Hetero / Straight

Glasståndet

Tom kände hur svetten lackade samtidigt som han spanade ut över stranden från sin glasskiosk.

Nu var det sommar och som traditionen bjöd hade Tom hyrt, svart kan tilläggas, en glasskiosk vid en populär badstrand i Höllviken. Detta hade Tom gjort flera år i rad, vilket uppskattades av badgästerna som ofta var i stort behov av glass de varma sommardagarna och även för den delen uppskattades av Tom då han hade ypperliga möjligheter att girigt spana på alla lättklädda badgäster.

Tom hade det första året hyrt glasskiosken vitt, men då alla skatter med mera gjort att vinsten inte blev i närheten av vad det blev då allt var svart, till Toms besvikelse då han en regnig vårdag räknat lite på det, var valet lätt. Sedan dess hade Tom hyrt kiosken svart och även köpt in allting svart, vilket gjorde att man vissa perioder under sommaren kunde få glass med kyrilliska bokstäver på pappret, men som kompensation för detta, ett antal kronor billigare än någon annanstans. Detta gillade badgästerna mycket, och Tom tjänade en rätt så grov hacka tack vare detta.

Toms största anledning till att sälja glass på sommarmånaderna var först och främst att han tjänade en hel del pengar på det, men jämsides med detta var det även alla lättklädda badgäster. Tom hade alltid gillat unga tjejer med härligt fasta och uppnosiga bröst, de runda och klämvänliga skinkorna, allt som på detta stället bara gömdes under en tunn tygbit. För Tom var således att tillbringa sin tid på stranden, där det naturligtvis var mycket av denna vara, rena himmelriket.

Men Tom gillade inte bara unga tjejer. Tom hade inga problem om chansen erbjöds att sätta tänderna i någon frustrerad mamma som bara längtade efter att få en hård påle i sig. Tom var kan man säga en allätare, med mycket stor aptit för sex.

Hur såg då Tom ut? Tom var som sagt 35 år gammal och hade förstås inte en kropp som en 19-åring längre, men såg bra ut. Tom var 195 cm lång, med kortklippt brunt hår och isblå ögon. Rent kroppsligt hade Tom alltid sett bra ut, och hade inte haft några större viktproblem, trots hans stillasittande arbete.

I övrigt var Tom ganska muskulös och damerna tittade ofta på hans armmuskler, vilket Tom såklart gillade. När det gällde hans ädlare delar, så var Tom sedan länge ständigt renrakad. Han ogillade skarpt känslan av sitt eget kroppshår, och då han inte tyckte att rakning var tillfredställande, så hade han letat upp en salong som utförde manlig brasiliansk vaxning, dit Tom numera hade en stående tid en gång i månaden.

Den medelålders kvinnan som utförde vaxningen första gången, och sedan dess alltid bokade in Tom hos sig, hade blivit mycket imponerad av Toms grova 24 centimeters kuk, då han släppte lös den framför henne och det hade blivit tradition sedan dess att hon alltid avslutade behandlingen med en avrunkning.

Toms kuk var således relativt lång, men även förhållandevis grov och med stora ytliga blodkärl som löpte längs med kuken och som toppen på isberget var Toms ollon i förhållande till kuken ovanligt stort och grovt vilket ofta verkade gå hem hos de som fick äran att smaka på det.

Nu stod i varje fall Tom i sin glasskiosk och krängde glass för glatta livet. Himlen var klarblå och temperaturen sträckte sig upp till 24 grader vilket gjorde att det var rejäl omsättning på kunderna.

Tom var, på grund av värmen, enbart iklädd i ett par korta badshorts som gjorde att om man tittade noga så kunde man urskilja hans lem. Flertalet personer kom fram och köpte glass, vilket inte gjorde att Tom svettades mindre. Som tur var drog de eldrivna kylboxarna i kiosken ner temperaturen något vilket gjorde att det ändå blev uthärdligt.

Då kunderna tillfälligt sinade spanade Tom ut från luckan, och mållåste snart på två underbart solbruna exemplar av det kvinnliga könet som var på väg fram emot kiosken. Båda var blonda och ganska lika varandra vilket gjorde att Tom misstänkte att det var mor och dotter. Den äldre av dem hade axellångt blont hår, en svart axelbandsbikini med tillhörande skarpt skuren trosa som smet åt över venusberget. Hon såg mycket bra ut, även om brösten som Tom snabbt uppskattade till en D-kupa hade börjat hänga lite.

Tom uppskattade henne till ca 45-50 år. Den yngre kopian hade något längre hår som också var blont och såg ut att vara i 15-års åldern. Hon var mycket slank, men det som stod ut var hennes fina och fasta bröst som redan såg ut att ha blivit en stabil C-kupa. Hon var klädd i en svart bikini utan axelband, vilket gjorde att bikinin var tvungen att sitta åt ganska hårt och således skar i hennes tonårsbröst, vilket inte såg helt oattraktivt ut. Till detta hade hon en något för liten neonrosa trosa som var knuten på höfterna i små rosetter, och när hon kort vände sig om kunde man se lite av hennes rumpklyfta.

Tom kände hur munnen vattnades när han såg dem båda, och tänkte både en och två sexuella tankar om dem, samtidigt som han studerade dem uppifrån och ner, allt medan de makligt gick fram emot honom.

–  Hej, vi skulle vilja ha lite glass, sa mamman och tittade på Tom.
– Jajamän lite gott att suga på i värmen är aldrig fel, sa Tom med ett leende och sög in de båda med blicken.

Dottern tittade på Tom och gav honom en trött och något irriterade blick. “Jaha, där rök den chansen .”, tänkte Tom snabbt innan han såg att mamman sprack upp i ett leende.

– Ja, det måste man ju ha när det är så varmt, sa hon samtidigt som hon drog ett finger förstrött över det svarta bh-bandet på vänstra bröstet.

“Uj, uj, uj!”, tänkte Tom och insåg att han kanske hade en liten chans på mamman i varje fall.

Dottern beställde snabbt en Daimstrut och så fort hon fått glassen vände hon på klacken och gick därifrån medan Tom diskret tittade på hennes bakdel.

– Hon är inte lovlig än, men det är jag, sa mamman till Toms förvåning, som trodde han varit diskret, samtidigt som mamman tittade glupskt in i Toms ögon.

”Den blicken känner man igen.”, tänkte Tom och som kände hur det började röra på sig i hans nedre regioner.

– Vill damen kanske komma in och titta på våra speciella glassorter som vi har här inne? sa Tom med sin allra mest sammetslena röst och gjorde en gest mot det inre rummet som var skyddat mot insyn från utsidan.
– Det vill damen hemskt gärna! sa mamman med överdrivet spelad glädje och log mot Tom och visade hela övre tandraden.

Mamman gick snabbt runt och in genom dörren på baksidan som ledde in i det bakre rummet. Tom dröjde sig kvar lite och tittade ut så att ingen lagt märke till det hela, och satte sedan upp skylten ”Strax tillbaka.”, och gick sedan in i det bakre rummet med.

Där inne stod mamman och väntade.

– Jaha, vad skulle damen vilja ha då? sa Tom roat.
– Jag tror jag skulle vilja ha något gott att suga på, sa mamman med märkbart upphetsad röst, och tittade stort på bulan som tydligt avtecknade sig under Toms shorts samtidigt som hon fuktade läpparna med tungan.
– Ja, det är bara att ta för sig… sa Tom glatt och drog i shortsen så att ollonet ramlade ut vid vänster ben.

Mamman tittade häpet på det stora och grova blålila ollonet, som Tom visade upp i all sin prakt.

– Oj då, det var mig en rejäl en… sa mamman och ställde sig framför Tom och började försiktigt föra fingrarna upp och ner längs kukskaftet och växlade med att krama tag om kuken, som växte mer och mer för varje sekund.

Toms kuk stod snart rakt ut från kroppen i all sin prakt medan mamman fortsatte sin sköna massage av den. Tom kunde nu inte längre låta bli mamman, utan började med hårdhänta tag massera hennes bröst utan på bikinin. Han kände hur fylliga de var och upptäckte snart, till sin förtjusning att mamman hade en piercing i ena bröstvårtan. Tom förde strax därefter bikinin åt sidorna och blottade mammans stora bröst som även utan fullt stöd av bikinin fortfarande var otroligt attraktiva.

– Nä, vad tror damen om att suga lite nu då? sa Tom samtidigt som han kände hur försatsen långsamt pumpade ut över hans ollon.
– Ja, man blir ju inte så lite sugen på det i varje fall, sa mamman roat och satte sig ner på knä, fortfarande med brösten i det fria, vilket gjorde att Tom fick en gudomlig utsikt där han stod och blickade ner på henne.

Mamman började långsamt slicka ollonet, och sög till slut in ollonet i munnen.

– Gud vad stor den är, flämtade mamman då hon i en andhämtningspaus inte hade Toms kuk i munnen.

Tom märkte till sin besvikelse att hon inte lyckades få in mer än hälften av hans ådriga kuk i munnen, så medan han rullade hennes bröstvårtor mellan fingrarna och drog lite försiktigt i piercingen samtidigt som mamman slickade runt hans stora blålila ollon, bestämde Tom sig för att det fick vara nog med mammans försiktiga hantering av hans svullna kuk. Tom tog resolut tag i mammans blonda hårkalufs i nacken, vilket fick henne att tillfälligt stanna upp med behandlingen av hans kuk och flämta till, samtidigt som han med andra handen tog tag om sin grova påle.

– Så, nu ska damen ta och gapa stort, så ska Tom visa hur han vill bli sugen, sa Tom bestämt och utan protester så gapade mamman och strax efter det så förde Tom in sin grova kuk i mammans mun samtidigt som han bestämt tryckte hennes huvud ner över sin helrakade kuk med andra handen.

Tom tryckte hennes huvud så långt ner över kuken han kunde, vilket inte var mer än knappt hälften innan hennes svalg satte stopp för hans stora ollon. Detta fick mamman att sätta sina händer på hans lår för att hålla emot. Tom höll kvar kuken där ett tag och då han kände att trycket på hans lår från mammans händer hårdnade, drog han ut kuken och runkade kuken framför hennes ansikte samtidigt som han höll kvar med andra handen om hennes hår. Mamman flämtade till och hämtade andan, medan det sakta droppade ner salivsträngar från Toms kuk och mammans mun på hennes stora fylliga bröst. Tom älskade det han såg, och märkte att mamman inte hade något emot hans något hårdare tag. Han daskade sitt tunga ollon mot hennes näsa och kinder och gned ut sin försats i hennes ansikte. Därefter stoppade Tom in kuken igen och fortsatte att munknulla henne bryskt, och emellanåt drog han ut kuken och runkade den framför hennes ansikte medan hon fick hämta andan.

I en av pauserna stannade Tom upp och tittade ner på mamman som hade fått alldeles rosiga kinder och de stora tunga brösten som var alldeles nerkladdade av saliv. Tom kände hur porrig situationen var, och kände att det var enormt upphetsande att veta att flertalet personer gick förbi på utsidan helt ovetandes om att han samtidigt munknullande det här fina exemplaret av en mamma grovt. Tom höll fortfarande kvar mamman i hårgreppet med kuken dinglandes framför ansiktet på henne, och sträckte sig snabbt efter sin digitalkamera och tog ett snabbt kort på mamman som hade brösten framme och som alldeles nersölade av saliv samt sin egna kuk framför ansiktet på henne.

Bilden blev klockren tyckte Tom. Mamman skulle precis till att protestera, då Tom snabbt stoppade hennes mun full med kuk igen, vilket fick henne att tänka på annat.

– Endast för privat bruk, lovar, ljög Tom snabbt och tänkte på alla de kort han lagt ut på nätet på sig själv och andra i sexuella positioner, visserligen maskade, men ändå.

Tom fortsatte att munknulla mamman en stund, men lyckades inte få ner sitt ollon i svalget på henne, vilket gjorde att hon tyvärr inte lyckades ta mer än knappt halva hans ådriga påle. Tom kände att det var dags att prova något annat.

– Så, nu ska fröken få prova på kuk i ett av sina andra hål, sa Tom och drog ut sin kuk ur munnen på mamman, drog upp henne på fötter och vände runt henne så att hennes överkropp hamnade med magen neråt på det bord Tom hade i sitt bakre rum. Tom särade bryskt på mammans ben.

– O ja, knulla mig med den stora kuken, viskade hon

Det var precis vad Tom tänkte göra och smekte snabbt mammans skrev bakifrån utanpå trosan. Mamman stönade högt av detta. Tom kände att hon var väldigt fuktig, och flyttade snabbt trosan åt sidan och märkte att mamman hade renrakat fittan, den lilla slynan. Tom nosade kort med ollonet på mammans hål, och drog snabbt ollonet upp och ner i skåran ett par gånger. Tom hade inga planer på att ta det speciellt lugnt med mamman som verkade uppskatta lite hårdare tag. Tom placerade sedan sin stora kuk mellan hennes våta fittläppar och tryckte hårt in kuken så långt det gick.

Mamman stönade högt av både smärta och njutningen, men Tom märkte att hon gillade det. Han stötte hårt men långsamt in sin kuk i henne medan hon höll sig krampaktigt fast i bordet. Tom kände att hon inte var vidare trång, vilket ju kanske inte var så konstigt då hon fött minst ett barn. Tom gav henne prövande ett par snabba smiskningar på skinkorna, vilket fick henne bara att stöna högre. Han vände sedan sin uppmärksamhet mot hennes stora härliga bröst igen, allt medan han fortsatte att knulla henne hårt.

Tom smekte, klämde och drog i hennes bröst och kände hur kåtheten steg allt mer. Tom fångade snabbt upp mammans armar och låste fast dem bakom hennes rygg med sin ena hand, medan han njöt av kontrollen och hennes maktlöshet samtidigt som han stötte sin grova kuk hårdare in i henne. Tom tog snabbt upp kameran igen, och utan att mamman märkte det knäppte han av några bilder som visade hur hans kuk formligen tvingade sig in mellan hennes svullna fittläppar.

Tom la ifrån sig kameran och fortsatte knulla mamman fast i lite snabbare tempo. Tom såg då mammans svagt mörka rövhål som blickade upp mot honom. Han placerade snabbt sin tumme mot hålet och kände hur hon ryckte till, men snabbt slappnade av och lät hans tumme passera ringmuskeln. Mamman stönade högre och högre medan Tom knullade hennes fitta med sin stora kuk och hennes rövhål med tummen. Tom kände att hon inte hade långt kvar och helt plötsligt kände han hur hennes fitta krampade kring hans kuk och hon flämtade hur sig ”Jag kommer!”. Sedan började hon skaka och Tom fortsatte att knulla hennes fitta allt medan hennes orgasm fortsatte.

När orgasmen ebbat ut slet Tom ut kuken och drog återigen runt mamman på knä och riktade sin stora svullna kuk mot hennes härligt svettiga och salivindränkta ansikte. Mamman såg något medtagen ut och reagerade inte nämnvärt då Tom med ena handen runkade sin kuk snabbare framför henne, och med andra handen tog kameran igen och knäppte några bilder.

Tom brukade alltid spruta mycket, och så även denna gång. Tom kände hur orgasmen kom och sprutade stora kaskader över mammans ansikte samtidigt som han fortsatte att ta bilder. Tom misstänkte att det skulle bli riktigt bra bilder som mycket väl skulle platsa i hans arkiv. Kuken pumpade ut långa tjocka strålar med varm sperma och mammans ansikte rann av hans sats. Det rann längs halsen och ner över hennes underbart sexiga bröst. Kuken ryckte och hoppade av den sköna utlösningen och Tom smårunkade ut de sista skvättande strålarna.

Mamman tittade häpet ner på sina nedsprutade bröst och log sedan porrigt upp mot kameran.

– Så jävla porrigt med sperma. Det var precis vad jag behövde, sa mamman och skrattade till.

Tom svarade att om hon blev mer sugen någon gång så var det bara att komma förbi igen. Mamman nickade och sa att hon absolut skulle göra det. Hon fångade sedan upp sperman med sina händer och smetade ut det så gott det gick över de stora brösten, rättade till bh:n och trosorna.

– Nä, nu får det nog bli ett bad.

Sedan gick hon ut genom bakdörren och gav Tom en slängkyss. Tom stoppade snabbt in kuken i shortsen igen, och vandrade ut till glassluckan och såg att flera personer väntade på att få beställa.

Tom öppnade luckan och började betjäna dem, medan han såg hur mamman snabbt sprang ner till vattnet, hoppade i och tvättade av sig sperman. En bit därifrån låg mammans dotter och solade samtidigt som hon slängde sura blickar mot mamman och Toms glasskiosk. Tom undrade stilla om dottern hade fattat något, men hade inte tid att tänka mer på det då han blev tvungen att koncentrera sig på sina kunder.

Föregående Inlägg

Joggingrunda med Lotta

Nästa Inlägg

Affärskvinnans hemlighet