Hetero / Straight

Grannens unga dotter

Har ni upplevt den där smärtan i bröstet som man kan få när man intet anande går längs gatan mitt i staden en vanlig inköps lördag. Dina barn springer runt benen på dig och du har frugan i handen, då du ser henne… Kvinnan med stort K.

Det måste inte ens vara så att du ser henne fullt utan det räcker, med en blick ur ögonvrån för en sekund. Det liksom hugger till i bröstet, i hjärtat och man får en sådan där konstig känsla i magen och djupt i själen och man ställer sig frågan varför är jag inte här med henne. Allt annat känns oviktigt och fel. Alla beslut man tagit, alla relationer man haft eller har blir suddiga och onödiga. Allt cirkulerar om henne och frågan varför känner jag henne inte.

Problemet är att den flickan som orsakar denna smärta hos mig och för vilken ett jag har ett omåttligt begär av är närmare 25 år yngre än jag själv. Brådmogen och så full med liv.  Jag vet inte om jag ens hade haft en chans för 25år sedan men sannolikheten hade varit större, som det var nu så såg hon mig inte ens. Det var som om hon såg rakt igenom mig. Bara en daddy, stressad med sina barn på stan, om hon ens noterade det.

Tack och lov finns det inte alltför många av dessa extremt sköna flickor, skulle det vara fallet skulle hälften av oss ta livet av oss i ren frustration.

Vilken typ flicka talar jag om? Det kanske kräver ett förtydligande.

Jag tror ni vet vilka flickor jag menar, det är de där oåtkomliga, rena, unga, sköna otroligt vakna och glada flickorna som när de till exempel kommer in i ett rum direkt får allas uppmärksamhet riktade mot sig och som strålar så att alla vill få del av deras glans. Männen vill vara tillsammans med dem och kvinnorna vill vara som dem.

Nu var det inte bättre att hon dessutom klädde sig otroligt sexigt följande modet. I klädd de populära högklackade korta kängorna i vilken hon gick med svarta nylonstrumpor, eller kanske ett något annat material vad vet jag, jag har inte haft chansen att känna efter. Istället för kjol eller byxa hade hon sedan korta shorts i olika material som otroligt sexigt smet åt runt låren visande den där glipan mellan benen som bara unga och slanka eller mycket vältränade flickor har och dessutom följde dessa korta byxor formen på hennes lilla flickstjärt på ett brutalt sexigt vis.

Till detta har hon en taillerad täckjacka inget speciellt men hon bar upp den. Det låter inte varmt och är det sannolikt inte heller men så är det inte så kallt ute heller. Då hon öppnade jackan hade hon ofta bara en tunn vit blus eller något annat som framhävde snarare än dolde de unga saftiga frodiga behag hon hade.

Vad som förvånade mig var att hon rörde sig och agerade som om hon vore fullständigt ovetande att hennes kropp enkom var gjord för hämningslösa förluster i sängen och hur hon påverkade och frustrerade de män som såg henne. Det var just det som var så smärtsamt, det som gjorde att jag led. Jag var lyckligt gift och hade förtjusande barn, det var inte det. Men då jag tittade mig i spegeln med mina 18åriga ögon stirrade en 45årig man tillbaka, vad hade hänt med tiden?

Sådan var hon och jag var så förtvivlat avundsjuk på alla hennes kommande älskare. De som har eller kommer att ha chansen att känna dessa fasta uppnosiga bröst eller låta handen glida upp längs dessa slanka välformade lår och känna den ljuva doften av en oskyldig ännu oknullad liten trång fitta. Eller de som fick chansen att greppa de underbara runda rövkloten och begrava ansiktet mellan dem och doppa tungan i hennes savande brunn.

Vad som gör mitt liv till ett riktigt kval är att flickan eller typen av flicka jag beskriver är grannens dotter, och jag ser henne inte bara ett ögonblick då jag åker förbi med bilen, eller då jag står och väntar i sko affären på att min fru skall ha hittat just det där par skorna som kommer att finna sin viloplats med de övriga hundra par skorna som hon bara måste ha.

Nej, hon är ständigt och jämt är hemma hos oss då hon är vår ”babysitter” och ungarna avgudar henne fullständigt. Hon är 17år och fotomodell skön, och har en lockig blond page som hon oftast satt upp i någon form av kort hästsvans, kanske 175 cm lång. Då hon rör på sig går hon med en gångstil som är så otroligt sexig, inte trippande och inte skridande utan någonting däremellan.

Just nu satt hon på golvet, på knä med den lilla runda sexiga stjärten i vädret, Ja det gjorde ont, och lekte mamma, pappa barn, med flickorna på golvet.  Lisa som den 17 åriga gudinnan heter var Ken eller Olle som mina barn kallade honom.  Jag stod där och tittade och dagdrömde om hur jag stod bakom henne drivande min kuk djupt in i hennes sköte medan hon skrek av vällust. Hon vände sig leende med en mun och läppar som gjorda för att suga kuk och jag kunde som i en dröm se hur min sperma droppade från hennes haka ner över hennes bröst.

– Är det något? frågade hon.
– Din mamma ringde precis, du ska hem och äta… svarade jag.

Hon reste sig upp, sade adjö till barnen och gick leende förbi mig och hem.

Vi hade haft med oss henne på semestern, förra året då hon var 16år. Tre veckor av kval för mig. Även om jag och min fru har sex regelbundet så är det så vanligt. Hennes mening av en perfekt älskare var en som visste precis vad hon ville ha. Som om jag inte visste det. Jag vet vad hon tycker om och det gör vi då, Ingenting annat. Vad jag tycker om, eller att pröva någonting nytt är inte önskat.

Att se denna nymf, denna gudomliga skönhet klädd bara i bikini och ibland inte ens det utan bara i par trosor var ofta för mycket för mig. Dessutom då hon gick klädd bara i Bikini trosa följde den hennes former perfekt och visade var den lilla skåran i hennes oskyldiga lilla bullfitta var och framhävde den lilla flickstjärten oanständigt mycket.

Min fru fick henne att ta på sig bh-n igen då hon menade att ögonen på männen höll på att trilla ur. Jag tänkte ofta där jag låg på stranden att i kväll går många fullständigt frustrerade hem och om de nu sätter på sina fruar har de bara Lisa i tanken. Precis lika frustrerade så som jag var varje kväll.

Jag hade klarat semestern och kommit extremt frustrerad tillbaka till jobbet. Hur förklarar man för någon hur man känner utan att framstå som en snuskgubbe. Min personliga mening är att män som inte har modet att erkänna att dessa unga brådmogna kvinnor är en absolut fröjd för ögat är förljugna hycklare och att de blivit uppfostrade på något sätt som kvävt deras mandom en form av mental kastration. Att vi egentligen alla skulle vilja komma in i deras trosor är ett faktum. Se bara på regeringsmännen i diverse länder, Berlusconi är ett exempel.

Att folk, män tycker det är hemskt, är bara ren avundsjuka och inget annat. Att kvinnor tycker det är hemskt är naturligt då det visar dem att skönhet och ungdom har ett väldigt kort bäst före datum, å andra sidan, äldre kvinnor vill även de ha yngre älskare. Allt annat är hyckleri…

Jag vet inte om jag är en snuskgubbe, mina tankar på vad jag skulle vilja göra med Lisa skiljde sig inte från de tankar diverse 20åriga grabbar hade om henne det är jag till hundra procent övertygad om.

Detta var min smärta, att vara hungrig med maten stående rykande varm på bordet, allt som saknades var gaffeln som behövdes för att hugga in. Jag vet inte om ni anar hur mycket tid som gick åt på att fundera på hur man skulle kunna gå tillväga för att få henne. Att förlora allt, fru och barn kändes inte så hemskt bara hon såg mig, bara hon upptäckte mig som Man och inte som Daddy till de två flickorna som hon babysatt hos.

Jag hade alltid ansträngt mig att vara hjälpsam och visa hur duktig jag var, erbjuda henne hjälp med skolan osv. Ge mig i hennes ögon ett värde, Det hade hittills varit helt ointressant för henne.

Som tur var hon inte där under julen och jag kunde så långsamt fokusera min tankar på annat och nyår kom. Vi hade fest, så hon var där, men vi hade huset fullt med folk så jag såg henne bara ett kort ögonblick och omedelbart var den där smärtan där igen.

Vid ett senare tillfälle hade jag och mina vänner varit ute en runda och var bra i gasen. Runt 3 tiden på morgonen satt jag ensam och aspackad, så som så många andra på bussen hem då Lisa klev på, lika påverkad som jag och slog sig ner bredvid mig. Hon pladdrade på som hon brukade och märkte snart att jag var betydligt fullare än vad hon var.

Då vi klev av spårvagnen, där vi skulle av, fick jag en av dessa otroligt smarta idéer som man bara får då man har minst 3 promille i blodet. Jag tror vi var ensamma då jag förklarade min kärlek till henne och att jag ville lämna min familj för henne och att jag var otroligt kåt på henne. Jag vet inte vad jag sade men det var en massa och det bubblade ur mig i en oavbruten ström. På något sätt var vi plötsligt hemma och hon pussade mig på pannan som för att säga adjö.

– Johan, jag vet allt detta…

Hon vände sig om gick de få stegen hem.

Jag fick upp dörren och spydde i hallen. Resten av den helgen kände jag mig otroligt bakfull, jag visste inte vad jag sagt och jag kände mig rädd att något skulle komma ut. Min fru var måttligt förtjust i att jag var så opasslig, men det innebar att hon kunde gå iväg och jag tog hand om barnen så att vi inte behövde någon babysitter.

Det gick några veckor och Lisa fyllde 18 och vi var bjudna dit. Den egentliga festen med hennes kompisar hade varit kvällen innan och rejält våt. Trots att hon inte sovit något strålade hon som hon brukade. Jag kände mig elektrisk och väldigt spänd då hon och jag hälsade på varandra. Hon log som vanligt och men jag fick känslan att hon inte glömt vad jag sagt i fyllan.

Någonstans under festen gång förkunnade hon att skulle flytta hemifrån.  Jag blev fullständigt chockad, och det kändes som om hon iakttog mig för att se hur jag reagerade. Tack och lov var det inte allt för långt bort hon skulle flytta. Att inte se henne något mer skulle nog vara ännu mer hemsk smärta och något jag verkligen inte ville känna.

Då vi skulle gå, och jag stod med flickorna i tamburen, kom LIsa fram till mig

– Jag tycker att vi behöver prata med varandra, tycker du inte det?
– Jo visst… svarade jag och tänkte att vad i helvete kommer nu.
– Den 19 mars är en måndag, ta ledigt och kom till mig. Jag kommer att ha fått i ordning på min lägenhet tills dess, sa hon innan hon försvann i vimlet av gäster.

Måndagen kom och i stället för att åka till jobbet åkte jag hem till henne, Jag parkerade bilen två kvarter bort och kontrollerade verkligen tre gånger att jag verkligen fick stå där så att jag inte fick någon jävla parkeringsbot. Jag ringde på porttelefonen, smet snabbt in i hissen så att ingen såg mig och åkte upp till sjunde våningen.

Hon väntade i dörren leende och otroligt vacker så som bara hon kunde vara.

– Jag var osäker på om du skulle komma, slå dig ner i soffan.

Lägenheten var fin en trerummare med utsikt över kanalen, Jag hade inte trott att hennes pappa var så tät att hon skulle ha råd med det.

– Gud, va fint du har det, fick jag ur mig
– Tack, jag har sparat alla pengar jag tjänat och när farmor dog fick jag en del så att jag kunde köpa lägenheten här, men den är relativt dyr i drift.
– Okej, vad ville du prata med mig om?

Hon slog sig ner i soffan mittemot och tittade mig i ögonen.

– Jag vet att du menade varje enskilt ord den gången du var så där full, jag har sett dina blickar ända sedan jag var femton så jag vet vad du tycker och tänker. Jag tycker om dig också men som sagt lägenheten är dyr i drift och jag skulle behöva hjälp med amorteringarna och skulle vilja veta om du vill hjälpa mig med det. Naturligtvis skulle jag erbjuda dig en, hm du vet vad jag menar.

Jag satt där, tänkte jävla bitch, det kan inte vara hon som säger det här till mig.

– Sex för hyra?” frågade jag då jag återfått min sans .
– 3000 i månaden närmare bestämt, svarade hon lätt rodnande.

Jag hade trånat nu i snart 3 år och nu satt hon där som ett litet fnask och talade om vad det skulle kosta mig. Det var ingen utpressning utan business.

– Hur ofta?
– Vi gör ett schema som vi båda kommer att vara nöjda med, svarade hon snabbt

Hon hade tänkt på allt, helt iskall. En obehaglig tanke kom i mitt huvud…

– Erbjuder du dina tjänster även för andra?

Hon rodnade.

– Nej det gör jag inte, svarade hon bestämt.

Jag visste inte om hon ljög, och egentligen var det skit samma. Hon gav mig möjligheten att få vara ung igen att få dela hennes liv och känna mig som en ung hingst.

– Okej svarade jag, ge mig kontot… när vill du ha pengarna? svarade jag med en liten uppgiven suck.
– Den 25 varje månad…
– Deal!
– Tack, sade hon rodnande.

Jag satt där och tittade på henne, så då var det gjort, jag hade en älskarinna som jag betalade varje månad. Hon kröp ner från soffan och sjönk ner på knä framför mig och sträckte sitt näpna undersköna ansikte mot mig för vår första kyss. Det var elektriskt och hon smakade och kändes precis som jag drömt. Min tunga letade sig in i hennes mun, hon lät det ske och mötte mig intensivt och våra tungor snurrade om vartannat.

Jag drog henne mot mig och fick av hennes blus som föll i en hög på golvet, hennes Bh följde samma väg och plötsligt kunde jag ta i dessa hårda uppnosiga bröst vars ljusrosa vårtgårdar formligen skrek efter att bli slickade och insugna i min mun. Jag lät dem inte vänta utan blev nästan lite tonårsmässig hårdhänt då jag formligen ville inhalera dem.

Hon jamade av vällust och hade under tiden även hon fått av mig mina kläder på överkroppen. Hon lösgjorde sig och sög och nafsade även hon i mina bröstvårtor medan hon kämpade med mitt bälte som hon bryskt slet upp. Så kände jag hennes händer innanför mina boxer och hörde hur hon viskade…

– Upp med rumpan…

Min kuk spratt ut stående i sin fulla längd på strax över 22 centimeter då mina byxor och kalsonger åkte av. Jag hade alltid lagt värde på att raka den och jag hade varken hår på pungen eller någon annanstans och jag tyckte nog själv att den såg läcker ut, för en kuk.

Hon höjde på ögonbrynen och tittade gillande. Hon ställde sig upp och tog min hand och ledde mig till hennes sängkammare. Där en stor kingsize säng stod med speglar runtomkring och i taket.

– Lägg dig ner och gör det bekvämt för dig, sade hon och ställde sig vid sängkanten och lät sina resterande plagg graciöst falla till golvet.

Hon var som hon stod där om möjligt ännu vackrare. Smal men med betonade höfter, en fullständig plattmage som höjde sig något vid hennes venusberg. Hennes lilla bullfitta kunde man inte se, utan då man såg man henne rakt framifrån så såg man bara en ljuv bar rundning som hänvisade till något underbart. Hennes bröst var av den helt runda sorten som bara väldigt få kvinnor har och som till och med blir ännu vackrare då de får lite häng.

– Nå? sade hon uppfordrande
– Fantastiskt…. svarade jag uppriktigt.

Jag kände det som om jag stod vid himmelrikets portar.

– Du är inte så tokig du heller, svarade hon och log som bara hon kunde le.

Hon kröp ner i sängen och började kyssa mig från huvudet och ner och sträckte ut sin rosa tunga och började slicka min hårlösa pung och skaftet för att sedan formligen sluka min stenhårda kuk djupt. Djupare än min fru någonsin gjort för att sedan återgå att slicka pungen och längre ner närmade sig mitt rövhål. Hennes små händer runkade kukskaftet under tiden.

Jag var nu så kåt.

Jag lyfte runt henne, hon förstod precis vad jag ville och vi låg strax därpå i en sextionia. Jag stirrade andaktsfullt på hennes bedårade lilla helt slätrakade fitta och med en vilja att aldrig glömma detta ögonblick, manade jag mig själv att memorera varje enskild detalj. Då min tunga delade hennes blygd och jag kände hennes ungdomliga rena oskuldfulla smak fylla min mun förföll jag i en mental orgasm.

Jag lyfte henne något och kunde beskåda hennes nu svullna blygdläppar och den erigerade lilla rosa klittan som kommit ut ur sin huva. Hon var så vacker.  Min blick föll på hennes lilla rosett och det var det sötaste jag någonsin sett. Knappnålstor och helt rosa och oanvänd. Jag tror min kuk för första gången blev 5cm längre så kåt var jag.

– Lisa, sätt dig på den…

Hon log, grenslade mig och tog spjärn med en hand mot mitt bröst medan hon med den andra handen förde min hårda saliv kladdiga kuk mot sin savande trånga fittas öppning.  Då jag kände hennes unga blygdläppar omsluta min kuk och hur de krampade för att vidga sig för att låta mig komma in njöt jag obeskrivligt.

Lisa kved, av kåthet, lust och flämtade då hon märkte hur det tog emot. Men långsamt gled jag in i henne och jag visste nu att det här var paradiset. Hon juckade mig långsamt in tryckande sig själv mot kuken och med varje liten stöt kunde jag se hur min kuk försvann längre och längre in i Lisa.

Till slut satt hon på mig, kuken fullständigt begravd i henne. Det verkade ha varit ansträngande för henne för jag kunde skönja ett fåtal små svett pärlor mellan hennes fantastiska bröst. Hon böjde sig fram och vi började kyssas igen medan hon började jucka försiktigt som för att vänja sig vid kukens storlek djupt upp i hennes fitta.  Jag lade händerna på hennes perfekta bak och instruerade henne hur hon skulle röra sig och långsamt kom hon in i min takt.

Hennes njutning ökade från sekund till sekund och hennes gnyende förbyttes snart till lustfyllt kvidande och högljutt stönade. Allt mer bestämde hon själv takten och började allt snabbare att jucka sitt ljuva sköte upp och ner masserande min kuk helt fantastiskt. Hon slöt ögonen och jag märkte hur hon koncentrerade sig på sin egen njutning och höjde sig och sänkte allt snabbare, med ett ansiktes uttryck i fullständig extas, daskande sitt ljuva underliv allt mer frenetiskt mot mig.

Det var så underbart att se hur hon njöt av mig och hur hon hennes kropp pulserade och hur hennes hud blev alldeles röd flammig av upphetsning. Plötsligt stannade hon upp och med ett otroligt sött kvidande ljud sköljde hennes första orgasm tillsammans med mig över henne. Hon avslutade det hela med små juck för att slutligen sjunka ner fullständigt och bli sittande med kuken stående djup inom sig.

Hon slog upp ögonen och jag avgudade henne för den tacksamma blicken hon gav mig då hennes orgasm långsamt klingade av.

Jag var så imponerad av mig själv att jag inte sprutat henne full… kände mig så mycket Man. Jag måste ha strålat av lycka. Hon log…

– Vad är det? frågade hon
– Du anar inte, men jag är just nu i paradiset…
– Inte än men snart så… sade hon och började i stället för att jucka, rotera med underlivet och gnida sig fram och tillbaka om vartannat.

Hennes unga fitta stimulerade ollonet helt brutalt. Hon stirrade mig djupt i ögonen i full förväntan som om hon visste att det hon gjorde var fantastiskt skönt. Jag slöt mina ögon och koncentrerade mig på känslan och med ett förlösande stön kände jag hur min spermastinna pung jorde sig klar att avfyra sin livsgivande last.

– Åhhh… jag kommer snart, pustade jag fram.
– Va sa du? frågade Lisa…
– Jag sa.. jag sprutar snart. Har du skydd?

Hon stannade upp lite som om hon tänkte efter. Plötsligt drog hon sig upp så min kuk åkte ur henne. Hon blev sittande på min mage som för att insupa känslan och våra dofter. Sen gled hon sakta ner över kuken igen. Juckade lite försiktigt.

Hon lade sig igen på mitt bröst, intet sägande. Det fanns inget att säga det var så naturligt. Två människor som njöt av varandra. Hon hade ingen vikt och jag njöt av att ha henne i mina händer att känna henne. Hennes rundningar, unika lena hud, och vilken stjärt. Vilken stjärt! Vilken otrolig jävla stjärt! Jag kunde inte tro det.

Att ha henne liggande på mitt bröst med kuken begravd i henne, hade tre timmar tidigare varit en utopi. Jag kunde inte låta bli att kyssa henne och hon gled ner vid sidan av mig. Det var så där behagligt varmt att man inte behövde någon filt eller täcke. Hon låg bredvid mig sagolikt skön och log.

– Hur länge måste vi vänta?
– Jag vet inte, det beror på, har vi bråttom? fnissade jag tillbaka
– Jag vet inte, har du det?
– Inte en chans, svarade jag bestämt.

Hon log och vred sig på mage, jag kände att jag ville ta i henne. Jag började smeka henne över hela kroppen.  Efter hand koncentrerade sig mina händer mer och mer på hennes runda utsökta stjärt och jag märkte hur hon jamade, spann som en katt och särade låren lite. Jag tog det som invit och kröp in mellan hennes ben, och särade kåt som jag var hennes stjärtklot.

Hon var så vacker att jag begravde mitt ansikte mellan hennes runda skinkor. Hon luktade så gott so friskt och fräscht. Hon fnissade ljuvt till, och jag kände mig otroligt lycklig och lite fånig.  Jag reste mig upp på knä och beskådade hennes lilla stjärt och gjorde något jag aldrig gjort förut, jag började kyssa och slicka hennes stjärt hål och behandla det precis som hennes lilla tonårsfitta.

Hon flämtade till, och pressade kort ihop stjärten för att sedan fullständigt slappna av och njuta av att känna min tunga lirka sig in. Jag fick efter hand in mer än spetsen av min tunga och hennes anal kändes och smakade helt fantastiskt. Jag försökte vidga henne något med min tunga medan hon låg där och med de ljuva låren särade och jamade njutande. Min kuk stod som ett spett och vi visste båda var den ville vara.

Ta det försiktigt med mig, sa hon då hon långsamt kom upp på knä. Jag fortsatte en stund med att bearbeta hennes anal med min tunga något som hon verkade tycka om för hon stönade som om hon snart skulle komma. Jag stod på knä bakom henne, hennes stjärt rund och så liten att den passade i mina två händer. Den rosa lilla stjärthålet var inte större än spetsen på mitt lillfinger och där skulle nu min grova kuk in, och hon ville det.

En lyckokänsla efter den andra steg upp i mig.

– Pressa dig mot mig, sa jag
– Ta det försiktigt bara, viskade hon

Jag hade vätt kuken med så mycket saliv så att den formligen dröp, så att det skulle glida bättre. Jag måttade kuken mot hennes bakre öppning och hon flämtade till då hon märkte hur grov den dock var. Hennes hand greppade tag om den och förde den bestämt mot hennes bakre ingång. Med en öppen förvånad mun tryckte hon sig långsamt mot mitt ollon.

Det var ett skådespel att se hur den lilla öppningen vidgades för att låta mig komma in. Först bara spetsen av mitt ollon, Sedan tog hon spjärn och mitt röda blodfyllda kåta ollon försvann in i henne. Hon tog en liten paus och hennes hud blev sådär upphetsat röd igen. Jag koncentrerade mig att stå helt stilla och låta henne helt bestämma takten, jag ville verkligen inte göra henne illa.
Det enda jag gjorde var att väta kuken om och om igen så att den skulle kunna glida in i henne. Hon återupptog jobbet att påla sig själv med min feta kuk.

Med små juck och gled jag allt djupare in i hennes trånga oknullade anal. Att ha analsex var något förbjudet, skönt. För mig en form av revir markerade då det var krävde ett otroligt förtroende för att vara skönt för båda.  Hon böjde sig framåt så att jag kunde se hennes nu rosa gapande anal som snabbt slöt sig då jag gled ur henne.

– Vänta lite. Jag har något som gör det lättare för dig att komma in…

Hon sträckte sig och öppnade en liten låda och tog fram en liten flaska med glidmedel som hon minutiöst nyttjade och smörjde in min kuk och sitt lilla stjärt hål. Hon ställde sig på knä som hon stått förut och putade med sin sexiga bak.

– Försök nu…

Det gick betydligt lättare och jag juckade mig nu med lätthet in i henne. Jag stod bakom henne med kuken stenhård upp i hennes tarm och kände hur hennes ringmuskel höll ett hårt otroligt skönt tag om min kuk som för att hålla mig kvar där. Jag började nu långsamt att jucka in i henne, andaktsfullt njutande av varje sekund. Det här var nytt för mig. För varje stöt i djupet av hennes stjärt stönade hon med en kåthet i rösten som fick mig att nästan förlora förståndet. Det här var njutning i dess renaste form. Jag fortsatte mina stötar i samma takt och kände hur hennes ringmuskel följde och kramade varje millimeter av min kuk då den gled in och ut ur henne.

Den här känslan ville jag känna resten av mitt liv, men sprutet närmade sig med stormsteg och jag kunde inte annat än att höja tempot något. Från att låtit kuken mjukt glida in och ut ur hennes anal dunkade jag kuken snabbt och kåt i hennes anal. Hennes stön förändrades och hon började ge motjuck som gjorde att jag knullade henne allt mer djuriskt i stjärten. En stöt följde den andra allt hårdare, allt kåtare.

Lisa brölade brunstigt och gav gudomliga motjuck och med ett stön, kände jag hur det drog i hop sig ännu mer i hennes tajta röv och hon fick en orgasm som hela grannskapet måste hört. Hon kastade sig fram och tillbaka och hennes röv kramade min kuk så det nästan gjorde ont.

Hon gled ner på mage i sängen och min kuk åkte ur hennes sköna bak med ett ljudligt plopp. Hennes anal gapade efter mer och slöt sig långsamt.

Jag ville ha mer. Jag ville mer röv. Knulla hennes tajta lilla röv så hon inte kunde sitta på 2 dagar. Min kuk var redo.

Med båda händerna lyfte jag upp henne från sängen. Fick upp henne stående och tryckte försiktigt upp henne mot väggen. Hon stod så att hon hade lite utsikt ut genom fönstret och hon viskade något om att vi kunde bli sedda.

Jag ställde mig bakom henne, tog hennes händer och visade hur hon skulle hålla isär sina skinkor. Hon gick upp på tå och drog isär sina sexiga sittdynor och jag hade fri tillgång till hennes sköna knullröv. Nu skulle hon få…

Långsamt lät jag kuken glida in. Det gick långsamt men det gick mycket lättare efter glidmedlet. Snart var jag inne så jag kunde återuppta mitt sköna rövknull. Stående bakom henne som en brunstig tjur började jag knulla hennes tajta sexiga röv. Herrejävlar så sexig hon var. Min kuk såg brutal ut i hennes lilla gump och synen gjorde mig om möjligt ännu mer kåt.

Jag kastade en snabb blick i en spegel och fick se en lustig syn. En medelålderman som brutalknullar en liten späd flicka i röven. Det enda som sammanfogade oss var min kuk som gick som en pistong i hennes röv.

Jag började närma mig sprut. Jag skulle fylla hennes tajta röv med min varma sats. Min drömtjej skulle äntligen få min sperma.

Jag hann inte tänka mer förrän Lisa fick ännu en ljudlig orgasm. Hon krampade och frustade medan orgasmen red henne. Jag pumpade på som en galning under tiden för att få henne att njuta ännu mer. Lite till så skulle jag spruta.

Lisas orgasm klingade av och hon var märkbart medtagen. Hon släppte sina uppspärrade skinkor och gled ihop framför mig på golvet. Min kuk flög ut och saknaden av hennes röv var påtaglig. Instinktivt började jag smårunka för att inte tappa ståndet. Lisa tittade upp mot mig där hon satt på knä framför mig. Hennes mascara hade runnit lite och hennes hår var i väldig röra. Hon var så sexig och fin.

Hon satte sig på knä och lät sin tunga spela över mitt ollon medan jag runkade. Det var droppen. Min kuk exploderade i en fontän av sperma. Lisas söta ansikte fick ta emot mina hårda varma strålar och hon log och försökte fånga dem med sin tunga. Jag runkade ut min sperma över henne och frustade som en älg medan Lisa leende tog emot allt i sitt ansikte.

Där satt hon. Nersprutad. Nyknullad i fittta och röv. Min dröm… och nu min hora. Det var ju det hon var nu. En hora som tog betalt för att bli knullad. Jag brydde mig inte. Jag hade ju knullat henne…

Lisa reste sig med sperman rinnande längs kinder och hals. Hennes sexiga läppar var dränkta med min varma säd. Hon böjde sig fram och gav mig en kyss. Jag hann inte stoppa henne. Hennes läppar mötte mina och hennes tuna var snabbt på plats i min mun. Hon smakade sperma och kuk. Min sperma och min kuk. Det var jävligt häftigt.

Vi la oss på sängen, hon kröp in i mina armar och vi kysstes och hon föll lycklig till sömns. Jag somnade också till. Då jag vaknade var klockan redan halv sex på kvällen, Lisa låg fortfarande i mina armar och jag måste hem.

– Gå inte än… var allt Lisa sade då jag lösgjorde mig och gick in duschen för att göra mig färdig.

Det finns inga Kommentarer än

Skriv en kommentar

Föregående Inlägg

Jag är en äktenskapsbrytare

Nästa Inlägg

Brott lönar sig inte... eller?