Hetero / Straight

Jag är en äktenskapsbrytare

Det här hände för några år sedan.

Jag jobbade på ett företag som vikarie, där jobbade också en man som var ganska mycket äldre än mig, John.

John var gift, hade barn och han såg mycket bra ut och redan från första stund kände jag mig dragen till honom, trots att han var gift och hade familj. Kanske behövde jag någon just då eftersom jag ett par månader tidigare avslutat ett riktigt jobbigt förhållande, kanske behövde jag bekräftelse och känna att någon älskade mig.

Det dröjde inte så värst länge förrän John började att flörta lite med mig och ska sanningen fram så tyckte jag om det. Han gav mig komplimanger och uppskattning, nu så här efteråt så borde jag ha sagt stopp, sagt till mig själv att det aldrig skulle funka och att han inte skulle lämna sin fru för min skull, men vissa gånger i livet så intalar man sig själv att det ska bli han och jag. Då ville jag inte se sanningen, trots att min bästis talade om för mig att jag bara skulle göra mig illa om jag fortsatte.

Men ibland så tänker jag inte till riktigt innan, jag har bättrat mig, men inte då, inte den gången. Jag började att få känslor för John, visst det var dumt, visst, jag borde inte, han var gift och allt men jag kunde snart se att han blev smickrad över hur en yngre tjej visade honom intresse. Det låter säkert jättefånigt och dumt, men då kunde jag inte hjälpa det, jag behövde det då, eller trodde att jag behövde det. Kanske visste jag innerst inne hur det skulle sluta, men jag vil euro att han verligen älskade mig och ja… allt det där som jag drömde om då.

På en personalfest fick jag min chans. Jag hade gjort mig extra fin och sexig för hans skull, kanske inte bara för hans skull utan också för min egen. Jag fick massor av uppskattande blickar från mina arbetskamrater och det kändes bra. Mitt vikariat närmade sig sitt slut och jag visste att jag måste göra något innan det var försent. Kanske om jag haft mer tid kvar så hade jag inte varit så framåt, men nu var jag det. Jag har alltid varit bra på att ta för mig och nu var det inget undantag.

Jag och John dansade en hel del och framåt kvällen kunde jag äntligen få honom för mig själv. I en avskiljd och mörk del i festlokalen, bakom några stängda dörrar hånglade vi. Hans händer smekte min kropp och jag kände att jag bara ville ha mer av honom. Försiktigt smekte jag honom, kände hans starka vältränade kropp under mina händer och jag var så otroligt tänd, het, våt. Jag ville ha honom!

Johns händer smekte mina bröst och jag flämtade, hans hand letade sig uppför mitt nylonklädda ben, upp under min korta kjol och jag lät honom göra det. Min tunga slickade runt hans min andedräkt var het och jag stönade svagt då hans fingrar passerade kanten på mina stayups och snuddade vid mina svarta stringtrosor, jag särade mer för att han skulle kunna komma åt att göra vad han ville med mig. Jag kunde känna hur hård han var under min smekande hand, och stor!

Försiktigt utforskade jag hans hårda lem som pressade på och putade under hans byxor. Den kändes så stor, så upphetsande i sin hårdhet, jag drog mina fingrar upp och ner, kände hur han flämtade till, hans mun het och öppen mot min, våra tungor lekte med varandra. Jag kände hur ett finger gled under troskanten och snuddade vid mitt kön, lekte retsamt med min våta svullna fitta, jag gnällde till av kåthet. Jag ville ha honom!

Mina fingrar hittade dragkedjan och jag började sakta dra ner hans gylf. Men nu kunde jag känna något annat, en förändring i honom, han drog sig bort, jag ville följa efter, men han puffade undan mig. Jag tittade på honom, jag visste redan vad han skulle säga.

– Nej Anna, det funkar inte.

Jag tittade på honom, bet mig lite i läppen, fick fram ett svagt…

– Jo, kom nu…

Men han skakade på huvudet. Han var gift, fru barn, jag en ung tjej som ville ha honom, men han ville inte ha mig, ville inte riskera något, ville inte vara otrogen…

Jag visste innerst inne att det inte skulle gå, men att han inte ville alls…det var fel av mig det vet jag. Jag skulle aldrig ens ha försökt, han hade sitt förhållande, sina barn att tänka på och nu förstår jag honom, det skulle vara dumt att äventyra det. Om det kom fram skulle det bli skilsmässa, hans barn skulle må dåligt, det skulle vara mitt fel som lockat honom….

Men jag kände att jag ville ha honom, men han sa nej, han ville inte trots att jag kunde se hans stora kuk avteckna sig genom tyget i byxorna. Jag kände tårarna komma, men jag ville inte gråta, inte inför honom. Han sa att han var lockad och smickrad, men nej, dessutom hade han ingen kondom…

Jag ville inte se honom i ögonen, då skulle han se hur ledsen och sårad jag var, det var fel av mig att känna så, det vet jag, men jag kunde inte låta bli att sakna det som aldrig blivit något, att jag intalat och lurat mig själv att tro på något som inte fanns. Hans ord sårade mig, dessutom kände jag mig billig där jag stod framför honom.

Kondom… som om jag var en liten slampa som hade för vana att förföra gifta män. Någon som man behövde ett skydd för att röra vid. Det hade blivit precis så fel och smärtsamt som min bästis sagt.

En vecka senare upphörde mitt vick och jag lämnade företaget. Ledsen och med värkande hjärta.

Nästa gång vi sågs var det av en slump. Jag och min bästis var med hennes kille på en campingplats på Gotland. Den låg en kort bit från Visby och i den lokala lilla butiken såg jag John och hans familj. Det hade gått ett år sen jag slutade, men helt plötsligt kom känslorna tillbaka, det och andra känslor, ilska, svartsjuka, en känsla eller snarare ett behov av att ge igen, att visa honom och mig själv att jag kunde ha honom.

John gick där med sin fru, som var en söt blondin och sina tre barn. Då resten av familjen var borta vid chipsen gled jag upp bakom honom, sa ett hej till honom och han ryckte till då han såg att det var jag. Han blev lite glad men mest orolig, det var som om han trodde att jag skulle marschera upp till hans fru och berätta om vårt hångel. Jag förstod att hon måste vara av den svartsjuka sorten om han reagerade på det viset. Vi växlade några ord, john var här med sin familj i en vecka till innan dom skulle åka vidare med husbilen. Jag berättade att jag varit här ett par dagar med några kompisar.

Jag såg honom djupt i ögonen och log lite inombords då jag såg hur osäker han blev. Det var en spänning mellan oss, det kände jag, men samtidigt kände jag hans nervositet, han var helt klart illa tillmods, samtidigt som jag lockade honom. Jag var klädd i en bikinitopp och ett par shorts, på fötterna hade jag mina sandaler. Jag kunde se hur hans blick gled upp och nerför min kropp och jag log mot honom, frågade lite oskyldigt hur det var med honom, var dom hade sin husbil och lite annat, men redan nu visste jag vad jag skulle göra.

Vi sa hej då innan hans barn kom stojande tillbaka och jag gick ut från affären. På avstånd kunde jag se John och hans familj gå tillbaka till sin husbil som stod parkerad i utkanten av campingen. Nu visste jag var han fanns någonstans och det var som om det bara fanns en tanke i mitt huvud, jag skulle förföra honom!

Redan nästa dag såg jag hans familj av en slump, frun och dom tre barnen, två flickor och en pojke, stod vid en husvagn och pratade, eller hans fru gjorde det. Jag kunde inte undgå att höra hur hon pratade med ett äldre par som hon verkade känna bra. Jag kunde höra små stycken av konversationen och jag förstod att det äldre paret bjöd in dom på fika. Frun sa något om att dom kunde åka in till Visby senare på dagen, varför stressa då man hade semester?

Visby… jag tänkte, det betydde att John var ensam och att han trodde att familjen var långt borta från campingen… det gick runt i mitt huvud, nej, jag borde inte… det var fel, tänk om hans fru och barn skulle gå tillbaka till husbilen då jag var där… det var troligt, kanske ville dom hämta badkläder nu när dom inte skulle inte till stan. Nej, det skulle inte funka, det kunde sluta riktigt illa, bäst att inte göra det som jag tänkte på….

Fem minter senare stod jag framför husbilen, mitt hjärta slog hårt, min mun var torr, alla tankar på den enorma risk var som borta i mitt huvud. Jag gick fram till dörren på husbilen, kikade in, där var han! Klädd i ett par kortbyxor och T-shirt, inget mer, min puls slog hårt och hett.

– Knack knack, sa jag och gav honom ett leende då han tittade förvånat på mig.
– Anna…? sa han förvånat och jag nickade glatt.

Jag steg ur mina flippflopps och steg in i husbilens skuggiga inre.

Jag kunde se hur hans blick gled upp och nerför min kropp, jag hade lika lite kläder på mig idag som igår och jag visste att jag lockade honom. Hans blick drogs mot dörren som om han trodde att hans fru och barn skulle komma in vilken minut som helst, och kanske skulle dom göra det också, men det struntade jag i, jag ville ha honom! Jag ville visa honom!

– Det är inte så lämpligt nu… började han medan jag sakta närmade mig honom.

Jag skakade på huvudet,

– Ingen fara, jag såg din fru och dina barn kliva på bussen nyss, ljög jag.

Han tittade på mig och svalde.

– Säkert, dom kommer att vara borta länge…

En ny lögn, men det kunde han inte veta.

– Anna… började han igen, men jag kände igen spänningen mellan oss, som elektricitet.

Jag tittade honom djupt i ögonen medan jag sakta drog av mig min bikiniöverdel. Han tystnade och tittade på mina bröst luften kändes sval och skön mot dom och jag njöt av hans blickar på dom. Jag vet att dom är fina, vackra och fasta. Nu fick han se det som han bara känt förra året.

– Anna, nej… dom kan komma… protesterade han, men jag brydde mig inte nu.

Visst var det sant, dom kunde komma närsomhelst och jag tror att om han vetat att dom fanns kvar på campingen så skulle han säkert slängt mig ur husbilen. Men nu trodde han på mina lögner om att dom var på väg in till Visby.

Jag stod framför honom och lät överdelen falla till golvet, jag tittade på honom medan jag sakta drog av mig shortsen. Jag lät dom glida till golvet och steg sen ur dom. Naken stod jag framför honom, han rörde sig inte då jag föll ner på knä framför honom. Mina händer fattade tag om resåren i hans byxor och jag drog ner dom resolut, jag hörde hans protester, kände hans svaga motstånd, men jag brydde mig inte, jag ville ha honom, känna honom…

Hans kuk var redan halvstyv, det var som om hans kropp redan bestämt sig, kanske hade han tänkt på mig, fantiserat om mig… det kändes upphetsande att veta att han inte glömt det som hänt, kanske allt hade kommit tillbaka då han såg mig igår…

Min hand tog tag om hans kuk och jag blottade hans ollon, jag kunde känna och se hur den växte och styvnade i min hand. Hård, stor och tjock… jag kysste hans lena ollon, lät min tunga utforska hans ådriga hårdhet innan jag sakta lät den förvinna en bit in i mun mun. Jag sög honom medans jag rörde min hand fram och tillbaka längs den hårda tjocka kuken.

Det var fel det jag gjorde, men jag kunde inte låta bli, tanken på att hans fru och barn kunde komma vilken sekund som helst eggade mig på ett sjukt sätt. Makten jag kände var berusande, den ökade hettan i mig och jag slickade och sög på hans stora kuk, retade den med min tunga, utforskade och slickade, lät honom se min skära våta tunga smeka hans hårdhet medan jag stönade svagt.

Jag kände att jag också ville ha något, jag puffade honom bakåt mot sängen, han kröp upp på den och jag svängde runt i en 69:a. Hans händer slöt sig runt min stjärt och jag kände hans varma andedräkt mot mitt hårlösa heta kön. Med läppar och tunga kände jag hur han smakade och lekte, gjorde det skönt för mig, fick mig att bli än mer het, kåt och våt. Jag njöt av att känna hans hud mot min, hans starka heta kropp under mig, hans uppresta kuk som jag slickade och sög. Min ena hand kupade sig runt hans tunga spermstinna kulor medan jag sög upp och ner för hans hårda tjocka kuk. Jag sneglade mot dörren, det var vansinne, fel, jag borde inte… dom kunde komma in närsomhelst, jag hade inte ens stängt dörren ordentligt efter mig.

Samtidigt som det fanns en annan, hemskare tanke i mitt bakhuvud, jag ville att dom skulle komma på oss… komma på honom… jag ville hämnas, ge igen för det andra hade gjort mot mig. Jag vet att det är fel att känna så, att man inte borde eller ens fick känna så… men tanken tände mig enormt! Han hade ingen aning om att hans familj fanns bara ett par hundra meter bort och inte inne i Visby.

Jag svängde mig runt, grenslade hans tjocka kuk, han stönade till då han kände min våta heta fitta mot sin våta kuk, jag svankade till, pressade mig sakta ner över hans stora härliga kuk och jag njöt i fulla drag då han sakta trängde in i mig. Jag red honom försiktigt och njöt av varje sekund, av varje centimeter då han kom in i mig. Flämtande stönande kände jag honom tränga in helt och fullt, hans händer smekte mina bröst, mina bröstvårtor…

– Är det skönt med ungfitta…? Frågade jag hest… Bättre än din fru…?
– Ja du är så jävla trång, viskade han.
– Mmm.. prata högre… det gör mig så kåt.

Han nickade, mina bröst guppade i takt med mina rörelser.

– Du har så skön fitta… stönade han fram lite högre. Din unga trånga fitta är sååå skön.

Jag böjde mig fram och kysste honom, min tunga fann hans. Jag njöt av värmen från hans kropp, känslan då vi knullade. Hans stora hårda kuk gled fram och tillbaka i mig och jag kunde se hur skönt han tyckte att det var.

Jag gled runt så att jag kom underst, mina ben gled runt hans höfter medan han tog mig med långa hårda stötar. Jag flämtade och stönade, ljudet från då våra kroppar möttes fyllde husbilen, det var så skönt! Jag stönade, flämtade, hela min kropp arbetade mot ett enda mål, jag stirrade ner mot hans stora hårda kuk som stötte fram och tillbaka glänsande av safter. Jag kunde se hur han njöt. Han drog mina ben bakåt, jag kunde känna honom, hur djupt in han kom, hur skönt det var, snuskiga ord vällde ur mig, jag berättade hur skön han var, hur stor kuk han hade…

John svettades medan han tog mig hårt.

Plötsligt hände det. Min orgasm kom snabbt och kraftfullt, jag skrek till och kände hur det blev sådär svindlande skönt. Min kropp rörde sig av sig själv och jag kunde känna att John fortfarande var hård och styv inne i mig. Han låg på mig, svettig och trött kysste jag honom, det var så skönt!

Men nu var det hans tur att få njuta. Jag sa hårt honom att lägga sig på rygg, igen så la jag mig i en 69:a och jag slickade och sög på hans uppresta kuk som smakade av mina safter.

Hur jag smakar? Salt, syrligt, varmt och upphetsande… lite mer sälta om jag blivit knullad, lite mindre om jag slickar det själv från egna eller andras fingrar eller stavar.

Nu sög jag honom samtidigt som ja runkade honom snabbt och hårt, jag ville att han skulle komma, jag var nu medveten om att hans familj kunde komma närsomhelst, hans barn ville säkert ner till badet och jag nästan kände hur riskabelt allting var. John visste eller anade inget, han var fullt sysselsatt med att utforska mitt svullna och hungrigt gapande kön med sin tunga.

Tänk om dom var på väg? Jag sög och slickade, tanken var så upphetsande att jag…  En iskall våg gick genom mig då jag spände hörseln till det yttersta… var det inte barnens röster jag hörde på avstånd?

John märkte inget, jag satte mig ner över hans ansikte, mitt kön, hela mitt underliv pressades mot hans ansikte, hans skäggstubb rev mig lite. Utan att riktigt veta varför makade jag mina vader mot sidorna av hans huvud så att han inte skulle höra det jag hörde…

Min hand arbetade snabbt och målmedvetet hans hårda kuk, jag kunde höra hans hustrus röst och jag visste att om ett par få korta ögonblick skulle dom komma och hon skulle bli hans exfru…

Min hand kramade den tjocka våta kuken, den nästan svällde till och en tjock stråle sperma sköt rätt ut, så en till, kraftigare….

Jag kunde höra dom komma nu, jag satt tungt på Johns ansikte så att han inte skulle kunna höra dom, hans kuk sprutade massor av sperma, min hand rörde sig upp och ner samtidigt som dörren öppnades och jag kunde skymta en gestalt.

Johns kuk fortsatte spruta. Mängder av varm sperma pumpades upp i mitt ansikte. Det kladdade på lakanen. Jag tittade upp och fick se hans hustru stirrade på mig, hennes nakne man och hans kuk som fortfarande sprutade i mitt ansikte och in i min mun. Jag sög längs skaftet och runkade långsamt ut de sista strålarna sperma ur hans kuk. Hela tiden med ögonkontakt med hans fru.

Hennes mans sperma rann längs mina kinder och ner över mina unga toppiga bröst. Hon gapade stort och försökte hitta ord.

Sen gick allt fort.

Jag störtade upp och drog med fingret längs underläppen. Fick en rejäl klick sperma på pekfingret som jag sög i mig samtidigt som jag trängde mig förbi Johns fru och ut.

Jag var naken, men jag rundade snabbt husbilen och in i ett snårigt buskage där jag fick på mig mina shorts. Bikiniöverdelen fick skyla mig nödtorftigt medan jag sprang tillbaka till husvagnen där jag och min bästis och hennes kille bodde.

Jag höll mig inne resten av den dagen och även följande, skyllde på att jag var dålig. Senare vågade jag mig bort mot den platsen där husbilen stått, men den var borta.

Förmodligen hade dom åkt tillbaka till fastlandet.

Funderar fortfarande på vad hans fru tänkte när hon hon såg mig med hans sprutande kuk….

Föregående Inlägg

Studentkorridoren

Nästa Inlägg

Grannens unga dotter