Hetero / Straight

Giftasnerver

Det var en knapp halvtimme kvar till dess att vigseln skulle börja. Jag hade ställt frågan nästan ett år tidigare, och vi hade varit ihop nästan fyra år. Trots det hade min nervositet bara ökat ju närmare bröllopet nuet kom. Jag visste varken in eller ut längre. Hade jag verkligen valt rätt? Skulle jag verkligen bara vara med en tjej för resten av livet? Måste vi skaffa barn nu direkt?

Alla dessa frågor och många fler for som pingpongbollar i mitt huvud. Jag klarade knappt av att hålla en enkel tanke i fokus en längre stund. Min bestman, Lars, hade redan gift sig för ett par år sedan och han roade sig givetvis hjärtligt på min bekostnad. Han retades och kallade mig kamratliga öknamn så fort han fick chansen. Vi stod i ett av kyrkans rum och väntade på att alla gästerna skulle ta sig in och sätta sig i kyrkan. Det var bara Lars och jag i rummet, som inte alls var särskilt stort.

Nu såg han lite bekymrad ut när han tittade på mig. Jag framstod nog inte som särskilt cool vid det laget. Jag kunde känna hur små svettpärlor letades sig ned längs tinningarna. Den tajta skjortan och den breda, krulliga slipsen (som jag inte för allt världen kunde komma ihåg vad den kallades) runt min hals höll på att strypa mig. Jag började dra i slipsen och försökte smått desperat knäppa upp den översta knappen på skjortan.

– Martin, sa Lars oroligt.

Jag svarade inte, fortfarande upptagen med att försöka knäppa upp knappen. Den förbannade jävla knappen. Den skulle bara upp om det så var det sista… Plopp! Knappen for förbi Lars huvud just som han tog ett steg närmare.

– Ta det lugnt Martin, sa Lars med en orolig men bestämd ton.

Jag lät armarna falla till sidorna och fokuserade på att andas. Knappjävel, knappjävel, knappjävel. Lars lade händerna på mina axlar och mötte min blick. Jag kände hur en tår letade sig fram och försökte desperat att hålla tillbaka den.

– Det är lugnt, försäkrade Lars. Alla känner så här. Jag var likadan. Det är ju därför du har mig.

Lars fortsatte att tala lugnande med mig. Det hjälpte, även om det inte gjorde mig helt lugn så lyckades jag i alla fall hålla mig från att börja gråta. Istället började jag så smått att skaka okontrollerat. Lars gav mig ytterligare en bekymrad min innan föste mig bak till en liten soffa,, som utgjorde en av rummets fyra möbler. I övrigt fanns där en enkel stol framför ett litet skrivbord som såg antikt ut, och nån sorts garderob.

– Sätt dig ned och ta det lugnt en stund, sa Lars och tryckte mjukt ned mig i soffan. Slappna av. Jag vet precis vad du behöver.
– Vaddå, lyckades jag få ur mig i ett ynkligt tonfall.
– Samma sak som jag behövde precis innan jag skulle gifta mig. Ja, inte riktigt så här precis, precis innan, men några dagar innan i alla fall.
– Vaddå, upprepade jag, nu smått nyfiken på vad som kunde göra saken bättre – vad som kunde stilla min nervositet.
– Stanna här, jag ska bara fixa en grej, sa Lars upprymd och försvann sen ut ut rummet innan jag hann säga något mer.

Jag tror inte att någonsin känt mig så ensam och övergiven som då. Samtidigt fylldes kyrkan med människor som var där enbart för min och min blivande frus skull. Jag visste varken vad jag skulle tänka eller känna. Jag kände mig verkligen bara vilsen och ensam just då.

Efter någon minut öppnades dörren på nytt och Amanda, en av min frus två brudtärnor, klev in. Amanda är en kort, kurvig tjej som min fru kände sedan högstadiet. Hon hade en tajt, ljusgrön klänning och högklackade, färgmatchade skor. Lars och Amanda hade lärt känna varandra ganska bra genom mig och min blivande fru, så jag var inte direkt förvånad över att se henne. Däremot var jag lite besviken på Lars som hade lämpad över sin uppgift på någon annan. Hon gav mig en bekymrad min hon med.

– Wow, det är värre än vad jag trodde, sa hon.

Amanda vände sig mot dörren igen och jag trodde att hon skulle överge mig, precis som Lars hade gjort. Istället hörde jag hur hon vred om nyckel i det gamla låset och därmed stängde ute resten av världen. Hon vände sig åter mot mig och jag blev jätteglad att hon stannade och inte lämnade mig ensam igen. Med några få raska steg klev hon fram till mig. Jag satt lätt framåtlutad med armbågarna på knäna. Jag tittade upp på henne och hon mötte bekymrat min blick. Men så log hon plötsligt, och hennes leende värmde mig mer än jag kunde ana. Hon satte sig på huk framför mig och greppade mjukt mina handleder.

– Jag ska få dig att slappna av, vännen, sa hon med mjuk röst. Luta dig tillbaka.

Jag gjorde som hon sa och hon flyttade sina händer till mina knän istället.

– Låt armarna ligga på sidan, fortsatte hon och jag lydde. Luta huvudet bakåt och blunda. Tänk bara på att andas.

Jag försökte göra som Amanda sa men det var väldigt svårt att slappna av. Hon började försiktigt smeka ovanpå mina ben fram och tillbaka. Det var väldigt sensuellt och jag kände hur jag genast slappnade av en aning. Men bara en aning.

– Larsa var precis likadan när han skulle gifta sig, sa hon med ett lätt skratt. Han var bara ute i lite mer god tid.
– Jaha, sa jag tankspritt.
– Sch, hyssjade hon mig genast. Du får inte prata. Bara slappna av.

Hon smekte allt längre upp längs mina ben och det hade en tydligt avslappnande effekt på mig. Jag lyckades slappna av i nacken en aning och jag sjönk ned lite i soffan för att kunna luta huvudet bakåt mot ryggstödet.

– Bra, sa Amanda med mjuk röst. Jättebra.

Hon fortsatte smeka mig på benen, allt längre upp. En del av mig oroade sig för vad hon tänkte göra, men den starkaste känslan var ändå hur skönt och avslappnande det var.

– Slappna av, upprepade hon. Jag ska göra det riktigt skönt för dig, och få dig att slappna av totalt.

Med de orden letade sig hennes händer försiktigt upp till mitt skrev och hon masserade det mjukt genom det tunna tyget i byxorna. Jag suckade djupt, och nu ville jag verkligen veta vad hon tänkte göra med mig. Hon drog försiktigt ned min gylf och det blev uppenbart för mig att hon tänkte lirka fram min halvslaka lem.

– Larsa fick precis samma behandling när han skulle gifta sig, och hans nervositet försvann direkt, intygade Amanda. Tro mig, det här kommer gå jättebra.

Jag kände hur två av hennes fingrar letade sig in igenom gylfen och vidare över kalsongerna för att hitta hålet i dem. Snart hittade hon det och fingrarna var plötsligt virade kring min lem, som sakta växte. Utan problem fick hon ut den ur både kalsonger och byxor, och den tittade fram med sitt enda öga fäst på henne. Hon började sakta runka mig i med mjuka rörelser. Mina tankar började skingras och ersättas av en enda, hur fantastiskt skönt Amanda gjorde det för mig. Min stånd tog fart och snart hade det uppnått sina fulla storlek.

– Mmm, stönade Amanda lågt . Vilken stor och fin kuk du har.

Jag suckade djupt till svar och ansträngde mig för att inte titta ned på vad hon gjorde. Men jag kunde känna hur hon ökade takten och runkade mig allt mer intensivt. Jag kunde inte låta bli att stöna rakt ut.

– Sch, sa Amanda mjukt. Vi vill inte att nån hör oss.

Hon drog ned på takten litegrann, för att visa att hon menade allvar. Hon lade den andra handen på min mage och jag hörde hur hon rörde lite på sig mellan mina ben.

– Slappna av, upprepade hon återigen och för varje gång hon sa det verkade jag kunna slappna av lite mer. Tänk inte på något, bara slappna av.
Hon runkade mig mjukt och smekte samtidigt med den andra handen över min mage. Jag suckade och slappnade av ytterligare en aning. Nervositeten släppte allt mer.

– Nu tänker jag suga din härliga kuk, sa Amanda med mjuk, sexig röst.

Jag blev tvungen att samla mina tankar en aning för att tänka efter om jag vekrligen hört rätt.

– Du får bara luta dig tillbaka och njuta, fortsatte hon. Fokusera på känslan av skönt det är och bry dig inte om nånting annat. Du får inte säga ett ord eller röra en fena, bara slappna av.

Med de orden lutade hon sig framåt och kysste mitt ollon. Jag stönade lågt och mina tankar samlade sig för att fokusera på hur skönt hon gjorde det för mig. Jag kände hur trycket på min mage ökade en aning när hon använde den handen för att hålla balansen. Hon fortsatte att runka mig mjukt i stadig takt med den andra handen kring mitt skaft samtidigt som hennes tunga smekte över mitt ollon mellan hennes läppar.

När Amanda stönade lågt kring mitt ollon svarade jag genast med ett eget, lågt stön. Hennes läppar var helt otroligt sköna och hon kompletterade dem med sin fantastiskt härliga tunga. Snart hade hon fuktat min stake ordentligt och hon började arbeta sig ned med läpparna kring mitt skaft i takt med att hon runkade mig. När hon nådde ned till sin hand med läpparna lät hon dem följas åt, upp och ned längs mitt skaft. Hennes tunga fortsatte att spela över mitt ollon och jag var så kåt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.

Till min plötsliga förtvivlan insåg jag att jag var på väg att spruta. Jag hade inte hunnit varna Amanda, ens om jag hade velat. Jag hann dra in ett djupt andetag just innan den första vita vågen sköljde över Amandas tunga. Till min stora njutning fortsatte hon bara med sin sköna behandling, fast i ett långsammare tempo. Hennes läppar lämnade aldrig mitt skaft för ett ögonblick och jag förstod att hon svalde ned våg efter våg av min utlösning. Hela min kropp vibrerade av orgasmen. Först när den avtog lyckades jag slappna av någorlunda igen. Min nervositet var som bortblåst.

När Amanda var säker på att hon fått i sig hela min utlösning lämnade hennes läppar min fortfarande hårda kuk. Hon andades djupt ett par gånger och kramade mjukt min stake. Jag satt fortfarande tillbakalutad och blundade.

– Du var verkligen spänd, sa hon lågt. Kuken sprutade som en gejser men den är fortfarande stenhård. Jag får börja om igen… Tömma den rejält

Amanda reste sig och drog upp sin korta klänning över rumpan. Jag hann skymta hennes vita stayups innan hon resolut drog ner sina lika vita trosor och kastade iväg dem med ena foten. Lika snabbt snurrade hon runt och placerade sin bak rakt över min hårda kuk. Den nosade snabbt upp hennes redan blöta renrakade fitthål och gled långsam men bestämt in i henne.

– Åhhhh så jävla stor och skön… Flämtade Amanda när hon började rida min kuk.

Jag smekte henne över ryggen och fram över hennes bröst. Fick tag i en bröstvårta och masserade den försiktigt. Amanda stönade högre och högre. Hennes fitta var trång och underbart skön. Den sög sig fast i min hårda kuk och Amanda visste precis hur hon skulle använda sina fittmuskler. Lika plötsligt som hon börjat knulla mig, lika plötsligt kom hon i en intensiv orgasm. Hon skakade och stönade ut sin sköna långa orgasm medan min kuk satt fast i hennes mjölkande fitta.

– Amanda, jag tror jag sprutar snart… om du inte vill ha det i dig bör du flytta dig. Fick jag fram lite tyst

Amanda flög av kuken med ett ljudligt slörp. Hon gick ned på knä igen framför mig och fick tag i kuken. Jag kände hur Amanda återigen sög in min kuk i munnen. Jag var själv förvånad över hur hård jag fortfarande var efter min förra orgasm. Jag hade inte slaknat nämnvärt, och det lilla ersattes snabbt av kåt hårdhet när Amandas tunga vispade skönt runt mitt ollon igen. Jag stönade lågt och njöt av hennes behandling. Amanda svarade med att stöna i ett utdraget mummel kring min stake. Hon fuktade mig ordentligt innan hon formade två ringar kring mitt skaft med tummen och pekfingret från vardera handen. Hon roterade händerna i tummens riktning på vägen ned längs skaftet, och åt andra hålllet på vägen upp. Samtidigt arbetade hon med läpparna i samma tempo, upp och ned kring kanten på mitt ollon. Det var det skönaste jag någonsin varit med om.

Hon jobbade hårt med sörplande mun kring min kuk och jag var helt i extas. Jag hade inte en tanke på en enda av de många frågor jag ställt mig själv inför bröllopet. Det enda jag kunde tänka på var hur otroligt skönt det kändes när Amanda sög min kuk. Jag ville inget hellre än att spruta i hennes sugande mun igen. Efter ytterligare någon minuts härlig avsugning började jag känna de säkra tecknen på att jag skulle komma igen. Min pung drog ihop sig och kuken växte ytterligare ett snäpp. Jag var inte säker på att Amanda kände hur jag närmade mig, men om hon gjorde det så visade hon inget. Hon fortsatte febrilt att runka och suga mig till det sexiga, sörplande ljudet hennes våta läppar orsakade kring min sprutfärdiga kuk.

Utan pardon skickade Amanda mig över gränsen in i orgasmens värld ytterligare en gång. Jag spände ofrivilligt mina skinkor och släppte iväg min mest intensiva utlösning någonsin. Jag var helt från mina sinnen när Amanda på nytt mjölkade min sprutande kuk i sin mun. Hon drog ned på runktakten för att hålla jämn takt med vågorna i min utlösning. Hennes mun var spänd runt kanten på mitt ollon och hon retade undersidan av det med sin tunga. Min orgasm varade längre än jag kan komma ihåg att den någonsin gjort tidigare, och för ett kort ögonblick trodde jag nästan att den skulle vara för evigt.

Men det gjorde den inte. Den här gången slaknade jag nästan omedelbart och Amanda fick suga lite extra hårt för att inte missa de sista små vågorna av min utlösning. Hon kramade och mjölkade mig med ena handen, fortfarande med ollonet i munnen. När mitt stånd försvunnit helt och endast min slappa lem återstod, var hon säker på att jag var helt tömd och hon släppte försiktigt ut mig ur sin mun.

Vi andades tungt bägge två en stund, för att hämta oss. Jag var till min stora lycka totalt avslappnad och all min nervositet, som bara ökat ju närmare bröllopet jag kom, var som bortblåst. Jag kände hur Amanda försiktigt lirkade tillbaka min lem innanför byxor och kalsonger och sedan drog upp min gylf. Plötsligt började klockorna i kyrkan ringa och jag öppnade ögonen för att möta Amandas blick. Hon stod på knä mellan mina ben, men reste genast på sig och höll fram sin ena hand mot mig.

– Kom nu, sa hon med ett leende. Du ska gifta dig nu.

Föregående Inlägg

Min första svarta

Nästa Inlägg

Elin och Sofia