Hetero / Straight

Jag älskar stora kukar

När jag var 24 år gammal jobbade jag som flygvärdinna och hade just avslutat ett pass. Jag satt på en bar på flygplatsen i väntan på att få borda planet. Det var juletider så många människor var mer stressade än vanligt men det var också mycket mysigare stämning med juldekorationer överallt och utanför föll snön. Hoppas bara inte flyget blir försenat tänker jag när två äldre män, ca 50-60 år gamla slår sig ner bredvid mig. De presenterar sig som Alexander och Robert och de har vart i stan i affärer.

– Men nu är det dags att åka hem och ta hand om frun – sa Alexander som var en stor och oblyg man, säkert två meter lång, en rätt tjock mage och nästan inget hår på huvudet. Hans kollega Robert var mycket tystare och väldigt “skinny”.

De båda var trevliga men rätt så närgångna och de bjuder på den ena drinken efter den andra så jag börjar känna mig lite lullig. Alkoholen verkar även påverka Alexander och Robert då deras prat blir mer och mer vågat, speciellt Alexanders men jag blev ändå smått chockad när han frågade

– Vad säger du, ska inte vi tre smita iväg och ha lite kul?

Jag blev helt tagen av Alexanders förslag och undrar för mig själv hur i hellskotta han kan tro att jag ens skulle tänka tanken att röra honom, inte ens med tång. Jag förklarar att de är trevliga men att jag inte är intresserad. Robert verkar nästan bli ledsen av att ha blivit nobbad men Alexander verkar inte fatta, eller gjorde han det. Hans komplimanger och opassande kommentarer blev bara grövre och grövre.

Han petade in olämpliga kommentarer som, “Gillar du att suga kuk?”, “Din röv ser trång ut”, “Jag vill stoppa in min tunga i din fitta” när satt och pratade, men hela tiden med ett leende på sina läppar, så att jag skulle förstå att han bara skojade.

Ni kanske undrar varför jag inte lämnar baren men faktum var att det var lång tid kvar tills mitt plan skulle lyfta och mina fötter värkte efter ett 16 timmar långt arbetspass. Dessutom var jag trött och även van att bli konfronterad av överförfriskade män och gubbar som vill ha sex. Min erfarenhet var att bara låta dem hållas så tröttnar de till slut, eller så måste de med sitt plan. Sen måste jag väl erkänna att jag är lite av en exhibitionist och gillar uppmärksamhet och ända sedan tonåren älskat sex.

Dock aldrig med äckliga gamla gubbar.

– Du har de mest fantastiska bröst jag nånsin sett. – viskar Alexander och kramar snabbt och hårt om mitt ena bröst.
– Aj vad gör du? – säger jag och börjar bli förbannad.
– Äh tyst med dig. Du verkar ju gilla det. – skrattar han och pekar på min tunna vita blus som nu tydligt avslöjar att mina bröstvårtor är styva.

Oh shit tänker jag och märker även att mina trosor är alldeles fuktiga. Även om jag själv tycker situationen är äcklig så verkar min kropp och reptilhjärna gilla komplimangerna och Alexanders oblyga tafsande. Men hur är det möjligt att jag blir upphetsad av en äcklig tjock gammal gubbe?

Plötsligt vänds allas huvuden mot barens TV som sänder en Special Bulletin och säger att samtliga flygplan blir minst tre timmar försenade. Samtidigt som alla tittar på TV:n känner jag helt plötsligt Alexanders stora hand som snabbt letat sig under min korta kjol och glider upp för mina lår. Jag kniper ihop benen så han inte skall komma åt men för sent. Jag känner hans hand passera kanten på mina stay-ups och jag ryser av beröringen mot huden på mitt lår. Hans tjocka fingrar masserar min våta fitta utanpå mina små satintrosor. Omedvetet så stönar jag till lite och råkar samtidigt sära lite på benen.

– Ohh mm ahhh. – stönar jag och biter mig själv i läppen för att inte någon skall höra mig och upptäcka vad som pågår när Alexanders fingrar masserar min klitoris genom det mjuka våta trostyget.
– Aha lilla tjejen gillar känna Alexanders fingrar i sig. Snart ska du få känna min stora kuk djupt inne i dig. – viskar han i mitt öra samtidigt som han lägger min hand på sitt byxskrev så jag känner hur stor kuk han har.
– Nej sluta, släpp mig din gris! – Skrek jag och tog mina grejer och rusade från bordet.

Äntligen hade jag tagit mitt förnuft till fånga och stuckit därifrån. Hur fan kunde jag låta det gå så långt? Jag gick mot toaletterna som var på nedervåningen (nästan inga människor där) för att fixa till mig och klarna till i huvudet.

Jag gick in i ett bås och uträttade mina bestyr för att därpå nästan försöka torka av mig känslan av Alexanders händer. Men det fick motsatt effekt. När jag torkade mig över mitt helt rakade lilla venusberg pirrade det i hela kroppen och jag lät ett finger glida mellan mina våta blygdläppar för att så småningom glida in i mig

– Mm oh aah stönade jag och kände en underbar njutning strömma igenom min kropp.

Jag knäppte upp några knappar i min blus och befriade mina fasta bröst från Bh:ns fångenskap. Bröstvårtorna stod rakt ut och det ilade i hela kroppen när jag försiktigt nöp i dem. Jag lät min svullna klitoris mjukt glida mellan mitt pek och långfinger och jag kände hur orgasmen började byggas upp inom mig.

– Oh mm aah mm aah oh stönade jag ljudligt när mina fingrar smekte min längtande fitta…

Dörren till båset slits plötsligt upp och där står Alexander och Robert. Jag försöker skyla mig och resa mig upp men det är inte lätt med trosor och kjol längs anklarna. Alexander går snabbt in i båset och tar tag i mig, vänder mig bryskt om och trycker ner mig över toaletten så att jag kommer att stå med knäna på toalettlocket och med min nakna rumpa vänd mot Alexander och Robert.

– Vad fan gör ni? – skriker jag.
– Du har den sexigaste röv jag sett på länge. – säger Alexander och jag känner återigen hans fingrar vidröra min fitta, men denna gång är inga trosor i vägen för hans tjocka fingrar.
– Nej du får inte, hjälp mig nån. – skriker jag så högt jag kan.
– Håll käften slyna, du vet att du vill. – väser Alexander i mitt öra samtidigt som hans ena hand håller mig kraftigt om nacken. Sen låter han två fingrar glida in i min redan våta fitta.
– Aah mm ohoh stönar jag ofrivilligt när jag känner Alexanders stora tjocka fingrar pressas in i mig.
– Snälla sluta, släpp mig! – halvsnyftar jag fram.

Hans fingrar är så stora och tjocka och trots den perversa situationen och tanken på att bli våldtagen så är känslan att bli pullad fruktansvärt skön. När han pressar in ytterligare ett så kan jag inte hålla tillbaka mina spasmer från min längtande orgasm.

– Mm aah åh jaa fy fan. – stönar jag högt.
– Jag sa ju att du skulle gilla det. – skrattar Alexander högt. Nu ska jag knulla din lilla tighta fitta. – viskar Alexander i mitt öra och jag ser hur han tar fram den absolut största kuk jag någonsin sett.

Robert klämmer sig in i toalettbåset och håller fast mig. Jag gör ett sista desperat försök att komma loss och skrika på hjälp,
– Hallå hjälp mig då för fan… – Skriker jag så högt jag kan och försöker komma loss och får då en örfil av Robert.
– Håll käften luder. – säger han. Samtidigt känner jag Alexanders jättelika händer ta tag om mina höfter och rikta sin kuk mot min drypande våta fitta. Jag inser att jag är i deras våld.

Är det så här det känns att bli våldtagen tänker jag och blundar och försöker slappna av för att klara av att ta emot Alexanders jättelika kuk. Det ilar till i kroppen när jag känner Alexanders enorma blodsprängda ollon försiktigt sära på mina små blygdläppar på sin väg in i mig. Jag känner hur min fitta tänjs till max och hur mina slidväggar kämpar för att kunna ta emot denna enorma kuk. Jag kan inte hålla tillbaka mina stönanden längre för samtidigt som det gör otroligt ont så är känslan av att bli helt uppfylld av en stor kuk helt otrolig och så fantastiskt skönt.

– Åhh aj mm oh ajjeeiiee stönar jag när Alexanders enorma kuk försiktigt tränger sig in i mig.
– Fan vad trång hon är… jag får knappt in den. – säger han och trycker på.
– Mm ahh din jävel ahh mm… – stönar jag.

Samtidigt har Robert fått in en hand innanför min blus och masserar nu mina bröstvårtor intensivt vilket bidrar till ytterligare njutning. Utan att släppa mig tar han fram sin kuk med sin andra hand så den dinglar bara några cm från mitt ansikte. Den luktar lite illa och är rätt så liten och smal och dessutom helt böjd.

– Sug min kuk, luder. – befaller han mig.

Aldrig i livet tänker jag och känner hur Alexander trycker på hårdare för att få in hela sin kuk i mig.
– Ahhhjjjiiieee ohh jävla kuk oohh skriker jag. Sen känner jag kåtheten ta över min kropp. Kuken i fittan är så skön. Så stor. Så jävla skön…
– Meerr ohh knulla ahh såå ohh stooor ahh ohh shiiit ahh… – skriker jag och orgasmen sköljer över mig igen.
Hur jag kan få en orgasm när jag blir våldtagen av två okända äckliga gubbar kan jag själv inte fatta men känslan av Alexanders kuk inne i mig var helt otrolig, min kropp svarade på varje mm av hans grova kuk. När orgasmen sköljer över mig passar Robert på att stoppa in sin lilla äckliga kuk i munnen på mig.

– Ja, sug mig… – säger han och ger mig en örfil.

Jag sög så gott jag kunde med tanke på att jag faktiskt blev våldtagen. Den stora kuken i fittan gjorde mig sjuk av kåthet och jag smaskade och slickade på kuken som ebjöds i min mun. Robert gör motjuck och snart är jag offer för ett regelrätt munknull.

Plötsligt stönar Robert till. Fan, tänker han spruta, hinner jag tänka innan han drar ut sin lilla kuk och runkar framför mig. Hans spermasats är däremot inte så liten. Strålarna regnar över mitt ansikte i flera sekunder medan Alexander brölande knullar min kåta fitta. Robert daskar sin sprutande kuk mot min mun och runkar långsamt av de sista spermastrålarna.

Hans sprut har fått mig att tänka till. Tänk om han sprutar i min fitta. Jag vill inte ha hans äckelsperma i mig. Jag har fan inte ens nåt skydd.

Pang! Låter det plötsligt och vi alla tre vänder oss om. I dörren till toaletten står nu en kille på ca 30 år iklädd kostym.

– Hjälp mig skriker jag.

Mannen rusar då fram och sänker Alexander med ett enda slag så han ramlar ihop på toalett golvet. Robert håller upp händerna och säger att han ger sig och jag ramlar också ihop på golvet och försöker att samla ihop mina kläder.

– Är du OK? – frågar killen i kostymen och håller fram en hand för mig att ta i och när jag tittar upp tittar jag in i de blåaste ögon jag någonsin sett.
– Ja. jag är ok. Lite öm och rädd men OK. Tack snälla. – säger jag och vi går därifrån. Jag förklarar gråtandes att jag struntar i att anmäla gubbarna utan vill bara hem till Malmö.

Lustigt nog var killen också från Malmö, en ung entreprenör som hörde mina skrik på hjälp och som också skulle med flyget till Sverige.

Anders hette hjälten som räddade mig och kort efter ankomsten till Sverige blev vi ett par och har hållit ihop i tre underbara år. För en vanlig tjej uppfostrad av en ensamstående mamma var det nya livet tillsammans med Anders, en rikemansson fast besluten att lyckas för egen maskin, överväldigande. Dyra resor, fantastiska middagar och shopping i lyxbutiker som Louis Vouitton, Dsquared och Dolce & Gabbana var helt plötsligt vardagsmat.

Anders föräldrar var jättehärliga människor. Hans mamma, Marianne, var hemmafru och en riktig dam som såg fruktansvärt bra ut trots att hon var 50 år fyllda. Anders pappa, Bengt, var 61 år gammal och en man van att bestämma, man blir väl det efter många framgångsrika år som affärsman och VD för börsnoterade företag.

Ända sedan Bengt utan att knacka gick in i Anders pojkrum och funnit mig helt naken sånär som på ett par minimala stringtrosor så hade jag märkt att Bengt kollade in mig när möjlighet gavs. Nog hade hans fru Marianne en fantastisk kropp för att vara över 50 men inte kunde hon mäta sig med en 25 åring.
Under en resa till Monaco friade således Anders till mig och bröllopet skulle äga rum på Tjolöholm slott utanför Göteborg med 140 inbjudna gäster.

För att göra bröllopsnatten extra speciell hade jag och Anders levt i Celibat under tre månader vilket för mig hade varit oerhört jobbigt. Vanligtvis ville jag ha sex minst en gång om dagen. De två sista nätterna innan bröllopet hade jag inackorderat mig i mina blivande svärföräldrars hus och Anders fick således bo i vår vindsvåning.

Natten till bröllopsdagen kunde jag inte sova. Jag vred och vände på mig utan att få ro så till slut tog jag min silkeskimono över mitt tunna nattlinne och gick ner för att titta på TV, nog finns det väl något skräp att titta på. När jag passerade mina svärföräldrars sovrum hörde jag gnyenden och även Mariannes röst.

– Du är så stor Bengt! Jag förstår inte hur den fortfarande kan vara så enorm när vi blivit så gamla.

Stor vadå, tänker jag och stannar upp och blir nyfiken på att höra mer. Med örat mot deras dörr hör jag hur Marianne suger av sin älskade make.

– Jag vill känna den inne i mig min älskade säger Marianne.
– Lägg dig på rygg. – befaller Bengt. Några sekunder senare hör jag Marianne fullkomligen skrika ut sin njutning.
– Ahh mm ohh såå stor ahh mmeerr åhh.

Jag blir helt tagen av det jag hör och måste se mer. Har verkligen Bengt en stor kuk, hur kan då Anders ha en så liten. Jag var upp över öronen förälskad i min Anders och vi älskade ofta men hans kuk lämnade mer att önska, den var till och med något under genomsnitt skulle jag gissa. Sedan händelsen med Alexander och Robert på flygplatsen hade jag inte kunnat sluta tänka på att bli lika uppfylld igen. Känslan av en sån enorm kuk inne i mig var otrolig. Hade min svärfar också en stor kuk?

Dörren var inte helt stängd och jag försökte att titta genom dörrspringan, där låg Marianne på rygg och stönade högt med Bengt över sig men i denna vinkel kunde jag inte se Bengts kuk. Jag kände dock hur kåtheten höll mig i sitt grepp. Mina trosor var rejält fuktiga och jag förde ner ett par fingrar innanför mina trosor och lekte med långfingret i min våta mjuka skåra. Såå otroligt skönt.

– Ställ dig på alla fyra befallde Bengt sin Marianne. Jag var nu fruktansvärt kåt och öppnade försiktigt dörren lite så att jag kom att se lite mer av älskogen, nu borde jag ju få se hans verkliga storlek. Marianne gjorde som Bengt sa och vände upp sin breda bak mot sin väntande make. Bengt riktade sin stolta manlighet mot sin frus heliga och då såg jag den.

Bengts kuk, den var megastor, den var helt enorm, den måste till och med vara större än Alexanders jättekuk. Han höll den i handen, placerade den vid Mariannes öppning och tryckte på. Jag såg hur den gled in i Mariannes våta hål.

– Mm ahh hiiiee ohh mm ahh oh ah mm ah ohh. – stönade Marianne högt när Bengt började jucka in och ut i henne. Jag pullade nu frenetiskt min våta lilla fitta inför åsynen av mina svärföräldrars härliga knullande och framförallt Bengts jättekuk.

– Ohh mm kuk ahh… – stönade jag när orgasmen var på väg.
– Vad var det? – hörde jag Marianne säga och de båda stannade upp.

Jäklar tänkte jag och rusade tillbaka till mitt rum. Tänk om de hade sett mig.
Det hade de inte.

På bröllopsdagens morgon blev jag väckt av Marianne som kom in med kaffe. – Godmorgon Emelie, dags att gå upp för din stora dag idag. Jag hoppas du sovit gott.

– Tack sa jag och kunde inte riktigt föreställa mig att jag sett denna pigga och oskuldsfulla 50 åring bli knullad av världens största kuk.

Mina tärnor kom och hämtade mig och så bar det iväg till håruppsättningen. Agendan för dagen var först håruppsättning, sedan fotografering, lite lättare lunch med mina tärnor och sedan kyrkan. Efter kyrkan väntade en häst och vagn som skulle ta oss till Tjolöholms slott och bröllopsmottagningen som skulle äga rum på den stora gräsmattan. Det var en fantastisk dag, sol, blå himmel och mycket skratt och fnitter.

Plötsligt ringer Annas telefon (Anna är Anders yngre syster och har också blivit en mycket god vän till mig). Det är fotografen som säger att han inte kan komma då han ramlat och brutit benet. Panik uppstår men Anna säger att hon skall ringa sin pappa.

– Han är ju en fantastisk fotograf inflikade Ebba (ytterligare en av rikemanskompisarna jag skaffat de senaste åren) och sa att det var han som tog deras bröllopsbilder.

Problemet löst, efter fotograferingen åkte vi alla till Bengts ateljé.
På den korta tid som varit hade Bengt ändå hunnit med att ordna med både champagne, lite ost, jordgubbar och vindruvor.

– Hej flickor sa han när vi kom fram. Jag hoppas att ni kan slappna av nu det här kommer att gå bra. Och du Emelie, jag skall se till att bilderna blir fantastiska. Det har du mitt ord på. Om du vill kan vi filma hela fotograferingen och så pekade han på fyra stycken videokameror som var utplacerade på strategiska platser i ateljén. Det blir nog kul för bröllopsfilmen sen.

Efter 20 fnittriga minuter (champagnen satte nog sina spår) började vi bli klara med bilderna där tärnorna skulle vara med och nu skulle Bengt ta några bilder på bara mig. Ebba tog mig lite vid sidan av,

– Be honom ta några specialbilder på dig också… – sa hon och blinkade. Min Emil älskade de bilderna.

– Em, vi åker lite i förväg och börjar fixa med lunchen sa Anna. Pappa kör dig tillbaka till huset sedan. – Ok sa jag, inga problem.
– Emelie, du ser helt fantastisk ut idag, min son kan skatta sig lycklig.
– Tack sa jag, Hur vill du ha mig?
– Du kan börja med att bara stå där, använd gärna stenbumlingarna, sängen eller droskan när du poserar.

Bengts ateljé var belägen i Sisjöns industriområde och var ganska stor). Ok sa jag och försökte verka som en van modell. Hade det inte vart för champagnen vete tusan om det blivit några bra bilder men de lömska bubblorna gjorde mig flamsigare än vanligt och till slut tyckte jag att det var kul och jag spexade så gott jag kunde. För att göra mig ännu mer bekväm öste Bengt komplimanger över mig.

– Jättebra, du är jättevacker. – Ojojoj det där är sexigt säger han när jag av misstag råkar visa kanten på mina stay-ups. Sådär ja, då var det den sista. Jag har många fantastiska bilder sa Bengt och pluggade in en sladd i sin kamera och visade några av bilderna på en 37″ LCD skärm.

– Du Emelie, vill du ta fler kort?
– Men jag trodde du sa att du var klar.
– Jovisst är jag klar men ibland så vill bruden ha lite speciella bilder som endast lämpar sig för henne själv och sin make om du förstår vad jag menar.
– Jag tror jag förstår… sa jag. Du tog såna bilder på Ebba eller?
– Precis, hon har berättat förstår jag. Alltså, jag förstår om du inte vill, eller kanske tycker det känns olämpligt inför din svärfar och så men det är du som bestämmer hur långt du vill gå.
– Men du menar väl inte nakenbilder sa jag.
– Nej, absolut inte. Men det är klart. Din vän Ebba ville ju gå lite längre, hon ville fotas topless. Känn dig inte tvingad Emelie, men det är få män som inte vill se sin hustru på vackra bilder. Du bestämmer helt och fullt själv och jag lovar naturligtvis att inte säga något. Anders kommer tro att en professionell fotograf tagit bilderna.

Tyst stod jag och funderade. Kan jag verkligen med att låta min svärfar ta lite vågade bilder på mig, på min bröllopsdag och allt.

– Ok låt oss ge Anders en lite oväntad bröllopsgåva sa jag och log mot svärfar.
– Så ska det låta sa Bengt. Ställ dig vid sängen och håll i pålen som håller upp sänghimlen. Låtsas att kameran är din Anders och att du vill förföra honom.

Det kändes lite konstigt men samtidigt upphetsande och kul att spela en förförerska iklädd brudklänning.

– Mycket bra Emelie. Låt ett axelband falla och låtsas klä av dig. Jag gjorde som han sa och lät mina båda axelband falla.
– Härligt! Nu sätt upp ett ben på sängen och dra upp klänningen, visa dina sexiga ben och stay-ups.

Sakta drog jag upp klänningen och avslöjade mina stay-ups. Vita smäckra med en bred vacker spetskant. Mina högklackade skor gjorde sig perfekta till dem.

– Wow, nu kolla in i kameran och låtsas som att du blir överraskad av att någon kommit in i rummet.

Jag hörde hur kameran smattrade och började nu komma in i tempot. När jag tittade upp så förföriskt jag kunde för att möta den (låtsas) personen som kom in i rummet såg jag bulan i Bengts shorts. Den var verkligen enorm och jag kom att tänka på gårdagsnatten när Bengt knullade sin fru med sitt monster till kuk, direkt kände jag hur min kåta fitta började producera sekret och göra mina trosor fuktiga.

– Fantastiskt Emelie, låt nu klänningen falla till golvet.

Va? tänkte jag, ska jag ta av mig hela klänningen. Det var tyst i rummet men när jag såg bulan i Bengts byxor en gång till lät jag min bröllopsklänning falla till golvet. Nu stod jag endast iförd underkläder och högklackat framför min svärfar, som dessutom tog bild efter bild. Självklart var underkläderna helt i vitt, Bh:n var en axelbandslös modell i satin och matchade mina tunna vita stringtrosor som i princip var genomskinliga, det syntes i alla fall tydligt att jag var helt slätrakad, minsta hårstrå hade synts annars. Mina stay-ups som också var av satin gav en snygg kontrast till mina solbrända ben. Åh Gud, måtte inte Bengt se att jag börjar bli våt mellan benen tänkte jag och kände hur fuktiga mina trosor var.

– Emelie du ser ut som en prinsessa, en dröm sa Bengt.
– Tack sa jag lite generad och kunde inte låta bli att slänga en blick mot Bengts skrev, som såg ut att pulsera.
– Lägg dig på sängen och visa några poser sa Bengt, Kom ihåg att jag är Anders och du vill få mig i säng.

Jag var tyst men försökte posera så gott jag kunde.

– Jättebra, ställ dig nu på alla fyra och vänd dig med ryggen mot mig och svanka ordentligt.

Herregud tänkte jag när jag fixade till posen, nu kommer Bengt verkligen att se allt.
Jag hörde hur Bengt svalde hårt när han såg min vältränade och tighta stjärt. Jag kände hur mina stringtrosor smet åt runt mitt venusberg och tydligt visade konturerna av min lilla fitta. Tanken på att Bengt, min svärfar, otvivelaktigt ser hur fuktiga mina trosor är och förmodligen också hur min våta skåra avtecknar sig gjorde mig vrålkåt och en pirrande känsla spred sig i kroppen och jag rös av välbehag.

– Fantastiskt, ljuvligt harklade sig Bengt som verkade ha svårt att prata. När jag vände mig om och tryckte ihop mina fylliga fasta bröst för att egga Bengt med min urringning så råkade ena bröstvårtan hoppa ut ur Bh:ns fångenskap.

– Oops sa jag med ett leende och skrattade lite försiktigt samtidigt som jag försökte skyla mig.
– Nej hojtade Bengt. Låt det vara, ta ut det andra bröstet också sa Bengt med rispig röst.

Jag tittade förvånat på honom och såg hur han stod redo med kameran men med vidöppen mun. Innanför Bengts shorts ringlade en enorm orm som gjorde allt för att komma ut i friheten. Här borde jag naturligtvis sagt stopp men kåtheten tog överhanden.

Jag tittade på Bengt med djuriska ögon samtidigt som jag, ståendes på knä i sängen, försiktigt avslöjade mitt andra bröst. Jag tog båda brösten i mina händer och poserade som om jag försökte skyla dem, mina små bröstvårtor styvnade direkt. Jag blundade och tittade upp mot taket samtidigt som jag masserade mina bröst, en varm känsla sköljde över mig och jag gjorde en tung utandning och lät en hand leta sig nerför magen.

– Makalöst bra stammade Bengt fram när min hand letade sig ner till mina trosor och jag låtsades leka med mig själv utanpå trosorna. Lägg dig ner Emelie, gör det bekvämt för dig sa Bengt och gick fram till sängen och lade i ordning kuddarna.

Då såg jag hur lite av Bengts enorma kuk letat sig upp ovanför resåren på hans shorts. Bengt måste vara lika kåt som jag tänkte jag. Hans ollon som blänkte av kåtsafter var enormt, som en tennisboll tänkte jag för mig själv och lade mig ner bland kuddarna.

– Du måste ju ha det bekvämt för att bilderna skall bli bra sa Bengt och tittade mig i ögonen för att sen låta dem vandra ner för min kropp och noggrant studera mina bröst och styva bröstvårtor. Jag kände mig rejält obekväm och generad inför hans oblyga tittande, speciellt när han nästan kisade för att få bekräftat om jag var rakad och våt mellan benen. Han tittade upp igen och log mot mig.

– Känns det ok?
– Öh va, ja jodå, det är lugnt stammade jag fram.
– Bra, bilderna blir jättevackra sa Bengt och gick tillbaka till kameran.

Jag låg nu på rygg, med brösten blottade och hade 4-5 kuddar som stöd runt om mig och det var jättebekvämt men jag skämdes oerhört.

– Nu byter vi scenario säger Bengt.
– Jaså säger jag och lyssnar.
– Du har i flera veckor tänkt på den stundande bröllopsnatten, och nu på bröllopsdagens morgon blir väntan för stor och du ger efter för en egen lugn skön stund i sängen. Blunda och smek dina bröst befallde Bengt och jag märkte att det inte längre var någon tvekan i hans röst.

Den lilla paus som varit hade fört mig tillbaka till verkligheten och jag var nu väldigt medveten om att jag inför min svärfar låg topless i en säng endast iförd underkläder och han tog dessutom bilder på mig. Detta måste få ett slut bestämde jag mig för.

– Bengt… började jag men blev avbruten.
– Bilderna blir jättefina Emelie. Jag lovar att Anders kommer älska dem. Blunda nu och smek dina bröst.

Okej då, för Anders tänkte jag och blundade och lät mina händer återigen leta sig fram till mina bröst. Medans kom känslan över mig igen, bröstvårtorna styvnade och det var jätteskönt. Bengt kanske inte är en snuskgubbe, det är väl självklart att han får stånd när en tjej klär av sig framför honom tänkte jag utan att fatta att det var min reptilhjärna som försökte försvara mitt oförlåtliga beteende. Jag smekte och klämde på mina bröst och när jag försiktigt nöp mig i ena bröstvårtan gav jag omedvetet ifrån mig ett litet gnyende.

– Ohh. Mm. Stönade jag tyst.
– Bra, mycket bra. Låt nu händerna vandra över kroppen också, låtsas som att du tillfredsställer dig själv sa Bengt.

Mina händer letade sig ner över magen och ner mot trosorna, jag rös när händerna passerade över min heta, mjuka, vulva och fortsatte ner och smekte mina ben och upp mot innanlåren igen. Försiktigt och långsamt särade jag på mina ben. Jag tittade upp och såg en djurisk blick i Bengts ögon, mina ögon vandrade ner över hans gubbmage och såg till slut hans stora kuk som kämpat sig över resårkanten på shortsen. Jag blundade igen och lade min ena hand utanpå mina trosor, försiktigt och långsamt pressade jag mitt långfinger mot fittan och lät det glida längs min fittskåra och ner mot min kärleksgrotta.

Åhh gud vad våt jag var. Jag lät nu både mitt pekfinger och långfinger mjukt smeka min fitta, fortfarande utanpå trosorna som nu var genomvåta.

– Herrejävlar, magiskt hörde jag Bengt viska för sig själv.

Jag log för mig själv men fortsatte blunda och förde mina fingrar långsamt upp tills de nådde området där min klitoris låg gömd.

– Åhh mm ahh stönade jag när mina fingrar retsamt började massera min klitoris utanpå trosorna.
Jag var nu så kåt att jag höll på att förgås, jag ville ha kuk, jag ville onanera, jag måste få en orgasm annars kommer jag inte att överleva dagen. Utan att tänka lät jag handen leta sig innanför trosorna, ett finger letade sig direkt ner mot mitt hål och jag lät det glida in.

– Mm ahh ohh va sköönnt ohh stönade jag och lät ytterligare ett finger glida in i mitt varma inre. Åhh ahh mm meer ohh ahh så skönt i fittan stönade jag vidare när jag kom på att min svärfar faktiskt är i samma rum och tar bilder på mig. Jag slutar tvärt och tittar upp mot Bengt. Och jag fick en smärre chock.

Kameran står på ett stativ och tar kort med jämna mellanrum och bredvid står Bengt, i sin hand har han sin enorma jättekuk och han för förhuden långsamt fram och tillbaka. Trots att han står 3 meter bort så ser jag ändå tydligt ådrorna i hans jättelika kuk och kuksaften som pressas fram för varje runk.

Jag låter min blick vandra från hans kuk till att möta hans blick. Som är djurisk. Aldrig sett en man se så besatt ut men jag blir vrålkåt av det. Om han runkar så ogenerat för mig så kan inte jag vara sämre tänker jag. Jag ler, blundar igen och låter mina fingrar leka med min fitta. Jag för undan trosorna med ena handen, och ger nu Bengt full insyn, samtidigt som jag för in två fingrar in i mig.

– Åhh jaa ohh mm ahh så skönt på fittan… stönar jag högt.

Plötsligt känner jag hur någon sätter sig i sängen. Bengt har tagit av sig sin piké och shorts och sitter nu naken på knä i sängen och runkar för fullt med mig som objekt bara någon halvmeter bort.

– Emelie du är så sexig, så vacker. Du har gjort mig så jävla hård och kåt säger han plötsligt.

Jag tittar upp, möter hans blick, ler och blundar igen och fortsätter mitt pullande.

– Din fitta ser så ung, varm och våt ut, helt fantastisk fortsätter han.
– Ohh ahh shiitt ahh jag kommer aoiiee ohh ahh skriker jag när orgasmen sköljer över mig och min kropp börjar skälva av spasmer. Det är så ahh ohh skönt ahh stönar jag. När orgasmen börjar ebba ut sätter jag mig upp och tittar på Bengt, som ännu inte kommit, med generad blick.

– Vi håller detta hemligt va säger jag och ler och reser mig ur sängen samtidigt som jag känner en enorm skam över att ha onanerat mig själv till orgasm inför min svärfars åsyn. Fan va perverst tänker jag och vet att Anders skulle skilja sig direkt om han fick veta.

Plötsligt känner jag hur Bengt tar tag om mig bakifrån. Hans händer vandrar över min kropp, klämmer på mina bröst och en hand letar sig ner mot min våta grotta.´

– Nej, va gör du säger jag.
– Tro inte att du kommer undan så lätt säger han. Här har du kåtat upp mig och pullat dig själv inför både mig och kameran. Nu är det min tur att ha det skönt väser han i mitt öra.
– Va, vad menar du säger jag och försöker knipa ihop mina ben så hans fingrar inte kommer åt min våta fitta.
– Sug mig säger han. – Sug min stenhårda kuk din slampa.
– Aldrig, det tänker jag aldrig göra. Släpp mig för helvete skriker jag.
– Om du inte gör som jag säger så kommer en redigerad film och de bilder jag tagit att hamna i knät på min son. Tror du verkligen att han kommer att hålla sig kvar vid dig då? Haha nej du det kan du glömma. All lyx försvinner lika fort som den kom till dig viskar han med hård stämma i mitt öra.
– Släpp säger jag till honom och begrundar vad han sagt. ´

Min framtid kommer gå förlorad tänker jag och särar långsamt mina lår så hans fingrar kommer åt det dom söker, min våta längtande fitta.

– Ahh såja Emelie, du kommer inte att bli besviken säger Bengt samtidigt som jag känner hur hans långfinger hittat min våta fittskåra och långsamt glider fram och tillbaka. Min kropp reagerar direkt och det ilar i hela kroppen när han låter pekfingret glida in i mig.
– Helvete va trång du är säger han. Det här kommer att bli härligt haha muttrar han och trycker ner mig på knä. Han ställer sig framför mig och riktar sin enorma kuk mot min mun. Jag noterar vilka otroligt tydliga blodådror Bengts kuk har, man kan bokstavligen se hur den pulserar.
– Nu Emelie, sug din svärfars lilla kuk befaller Bengt. Jag vill blunda men kan inte, jag är alldeles för tagen av hans nyvunna brutalitet och fullständigt enorma kuk. Han tar tag om mitt ansikte med ena handen och sin kuk med den andra och för den mot mina mjuka läppar.
– Seså, öppna din vackra mun, ta emot en gammal mans bröllopsgåva haha skrattar Bengt när mina läppar kommer i kontakt med hans gigantiska ollon.

Långsamt och mjukt försöker jag att suga in hela hans gubbkuk men det går inte, jag får knappt in hans ollon i min mun, den är för stor. Dessutom luktar Bengts kuk svett och smakar salt och lite surt.

– Ahh såja Emelie, härligt. Sug in hela kuken ditt luder säger han och pressar mitt huvud så att min käke nästan går av men in glider kuken. Den fyller upp hela munnen och jag kämpar emot kväljningarna, till slut lyckas jag behärska tekniken att suga en så här stor kuk och Bengt knullar min mun långsamt in och ut.

Trots den perversa situationen reagerar min kropp och återigen känner jag hur min fitta otroligt nog verkar börja bli våt igen. Detta är inte möjligt tänker jag och för ner en hand för att känna efter. Jag låter ett finger långsamt glida mellan mina blygdläppar för att känna efter om det verkligen är så att jag börjar bli våt igen.

– Ohh mm ggurggll stönar och gurglar jag när fingret smeker min fitta. Jag blundar och för in två fingrar i min varma genomvåta fitta.
– Du var mig en kåt flicka sa Bengt. Visst är min kuk skön i din mun säger han men jag kan inte svara, jag hör honom knappt.

Kombinationen av att utnyttjas och känna Bengts enorma ollon i min mun samtidigt som mina fingrar skapar ilningar i min kropp som jag inte trodde fanns gör att jag håller på att komma igen.

– Mm arrhh oh grugl stönar jag och känner orgasmen börja ta fart. Nu är det nära, jag blundar och…
– Nej nu vill jag känna din ljuvliga, unga, flickfitta krama min kuk annars kommer jag när som helst säger Bengt och tar resolut ut sin kuk.
– Neej! Skriker jag och blir snuvad på min orgasm.
– Va säger Bengt förvånat och drar upp mig på benen. Lägg dig på rygg säger han.
– Är du galen, jag gjorde ju som du sa. Snälla, det är ju min bröllopsdag.
– Precis, och det här är min bröllopsgåva säger Bengt som med ett kraftigt tag om mina höfter vänder mig om och med en hand runt min hals trycker ner mig över sängen så att jag står och svankar med rumpan i vädret.

Jag kom att tänka på flygplatsen, det var så här jag hade stått när Alexander stod bakom mig och pullade min fitta för att göra den redo för sin stolta gamla trotjänare. Tanken på att äntligen få återuppleva känslan av att bli totalt uppfylld av en fullständigt enorm kuk gör mig tokig och kåt bortom all kontroll. Det lilla motstånd jag bjudit var nu helt borta och nu ville jag bara känna total njutning

– Ahh va vackert, det är första gången jag ser en helt slätrakad fitta på riktigt väser Bengt och låter ett finger glida längs min stjärtskåra, som också är blöt av fittsafter, tills han når sitt mål och långsamt låter sitt pekfinger glida in i mig.

– Åhh Gud, ahh, ohh stönar jag högt.

Ståendes på alla fyra i sängen med rumpan putandes rätt upp i vädret och med två av Bengts fingrar djupt begravda i min fitta tappar jag all kontroll. Det är så fruktansvärt skönt, det är så fruktansvärt förbjudet och jag längtar så otroligt efter att få känna Bengts stora kuk inne i min tighta, våta, fitta.

– Ahh mm ohh snääälla ahh ohh mmeerr ohh stönar jag högt.
– Va, va sa du? Vill du ha mer frågar Bengt som verkar bli överrumplad och förvånad att jag nu ber om mer.
– Ohh jaaa ohh mmeerr ahh knulllaaa mig ahh fyll mig ohh mm kuuuk ohh måste få kuk ahh skriker jag och Bengt blir helt galen.
– Då jävlar ska du inte vänta mer. Nu ska du få smaka på din svärfars stolta kuk vrålar han.

Han drar ut sina fingrar och tar tag om sin kuk med ena handen, den andra lägger han på min tighta rumpa och så siktar han in sig. Själv borrar jag ner huvudet i en kudde så att Bengt kommer åt ännu lättare och fokuserar allt medvetande på min lilla mus.

Då känner jag plötsligt hur Bengt låter sitt gigantiska ollon försiktigt dela mina blygdläppar, en enormt pirrande känsla sprider sig i min kropp, han fortsätter att leka med sin kuk mellan mina våta blygdläppar. Ibland trycker han till lite och jag känner hur ollonet breder plats för att komma in. Och det är helt magiskt. För varje mm han pressar in sin kuk håller jag på att gå av på mitten av njutning.

– Emelie, din fitta är så ljuvlig, så trång, så vacker säger han och trycker på ännu lite mera och jag känner hur Bengts kuk äntligen pressar sig in i mig. Millimeter för millimeter fylls jag upp av hans jättelika gubbkuk och känslan är himmelsk.
– Aaahh mmm aajj ohh mm ohh djuuppaareee aahhieee ohh knulla miiig ohh.

Hans kuk fortsätter att glida in i mig och aldrig förr har jag inuti mig kunnat känna ådrorna på en killes kuk men med Bengt känner jag varje liten ådra, varje liten räffla, och det förhöjer bara njutningen ännu mer. Bengts kuk är så stor att han inte får in hela i mig och han börjar istället knulla mig försiktigt. Långsamt känner jag hur han drar ut sin kuk och hur han återigen trycker in den igen.

– Ohh såå sköönt ahh mm ohh gnyr jag. In och ut, in och ut knullar han mig långsamt och så djupt det går och jag bara ligger som en docka under honom och känner hur orgasmen som sakta har byggts upp inom mig helt plötsligt tar fart, jag ryser i hela kroppen känner en konstig pirrande känsla i underlivet som jag aldrig känt tidigare.

– OOhhahhhh ahh mm ohhh mm djiiieeee ahhh skriker jag högt av njutning och när det börjar pressas ut massa vätska ur mig drar Bengt ut sin kuk och blir då helt nedsprutad av mina fittsafter. Det kommer flera småskott av varm fittsaft över honom.
– Ahh ohhh mmyy Good oohh aahiiee hh mm ahh mm ohh åhh ahh stönar jag och hela kroppen skakar i spasmer och jag ramlar ihop på sängen. Herrejävlar va skönt det var säger jag.

Bengt blir helt till sig av det som händer men finner sig snabbt och hoppar på mig. Liggandes på rygg känner jag hur Bengt lyfter upp mina ben på sina axlar, placerar sin kuk vid mitt hål och trycker på och återigen fylls hela min unga fitta upp till bristningsgränsen av Bengts jättelika kuk. Men nu kan inte Bengt hålla sig lugn längre, han pumpar på som en fullständig galning och jag hör hur hans pungkulor bokstavligen slår mot min stjärt då han i den positionen lyckas komma ända in i mig med hela sin kuk.

– Aaajjiiee ohh försiktigt ahh lugnare oohh ahh stönar jag.
– Gillar du min kuk Emelie, gillar du att bli knullad av svärfar skriker han till mig.
– Mm ahh ohh jaaa ohh knulla mig hårdare skriker jag tillbaka.
– Säg det Emelie, säg Bengt knulla mig!
– Ahh Gud va ohh jaaa Beennggt ohh knulla mig, knulla min fittaaa hh ohh ahh.
– Så ska det låta ja säger Bengt och knullar mig nu ännu hårdare.
Han håller isär mina ben genom att hålla i klackarna på mina skor och pumpar in sin feta kuk i min trånga fitta. Det är så skönt så skönt. Hans kuk känns i hela min kropp. Fan om han inte knullar hela min kropp.

– Arrrhh jag koommeerr snart, stönar han.

Plötsligt drar han ut kuken med ett ljudligt plopp ur min uppknullade fitta. Han klättrar snabbt upp över min bröstkorg och lägger kuken mellan mina bröst. Innan jag hunnit fatta knullar han mig mellan brösten med sin stora kuk. Det är enormt upphetsande att se den åka fram och tillbaka mellan mina kullar.

– Åhh nuuuu… stönar han högt.

Han tar tag runt pungen med sin högerhand och tar sedan sin jättekuk med vänsterhand och börjar runka.
Hans enorma ollon är bara några centimeter från min mun när det plötsligt öppnar sig. En enorm stråle av sperma sprutar rakt mot min mun och jag känner kraften när den stänker över mig. Nästa stråle träffar mig mitt mellan ögonen och mängden är nästan skrattretande. Bengts kuk fortsätter pumpa ut massvis med sperma över mitt nysminkade ansikte. Det rinner längs kinderna, ner över halsen. Jag bara älskar det.

– Herregud vilken jävla fitta du har, så trång, helt otrolig säger han och lägger sig raklång på sängen.
-Min Gud vad är klockan säger jag och ser att ateljéns väggur står på 13:08. Bröllopet är om knappt två timmar utbrister jag och hasar mig ur sängen och ser en totalt avslappnad Bengt nöjt ligga på rygg och titta på mig, jag konstaterar också att hans kuk fortfarande är lika ståndaktig och inte gått ner en centimeter.

Skammen om vad jag nyss har gjort sprider sig i kroppen och jag vågar inte titta på honom. Min Gud, kan detta verkligen vara sant, har jag verkligen knullat med min 64 åriga svärfar?

– Vi håller väl tyst om detta, det är nog bäst att vi glömmer alltihop så fort som möjligt säger jag skamset böjer mig ned med ryggen mot Bengt för att ta upp mina trosor, som är alldeles våta. Plötsligt känner jag återigen Bengts starka armar runt mina höfter.
– Om detta var en engångsföreteelse är det väl bäst att vi tar vara på tillfället sa han och drog ner mig i sitt knä.
– Va, men nej, det går inte, vi får inte, vi hinner in… Ohh mm ahh gnyr jag när Bengt återigen penetrerar min lilla våta fitta med sin enorma kuk. Mm ahh ohh det är åhh så ahhh underbaaart mm ahh din kuk är såå åhh enooorm ahhh stönar jag återigen ut min njutning.

Bengt lägger sig bakåt så jag kommer att rida honom med ryggen mot honom och rakt framför mig står en enorm spegel och i den ser jag hur Bengts enorma påle går in och ut ur mig och pressar dessutom ut mina fittsafter. Synen är otroligt upphetsande och jag kan inte kontrollera mig.
– Ahh mm gillar du att ohh knulla din svärdotter mm ohh såå stoor mm ahh gillar du ohh min lilla fitta ahh ohh stönar jag högt.
– Arhh din fitta är så jävla skön Emelie, du är det bästa knull jag någonsin haft.
– Hää häärligt att ohhh hööörraa mm ahh knulla mig då åhh gubbe ohh knulla mig med din gubbkuk ssshhh ahh ohh för detta är ohh sista gången du får smaka min våta tighta fitta ahhhiiee.

När Bengt hörde detta blev han vansinnig och han tog ett stadigt tag om mina höfter och höll fast mig samtidigt som han knullade mig som den värsta kaninen. Han fullständigt pumpade sönder min lilla fitta i ett frenetiskt tempo och samtidigt som det gjorde lite ont så var det helt otroligt skönt och orgasmen närmade sig igen.

– Jaaag koooommmeeerr ohhh mm ahh iiieeei ohh stönade jag och kände hur Bengt kom samtidigt.

Hans kuk slutade aldrig att pumpa och spruta men när han väl gjorde det så tappade han taget om mig och jag bara ramlade ihop ovanpå honom. Bengt var nu också helt slut och jag såg att hans kuk började slakna, trots det var den jättestor. Jag böjde mig ner och sög in den halvslaka kuken i munnen och kände doften och smaken av mina egna safter blandat med Bengts kladdiga sperma och det var vansinnigt upphetsande. Jag sög den ren från alla safter och tittade sen upp på honom.

– Kan du skjutsa mig till bröllopet nu kära svärfar?
– Du är helt otrolig Emelie, och jag ska ta dig till Bröllopet.

Föregående Inlägg

Felicas Gloryhål

Nästa Inlägg

Firmafesten