Hetero / Straight

Hannahs uppvaknande

Med ett leende lyfte jag armen och vinkade till det unga paret som kom gående hand i hand. De vinkade glatt tillbaka och styrde stegen mot min plats på nakenstranden, där jag fördrev min dag.

– Hej, sa jag glatt, nu blev ni allt lite förvånade, va? flinade jag.

De hade garanterat inte väntat sig att finna “fina tanten” på den här delen av stranden i bara mässingen.

– Nä det var inte riktigt vad jag hade förväntat mig, log Hannah, den söta, unga blondinen.

Hennes pojkvän några år äldre synade mig från topp till tå i smyg.

– Ja titta du, det kostar inget, Skrattade jag mot honom och han drog generat blicken från min kropp.

Hannah gav honom en irriterad blick.

– Bra att veta att du fortfarande drar blickarna till dig eller hur? Svarade han generat.
– Det vet jag nog redan, högg jag av.

Trots att jag uppnått den aktningsvärda åldern av 55 år så var jag ändå ett bra blickfång. Jag är en vältränad kvinna, efter åratals slit på gymet. Stora fina bröst, om än något hängiga, som fick de flesta karlar att dra efter andan. Min stjärt har jag alltid varit stolt över även om den blivit lite större med åren så är den fortfarande fast och härlig. Troligen så var det min totala avsaknad av könshår som gjorde att hans blick så länge hade dröjt sig kvar mellan mina lår.

– Trodde du inte att mogna kvinnor rakade sig mellan benen? flinade jag.
– Ehh, jag vet inte, det var inte meningen att glo, ursäktade han sig snabbt.
– Bry dig inte om honom, sa Hannah syrligt. Jag tycker det är snyggt.
– Tack, för komplimangen, log jag till svars. Ska ni inte ta och göra mig sällskap?
– Nja det är inte riktigt vår… började Tomas.
– Det gör vi gärna, avbröt den mer frispråkiga Hannah och kastade ner handduken bredvid min.
– Men älskling… stammade han tafatt.
– Börja inte nu igen, avbröt Hannah.

Hon var uppenbarligen ordentligt sur på sin mesige pojkvän. Utan att invänta något svar klädde hon av sig.  Hon var söt den lilla flickan. Hon var bara 23 år. Kort blont pageklippt hår. Vältränad kropp med små toppiga bröst och en fast päronformad stjärt. “Vilken liten läckerbit” tänkte jag. “Vad kan hon möjligen se hos denne töntige pojkvän som hon släpade på?”

Hennes pojkvän drog sakta av sig T-shirten som dolde en otränad kropp.

– Ta av dig byxorna också, flinade Hannah retsamt.

Skyndsamt drog han av sig shortsen och gjorde ett tafatt försök att dölja sin erektion. Hannah gav mig en snabb blick och jag snörpte på munnen. Hon förstod mitt ogillande. Det var troligen en av de minsta snoppar jag sett i hela mitt liv. En pojkes lilla erektion, på en vuxen (nåja) mans kropp. Stackars lilla flicka. Hanna log i smyg emot mig, när hennes pojkvän lade sig på mage för att sola. Vi solade och småpratade tills det var dags för Tomas att gå och bada. Hannah beslöt sig för att stanna kvar med mig. När han var utom hörhåll så vände hon sig mot mig.

– Tyckte du den var i minsta laget?
– Det kan man utan tvekan säga, sa jag sakta.
– Förstår att du tycker det men den fungerar faktiskt rätt bra. Fast det är ju den enda som jag har haft förstås, fortsatte Hannah.
– Ja men då så. Så länge som han tillfredsställer dig så är det väl bra? Svarade jag något misstroget.
– Nja jag får ju inte orgasm så himla ofta när han är inuti mig, förstås, men jag har alltid haft svårt att få orgasm när kuken är i mig. En del tjejer fungerar ju så har Tomas sagt.

Jag bet mig i läppen för att inte börja skratta. Hon var minst sagt frispråkig. Vi hade visserligen träffats ett par dagar nu och pratat rätt mycket, men jag märkte att det var något som inte riktigt stämde.

– Det är ju inte säkert att det bara är ditt fel… började jag.
– Ja man undrar ju ibland hur det skulle vara med en större modell menar jag, sa Hannah tyst.
– Det kan jag rekommendera att prova, åtminstone en gång i livet, svarade jag.
– Har du haft någon karl med riktigt stor kuk? Sa Hannah utan tvekan
– Åtskilliga efter skilsmässan.
– Hade din ex-make också liten snopp?
– Ja, fast kanske inte så liten, men den dög inte riktigt till för mig i alla fall. Fast jag har ju blivit lite kräsen med åren förstås.

Hannah sken upp.

– Det skulle vara spännande att prova.
– Du blir inte besviken, det kan jag lova, log jag.
– Jag har ju provat med en löskuk som min väninna hade hemma några gånger.
– Hur var det då? frågade jag och föreställde mig lilla Hannah naken med en jättedildo.
– Det var så enormt häftigt att jag nästan blev rädd, svarade Hannah med darr på rösten.
– Tänk dig då en riktig, log jag lite elakt.
– Du måste tro att jag är helt sexgalen så som jag går på, förklarade Hannah.
– Nej det är nog helt normalt att längta efter den ultimata njutningen, det gör jag ofta och ibland så får jag den, men du ska inte vänta för länge. Det finnas massor av underbara män där ute och det är bara att ta för sig av dom, tro mig.
– Har du träffat någon här än? frågade Hannah och spanade lite runt om oss.
– Haha… ja jag träffade en kille i förrgår som jag kan försäkra var allt jag kunde drömma om, flinade jag.

Vårt samtal avbröts plötsligt av en annan röst.

– Vad pratar ni om då?

Det var Tomas som var tillbaka från sitt badande.

– Har du kylt av dig nu, raring, sa Hannah. Han hade varit förutseende och köpt med sig ett par kalla öl dessutom.

Vi drack och småpratade vidare men vi bytte ämne förstås, för att inte genera Tomas.

Vi hade delat på en taxi tillbaka till hotellet och vi hade gått upp till våra respektive hotellrum. Tomas och Hannah skulle ta en siesta så jag passade på att ringa till Tom. Min erövring från i förrgår. Han tog inte lång tid på sig att förflytta sig till mitt hotellrum. Tom var 36 år och lagom tränad. Hans unga kropp hade känts helt underbar och den var inte mindre underbar nu.

Tom var lång och hade snaggat huvud. Minst sagt sexig. Jag hade dessutom i förrgår, sett till att han numera även var helt rakad runt om kuken och pungen. Hans kuk var enorm och efter att jag rakat honom så såg den om möjligt ännu större ut.  Tiden, från det att han knackat på min dörr till att jag hade mina rödmålade läppar om hans stora kukhuvud, var inte längre än två minuter. Varken han eller jag kände att vi behövde vänta längre. Han stönade ljudligt när min erfarna tunga smekte över hans ollon och mina fingrar letade sig ner mellan benen, till min formligen plaskvåta fitta.

Jag visste vad han ville ha.

Han ville att jag skulle suga av honom först och att jag skulle älska det. För jag älskar verkligen att suga kuk. Speciellt Toms, eftersom den fortfarande skulle vara hård och användbar efter att jag fått hans sperma i munnen, och då skulle jag få den djupt i mig igen. Jag tog så mycket som jag kunde av hans stora unga stake i min mun och smekte hans hårda stora pungkulor. Att livet kunde vara så ljuvligt. Snart skulle jag få hans stora hårda kuk i fittan igen och det värkte av längtan i mitt underliv. Tom bad mig att suga hårdare och jag besvarade hans önskning med att resolut trycka min tunga allt hårdare mot hans ollon.

Det var då det knackade på dörren. Jag ignorerade den första och den andra knackningen eftersom jag ville ha min belöning så fort som möjligt, men när det knackade en tredje gång så gav jag upp.

– Vänta ett slag jag är snart tillbaka, suckade jag och gick ner för trappan till entrédörren.

Jag hade fortfarande bikinitrosorna på mig så jag brydde mig inte om att ta på mig något mer. Det knackade ytterligare en gång så jag skyndade mig fram till dörren lite irriterat. När jag öppnad stod Hannah där och log, med en flaska vin i handen.

– Hej… Tomas skulle vila sig så jag tänkte att vi kunde dela på en vinare.

Hon synade mig uppifrån och ner.

– Tusan… har du aldrig kläder på dig? skrattade hon.

Jag fann mig snabbt.

– Det beror väl på vad man har för sig, började jag och släppte in Hannah. När jag solar så är jag oftast naken och sedan så är det väl vid ett tillfället till…

Jag lämnade resten till hennes fantasi.

– Aha jag kanske störde ifall du höll på med… jag du vet… ja, jag gör det rätt ofta fast jag har Tomas ska du veta, fnittrade hon.

Den lilla söta dumbommen trodde antagligen att jag låg och onanerade. Jag log åt hennes klavertramp men tänkte att det här kunde bli riktigt kul.

– Vi kan väl gå upp till balkongen sa jag och hämtade två glas? Jag hade visserligen en balkong på övervåningen men det var ju inte riktigt det som jag ville visa lilla söta Hannah. Hon nickade till svar.

– Säkert att jag inte störde då? Du kan ju fixa klart och jag väntar på balkongen.

Jag hade svårt att hålla tillbaka mitt skratt.

– Nej det ordnar sig.

Jag gick före henne uppför trappen och sedan vidare in i sovrummet. Hennes min var obeskrivlig, minst sagt. Tom låg kvar på sängen med sin stora vackra kuk vilande på magen när vi skred in i rummet, och Hannah tappade nästan hakan.

– Oj shit, fick hon fram.
– Det här är Tom, sa jag och log.

Tom reste sig från sängen och hans stora kuk gungade när han räckte fram handen till Hannah och hälsade. Hon blev pionröd i ansiktet och stammade nästan fram sitt namn.

– Tom gillar blondiner så det passar ju in på både dig och mig, sa jag och tog ett stadigt grepp om hans kuk.  Lite större än vad du är van vid, inte sant?
– Ehh… jag, jag tror inte jag sett en så stor kuk någonsin… inte ens på film, stötte hon hest fram.
– Vill du känna på den? Den är jätteskön, det lovar jag.

Hannah såg nästan livrädd ut.

– Ehh… jag vet inte jag har ju Tomas… ja du vet.
– Skulle inte han sova? flinade jag. Vi kan väl låta honom sova och ha lite kul… eller vad säger du? Jag visste ju vad svaret skulle bli men det ändå verkade det som om hon tvekade.

– Inte så karsk längre? sa jag leende och ställde mig på knä framför Tom och fortsatte min påbörjade avsugning.

– Mmmmm… suckade Tom när mina läppar sög in hans stora kuk i munnen. Du suger så jävla skönt… ahhh… åhhh…

Mina händer smekte hans hårda pung medan jag arbetade allt hårdare på hans ollon. Jag lät min lediga hand glida ner mellan mina lår och smekte sakta och omsorgsfullt min clitoris. Han juckade sitt underliv mot min öppna mun och jag mottog det ljuvligaste en kvinna kan motta samtidigt som jag hade svårt att dölja min upphetsning. Han gled allt djupare in i min mun och jag lät min lediga hand smeka runt hans pung med rullande rörelser. Hans händer ömsom smekte och ömsom drog i mitt hår och jag förstod att han snart skulle spruta.

Försiktigt, eftersom jag har rätt långa naglar, lät jag mitt finger rispa över hans pung och upp över kukskaftet, ett grymtande hördes från honom och sedan en djup suck.

– Ahhh ja… mmmm… jaaa… åhhh… stönande Tom högre.

Därefter så kände jag hur han tog ett hårt grepp om mitt huvud. Jag såg honom djupt i ögonen och blinkade och i samma ögonblick så kände jag den första varma strålen av hans sperma spruta i min mun.

Tom nästan vrålade när han kom.

Kuken åkte ur min mun och ollonet pumpade ut nästa sköna varma stråle. Sperman kom i floder över mitt ansikte. Jag runkade hans kuk sakta medan stråle efter stråle sköt ut ur hans väldiga kanon. Jag medger att jag alltid älskat smaken av sperma och Tom var en man som verkligen sprutade mycket och för varje varm stråle njöt jag allt mer. Jag hade sperma i praktiskt taget hela ansiktet och det rann nerför hakan mot mina stora bröst.

– Mmmm… jaaa… mmmeer… sååå… ahhh… fortsätt spruta på mig, älskling, stönade jag. Du vet att jag älskar din sperma… mmm…

Tom sjönk ner på sängen nästan utpumpad men jag fortsatte att smeka hans underbara kuk. Jag tittade på Hannah som satt som förhäxad i stolen, när hon såg att jag tittade på henne så flyttade hon raskt sin hand från sitt sköte. Hon drog ihop benen och rättade till blusen som hon hade på sig. Hennes kinder var rosiga och ögonen nästan glansiga. Hon försökte att verka normal men den våta fläcken på bikinin mellan hennes ben förtäljde att hon tänkte stanna kvar ett tag.

– Mmm det där var inte dumt. Tror du Thomas har vaknat nu? sa jag leende mot henne.

– Ehh… nää… han verkade väldigt trött. Jag vet inte. Hon stammade fram de sista orden.
– Kom hit och känn lite på en riktig kuk då? Det kan väl inte skada? log jag.
– Nej det är sant, log hon illmarigt och reste sig från stolen.

Hon gick fram och la sin hand på Toms kuk.

– Känns den bra? sa jag.
– Den är så jävla STOR, flämtade hon.
– Gillar du den? smålog jag
– Ohh ja… den… den… känns helt underbar.

Hennes lilla söta hand gled upp och ner över den grova hårda kuken. Nu behövde lilla Hannah ingen mer vägledning, hennes hand gled upp över Toms kuk som om den aldrig gjort annat och det dröjde inte länge innan hon började slicka sig om läpparna. Hon böjde sig fram och smakade lite på hans ollon som fortfarande var kladdigt av hans sperma.

– Mmmm… stönade hon tyst innan hon öppnade munnen och lät sina läppar sluta sig om hans enorma kukhuvud.

– Smakar det gott? sa jag leende.
– Mmm,det gör det… suckade hon.
– Tom är väldigt bra, så det kommer inte ta lång tid innan han är hård igen.
– Mmm, jag vill ha honom hård igen.

Hennes små händer surfade upp och ner för kukskaftet och hennes ivriga mun sög honom girigt, som om hon aldrig sett en kuk förut, och det tog inte Tom mer än 1-2 minuter förrän hans stolthet stog som ett spett igen. Jag tände en cigarrett och såg på de unga tu, de hade bara ögon för varandra. Hannahs rakade lilla bullfitta nästan glänste mellan hennes ben.

– Ska du inte ta och sätta dig på den? flinade jag.

Hannah såg nästan skräckslagen ut men det var ju det hon hade längtat efter så länge så hon nickade bara när hon grenslade Tom. Försiktigt så placerade han sin stora kuk mellan hennes lår. Hannah suckade ljudligt när toppen gled in.

– Ahhh… hon tog tag i sina välformade skinkor och sänkte sig ner sakta. AHHH… mmm… åhhh…

Hon hade nätt och jämt fått i sig en tredjedel av hans stora kuk innan hon skrek rakt ut.

– AAAAHHHHH… Åhh GUUUUUD… DET GÅÅÅÅÅR!!!!

Bakifrån så såg jag hur hennes stjärt spändes och konvulserade medan hon kastade sig framåt i hans famn.

– Åhh shiiit, det gick för mig. Knulla mig nu. Jag vill ha meeeer kuk…

Hon kysste honom och började stöta sitt underliv över honom. Jag förvånade mig själv över hur kåt jag själv blev när jag såg hur tänd hon blev över att få smaka, kanske sin första “riktiga” kuk i sitt liv. Jag smekte henne över baken.

– Det här behövde du, va?
– Mmm, om jag behövde… suckade hon.

Jag släckte ciggen och smekte henne över stjärten.

– Jag vill ha hela kuken i mig… mmm… hela…  jag ska fan ha hela hans jävla kuk i mig” stönade hon.

Hennes underliv guppade ivrigt över hans kuk och jag såg att han hade nästan halva kuken i henne.

– Känns det annorlunda? flinade jag.
– Jaaa… ingen har varit så djupt inne i mig förut. Det är så skööönt…

Jag tror aldrig att jag sett någon komma så fort förut men Hannah var nära sin nästa orgasm.

– AHHH… jaaaa…. jävlar det gååår igen.. ahhh…

Hennes kön var helt plaskvått och Tom hade inte några problem att föra in hela sin magnifika kuk i henne. Hannah stönade så högt att jag började bli orolig för att det skulle höras över hela hotellområdet.

– Åååååhh du är så …  jävla trång… ahhhhh… stönade han och stötte allt ivrigare i henne. Jag kommer snart spruta igen…

Tom ökade tempot lite och Hannah åkte verkligen upp och ner över hans stora kuk. Resolut reste han sig upp med henne sittande på hans kuk. Han släppte ner henne på sängen och ställde sig framför henne med kuken ilsket vajande framför henne. Tom började sakta runka sin magnifika kuk och Hannah stirrade med stora rådjursögon på skådespelet. Hennes vänsterhand hittade snabbt klittan och hon smekte sig själv och bet sig i läppen medan Tom närmade sig sprutet.

– Gapa Hannah… väste Tom.

Hannah gapade lite försiktigt och spelade med tungan över läpparna. Synen fick Tom över gränsen och hans kuk exploderade igen. Sperman pumpade ut över Hannahs söta ansikte och över hennes unga sexiga bröst. Satsen var varm mot hennes hud och hon stönade till för varje stråle som träffade henne. Det var en lika stor mängd underbar sperma denna gången och jag njöt av att se hans kuk spruta ner den lilla Hannah.

Hannah bara skrek rakt ut när hon fick nästa orgasm. Toms kuk hade slutat spruta och han andades tungt och hörbart. Hannah reste sig och kramade honom. Hon kysste honom hett och stötte sitt underliv mot hans kuk och suckade “Tack”. Dom stod kvar och smektes och myste. Hannah verkade vara i 7:e himlen.

– Var det ok? log jag.
– Det var betydligt mer än OK. Det var helt fantastiskt. Fast det gjorde lite ont i början… Hon bet sig i underläppen. …men sedan så blev det så skönt att jag nästan gick i bitar. Det var första gången som jag fått orgasm med en kuk i mig.
– Du skämtar, svarade jag.
– Nej faktiskt inte. Jag har haft jätteproblem med det. Fast Thomas har alltid sagt att det beror på annat än honom. Tom var ju så uthållig… ja du vet…
– Uthållig! skrattade Tom. Du är ju så satans trång så jag inte kunde hålla igen mer än 10 minuter.
– Jo men 10 minuter är rätt länge, va? Hannahs min var frågande.
– Du…  Den där satans kuken borrade mig i 45 minuter igår kväll, skrattade jag. Så 10 minuter är inte direkt länge”.
– Vi brukar inte knulla längre än 3-4 minuter när jag har sex med Thomas.

Tom och jag skrattade så vi nästan kiknade. “Du har nog missat en del…” sa jag slutligen och tände en cigg till. – och det var verkligen skönt att knulla utan kondom för en gångs skull.

Hannah reste sig och jag såg hur sperman rann utmed kinderna på henne och ner över hennes kropp.

– Bäst att fixa till sig lite innan Thomas vaknar, log hon och försvann ut till toaletten.

Jag gled ner i Toms varma famn och tog ett tag om hans kuk.

– Tror du att jag kan få liv i den här igen? frågade jag Tom medan jag långsamt runkade honom.
– Det är jag väldigt övertygad om… svarade han.

Föregående Inlägg

Skönt avslut på tjejkvällen

Nästa Inlägg

Hannahs uppvaknande (del 2)