Hetero / Straight

Grannen mitt emot

Från fönstret i mitt sovrum kan jag se många spännande saker. Där jag bor på sjätte våningen kan jag se rakt in i lägenheterna i huset på andra sidan gatan, och genom åren har jag sett saker jag inte trodde var möjliga.

Tack vare min kraftiga kikare kan jag få en intim inblick i andra människors liv, och det är alltid lika spännande att bänka sig framför fönstret på kvällarna. Diskretion är A och O om man vill bli en bra fönstertit­tare, men genom åren har jag lärt mig hur jag ska göra för att inte upptäckas. Och det har det varit värt.

Jag vet inte hur många gånger jag sett människorna i huset bredvid knulla varandra sönder och samman, men det har alltid varit lika spännande – och upphetsande.

Framförallt första gången jag såg en kvinna bli knullad framför mina ögon.

Jag kommer ihåg det som om det vore igår. Jag hade observerat mina ovetande grannar i en dryg vecka, suttit vid mitt fönster varje kväll och sett allting från middagar till tv-titttande. Hittills hade ingen haft sex, men eftersom det var den främsta anledningen till att jag överhuvudta­get började titta hoppades jag givetvis att jag skulle få se någonting spännande inom sinom tid.

På fjärde våningen bodde en ung mörkhyad kvinna med afrikanskt ursprung. Hon hade nästan aldrig persiennerna neddragna, och därför fick jag fri insyn i hennes liv näs­tan varje dag. Från min utsiktspunkt såg jag hennes sov­rum och hennes vardagsrum, och att hon nästan alltid gick omkring naken hemma gjorde inte saken sämre heller. Hon var väldigt kort, med stora, vackra bröst som skump­ade lite lätt när hon gick omkring och pulade i sin lägenhet.

Hennes hår var stort och burrigt, och mellan benen var hon helt rakad. Jag hade sett det första gången genom min kikare en kväll när hon låg i sin säng och körde upp en enorm dildo i sin härliga fitta. Jag hade fått stånd direkt när jag såg hur hon körde upp dildon snabbt och rytmiskt i sitt blöta hål och när hon bytte till en annan dildo som också kunde ta henne i analen samtidigt var jag tvungen att dra av mig byxorna. Kuken stod som ett spett redan och det räckte med 10 drag oh hennes show innan sperman exploderade ut över golvet i stora pölar samtidigt som hon vred sig i orgasmens vågor.

Jag var inte kär i henne, jag var bara otroligt kåt på hen­ne. Varje kväll tittade jag in i hennes privatliv med förhoppningen om att se mer av hennes sexuella äventyr. Hela hennes lägenhet var som hämtad ur en porrfilm, med alla möjliga fetischbilder hängande på väggarna, alla möj­liga leksaker och tillbehör spridda över lägenheten och ofta hårdporr på hennes storbilds-TV i vardagsrummet.

Jag hade runkat till hennes lesbiska äventyr med en eller flera tjejer, runkat till hennes olika omgångar med leksa­ker, och runkat till hennes kåta blick när hon tittade på porrfilm i sitt vardagsrum. Men jag hade fortfarande inte sett henne bli knullad av en man, och efter ett tag började jag befara att hon var lesbisk.

Men som tur var behövde jag snart inte oroa mig mer.

En kväll då hon låg på alla fyra på sin vita soffa och gjor­de sitt bästa med att föra in en analplugg och jag som van­ligt satt och runkade min stenhårda kuk, hände någonting fantastiskt. När hon fört in nästan hela analpluggen måste det har ringt på dörren för hon ställde sig plötsligt upp och gick långsamt iväg. När hon kom tillbaka till vardags­rummet hade hon två unga män med sig, båda vita och i 20-årsåldern. De kände varandra väl verkade det som, för de slog sig ner i soffan med henne mellan sig, pratade och skrattade gott utan tecken på nervositet. Det var ganska uppenbart att det vankades trekant, och det dröjde inte länge förrän männen satt nakna i soffan och hon med en enorm kuk i varje hand. Hon runkade dem lite lätt, och kastade sugna blickar på de båda lila ollonen.

Så ställde hon sig upp, vände sig om och gick ner på knä.

Männen satte sig närmare varandra och hon började suga av dem i tur och ordning. Trots att deras kukar var enorma fick hon in förvånansvärt mycket och när männen lutade huvudet tillbaka syntes det att hennes kuksugarkunskaper var till belåtenhet. Medan hon runkade av den ene sög hon in den andra kuken, fladdrade med tungan över ollonet, och slickade hela pungen.
Då och då bytte hon kuk, men efter ett tag kände hon att hon behövde bli ordentligt uppfylld. Därför ställde hon sig på knäna i soffan, lade armarna på nackstödet, och puta­de med skinkorna.

Den ene av männen ställde sig snabbt upp och började pumpa henne bakifrån, medan den andre ställde sig upp i soffan för mer avsugning.

Den stående mannen stod med magen mot mig, så tyvärr kunde jag inte se hennes kåta läppar om hans kuk men det gjorde inte så mycket. Åsynen av hennes burriga huvud som sänkte sig upp och ner över den stora kuken var tillräckligt för att jag skulle börja runka som en tokig. Mannen som knullade henne bakifrån tryckte då och då in analpluggen när den var på väg ut.

Kvinnan sög som besatt och ibland tog hon ut kuken ur sin mun och daskade den mot sina kinder, mot läpparna och även mot sin nacke. Det såg under­ligt ut, eftersom jag aldrig sett något liknande men det var lika upphetsande som det var förvånande. Den blöta kuken gjorde att hennes nacke också blev blöt och mann­en som tog henne bakifrån smorde in hennes nacke med en härliga blandningen av saliv och försats.

Männen bytte plats, och trekanten fortsatte i oförmin­skad styrka. Den andra mannen som knullade henne baki­från daskade henne hårt på skinkorna och när han gjorde det förvreds hennes ansikte i kåta grimaser och hon skrek ut sin njutning.

Efter ett tag drog hon ut analpluggen, tvingade ner mannen hon precis sugit av på soffan och satte sig på hans kuk med ryggen mot hans bröst. Hennes anal, som vid det här laget var väldigt uttänjd, slukade enkelt hans kuk och hon började rida honom som en galning. Den andre mannen ställde sig över henne, särade hennes ben genom att ta tag om hennes vrister och tryckte in sin kuk i hen­nes fitta.

Jag höll på att dö av kåtslag, och det gjorde hon också.

Hon skrek rakt ut med slutna ögon, och eftersom både hennes och mitt fönster var lite öppna tyckte jag mig kun­na uppfatta hennes skrik. Jag fortsatte runka frenetiskt och det blev lite svårt att hålla kikaren stilla när min andra hand arbetade snabbt upp och ner.

De båda männen knullade hennes två hål djupt och grundligt och hon kastade huvudet fram och tillbaka och skrek oavbrutet. Hennes händer vilade på brösten och hon nöp i de stora bröstvårtorna så de stod rakt ut.

Jag började andas tungt och djupt, och undrade hur lång tid det egentligen skulle ta innan männen sprutade sin sperma över henne. Jag ville komma samtidigt som dem nämligen.

Efter kanske fem minuter slutade de plötsligt knulla henne. Hon tog båda i händerna, ledde ut dem mitt på var­dagsrumsgolvet och försvann in i sitt rum. Männen stod kvar med bultande kukar och tittade lite förläget på var­andra men de behövde inte vänta länge. Snart kom hon tillbaka med dildon hon använt första gången jag tittade på henne i hennes säng.

Den bakre änden av dildon var försedd med en sugpropp och hon tryckte ordentligt fast den på golvet. De två plast­kukarna stod rakt upp och hon sjönk sakta ned på dem så båda hennes hål fylldes igen. Hon började gunga upp och ner, kastade bak huvudet, och tog tag i de två männens kukar igen. Hon runkade dem, sög dem, slickade deras pungar, bet dem i låren och tog båda ollonen i munnen samtidigt, allt i ett försök att få dem att komma.

Jag kände att min orgasm var nära och att döma av männens ansiktsuttryck där de stod med skakiga ben och händerna på sina höfter kände de likadant. Kvinnan red hela tiden sin dildo intensivt, hennes båda hål var helt fyllda, och ibland öppnade hon munnen och retade dem båda med sin utsträckta tunga.

Så var det äntligen dags för männen att spruta. De tog tag i sina kukar och började runka ut sin sperma över hennes ansikte och gapande mun. Mannen till höger om henne sprutade först och stråle efter stråle av sperma sköljde över henne som hon gapade villigt.

Strax därefter kom den andre mannen och hennes vackert bruna ansikte och överkropp var snart täckta med vita streck. Varm kuksås som draperade hennes vackra ansikte. Hon sög in båda ollonen i munnen och slickade i sig så mycket hon kunde.

Jag sprutade strax efter den sista mannen och i min fantasi stod jag där och sprutade ner hela hennes kåta ansikte och mun med ännu mer sperma. I verkligeheten  tokrunkade jag min kuk och kände satsen komma. Stråle efter stråle sprutade ut och ner på mitt golv, och hela min överkropp ska­kade.

När jag och de två männen var klara reste sig kvinnan upp och satte sig utmattad i soffan med de två männen på varsin sida. Jag sjönk tillbaka på stolen, flämtade tillfredsställt och lät kikaren falla ner i knäet.

När jag satt där och pustade ut reste sig kvinnan, tog med sig de två männen, och ställde sig i fönstret och vin­kade glatt åt mig. Hon pekade på mig med sitt långfinger, vände på handen, och började vinka dit mig med fingret.

Jag satte mig upp, nickade febrilt med huvudet och försvann ut genom min lägenhetsdörr så fort jag fått på mina byxor.

Det finns inga Kommentarer än

Skriv en kommentar

Föregående Inlägg

Ankis styvson (Del 3)

Nästa Inlägg

Ankis Styvson (del 4)