Hetero / Straight

Hämnden är underbar

Lördagseftermiddagar är för mig synonymt med att sitta i soffan och titta på sporten, med en kall öl och popcorn. Det kanske inte är den godaste kombinationen, men jag älskar det. För ett halvår sedan skulle jag inte ha suttit och slängt bort timmar framför engelsk ligafotboll. Då hade jag umgåtts med min sambo som jag varit tillsammans med i drygt ett år. Det skulle ha varit ett år i sommar faktiskt, men nu…

En dag stod det flyttlådor i hallen, och Petra sa att hon ville utöka sina horisonter. Hon ville flytta till Göteborg och lämna Malmö. Om jag ville flytta med så fick jag det. Hon visste att jag inte bara kunde dra från mitt jobb på restaurangen. Jag hade kämpat hårt för att bli kökschef och då kan man inte bara dra. Så hon stack, och därmed var vårt förhållande slut. Min nya partnern är teven och alla dåliga, sliskiga serier. Men det är enkelt, jag slipper bråka om fjärrkontrollen och städningen.

Allt verkade vara som ett normalt avslut, även om det är tråkigt att det tar slut. Men det var när jag satt och fikade på ett café i centrum som jag såg henne, den horan! Hon satt tvärs över lokalen med en annan man. Inte i Göteborg som hon sa till mig. Killen var en sliskig typ som dreglade på alla kvinnor, trots att han höll på att kladda på Petra. Min första reaktion var att nita killen. Men så insåg jag att Petra hade lämnat mig för en annan, självklart! Besviken och sårad lämnade jag caféet och har inte sett henne sedan dess.

Ungefär en vecka efter den där träffen flyttade det in ett nytt par i lägenheten bredvid mig. Jag tror att det är ett par, för jag har hört två röster och den ena är definitivt en kille. Jag är inte så mycket för det här med grannar, så jag har inte brytt mig om att säga hej. Har hittills inte sett någon av dem, och ärligt talat bryr jag mig inte. Jag vill sörja och plåga mig själv för att ha blivit dumpad. Hela världen är emot mig och jag hatar den.

Så här sitter jag nu, i min egen ömkan och tycker synd om mig. Matchen rullar på och inget av lagen förtjänar att vinna. Det hörs en signal någonstans i lägenheten och jag ser mig om. Jag känner igen den, jag har hört den förut. Förvånat inser jag att det är dörrklockan. Det står någon vid dörren. Om det är Petra ska jag be henne fara åt helvete. Det efter en lång utskällning. Jag suckar och reser mig upp och går till dörren. Orkar inte titta i gluggen, jag öppnar.

Utanför står min granne, i alla fall en av dem. Hon presenterar sig som Caroline och säger att hon bor granne med mig. Det första jag tänker är, jävlar vilken kropp!
Caroline är kanske runt Petras längd. Det vill säga, typ en och sjuttiofem. Jag har alltid älskat långa tjejer. Caroline har ett burrigt rött hår som är uppsatt med hjälp av ett svart hårband. Hennes ögon, gröna smaragder, ser intensivt på mig och de ler. De är så vackra. Hennes mun är så där smal och underbart formad.

Hon är klädd i ett par tajta jeans som är lågt skurna, och linnet slutar strax över naveln. Carolines höfter sitter perfekt i jeansen och jag blir varm i kroppen. Hennes bröst är välformade, stora och fasta. Att hon sedan är sexigt solbränd gör inte saken lättare. Då inser jag, hon är inte svenska. Hon måste vara typ spanska eller kanske mexikanska. Det är något över hennes former som påminner om Selma Hayek.

– Ursäkta att jag stör, men det är så att jag tror proppen gick inne hos mig och jag är inte så bra på det där. Normalt skulle jag ju be min kille att göra det, men han är på match, säger hon och ler.
– Du stör inte. Visst kan jag hjälpa dig, säger jag och stänger dörren efter mig.

Hon gå mot sin dörr och när hon rör på höfterna slår min underkropp frislag. De ser inbjudande ut. Inne i deras lägenhet är det verkligen mörkt och jag blir lotsad till proppskåpet. Jag ser direkt felet och byter säkring. Jag säger att det bara är att köra igen och går mot dörren.

– Du vill inte ha lite kaffe som tack. Som sagt, min kille är på match och det skulle vara kul att träffa grannarna.
– Spelar han i ett lag, din kille alltså?
– Ja, fotboll. De har vänskapsmatch mot Borås idag, så han är borta hela dagen.

Hon visar mig ett kort på sin kärlek och jag hinner knappt lägga ögonen på honom förrän mitt blod kokar. Det är ju han! Han som Petra kladdade med. Det svinet! Först snor han min flickvän, sedan bedrar han Petra med en annan. På en tusendels sekund bestämmer jag mig för att hämnas. Jag ska visa det förbannade svinet.

– Hur länge har ni varit ihop?, frågar jag och lägger ifrån mig kortet.
– Drygt ett halvår. Tekniskt sett bor inte Jesper här, det är jag som bor här, han bara övernattar ibland.
– Om jag vore i hans kläder skulle jag inte släppa blicken från dig.
– Tack, det var snällt, säger Caroline och rodnar.

Vi sätter oss i soffan i vardagsrummet och pratar under kaffets enkla former. Carro, hon tycker Caroline låter så formellt, går ut för att hämta påtår och frågar om jag också vill ha mer.

– Tack gärna, men lite mjölk också. Min mage är lite kinkig efter första koppen.

Carro kommer in och häller upp det svarta kaffet i min mugg. Sedan går hon och hämtar mjölken. Jag kan inte släppa blicken från hennes lite vaggande gång. Hon är inte trådsmal, har breda höfter men de är sexigt härliga för det. Lite hull på kroppen är inte fel. Då har man lite och ta i. Hon kommer fram och lutar sig fram för att hälla mjölken, men snubblar i sista sekunden. Hon tappar mjölken och den flyger ut över hela min tröja.

– Förlåt! Gud, vad pinsamt. Jag är ledsen!, darrar Carro på rösten.
– Det är ingen fara, jag skulle ändå tvätta den. Men du har kanske lite hushållspapper, svarar jag.

Carro skyndar ut och jag tar av mig tröjan för att torka. Hon kommer ut igen och stannar i dörröppningen. Jag ser förvånat på henne och spelar oförstående där jag sitter med bar överkropp. Våra blickar möts och vi ser tysta på varandra. Jag böjer mig fram och säger att jag skulle behöva papperet.

– Jag vet ett mycket effektivare sätt.

Hon knuffar mig bakåt och ställer sig på knä framför mig.

– Vad gör du Carro? Vad skulle din kille säga?
– Han?, fräser Carro. Jag tror knappast att han spelar fotboll nu. Han är nog på hotellrummet med någon bimbo och försöker sätta andra mål.
– Men du ska väl inte förstöra det ni har. Det är inte det att jag inte tycker du är attraktiv, men är det här så smart?
– Jag vet faktiskt inte varför jag är ihop med honom. Det kanske är för att han är känd. Jag har redan kommit på honom med att hångla med en annan kvinna. Jag såg dem på ett café. De satt och kladdade på varandra.
– Då är ju det här mer än rätt, säger jag och inser ironin.

Både Carro och jag satt på det där caféet när Petra och luspudeln Jesper grovhånglade, utan att veta om varandra. Nu är vi grannar och båda ute efter att hämnas.

– Ja, det är det, säger Carro och slickar mig sakta på bröstkorgen. Hon slickar upp mjölken och snurrar runt med tungspetsen vid mina bröstvårtor.

Min kuk står hårt och Carro trycker sin hand mot den. Hon knäpper upp byxorna, drar ner dragkedjan och får ut den hårda kuken. Sakta pressar hon in den mellan sina rödlila läppar och drar med tänderna längs roten.

– Sug hårdare, Carro.

Hon ökar takten och smeker pungen samtidigt. Hon suger innerligt och övertygande och smeker sig själv mellan benen. Jag lutar mig bakåt och ser på hennes guppande huvud. När hon är klar reser hon sig upp och ber mig att ta av henne kläderna. Jag ställer mig upp med kuken i givakt och det ser lite roligt ut. Carro håller hårt om kuken med handen och jag drar ner hennes jeans. Stringtrosorna är dyblöta och drar ner dem med tänderna. Min tunga slickar hennes klitta och Carro gnyr när jag slickar i mig hennes våta safter.

– Knulla mig. Penetrera min fitta, min hårda hingst. Ge mig kuk så att grannarna ovanför blir avundsjuka.

Hon lägger sig ner på rygg i soffan och jag ställer mig framför. Jag drar med kuken över hennes blygdläppar och hon smeker sina tuttar medan jag börjar arbeta in den grova kuken. Hon känns lite trång, men Carro särar på sina blygdläppar ännu mer med fingrarna och väser att jag ska köra in den. Jag pressar mig längre in och den börjar glida in. Hennes fitta är så våt att det inte behövs glidmedel.

Jag passerar mynningen och kan trycka in allt snabbare. Carro kvider av kåthet och lägger händerna på hennes höfter. Kuken försvinner längre in och jag känner hur den når botten. Carro skakar till och stönar högt. Hon river mig över bröstkorgen och jag för ut kuken igen, bara för att stanna retsamt precis innanför slidöppningen. Sedan in igen.

– Knulla mig. Ge mig kuk, din jävel.

Jag trycker upp en tutte mot hennes hals och börjar köra kuken fram och tillbaka. Varje gång hennes fitta slukar min långa lem hörs det ett plask. Carros blick är vild, kåt och undergiven. Jag frågar vad hon älskar för sorts sex.

– Hårt, snabbt och dominerande. Jag vill bli tyglad, som den lilla olydiga slyna jag är.

Jag nyper hennes försiktigt, men ändå lite hårt i hennes bröstvårta och hon skriker till.

– Mer, straffa mig mer, stönar hon.

Jag omfamnar henne och borrar in mina händer i hennes rygg och lyfter henne nästan när jag forcerar hennes trånga, våta fitta med min grova kuk. Hon håller hårt tag om mina armar och jag knullar hennes snabbare.

– Vänd dig om!, kommenderar jag och hon ställer sig på alla fyra i soffan.

Jag kör in kuken i henne bakifrån och Carro darrar till i kroppen. Hon smeker sig själv på klittan med fingrarna och jag arbetar på. Plötsligt börjar hon skrika av lust så att jag tror det går för henne. Jag ser ner och upptäcker att jag har ena tummen mot hennes anus.

– Det tycker du om, va? Det gillar du slyna?
– Ja, men inte in med kuken, är du snäll?, säger hon och ser på mig allvarligt.
– Självklart inte, Carro. Bara om du vill.

Hon ler och darrar till igen när jag ränner kuken i botten på hennes fitta. Hon viftar så sexigt på häcken medan jag öppnar upp hennes fitta och jag smiskar lätt på skinkan. Det är så porrigt och kliché, men Carro tycker om det. Hon gnyr och stönar att det är skönt.

– Ja, knulla mig. Helvete, vad skönt!

Hon gnyr. Stönar.

– Ja!!!!

Jag älskar att se kuken glida in och ut. Särskilt när hennes slidöppning vidgas när min kuk tränger in. Det är sexigt och ännu mer upphetsande.

– Jag kommer snart, stönar jag.
– Inte än, väser hon tillbaka.

Hon ser på mig och slickar sig om läpparna. Jag drar mig ur och säger att jag vill bli riden som en vildhäst.

Jag sätter mig i soffan som är våt av vårt svett och kroppsvätskor. Hon grenslar mig och tar plötsligt över kommandot. Utan att säga något trycker hon sig ner över kuken och jag flämtar till.

– Var inte så mesig, fräser hon.

Sedan börjar en ritt som jag inte trodde var möjlig. Hon rider mig som om hon hade eld i baken. Hennes mage är stenhård och jag kan känna med handen min kuk slå mot slidväggarna. Jag smeker hennes väldiga tuttar som är hala av svett. Hon böjer sig bakåt och sätter ner ena foten i golvet. Med lite hjälp av mig glider hon upp och ner längs roten och vi stönar både högt i kör.

– Snart, baby, snart ska du få spruta mig i ansiktet, säger hon och smeker min pung samtidigt som hon vrider lite på underkroppen. Ja, fortsätt. Ja, knulla mig. Mmmm… vill du spruta på mig? Hmm, vill du det? Spruta mig i ansiktet?

Hennes ord gör mig galen.

Kuken står still, men hennes fitta glider runt roten och hon börjar sakta gny av extas. Hon glider runt så att hon sitter med ryggen åt mig och fortsätter ritten.
Carro är fantastiskt skön och jag vill inte att det ska sluta. Men jag känner hur sperman kommer farande. Jag kniper för att inte spruta i henne. Hon smeker mig igen på pungen och ser att jag håller tillbaka.

Hon ställer sig igen mellan benen på mig och lägger kuken mellan sin kolossala tuttar. Sedan klämmer hon fast den och börjar tuttknulla mig. Hon slickar sig om läpparna och knullar kuken mellan brösten.

– Kommer du snart för mig sötnos, vill du spruta ner din lilla slyna? Ge mig din varma kuksås.
– Ja, jag ska spruta ner dig, Carro. Underbara kukslyna.

Hon lägger sig snabbt i soffan. Jag ställer mig över, kör in ett finger i hennes fitta och runkar kuken till utlösning. Jag sprutar henne över tuttarna, halsen, i munnen och på hakan. Kuken pumpar ut en stor skön sats med varm sperma över hennes kåta kropp. Hon slickar i sig min saft och smeker mig på pungen. Hon suger och slickar på min ömma kuk och snart sprutar jag  igen och den här gången är det i hennes sköna mun.

Jag lägger mig bredvid henne och vi gosar oss trötta. Hon lägger sitt huvud mot min bröstkorg och somnar där. Jag slocknar strax därefter. När jag vaknar är Carro redan vaken och vi ser på varandra i tyst samförstånd.

Föregående Inlägg

Smygrunk på hotellet

Nästa Inlägg

Kaffe med dopp