GruppsexNoveller

Jag behöver kuk

Jag längtar efter kuk.

En stor, grov kuk som sprutar enorma satser av varm säd djupt in i min kukhungriga mogna fitta och längtande mun.

Medan jag rider min makes oftast halvstyva kuk tänker jag på unga killar som knullar mig brutalt i alla hål och matar mig med sin varma sperma. Så funderar och känner en mogen storbystad liten dam som med åren blivit en riktig nymfoman, ja kanske inte nymfoman men en kvinna som behöver många stora kukar ofta.

Jag diskuterade om detta med maken, föreslagit även att kanske köpa en stor dong som vi kunde använda under ”parningsakten” men han avböjde mig helt enkelt med orden ”att vi är seriösa människor som borde tänka på annat”. Hur som helst, men mina fingrar var dagligen djupt inne i min fitta och röv, ibland onanerade jag helt öppet framför maken och vid ett tillfälle även med en stor gurka som slutligen hamnade i min vibrerande analhål., ”du är inte klok”, var det enda han sa och fortsatte att läsa sin tråkiga tidning.

Med tiden blev gurkor större och större och föremålen grovare och grovare, jag gned fittan med allt jag kunde komma åt. Lösningen kom helt oväntat, när jag förlorade all hopp om att jag kommer att bli knullad som en parningssto igen.

Våra vänner ringde och frågade om deras son Tom kunde tillbringa par dagar hos oss, han skulle nämligen skriva in sig på tekniska högskolan. Eftersom våra barn hade för länge sedan flyttat ut hade vi ledig gästrum och varför inte det skulle vara trevligt att ha en kille i huset igen.

Tom var en sympatisk, lite blyg 19-årig kille. Jag kunde inte undgå att märka att han var välbygd trots att han inte var speciellt lång, jag började även funderade om hur stor hans kuk kunde vara, usch vilken slampa jag var, det handlade om en ung kille och att inte tala om att han var våra vänners son. I alla fall var stämningen helt anorlunda i huset sen han kom, positivare, trevligare, även jag kände mig som en liten skolflicka, jag kvittrade och visslade.

Nästa dag skulle jag in på hans rum för att byta sängkläder, jag var övertygad om att han inte hade kommit tillbaka ännu. Utan att knacka öppnade jag hastigt dörren och blev förstenad. På sängen låg Tom med utdragen kuk och runkade medan han tittade på en porrtidning. Även Tom blev helt paralyserad, med stora skrämda ögon tittade han på mig med kuken i handen. I flera sekunder stod vi ljudlösa och orörliga. Till slut började jag stamma

– Förlåååååt, jag…….. jag trodde du var ute.

Tom kunde inte få fram ett enda ord, han försökte dölja sin hårda kuk. Först då insåg jag vad han hade i handen, jag blev stel igen.

Hans kuk var stor som en batong, lång och extremt grov. Rödlila kukhuvudet var enorm och glänste av försats, långa kukskaftet var ådrig, ändlös och slutade över tennisbollstora testikler. Det hela såg helt absurt ut, lille blyge Tom hade en riktig hästkuk i handen, en kuk som skulle passa bättre en åsna eller häst än lilla Tom. Skakig och darrande stängde jag dörren och begav mig mot badrummet för att hämta mig lite efter chocken.

Jag svalkade mig lite men det hjälpte inte, jag hade en vulkan mellan bena. Hektiskt tog jag en deodorantspray och började hänsynslöst att ”mata” min fontänblöta fitta med den. Orgasmen kom snabbt och våldsamt, jag bet handuken för att inte vråla, kontraktionerna strömmade genom min kropp, jag kände en stor lättnad men jag visste att den skulle vara kortvarig.

Det var redan sen eftermiddag, jag kunde inte visa mig framför maken i sådant tillstånd så jag gick ut på gården för att lugna ner mig lite. Redan på gården började jag tänka på Toms kuk igen, hans monster kuk var inristad i mina tankar och det var ingen chans att jag kunde fundera över något annat.

Äntligen gick jag in i huset, maken märkte att jag var spänd och rosig om kinderna men han var i sine egna tankar och var inte särskild pigg på att utforska saken. Snart förklarade han att han var trött och att han skulle lägga sig och eventuellt läsa lite i sängen. Jag var ensam i vardagsrummet, kåt som en hynda och dyblöt mellan bena. Jag vibrerade av brunst och var tvungen att köra in fyra fingrar djupt in i fittan. Jag onanerade som besatt, gned klittan ursinnigt och stoppade till slut den stora stearinljuset in i baken, jag var som en otyglad sto men inget hjälpte, jag behövde en riktig kuk, Toms enorma monsterballe.

Jag funderade frenetiskt, vad skulle jag göra? Jag måste helt enkelt ha hans kuk nu, utan dröjsmål, djupt, djupt inne i mina längtande hål…

Tyst gick jag in i sovrummet, maken hade redan somnat och tog par plagg, egentligen tog jag det sexigaste jag hade. Jag klädde mig snabbt och gick upp till Toms rumm. Försiktigt knackade jag på dörren och hörde ett svagt ”stig in”. Jag öppnade dörren på glänt, Tom kunde bara se mitt huvud, när han såg mig blev han röd i ansiktet igen, det var tydligt att han fortfarande hade en stark skamkänsla.

– Lille vän du har inte ätit, skall jag hämta lite mat, en smörgås kanske?, frågade jag naivt, jag kommer strax med par smörgåsar.

Med par smörgåsar och mjölk skyndade jag mig tillbaka, själv viste jag inte hur detta skulle sluta men min parningsdrift var så stark att jag inte kunde tygla mig. Darrande av åtrå kastade jag sista blicken mot spegeln i korridoren, jag såg verkligen ut som en mogen sto på jakt efter kuk.

På skyhöga stilettklackar med rosa överknästrumpor och med en extremt kort vit genomskinlig nattlinne som i bästa fall kunde täcka en tredjedel av min kraftiga rumpa, utan trosor vacklade jag mot Toms rum. Fräck öppen bh som exponerade mina melonbröst helt med hallonstora mörka uppnosiga bröstvårtor som var på väg att genomborra den tunna tyget var pricken över i-et.

Framför dörren tog jag ett djupt andetag och steg in.

– Hej älskling, lite mat kommer inte att skada, muttrade jag med hes röst medan jag böjde mig över den låga bordet med rumpan mot Tom.

Han kunde tydligt se min fuktiga, rakade fitta bakifrån.

– Förlåt sötnos, jag var just på väg att lägga mig så jag kanske är lite lättklädd, kvittrade jag, oj oj, men du kan se min mus, så oförskämd jag är, fortsatte jag utan att vända på mig.

Jag särade lite på bena och förde handen över fittan som om jag ville dölja den. Jag smekte mig lätt och förde in pekfingret,

– förlåt mig, så oförsynt jag är, att visa en ung kille min blöta fitta, morrade jag men fortsatte att onanera långsamt nu med tre fingrar. Med andra handen särade jag skinkorna så Tom kunde se både min fitta och röv.

Skandalöst onanerade jag framför en ung man, framför våra vänners son, jag var helt vild av åtrå och ”matade” fittan allt snabbare, jag var på väg att komma, en kraftig orgasm vältrade fram. Som en skamlös hynda skakades jag av en kolossal klimax, mitt framför Toms ögon.

Med ansträngning blev jag kvar på bena, jag pustade med båda händer på bordet och just då kände jag en hand, Toms hand på baken. Snart var även andra handen på arslet, han särade på stjärthalvorna och stirrade rakt i min droppande fitta.

– Så älskling, så… slicka min längtande fitta, slicka den, nuuu”, bad jag.

Jag behövde inte upprepa två gånger, Tom särade ytterligare på skinkorna och började lapa i sig nektar från min droppande mus.

– Sååååå, såå… älskling, kved jag av vällust, sååååååååå.

Jag kände hans andedräkt på analöppningen och hukade mig lite för att han skulle kunna även komma åt den med tungan. Tom slickade som en ivrig valpunge, han bearbetade mitt röv ursinnigt, min andra utlösning var på väg. Med ett dämpat vrål skrek jag ut min andra orgasm. Med höger hand tryckte jag Toms huvud starkt mellan skinkorna medan kontraktioner pulserade genom min svettiga kropp, slutligen föll jag på golvet.

– Underbart, helt jävla underbart, pustade jag, Men nu behöver jag kuk, en monsterkuk.

På knäna otåligt började jag knäppa upp Toms byxor. Som en fjäder hoppade halvstyva kuken ut och nästan slog mig över pannan. Ordlöst och stumt tittade jag på jätten. Imponerad och med respekt tog jag den i handen. Aldrig förut hade jag sett något liknande, kuken, monstret bara fortsatte att växa… skulle den sluta växa?

Sakta runkade jag kuken, den hade nått sin fulla storlek och jag måste säga att jag blev lite rädd, egentligen var jag konfys, jag längtade efter kolossen men var inte säker om den skulle få plats i min kukhungriga käringfitta.

Automatiskt började jag suga kuken, försatsen fyllde min mun och jag ”fruktade” hur mycket han kommer att spruta med tanken på hans hästpung. Tom stönade högt medan jag slafsade i mig hans kuksafter och slickade stora kukhuvudet.

Medan jag sög kuken runkade jag den allt snabbare och snabbare, Tom stönade allt ljudligare och jag visste att hans utlösning var nära. Kuken började rycka, jag gapade allt jag kunde framför hans pulserande kuk, jag ville sluka varje spermadroppe.

Första strålen kom som en blixt, tung varm säd träffade mig rakt i pannan. Jag hann inte reagera när den andra strålen landade rakt i min mun. Kaskader av sperma överforsade min mun och ansikte, mängden var så stor att jag var helt dränkt i sperma, säd droppade från håret och ansiktet ner på brösten och magen, i ett ögonblick trodde jag att jag skulle kvävas, kaskaderna ville inte ta slut. Med en vrål pumpade Tom ut sista spermadroppen över mitt ansikte.

Förvirrad fortfarande omtumlad slickade jag sperma från handen när dörren öppnades hastigt. I dörren stod min make, med vidöppna ögon, chockad.

– Meeeen, men vad gör ni… vad… vad, mumlade han, ”vad händer här?

På knäna med monsterkuken i handen och helt dränkt i sperma blev jag förstenad, Tom försökte dra på sig byxorna utan resultat.

– Vi… vi, började jag skrämt men plötsligt fick jag en oförklarlig kraft och mod, vi knullar… vi knullar”, fortsatte jag skamlöst, denna unga man skall utföra ditt arbete, han skall knulla mig som en hingst med sin hästkuk, han skall demolera min kukhungriga, genomdränkta fuktiga fitta.

Jag tog tag i Toms enorma kuk och började sluka hans glänsande, rödlila ollon mitt framför min häpna make.

Kuken var i full stånd igen, ådrig och redo för penetration. Bestämt reste jag mig, med kuken i handen drog jag honom till sängen. Jag ställde mig på alla fyra, vände fittan mot Tom.

– Knulla mig, knulla mig som en slyna”, befallde jag.

Fortfarande lite förbryllad ställde sig Tom tillrätta bakom mig, med ena handen särade han mina skinkor och med andra förde han sin gigantiska kuk till min brinnande fitta. Monsterollonet ”nosade” mina fuktiga blygdläppar och han började penetrera sakta. Kuken var enorm, även min mogna ”rymliga” fitta var inte i kukens rang, jag ylade och stönade, cirklade med rumpan.

– Såja… älskling såååå… kved jag, kör in kuken, kör in deeeeen.

Tom borrade in kuken sakta, centimeter efter centimeter. Jag sneglade mot maken, paprikaröd höll han kuken i handen och runkade, Tom hade töjt min fitta till bristningsgränsen. Precis när jag trodde att kuken var för stor, även för min kukhungriga rymliga fitta, kände jag hans stora pung på blygdläpparna, jag hade emottagit hela monstret, hela kuken i min fitta. För ett ögonblick blev Tom orörlig, det var nog första gången även för honom att köra in hela kuken i en fitta.

Makens gapande mun visade att han inte kunde tro sina ögon, att hans fru, att hans lilla fru kunde emottaga en riktig hästkuk. Tom började knulla mig sakta, fittan var fortfarande trång för hans dimension men efter par juck, efter bara par stötar började han knulla mig ordentligt. Med båda händer omfattade han mina meloner och knådade vilt bröstvårtorna medan han knullade mig allt hårdare.

Maken ställde sig framför mig och runkade som besatt. Med ena handen runt nacken och andra på baken knullade Tom mig hänsynslöst, min nya orgasm var våldsam, jag stönade och vrålade men Tom bara ökade tempot, tryckte in tummen i min röv. Det var underbart, min unga hingst demolerade mig, var på väg att spränga min saftiga vibrerande fitta, orgasmerna kunde jag inte räkna, hela ”parningen” förvandlades i en ändlös orgasm, jag var på väg att förlora medvetandet.

– Såååååååååååå……..såååååååååå… ajjjjjjjjjjjjj, han knullade mig länge och brutalt.

Tom drog ut kuken och gav mig par hårda rapp över rumpan och körde in den till roten igen. Med ena handen drog han mig i håret och med andra särade han skinkorna för att kuken skulle komma in helt. Plötsligt drog han ut kuken, och lämnade min fitta gapande.

– Vill du svälja sperma igen din lilla slampa, vill du ha min sats?

Han väntade inte på svar utan började runka framför mitt ansikte bredvid min man, jag visste att killarna var på väg att spruta. Jag blundade och öppnade munnen, ville bli ”matad” igen.

Första strålen var makens, det var länge sedan jag ”mumsade” hans sperma men smaken kunde jag fortfarande lätt känna igen. Toms spermaflod började forsa rakt in i min mun, både maken och Tom sprutade som om dom ville dränka mig. Jag svalde och svalde men det var ingen slut på sperman, munnen var full, ansiktet och håret helt övertäckt igen.

När jag slutligen lyckades öppna ögona såg jag makens och Toms lysande och glada ansikte.

– Du var fantastisk”, muttrade maken glatt, nästa gång knullar din röv.

Det finns inga Kommentarer än

Skriv en kommentar

Föregående Inlägg

Befrielsen

Nästa Inlägg

Männen som tog mig