HS / BS / TRANS

Jag, en sissy

Jag är en yngre kille på 19 år. Jag har länge förstått att jag inte är som andra killar. Med stora blå glittrande ögon och en slank och slät kropp och är jag mer åt det feminina hållet. Eller, jag är feminin. Långa ben och en tajt äpplerumpa, plus fina stora läppar.
Och jag har under en längre tid blivit väldigt upphetsad av att klä mig i tjejkläder. Sexiga och läckra sådana. Dock är det först nu som jag tagit mod till mig att köpa på mig ett gäng, så för en vecka sedan så bestämde jag mig för att beställa lite kläder. Nätet är underbart om man vill vara anonym…

Beställningen såg ut som så här: En blond peruk lite åt Pamela Andersson hållet, En svart korsett som täckte brösten, den är väldigt sexig med snygga spetsdetaljer, En matchande stringtrosa i svart, tre par sexiga svarta stayups med en bred läcker spetskant, och till sist, Ett par klassiska stripper high heels. Så glad att jag har lite mindre fötter…

Jag har tidigare besökt lite olika sexsidor på nätet men aldrig träffat någon. Det har blivit mycket chattande och kåt som ett ånglok har jag fått tillfredsställa mig själv.

Så kom då denna dagen… jag satt och chattade med lite olika män på en sida och blev kåtare och kåtare medans jag satt vid datorn i mina stringtrosor och stayups, då det kom in ett mail som jag klickade upp, det var en äldre man på 54 år som skrev det där lilla extra som fick mig intresserad.

Mail:
Hej,
Jag är en äldre man, lite trivselvikt men inte mullig. Jag har under en tid intresserat mig för yngre sissy som du och letar efter någon som vill komma hem till mig och ta ett glas vin för att se vart det leder. Är aktiv, 190 cm och har en kuk på ca 20cm. Jag är fullt frisk och diskret och förutsätter att du också är det.

Jag och mannen som vi kan kalla Robert kom snabbt fram till att vi inte bodde långt ifrån varandra och vi diskuterade vad vi tyckte om och skulle vilja göra vid eventuell träff. Efter en stund så ställde Robert frågan om jag ville komma hem till honom, i detta läget var jag för kåt för att tacka nej men också väldigt nervös över att träffa någon. Vi bestämmer tillslut att jag ska åka till honom och denna resan tar cirka 30 minuter, skriver ett sista mail till Robert att jag gör mig iordning och åker nu.

Eftersom detta var lite senare på dagen så hade det hunnit bli mörkt och det var skönt då jag inte ville att någon skulle komma på mig eller se mig. Jag sätter mig i bilen fullt klädd i tjejkläder under jackan och mjukis byxorna och tanken av att träffa någon gjorde mig oerhört kåt.

Efter ca 30 minuter är jag framme och står och tvekar en sista gång men tar modet till mig och går upp till lägenheten och knackar på… mina ben skakade lite och jag fick ur mig ett hej till Robert som står där i en stickad tröja och ett par blå jeans.

Robert säger artigt till mig att komma in i lägenheten, väl inne så känner jag en vindoft och han tar min jacka och hänger den på en krok, Robert visar sedan mig till toaletten och säger att jag kan gå in där och byta om och göra mig iordning.

Jag går in i badrummet, jag har nu blivit väldigt nervös och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen men jag gör ändå iordning mig, sätter på den långa blonda peruken och de höga skorna med den höga klacken. När jag sedan efter en stund är klar så låser jag upp dörren och går ut, Robert står en bit bort lutandes mot väggen och han säger “wow, du är tokiugt sexig” detta får mig att rodna och jag väser ut ett tack.

Robert visar mig till bordet där det står ett vinglas till mig, jag tar upp det och vi går till hans vardagsrum där jag sätter mig på soffan och Robert sätter sig bredvid, jag tar en mun rödvin och vi börjar prata lite även om det är svårt då jag är skakig i rösten. När jag sedan ska ta en mun till så sträcker Robert ut sin hand och tar tag i min, han för sakta bort den ifrån min mun och tar vinglaset ur min hand och ställer glaset på bordet bredvid soffan.

Han visar ner mig på golvet där jag nu står på knä framför honom och jag har ansiktet nästan vid hans bula som nu syns väl, han för mina händer över hans jeans och säger “kan du hjälpa pappa”.

Jag börjar smeka hans jeans och rör mig sakta uppåt mot bulan och gylfen, väl där så drar jag sakta ner gylfen och han hjälper mig ned med byxorna. Snart ligger de runt hans anklar…
Börjar sedan kyssa hans lår och smeka honom medans jag pussar mig uppåt till kalsongerna som luktar lite försats men detta gör mig otroligt kåt och jag drar ner kalsongerna på honom.

Väl nere vid låren så hoppar en tjock, lång kuk fram ur kalsongerna och jag drar ner dom helt. Han lutar sig framåt och tar tag i min nacke och för mitt huvud mot hans hårda kuk och säger till mig att öppna läpparna.

Jag lyder även om jag inte vet vart jag ska ta vägen. Roberts ollon möter nu mina läppar och tränger in i min mun och jag känner smaken av kuk, ollon och försats. Han släpper taget om mitt huvud och låter mig arbeta själv, jag har nu halva hans stora kuk i min lilla mun och jag suger så hårt jag kan samtidigt som jag leker med tungan på ollonet. Han stönar till emellanåt så jag tror jag gör rätt. Min ena hand börjar runka hans kukskaft och hans kuk blir om möjligt ännu hårdare.

Min egen kuk är sprängande kåt. Den kämpar för fullt i den lilla spetstrosan. Jag klämmer på den med min lediga hand.

Efter en stund så trycker han bort mitt huvud och kuken lämna munnen med ett ljudligt plopp. Jag känner mig extremt liten och undergiven. Han lyfter upp mig och ställer mig i soffan med rumpan emot honom. Sakta drar han trosan åt sidan. Min kuk hoppar ut och vajar ilsket med ett stort svullet ollon. Jag ser att han sträcker sig efter något och han tar upp en stor tub glidmedel som han smörjer in min rumpa med. Jag står där och är rosenröd om kinderna. Fy fan så porrigt… han ska knulla mig med sin stora gubbkuk.

Han lägger sina grova händer på min rygg och smeker sig neråt mot min rumpa han arbetar in glidmedlet emellan mina skinkor och han säger sedan, “sära lite mer på benen min sköna lilla flicka”.

Jag gör precis som han säger nu och när jag har särat lite mer på benen så känner jag ett finger som sakta dras över mitt hål och med ett tryck så glider han in i mig med sitt finger jag gnyr lite han leker lite med mitt nyrakade hål för att sedan ta ett stadigt grepp om min midja och föra mig bakåt, han nuddar nu mitt hål med sitt ollon och trycker lite hårdare och glider in i mig, nu håller jag på att explodera och jag gnyr till lite extra.

Han börjar jucka och kommer längre och längre in i mig, jag känner hans hårda kuk i mig och jag gnyr mer och mer. Hans ena hand kommer ner under min röv och han får tag i kuken som han böjer bakåt. Den är så hård att det nästan gör ont när han böjer den. Så börjar han runka den i samma takt som han knullar min röv. Åh fy fan så skönt. Han riktigt mjölkar min kuk.

Hans stora hårda kuk glider nu lätt i mitt uppsmorda hål. Tackar mig själv för att jag både gjort riktigt rent därbak och också att jag töjt upp mig rejält innan jag åkte hit.

Robert frågar om jag gillar det och jag kan bara nicka nu, han greppar min kuk ännu hårdare och ökar på mjölkningen. Han hinner inte knulla mig länge innan jag känner att min kuk exploderar och jag vrålar ut min orgasm. Min kuk sprejar ut en enorm sats som hamna på hans soffa. Med långsamma hårda drag tömmer han min kuk medans han knullar mig. Mina ben skakar och jag har aldrig upplevt ett sådant sprut tidigare.

Robert knullar vidare och efter en stund så hör jag hans andning blir tyngre och tyngre han för in den hela vägen till roten flera gånger innan han stannar upp ett tag. Jag känner hur han snabbt glider ur mig och han tar sedan upp mig och placerar mig på golvet framför honom och ber mig suga av honom. Hans stora kuk vajar framför mitt ansikte. Den luktar lite fränt men det gör mig bara mer kåt.

Jag gör självklart som han säger och börjar suga honom som jag gjorde tidigare. Runkar nu med båda händerna och suger och slickar på hans ollon. Han andas tyngre och tyngre innan han håller tillbaka mitt huvud och sliter ut sin kuk ur min mun. Han tar tag i den och runkar framför min öppna mun. Han ser mig rakt i ögonen och säger att ‘nu ska hans lilla flicka få varm sperma’.

Hans kuk exploderar i mitt ansikte. Flera långa hårda skott träffar rakt in i min mun. Jag sväljer och får flera strålar rakt över ansiktet och i min blonda peruk.

Robert säger till mig att ställa mig upp och när jag står framför honom greppar han min nacke och kysser mig passionerat och säger att jag är den bästa lilla flickan han har träffat.

Vi ska snart ses igen, han vill presentera mig för sin herrklubb.

Det finns inga Kommentarer än

Skriv en kommentar

Föregående Inlägg

Mariella (solo)

Nästa Inlägg

Mogen kuk smakar bäst