Trekant

Grupparbete med sperma

Sabina och Therese var gick en gemensam kurs i företagsekonomi. Båda var nyinflyttade i Lund och hade lärt känna varandra på en fest på en av studentnationerna. Sabina var 19 och hade precis tagit studenten från gymnasiet. Therese, som var 24, hade arbetat ett par år men var sugen på att plugga vidare.

Sabina och Therese hade gjorde ett grupparbete tillsammans med Tom, som de båda tyckte var ganska snygg. De brukade samlas hemma hos Therese, som bodde i en tvåa, när de arbetade med sin inlämningsuppgift. Vid flera tillfällen hade Therese och Sabina gått ut i köket för att prata om Tom, brukade skoja om vem som skulle få hångla med honom först.

I slutet av terminen, när de äntligen hade redovisat sin uppgift, föreslog Therese att de skulle fira hemma hos henne på kvällen. Sabina och Tom köpte med sig vin och Therese ordnade middag. I förväg hade Sabina och Therese kommit överens om att de skulle ha på sig kjol, och att inte ha trosor. Till detta hade Therese på sig ett ganska urringat linne som avslöjade hennes runda solbruna bröst, vilka Sabina lite avundsjukt sneglade på under kvällen.

Therese hade kort blont hår och var snygg, tänkte Sabina. Sabina hade aldrig haft sex med någon tjej tidigare, men hade tänkte flera gånger att hon någon gång skulle vilja testa. När hon satt och tittade på Therese under middagen blev hon mer och mer upphetsad av tanken på att ha tjejsex.

Sabina gick ut en stund på toaletten och funderade på vad hon skulle göra. Drog upp sin kjol och stoppade försiktigt in ett finger i sin våta fitta och stönade tyst för sig själv. Hon smakade på fingret och fantiserade om hur det skulle vara att slicka Thereses fitta.

Sabina tog mod till sig och lämnade badrummet. Therese hade då blandat en hel tillbringare med en drink, vilken hon hade ställt på soffbordet. Hon berättade småskrattande att de skulle spela ett spel med en tärning.

– Om man slår en etta är man tvungen att ta en shot av drinken, slår man en trea får man hångla med personen till vänster och slår man en sexa måste man hångla med den till höger, förklarade Therese.

De var redan lite berusade av vinet vid det här laget, och igen var särskilt blyg av sig. Tom hade inget emot att hångla med någon av tjejerna, även om han tyckte att Sabina, som hade medellångt brunt hår, blåa ögon och en extremt vältränad kropp, var sexigast.

Det första som hände i spelet var att Tom fick hångla med Therese, vilket blev något trevande och kort, så här i början. Det slumpade sig senare så att Tom fick hångla med både Sabina och Therese att par gånger utan att tjejerna fick kyssa varandra. Efter hand blev kyssarna mer ingående och de började våga ta på varandra. Men så plötsligt var det Sabinas och Thereses tur. Sabina var väldigt upphetsad när hennes läppar och tunga för första gången mötte en annan tjejs.

De kysstes länge och Therese förde sin hand till Sabinas bröst under tiden. Tom log och tittade på medan Sabina och Therese hånglade och smekte varandra utanpå kläderna. De verkade inte vilja sluta direkt. Therese drog upp sin kjol något och styrde Sabinas hand mot sin våta fitta. Hon stönade skönt när Sabina stack in två fingrar i fittan och pullade henne sakta. Sabina tittade Therese i ögonen, drog ut fingrarna, som glänste av sekret, och smetade ut det över sina läppar, som blev lika glansiga. Hon kände smaken av Thereses fitta, vilket gjorde henne väldigt kåt. De hånglade vidare samtidigt som de började ta av sig resten av kläderna.

Tom tittade på medan Therese särade på benen och lutade sig tillbaka i soffan. Hon särade på blygdläpparna med fingrarna och förde Sabinas huvud ner mellan benen. Tom såg hur Sabinas tunga slickade utanpå och in i fittöppningen. Sabina, som stod framåtlutad, på alla fyra i soffan, smekte samtidigt sin egen fitta, som Tom kunde se bakifrån. Therese tittade på Tom, samtidigt som hon blev slickad av Sabina och smekte sina egna runda bröst.

– Jag vill se när du runkar, sa Therese lite försiktigt till Tom.

Hans kuk var redan stenhård, vilket blev tydligt när han drog av sig byxorna och sin tröja.

Tom satt i fåtöljen på andra sidan soffbordet och runkade sin kuk medan Sabina pullade och slickade Thereses fitta allt fortare. Han var extremt upphetsad av vad han såg och var tvungen att ta det lugnt för att inte komma direkt. Therese, som blev ännu kåtare av att se Tom runka, stönade fortare och kände att hon var nära. Hon kunde inte hålla sig längre och hennes plaskvåta fitta kramade om Sabinas fingrar när och kom. Sabina fortsatte lite till, så att den nästan svartnade för ögonen på Therese när hon fick ytterligare en orgasm.

– Nu är de min tur att göra på dig, viskade Therese till Sabina.

De bytta plats och Therese stoppade sakta in tre fingrar i Sabinas redan mycket våta fitta samtidigt som de hånglade. Therese tittade upp på Tom, som fortfarande runkade.

– Jag vill suga din kuk, sa Therese snabbt till Tom.

Han reste sig upp och ställde sig framför henne, bredvid soffan, så att kuken nästan snuddade vid hennes läppar. På toppen av ollonet fanns en droppe sperma, som Therese snabbt svalde när han styrde kuken in i henne öppna mun. Med ena handen smekte Therese Sabinas våta fitta och med den andra stack hon in fingrarna i sin egen våta fitta.

Sabina smekte sina egna bröst och tittade stönade på när Tom knullade Therese i munnen.

– Jag kommer snart att komma, stönade Tom plötsligt.

Therese drog försiktigt ut kuken ur sin mun och sa:

– Jag vill att du sprutar över Sabinas ansikte.

Hon vände sig till Sabina och viskade:

– Jag vill se när du får varm sperma över hela ditt ansikte.

Sabina hade aldrig blivit sprutad i ansiktet förr, tyckte det lät porrigt, och hon blev upphetsad av tanken på vad Therese sa.

Therese fortsatte att pulla Sabinas fitta medan hon slickade på de styva bröstvårtorna. Tom ställde sig med sin kuk precis framför Sabinas ansikte, runkade fortare. Sabina öppnade munnen och sträckte ut tungan så att den snuddade på undersidan av ollonet.

– Jag vill ha din sperma över mitt ansikte, sa Sabina stönande medan hon tittade Tom i ögonen.

Nu kunde Tom inte hålla sig längre. Han kände att han snart skulle spruta. Ett par tjocka strålar vit sperma träffade Sabinas tunga och fyllde hennes öppna mun. Sabina stängde munnen en kort stund och lät sperman rinna ut över läpparna och hakan, Han fortsatte runka sin kuk, som sprutade mer sperma vilken återigen fyllde munnen samt kom på läpparna, kinderna och rann ner på hakan. En del av den stora mängden sperma, började rinna ner på halsen och på brösten. Sabina, som blev extremt kåt av smaken av sperma, stönade och skakade samtidigt som hon kom i en väldigt orgasm. Sabinas solbrända ansikte var nästan helt täckt av vit, glansig sperma och Tom kunde se att Sabina fortfarande hade en hel del kvar i den halvöppna munnen.

– Jag vill också smaka, sa Therese plötsligt, samtidigt som hon lutade sig fram mot Sabina.

Hon började slicka av en del av sperman i ansiktet samtidigt som hon försiktigt smetade ut den sperma som runnit ner över Sabinas bröst. Therese och Sabina började återigen hångla fortfarande med sperma i munnen. Det glänste från tjejerna som båda nu var lika kladdiga av sperma som rann från tungorna, läpparna och i ansiktet. I flera minuter låg tjejerna och smektes och kysstes samtidigt som de tittade på Tom ibland. Therese och Sabina gillade att han tittade och de ville vara säkra på att de hade hans uppmärksamhet. Tom tyckte det såg väldigt sexigt ut och han hade aldrig varit med om något liknande.

Lite senare på kvällen, efter att de alla hade duschat och klätt om, gick de ut på en klubb och dansade. Igen kunde veta vad de precis hade gjort och att de gärna skulle göra om det flera gånger under deras tid i Lund.

Föregående Inlägg

Oväntad Trekant

Nästa Inlägg

Michaela