Hetero / Straight

Inneboende med förmåner

När jag var nitton år gammal, flyttade jag till en annan stad för att studera. Svårt som det är att hitta bostad, flyttade jag in till ett par. De hette Magnus, 37 år, och Karin, 34 år. De var rätt så nygifta och hade flyttat in i en trea. Tanken var att de skulle skaffa barn. Barnet skulle sedan ha det tredje rummet. Sedan kom de på att de faktiskt skulle kunna tjäna ganska bra pengar på att hyra ut rummet; barnet skulle ju inte behöva rummet än på ett tag.

Magnus var den typiska vuxna nörden, smalt byggd, standardklippning för 99 kronor och små glasögon. Karin var en atletiskt byggd blondin med ett ansikte som var lika varmt och inbjudande som det var snyggt. Hennes bröst var medelstora och rumpan var hjärtformad. Själv ser jag inte så dum ut, om jag får säga det själv. Jag har blont hår och blå ögon. Jag har alltid sett ganska bra ut och tränar en del, så jag är ganska så välbyggd. Under bältet döljer jag dessutom en kuk som är tjugotre centimeter lång när den är hård.Det skulle visa sig att Magnus och Karin inte skulle behöva vänta på babylyckan särskilt länge. Bara någon månad efter jag flyttat in kom beskedet att Karin var gravid. Jag skulle dock få bo kvar åtminstone första läsåret lovade de. För de hade ett stort sovrum och i början skulle det vara lika bra att barnet sov inne hos dem. De hoppades bara att jag inte skulle störas av barnskriken.

Till en början tänkte jag inte så mycket på Karin. Visst var hon en väldigt snygg tjej, eller kvinna kanske man borde säga. Men hon var gift och väntade barn med Magnus. Och man skiter inte där man äter, brukar det ju heta. För er som inte räknat ut det, sker det mycket med en kvinnas hormoner när hon är gravid. En del kvinnor brukar nämna den fjärde månaden som en ”speciell” månad. De har lämnat illamående på morgonen bakom sig och har kommit in i sin andra trimester. Det speciella med månaden är hur som helst att de blir fruktansvärt kåta på grund av höjda hormonnivåer. Detta var jag, så klart, ovetandes om när jag flyttade in.

Några månader efter jag flyttat in, klev jag ut från badrummet. Jag hade endast en handduk runt midjan, det var inget konstigt med detta. Jag delade badrum med Magnus och Karin och jag skulle bo där ett tag, så det fanns ingen mening med att jag skulle behöva byta om inne i badrummet. När jag kom ut höll jag precis på att sätta fast handduken runt höften, när jag varit inne i badrummet hade jag stått naken.

När jag tittade upp, stod Karin där. Det var bara vi i lägenheten då Magnus var på jobbet. Det var hennes blick som gjorde att jag frös till. Eftersom jag redan i stort sett var avklädd, handlade det inte om att hon klädde av mig med blicken, utan mer att hon verkade vilja ÄTA upp mig. Hennes blick vandrade från mitt ansikte ner över den breda bringan och vidare till den platta magen. Jag blev så paff av hennes blick att jag tappade handduken, som ännu inte satt säkert fast vi min höft.

Plötsligt stod jag naken framför henne. Hennes blick vandrade vidare ner till min ådriga kuk, som jag precis rakat och smörjt in. Den var lite halvhård och såg läcker ut där den blänkte av att ha blivit inoljad. Hon spärrade upp ögonen, som om hon var rädd för att råka blinka och missa något. Jag tog snabbt upp handduken från golvet och snubblade in på mitt rum.

De följande dagarna märkte jag att hon stirrade på mig varenda gång vi var i samma rum. Hennes blick var hungrig, nästan febrig. Först tyckte jag att det var lite obehagligt. Jag menar, hon tittade på mig som om jag var ett stycke kött. Efter ett tag förvandlades dock dessa känslor till att jag reagerade med att bli kåt. När hon tittade på mig, kunde jag känna hur det började ila i kuken och snart var jag hård. Detta gjorde ju så klart att jag var tvungen att lämna rummet så fort våra blickar möttes.

Hennes man verkade dock inte märka vad som hände oss emellan. En dag när det bara var jag och Karin i lägenheten, var jag åter på väg från badrummet. Denna gång med handduken ordentligt fastsatt vid höften. När jag kommer ut, väntar hon på mig. Det är jag ganska säker på att hon gjorde. Hon var endast iklädd en badrock, vad jag kunde se. Våra blickar möttes. Sedan började hennes blick vandra längs min kropp. Jag stod som förstenad. När hennes blick började vandra längs min kropp, kände jag hur kuken hårdnade snabbt. Snart stod min handduk ut som ett tält. Hennes hand börjar leta sig in i den nedre delen av badrocken. När hon drar den åt sidan kan jag se att hon hade ett par vita bomullstrosor på sig under badrocken. Dessa var genomblöta i mitten. Hon smög in ett finger under troskanten. I detta ögonblick ringer telefonen. Jag gick snabbt in på mitt rum, stirrandes ner i golvet.

Väl inne på mitt rum, sätter jag örat mot dörren. När jag hör att hon pratar i telefonen, tar jag av mig handduken och sätter mig ner i min snurrstol, som är den enda möbeln i rummet förutom säng, skrivbord och en fåtölj. Jag tittar ner på min kuk, som nu står som ett spett. Mitt hjärta slår snabbt i mitt bröst. Jag fattar tag om min stora ådriga kuk och börjar långsamt dra upp och ner. Jag sluter ögonen medan jag runkar, tänker på Karin.

Efter ett tag hör jag ett knarrande ljud. Jag öppnar ögonen och upptäcker att det är dörren som låter. Den står öppen! Framför mig står Karin. Hennes badrock är öppen. Jag kan se hennes bröst. De är välformade med stora bröstvårtor. Man kan se på hennes mage att hon är gravid, då den börjat puta ut lite. Hennes hand har hon innanför de vita trosorna. Den rör sig i ett högt tempo. Hennes blick är fäst på min kuk.

När jag plötsligt slutar runka, tittar hon upp i mitt ansikte. Hennes hand slutar dock inte röra sig.

– Jag ska inte röra dig. Jag måste bara… Fortsätt… säger hon.

Jag tittar på hennes hand röra sig under trosorna. Detta sporrar mig. Jag fattar tag i min kuk och börjar långsamt runka igen. Efter ett tag tar Karin upp sin hand ur trosorna. Hon tar tag i sidorna om trosorna och drar ner dem för att till sist kliva ur dem. Nu står hon endast iklädd en öppen badrock framför mig. Hennes fitta är helt rakad. Blygdläpparna är en aning svullna och fittan glänser av fittsaft. Jag grabbar hårdare tag i min kuk, runkar långsamt. Hennes hand återvänder till fittan. Nu kan jag se hur hon använder pek- och långfingret för att smeka sin klitoris.

– Tycker du om det? säger hon utan att släppa min kuk med blicken. Efter jag såg din rakade kuk, rakade jag mig också. Magnus tyckte det var konstigt att jag gjorde det. Men jag tycket det är skööööönt.

Hon spände hela kroppen och stelnade till när hon kom i en kraftfull orgasm, fortfarande utan att släppa min kuk med sin blick. Tydligen hade hennes eget lilla kåtsnack drivit henne ut över orgasmens underbara stup.

Jag slutade runka tvärt. Det hela hade gått så snabbt att jag inte hunnit komma och nu var jag rädd att hon skulle ångra sig och storma ut därifrån. Hon tog bort sin hand från sin fitta och tog ett par steg mot mig. Jag tittade frågande upp på henne. Hon ställer sig så att hennes fitta är över mina knän. Sedan återvänder hennes hand till hennes fitta. De två fingrarna återupptar sitt arbete på klittan.

– Fortsätt… sa hon drömskt.

Hon fixerade min kuk med sin blick. Den stod stenhård oc darrade och det rann en liten rännil av försats ur ollonet.

– Jag ska inte röra dig…

Insidan på hennes ben rörde nu utsidan av mina ben, så tekniskt sett rörde hon mig. Men jag tänkte inte protestera. Istället tittade jag på hennes fitta med de svullna fittläpparna. Fittsaft droppade ner på mina lår nu. Jag grabbade tag om min kuk och runkade långsamt och hårt.

Jag märkte knappt att hon kommit närmare mig förrän jag stötte in i hennes fitta med min hand när jag runkade. Jag tittade frågande upp på henne. Nu tittade hon mig i ögonen. Hennes mun var öppen i en upphetsad min. Hon andades inte. När jag tittade ner på min kuk igen, hade hon fattat tag i den. Hon styrde den mot sin fitta, satte den mot mynningen. Långsamt, långsamt gled hon ner för halva skaftet. Den sista biten tog hon i en snabb rörelse. Genast kunde jag känna hur fittan knep åt runt min kuk. Karin stönade högt ut sin orgasm medan hon ryckte till i orgasmvågor på min kuk.

När orgasmen lagt sig, började hon glida upp och ner på min kuk. Hon hade fortfarande fötterna i marken – fördelen med att ha sex på en snurrstol – så hon kunde glida upp och ner på min kuk utan problem. Det slog mig att jag inte hade någon kondom på. Men sedan kom jag på att hon hade det bästa preventivmedlet – hon var redan gravid.

Hon var otroligt trång. I början gjorde det nästan lite ont. Men efter ett tag hade hennes fitta vant sig vid min kuk. Jag kramade hennes bröst med mina händer. Hon började rida hårdare och snabbare. Jag började känna det där välbekanta pirret i pungen.

– Jag kommer snart… du är så jävla skön… sa jag, bara utifall att hon inte ville att jag skulle komma i henne.
– Bara lite till… sen vill jag ha din sats i mig… sa hon. Bara lite till… sa hon igen.

I nästa sekund spände hon kroppen. Den här gången stönade hon inte. Hon skrek ut sin orgasm. Fittan krampade värre än någonsin runt min kuk. Det gjorde nästan ont. Hennes fitta kramade och mjölkade min stackars kuk genom hela hennes orgasm.

När hon lugnat sig ställde hon sig upp. Kuken lämnade den varma fittan och jag kunde svurit på att de kom ett litet plopp-ljud. Hon gick runt mig och satte sig på skrivbordskanten. Med ena handen gjorde hon plats på skrivbordet så hon kunde lägga sig halvt bakåt på det.

– Kom och knulla mig som den slyna jag är… sa hon plötsligt. Ge mig kuk i min slynfitta.
– Mer än gärna… fick jag ur mig.

Med kuken vajande på full stång reste jag mig, vände mig och plöjde in kuken i hennes väntande fitta. Herrejävlar så trång hon var. Hennes perfekta bröst gungade av mina stötar och hon gnällde och pep i takt med knullet.

– Åh så skönt du knullar med din stora kuk. Din hästkuk. Åhhhh… Ge mig meeeeer….
– Du är underbar, Karin. Så jävla skön.
– Mmmm… du kommer få knulla mig mycket från nu, så du vet, flinade hon. Jag är din kukslyna från nu.
– Men men… din man då?
– Den räkan kan inte knulla. Och han har en myggpitt jämfört med din. Jag älskar stora kukar. Och att bli knullad av dem.

Detta blev för mycket för mig. Hennes kåtsnack fick det att snurra i huvudet.

– Jag kommer att spruta snart, pep jag. Var vill min slyna ha satsen?

Hennes ögon lös upp när jag sa slyna. Jag förstod direkt att hon gick igång på det. Så inget mer velande. Hon skulle få satsen där jag ville. Kuken åkte ut mitt i ett juck och innan Karin hunnit fatta så satt hon på knä framför mig. Kuken vajade framför henne och hon slök den direkt. Hennes mun var lika skön som hennes fitta.

Med ett rejält tag om hennes huvud började jag brutalt knulla hennes lilla mun. Kuken åkte in och ut mellan hennes sexiga läppar och jag kände satsen komma.

Kuken växte lite till och Karins ögon spärrades upp när hon förstod vad som höll på att hända. Första, andra och tredje skottet sprutades rakt in i hennes mun. Sen slet jag ut kuken och lät de sista 5 sköna strålarna träffa hennes väntande ansikte. Hon gapade och slickade sig om munnen medan sperman forsade ut över hennes vackra ansikte.

Då kom hon igen. Ännu en kraftig orgasm bara av det faktum att jag sprutade på henne. Hon sög in min känsliga nysprutade kuk och sög ut det sista av sperman samtidigt som hennes orgasm fortsatte att skölja över hennes i vågor.

Till slut ställde hon sig upp. Sperma droppade från hennes ansikte och rann ner längs hennes hals och bröst. Hon tog upp sina trosor och tittade på mig med en lurig blick, som om det slog hennes först då vad hon hade gjort. Att hon hade varit otrogen mot sin man med sin nittonåriga inneboende student. Hon slickade sig om munnen ännu en gång och fick med sig lite sperma.

– Gud så gott du smakar. Magnus vill aldrig spruta på mig. Förresten, säg inget till honom, sa hon med bedjande ögon.

Jag skakade på huvudet.

– Samma tid i morgon, frågade hon innan hon försvann ut ur mitt rum.

Föregående Inlägg

Flickvännens syster

Nästa Inlägg

Svärmor tömmer...