Hetero / Straight

Hannahs uppvaknande (del 2)

Efter att ha fått mig ett riktigt njutbart knull med Tom så tog vi ett långt skönt bad och fräschade till oss ordentligt och gjorde oss redo för att gå ut och äta middag.

– Tror du vi kan gå och käka med den där Hannah? frågade Tom.

Jag skrattade till lite spontant

– Så du fick inte nog, va? frågade jag med ett busigt leende.

Han log lite generat, men jag skrattade och räddade honom.

– Jag förstår att du är sugen på henne, hon är ju en riktig liten läckerbit. Vi kan väl se ifall dom har lust att gå ut tillsammans med oss eller vad tycker du?

Jag smekte honom ömt över kuken.

– Ja gärna, stönade han fram.

Vi gick ner till den sida av hotellet som Hannah och hennes småkukade pojkvän bodde på och knackade på dörren. Det var Thomas som öppnade. Han såg lite förvånade ut över vår ankomst.

– H-hej… fick han fram.
– Vi tänkte höra om ni hade lust att gå ut och äta middag med oss? sa jag rakt på sak.
– Ehh…j-jag v-vet inte riktigt… jag tror liksom att vi ska gå ut själva… och ja du…
– Det är klart vi vill! hördes Hannahs röst inifrån rummet.

Jag snörpte på munnen och ropade tillbaka till Hannah.

– Thomas har andra planer verkar det som…?
– Nej då. Vi går hemskt gärna med. Eller hur Thomas?

Han började stamma och jag såg på honom att han var inte helt nöjd med arrangemanget, men Hannah väntade inte på svar från honom.

– Vart ska vi gå? Vi kan väl gå någonstans där man kan dansa.
– Det går väl att ordna på något sätt, flinade Tom.
– Måste vi dansa det är så tråkigt… började Thomas.
– Jag får väl ställa upp som partner då, sa Tom och blinkade mot Hannah som nu hade kommit ut från sovrummet.
– Det är ju toppen, så slipper ju du, Thomas, fyllde jag i snabbt.

Det såg onekligen ut som om det skulle bli en intressant kväll…

Efter att vi ätit middag så fortsatte vi till ett disco som låg intill restaurangen. Hannah bjöd omedelbart upp Tom.
– Du kan väl fixa några drinkar… sa hon till Thomas som lommade iväg till baren.

Det var helt klart att han inte hade uppskattat middagen eftersom Hannah helt skamlöst hade flirtat med Tom. Jag satte mig vid ett bord nära dansgolvet så att jag kunde se Tom och Hannah dansa. Thomas var snart tillbaka med våra drinkar och jag tog en stor klunk av min innan jag smekte Thomas över benet och log.

– Tom är verkligen en bra dansör, tycker du inte?
– E-ehh, jo det verkar som det… jag är inte mycket för att dansa vet du… urskuldade han sig.
– Nej jag kan tänka mig det och det verkar ju inte gå någon nöd på Hannah, direkt.

Thomas slog ned blicken när han såg hur Hannah tog tag i Toms höft och förde honom intill sig.

– Tycker du att det ser ut som om dom flirtar med varandra eller…? sa jag nästan viskande till honom och lät min hand smeka allt längre upp för låret.
– Ehh… nä tror inte att det är någon fara… vi är förlovade… du vet.

Min hand letade sig ända upp till hans skrev och med viss möda så kunde jag känna att hans lilla kuk var alldeles stenhård.

– Du verkar i alla fall gilla att se på? frågade jag.

Han skrattade lite ansträngt.

Ja det är lite spännande faktiskt. Du vet… att leka med tanken… Hannah gillar ju att flirta och så och hon brukar skämta om att ligga med andra killar.
– Gillar du den tanken, då? Sa jag intresserat samtidigt som Hannah helt skamlöst gned sitt underliv mot Toms lår.
– Ja… jo, det är rätt spännande faktiskt, sa Thomas och det blossade om hans kinder …men det skulle ju aldrig hända i verkligheten. Fast visst är det spännande. Hannah tycker ju att långa killar är sexiga det har hon sagt.

Jag tänkte på vad som hände i eftermiddags och log.

– Tänk om det händer ikväll då?

Jag märkte hur Thomas stelnade till.

– Tusan vad din hand känns skön… stönade han fram.
– Vad skulle du göra då? fortsatte jag.
– Tror inte att det kommer att hända så mycket mer, vi ska nog snart gå…
– Jag är inte så säker på att Hannah är av samma åsikt. Eller det kanske är det hon vill… gå hem och knulla.

Thomas höll på att sätta drinken i halsen.

– Vad menar du? sa han med chockad min
– Vi kan väl dra oss hem till hotellet och ta en sängfösare så får vi se.

Han såg på mig med stor osäkerhet, som om han inte visste varken ut eller in. Jag tog ett rejält tag om han kuk och log. Det dansanta paret var snart tillbaka vid vårt bord och Hannah satte sig mitt emot oss bredvid Tom. Jag kunde direkt se hans stora bula innanför byxorna och det rådde inget tvivel om att Thomas såg den med. Han såg förskräckt ut stackaren. Hannahs händer försvann snart under bordet och av Toms ansiktsuttryck att döma så förstod åtminstone jag var dom vilade.

– Dags för en runda till, Thomas, sa Hannah helt plötsligt. Kila bort till baren så att det går fort.

Thomas reste sig och gick bort till baren. Hannah lutade sig snabbt fram emot mig.

– Vad gör vi nu då?
– Hur menar du? svarade jag leende.
– Du vet vad jag menar. Jag vill knulla med Tom igen… om det är Okej med dig alltså.
– Det är okej men vad tror du din pojkvän säger?
– Jag struntar i vad han säger om det, fräste hon. Jag bara måste.

Jag log inombords.

– Klart du ska göra det då. Jag tar hand om pojkvännen.

Thomas var snart tillbaka med drinkarna men hans plats vid bordet var upptagen av en mycket upphetsad Hannah så han fick snällt sitta bredvid mig. Tom brydde sig föga om att Hannah hade en pojkvän och jag såg med vällust på hur han smekte hennes ben under bordet och den lilla slinkan verkligen älskade det. Thomas såg nog vad som hände men försökte att verka oberörd. Jag lät min hand glida ner mellan hans lår och stannade mina smekfulla rörelser vid hans gylf. Även om han var liten mellan benen så kände jag att han var stenhård.

– Gillar du det… viskade jag.
– Ehh jag vet inte men jag tror faktiskt det.

Han var givetvis lite karskare av alla drinkar.

– Det verkar som om Hannah… försökte jag innan Thomas avbröt mig.

– Ja, jag vet… Han slog ned huvudet.
– Det är OK. Sa jag lugnt. Vi kan ju ha kul alla, tillsammans.

Thomas gapade.

– Tror du…
– Jaa då…

Nu kände jag hur jag hade allt i min makt.

– Ska vi åka hemåt? sa jag till Tom.
– Ja… Det börjar ju bli sent… log han.
– Håller med… sa Hannah
– Beställer du taxi, Thomas.

Jag gned min hand hårt emot Thomas underliv och han stönade ett “ja” till svars.

Vi beslöt oss för att Tomas skulle sitta fram och jag och Hannah satte oss i baksätet med Tom som oavbrutet hade sina händer under Hannahs kjol.

– Guuud vad kåt jag är, sa hon när vi nästan var framme. Fortsätt att smeka mig.

Nu verkade det som om alla hennes hämningar hade släppt.

– Knullsugen igen? skrattade jag.

Samtidigt så såg jag hur Thomas hajjade till i framsätet.

– Jaa som fan, svarade Hannah.
– Vad sägs om en liten sängfösare på mitt rum Thomas? slängde jag ur mig.
– Okej… var hans korta svar.

Vi kom in i rummet på nolltid och jag tog Tomas avsides för att blanda drinkar medan Hannah och Tom gick in i sovrummet.

– Är du okej? sa jag.

Visst det här är hur spännande som helst… log han. Vi har pratat om att ha gruppsex massor med gånger så det här kommer att bli jättehäftigt.

Nu böljade jag förstå han entusiasm. Den lille stackaren hade inte förstått nånting, men jag höll god min och lät hans tafatta händer kladda på mina läckra bröst. Det var knappt skönt. Jag gjorde det för att Hannah och Tom skulle kunna få lite mer tid tillsammans.

– Kom vi går in till de andra, sa jag när jag tröttnat på hans odugliga klämmande som inte gav mig någon som helst upphetsning.

I sovrummet låg söta  Hannah helt naken och sög på Toms enorma kuk. Jag var imponerad eftersom hon hade slukat mer än två tredjedelar av den. Hon gnydde högt och jag såg att hennes lilla mus var alldeles blank av fittsaft.

– Oj… stönade Thomas när han fick se sin trolovade i denna porriga position.

– Sätt dig och lugna dig ett tag, föreslog jag.

Han log självsäkert tillbaka.

– Nu ska det knullas.

Han drog ner byxorna och ställde sig bakom Hannah. Sakta men säkert så lät han sin lilla kuk glida in. Hannah tog ingen notis om detta utan fortsatte att suga.

– Mmmm gud vad härlig den är… suckade hon lyckligt. Nu vill jag ha den i mig… snälla… ta mig nu…

Tom reste sig.

– Är du säker att du vill?” retades han.
– Ja för guds skull… sluta retas… ta mig NU, bönade hon.

Thomas stod som bäst och gnuggade sin lilla snopp ut och in i Hannah och stönade högt.

-Ta ut den där nu och låt Tom få komma till. sa Hannah i bestämd ton.
-Jag kommer snart… stönade Thomas.
– Ta ut din lilla kuk NU! Hannah lät väldigt irriterad.

Tom knuffade undan honom med ett leende.

– Säkert att du vill ha min kuk, Hannnah?
– Kör in din stora sköna kuk i mig! stönade hon otåligt.

Han la sin kuk på hennes stjärt.

– Du fick ju kuk i fittan alldeles nyss… är du inte nöjd?
– Åhh knulla mig bara… Thomas lilla snopp känns ju knappt nu när jag har fått smaka på din KUK.

Tom satsade allt på ett kort och stötte in hela sin jättekuk i hennes trånga fitta. Till min förvåning så tog hon emot den utan att gnälla. Bara en stor suck av lättnad kom från hennes läppar.

– Åhh… Jaaa… så ska det kännas…. mmmmm… vilken känsla… ta mig hårt, Tom… det var så länge sedan jag fick rejält med kuk… jag måste ha massor… AAAHH!! Hon skrek rakt ut så att det nästan skakade i väggarna.

Jag tände en cigg och lutade mig bakåt i fåtöljen och följde den djuriska akten.

– Åhh guuud vad skönt… åhh… åhh… sssååå skönt… stönade lilla Hannah extatiskt. Mmm så fort har jag aldrig kommit… fortsätt knulla min fitta… din stora hårda kuk är så skööööön!!

Jag såg hur Tomas stirrade med stora ögon på hur hans flickvän tog emot Toms kuk. Hans lilla kuk var stenhård och jag nickade gillande mot honom. Han lutade sig fram emot Hannah och kysste henne hårt. Hannah gnydde allt högre.

– Lägg dig under mig… gnydde hon. Vänta lite Tom… vänta…

Tomas gled ner under Hannah som fortfarande stod på alla fyra med rumpan putande i vädret. Hon kramade och kysste Tomas medan Tom stod bakom och väntade med sin hårda kuk som glänste av hennes kåtsafter. Jag rös av åtrå.

– Lägg dig så… flämtade hon. …så är det nästan som om du och jag knullar…

Hennes hand tog tag i Toms kukskaft och förde den sakta mot hennes våta sköte.

– Åhhhhh… knulla mig hååårt… riktigt hårt, stönade hon för att sedan försvinna i en lång kyss med Tomas.
– Är det skööönt… stönade Tomas.
– Jaaa fortsätt så så kommer jag snart… det är det bästa knull jag någonsin fått… ahhh… mmmm… åhh… du kan aldrig ana hur skönt det är… AAhh… fortsätt bara… slicka mina bröst… så gör Tom resten… ah… ahhh.
– Åhh jag blir så kåt av det här… stönade Tomas och jag såg hur han nästan grimaserade av kättja när Tom återigen borrade sin kuk djupt in i Hannah.
– Åhhh… det är så underbart… hans kuk är så mycket större än din och kommer så djupt i mig… snyftade hon fram. – Mmm… visst är det skönt, stönade Tomas tafatt. Sedan så verkade han komma till sans igen. Borde inte han ha en kondom på…

Jag såg hur Tom log när han hörde hans ord, men Hannah föregick honom.

– Neej det behövs inte… Det är mycket bättre utan gummi… mycket bättre… det är mycket skönare utan…
– …men du har ju inte något skydd… gnällde Tomas villrådigt.
– Det gör inget… Ahh… Åhh… Aaahh… faan vad underbart!
– …men tänk om det händer en… gnydde Thomas
– Sluta gnäll!! Låt Tom knulla mig som jag vill…” stönade Hannah.
– Men…jag då? frågade Thomas underlägset.
– Men du kan väl jucka lite mot magen på mig… det räcker säkert.

Hon lät rätt irriterad måste jag säga. Tom började höja takten och det tydde på att han snart skulle komma.

– JAAA.. Tom, spruta satsen i mig…

Hannah kände direkt vad som var på gång.

– Låt det gå för dig i min fitta… Jaaaaa… kom i mig… spruta i mig! spruta din sperma i mig…!!

Hon var helt vild av åtrå och hennes kropp skadade av orgasm efter orgasm. Hon skrek rakt ut och jag tror knappast det var av att Tomas gned sin snopp mot hennes mage. Med ett vrål så kom Tom djupt inuti henne och hans varma säd gav henne en ny orgasm när den fyllde hennes inre, djupare än vad hennes pojkvän någonsin skulle vara kapabel till.

– JAAAA AAA… ÅHH… FORTSÄTT… mmmmm…. åh jaaa…!! Ylade Hannah

Jag såg hur Toms kuk var vit av sperma varje gång som den kom ut ur henne. Jag tror inte att jag sett någon få en så stark orgasm någonsin. Hannah bara skrek och gnydde om vartannat. Tillslut så sansade hon sig och kramade sin pojkvän.

– Åhh vad skönt det var… det bästa knull vi nånsin haft…sedan kysste hon honom hårt.

Tomas flämtade och gnydde…

– Nu måste det vara min tur i alla fall? bönade han.

Hannah tittade på Tom.

– Är det okej med dig Tom? frågade Hannah tveksamt.
– Låt honom ha sitt roliga. Det brukar ju inte vara så länge. skrattade han.

Hannah och jag skrattade medan Thomas ansikte färgades illrött.

Hannah la sig på rygg och särade på benen. Hennes fitta vara lite svullen och rosa färgad och sperman rann i strida strömmar från den. Tomas kastade sig in emellan som ett skott men hon lugnade honom.

– Vänta en liten stund, sa hon och sträckte sig efter cigaretterna. Hon tände en och blåste ut röken rakt upp mot taket. Okej roa dig bäst du vill då.

Snabbt trängde han in i henne och började jucka under höga stön.

– Känns det bra? sa Hannah i likgiltig ton.
– Åhh jaa du är såå skön.
– Kör in hela i mig då istället för att retas.
– Åhhh… åhhh… vad menar du? Hela är inne.
– Är du säker på det verkligen, det känns nästan inget.

Jag och Tom log emot varandra. Hannah vände sig lite mot oss.

– Det här är första gången som Tomas får knulla mig utan kondom ska ni veta så det kommer snart att vara över, sa hon och sög på cigaretten.
– Det kan jag tänka mig det” skrattade jag. Han juckar ju på som en liten hundvalp.
– Är det någon mer än jag som är sugen på en drink eller något” sa Hannah.
– Vänta ska du få, svarade Tom och reste sig upp

Han gick upp mot sängen och klev snabbt upp bredvid Hannahs huvud. Hans stora kuk vajade vackert precis vid hennes mun. Hannah gapade reflexmässigt och Tom började sakta knulla hennes underbara lilla mun.

– Du vet att jag alltid vill spruta två gånger, skrattade Tom
– Ja bara spruta du, svarade Hannah med kuk i munnen.

– Åhhh guud … ååhh guud… stönade Tomas i högan sky när han närmade sig sin utlösning.

Toms kuk pumpade Hannahs lilla mun medan Thomas lilla kuk åkte in och ut ut hennes rosa lilla fitta. Synen var underbar. Tom började märkbart närma sig och jag visste vad som väntade Hannah. Hoppas hon gillar sperma, hann jag tänka innan Tom frustade till.

– Nu Hannah… nu kommer sprutet. Väste han.
– Ja bara spruta på mig, svarade Hannah och tog kuken i sina små händer.

Hannah runkade Toms stora kuk frenetiskt och belöningen kom efter bara några sekunder. Thomas ögon höll på att ramla ut när han såg hur en främmande kille började spruta ner hans flickväns söta ansikte med varm sperma. Toms kuk pumpade ut mängder som vanligt. Sperman stänkte över Hannahs ansikte och rann i stora mängder längs hennes kinder och hals. Hon gapade och försökte få så mycket som möjligt i munnen medan hon runkade Tom genom sprutet.

– Fy fan va härligt, suckade Hannah när Toms kuk lugnat sig.
– Jag hämtar öl i kylen, erbjöd sig Tom.
– Mmmm du är för gullig du. Är du klar någon gång? sa hon irriterat till Tomas som gned sitt underliv emot hennes i någon krampaktig variant på sex.
– Åhhhh… jaa… åhhh… jaaaa
– Går det för mammas lilla älskling” viskade hon retfullt i hans öra. Kan du spruta lika mycket som Tom med din kuk då? Fortsatte hon. Dra ut och spruta på mina bröst, kommenderade hon.
– AHH… JAAA… Han nästan svimmade av upphetsning.

Hannah reste sig upp på armbågarna och såg hur THomas slet ut sin lilla kuk. Den säg nästan ut som en liten leksak bredvid Toms enorma kanon. Så började Thomas spruta. Hans lilla kuk spydde ut en ganska rejäl sats över Hannahs toppiga sexiga bröst.

– Det var inte illa, Tomas. Du tar dig som älskare må jag säga, småskrattade Hannah….

Forts följer… kanske

Föregående Inlägg

Hannahs uppvaknande

Nästa Inlägg

Öppen altandörr