Hetero / Straight

Husvakt med grannförmån…

Alexander hade fått i uppdrag att se efter sin farbror Ernsts villa när han var på semester i Spanien.

Han hade sommarlov från universitetet och inte lyckats fixa något sommarjobb så att bo i Ernst hus var väl bättre än att gå hemma och dra. Villan var stor med en pool på tomten bakom huset så Alexander kände att blir det fint väder så kommer han nog att gilla uppdraget. Alexander var 20 år, kortklippt med cendréfärgat hår, 188 cm lång och, tyckte de flesta, ganska vältränad.

Han hade kommit på eftermiddagen dagen innan och fått instruktioner från Ernst vad han skulle göra under hans två veckor långa semester. Inget betungande direkt, vattna blommorna, ta in posten, hålla poolen ren och diverse andra enklare sysslor.
När Ernst hade visat honom runt och förklarat allt stannade han upp och granskade Alexander uppifrån och ned.

– Mat finns det gott om, både i kylen och frysen så du klarar dig säkert utan att ens handla. Dessutom är barskåpet välfyllt så det är bara att ta för sig.
– Okej, oj, tack.
– Det är jag som skall tacka, vill inte gärna lämna villan tom liksom.

Ernst hade strax därefter ringt efter en taxi och lämnat Alexander ensam i huset.

Alexander hade tittat runt i huset och kollat så att han hade koll på allt och att allt var OK. Sedan hade han gått ut i köket, värmt en färdig matlåda ur frysen, druckit två öl och sedan satt sig och tittat på teve. Han hade somnat framför teven tidigt, vaknat vid ett tiden, stängt av teven och gått upp en trappa till gästrummet som Ernst tilldelat honom. Alexander hade lagt sig i sängen och somnat omgående.

Han vaknade utvilad på lördagsmorgonen redan halv åtta, gått upp, lagat frukost, hämtat in tidningen och läst den noga i lugn och ro. Det var vackert väder, solen sken från en klarblå himmel och Alexander bestämde sig för att gå upp till sitt rum igen för att byta om till badshorts och lägga sig vid poolen och sola.

Monica var 45 år, äkta blondin med pageklippt frisyr, långa, vackra, välskapta ben, relativt stora bröst och var, kort sagt, nöjd med sin kropp och sitt utseende. Hon var skild sedan 8 månader tillbaka, men hade god ekonomi så hon hade kunnat behålla huset själv. De hade aldrig skaffat barn så ur det perspektivet hade skilsmässan gått smidigt.

Hon trivdes bra ensam men kände ibland att hon verkligen saknade en man i sitt liv.

Hon bodde granne med Ernst och tyckte att han var mycket trevlig och precis som henne levde han ensam. Lite väl gammal för henne med sina 65 år kanske, men det var ändå trevligt att ha honom som granne. Hon visste att han skulle på semester till Spanien, men Ernst hade glömt berätta att Alexander skulle bo i huset och se efter allt.

Nu var det lördag och hon var ledig hela helgen.

Monica hade vaknat tidigt, redan halv åtta av fåglarnas kvittrande. Hon hade gått upp, duschat och rakat benen och underlivet. Hon var helt rakad och såg alltid till att det var mycket välansat. När hon rakade sig kände hon lusten komma krypande i kroppen, men slog bort tankarna på att onanera nu när vädret var så fint, det kunde hon göra lite senare, nu ville hon ut i solen bara.

Hon öppnade altandörren på kortsidan av huset och tog ett djupt andetag. Det var redan härligt varmt ute. Hon såg sig omkring och lyssnade, fortfarande iförd bara sin morgonrock. Frånsett fågelsången så var det knäpptyst och öde i villaområdet.

Hon gick tillbaka in i huset och letade efter sin bikini utan att finna den.

Med en suck så bestämde hon sig för att dra på sig en svart tanktop och ett par svarta, tunna stringtrosor istället. Hon tänkte att det är ändå ingen hemma i området så det skulle inte spela någon större roll hur hon var klädd, ingen skulle ändå titta förbi.

Monica svepte sedan morgonrocken kring sin kropp, tog med sig boken hon höll på att läsa, sololja, sina solglasögon och gick ut på altanen. Hon rättade till solstolen, hängde morgonrocken över den andra stolen, satte sig ned och smorde in benen, ansiktet och magen med sololjan. Sedan lade hon sig ned och började läsa.

Alexander gick in i sovrummet, rotade fram sina badshorts ur sin väska och bytte om till endast shorts. När han var klar gick han fram till fönstret och tittade ut över poolen. Han såg något i ögonvrån och tittade över häcken till grannhuset och fick syn på Monica.

Alexander hajade till. Han visste inte att grannen var hemma, och han visste definitivt inte att grannen var så snygg. Han stod och betraktade henne en lång stund. Hon verkade helt försjunken i den bok hon läste. Han konstaterade att hon hade ett par tunna stringtrosor på sig istället för vanliga bikinitrosor och kände hur kuken växte i shortsen.

Han beslutade sig för att tyst smyga ned, ut till poolen och lägga sig och sola han också. Han ville helst att hon inte skulle veta att han fanns där, man kanske kan ta en till titt lite senare tänkte han.

Sagt och gjort. Han tassade nedför trapporna, öppnade dörren mycket försiktig, smög ut och lade sig i en av Ernst solstolar.

Monica hade läst tre kapital av boken och började känna sig varm och svettig. Hon lade ifrån sig boken, satte sig upp, såg sig omkring och lyssnade igen. Återigen inte ett ljud förutom fåglarna. Hon drog toppen över huvudet och hennes bröst gungade ut i full frihet. Hon tog sololjan och smorde in brösten. Det pirrade i hennes kropp igen och hon tog ytterligare olja och masserade brösten.

Hennes bröstvårtor styvnade av behandlingen och det pirrade skönt i fittan. Hon lade sig ned i solsängen igen, fortsatte att smörja in sig, hela armarna, magen och ännu mer på låren. När hon var klar lät hon högerhanden glida över hennes venusberg utanpå den tunna trosan. Hon var redan svullen och fuktig. Ett stön kom över hennes läppar. Hon slappnade av, blundade och slumrade in i värmen.

En kort stund senare vaknade hon med ett ryck. Monica hade drömt att hon knullat ute i solskenet. Hon hade blivit påsatt bakifrån och framifrån, om vart annat. Längtan efter en kuk var stor. En stor hård sprutande kuk…

Hennes andhämtning var häftig. I drömmen hade hon varit nära orgasm. Hon förde ned handen till fittan igen och kände på sina svullna blygdläppar utanpå trosan. Trosan var genomvåt. Det pirrade skönt i fittan, men hon kände att hon ville känna sig uppfylld i fittan som i drömmen.

Hon reste sig upp och gick in i huset.

Alexander låg i solstolen vid poolen och dåsade då han hörde ett utdraget stönande från andra sidan häcken. Sedan hörde han hur kvinnan reste sig upp ur sin solsäng. Han blev nyfiken och gick in i huset, upp till gästrummet han disponerade för att kunna titta in på grannens tomt.

Han gick fram till fönstret och kikade försiktigt ut. Han kände sig besviken när han såg att hon inte längre låg i solsängen. Fast boken, hennes handduk och sololjan stod kvar så Alexander dröjde sig kvar i rummet i hopp om att hon skulle komma tillbaka.

Det dröjde bara ett par minuter innan hon kom tillbaka.

Alexander hajade till. Nu var hon topless och bara iförd sina tunna stringtrosor. Alexander stirrade fascinerat på hennes vackra, gungande bröst. Sedan såg han att hon hade något i händerna. I ena handen något som såg ut som en liten flaska sololja och i andra handen en stor, mycket naturtrogen, dildo.

Alexander kände hur kuken växte i shortsen. Han förde ned handen och gned över kuken utanpå shortsen. Det här ville han verkligen inte missa.

Monica gick raka spåret till sitt sovrum, drog ut nedersta byrålådan, plockade fram en flaska med glidmedel och valde sin favoritdildo, en stor, naturfärgad, som såg ut som en avgjutning av en riktig kuk. Hon gick raskt tillbaka ut på altanen och lade sig på solsängen igen. Hon lyssnade återigen efter ljud, men inget annat än fåglarna hördes nu heller. Hon visste som sagt att Ernst var bortrest, men även att de andra grannarna runt omkring var borta denna helg.

Hon smekte över fittan utanpå trosorna och stönade högt. Hon tog tag med båda händerna om troskanten, lyfte på rumpan, drog av sig trosorna och slängde dem på altanen.

Hon smorde in dildon med glidmedel, satte på lägsta hastigheten, tryckte den mot blygdläpparna och lät den långsamt glida in i fittan. Hon stönade återigen och bet sig i läppen. Hon drog upp benen mot axlarna, tryckte in dildon så långt det gick och skruvade upp vibrationerna. Hon njöt i fulla drag och kände att hon inte hade långt kvar. Solen värmde hennes kropp och hon kände sig varm, svettig och härligt kåt.

Alexander trodde inte sina ögon. Där låg kvinnan i grannhuset naken på solsängen och onanerade helt ogenerat. Han drog av sig badshortsen och ställde sig helt naken och började runka långsamt medan han tittade på vad som utspelade sig inför hans ögon.

Monica förde dildon ut och in i fittan allt snabbare. Hon drog upp benen ännu längre, förde ned handen och smekte sig själv i stjärtskåran. Det rann både glidmedel och sololja i hennes stjärt. Hon tryckte vänstra handens långfinger mot sitt anus och slappnade av. Fingret gled in lätt, och hon förde sedan in pekfingret också. Hon kände sig helt fylld i fittan och njöt av att pulla sig själv i stjärten.

Monica kände orgasmen komma rusande genom kroppen. Hon darrade, skakade och gick upp i brygga och stönade högt. Hennes fitta krampade skönt runt den stora dildon och fittsaften skvätte lite ur hennes trånga uppfyllda fitta.

När orgasmen ebbat ut låg hon i solsängen och flämtade. Hon kände hur klibbig hon var och bestämde sig för att gå in och duscha av sig. Hon tog med sig handduken, dildon och glidmedlet och gick in i huset. Väl i badrummet påmindes hon om att schampot var slut. Hon ville verkligen tvätta håret, hon var genomsvettig.

Hon lämnade badrummet, gick in i sovrummet och drog på sig en tunn sommarklänning. Att ta cykeln och åka iväg och handla schampo skulle inte ta särskilt lång tid. Hon rättade till håret så gott det gick, greppade handväskan, slängde den över axeln, gick ut, låste dörren och cyklade iväg.

Alexander stod fortfarande kvar vid fönstret i rummet på övervåningen och runkade långsamt. Han hade sett Monica onanera och sett hur hon fick orgasm. Han såg hur hon sedan rest sig och, till hans besvikelse, gått in i huset och stängt dörren efter sig.
Han dröjde sig kvar för att se om hon skulle komma ut igen. Det tog inte lång stund innan han såg henne komma ut iförd en klänning med väskan på axeln och cyklat iväg.´

Hans blick vandrade tillbaka till hennes solsäng. Då fick han syn på hennes stringtrosor som låg slängda på altanen. Han slutade runka och stirrade på trosorna. Han slogs omedelbart av tanken att gå ned, ut på baksidan, smyga genom häcken som skiljde de två husen åt och stjäla hennes trosor.

Hans kuk ryckte till vid tanken och han kunde inte motstå frestelsen.

Med visst besvär så drog han på sig badshortsen, snubblade nedför trappan och gick ut till poolen. Han gick fram till häcken och såg sig om. Inte en kotte någonstans inom synhåll. Alexander krånglade sig igenom häcken och klev upp på Monicas altan. Han gick fram, tog upp trosorna och förde dem till näsan. Det doftade underbart av fitta och trosorna var dessutom genomblöta.
Han krängde av sig sina shorts, satte sig på Monicas solsäng, sniffade på trosorna och började runka långsamt igen. Hans ollon var blankt av försats och kuken var hårdare än någonsin.

Monica han cykla knappt en kilometer innan hon fick en ingivelse. Hon stannade och tittade ned i väskan. Hon hade glömt plånboken hemma, troligtvis på hallbordet. Hon svor till, vände om och cyklade raskt hemåt igen.

Alexander satt kvar på solsängen. Förståndet var som bortblåst och kåtheten hade tagit överhanden. Han sniffade hänfört på Monicas trosor och gned sitt nu blåsvullna ollon med högra handens tumme och pekfinger. Han njöt av det glatta nylonet, doften av hennes fitta och vätan. Han hade inte långt kvar nu. Han tog tag i trosorna med båda händerna och lät nylonet glida över ollonet. Han stönade högt och kände hur det pirrade allt intensivare i kuken och i pungen.

Monica var strax hemma igen. Hon parkerade cykeln på framsidan och gick in genom dörren. Det fanns ingen plånbok på hallbordet så hon gick vidare in i köket och såg sig om. Där, bredvid mikron låg den. Hon drog en lättnadens suck och vände för att gå igen.

Hon uppfattade något i ögonvrån från altanfönstret. Hon blev rädd. Trodde det kunde vara en inbrottstjuv nu när villaområdet var så öde. Hon smög försiktigt fram,, ställde sig bakom gardinen och kikade ut.

Det hon såg fick henne att tappa plånboken på golvet.

Där ute på altanen, i hennes solstol, satt en kille helt naken och onanerade, helt ogenerat. Hon undrade vad det var han gned kuken med i en sekund innan hon insåg att det var hennes trosor. Tusen tankar snurrade i hennes huvud: vem var han? Var kom han ifrån? hur kunde….?

Hon tittade på honom och kom på att det måste vara Ernst brorsbarn, hon tyckte han hade drag av Ernst och det verkade som den enda rimliga förklaringen. Sedan kände hon sig kall. Hon insåg helt plötsligt att han måste fått i uppdrag att se efter huset och måste ha befunnit sig där när hon själv hade onanerat.

Hon tittade närmare på honom. Den första skammen försvann och hon insåg att de båda var i samma sits. Hon tittade på hans kropp. Hennes blick drogs till hans kuk och hennes trosor. Det gick som en stöt genom hennes kropp och hon kände sig kåt.

Igen.

Hon tittade på och såg hur han blev allt rödare i ansiktet. Han böjde huvudet bakåt och blundade. Kuken svullnade ytterligare och hon såg hur han först sprutade i trosan, sedan drog han den åt sidan, runkade häftig och sprutade sperma i långa sprut, över hennes altangolv. Flera långa tjocka strålar sprejade ut över trädäcket och det plaskade om det där det landade. Han hade onekligen en fin kuk, tänkte hon. Och vilken sats sen. Jag måste ha gjort honom rejält kåt, tänkte hon.

Hon tog ett djupt andetag, öppnade altandörren och klev ut.

Alexander kände orgasmen komma rusande. Han tittade ned på sin kuk som gled mot det glatta nylonet. Sperman kom forsande. Han böjde huvudet bakåt och blundade. Första sprutet kom i trosan, sedan drog han den åt sidan och sprutade över altangolvet i sprut efter sprut. Det kändes som om det aldrig skulle ta slut.

När han öppnade ögonen tittade han ned på sin spermakladdiga, halvhårda kuk, trosorna och suckade djupt. Då öppnades altandörren och Monica klev ut. Han visste inte vad han skulle ta sig till. Han ville sjunka genom jorden.

– Hej, vem är du egentligen?
– Ööööhhhh… jag, jag är Ernsts brorson Alexander.
– Vad gör du här?? Eller dum fråga förresten, det ser jag ju vad du gör.

Monica log mot Alexander. Han skämdes vansinnigt.

– Jag… ser efter hans hus när han är borta.
– Och då tycker du att det är helt okej att smyga över till grannen och runka? Dessutom spruta ner hela min altan?
– Neeejjj… öööhhhh… jag… jag… såg…
– Vad såg du egentligen?
– Dig… jag såg dig förut.

Monica hade nu fått ett lätt roat uttryck i ansiktet. Hon gillade situationen. Hon tyckte också att Alexander såg riktigt bra ut och hon kände att hon hade kommandot över situationen. Det pirrade skönt i fittan.

– Vad såg du då då?
– Jag såg dig när du solade.
– Vad? Så du har alltså spionerat på mig nu på morgonen?
– Neej… alltså, det bara blev så. Jag var i mitt rum och tittade ut och såg dig.
– Tycker du att det är kul att smygtitta på solbadande kvinnor?
– Men men… jaa. Ja det gör jag, stammade Alexander fram.
– Men vad då?
– Du solade ju inte bara… det var därför det blev som det blev.

Monica log mot Alexander och lade huvudet på sned. Hon kände hur hon blev kåtare av dialogen med Alexander. Hon kunde tydligt känna hur trosorna blev våta.

– Vad gjorde jag då?
– Du… du onanerade… här i solstolen.
– Och du stod däruppe och tittade på hela tiden?
– Jaaa…
– Och vad tyckte du då, din lilla smygtittare?
– Jag… jag blev såklart kåt….
– Du stog däruppe och runkade samtidigt alltså?
– Jaaa…
– Och sen när du såg mig lämna huset så smög du hit för att lukta på mina våta trosor, är det så?
– Ja. Precis så är det.
– Och sen hade du inte förstånd nog att bara sno trosorna och smyga tillbaka direkt?
– Neej… det blev liksom inte så.
– Du var för kåt helt enkelt?
– Mmhmm…
– Säg det då!
– Vad då?
– Det.
– Ja, jag var för kåt… Kunde inte hålla mig.
– Du tänder alltså på mig menar du?
– Jaa… det gör jag. Du är jätteläcker.
– Hmmmm, tack. Då kanske du vill smaka på min fitta på riktigt istället för att sniffa på mina trosor bara?
– Va? Ööhh… jaa, kom det tvivlande från Alexander.

Monica tog två steg fram till solstolen, drog upp klänningen och blottade ett par vita, nästan genomskinliga stringtrosor. Alexander såg tydlgt en mörk fläck på trosan. Han kände hur hans kuk långsamt började resa sig igen. Han kunde inte sluta stirra.

– Kom då! Ta för dig och smaka.

Alexander satt som förhäxad. Monica höll upp klänningen med ena handen och tog ett milt, men bestämt tag om hans huvud.

– Slicka mig då, slicka min våta fitta!

Hon tryckte hans huvud mot fittan och han drog in hennes doft genom det tunna trostyget. Han tyckte hon doftade underbart och hans kuk var nu stenhård. Han började slicka över hennes svullna blygdläppar utanpå trosan. Monica stönade högt, släppte hans huvud och förde trosan åt sidan.

– Slicka mig ordentligt. Slicka mig tills det går för mig.

Alexander svarade inte. Han lät tungan svepa över hela hennes fitta och förde in tungan mellan hennes blygdläppar, upp till clitoris. Monica stönade igen.

– Jaaaaaaa… mmmmm… precis så.

Han fortsatte slicka henne så en stund. Sedan förde han in sitt pekfinger i hennes fitta.

– Åååhhhh… jaaahh… mer.

Alexander var inte sen att lyda, han lät långfingret och sedan ringfingret glida in i Monicas våta fitta. Det formligen rann om hans fingrar. Han hörde hur hon flåsade tungt. Han drog ut ringfingret och tryckte det mot hennes anus. Han kände hur hon slappnade av och fingret gled in lätt i hennes stjärt.

– Aaaahhhh… precis såååhhh… ååhhh…jääävlar… jag kommer… nuuuuhhhh!

Hon tog tag i hans hår och tryckte hans ansikte mot fittan, hårt. Alexander kände hur det rann ur Monicas fitta. Han hade aldrig varit med om någonting liknande. Hennes ben skakade och han fick knappt luft.

När orgasmen långsamt bedarrade släppte hon hans hår, drog sig ifrån honom och tittade på honom.

– Tack. Fy fan vad skönt det där var. Det var länge sedan någon slickade min fitta.
– Tack själv, det var helt underbart.
– Tycker du det? Då ska du få känna på någonting lika underbart.

Monica satte sig på huk bredvid solsängen.

Alexanders blygsel var nu som bortblåst. Han lutade sig bakåt i solsängen och stödde sig på sina armar. Kuken stod rakt upp och pulserade av kåthet. Monica tittade först på honom, sedan på kuken. Hon tog ett fast grepp om kukroten och runkade långsamt. En droppe försats glittrade på toppen av ollonet. Hon gned ut droppen över ollonet med vänstra handens tumme och ökade takten.

Alexander stönade högt. Monica böjde sig fram och sög in Alexanders högra pungkula. Hon släppte ut den ur munnen en kort stund senare och lät tungan svepa över pungen. Hon mötte Alexanders kåtglansiga blick.

– Är det skönt?
– Mhmmm… ahhh… jätteskönt… kan… kan du inte…
– Vad?
– Suga mig… snälla…
– Men då får du vara en snäll och lydig pojke och lova att knulla mig sen.
– Jaahhhhh… javisst, jag gör vad du vill…
– Mmmmmm… då så.

Monica gapade stort och lät Alexanders svullna, blålila ollon glida in i munnen. Hon lät tungan svepa runt ollonet och runkade honom samtidigt hårt. Sedan släppte hon kuken med handen och lät kuken glida så långt in i munnen hon bara kunde.

– Aaaaggghhhhhaaahhhh… sååå skönt… jag kommer snart.

Monica lät kuken glida ut ur munnen igen. Hon tittade på Alexanders kuk som var våt av försats och hennes saliv. Den pekade upp mot Alexanders navel och pulserade och ryckte.

– Kommer du redan min lilla vän? Du ska ju få knulla mig också, pallar du det?
– Jaaa…..jag….jaa det gör jag……det är så galet skönt när du suger mig bara.
– Vill du spruta i min mun kanske? Eller vill du onanera med trosorna igen tills du sprutar?
– Neejj…..eller jaaa…..jag vill lukta på trosorna samtidigt som du suger mig….du luktar så gott.
– Tycker du det?

Monica reste sig upp snabbt och drog av sig sina trosor.

– Här. Dyblöta av min nektar. Du gör mig såå kåt.

Alexander svarade inte, han stirrade på hennes fitta, greppade trosorna och förde dem till näsan. Han drog in doften av henne och suckade högt.
Monica satte sig på huk igen och tog ett fast grepp om kuken. Hon tittade upp på Alexander. Han verkade vara helt i extas med hennes våta trosor under näsan.
Hon kände hur det pirrade skönt i fittan.
Hon förde ned vänster hand och lät den glida över hennes våta och svullna blygdläppar. Hon masserade sin clitoris lätt och kände hur det rann ur fittan.
Hon runkade honom snabbare nu, tittade på hans svullna ollon, öppnade munnen och slukade kuken.
Det blev för mycket för Alexander.
Till sin förvåning kände Monica sekunden efter att hon tagit kuken i sin mun en spermastråle mot gomseglet. Hon svalde snabbt sperman, drog ut kuken och lät den vila mot sin tunga och gapade stort.
Nästa sprut kom över hennes ansikte, upp i håret.
Stråle efter stråle av sperma kom över henne. Nägra i hennes mun, det mesta över hennes ansikte och hår. Hon förvånades över mängden med tanke på att han sprutat på hennes altan för mindre än en halvtimme sedan.

När orgasmen sakta ebbat ut tittade hon på Alexander och mötte hans blick. Han tittade på henne med dimmig blick.

– Oj……förlåt, sa han.
– Förlåt för vad, sa hon och log.
– Du har……du har….sperma i håret……och i ansiktet.
– Det gör väl inget…..jag gillar det…….du kan väl göra mig ren och slicka upp sperman? Sen kan du kyssa mig.
– Vaa? Ööhh….javisst.
– Du vet vad du har lovat mig. Du har gjort mig riktigt kåt igen.
– Ja…..jag vet vad jag lovat……det blir inte svårt att hålla det löftet.
– Bra. Kom nu och slicka mig ren. Överallt.

Alexander reste sig upp. Monica drog snabbt av sig klänningen och lade sig i solsängen. Alexander tittade fascinerat på Monica. Hennes stora bröst gungade till när hon lutade sig tillbaka i solsängen.
Hon tittade uppfordrande på honom.

– Nåå? Vad väntar du på? Kom hit nu.

Han ställde sig på knä vid sidan av Monica. Han beundrade hennes vackra kropp och kände hur det drog ihop sig igen i pungen. Han böjde sig fram, kysste henne på läpparna och började sedan slicka henne ren från sperma i ansiktet och i hennes hår. Hon stönade tungt. När han var klar, kysste han henne igen och deras tungor möttes.

– Mmmmmmm…..du smakar gott, stönade hon.
– Mmm….du med.
– Jag har förstått att du tycker det.
– Du är helt underbar, sa han och log mot henne.
– Du är inte dum du heller. Men du är ju inte klar än, eller hur?
– Ehhh…joo…det är jag väl…?
– Nej, du måste göra ren min fitta ordentligt också. Jag är alldeles blöt ju. Och du tycker väl om det, eller?
– Ja…..javisst….självklart.

Alexander formligen dök ned mellan hennes ben och lät tungan svepa över hennes blöta, svullna blygdläppar. Monica stönade och smekte över hans hår. Han lät tungan svepa över hela hennes fitta, upp till clitoris.
Hon stönade tungt och tryckte hans huvud hårdare mot fittan.
Han lät tungan vandra nedåt igen tills han nådde hennes anus. Han lät tungan spela över hennes anus ett ögonblick innan han försökte trycka in tungan i hennes stjärt.

– Åååååhhhh….jaaaahhhhh….precis så, fortsätt, skrek hon.

Alexander blötte sitt långfinger med rikligt med saliv för att sedan trycka fingret mot hennes anus. Han kände hur hon slappnade av och fingret gled långsamt in. Han fortsatte massera hennes clitoris med tungan samtidigt.

– Jaahhhh……kör in ett finger till i stjärten….jag är så kååt, stönade hon.

Alexander spottade på hennes anus och tryckte försiktigt in även pekfingret.
Han kände hur det började rycka i kuken igen.

– Aaaahhhhh……sköönt….knulla min stjärt med dina fingrar…det är såå skönt.

Alexander slutade att slicka henne, drog ur fingrarna ur hennes stjärt och ställde sig gränsle över solsängen.

– Neeej…..fortsätt….det är så nära för mig nu.

Alexander svarade inte utan kröp in mellan hennes ben och måttade in kuken som återigen var stenhård.
Han tryckte in hela kuken utan omsvep, greppade hårt om Monicas skinkor, drog isär skinkorna och tryckte in sina fingrar i hennes stjärt igen.

– Mmnnnhghhhh…..åååh…faan vad skönt, stönade Monica.

Han ökade tempot och knullade henne allt vad han kunde. Han kände svetten rinna om hans kropp och njöt av synen av Monicas gungande, svettiga bröst.
Hon smekte honom över ryggen med sina välmanikyrerade naglar och klöste honom lätt. Styrkan tilltog i hennes grepp samtidigt som han kände hennes fittmuskler dra ihop sig runt hans kuk.

– Jaahhhhh! Jag kommer nuuuhhhhh…ååååhh..

Alexander kände hur det formligen rann ur hennes fitta över hans kuk och pung. Hennes ringmuskel krampade om hans fingrar. Monica flämtade och tittade på honom.

– Faan vad skönt. Du får knulla mig i stjärten om du vill.
– Vill du det, undrade han.
– Jaah…det vill jag.

Alexander drog ut fingrarna ur hennes stjärt, stötte in kuken i hennes fitta ett par gånger, drog sedan ut kuken. Monica tog tag i knävecken och drog upp benen mot axlarna så långt hon kunde.
Han spottade i handen och gned in sitt våta ollon ytterligare. Han tittade ned på hennes stjärt och såg att hennes anus hade öppnat sig lite grann.
Han tog ett fast tag om kuken och tryckte den försiktigt mot hennes anus. Han kom inte in i hennes stjärt, men tryckte på hårdare. Hon slappnade av ytterligare och plötsligt så gled ollonet in.
Hon stönade högt. Långsamt, långsamt lät Alexander kuken glida in.
När han lyckats få in hela kuken, knep hon med ringmuskeln hårt kring hans kuk.
Alexander kände som om han satt fast i henne. Det var obeskrivligt skönt.

– Ååååååhhhhh…..jaaa…vad skönt! Knulla mig nu, knulla mig hårt i stjärten, stönade hon.
– Tycker du om att bli knullad i stjärten?
– Jaaahhh…..det är såå skönt! Fortsätt nu, knulla mig.

Alexander kunde knappt röra sig först. Han kände hur hon slappnade av och han började långsamt föra kuken ut och in.
Monica förde ned sin högra hand och masserade fittan. Hon njöt av Alexanders hård kuk i sin stjärt.
Hon kände att hon snart skulle komma igen.Orgasmen byggdes upp i hennes kropp och hon njöt av pirrandet i fittan och hans kuk i stjärten.
Alexander ökade tempot och hon kände hur hon nästan domnade bort i stjärten. Det var så skönt.
Hon gnuggade sin clitoris frenetiskt och kände orgasmen komma rusande. Hon föll ihop i solsängen och skrek.

– Jaaaahhhhhhh….åååååhhhhh…jag kommerr…..jag kommer så hårt, skrek hon.

Alexander tittade ned på hennes stjärt med kuken djupt instucken i hennes anus. Hon darrade och skakade och spände sin kropp. Det forsade vätska ur hennes fitta. Alexander hade aldrig varit med om någonting liknande och trodde att hon kissade på sig samtidigt som hon fick orgasm.
Synen av detta fick honom att en sista gång trycka in hela kuken hårt och han kom.
Han kände hur kuken pulserade och kom i sprut efter sprut, långt inne i hennes stjärt. Han föll ihop över Monica och pustade ut.
Långsamt kände han hur kuken slaknade. Han reste sig upp och stödde sig på sina armar igen. Långsamt gled kuken ut ur hennes anus.
Han tittade fascinerat ned på sin kladdiga kuk och hennes anus som långsamt drog ihop sig.
Monica pruttade och ut rann hans sperma i mängder, ned över hennes fitta.
Han ställde sig upp och tittade på Monicas svettiga, varma kropp.
Hon vände sig om, tittade på honom och log.

– Tack. Du är duktig du.
– Åh, tack, tack själv. Måste nog gå över och duscha.
– Ja, jag med. Gör du det och vila lite så kan vi kanske höras i morgon? Jag får besök av en väninna i morgon och du får gärna titta över och äta middag med oss om du vill?
– Va? Ja…Javisst, klart jag kommer. Vilken tid?
– Det får vi se då, vi hörs i morgon helt enkelt.
– Visst. Det gör vi.
– Fint.

Han böjde sig ned och gav henne en kyss, reste på sig, drog på sig shortsen, smög ner hennes trosor i fickan och gick.
Väl tillbaka i huset sniffade han på sin souvenir, kände hur det pirrade lite i pungen igen, men tog en dusch, gick och lade sig och somnade omedelbart.

Föregående Inlägg

Vuxen men ändå liten...

Nästa Inlägg

Massiva sprut på underbara kvinnor