HS / BS

Första gången som utnyttjad slyna

Jag hade äntligen tagit steget med Jokke för nån dag sen, blivit knullad på riktigt. Det var hur häftigt som helst.

Dock hade jag fler drömmar och nu var det bara att köra, när jag ändå var på “andra sidan”. Jag har länge fantiserat om att bli utnyttjad som den slyna som jag tror jag är. Är gärna naken och utlämnad…

Den här gången kom jag till Micke som hittat mig på QX. Med bankande puls stod jag bakom dörren och ringde på, lätt skakande i kroppen t o m. Micke öppnade och var mycket trevlig. Han såg min nervositet så jag fick en whisky för att slappna av lite mer.

Jag rakar mig alltid tre gånger i veckan så är alltid ganska slät. Dagen till ära hade vi dock bestämt att jag direkt går in och rakar mig med hyvel över hela kroppen och sen duschar före. Under tiden funderade jag lite på vad som skulle hända, jag visste inget, förutom att jag är en riktigt slyna när jag kommer ut från duschen.

Jag kom ut helt slät och naken, Micke mötte mig direkt, nu var han mycket mer bestämd. Trädde på mig en kukring och drog med mig till sitt stora sovrum, ställde mig på knä i sängen och band genast fast mig på knä. Nu började jag nästan ångra mig men kunde inte längre göra nåt. Jag såg hur han tog fram olja och tog i handen. Oj, tänkte jag, här blir det råknulla mig på en gång. Men inte, han började smeka och runka min kuk och ollon..wooow, han var helt fantastisk på det.

Jag kände hur jag bokstavligt blev mjölkad då jag var på knä och han bakifrån som behandlade mig. Det var så häftigt att jag snabbt kände hur min sperma redan närmade sig. Trodde Micke skulle sluta men icke, han mjölkade mig bara mer, till slut sprutade jag en enorm sats och märkte att han nu hade ett glas som han fyllde med min sperma. Pustande var jag lite överraskad att han bara skruvade av mig sperman så där. Nå, det är han som är Master, jag är bara hans slyna tänkte jag. Oj, så rätt jag skulle få men det visste jag ju inte än.

Micke tog sedan bara fram en hästsvans som han doppade i spermaglaset och smorde in omsorgsfullt. Så var han tydligen färdig och sakta kände jag hur han tryckte in dildon i röven på mig.
Jag kände hans ena hand lyfta mitt ansikte uppåt och så hällde han min egen sperma över ansiktet på mig, noga med att nästan inget gick till spillo smorde han rikligt in överallt. Nu kände jag mig verkligen som en slyna. Det var dock inget, plötsligt vände han en dataskärm som stod en bit bort mot mig. Snacka om förvåning när jag såg mig själv på skärmen. Han var uppkopplad på cam4.com och hade camen nånstans riktad mot mig. Där stod jag på knä, ordentligt fastbunden naken och utlämnad med en hästsvans i röven och fullt med sperma i ansiktet, som verkligen syntes bra.

Så klart blev jag orolig direkt, hur många som känner mig ser mig precis nu men kände också att det är ingen idé, det är redan för sent. Då ser jag att min Master chattar direkt med några som tittar och plötsligt fastnar mina ögon på en fråga,

“När kommer de andra killarna?”
“Alldeles strax”, svarar Micke.

Han berättar då att han på QX hittat ett par andra killar som gärna är med och knullar slynan, mig alltså. Han har alltså valt ut fler som ska vara med och göra mig till en riktigt slyna. Då öppnas dörren och in kommer tre killar ser jag. De klär direkt av sig nakna och jag ser att de tar på sig nån liten mask. Den är så dom inte blir igenkända i camen. Hmm, den lyxen hade inte jag möjlighet att välja.

Jag ser i chatrutan att flera vill se mig knullas ordentligt nu. En av killarna som steg in nyss kommer så till mig, redan med ståkuk, slår den på mina skinkor och drar ollonet efter mina lår. Så känner jag hur hästsvansen dras ut och direkt känner jag en stor salivloska på mina skinkor, så killens ollon som smetar ut och söker sig mot mitt rövhål. Ollonet stannar till lite men sedan är jag plötsligt uppfylld igen, nu av en ordentligt kåt kuk. Först knullar han mig sakta men ganska fort övergår det till ett ordentligt knull och han grymtar att det är så skönt med en slyna som mig.

Lite under stötarna ser jag mitt ansikte hur jag från att ha lite ont gått till att faktiskt njuta av behandlingen. Så hör jag och känner den sista spurten mot hans sperma. Såå sprutar han all sin sperma långt in i mig och nästan skriker rakt ut. De andra killarna jublar och jag är verkligen påsatt. Sakta drar han ut sin slaknande kuk och jag ser att en massa sperma följer med den ut, camen håller Micke och ger närbild på en fyllt rövhål.

Jag känner direkt nästa kille som utan pardon bara tränger in i mig och återigen ser jag mig själv bli ordentligt uppknullad i cam. Naken, utlämnad, fastbunden, sperma i ansiktet, allt hinner jag tänka på men på nåt sätt vill jag ändå ha mer. Alla har ju ändå hunnit se mig så det spelar ingen roll längre.

Kille nummer två är också snabb och där på knä blir jag ännu en gång uppfylld av skön flödande sperma in i mig. Jag tittar upp och ser min röv i närbild med rinnande sperma igen.

Då, och så klart, Micke, Master, har ju själv fått välja på QX och naturligtvis har tredje killen en riktigt stor XL ståkuk som ska inta mig nu. Jag ser hans jättekuk i camen och blir lite rädd, hur ska det här gå. Så känner jag ollonet mot öppningen och hör hur alla flinar. Påhejad börjar han så bara i lugn fart men utan uppehåll bara att trycka in kuken i mig. Jag ser mig i camen med förvridet ansikte men så, äntligen, känner jag hans midja mot mina skinkor. Nu är hela kuken alltså inne i mig. Då kommer nästa rädsla, jag inser att strax knullar han mig med det monstret. Inget kan jag göra åt det heller, Master filmar och killarna hejar, slynan blir knullad. Till slut känner jag hur det onda ger med sig och där och då inser jag att nu är jag inknullad. Fastbunden, naken, uppvisad för allmänheten på cam, gruppknullad, av flera killar är jag nu officiellt en riktig bögslyna!

Så hör jag killen med jättekuken äntligen börjar nästan skrika och känner farten öka innan jag för tredje gången blir uppfylld av kåt sperma i röven. Han låter kuken vara kvar i mig ett tag och när den sjunker ihop lite känner jag att den nog varit för stor för mig. Så drar han ut den och jag står där på knä och ser i chatrutan alla som jublar över alla knull som de fått se. Då ser jag att Micke skriver in att finalen kommer nu, just ja, han har själv inte knullat mig än.

Killarna släpper lös mig från rep och bojor med lägger mig på rygg och håller fast mina armar lite ovanför mig och ena benet hålls ner vid vristen. Det andra benet tar så Micke tag i och lite på sida tränger han helt enkelt bara in i röven på mig för att knulla av sig. Efter all sperma är det ganska halt och jag känner direkt hur bra han knullar mig, fantastiskt. Då märker jag plötsligt att min egen kuk står som ett spett, har inte ens hunnit tänka på det tidigare.

De tre killarna ser jag runka ordentligt igen och märker att dom snart kommer att spruta igen. Jag ser jättekuken i killens hand nu och fattar inte hur jag kunnat ta emot den. Snabbt hinner jag se mig själv hållas ner och bli knullad och märker att jag själv kommer att spruta snart. Micke ökar takten i min röv nu och greppar tag och runkar min kuk samtidigt.

Då känner jag plötsligt nånting över ansiktet på mig, det är första killen som sprutar sperma över mig i massor. Nästan direkt efter kommer nästa kille med sin sperma över mitt ansikte och bröst, samtidigt som jag hör Micke grymta nåt och sprutar all sin sperma in i mig. Då kommer jag själv i en jättesats igen, sperman flödar över magen bröstet och når halsen på mig. Så den tredje killen som även han fullkomligt spolar sperma över mitt ansikte.

Jag ligger där på rygg, naken, nyknullad och med massor av sperma i mig och över mig, ser mig själv så på skärmen och undrar hur många som känner mig som sett mig förvandlas till en bögslyna. Det var så häftigt och framför allt så skönt att jag inte kan känna mig ens lite skamsen. Master slår av sändningen men lovar att visa upp mig igen.

Efter ett tag pustandes är de inbjudna killarna på väg. Jag ligger kvar helt slut med all härlig sperma överallt. Vet att eftersom Micke, Master, bara sprutat en gång, så kommer han helt säkert att knulla mig ett par gånger till under kvällen, så bäst att förbli naken och redo, slyna som jag nu är.

Fantiserat om det men kunde aldrig drömma om att det var ännu häftigare, skönare i verkligheten.

Föregående Inlägg

Inte lesbisk men...

Nästa Inlägg

Underbara Mulliga Marie