Hetero / Straight

Hemma hos Ann-Sofie

Dagen hade varit otroligt het och kvalmig, tänkte Ann-Sofie där hon stod i duschen efter ytterligare ett ansträngande pass som hemsamarit. Hon lät det svala vattnet rinna efter hennes värkande kropp och kände hur hon långsamt slappnade av i musklerna. Det var ljuvligt skönt detta! Det bästa på hela dagen, faktiskt. Hon väntade bara på att klockan skulle bli halv fem så att hennes skjuts skulle komma och hämta henne. Hon längtade riktigt efter att få komma härifrån, sätta sig framför TV:n och äta. Bara dega och eventuellt gosa lite med pojkvännen. Det skulle verkligen bli skönt!

Kanske skulle det kunna bli något i kväll?! Han verkade ju lite blyg och ännu hade de inte gjort något mer avancerat än lite grovhångel. Och bättre kunde man ju, det visste hon. Hon lät det svala vattnet rinna ner efter hennes ganska långa kropp och ner mellan hennes stora bröst. Det kändes härligt att känna svalkan mot hennes något överhettade kropp. Hon visste ändå att man inte kunde skylla helt på det varma vädret! Det var något annat också! Det pirrade vällustigt mellan hennes ben när hon tänkte på kvällen.

Hon hoppades verkligen att han skulle komma i kväll. På både det ena och andra sättet! Och på nåt vis kände hon att det nog skulle ordna sig med den saken! Annars fick hon väl ta saken i egna händer så att säga! Hon log vid tanken. Med det i åtanke började hon tvåla in sig extra noga, såg till att varje litet skrymsle av kroppen blev ordentligt ren.

Handen dröjde lite extra vid de stora, tunga brösten och masserade dem mjukt innan den gled ner över magen och fram till hennes savande sköte. Hon stönade tyst så att inte hennes arbetskamrater skulle börja ana något och fortsatte sedan med ryggen och ner mot stjärten. När hon kände att det fick räcka för stunden klev hon ur duschen, torkade och klädde sig.

Nu var det bara att vänta!

Så, äntligen, efter vad som kändes som en evighet, kom bilen och hämtade henne. Hon sjönk ner i baksätet med en stor suck och torkade bort svetten i pannan. Gud!, tänkte hon. Det var verkligen varmt i dag! Nyduschad och redan blank av svett. Jo jo! Det här blev till att göra om när hon kom hem. Färden hem tog inte många minuter men när bilen väl stannade utanför hennes hem och släppte av henne fullkomligen rann det av henne. Raskt tog hon de få trappstegen upp till lägenheten och fumlade lite med nyckeln innan hon äntligen fick upp dörren och kunde stappla in. Det var som att hamna på ett lager i någon vinträdgård. Svalt och skönt eftersom fönstret hade stått på vid gavel hela dagen.

Underbart! Hon kastade av sig kläderna och vältrade sig formligen in i badrummet. Under tiden hon duschade tänkte hon lite grand på killen sin och hon kände hur det började rinna igen. Fast på ett helt annat ställe den här gången!

Snabbt gjorde hon sig i ordning och gick ut i lägenheten igen. I köket gick hon fram till kylskåpet och tog fram salladen som blivit över från gårdagen. Hon plockade fram en tallrik och lastade den rågad och vräkte sedan över massor med dressing. Så tog hon fram mjukbrödet och gjorde i ordning en riktigt bamsig ostmacka. Så där! Men vänta, det fattades något! Ja visst ja! Hon tog fram en öl som var så kall att det nästan var rimfrost på den och slog upp i ett stort glas. Så bar hon in hela härligheten i vardagsrummet och slog på TV:n.

Med ett gutturalt stönande sjönk hon djupt ned i soffan och stirrade tomt på TV:n en kort stund innan hon ruskade på sig och grep sig an maten med ivern hos en nyss räddad koncentrationslägerfånge! Hon kände sig verkligen utsvulten! För att inte tala om hur törstig hon var! Det gick mycket vätska i den här värmen! Medan hon ivrigt slukade maten så tänkte och hoppades hon att han skulle dyka upp i kväll. Hon såg verkligen fram emot det. Med tanke på att de bara hade kysst varandra innan, ja han hade klämt lite på brösten också, så undrade hon lite hur han var i sängen.

Han kanske visade sig vara en komplett oskuld?! Men, tänkte hon, sånt gick ju att råda bot på! Hon log lite vid tanken. Det här skulle verkligen bli spännande! Hon skruvade förväntansfullt på sig i soffan, roterade med stjärten lite grand. Lagom för att hon skulle få den där kittlande, retsamma klådan att starta igen. Ölen tog slut och hon reste sig och hämtade en ny. Tur att det var hennes sista arbetspass den här veckan. Hon kände på sig att det fanns en viss möjlighet att hon skulle bli lätt påverkad! Men vad tusan! Vad gjorde väl det om hundra år? Inte ett smack!

Sista klunken gled ner i strupen på henne och resultatet lät inte vänta på sig. En alldeles för ljudlig rap smög sig upp ur halsen!

I samma sekund ringde det på dörren. Hon väntade någon sekund för att hon skulle hinna hämta sig och under tiden ringde det igen. Ettrigt. Snabbt slet hon upp dörren och där stod han, soligt leende. Han dolde ena handen bakom ryggen och log dolskt.

Väl inne i lägenheten räckte han fram handen och gav henne ett litet paket.

– Till Dig!
– Åh! Tack! Men vad är det?
– Det är sånt man brukar få reda på när man öppnar paket! Och så flinade han.

Hon tittade forskande på paketet en sekund och så slet hon upp det med ivriga rörelser. Vad kunde det vara? Hon tittade med stora ögon när hon såg vad det var. Ett par finmaskiga nätstrumpor i styaupsmodell med en bred spetskant överst. Ett par matchande spetstrosor och en bh som skulle lyfta hennes redan stora bröst till nya höjder.

Hon kände hur hon långsamt rodnade. Det här var hon ju inte direkt bortskämd med! Hennes förre kille skulle aldrig kommit på tanken ens en gång. Han var en riktig torrboll när det kom till det sexuella och ville aldrig försöka förnya det hela.

Hon log mot honom.

– Tack! viskade hon mjukt. Tack så mycket!

Han bara log och så tog han ett steg fram och tog henne i sina armar.

– I kväll är Du min! viskade han och smekte henne lätt i nacken.

Hon darrade till av förväntan. Detta skulle bli en kväll att minnas. Det kände hon ända ner i tåspetsarna. Hon rös av välbehag vid tanken. Bara hon nu inte ställde sina förväntningar för högt så skulle det nog bli bra. Hoppades hon i alla fall!

– Ska Du inte prova de på?

Hans röst förde henne åter till verkligheten och hon hoppade till.

– Prova?!
– Ja! Prova…  Jag vill se Dig i det! Sätt på dem nu…

Långt senare undrade hon om det var hennes lustar eller ölen eller värmen som gjorde att hon gjorde som han ville. Inte för att det spelade någon som helst roll nu. Gjort var gjort! Hon gick in i sovrummet medan han gick in i köket och tog en öl ur kylen. Sedan gick han in i vardagsrummet och sjönk med en förväntansfull min ner i soffan och smuttade lätt ur ölburken.

Inne i sovrummet stod Ann-Sofie naken och beskådade grejerna han hade haft med sig. Hon rullade på sig de svarta stayupsen och den breda spetskanten smet åt runt hennes smidiga lår. Så drog hon på sig trosorna, också de svarta med ett litet inslag av mörk purpur, och konstaterade med ett leende att de inte hade någon gren. Så praktiskt! Hon tog fram sina högklackade svarta lackpumps och satte fötterna i dem. De 12cm höga klackarna gjorde henne lång och hennes ben blev smäckra och snygga.

Till sist tog hon på sig BHn. Den var av ganska liten modell och hade halva BH-kupor. Hennes stora bröst svämmade nästan över när hon hade knäppt ihop korsetten och hon rättade till dem så gott det gick. De stod rakt ut som två torpeder när de låg på plats i kuporna.

Så kastade hon en snabb blick i spegeln innan hon gick in i rummet. Det skulle kunna tända en munk, tänkte hon belåtet. Hon erkände för sig själv att hon faktiskt såg riktigt läcker ut!

Så gick hon fram till dörren och kikade ut. Han tittade åt andra hållet just nu så hon drog sig tillbaka och harklade sig ljudligt. Med händerna som stöd mot dörrposten sträckte hon sakta fram det ena benet och gungade sakta på det.

Hon kunde höra hur han drog efter andan! Hon stack ut huvudet och log emot honom. Så blev det hennes tur att dra efter andan, där satt han med kuken i handen och runkade ivrigt medan han stirrade som förhäxad! Hon tittade igen, förvånat. Hur hade han hunnit få fram den, tänkte hon. Så tittade hon en gång till och blev tvungen att dra efter andan. Den var stor! Och lång! Den måste vara minst dubbelt så grov som en vanlig grov kuk! Det var det värsta!

Det var ungefär allt hon hann med att tänka innan han stod bredvid henne, med kuken i högsta hugg. Han tog tag i hennes nacke och drog ansiktet mot sitt och kysste henne med all den frenesi han var mäktig. Hon smälte som smör i vårsolen och gav sig hän åt honom. Hon tryckte sig hårt mot honom och blev nästan besatt av tanken på hans hårda, grova kuk. Hon trevade ivrigt efter den men med en mild rörelse sköt han bort hennes händer.

– Senare! viskade han.

Han runkade själv långsamt medan han lät kuken gnida sig mot hennes hud. Han smekte ollonet över hennes nylonklädda ben och hon kände hur han försiktigt runkade mot det finmaskiga materialet. Hans hårda stora kuk lämnade lite spår efter sig i form av härlig försats. Hon kom på sig själv med att mumla…

– Åhhh… kuksaft…

Han log och släppte sin stora kuk vajande framför henne.Så lät han sina händer börja vandra efter hennes rygg, smekte varje liten knöl på ryggraden hennes. Fingertopparna gled sakta ned mot hennes skinkor innan de så gled upp igen. Hon trodde att hon skulle bli galen! Som en mask vred hon sig i hans grepp och stönade av längtan. Han såg henne djupt in i ögonen och kysste henne. Tungorna for omkring varandra som dervischer i en urgammal dans till Kärlekens ära.

Hon flämtade. Luft! Darrande i hela kroppen gjorde hon sig fri från hans heta omfamning och sjönk ned på knä. Kosta vad det kosta ville men hon bara måste få smaka på den här underbara kuken! Med bägge händerna fattade hon ett stadigt tag om skaftet på den och tittade uppskattande på den. Den var minst lika grov som hennes handled, fantastiskt! Hur skulle den någonsin kunna rymmas i henne?

Hon sträckte fram tungan och smakade prövande på spetsen av ollonet. Mmm! Inte illa! Sakta lät hon den glida runt flänsen innan hon gapade allt hon kunde och lät den försvinna in i munnen. Käken kändes som den skulle gå ur led, helt otroligt! Sakta rörde hon huvudet upp och ner över den stenhårda kuken och hon blev våtare och våtare.

Så lät hon den glida ut ur munnen och hon tittade uppskattande på den innan hon satte i gång att runka honom det snabbaste hon kunde. Han stönade högt av den sköna behandlingen och lät henne förstå att han villa ha kuken nära hennes ansikte. Hon gned den över kinderna medan hon runkade skaftet och lät tungan slicka över ollonet när hon om åt. Hon njöt verkligen av detta! Att kunna ha den totala kontrollen över en kille så här. Underbart!

Hon saktade ner sina rörelser och reste på sig.

– Ligg ner… kommenderade hon.

Hon ställde sig bredbent över hans kropp och sjönk så sakta ner över kuken. Hon trodde för en sekund att fittan skulle sprängas på henne, men så gav den vika och med ett plaskande läte gled den in till roten. Hon suckade djupt och satt alldeles still och bara njöt av att känna honom djupt, djupt inne i sig. Med en djup, hård höftrörelse tryckte han sig upp emot henne, som för att visa att han inte stod ut länge till. Hon skruvade sakta på stjärten och hon kunde belåtet se honom vända ögonvitorna utåt. Hon slickade sig sakta om munnen och lade händerna mot hans bröstkorg. Så satte hon igång att rida honom med all den frenesi hennes kåthet hade orsakat. Håret slängde fram och tillbaka över hans ansikte och hon studsade fortare och hårdare över kuken.

Hon skulle snart komma, det kände hon. Snabbt gled hon av honom och ställde sig på alla fyra.

– Ta mig bakifrån! Fort!

Han kastade sig upp och riktade in kuken mot hennes vid det här laget glänsande arsel och tryckte in kuken med en enda snabb rörelse. Hon vrålade av njutning! Det här var nog hennes absoluta favorit bland ställningar. Hon försökte att trycka arslet hårdare emot hans hårt pumpande kuk men han höll ett fast grepp om hennes höfter. Hon kunde inte röra stjärten en millimeter, varken framåt eller bakåt! För varje rörelse han gjorde så kunde hon känna hur hans pung slog mot hennes klitoris och varje gång ryckte hon till av känslan som uppstod. Sakta ökade han takten tills hon tyckte att det kändes som om hela fittan stod i brand och hon hade kuk ända upp i halsen.

Då drog han sig ur fittan igen. Med ett raskt grepp runt hennes ben fick han runt henne på rygg och innan hon hunnit fatta satt han grensle över henne med kuken i handen och frenetiskt runkande. Hans ögon var dimmiga och hans stirrade intensivt på hennes nylonklädda kropp.

– Fy fan va sexig du är. Morrade han.
– Du med… ska du spruta på mig med din stora kuk? sa jag så sexigt jag kunde.
– Vill du det?
– Ja, jag tänder enormt på att få sperman på mig. Ansiktet och brösten. får jag smaka? Spruta ner mig med din häst kuk… nu… spruta på mig.

Det sista gjorde hans kuk om möjligt ännu större. Han slet i kuken och frustade till. Då kom han plötsligt! Med ett vrål som måste ha väckt varenda granne på flera kvarters avstånd!

Kuken sprejade ut en tjock spermastråle som landade rakt över hennes utsträckta tunga. Den plaskade och stänkte upp över hennes näsa. Kuken laddade om och sköt iväg 6, 7 ja tillomed 8 heta strålar sperma över hennes ansikte. Med tungan ute försökte hon fånga så mycket som möjligt men gav upp. Han ville se det i hennes ansikte. Hon njöt av att känna sperman träffa hennes hud och hon tittade honom rakt i ögonen medan hans kuk sprutade ner henne. Han riktade den sprutande kuken rakt mot hennes öppna mun och två vassa strålar träffade rakt i gommen på henne.

Då kom hon också! Utan att han ens rört henne krampade hennes fitta till och hon skrek rakt ut. För några sekunder kände hon hur de svävade på Lycksalighetens klara himmel och hon gick in i sig själv och bara rös av sensationen.

Utan att de hade märkt det hade de sjunkit ihop i en stor hög på golvet och bara flämtade. De var totalt slut. De hånglade lite och han slickade av sin egen sperma från hennes ansikte. Det enda som hördes i rummet var deras ansträngda andhämtning. Så småningom återgick dock allt till det normala igen och de stirrade lite generat på varandra. Generat och belåtet.

Kelande med varandra blev de liggande på mattan tills de vaknade förvånade dagen efter.

Lyckliga och sugna på mer…

Föregående Inlägg

Budkillen

Nästa Inlägg

Grannen