HS / BS

Inte bög men…

Jag har ett problem. Eller problem är kanske fel…

Jag anser att jag inte bög, faktiskt inte ens bisexuell. Jag tänder inte alls på killar, bara på tjejer. En kille, som säkert ser hur bra ut som helst, gör mig inte det minsta intresserad.

Däremot blir jag upphetsad när jag tänker på vad han har mellan benen. Jag älskar nämligen stora kukar, ju större, desto bättre. Stora sprutande kukar. Att få suga en grov och hård stake gör mig störtkåt och om jag samtidigt blir påsatt av en lika storkukad kille i min stjärt är lyckan total.

Problemet är alltså, att dessa härliga organ sitter på ”fel” kön, vilket ställer till det för mig, eftersom jag älskar tjejer. Hade jag träffat en välutrustad ”shemale” skulle jag, antagligen, gift mig med en gång. Jag älskar kvinnliga former och kan inte tänka mig att leva utan en kvinna.

Som ni förstår är detta ett stort bekymmer men jag kan inte göra något åt det, jag är som jag är. Nu skall jag berätta hur jag upptäckte mitt intresse för det manliga könsorganet och hur det gick till.

De tjejer jag hade varit ihop med gillade sex men inte lika mycket som jag. När vi knullade var det så klart skönt men jag kände att det var något som saknades. Jag kände att jag var tvungen att få utlopp för mina lustar på annat sätt.

Så jag gick till en porrbio ibland. Till en ”riktig” bio med en, om än nedgången, salong med en massa rader av stolar.

Den aktuella helgen gick jag på första föreställningen vilket var redan vid 15-tiden. Jag betalade och gick in i halvmörkret. Lokalen var i det närmaste tom men det satt några personer där inne. Jag kunde inte urskilja några ansikten så jag visste egentligen inte vilket kön de hade men troligen var de män eftersom det var ovanligt att se tjejer på ett sådant här ställe. De besökande hade placerat sig långt ifrån varandra för att få vara ifred.

Filmen var väl en kvart in i ”handlingen” när jag satte mig ner i en av stolarna. Jag rättade till mig och började intressera mig för vad som pågick på den stora duken. Efter en stund hade kuken växt innanför brallorna eftersom jag alltid blev kåt av att kolla på porrfilm. En del av det som lockade var väl det skamliga i situationen för jag visste att om någon fick reda på att jag gjorde något sådant här snuskigt skulle, vilket fick hjärtat att bulta extra mycket. Till sist tyckte jag det var något oerhört upphetsande att se någon av tjejerna bli knullad av en riktigt stor kuk.

En bit in innehöll filmen en scen där en tjej blev knullad i röven av en svart kille med en jättekuk. Efter ett tag drog han ut sin grova balle ur hennes stjärt och matade in den i hennes mun. Eftersom jag satt ganska långt fram blev hans organ ordentligt uppförstorat när den zoomades in och jag kunde se varje detalj. Staken var ju enorm från början men nu kunde jag se varje millimeter av det ofantliga ollonet, varje pulserande blodåder på det tjocka ebenholtsskaftet och den spända huden om den rakade pungen. Bruden smaskade gladeligen på toppen och log mot sin motspelare när han tryckte ner megaballen i hennes hals. Jag blev överraskad och förvånad att hon kunde ta emot ett sådant köttstycke utan att storkna. Hon såg faktiskt ut att njuta mer och mer för varje gång killen begravde sin tjärpapprulle i hennes giriga gap.

Till slut tog han tag i tjejens hår, drog ut sitt salivindränkta magnumvapen ur hennes diande mun och stönade högt. Han riktade in den och sprutade en rejäl sats i hennes vidöppna käft. Det kom så mycket att en del hamnade på hennes kinder och haka så hon sträckte ut tungan och slickade i sig överskottet, med hjälp av fingrarna. Efter väl förrättat värv log hon lyckligt mot den svarte mannen och svalde hela laddningen. Stolt visade hon upp sitt tomma gap via en extrem närbild.

Det blev för mycket för mig. Jag var så upphetsad att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Eller, det visste jag ju. Lösningen på min situation fanns i källaren, på toaletten. Det var dit jag brukade gå när det blev nödvändigt att släppa på spänningen i pungen. Jag reste mig, utan att bry mig om att dölja min bula på byxorna och gick mot förlösningen.

På vägen tänkte jag på den härliga svarta staken som munknullat bruden så brutalt. I mitt kåtrus undrade jag hur det skulle kännas att få så mycket kuk intryckt i halsen. Jag var som sagt inte lagd åt ”den andra hållet” och inte på något sätt intresserad av mitt eget kön. Däremot blev jag alltid som kåtast av filmer med killar som hade riktigt stora kukar och om de dessutom spände på de kåta slynorna i röven och sprutade dem i ansiktet så gick det alltid för mig.

När jag hade gått ner för spiraltrappan och öppnat dörren till toan såg jag att den var tom på folk. Jag gick in i båset längst bort och stängde dörren. Jag drog ner mina brallor. Dagen till ära hade jag fått på mig ett par minimala spetstrosor som jag stulit från nåt ex. Likaså ett par svarta sexiga stayups med en bred spetskant upptill. Jag drog bara spetstrosan lite åt sidan så kuken kunde komma ut. Min stolta springare sprang fram i full frihet och jag tittade förvånat på den. Så här stor var det länge sedan den varit. Det bultade så mycket att det nästan gjorde ont och jag började sakta runka. Jag vände mig om, satte mig ner på toastolen och lutade mig bakåt med den stora svarta kuken på näthinnan.

Just som jag satt där och hade det som mest skönt, öppnades dörren till mitt bås med ett ryck.

”Jävlar, jag hade glömt att låsa!”, hann jag tänka innan jag tittade upp.

I dörren stod en kille och stirrade på mig. Mitt hjärta började slå snabbare och jag släppte taget om staken av pur förvåning. Toaletten var dåligt upplyst så jag såg inte mycket av hans ansikte. Dessutom hade han en basebollkeps på skallen som ytterligare dolde det. Det enda jag såg var de stirrande ögonen som såg rakt ner på min stålhårda kuk. Där jag satt i spetstrosor och stayups och runkade för fullt. Det såg ut som han tänkte en tiondels sekund, sedan stängde han dörren. Från insidan!

Där stod alltså en helt främmande kille och stirrade på min stenhårda stake och jag undrade för mig själv, vad som skulle hända nu. Helt plötslig öppnade han sin gylf och tog fram sin lem. Den var ganska stor trots att den bara var halvstyv. Jag kunde inte släppa den med ögonen och jag såg att den började fyllas med blod och växa sig större. En kort sekund blixtrade den svarta killens jättekuk framför mina ögon och jag började inse att den här staken inte var långt efter i storlek.

Killen tog ett steg framåt och tittade mig rätt in i ögonen. Jag såg en glimt som jag inte visste hur jag skulle tolka. Plötsligt satte han sig på knä och utan att tveka for min kuk in i hans mun. Alldeles jävla underbart. Han sög och slickade på min svullna kuk som om hans liv hängde på det. Det var underbart.

Jag kände hur satsen var på väg och det gjorde nog han också för han släppte min stenhårda kuk och ställde sig upp. Hans stora kuk var nu fullt erigerad och såg underbar ut. Det visade sig rätt fort att killen ville att jag skulle ta hans kuk i munnen. I normala fall skulle jag antagligen ha slagit honom på käften och sprungit därifrån men… jag var kåt som aldrig förr och det var något underligt lockande med hela situationen. Jag hade en livs levande jätteballe framför mig och en känsla inom mig, som jag inte kände igen, vaknade.

Jag kände hur hans händer tog tag om mitt huvud och tryckte mig långsamt men bestämt närmare och närmare hans jättekuk. Det kändes overkligt men jag hade bara en tanke i huvudet, jag måste smaka på den. Jag behövde få veta hur det var att suga kuk. Jag hade väl egentligen aldrig tänkt på något sådant innan, men scenen med bruden som sög den stora svart staken gick igenom mitt huvud, om och om igen. Detta var ett tillfälle som jag kanske aldrig skulle få igen.

Jag öppnade mina läppar och sträckte fram tungspetsen för att få smaka på den droppe försats som hade trängt fram ur kuköppningen. Det smakade lite salt. Inte illa, tänkte jag och började undersöka hans känsligaste del med tungan. Jag slickade runt ollonet och koncentrerade mig på undersida, där jag själv är som känsligast. Jag måste ha gjort rätt för killen stönade för varje gång min tunga rörde vid det stora kukhuvudet.

Jag blev djärvare så jag särade mer på läpparna och tog hela hans stora ollon i munnen. Medan jag lät tungan virvla rund det massiva kukhuvudet kunde jag inte hålla tillbaka ett halvkvävt ”mmm” för jag tyckte det var ljuvligt. Killen hörde tydligen att jag gillade att ”snaska kotte” för han tog plötsligt ett hårdare tag om mitt huvud och körde in sin jättekuk långt in i min mun. Jag höll på att storkna och stretade instinktivt emot men killen pressade på. Ollonet var på väg ner i min hals och jag trodde jag skulle spy vilken sekund som helst. Men det gjorde jag inte! Till min stora förvåning kunde det stora kukhuvudet glida ner i min hals utan att jag ulkade. Naturen hade, tydligen, utrustat mig med ett flexibelt svalg och även om det, i början, var en obehaglig känsla slappnade jag snabbt av. Killen märkte det och pressade inte mitt huvud lika hårt mot den massiva ballen.

Jag drog mig tillbaka en bit för att kunna hämta luft och spärrade upp munnen så mycket jag kunde. Jag förde sakta fram huvudet och slukade ännu mer av den grova staken. För varje gång matades den ner ytterligare en liten bit och till slut hade jag svalt hela hans feta kuk. Min näsa kände hans byxtyg och bilden av bruden på filmen blixtrade förbi på näthinnan. Så det var så här det var att suga kuk på riktigt, tänkte jag.

Jag drog ut hela jätteballen ur munnen och tog tag om det kraftiga skaftet med ena handen. Jag böjde den uppåt och började sakta runka den salivblöta kuken samtidigt som jag sökte mig ner mot hans pung. Mina läppar nafsade lätt på det spända skinnet och jag uppskattade att det inte var så mycket hår i vägen. Efter att ha slickat en stund tog jag försiktigt en av kulorna i munnen och virvlade runt med tungan om den. Killen stönade högt och min egen upphetsning var större än någonsin. Jag slickade mig upp längs skaftet och matade återigen in den grova lemmen i halsen. Jag sög och sög. Faktiskt kändes det som jag aldrig ville sluta suga hans stora kuk för det kändes så jävla skönt. Jag stönade högt och tittade upp på killen och såg att han också njöt i fulla drag. Min kuk stod som ett spett och jag var på väg att komma.

Helt plötslig slutade han, drog ut kuken och tog, ganska omilt, tag i mitt hår så jag var tvungen att resa mig upp. Han vred mig helt om och tryckte ner mig mot toastolen i en rörelse. Det behövdes inget geni för att förstå vad han ville. Han ville rövknulla mig! Jag tänkte på de gånger jag kört upp något i arslet, på prov. Det gjorde ont i början men var ganska skönt efter ett tag. ”Ok”, tänkte jag för mig själv, ”du är kåt som en jävla hynda, om du pröva att ta en kuk i stjärten är det nu”. ”Du kanske aldrig får en sådan här chans igen”. ”Kom igen nu, för fan!”

Han böjde sig fram, drog undan spetstrosan lite och släppte en laddning saliv i min rövskåra. Med hjälp av ett finger smetade han ut det runt analhålet och tryckte till. Min ringmuskel öppnade sig lite och han pressade in hela fingret i den trånga gången. Han juckade det fram och tillbaka några gånger och jag slappnade av. När finger nummer två gled in, stretade inte rövhålet emot lika mycket och jag började tycka det var riktigt skönt. En snabb sekvens flög igenom min skalle där den svarta mannen på filmen pressade in sitt enorma ollon i tjejens lilla skrynkliga analhål. Min andhämtning ökade och jag gjorde små motjuck.

Efter att killen fingerknullat mig en liten stund tyckte han det var dags. Jag kände toppen av hans grova ollon mot mitt rövhål och tog spjärn mot toalettstolen. Istället för att han skulle trycka in sig i mig, tog jag initiativet. Jag pressade mig bakåt och kände att min ringmuskel öppnade sig runt det massiva kukhuvudet. Det stramade en del men smärtan var mindre än jag trott. Plötsligt försvann ollonet in i rövgången och stjärtmuskeln slöt sig om det grova skaftet. Jag pausade för att vänja mig vid att för första gången ha en kuk i min röv. Det var en enorm känsla som inte går att beskriva. Jag höll på att komma med en gång och stönade högt. Jag fortsatte att mata in det feta skaftet i stjärten och hans jättekuk, som fortfarande var duktigt blöt av min saliv, gled längre och längre in. Jag gjorde några småjuck för att få den hela vägen in vilket till slut lyckades.

Där stod jag nu med en bamseballe inkörd så långt det gick i mitt rövhål och njöt. Vilken känsla det var att vara helt uppfylld av denna pulserande, varma jättekuk. En tanke om jag nu blivit bög ignorerades snabbt och ersattes med ett kåtrus jag aldrig varit med om. Jag ville bara stå stilla och uppleva detta ögonblick men det ville inte killen. Han tog tag om mina höfter och började långsamt dra ut den grova staken ur min giriga stjärt. När ollonflänsen tog emot ringmuskeln tryckte han sakta in den feta kuken igen. Sen gjorde han om hela proceduren, hans härliga lem gick fram och tillbaka i min trånga anal och jag höll på gå upp i atomer.

Hans ena hand nådde min stenhårda kuk och sakta började han runka mig i takt med sina juck i min röv. Han mjölkade i princip min kuk. Han fortsatte köra in jättekuken i min röv med långa, sköna tag och jag kände en välbekant rysning i pungen. Jag var på väg att spruta och det med besked. Det började rycka i kuken och för en sekund svartnade det för ögonen. Utlösningen formligen forsade ur mig och jag sprutade kaskader av sperma på golvet. Han runkade mig stillsamt genom hela sprutet och släppte sen min droppande kuk.

Kroppen ryckte i kramper och mina ben kändes som spagetti så killen var tvungen att hålla i mig hårdare för att jag inte skulle rasa ihop. Han stönade högt, säkert av smärta, när rövmuskeln drog sig samman om hans styva jättelem men slutade, för den skull, inte att knulla min stjärt.

Normalt skulle min lust ha försvunnit tillsammans med utlösningen men inte idag. Killen fortsatte pumpa in sin hästkuk i mig och det tog en förvånansvärt kort tid innan jag hämtat mig. Kåtheten i mig var tydligen utan gräns vilket gjorde att hans fortsatta rövknullande tände mig om möjligt ännu mer än tidigare.

Mina byxor låg fortfarande runt mina fötter och hindrade mina rörelser, så jag knixade mig ur dom på något sätt. När de var borta kunde jag röra mig lättare så jag kröp upp på toalettsitsen, fortfarande med den grova staken i mig. Jag ställde mig på knä, böjde mig framåt och greppade runt vattencisternen. På det sättet kunde jag puta mer med arslet vilket gjorde att han kunde pressa in sin tjurkuk ännu längre in i min tajta rumpa. Killens reaktion lät inte vänta på sig för han ökade takten och spände på mig efter konstens alla regler.

Han drog plötsligt ut sitt grova organ helt och hållet ur min giriga röv och släppte taget om min ena höft med sin hand. Han tog, uppenbarligen, ett stadigt tag om sin stolta springare för nästa sekund rände han in den i botten igen. Denna teknik hade även den färgade killen använt i filmen och nu förstod jag varför. Ett härligt smaskade ljud hördes varje gång det stora ollonet ploppade ut ur min, numera, lite slappare ringmuskel. Det ljudet gjorde mig, av någon konstig anledning, nästan galen av kåthet och jag släppte taget om cisternen för att kunna tänja ut stjärthalvorna till max.

När killen såg min reaktion retade han mig genom att vänta en aning längre innan han plöjde in den styva megaballen i mitt väntande analhål. Jag stönade varje gång hans stora ollon trängde undan min uppknullade skitring och det var en helt fantastisk känsla. Efter en stund återgick han att pumpa min stjärt med sköna juckanden och jag försökte att möta varje rörelse med egna motjuck. Jag var förvånad över att han kunde hålla sig så länge utan att komma men jag klagade inte.

Plötsligt dök bilden av tjejen som sög sin egen stjärtsaft från den svarta jättekuken upp i huvudet. ”Fan, jag måste prova”, tänkte jag. Jag ställde mig upp och vände mig om. Killen såg besviken ut men ändrade snart uttryck när jag satte mig ner på sitsen och tog hans stenhårda megakuk i min mun. Jag vet inte vad jag hade förväntat mig hur det skulle smaka men det var, just då i alla fall, det godaste jag smakat. Jag smaskade och slickade hela hans härliga hästkuk från ollon till rot och jag kunde inte sluta, det var underbart.

Jag kände att det började rycka i hans kuk som om han skulle komma. Jag kunde inte tänka mig något annat än att få hans sperma i min mun. Han frustade som en tjur och drog ut sin stora stake ur mitt svalg. Jag tittade upp och såg på hans ansiktsuttryck att han skulle komma när som helst. Han greppade om jättekuken med ena handen och runkade frenetiskt, hela tiden riktade han den mot mitt uppspärrade gap och utsträckta tunga. Med andra handen tog han ett stadigt tag om mitt hår och drog mitt huvud bakåt så att mitt ansikte vinklades uppåt. Hans ansikte förvreds i en nästan smärtsam grimage och så kom han.

Med ett djuriskt stön fullkomligt exploderade han. Tjocka laddningar av varm sperma sköts ur hans kuköppning och träffade min giriga mun. Jag blundade instinktivt när ett par strålar träffade mina kinder men öppnade ögonen direkt för det var en föreställning jag inte ville missa. Gång på gång sprutade han sin säd i mitt ansikte och jag tog emot så mycket jag kunde i munnen. Det mesta av kuksåsen landade på tungan och när hans utlösning ebbade ut, tittade jag upp på honom. Jag stängde munnen och svalde all hans härliga knullsås samtidigt som jag log. Precis som den kåta slynan på filmen öppnade jag munnen för att visa att jag också var en duktig slampa som inte lät en enda droppe gå till spillo.

För att få tag på sperman som hamnat i ansiktet tog jag tag om hans slaknande kuk och, med hjälp av den, fångades det mesta upp. Varje gång jag sög staken ren, ryckte det till i hans känsliga organ. När jag tyckte jag fått i mig allt, såg jag till att hela den härliga kuken var riktigt ren och, som avslutning, pussade jag hans ollon. Han tittade ner på mig med ett tillfredsställt uttryck och tog tag om kuken. Han stoppade in den i sina byxor, drog upp gylfen och gick ut från båset. Under hela denna härliga knullstund yttrade ingen av oss ett ord.

Föregående Inlägg

Min dröm om en shemale

Nästa Inlägg

Inte lesbisk men...