NovellerTrekant

Hanna & Tom tar hand om mig

Nu står jag utanför Hannas och Toms dörr. Det är fredag kväll, och jag darrar av upphetsning. Tom hade ringt och sagt att de ville ha den kåta slampiga horan hela natten… och kanske längre.

Här står jag nu. I lårhöga lackstövlar, med tolv centimeter klack, svarta nätstrumpor med spetskant, strumphållare i spets, genomskinliga stringtrosor i spets, och en skinande superkort skinnkjol, som bara täcker lite över halva rumpan. Min svarta lackkorsett är så hårt åtdragen att jag blir oerhört kurvig, och under den ärmlösa genomskinliga svarta toppen gungar mina stora bröst. C-kupa passar mig perfekt. Jag har långa svarta lackhandskar utan fingrar, och långt blont lockigt naturligt hår. Mitt vackra ansikte är hårt, slampigt sminkat. Runt halsen har jag en bred chooker i svart läder med stålringar. Min fylliga kyssmun är målad i mörkt blodrött läppstift, så att läpparna blir ännu mycket större. Och nu darrar dom av kättja… Stringen skär in så skönt mellan skinkorna. Jag är precis den slampa jag vill vara.

Jag vet att mina väninnor alltid varit avundsjuka på mina ben och min stjärt. Över allt har jag en lång svart rock för att inte skrämma ihjäl busschauffören. Dörren öppnas nästan på en gång, och jag välkomnas av er båda. Hanna är superläckert klädd i svart klänning, svarta pumps med höga klackar. Tom har snygga svarta kostymbyxor, och vit skjorta. Han har lite läppstift på munnen, och en stor härlig bula i byxorna, så jag förstår att de hånglat precis innan jag kom.

– Åhhh Anneli, din lilla slampa, äntligen, Säger Hanna och skrattar.

Vi hälsar. Jag tar av mig rocken. Visar upp min kurviga kropp. Putar med min rumpa och brösten. Trutar med munnen och tittar kåtlystet på er. Fnittrar lite och frågar ”Vad tycker ni?

– Vilken läcker hora!, titta så ludret visar upp sig, skrattar Tom.

Jag vänder mig bort från dom och vippar på min rumpa, samtidigt som jag lutar mig framåt och retfullt drar upp kjolen.

– Dansa för oss, kåta upp oss nu, säger Hanna bestämt och drar in mig i sovrummet.

Hon sätter på en långsam sensuell låt. Hanna och Tom sätter sig i sängen och tittar lystet på mig. Jag dansar och putar med allt jag har… Mina händer sveper över min kropp, smeker mina lår och drar upp kjolen. Smeker av mig kjolen, böjer mig framåt och tar tag i sängkanten. Vippar på rumpan och putar allt jag kan mot dom… Smeker mig och stönar högt.

– Åhhh… så kåt… kvider jag.
– Slampan är ordentligt kåt, tror jag, skrattar Hanna. Den lilla horan behöver ordentligt med smisk.

Hanna tar fram ett koppel och fäster det i stålringen längst fram på min choker. Hon kysser mig glupskt, och drar sedan ner mig på alla fyra med kopplet.

– Svanka nu din lilla slyna

Jag svankar allt jag kan.

Hanna drar hårt i kopplet och får en piska av Tom. Hon piskar min stjärt så skönt, först sakta och försiktigt, sedan allt hårdare. Åhhh… det gör mig så kåt. Jag stönar och putar med stjärten allt jag orkar kan.

– Horan längtar efter kuk, eller hur? säger Hanna.
– Ja! Jag vill ha kuk, stönar jag.

Tom har tagit av sig byxorna och står alldeles framför mitt ansikte. Han tar av sig kalsongerna och står framför mig med särade ben. Han runkar lätt, och den stora härliga, hårda kuken gungar alldeles framför mitt ansikte.

– Uhhhh, stönar jag.
– Mmmm… Den där vill du allt suga på, säger Hanna och piskar mig så skönt.
– Jag vill ha kuk, gnyr jag.
– Sug honom skönt då, din lilla hora, väser Hanna.

Hon släpper efter på kopplet. Jag tar Tom:s stora härliga kuk i munnen och suger glupskt. Jag smeker hans lår, hans höfter och stjärt. Tom stönar. Jag runkar hans stora kuk, samtidigt som min tunga fladdrar under hans ollon. Jag slickar mig lystet om munnen. Hanna drar min string åt sidan och pullar mig lite retfullt, samtidigt som hon piskar mig. Jag suger Tom så skönt jag kan. Jag runkar honom med högerhanden, suger glupskt, samtidigt som jag trycker ett finger mot hans anus. Nu börjar han bli riktigt kåt,

– Ditt kåta luder, väser han, tar tag i mitt huvud och börjar munknulla mig.

Jag tar emot hans stora hårda kuk i munnen och blir bara kåtare och kåtare av att bli munknullad

– Nej, nej, nu får det vara nog.

Hanna drar bort mig med kopplet, och slänger ner mig på rygg. Jag särar snabbt på benen och blottar min fitta.

– Nähä, du… inte än, skrattar Hanna.

Hon drar upp sin egen klänning till midjan. Under har hon en läcker svart string, som hon bara drar åt sidan… Hon sänker sig ner över mitt ansikte.

Åhhh… Hennes rakade fitta dryper av härliga safter, jag kysser den glupskt, tungknullar den. Smeker hennes stjärt och lår. Plötsligt lutar hon sig framåt, reser sig lite så att jag inte når fittan. Nu kommer Toms stora underbara kuk. Han låter mig suga lite, nosar sedan på Hannas fitta, låter mig suga lite till… Så tränger han in i Hanna och börjar knulla henne. Dom sänker sig ner… Jag slickar så skönt jag kan. Särskilt Hannas klitoris. Hanna belönar mig med att fingerpulla mig. När jag slickar riktigt skönt slickar hon mig lite. Plötsligt kommer Hanna i sanslösa orgasmer. Hon skriker rakt ut. Tom drar sig ur och Tom reser sig upp.

– Horan har varit duktig, säger Tom, med kåt röst.
– Spruta ner henne! Låt henne smaka på en jättestats! utbrister Hanna.

Jag kommer snabbt upp och glider sedan ner på knä framför Tom, som står med särade ben. Jag runkar och suger honom. Putar med stjärten allt jag kan.

– Åååhhh… Spruta ner mig, jag vill ha din sperma i hela mitt ansikte, gnyr jag medan jag runkar och slickar på den stora kuken… Uhhhh… Uhhhh… Uhhh… Uhh

Jag stönar som ett djur. Hanna har tagit fram piskan och smiskar mig samtidigt som hon håller sina fingrar i min fitta. Jag får tillåtelse att jucka så att fittan knullar hennes hand. Jag är helt tokig, skriker ut min kåthet

– Sug nu din kåta slampa, väser Tom, Det här är vad du drömmer om va? Du vill ha sperma, ditt sprutluder? Va?
– Jaa… jag vill ha sperma!”, stönar jag.

Tom drar sig ur och runkar alldeles framför mitt ansikte, min mun trutar lystet, jag slickar mig om de fylliga läpparna. Ni har aldrig sett nåt kåtare, jag darrar av kättja.

Så sprutar Tom med ett vrål. Varm härlig sperma sköljer över mina läppar, i min mun, rinner över min haka och på mina bröst. Hans kuk sprejar ner mitt ansikte totalt. Han leker med den kladdiga stora kuken i mitt nersprutade ansikte. Jag kysser kuken, slickar och stönar…

”Vill du bli knullad nu? Frågar Hanna…

Forts kommer…

Det finns inga Kommentarer än

Skriv en kommentar

Föregående Inlägg

Det finns inte mer...

Nästa Inlägg

Besök på baren