Trekant

Grannfruar på nattbesök

Det är sommar, jag har semester och klockan börjar närma sig 12 på natten. Det är en varm kväll och jag har tagit av mig tröjan och sitter i bara shortsen. TV1000 har precis börjat visa någon porrfilm som jag sitter och slötittar lite på, Just som jag ska ta en klunk ur min öl ringer det på dörren.

-Vem fan är det som kommer nu, mitt i natten säger jag tyst för mig själv.

Jag reser mig upp och går för att öppna dörren. Till min förvåning märker jag att det är två grannkvinnor, Sofia och Christin. Två damer runt 55 år, bägge med vältränade små, nätta kroppar. Sofia har ljust långt hår medans Christin är mörkhårig. De är festklädda i ljusa luftiga sommarklänningar och jag märker att de är lite smålulliga.

-Hej min damer, säger jag. Och tänker samtidigt att fan vad snygga de är
-Hej unge man, är du vaken? Svarar Christin lite förvånat.
-Ja jag har ju semester.
-Ja just det… Vi har varit på fest och behövde en paus i cyklandet, så vi tänkte stanna till och se om du kunde bjuda på ett glas vin.
-Ja men kom in, jag så ska jag ordna något gott att dricka.

Vi går ut i köket och jag häller upp två glas vin. När jag vänder mig om för att ge Christin och Sofia glasen ser jag hur de står och tittar mot TV:n. Fan tänker jag… jag glömde byta kanal….

-Jasså du sitter här och kollar på porrfilm… säger Sofia, lite pillemariskt…
-Ja… hmmm… ursäkta.. jag glömde byta kanal……
-Du behöver inte be om ursäkt för att du är kåt… det är man när man är en mogen dam över 50 också…..

Jag ser att varken Sofia eller Christin har BH på sig och deras styva bröstvårtor syns tydligt genom klänningarna. Christins blick fastnar på TV:n där en ung blondin med stora silikonbröst är i full färd med att suga av en kraftig, ådrig kuk. Christin smeker sig på brösten och låter tungan spela runt läpparna.

-Kan vi inte sätta oss och titta lite, säger hon och låter kåt på rösten.

Jag tänker att: shit de vill kolla på porr med mig och jag känner hur kuken börjar resa sig innanför byxan och mitt hjärta börjar slå snabbare och snabbare.

Vi sätter oss i soffan och sippar på våra drickor. Jag ser hur kåtheten börjar lysa i damernas ögon när den unga hingsten på filmen lyfter upp blondinen och börjar knulla henne.

-Tänder du på den unga flickan med silikontuttarna Tom? Undrar Sofia …
-Jo vist hon e väl ganska het…. Men ska jag vara helt ärlig så tycker jag mer om lite mer erfarna damer, med naturliga bröst.
-Vad tycker ni själva om killen då, det är ju en rätt saftig kuk han har…..
-Ja det är aldrig fel att få titta på stora, unga styva kukar, men någon har skvallrat om att din inte heller är direkt liten, säger Christin och
lägger handen på mina byxor och Sofia smeker mig över bröstet..
-Jaså? säger jag
-När du var yngre och ni bodde i stan så brukade vi stå ute och röka på kvällarna och det hände ofta att vi smygkikade ner genom källarfönstret, och tittade på när du satt och runkade din stora kuk.

Tanken på att de hade stått och tittat på och kåtat upp sig när jag runkade gjorde mig bara ännu kåtare och jag ställde mig upp, går runt soffan och börjar kyssa Sofia och Christin på deras halsar och smeker de över brösten.

-Åhh Tom… stönar bägge två.

Christin vänder sig om och knäpper upp mina byxor och hasar ner de liter över mina höfter. Bägge damerna utbrister i ett Åhh! När kuken kommer ut i det fria.

-Det är ingen dålig kuk du har Tom. Rakad och fin pung har du också… Kolla här Sofia ….

Sofia hade fastnat med blicken på TV:n där unghingsten nu låg och slickade blondinen och Sofia gned sin fitta med fingrarna och gnydde lite för sig själv.

Sofia vänder sig om och spärrar upp ögonen vid synen av min pjäs och greppar tag i den med sina mogna härliga fingrar och började dra förhuden fram och tillbaka, det läcker ut lite försats…

-Åhhhh Sofia … stönade jag samtidigt som jag böjd mig ner och låter min tunga möta Christins i en härlig kyss…

Sofia börjar slicka mig på pungen samtidigt som hon runkar min salivplanka kuk och Sofia fortsätter att massera pungen med händerna samtidigt som Christin gapar och omsluter min kuk med sina läppstiftsröda läppar… det smackar högt när Christin tar min kuk djupare och djupare i munnen…..

-Åhhhh fan vad skönt ni gör det för mig…..

Jag knäpper händerna bakom huvudet och tittar mot fönstren där jag ser mig själv bli avsugen av två kåta mogna… Vilken underbar syn. Jag måste vara världens lyckligaste man tänker jag. Men det skulle smaka gott med lite fitta….

Så jag böjer mig fram och tar tag i Sofias klänning och visar att jag vill att hon ska ta av den. Sofia ställer sig upp och går fram till den lite mer öppna ytan framför tv:n, fäller ner axelbanden och börjar sakta strippa. Hon för klänningen ner över brösten och ner mot höfterna.

Fan vilken snygg kropp hon har…..

Hon stannar till vid höfterna för att retas lite innan hon låter klänningen falla till marken och helt visar sin mogna härliga kropp.
Jag fastnar med blicken på hennes fitta är välrakad med endast en lite tofs sparad.

-Gillar du det du ser Tom? Undrar Sofia
-Åhh fan vad snygg du är Sofia ……. Stönar jag, kåt som fan av Christins sugande mun.

Sofia kommer fram och ställer sig bakom mig. Hon kysser mig i nacken och smeker mig på bringan…… Åhhhh stönar jag….

Jag vrider överkroppen och tittar Sofia i ögonen samtidigt som smeker hennes bröst innan jg för ner handen mot hennes kön och delar på blygdläpparna med mitt långfinger. Jag känner att hon är riktigt blöt och jag har inga problem att hitta fram till hennes svullna klitta…

-Åhhhh!!! Sofia stönar och ger trycker sina läppar mot mina i en hård kyss när jag börjar smeka hennes klitta….
-Ahh fan vad skönt det är Christin ….
-Åhhhhhh…. gnyr jag

Jag märker att jag är nära att komma, och jag vill ju inte avsluta detta ännu, så säger till Christin att sluta suga och ta av sig kläderna istället. Christin gör som jag säger och låter länningen och trosorna falla till golvet. Undertiden fortsätter att fingra på Sofia som nu har börjat jucka mot mina fingra…

-Åhhh Tom Åhhh du gör det så skönt för min gamla fitta, kvider Sofia

Christin står nun helt naken framför mig. Hon har en helt otrolig kropp…. Jävligt vältränad för att vara 55år, men man ser ändå att det inte är nån 20 åring. Hon har sina rynkor och brösten hänger något…. Men jävla vad snygg!!! Tänker jag

– Hur vill du ha oss Tom, undrar Sofia.
– Jag vill att ni lägger er så att jag kan komma åt bägge era härliga fittor samtidigt.

Så Sofia och Christin lägger sig på rygg med sina huvuden åt varsitt håll i soffan, särar på benen och flyttar ihop sig så att deras skinkor möter varandra. Jag lägger mig på knä, böjer mig fram och lägger upp ett ben från varje dam över min nacke. Sen smeker jag de båda fittorna med mina tummar och böjer mig ner mot Christins och för in tungan och börjar slick hennes klitoris i cirklar samtidigt som jag fortsätter stimulera Sofias klitta med fingrar. Jag hör ”flickorna” andas tungt och jag blir jävligt kåt av att se hur skönt de tycker det är. Jag flyttar över tungan till Sofia och slickar hennes sköte. Det doftar helt underbart av fittsaft mellan deras lår.

-Åhhhh det är så sköööööönt, ooohh va bra du är på att slicka fitta…. Åhhhh!!!!!

Christin och Sofia stönar högra och högre och de juckar med höfterna så att jag har svårt att slicka dem, så jag tar bort huvudet och lägger en hand på varsin fitta och börjar cirkulerar snabbare och snabbare….

-Åhhhhh jaaaaaag koooommmmeeeeeeer!!!!!!!! Åhh Tom Tom åhh Tom sluta intiintee åhhh! Jag märker hur de skakar till innan de tungt andas ut……
-Det var nog den starkaste orgasmen jag har fått i hela mitt liv säger Sofia när hon reser sig upp och ger mig en kyss.
-Ja det var otroligt skönt Tom. Säger Christin.

På tv:n knullar de för fult och Sofia säger att så har jag alltid velat bli påsatt. Jag och Christin vänder blickarna mot tv:n där en man har lyft upp kvinnan som håller benen runt hans midja och han knullar henne mot en vägg.

-Ja det verkar skönt instämmer Christin. Det är ju synd att både min och din man är så korta, så att det inte riktigt funkar.
-Men nu har vi ju en ung, lång och stark kille här säger Sofia och blinkar mot mig…
-Tror du din kuk skulle tycka det var skönt att få glida in i våra blöta gamla fittor, frågar Christin
-Ja det är klart den tycker, ni är ju helt underbara, säger jag.
-Vi kanske inte är lika trånga som tjejerna i din ålder men du ska nog inte ha några problem att fyll ut oss med din bamsekuk, säger Christin och stryker sin hand mot min lem som står som ett spett i luften.

Jag tar Sofia i handen och vi ställer oss upp.

-Klarar du dig själv lite Christin, frågar jag samtidigt som jag för en hand mot Sofia svullna blygdläppar och börjar smeka henne lite lätt
-Jadå tänk inte på mig säger Christin och försvinner ut i köket

Jag och Sofia tittar på varandra och undra vad hon ska göra och delar en het kyss under tiden. Sofias läppar smakar verkligen underbart.

Christin kommer tillbaks med varsin öl och en gurka. Jag och Sofia tittar på varandra lite fundersamt, Öl och gurka… Vilken konstig kombination….. Christin bara ler åt oss och erbjuder oss varsin öl.

Vi öppnar varsin burk och tar några klunkar, sen sätter sig Christin i soffan och börjar titta på filmen samtidigt som hon smeker sig över hela kroppen. Hon letar sig ner mot slidan och smeker klitoris, sen sträcker hon sig efter gurkan och börjar smeka med den och hon ger ifrån sig ett ljudligt stön när hon för in den i mellan fittläpparna och långt in i den blöta vaginan.
Sofia och jag tittar på varandra…..

-Ta mig nu Tom!!

Sofia lägger armarna om min hals och jag tar tag runt hennes lår och lyfter upp henne. Jag tar ena handen och hjälper kuken fram till fittan.

-Åhh Tom den är så stor å skön, stönar hon när jag låter den glida in hela vägen till roten.
-Ahhhhh fan vad skön fitta du har Sofia, kuken passar ju perfekt.

Jag tar några stapplande steg bort mot väggen med Sofia hängandes på min kuk. Jag pressar Sofia mot väggen och samtidigt som jag stöter min kuk i hennes varma, blöta, härliga kärlekshål. Vi mötsi en het passionerad kyss.

-Åhhh Sofia åhh Sofia är det skönt när jag knullar dig? Stönar jag fram mellan juckningarna.
-Jaaaaa det är underbaaart…knulla mig hårdare!!! Åh vad din ungkuk är stooooor åhhh.

Det märks att Sofia njuter av min kuk, och jag slänger en blick mot Christin för att se så att hon inte har tröttnat. Hon för gurkan in och ut, och blygdläpparna delar sig fint runt grönsaken.

– Åhh, åhh, åhh stönar hon.

Jag drar ut kuken, släpper ner Sofia på golvet och säger att nu är det är ju synd att Christin bara ska få gurka i fittan, och vi skrattar till lite alla tre.

-Vill du rida mig istället snygging? Frågar jag Christin.
-Ja klart jag vill… säger Christin.

Lägg dig på rygg Tom så ska jag rida dig bättre än nån liten 20-åring nånsin har ridit dig, tills du skriker och inte klarar mer. Jag gör som hon säger och Christin sätter sig gränsle över mig och låter fittan sakta glida ner över kuken. Hon är ordentligt blöt och kuken glider lätt in i henne

-Åhhh hur fan kan ni vara så trånga och sköna… undrar jag samtidigt som Christin höjer fittan igen.
-Ja våra karlar har ju inte direkt lika stora kukar som du, så de har ju knappast töjt ut oss, säger Sofia med ett leende
-Nä inte i närheten stönar Christin och sänker sig över kuken igen.

Jag drar upp knäna och sätter fotsulorna i golvet och stöter låren i mot Christin s rumpa varje gång hon sänker sig. Christin ökar tempot och det smäller högt varje gånge hennes rumpa daskar till mot mina lår. Jag känner att hennes fitta börjar sava ordentligt och det börjar bli blött på mina ben.

– Sofia kom och sätt sig på mitt ansikte så ska jag slicka dig, säger jag

Sofia gör som jag säger och jag lapar ivrigt i mig av hennes fittsafter.

-Mmmmm Tom det är känns så skönt i min fitta när du slickar mig… Åhhhhhh stönar Sofia
-Åhhh Tom är det skönt när tant Christin rider din kuk? Väser Christin
-Jaaaaaa ohhhh får jag fram mellan benen på Sofia
-Åhhh din kuk är så skön, Christin är nära nu märker jag….
-Det hade varit underbart med din säd i min fitta men jag vill att du kommer i mitt och Sofias ansikte, precis som de gjorde på tv:n nyss. Börjar du närma dig slutet nu din ungtupp? Frågar Christin
-Ja jag har fan varit nära att komma länge nu…. Kvider jag fram och måste bita mig i läppen för att inte tömma hela min sats i Christins slida.
-Men först vill jag komma en gång till… vill inte du det Christin, undrar Sofia
-Jag har en idé säger jag, vänta här lite….

Jag springer upp till Maria och pappas sovrum och rotar fram två dildos som jag av misstag hittat en gång när jag skulle leta efter en bok. Det bästa var att gummikukarna är monterade på en platta, så att du kan stå på golvet av sig själva.

-Här tjejer, säger jag och håller upp gummikukarna.
-Åh du ju helt fantastisk!! Utbrister Sofia

Jag ger damerna varsin gummikuk, som de vrider på och ställer på golvet. Sen ser jag hur Sofia och Christin särar på benen och låter gummikukarna sakta glida in i sina fittor. De har lite svårt att sitta still och de börja rida kukarna.

-Fan vad härligt det är att se er, säger jag.

Två mogna damer som njuter!!

-Ja kom du hit med kuken så ska vi göra det skönt för dig med…. Säger Sofia med lite tung andning, samtidigt som hon rider.

Christin tar tag i kuken och börjar suga.

-Mmmm vad gott den smakar Tom, vilken härlig blanding av fittsaft och försats…..

Jag tar tag runt Sofia och Christins bakhuvuden och följer deras rörelser när de turas om att suga min kuk.

-Åhhhhhhh vad ni smaskar härligt på min kuk åhhhhhhh Jag är inte långt ifrån nu!!1 Åhh
-Jaaaa kom!!! Spruta i våra ansikten!!! Låt oss smaka din säd!!! Stönar Sofia hårt

Hon smeker min pung samtidigt som Christin glupskt suger kuken, fram och tillbaka….

-Hmmmmm kom på oss!! Mumlar Christin med kuken i munnen.

– Jaaaaaaaaaag kooooommer!!!!!!! Gnyr jag

Och samtidigt som jag säger det så tar Christin ut kuken ur munnen och Sofia tar också tag i den. Christin och Sofia sätter sina kinder mot varandra för att lättare kunna dela på min sperma och så runkar de mig med varsin hand om kuken.

-Åhhhh kom på oss åhhh!!!! Säger Christin i extas… hon håller också på att komma…
-Aaaaaaaaaaaahhhhhhh !!!! skriker jag ut samtidigt som jag känner hur hela kroppen krampar och det nästan svartnar för ögonen.

Min kuk sprutar laddning efter laddning av varm kladdig sperma i Sofia och Christins ansikten. De gapar stort för att få mina varma strålar i munnen men det stänker vilt över deras vackra sminkade ansikten och det rinner i strida strömmar ner för deras sexiga kroppar.

-Oj jävlar vad skönt det var säger jag samtidigt som jag öppnar ögonen och ser hur min sperma rinner utmed deras kinder och ner på brösten.
-Åh vad gott din sperma smakar, säger Christin samtidigt som hon slickar sig runt munnen och sväljer lite av min sats.

Sofia, som inte hade kommit innan mig blev rejält kåt av min sats och rider sin gummikuk intensivt samtidigt som hon smetar in sina bröst med sperma.

-Åhhhhh nu kommer jag också….. Ahhhhhh gnyr hon och tar tag i min hand och kramar den stenhårt under hela hennes orgasm Åhhhhhhh guuud va sköönt….

Christin och Sofia kliver av sina gummikukar och ställer sig upp. Jag går och hämtar handdukar så att du kan torka av min säd.

-Tack så hemskt mycket Tom, du är en fantastisk älskare, säger Sofia samtidigt som hon drar på sig trosorna och klänningen. Det här måste vi göra igen nån gång.
-Ja, helt otroligt, och din kuk är så stor och skön att jag skulle vilja ligga och suga på den i flera timmar till, men nu måste vi nog cykla hem innan våra gubbar börjar undra var vi har tagit vägen. säger Christin och tar också på sig kläderna.

Jag kysser bägge damerna hejdå och går och tar mig en kall öl till i kylen och sätter mig i soffan och undrar vad fan som hände. Fan vad skönt det var med mogna härliga fittor. Jag sätter ifrån mig ölen och somnar i soffan, helt utmattad av knulläventyret.

Föregående Inlägg

Frida går på fest

Nästa Inlägg

Nersprutad klädd som tjej