HS / BS

Inte lesbisk men…

Det tog ett bra tag innan jag fattade att någon stal mina underkläder i tvättstugan. Kläder försvinner ju faktiskt i tvätten ändå på något mystiskt sätt. Enstaka strumpor som tvättmaskinen helt enkelt äter upp eller vart dom nu tar vägen. Så i början reagerade jag inte på att trosor saknades när jag sorterade in tvätten. Det tog månader innan det gick upp för mig att något var fel. Jag märkte en morgon att byrålådan med underkläder nästan var tom på trosor. Det var väl då jag la ihop pusselbitarna och drog mig till minnes att jo, visst hade jag allt som oftast tyckt att det saknades trosor som jag kunde svära på att jag la i maskinen.

Jag är inte särskilt märkesintresserad. Jag shoppar hellre billigt. Det är inga dyra trosor vi pratar om så det är inte pengarna det handlar om. Nu är jag medveten om att ordet kränkt är alldeles för överanvänt men det var faktiskt så jag kände mig. Kränkt. Någon idiot gick alltså in i tvättstugan och stal mina trosor. Rotat runt bland mina kläder. Bland det mest intima jag ägde. Det kändes som jag kan föreställa mig att det känns när man drabbas av inbrott. Att någon främling går omkring i ens eget hem och rotar runt bland privata ägodelar och foton. Jag kände mig kränkt och äcklad av tanken.

Jag var jättenära att ringa och göra en polisanmälan men jag hejdade mig. Jag hann lyckligtvis föreställa mig hur det telefonsamtalet skulle utspela sig. Det hade varit höjden av pinsamhet. Och förresten är jag ganska säker på att de inte kommer farandes med sirenerna på högsta volym för någons stulna trosor. Men ändå. Den där äckliga idioten borde sitta i fängelse. Ja, jag tycker det.
Jag fick alla möjliga vidriga bilder i huvudet när jag tänkte på det. Jag föreställde mig en äcklig gammal tandlös snuskgubbe som letade igenom mina kläder i tvättstugan med sina sunkiga krokiga fingrar. Jag orkar inte ens prata om det. Fy. Det gör mig illamående.

Nästa gång jag blev tvungen att tvätta tänkte jag att jag måste försöka fånga tjuven på ett foto. Jag gick ner med tvätten prick klockan sju och noterade noga exakt hur många och vilka trosor som jag la i tumlaren. När jag gick upp i lägenheten igen släckte jag alla lampor. Jag har utsikt över tvättstugan nere på gården genom mitt vardagsrumsfönster. Det var redan mörkt ute så jag tänkte listigt att tjuven inte kan se att någon står och spionerar i ett fönster om lamporna är släckta. Jag stod där med en kaffekopp i handen och spanade på tvättstugan. Minuterna gick och det började kännas fånigt att stå där och leka låtsaspolis.

Men då, där såg jag hur lamporna tändes i tvättstugan. Jag kände mig plötsligt ivrig. Jag skyndade ner för trapporna och ut på gården. Jag skulle ta ett kort på äcklet genom fönstret på tvättstugan med min telefon. Sen skulle jan få. Jag skulle minsann skriva ut lappar med fotot och klistra upp överallt. Jag skulle lägga ut bilden på facebook och dela den en miljard gånger.

Jag smög som en katt fram till fönstret på tvättstugan. Jag blev så himla paff. Någon stod mycket riktigt och rotade i torktumlaren. Men det var ingen äcklig gubbe. Det var en kvinna. Jag såg till och med hennes ansikte. Hon såg förvånansvärt vanlig och normal ut. Hon måste ha varit i min egen ålder ungefär, typ arton kanske. Nej, nu ljuger jag, jag är faktiskt tjugofyra.

Jag kom helt av mig i min polisaktion och visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till. Hon kanske stal kläder för att hon inte hade råd med egna? Det kanske rentav var synd om henne. Fast hon var inte klädd som en uteliggare eller så, hon bar jeans och en kortärmad figursydd skjorta. Och förresten, om hon nu stal för att hon inte hade pengar så skulle hon väl inte bara stjäla mina trosor. Jag blev arg.

Jag klampade in med bestämda steg i tvättstugan och ställde mig bredbent med mina nävar i sidorna. Hon blev livrädd när jag kom in. Eller, jag hoppas att jag skrämde henne ordentligt i alla fall. Hon ryckte till och stängde snabbt luckan till tumlaren och flackade nervöst med blicken.

– Oj! Hej hej, åh gud jag var inte beredd på att någon skulle komma in, stammade hon.
– Vem är du, och varför rotar du i min tvätt för? Frågade jag barskt.
– Nej…nej nej! Jag rotar inte! Jag skulle bara…vad heter det, jag glömde en sak här förut när jag tvättade! Sa hon virrigt och jag tvivlar på att hon ens trodde sig själv.
– Men bara sluta nu! Jag såg dig ju genom fönstret hur du letade igenom min tvätt! Vem är du?
– Nej…alltså, jag vet inte ens vad du pratar om? Mumlade hon nervöst.
– Okej, sa jag och lyfte upp min telefon, då ringer jag väl polisen!
– Nej, snälla! Okej, jag heter Vicky! Snälla, ring inte! Ropade hon nervöst och höll upp händerna framför sig som i en protest.
– Vicky? Repeterade jag barskt.
– Ja. Eller jag heter egentligen Viktoria. Men jag har alltid sagt Vicky. Jag tycker om det, sa hon och slog ner blicken i marken.
– Jaha, Vicky. Och vad sysslar du med egentligen? Varför rotar du i min tvätt?

Hon ville inte titta på mig, hon hade blicken alldeles fastborrad i marken framför fötterna. Hon snörpte eftertänksamt på munnen innan hon svarade.

– Jag vet inte, svarade hon uppgivet och ryckte på axlarna.
– Va? Vad då vet inte? Fräste jag irriterat.
– Nej, jag vet inte riktigt. Jag kan liksom inte rå för det.
– Men vaddå, är du typ sjuk i huvudet eller något?!
– Nej, inte så. Det är bara svårt att förklara.
– Du, gör ett försök alla fall!

Hon lät ledsen och uppgiven. Hon stirrade fortfarande ner i golvet. Det såg ut som att hon letade efter ord att förklara med. Jag gav henne lite tid. Plötsligt tittade hon rakt på mig. Hennes ögon var alldeles blanka som att hon var på väg att börja gråta.

– Jag tycker du är snygg, sa hon.

Jag tappade nog fattningen helt där. Jag har nog aldrig känt mig så överraskad och förbluffad i hela mitt liv. Jag visste inte alls hur jag skulle handskas med henne nu. Jag tyckte så himla synd om henne samtidigt som jag var jättearg. Hon var ju uppenbarligen lesbisk eller åtminstone bisexuell, och det är ju helt säkert inte så lätt att behöva berätta för främlingar. Och jag kände mig ordentligt dum som tvingat fram det. Men jag kom ganska strax på varför vi faktiskt stod där.

– Är det du som har stulit mina underkläder? Frågade jag med mildare röst den här gången.

Hon nickade till svar och tittade ner i golvet igen. Jag såg att hon skämdes.
– Men, varför det? Jag förstår nog inte?

När hon svarade var det som en damm som brast. Orden bara strömmade ut ur henne. Jag tror faktiskt att hon kände sig lättad över att få berätta.

– Jag bor i huset på hörnan. Jag ser dig ibland. Jag tycker du är världens snyggaste. Jag vet hur himla fel det är men jag ville verkligen ha dina trosor. Det är någon slags…jag vet inte…jag har alltid haft någon konstig typ kärlek till andras underkläder så länge jag kan minnas. Det är alltid det som gjort att jag hamnat i problem. Jämt. Jag har försökt sluta men det går inte. Jag ser tvättstugan från mitt fönster. Jag har sett när du har varit här och lämnat tvätt. Jag var duktig först, men sen bara gick det inte längre.

Jag lyssnade häpet och försökte komma på något att säga. Ilskan bara rann av mig. Jag var faktiskt inte arg längre. Jag tror jag mest ville ge henne en bamsekram. Det var ju på riktigt synd om henne. Det var nog den mest häpnadsväckande historia jag någonsin hört. Och jag trodde faktiskt på henne. Det lät så innerligt och genuint när hon berättade. Det var ju bara lite tyg hon stulit, det var inte hela världen. Dessutom var det lite charmigt att hon gjort det för att hon tyckte att jag var snygg.

– Du, Vicky. Det är faktiskt okej nu. Det gör inget. Vet du, jag var arg för jag trodde att det var någon äcklig gammal gubbe som stal mina trosor, sa jag med len röst.
– Nej, protesterade hon, det är inte okej någonstans som jag håller på.
– Nej det är det väl egentligen inte. Men det är inte som att du rånar banker liksom.

Hon snörpte skamset på munnen och tittade försiktigt på mig. Hon trodde väl säkert att jag låtsades släta över hela saken för att sedan ringa polisen eller närmaste psykolog.

– Jag menar allvar, det är faktiskt okej! Vet du vad? Om du hjälper mig att bära upp tvätten kan du få ett par trosor av mig, sa jag med ett skratt och blev genast osäker på om det var så himla bra idé egentligen.
– Va? Frågade hon snopet.
– Det är bara lite tyg, Vicky. Jag kommer sova jättebra i natt nu när jag vet att det inte är någon gammal pervers gubbe som stryker omkring på gården.
– Men…alltså, är du verkligen seriös nu eller? Frågade hon och flackade med blicken som att hon inte visste vad hon skulle tro.
– Ja, det är jag faktiskt. Du, snälla hjälp mig med tvätten?

Vi bar tyst varsin tvättkorg upp till min lägenhet. Hon tittade sig nyfiket omkring när vi kom innanför dörren. Jag satte mig i soffan och lutade hakan mot mina fingrar och tittade på henne. Hon log förläget.

– Jag vill bara säga på en gång att jag varken är lesbisk eller bisexuell. Men du lät så ärlig och jag tycker det var himla fint av dig att du vågade berätta allt det där. Du är inte en sån där dålig person som du tror.

Vicky satte sig i min fåtölj och kröp ihop med att dra knäna under hakan. Hon snörpte sådär förläget med munnen igen. Hennes långa bruna hår såg nästan pedantiskt välvårdat ut. Om jag är smal, för det är jag faktiskt, så var hon snäppet smalare. Hon hade fantastisk alldeles blek hy, nästan som en sån där porslinsdocka. Men trots hennes tunna kroppsbyggnad och bleka hy såg hon livlig och energisk ut.

– Jag skäms så himla mycket för hur jag håller på. Åh herregud så jag skäms. Jag är så himla ledsen att jag gjorde sådär. Stal från dig. Förlåt. Förlåt så himla mycket. Jag har kvar allt jag tog från dig. Du kan få tillbaka alltihopa.
– Äh, du, jag blir mest nyfiken faktiskt. Gör det något om jag frågar vad…ja, liksom vad gör du med sakerna du tar?

Hon snörpte jättemycket med munnen. Det var faktiskt lite gulligt. Hon pillade nervöst med pekfingret på hakspetsen. Det dröjde en stund innan hon valde att svara.

– Ibland luktar jag på dom.
– Ja varför inte, dom är ju nytvättade, sa jag med ett litet skratt.
– Ibland så…leker jag med dom. Äh, alltså jag onanerar med dom.

Jag försökte måla upp en inre bild av hur man onanerar med ett par trosor. Jag tror inte att det skulle kännas sådär alldeles fantastiskt att gnugga tyg mellan benen.

– Men, hur funkar det egentligen? Gnider man trosorna mot…? Jag avslutade meningen med att göra en gnuggande rörelse mot skötet.
– Nä, haha. Eller, jag har provat det också. Fast det funkar inte särskilt bra. Man tar på sig dom. Trosorna alltså. Sen sticker man ner handen i dom.
– Aha! Ja det verkar ju klart bättre, sa jag med ett leende.
– Eller så drar man grenen åt sidan.

Bilden jag fick upp i huvudet såg mycket mer bekväm ut. Det var inte särskilt märkvärdigt alls egentligen. Alla har väl onanerat i trosorna någon gång. Ja, inte någon annans trosor då. Men ändå. Det var fascinerande att höra henne berätta.

– Så du har typ gjort det med mina trosor?

Hon snörpte med munnen igen och nickade till svar. Jag trivdes med hennes förlägna leende.

– Okej. Var det skönt då?
– Äh, vaddå? vill du verkligen veta sånt?
– Ja! Klart jag vill! Jag måste ju få veta om mina trosor fungerar, sa jag med ett pillemariskt leende.
– Jag vet att du inte är lesbisk eller så. Jag försöker inte förföra dig eller något nu om du tror det. Men du är verkligen jättesnygg. Jag kan bli alldeles pirrig bara jag ser dig på gården. Så klart jag har fantiserat om dig. Och känslan av att trä på mig just dina trosor. Åh. Sen tar det inte lång tid faktiskt. Jag kommer som en ångvält varje gång…

Hon hade ju redan berättat hur hon kände, men jag blev fortfarande förbluffad av att höra henne säga sådär. Jag kände hur jag rodnade lite. Jag försökte byta samtalsämne. Det gick sådär om jag ska vara helt ärlig.

– Jo just ja, du ska få välja ett par trosor!
– Nej, du behöver verkligen inte! Inflikade hon.
– Jo jo. Dom verkar ändå fungera bättre på dig, sa jag och fnittrade.

Jag drog ut hela min låda med underkläder från byrån i sovrummet och gick tillbaka med den till vardagsrummet. Vicky tittade förläget i lådan, och sedan på mig. Jag såg att hennes ansikte rodnade och hennes vita hy blev alldeles rosa. Det var så fruktansvärt sött på ett sätt jag har svårt att förklara. Hon var fullständigt harmlös.

– Nej, du måste verkligen inte göra det här! Protesterade hon.
– Sluta nu, jag tycker hela din grej är lite gullig faktiskt.
– Menar du på riktigt att jag får ta ett par?!

Okej, jag är tjej. Jag tycker att det är min rättighet att få titta in i min garderob full med kläder och beklaga mig över att jag inte har någonting alls att ta på mig. När jag i början påstod att lådan nästan var tom på trosor så medger jag att det var lite av en överdrift. Hon hade säkert åtminstone ett tjugotal trosor kvar att välja på.

Vicky satt som förtrollad och letade långsamt igenom mina underkläder. Det var fantastiskt att se hur hon fullkomligen gick upp i sin egen fascination. Jag märkte att hon var svag för just stringtrosor vilket förvånade mig lite, det är mer tyg i vanliga modeller. Hon lyfte upp ett par röda string med spets.

– Vill du ha dom? Frågade jag. Du får dom om du vill?

Vicky snörpte med läpparna igen och tittade på mig.

– Du…får jag verkligen välja vilka av dina trosor jag vill?
– Ja, har jag ju sagt. Det är bara trosor, inget märkvärdigt.
– Okej…får jag dom som du har på dig nu?

Jag svalde ofrivilligt och rodnade. Jag var verkligen inte förberedd på den frågan. Det kändes alldeles för intimt att hon skulle få ett par trosor som jag gått runt med hela dagen. Men samtidigt smickrande på ett märkligt vis. Hon tyckte ju om mig och det var därför hon ville ha mina plagg. Det var en obekväm fråga samtidigt som det var så bedårande gulligt. Hela Vicky var som ett charmtroll. Just nu kändes det helt obegripligt att jag var helt rasande på henne för bara en liten stund sen. Jag försökte bestämma mig för vad jag skulle svara på det där.

– Haha, menar du allvar? Frågade jag nervöst.
– Jag gick bakom dig i trappan. Du har string på dig va?
– Ja. Jo. Vita string, sa jag och drog ner mina mjukisbyxor i linningen med tummen för att titta om det stämde.
– Jag…om det inte känns konstigt vill jag gärna ha dom, sa hon.

Det kändes faktiskt lite konstigt. Men det var inte hela världen. De skulle ha blivit ännu konstigare om jag hade börjat protestera. Det var så himla harmlöst egentligen. Jag tog av mjukisbyxorna som hamnade i en hög på golvet. Först la jag inte märke till hur intensivt Vicky iakttog mig medan jag drog av mina byxor. Jag skulle just börja ta av trosorna när jag såg att hon lutat huvudet åt sidan, hon strök med fingret över sin underläpp medan hon såg på mig med stora ögon. Det störde mig inte men det gjorde mig verkligen generad.

– Äh, sådär himla snygg är jag ändå inte, sa jag ännu mer generat.
– Du har underbar kropp, och jag tycker du så snygg att det gör ont, sa hon med len röst.
– Fast du, jag är inte…

Hon visste nog att jag var på väg att stoppa henne. Hon började snyfta och jag kom av mig helt. Hon strök bort en tår under ögonlocket med sitt ringfinger.

– Förlåt. Jag säger och gör saker jag inte borde. Jag vet. Jag kan inte hjälpa det, sa hon med låg nästan viskande röst.
– Nej, Vicky! Det är helt okej! Jag lovar!

Mitt hjärta höll på att brista när jag såg hur ledsen hon blev. Jag satte mig på kanten av fåtöljen bredvid henne och höll om henne. Jag lutade mitt huvud mot hennes och lyssnade till hennes kvävda snyft och väntade på att hon skulle andas normalt igen. Hon omfamnade mig tillbaka. Vi höll om varandra länge.

Jag tror det var därför som det inte kändes så konstigt när hon flyttade ner handen och la den på min höft. Hon greppade mig mjukt med handen. Och jag lät henne faktiskt hållas. Det var ändå lite mysigt trots allt. Jag tror inte ens jag märkte när hon flyttade handen till min rumpa. Hennes hand var varm och behaglig mot min hud. Jag strök min hand mot hennes bleka kind och såg in i hennes sorgsna ögon.

Fast det blev bara väldigt märkligt när hon plötsligt kysste mig. Jag blev som förstenad när hon pressade sina mjuka läppar mot mina. Hennes våta tunga mötte min, och den virvlade mjukt runt i min mun. Det var inte beslutsamt och ivrigt som att bli kysst av en man. Det var mer trevande och utforskande. Jag drog mig ur hennes kyss och tittade förvånat på henne.

– Du, Vicky…började jag, och hade inte den blekaste aning om vad jag skulle säga.

Hennes hand gled in mellan mina lår. Hon smekte mig mjukt som en fjäder över mitt sköte. Jag tror att hon utforskade mina trosor. Jag blev som förstenad igen när jag kände hennes hand där den inte borde få befinna sig. Det var så annorlunda. Hennes fingrar var mjuka som silke och tycktes redan känna till varenda liten kurva och fiber i min kropp. Det var inte en mans febrila och trubbiga beröring. Hennes hand var som porlande champagne över mina trostäckta blygdläppar.

Det var så fel men så ljuvligt. Jag förstod inte vad som hände. Hon drog ner mig mjukt från fåtöljkanten och jag hamnade gränsle över henne. Hon kysste mig igen innan jag hann protestera. Fast om jag ska vara ärlig ville jag nog inte protestera. Hennes mun var så mjuk och det var så annorlunda att känna hennes släta mjuka ansikte. Inte en grov käke med skäggstubb som känns som sandpapper mot kinden och som gör en helt röd och skrubbad på läpparna.

Jag var som förtrollad och lät henne göra vad hon ville med mig. Jag var så fascinerad av hennes tunga i min mun att jag knappt märkte hennes fingrar som gled in under fronten på mina stringtrosor. Jag kände hennes kittlande beröring när hon lekte med min lilla tofs.

Jag hade aldrig varit så här nära en annan kvinna förut. Jag ville prova om hennes bröst kändes som mina. Jag kramade mjukt över hennes högra bröst. Hon hade push up. Eller sån där fusk-bh om man får vara elak. Jag kände det direkt. Hon flämtade av min beröring. Men så plötsligt puttade hon mig ifrån sig med en långsam och mjuk rörelse. Jag ställde mig upp framför henne där hon satt i soffan och betraktade mig samtidigt som hennes tungspets vandrade över hennes övre framtänder. Hon knäppte upp sin jeans och drog ner dem. Jag höjde på ett ögonbryn och skakade sen på huvudet med ett dämpat skratt.

– Är det där…mina trosor du har på dig?

Hon svarade inte. Hon bara log finurligt och krängde av sig sin skjorta och bh. Vickys ben särade på sig medan hon klädde av sig. Den lilla knasbollen hade haft mina trosor på sig hela tiden. Hon var så himla skönt knäpp. Det var ännu knäppare att se mina egna rosa stringtrosor sitta på en främmande kvinna. En liten fuktig fläck hade bildats i grenen. Jag kände mig sällsamt till freds med att jag fått det att hända. Jag blev samtidigt lite generad när jag började undra om mina egna trosor någonsin sett ut så när jag varit alldeles…kåt.

Vicky satt naken sånär som ett par rosa stringtrosor. Mina string. Hon sträckte ut sin hand till mig. Jag tog den och hon drog mig intill sig. Jag satt gränsle över hennes lår igen. Hon smekte mina bröst. Jag fnissade när mina bröstvårtor styvnade. Det kittlade skönt när hennes silkeslena händer rörde vid dem. Jag kände hur en välbekant och behaglig värme spred sig nere vid mitt sköte. En stor del av mig kände att det här var så fel. En annan del av mig struntade helt fullkomligen i vilka sexuella ramar jag tyckte mig ha.

Vickys händer smekte mig upp över brösten och bakom nacken. Hon drog min överkropp nära intill sin. En känsla av förbjudet uppfyllde mig när jag kände våra styva bröstvårtor mötas. Jag började nästan känna mig berusad. Plötsligt tycke jag nästan synd om män som inte hade ett par bröst att pressa mot sin partner. Den känslan. Och de vet inte ens hur den känns. Och jag pressade mina mot en annan kvinnas mjuka bröst.

Vicky kysste mig igen. Jag tog villigt emot hennes kyss samtidigt som jag kände hennes bröstkorg höjas och sänkas mot mina bröst. Hon tog tag i fronten på min trosor igen och drog uppåt. Jag kände hjälplöst hur grenen gled in mellan mina blygdläppar och gled mot min klitoris. Jag hörde mig själv stöna rakt in i Vickys mun medan hennes tunga svepte mot min.

Om jag tyckte att det var så skönt, så undrade jag hur skönt Vicky med sin lilla egenhet skulle tycka att det var. Jag trevade ner med handen mot hennes mage. Jag kände svettpärlorna på hennes platta mage under min handflata. Jag sög på hennes tunga medan jag drog i hennes, eller min då, troskant. Jag drog uppåt och kände hur stringtrosan sjönk in i henne.

Vicky började darra i hela kroppen. Hennes händer skakade vilset som om de letade efter grepp. Till slut hittade hennes händer min rygg och hon borrade in naglarna i min hud. Jag tog ett mjukt grepp runt henne nacke och fortsatte kyssa henne medan hon gnydde som en liten kattunge i min mun. Hon kommer nu, tänkte jag. Hon är mitt i en orgasm. Jag drog försiktigt lite till i hennes trosor. Hon lät nästan som om hon hade ont, men hennes höfter rörde sig okontrollerat som om hon hade jätteskönt.

Vicky slappnade till slut av i mitt grepp. Det var som om varenda muskel i hennes kropp gav upp. Hon såg upp på mig med glansiga ögon. Hon skakade på huvudet och log.

– Vicky, jag måste berätta en sak. Jag är verkligen inte lesbisk, sa jag med darrande röst
– Ja, vet det. Jag är inte lesbisk heller.
– Men, jag är inte ens bi.
– Inte jag heller.
– Va? Men…hur menar du?
– Jag blir inte kär i tjejer. Jag skulle aldrig kunna vara ihop med en kvinna. Jag vill bara ha sex med dig.

Jag fattade ingenting. Vicky gjorde en ansats till att resa sig. Jag flyttade på mig och fortsatte undra över vad hon just sagt. Vicky knuffade ner mig i fåtöljen. Den var behagligt varm från hennes kropp. Hon greppade mina knän och särade mina ben. Hon kunde se rakt in i mitt sköte nu. Jag kände mig generad men lät henne göra vad hon ville. Hon tittade som hypnotiserad på min vagt buktande gren i trosorna.

– Dina trosor är alldeles våta, konstaterade hon med sin glansiga blick riktad mot mitt sköte.

Jag svarade inte. Jag bara rodnade. Vicky drog grenen på min string åt sidan. Jag kände hur blöt jag var. Det blev alldeles svalt som när man är våt och kliver ut ur duschen. Hon särade försiktigt på mina yttre blygdläppar med två fingrar. Det var så förnedrande och upphetsande på samma gång att hon just nu såg rakt in i min fitta. Hun kunde se hur upphetsad jag var. Män är alltid stolta över hur stora stånd de kan få till. Själv kände jag mig exponerad.

Vicky pressade in sitt pekfinger i mig. In i min fitta. Det bara gled rakt in. Det var så skönt att jag tror att jag dog lite. Jag kunde inte rå för att mina underlivsmuskler krampade och kramade runt hennes sköna finger. Hon höll kvar fingret i mig när hennes tungspets smekte mot min klitoris. Hon slöt sina läppar och sög in den en bit. Jag slöt ögonen och kände hur hennes våta tunga började virvla runt min klitoris.

Det var helt surrealistiskt. Jag tände inte ens på tjejer. Fast just nu stod en nästan naken kvinna mellan mina ben och slickade mig till himmelska höjder. Hennes tunga var överallt över min numera sjöblöta fitta. Hennes läppar sög på min klitta och jag stönade högt.

– Sschh! Väste Vicky med ett jättestort leende medan hon satte pekfingret mot läpparna.
– Va? Undrade jag.
– Du får vara lite tystare!
– Jag?!
– Du skriker nästan. Lägg en hand för munnen.

Jag la en hand för munnen. Hon fortsatte med sin lena tunga mot min våta klitoris. Och jo, nu hörde jag hur jag utstötte små rop och stön som dämpades av min hand. Vicky tryckte in ett finger till i mig och det nästan svartnade för ögonen. Jag greppade krampaktigt med handflatan över munnen medan orgasmens vågor slungade mig hjälplöst ut i havet. Det kändes som om jag fick elektriska stötar genom kroppen och jag tappade kontrollen. Jag hörde mina dämpade skrik genom fingrarna och min bröstvårtor styvnade medan min fitta pulserade rytmiskt runt Vickys fingrar.

Med båda händerna tryckte jag Vickys ansikte mot min hungrande fitta. Orgasmen var underbar. Och Vicky tog emot den som ett fittslickarproffs. Om man nu kan vara det. Då är hon det. Mitt fittslickarproffs skulle jag kalla henne.

Vicky lät mig rida ut orgasmen med att lätt pussa på min fitta. Bara nudda min superkänsliga klitta och smeka mina ben ömt. Jag stod och darrade och bara njöt av situationen. Synen av denna kvinna mellan mina ben gjorde mig hungrig på mer.

Resolut drog jag upp henne och kysste henne hårt på munnen. Min tunga letade sig in och jag mötte hennes. Den smakade underbart av fitta. Min fitta. Hon kysste underbart skönt tillbaka.

Men jag drog mig undan och knuffade ner henne i soffan. Jag var tvungen att handla medan kåtheten berusade mitt omdöme. Vicky satte sig med ett lätt skratt i soffan och jag drog snabbt fram henne till soffkanten och tryckte bak hennes rygg. Lika snabbt fick jag upp hennes ben upp över mina axlar. Sen drog jag ned dem mot hennes eget bröst.

Hennes fitta låg nu helt blottad för mig. Endast den tunna trosan var i vägen. Min trosa. Utan att tänka vidare satte jag min tunga mot tyget. Precis i mellangården. Hon stönade till. Högt. Jag drog med tungan längs med tyget. Upp över fittan sen ner igen hela vägen till hennes lilla bakhål.

Vicky släppte från sig ett långt uhhh…. Hon var min. Mitt lila fittslickarproffs. Nu skulle hon få smaka på min tunga.

Resolut drog jag undan trosan till sidan och utan vidare förspel satte jag tungan rakt i hennes fitta. Jag körde in den en bit och juckade med den och smakade på hennes safter. Underbara. Jag slickade och juckade med min tunga i hennes lilla tajta fitta. Sakta närmade jag mig hennes klitta och precis som hon gjort på mig, så sög jag in den mellan läpparna och smakade på den.

Vicky kom som ett expresståg. Hon slet i mitt hår. Knådade sina bröst och frustade ut en underbar orgasm. Jag betalade tillbaka med att låta hela hennes orgasm rida henne klart innan jag saktade tempot och bara pussade lite på fittan.

Hon låg som en urvriden trasa i soffan och jag ställde mig upp. Så sexigt som möjligt knölade jag av mina trosor och sträckte fram dem till henne. När hon tog dem i sin hand drog jag upp henne och kysste henne igen.

– Så här smakar du… Mös jag
– Du är underbar, svarade hon.
– Nästa gång du vill ha min trosor får du hämta dem här hos mig, mitt lilla fittslickarproffs

Vicky skrattade högt och jag följde efter. Vi skulle absolut smaka på varandra igen.

Föregående Inlägg

Inte bög men...

Nästa Inlägg

Första gången som utnyttjad slyna