Gruppsex

Grabbkväll med Angelica

Det här utspelade sig en hyffsat vanlig kväll när jag var hemma hos min kompis Lars tillsammans med tre andra polare.

Vi drack en del öl och satt och snackade, det blev en hel del prat om tjejer och efter ett tag undrade Lars om vi inte ville kolla på en ny film han köpt. Det visade sig att det var en porrfilm. Det blev en något pinsam stämning till en början men när filmen gått ett tag började nog alla bli lite upphetsade.

– Nu skulle vi haft en tjej här, sa Danne plötsligt.
– Synd att inte Angelica är hemma, log jag mot Lasse.

Angelica är hans tjej och en mycket snygg tjej med långt mörkt hår, en härligt vältränad häck och härligt stora bröst.

Lasse bara garvade och sa att Angelica tyvärr var bortrest i arbetet. Bara ett par minuter efter detta öppnades dörren och en kvinnlig röst ropade.

– Hallå… jag är hemma…
– Men va fan… Det är Angelica, sa Lasse. Vad gör hon hemma nu?

Han gick iväg och vi andra började leta efter fjärrkontrollen till videon men hittade den inte. Vi hörde från hallen Angelica säga att hon blivit färdig tidigare med sitt arbete och hon undrade vad vi gjorde. Lasse mumlade lite om att några kompisar drack öl men Angelica kunde nog inte undgå att höra ljuden från TV:n.

Hon kom in i rummet och tiden stannade en stund. Hon hade på sig en kort svart kjol och en tight top som verkligen framhävde hennes bröst. Hennes långa snygga nylonklädda ben avslutades i ett par stilettklackade pumps. Wow. Vi killar klädde verkligen av Angelica med våra blickar när hon kom in. Där satt vi med fåniga leenden och en porrfilm som rullade på TV:n…

Angelica blev generad och tyckte det var pinsamt och var på väg att gå ut igen men Lars frågade om hon inte ville kolla lite på filmen tillsammans med oss killar. Angelica sneglade på tv:n där en blondin red en kille samtidigt som en annan kille knullade hennes röv bakifrån medan en tredje körde sin kuk ut och in i blondinens mun. Bredvid stod tre killar som runkade sina kukar och kollade på. Längs blondinens ansikte och bröst rann det sperma så det verkade som de hållit på ett tag.

– Nej jag tror inte det, sa Angelica och kollade bort från TV:n. Jag ska gå och lägga mig, men låt inte mig störa, sa hon och började gå mot sovrummet

Lars gick ifatt henne och ledde henne mot soffan.

– Sätt dig nu med oss och kolla på filmen, sa han och tryckte ner henne i soffan mellan mig och Danne.

Angelica reste på sig men Danne drog tillbaks henne igen.

– Gör nu som Lars säger och sitt här med oss, sa jag till Angelica.

I filmen hade de nu bytt ställning och blondinen låg på rygg med en kuk i baken, en i musen samtidigt som hon i turordning sög tre av de andra killarnas kukar.

– Kolla vad hon får kuk… vad säger du om det, sa Lars.

Angelica svarade inte men hon tittade fascinerat på TV:n och hur blondinens ansikte blev nedsprutat när de tre killarna tömde sina stora kukar i henne ansikte. Det flödade sperma över den lilla flickan och hon gapade girigt efter mer.

– Där kan man snacka om att få munnen full, sa Danne.
– Har ni kollat länge på filmen, frågade Angelica och jag tror alla blev lite överraskade. Jag kan tänka mig att ni har hårda kukar nu, eller hur?
– Vad säger du?” frågade Lars, överraskad över Angelicas plötsliga förändring.
– Ja, ni har väl säkert snackat om att ni skulle vilja ha en tjej här…
– Eh jovisst” svarade en kille som heter Göran.
– Nå, duger jag då” frågade Angelica och reste sig upp och gick och ställde sig framför TV:n.

Vi andra kollade på Lars som mest såg förvånad ut.

– Vad menar du Angelica, frågade Lars.
– Jag undrar om jag duger, ni är väl sugna på att knulla och spruta… svarade hon och började samtidigt strippa.

Först åkte hennes top av och sedan hennes kjol Där stod hon nu i bara bh, stringtrosor och svarta stay-ups. Också skorna såklart…

– Ta fram era kukar nu så jag får se vad ni har att bjuda på.

Vi killar tittade på Lars för att se vad han tyckte om situationen och han såg först ut att säga något men knäppte sedan bara upp byxorna och drog fram sin kuk som var rejält hård.

Vi andra följde efter och strax satt vi alla fem med byxorna nere vid knäna och svajande stenhårda kukar.

– Sådär ja, sa Angelica. Nu börjar det likna något, får jag se er runka era kukar nu…

Vid det här laget var nog vi alla riktigt kåta, först av filmen och sedan av Angelicas striptease, så alla började runka på Angelicas begäran.

Angelica tittade på oss och hennes blickar drog sig mest till Toms kuk och även vi killar kollade för han hade verkligen en jättekuk. Angelica gick fram till Tom och ställde sig på knä framför honom och började suga hans kuk, som hon knappt fick in i munnen. Lars tog av Angelica trosorna och började slicka hennes renvaxade genomblöt fitta. Det gjorde att hon började stöna högt och tappade lite av koncentrationen på Tomas kuk.

Lars tunga for över hennes blygdläppar och han sög duktigt in hennes klitta när han kom åt. Angelica skruvade på sig och kom plötsligt i en rungande orgasm.

– Knulla mig nu, stönade Angelica när hennes orgams lagt sig.

Lars ställde sig på knä bakom och körde in sin kuk i Angelicas fitta. Vi fyra andra hade nu ställt oss på knä i soffan framför Angelicas ansikte så hon hade fyra kukar att suga på.

– Danne, nu ska du knulla mig, sa Angelica.

Danne bytte mer än gärna plats med Lars som la sig under Angelica och slickade hennes fitta som gjorde att Angelica snart kom i ytterligare  en härlig orgasm. Även jag började närma mig orgasm så jag tog tag i Angelicas huvud och knullade hennes mun lite brutalt innan jag slet ut kuken och sprutade i Angelicas söta ansikte. Min kuk exploderade. Kåtheten efter filmen och Angelicas kåta dans och uppförande hade fyllt pungen rejält.

Tom måste ha gillat vad han såg för plötsligt frustade han till och höll sin kuk helt stilla. Ollonet svullnade och sperman forsade ute över Angelicas bröst. Det plaskade ljudligt när satsen träffade hennes bröst och det rann ymnigt ner över hennes bh och ner över magen.

Lars, Danne och Göran som fortfarande hade hårda kukar satt sig i soffan och Angelica grenslade Göran som satt i mitten och började rida honom. Samtidigt runkade hon de båda andras kukar.

– Nu vill jag ha kuk i baken, sa Angelica. Jag vill att ni knullar alla mina hål.

Lars var på väg att resa sig men avbröts av Angelica.

– Inte du , jag vill att Danne knullar min bak.

Danne var inte sen att ställa sig bakom Angelica och med hjälp av hennes fittsafter och saliv var hans kuk snart inne i Angelicas trånga stjärt.

– Åh vad härligt, jag älskar dubbelmackor, skrek Angelica medan Danne och Göran knullade henne med sina kukar.

Lars stod på knä i soffan och knullade hennes mun. Angelica sög honom så att han sprutade en rejäl sats med sperma rakt i hennes mun. Hon svalde en del men mycket rann nerför hennes haka. Jag och Tom som stått och tittat på började återigen bli ”redo” och vi runkade våra kukar, vilket även Angelica märkte.

– Nu ska ni två knulla mig i fittan och i baken, och utan att vänta på svar sa hon åt mig att lägga mig i soffan.

Jag gjorde som hon sa och hon satte sig med ryggen emot mig och förde in min kuk i sin stjärt, och började rida mig. Hon lutade sig sedan bakåt och sa åt Tom att knulla henne i fittan. Tomas ställde sig på knä och körde in sin kuk i hennes fitta. Danne och Göran stod bredvid och runkade men Angelica var inte nöjd med det.

– Kom hit med era kukar och ge mig er sperma, stönade hon.

De gjorde som hon sa och ställde sig bredvid henne och runkade frenetiskt. Snart sprutade de sin sperma i hennes mun och över hennes bröst. Samtidigt som Tom knullade hennes fitta masserade han Angelicas klitoris med sina fingrar vilket gjorde att hon började skrika osammanhängande och skaka i ännu en orgasm.

Tom drog sig ur Angelica som föll av mig. Min kuk flög ur hennes röv med ett plopp. Hon låg på soffan fortfarande tagen av sin orgasm. Jag och Tom stod över henne och runkade våra svullna kukar. Så kom vi. Nästan samtidigt.

Våra kukar sprutadei kaskader över hennes ansikte och bröst. Toms hästkuk var som en brandslang. Det bara pumpade och pumpade.

Angelicas ansikte var nu helt täckt med sperma och det rann nerför hennes hals och över hennes bröst och hon stönade med sperma rinnande från munnen

– Lars, jag vill suga din kuk och känna få smaka din sperma som avslutning.

Lars ställde sig framför Angelica som satt i soffan och hon började suga hans kuk med vår sperma rinnande i ansiktet och ner över brösten. Angelica sög och runkade Lars kuk våldsamt så snart började Lars stöna

– Nu sprutar jag.

Angelica fortsatte suga medan Lars sperma sprutade i hennes mun. När han var klar satt hon på knä på golvet. Hon glänste av sperma.

– Vilken underbar överraskning… tack, sa hon

1 Kommentera

  1. 6 februari, 2021 at 00:08 —

    Hoppsan en lite kåt brud

Skriv en kommentar

Föregående Inlägg

Kompisrunk till polarens fru

Nästa Inlägg

Skidresan