt ansikte. Jag slickade rent hennes fitta helt tills hon helt hade slutat skaka. Tom hade hela sin kuk i min stjärt nu.

Vi bytte plats med Sanna och jag red honom med ryggen till i soffan… med kuken i stjärten.. gud han fyllde hela min röv. Sanna stod bredvid å slickade på hans hals och öra… hon smekte min klitta samtidigt.

– Slicka henne… slicka slynan Sanna!

Sanna slickade min fitta… Tom höll upp mina ben och knullade mej som en besatt nu. Min fitta rann av kåthet. Och Sanna lapade i sej. Hon varvade med att slicka och suga på Toms pung och min fitta. Jag började känna hur orgasmen var nära. Jag kom med besked, det bokstavligen sprutade fittsaft ur mej som Sanna fick i ansiktet och munnen. Tom var nära han med.

Han vrålade nästan när han drog ut sin kuk och började runka den. Som han sprutade sen. Det sprutade massor med varm sperma över min fitta och Sannas ansikte. Tom gned runt det och stönade högt.

Vi somnade nakna i deras stora soffa helt utmattade och jag med ett stort leende på läpparna…

Föregående Inlägg

Träningslägret (del 3)

Nästa Inlägg

Lurade svärfar i fällan