Trekant

Hur gick det här till?

Jag behövde verkligen komma bort ett tag och tänka igenom allt efter att jag kommit på min flickvän Maria i sängen med en annan kille. Jag hade misstänkt det vid ett par tillfällen under de senaste veckorna när hon kommit hem sent, och tanken på henne med en annan kille gjorde mig alltid så fruktansvärt svartsjuk. Men på något sätt gjorde svartsjukan mig också väldigt kåt och fick mig att knulla henne hårdare och intensivare varje gång den misstanken slog mig. Efteråt kunde jag oftast slå bort tanken ganska fort och när jag såg henne ligga tillfredsställd vid min sida, med min sperma rinnande mellan benen, var tanken på att hon kunde vara otrogen plötsligt helt främmande.

Men så kom den dagen när jag fick sluta jobbet tidigare än planerat, och bestämde mig för att överraska Maria. När jag kom in i vår lägenhet kände jag genast att något var fel, det kom konstiga ljud från sovrummet och när jag såg vad som pågick rasade hela min värld. Min tjej låg naken på sängen med en kille mellan sina ben. Först kunde jag inte se vem det var, men det spelade ingen roll, min blick fastnade på hans stora kuk som pumpade ut och in i min tjejs trånga fitta.

Jag insåg att varje gång jag anat smaken av kuk från hennes läppar så var det hans kuk jag känt smaken av och varje gång jag blivit vrålkåt av att känna doften av sperma från hennes våta fitta så var det hans sperma jag slickat i mig från hennes nyknullade fitta.

Så vem var han då? Jag kom på mig själv med att undra om hans kuk var större än min, men det var svårt att avgöra, det var den första gången jag såg en fullt erigerad kuk förutom min egen och härifrån såg den enorm ut. Ådrig och grov stod den som ett stenhårt spjut i hennes fitta.

Hon stönade högt och bad honom att knulla henne hårdare.

– Åh! Hårdare! Jag kommer snart!

Han pumpade på så hårt han kunde och tillslut skrek hon sig orgasm rakt ut.

– Aaaaaaaah!

Och i samma stund som hennes rygg kröktes i en båge och hela hennes kropp skakade i en intensiv orgasm fyllde han hennes fitta med sin sperma. Jag såg hur han krökte ryggen och hur hans kuk pumpade in sin varma last i hennes fitta.

Utmattade låg dom stilla en stund och jag kunde se hur hans kuk pulserade rytmiskt en lång stund fortfarande inne i hennes fitta. När han sedan satte sig upp och drog ut kuken ur henne la han handen runt hennes nacke och förde obevekligt hennes huvud mot sin blöta kuk. Jag såg henne gapa om den och låta honom trycka in den en bra bit i halsen.

Detta var något hon aldrig gjort för mig, att suga kuken som nyss varit inne i hennes fitta, det hade jag aldrig trott att hon skulle ställa upp på. Men nu gjorde hon det, och han frustade av njutning medan hon sög. Jag förstod att det måste vara nästan plågsamt att bli avsugen så tätt efter en utlösning. Han frustade och grymtade medan hon sög, och det tog inte alls lång stund innan han kom igen i hennes mun med ett vrål och rasade ihop på sängen bredvid henne.

Då först möttes våra blickar. Jag såg hur paniken sakta växte fram i hennes ögon när hon insåg att jag kommit på hennes otrohetsaffär.

– Älskling! flämtade hon och killen som jag kände igen från en fest några månader tidigare flög upp och försökte samla ihop sina kläder.

Jag stod som paralyserad med en bultande bula i skrevet och ett tomt hål i mitt hjärta. Jag ville inte förlora henne. Killen, som jag tror hette Peter, försökte få på sig jeansen medan han trängde sig förbi mig i dörröppningen och försvann sedan ut i hallen.

– Älskling! upprepade hon, det här är inte vad det ser ut som!

Hon kom fram till mig.

– Det är dig jag älskar. Viskade hon med sprucken röst och försökte kyssa mig medan tårarna började rinna nedför hennes kinder.

Doften av sperma från hennes läppar fick det att rycka till i min kuk, men inom mig värkte det som ett stort svart hål av svartsjuka. Desperat gned hon sina läppar mot mina och försökte att tvinga in sin tunga i min mun. Det brusade i mitt huvud och jag stod alldeles handlingsförlamad medan hon knäppte upp mina byxor och tog fram min kuk. Hon sjönk ned framför mig och tog den i munnen, och jag måste erkänna att det var den skönaste avsugning hon hade gett mig. Visserligen hade hon blivit gradvis bättre, speciellt under de senaste tre månaderna, men det var bara en gång tidigare som jag hade fått komma i hennes mun och det var ungefär en vecka sen. Det var en kväll när hon sög av mig i soffan efter en romantisk middag…

När jag tittade ned på henne såg jag att hon sög min kuk djupare än hon någonsin gjort tidigare, men jag tyckte inte att det räckte, jag hade nyss sett hur hon hade klarat av att ta hela Peters kuk och jag trodde därför att hon borde kunna ta hela min också. Så jag la handen om hennes nacke och försökte tvinga in min kuk lite längre. Men det fick till följd att hon satte i halsen och började hosta, hon slet sig lös.

– Den är för stor… Jag kan inte ta hela än…

Jag blev förvånad över att hon tyckte att min kuk var större än Peters, jag trodde att det var tvärt om. Men sen tänkte jag inte mer på det, för när hon la sig ner på rygg och särade på benen fick jag syn på hennes välansade fitta. Tidigare hade hon inte varit så noga, men för några månader sen hade hon plötsligt börjat vaxa bikinilinjen och trimma den lilla busken noggrant varje dag. Hennes fitta såg vacker och inbjudande ut, men det som fångade min blick var en stor vit klump med sperma som höll på att rinna ut ur henne.

Sen vet jag inte riktigt vad som flög i mig, det var som att jag sögs framåt tills mina läppar nuddade hennes blygdläppar. Jag sög in spermaklumpen i munnen, det smakade starkt och egentligen inte särskilt gott, men ändå njöt jag av det. Jag slickade hennes inre blygdläppar, och tryckte in tungan så långt det var möjligt i hennes fitta. Jag svalde och satte sedan läpparna mot hennes fitta och försökte suga ut mer sperma ur hennes slida. Jag fick ganska mycket i munnen och visste att jag hade gjort så här flera gånger förr utan att vara säker på att det var sperma. Nu visste jag.

Hela min kropp vibrerade av kåthet och jag slet av mig tröjan, sparkade av mig jeansen och la mig sedan på Maria. Min stora, ådriga kuk trängde lätt in i hennes blöta fitta och jag knullade henne hårt. Hårdare än någonsin för att markera min äganderätt. Hon stönade högt av mina stötar och fick snart en rejäl orgasm. Då drog jag mig ur henne, spottade på det svullna blankröda ollonet och siktade mot hennes analöppning. Vi hade provat analsex vid ett fåtal tillfällen tidigare, men det var bara när hon var riktigt full som det gått att genomföra det.

Nu var hon fortfarande alldeles för borta efter sin orgasm för att förstå vad jag höll på med, men när jag trängde in med mitt breda ollon i hennes stjärt vaknade hon till.

-Nej! Inte där! Det går inte… ååh! Det gör ont…

Obevekligt trängde jag in i hennes ändtarm och började sakta knulla henne djupare och djupare medan hennes plågade stön sakta ändrade karaktär. Så öppnade hon plötsligt sina vackra klarblå ögon och såg på mig med en dimmig blick.

– Knulla mig i arslet, älskling! viskade hon.

Jag ökade tempot och knullade henne hårdare och djupare. Jag kände hur hon slappnade av och njöt fullständigt av att bli knullad i baken.

Så fick jag en idé och tog ett stadigt tag runt hennes nacke och drog upp henne samtidigt som min kuk halkade ut ur hennes rumpa. När jag pressade hennes huvud mot mitt skrev var hon först väldigt motvillig. Min kuk gled mot hennes läppar och kinder ett par gånger innan jag lyckades få henne att öppna munnen. Hon gapade om den och sög frivilligt på den trots att den nyss varit inne i hennes rumpa.

Sen knuffade jag omkull henne på mage och drog upp hennes sexiga arsle mot mig. Jag tryckte åter igen ollonet mot hennes analöppning och gled lätt in i hennes bak. Det var otroligt skönt att känna hennes tajta tarm mot min kuk, och jag förstod att hon också njöt av det för hennes stön stegrades tills hela hennes kropp vibrerade och förvreds i en extremt intensiv orgasm. Och även min njutning nådde sin kulmen, när hon sjönk ihop framför mig drog jag mig ur och satte mig gränsle över henne. Kuken tryckte mot hennes läppar och hon öppnade försiktigt munnen precis när satsen kom. Jag tryckte in kuken och fyllde hennes lilla mun med en enorm sats varm sperma.

Jag kramade ur de sista dropparna och torkade av min kuk mot hennes kind. Sen reste jag mig upp och upptäckte till min förvåning att Peter stod kvar i dörröppningen och hade sett allt. Och tydligen hade synen gjort honom upphetsad för hans stora kuk stod i full resning rakt ut genom de uppknäppta jeansen. Han hade bar överkropp och såg snygg och vältränad ut. Jag kunde förstå att Maria tände på honom. Nu när värsta kåtheten var över kom svartsjukan över mig och jag kände bara att jag måste bort. Jag fick på mig jeans och en tröja och sprang ut ur lägenheten.

Jag drev runt en lång stund och bara tänkte på det som hänt. Maria ringde på mobilen flera gånger men jag orkade inte svara. Jag förstod hur allt låg till nu. Förmodligen hade de haft sex redan första gången på den där festen för tre månader sen när han hade flirtat med henne alldeles öppet mitt framför mina ögon, trots att han visste att hon var tillsammans med mig. Jag är inte svartsjuk av mig, och har man en så snygg och sexig flickvän som Maria får man vänja sig vid att killar stöter på henne.

Men den kvällen hade de plötsligt försvunnit ett tag, och var borta i åtminstone 40 minuter. När de slutligen kom tillbaka såg Maria lite generad ut och rodnade när jag frågat var hon hade varit. Peter tittade åt vårt håll med ett lite överlägset leende medan Maria överöste mig med kyssar och bedyrade mig sin kärlek. Redan då borde jag ha förstått, men det gjorde jag inte. När jag tänker tillbaka på det, så smakade hennes kyssar annorlunda redan då. Jag ville inte tro att hon kunde vara otrogen så jag intalade mig att det var hennes drink som smakade så. Deras blickar möttes flera gånger under kvällen och varje gång rodnade Maria medan han log överlägset.

När vi kom hem långt fram på småtimmarna upptäckte jag att hennes trosor var alldeles genom blöta och jag förstår nu att hon hade haft sperma rinnande mellan benen hela kvällen. Men då förstod jag ingenting utan slet bara av henne trosorna och slickade hennes fitta. Jag kommer ihåg att det smakade annorlunda men ville liksom inte förstå.

Sen den dagen hade dom träffats i smyg nästan varje dag. Maria hade haft dåligt samvete men det var något i spänningen som gjorde att hon inte kunde låta bli. Han bodde inte så långt ifrån oss och när han ringde och bjöd hem henne till sig kunde hon inte tacka nej.

Jag drev runt helt planlöst tills mobilen åter ringde. Jag tog upp den för att avvisa samtalet men såg på displayen att det var min syrra som ringde. Vi har en väldigt nära och öppen relation hon och jag, och kan prata om precis allt även om det händer att vi retas och bråkar med varandra ibland. Jag svarade.

– Hej Linda!
– Hej Marcus! Skulle du kunna göra mig en tjänst?
– Javisst. Vad är det för nåt?
– Det är så att jag tänkte ha en liten tjejfest här imorgon eftersom Rikard åker bort i helgen och jag ska passa hans lägenhet. Skulle du kunna svänga förbi systembolaget och köpa lite vin åt mig?
– Ja visst.

Hon känner mig väl och måste ha hört på min röst att något var fel.

– Vad är det? Då låter lite nere…?

Jag förklarade vad som hänt utan att berätta några detaljer, och Linda förstod att jag inte ville gå hem.

– Jävla Maria… Jag ska allt ge henne! Så får hon inte göra mot min brorsa. Men du kan få sova här hos mig i helgen, så ska jag trösta dig.

Jag gick förbi systembolaget och köpte vin och åkte sedan hem till Rikards lägenhet. Linda var bara sjutton år gammal och bodde fortfarande hemma hos våra föräldrar, men sov över hos sin kille ganska ofta. Rikard var en trevlig kille som var några år äldre och från början var jag väldigt orolig att han bara skulle utnyttja Linda, men när man lärt känna honom var det svårt att inte tycka om honom.

När jag ringde på dörren öppnade Linda klädd i en morgonrock som plötsligt helt utan anledning gled isär och avslöjade att hon bara hade trosor och bh på sig. Sexiga, av spets med rosa blommor på trosorna var av hipster modell och bh:n push-up. Min tre år yngre syrra var en riktig läckerbit och jag hade många gånger varit orolig att hon skulle bli utnyttjad av olika killar.

– Kom in. Sa hon och gav mig en ordentlig kram så jag kände hennes stora fasta bröst pressas mot mig. Jag vet inte om hon gör det för att retas med mig, men hon har aldrig varit särskilt blyg av sig. I alla fall inte inför mig.
– Vill du ha en öl så finns det i kylen.
– Ja tack!
– Rikard ska snart åka.

Rikard tittade ut ur sovrummet med en resväska i handen.

– Hej Markus. Nu tror jag att jag har packa allt.

Jag tog en öl och satte mig i soffan medan dom gick in i sovrummet för att ta avsked ordentligt. Efter en stund började det höras lite underliga ljud där inne ifrån och jag förstod att dom hade sex. Jag tänkte först låta bli, men ändrade mig och smög försiktigt fram till sovrumsdörren för att tjuvkika genom nyckelhålet. Till min besvikelse kunde jag inte se något alls men i min iver råkade jag stöta till dörren så att den åkte upp lite grann. Den hade tydligen inte varit riktigt stängd. Genom springan som uppstod hade jag plötsligt fri insyn på hur syrran satt och red sin kille. Hans kuk såg stor och grov ut när den pumpade ut och in i Lindas lilla fitta. Hon hade verkligen en sexig rumpa… fast man får ju inte tänka så om sin syrra. Jag fick en stor bula fram på jeansen och kände hur det pirrade till i kuken. Jag tog fram den och runkade lite, den var fortfarande lite kladdig efter rövknullet med Maria. Så fick Rikard utlösning och Linda hoppade snabbt av honom och tog hans grova kuk i munnen och slickade i sig allt hon kunde.

Sen reste de sig upp och jag fick bråttom att stoppa undan kuken och springa tillbaka till soffan innan dom kom ut ur sovrummet. Rikard hade plötsligt jättebråttom och sprang ut till taxin som redan hade kommit. Linda satte sig hos mig i soffan och när morgonrocken åkte isär åter igen såg jag att hon inte hade hunnit ta på sig bh:n igen. Jag förvånades över hur fasta hennes bröst var men tvingade mig att slita bort blicken.

– Vill du prata? Frågade hon.
– Ja, svarade jag, fast egentligen skulle jag vilja ta en dusch först.
– Ja men det kan du få göra.

Jag la märke till att hennes blick gled över bulan i mitt skrev. Det var fortfarande trångt i byxorna och jag tänkte passa på att lätta lite på trycket i duschen.

Jag gick in i badrummet, klädde av mig och vred på vattnet. Jag tvålade in hela kroppen och stod sedan länge med slutna ögon och runkade min stora hårda kuk. Men så hörde jag plötsligt nåt ljud som fick mig att öppna ögonen. Linda stod plötsligt där med en hopvikt handduk i ena handen och ett leende på läpparna. Hennes blick var som fastnaglad vid min kuk och jag blev ruskigt generad. Jag försökte att skyla mig med händerna och undrade hur länge hon stått där och sett mig runka…

– Jag tänkte att du skulle behöva en handduk. sa hon och rodnade lite innan hon vände sig om och gick ut.

Jag kom av mig helt, spolade bara av mig tvålen och torkade mig. Sen gick jag ut till vardagsrummet med handduken runt midjan. Linda satt i soffan med ett glas vin i handen och hade tagit på sig en snygg klänning som verkligen framhävde hennes former.

– Tror du att jag skulle kunna låna ett par kalsonger av Rikard? frågade jag försiktigt. Jag glömde visst ta på mig några när jag gick hemifrån.

Hon funderade ett tag och fick sedan ett finurligt leende på läpparna.

– Jag ska se efter vad som finns…

Jag förstod att hon hade något retsamt i tankarna och när hon kom tillbaka hade hon ett par minimala leopardmönstrade stringkalsonger i handen.

– Här! Sa hon och kastade dom till mig. Jag skrattade och höll upp dem framför mig.
– Var det dom enda du kunde hitta?
– Ja. flinade hon. Duger dom inte så får du gå utan.

Jag förstod att hon retades med mig men tog ändå med mig dom in på toan och provade dom. Det var bara en tunn string mellan skinkorna men där fram lyfte dom upp pungen och kuken så att man såg riktigt välutrustad ut. Jag tänkte att man lika gärna kunde vara utan, men bestämde mig ändå för att chocka Linda med att behålla dem på.

När jag kom ut hade Linda satt sig i solen på balkongen. Vi delade en flaska vin och pratade lite om Marias otrohet. Det kändes skönt att prata och vinet fick mig att koppla av. Linda sa att hon aldrig skulle kunna tänka sig att vara otrogen och om Rikard var det skulle hon göra slut direkt. Själv visste jag inte vad jag skulle ta mig till, jag älskade Maria och ville inte förlora henne för allt i världen.

Sen kom en granne ut på balkongen bredvid.

– Hej ungdomar. Vackert väder vi har.
– Hej. Sa Linda lite kort och böjde sig sedan fram mot mig och viskade i mitt öra:
– Han är så himla äcklig, den där gubben. Han kommer alltid med en massa snuskiga förslag.

Vi kallpratade ändå lite med honom mellan balkongerna och öppnade en till flaska vin. Gubben, som hette Bengt och var i femtiårsåldern, tog sig en whisky och medan vinet gjorde oss mer och mer frispråkiga flöt samtalet på lättare och lättare. Jag tyckte att han var trevlig, men Linda berättade att han föreslagit både det ena och det andra för henne när dom råkade mötas i trapphuset. Hon upprepade flera gånger för mig vad hon tyckte om honom.

– Han är så äcklig!

Men så föreslog Bengt plötsligt att vi skulle komma över till honom, så skulle han bjuda på en whisky. Jag tänkte genast tacka nej, men innan jag hann öppna munnen sa Linda till min förvåning-

Ok, vi kommer över en stund…

Så vi tog med oss en tredje flaska vin och var sitt glas och gick och ringde på hans dörr.

Väl inne i hans lägenhet satte vi oss på hans balkong och fortsatte diskussionerna, och jag tyckte i alla fall att det var riktigt trevligt. Linda såg lite besvärad ut och när jag reste mig upp för att gå på toa följde hon med.

– Gud, vad han är äcklig! Han håller på och tafsar på mig under bordet hela tiden.
– Oj då? Gör han? Ska vi gå hem istället?

Linda såg lite tveksam ut.

– Nej då. Vi stannar ett tag till. sa hon eftertänksamt.

Hon gick tillbaka ut på balkongen igen och jag gick in på toan och pissade. När jag var klar och kom ut igen upptäckte jag att dom inte längre var kvar på balkongen, jag såg mig om i lägenheten och undrade var dom kunde vara. Tillslut fanns det bara ett rum kvar att leta i, sovrummet. Dörren var stängd, och jag anade oråd redan innan jag tryckte ned handtaget och knuffade upp dörren.

Synen som mötte mig var riktigt chockerande. Jag fylldes av avsmak och ilska. ”Han håller på att våldta henne!” tänkte jag. Jag frös, stod handlingsförlamad och bara stirrade på dom. Det enda som rörde sig var min kuk som sakta reste sig i full erektion.

Linda låg naken på sängen med Bengt bakom sig. Han höll ett stadigt tag om hennes ena ben och andra handen runt hennes ena bröst. I hennes fitta pumpade hans stora kuk ut och in i ett högt tempo. Från hennes strupe hördes gurglande stön och hon såg alldeles borta ut, hennes blick var dimmig.

Det som hade hänt var att när hon gick tillbaka mot balkongen mötte han henne i dörren och utan att hon kunde göra motstånd bar han med sig henne in i sovrummet, slet av henne klänningen.

– Nu ska du få kuk, din lilla slyna!

Linda reaktion förvånade henne själv. För på nåt konstigt sätt hade hans tafsande under bordet gjort henne upphetsad. I början hade hon försökt hindra honom och slog bort hans hand när han la den på hennes knä, men han blev bara djärvare och la handen högre och högre på hennes lår för varje gång. Tillslut körde han in handen hela vägen under hennes kjol och nuddade trosorna. Hon grep tag i hans hand, men lät honom konstigt nog smeka henne utanpå trosorna ett tag. Det som bröt förtrollningen var att Marcus reste sig för att gå på toa.

När hon gick tillbaka mot balkongen var det med väldigt blandade känslor. Hon var rädd för vad som skulle hända, ville nog helst gå hem. Men samtidigt så drogs hon mot Bengt. Det var något som höll henne kvar, något hos honom som attraherade henne och gjorde henne kåt trots att hon äcklades så oerhört av honom.

Hon försökte att kämpa emot när han tog tag i henne men innan hon visste ordet av låg hon naken på sängen och fick hans ådriga gubbkuk rakt i ansiktet. Han behövde inte alls tvinga henne. Hon förvånade sig själv med att gapa om den och frivilligt börja suga av honom. Hon älskade att suga, och den här kuken var annorlunda än Rikards vilket gjorde det ännu härligare. Men hon fick inte hålla på så länge innan han avbröt henne och la sig ner bredvid henne på sängen, lyfte på hennes ben och tryckte in kuken i hennes fitta bakifrån.

Linda verkade inte medveten om nånting, och jag stod bara stilla utan att kunna röra mig med tusen tankar i huvudet om hur jag skulle hindra honom från att våldta henne. Men Bengt bara log och fortsatte knulla henne.

– Ta av dig byxorna och kom hit innan dom spricker. Sa han. Du är väl inte blyg för din syster, va? Sen vände han sig mot Linda och viskade i hennes öra:
– Vill du se din brorsas kuk? Säg åt honom att du vill se den. Säg åt honom att klä av sig.

Det var verkligen trångt i mina byxor nu och jag såg mina egna händer röra sig mot gylfen. Jag ville kämpa emot, men det var som om en okänd kraft tog tag i mig

– Jag vill se din kuk, Marcus. Klä av dig!

Mina byxor åkte av och jag släppte ut min kuk i frihet.

– Kom och sätt dig här så att vi får se på medan du runkar. sa Bengt.

Jag satte mig vid Lindas huvud och runkade lätt. Hon såg på den med dimmig blick, och sa:

– Vad fin den är. Så stor… Om du inte var min bror skulle jag vilja knulla dig!

Det kändes konstigt att sitta och runka med kuken ett på decimeter från syrrans ansikte. Lite förbjudet, men samtidigt riktigt, riktigt upphetsande. Jag runkade sakta för att dra ut på det medan Bengt knullade henne hårt i fittan, och för varje stöt minskade avståndet mellan Lindas ansikte och min kuk lite grann tills hennes läppar plötsligt nuddade vid spetsen av mitt ollon. En klar droppe av försats förflyttades från min urinrörsmynning till hennes underläpp, och vid varje stöt Bengt gjorde i hennes fitta nuddade Lindas läppar åter igen mitt ollon.

Linda hade aldrig kunnat tro att hon skulle njuta så mycket av att bli knullad av äckel-Bengt och att ha sin brorsas stora kuk alldeles vid sin mun gjorde bara ännu mer upphetsad. Hon ville så gärna smaka på den, men hon visste att om hon gjorde det så skulle hon gå över en gräns till det förbjudna utan möjlighet till återvändo. Plötsligt slickade hon snabbt runt mitt ollon. Gränsen tänjdes lite, och i nästa stund såg jag hur hela min kuk försvann in i hennes mun. Hon släppte ut den igen och väntade på någon reaktion från mig. Våra blickar möttes och vi båda visste att det inte gick att avstyra det som skulle ske.

Linda gapade om min bultande kuk och gav mig den djupaste skönaste avsugning jag någonsin fått. Världen stannade upp, och tiden stod stilla. Jag knullade hennes lilla mun som en furie, mitt huvud exploderade och jag kände hur kaskader av sperma pumpades ur min välfyllda pung in i min systers mun. Hon runkade mig genom hela sprutet och jag undrade en liten stund var hon lärt sig suga kuk så underbart.

Bengt såg roat på och tänkte att det här hade blivit bättre än han hade räknat med, och även han närmade sig utlösning. Han frustade och stönade medan han sprutade Lindas lilla tonårsfitta full med kladdig gubbsperma. Han drog sig ur henne och tvingade henne att vända sig mot honom och tryckte ner hennes huvud mot sin kuk. Hon sög honom ren från sperma och fittsafter stående på alla fyra med arslet vänt mot mig. Jag såg hur sperman rann ur hennes fitta och kom att tänka på Peters sperma i Marias fitta. Jag kunde inte låta bli att undra om Bengts sperma smakade lika som Peters, och kröp utan vidare eftertanke in mellan Lindas ben och smakade.

Det var inte exakt lika. Men det påminde om det. Och smaken påminde mig om Maria. Jag slickade Lindas fitta tills jag sugit i mig all sperma. Jag hade börjat tycka om smaken, det gjorde mig så kåt och plötsligt tänkte jag att det inte gjorde nåt att Maria hade Peter som älskare. Det var egentligen bara upphetsande. Jag fortsatte slicka syrrans fina sexiga fitta och sög på klittan. Hon ryste och skakade innan hon plötsligt kom.

Maria skrek ut sin orgasm och hennes fitta savade rejält när hon kom över min mun.

Utan att vänta på att hon lugnat sig klättrade jag upp bakom henne och körde resolut in min hårda kuk i hennes fitta. Den var så trång. Gubbens ögon höll på att falla ur och Linda tjöt till av upphetsning när jag började knulla henne. Jag tänkte i nån millisekund på att det var min syster men tanken flög bort direkt. Min kuk ville ha fitta och just nu bestämde den.

Jag knullade på hennes underbart tajta tonårsfitta. Min kuk plöjde upp henne i mina hårda långsamma stötar. Linda stönade och bet i kudden.

– Åh jaaaaaa… fy fan vad skönt du knullar brorsan, ylade hon som en porrstjärna.

Jag hade redan sprutat ett par gånger denna dag. Men denna satsen skulle jag släppa i min systers sköna tonårsfitta. Granngubben hade fått fart på sin kuk igen och stod bredvid och runkade den som en galning. Jag såg att han var nära.  Syrran såg också och tog tag i hans kuk.

Som en klubba sög hon in gubbkuken och runkade med ena handen. Samtidigt stod jag bakom och knullade på henne för allt vad sängen höll. Gubben började frusta och drog ut kuken ur syrrans mun. Han tänkte spruta på hennes ansikte. Syrran tittade med stora ögon på kuken som runkades framför hennes ansikte. Vilken liten slyna hon är, hann jag tänka innan granngubbens orgasm kom.

Sprutet träffade henne mitt mellan ögonen. Linda blundade instinktivt men öppnade snabbt ögonen igen. Hon ville se. Gubben runkade sin sprutande kuk mot hennes öppna mun. Det kom ett par tre strålar som hon fångade som ett proffs. Gubben började gnida runt sin sprutande kuk i hennes ansikte och Linda stönade högt av upplevelsen. Plötsligt kom hon igen.

Hennes fitta klämde runt min kuk så jag hade ingen chans att hålla emot. Syrran skulle få min sperma i fittan.

Kuken ryckte och det gjorde nästan lite ont när min livsgivande sats träffade hennes fittväggar.

– Åh ja, brorsan… spruta mig full, halvskrek Linda med ansiktet täckt av sperma.

Det gick nog en 30 minuter innan någon sa något. Jag och Linda tittade på varandra och hon log så stort hon kunde. Hon drog på siglite kläder och kom bort till mig. Hon gav mig en puss på kinden och jag kände lukten av sperma från hennes ansikte. Det ryckte till lite i kuken igen…

Forts följer

Föregående Inlägg

Biobesöket

Nästa Inlägg

Oskyldig Flickvän