Hetero / Straight

Flickvännens syster

Jag tänkte berätta om en verklig händelse som inträffade för några år sedan när min tjejs syster var på besök hos oss i Stockholm. Jag var 30 då och min tjej är tre år yngre, så hennes storasyster råkar vara född samma år som jag. Min tjej är riktigt läcker och sexig och hennes syster går förstås inte heller av för hackor.

Sanna, som hon heter är lite längre och lite större än sin lillasyster Linda, men hon är absolut inte överviktig. Snarare handlar det om en lite mer tilltagen rumpa och lite större bröst. Hennes ben är lika välsvarvade som Lindas, men något längre, vilket aldrig är fel. Medan min tjej Linda är blond, så är hennes syster brunett och har också lite mörkare färgton i huden, särskilt under sommarhalvåret, som när hon var på besök den här gången.

Missuppfatta mig inte nu, jag tycker Linda är fantastiskt sexig på alla sätt och vis och skulle inte vilja byta bort henne för allt i världen. Men ibland hände det ändå att min blick fångade Sannas ben, hennes stjärt i en tajt kjol eller fylliga byst i en urringad tröja och i all tysthet fick mig att undra om jag trots allt hade valt rätt syster.

Kvällen jag tänker berätta om hade hon både urringad tröja och en väldigt tajt och kort kjol. Jag gjorde mitt bästa för att hålla blicken borta från hennes kropp, i varje fall så länge någon såg. Vi åt tidig middag eftersom Linda skulle iväg på en kvällskurs i drejning inne i stan. Hon skulle inte vara tillbaka förrän halv elva-elva någon gång. Jag hade jobbat och skulle ta det lugnt och Sanna var också trött i benen efter att ha sprungit på muséer hela dagen och tänkte stanna inne och kanske kolla på en film eller något.

När Linda sagt hej då och gett sig iväg till tunnelbanan säger jag till Sanna att hon kan kolla igenom våra dvd-filmer i hyllan och se om hon hittar något hon gillar.

– Själv ska jag kolla lite mejl och så, men börja du utan mig om du hittar nåt intressant. Jag har troligen redan sett det, sade jag.

Jag bytte om till joggingbrallor och en t-shirt i vårt sovrum och gick sedan in och satte mig framför datorn i arbetsrummet, där Sanna sov på en utdragssoffa under sitt besök. På bädden låg ett par spetstrosor som tillfälligt fångade min uppmärksamhet. Jag fäste mig inte mer vid det, utan satte mig och kollade mina mejl och slösurfade lite ett tag, då jag plötsligt hör ett harklande från den öppna dörren snett bakom mig. Jag vänder mig om och ser Sanna stå där med tre dvd-fodral i handen, med framsidorna vända mot mig.

Alla tre är porrfilmer.

– Vad är det här som jag hittade i en låda i bokhyllan? Det du tar till när Linda inte levererar som förväntat, eller?

Med hastigt uppblossande kinder svarar jag:

– Nej, eller ja, jo, ibland… men faktum är att hon också tänder på porr. Vi brukar titta på dem tillsammans.

Sanna ser inte helt övertygad ut, vänder fodralen med deras minst sagt lättklädda damer mot sig, tar sedan det översta och håller upp det mot mig igen.

– Verkligen? Skulle hon tända på det här?

Det är en film på temat gruppsexorgier i överklassmiljö, en sån där fransk kvalitetsprodukt, full med sexiga underkläder och snygga kroppar.

– Det där är faktiskt hennes favorit, säger jag helt sanningsenligt.
– Jaså? Orgier? Är det sant?
– Ja! Man skulle kunna tro att hon som tjej skulle gilla mjukare grejor, men hon vill ha riktig hårdporr.

Sanna tystnar, vänder på fodralet och tittar på knullbilderna på fodralets baksida. Sen säger hon:

– Detta har hon aldrig sagt nåt om till mig…
– Det kanske inte är så konstigt… men du kan ju fråga henne själv om du inte tror mig.
– Mmm… det är bara det att jag aldrig själv kollat på porr. Det känns svårt att tro att hon gör det.
– Va? Aldrig? Inte ens på nätet? ifrågasätter jag.

Sanna tittar upp och möter min blick.

– Nej… jag antar att jag föredrar att fantisera själv när det behövs, eller bara göra det, svarar hon och vänder blicken ned mot fodralet igen.
– Fast min erfarenhet är att många tjejer faktiskt tycker att porr är upphetsande, även om det förstås är rätt kvinnoförnedrande ibland… Om du är nyfiken så är det lugnt om du vill kolla på en film. Jag bryr mig inte, säger jag utan att tänka så mycket på det.

Hon är tyst en kort stund, men säger sedan med ett skratt:

– Nej, jag hittar nog en riktig film istället.
– Ja, ja, du gör som du vill. Jag ska fixa lite mer grejer på datorn, men kolla på vad du vill.

Sanna går tillbaka till vardagsrummet och det är inte förrän en stund efteråt som jag inser hur konstigt det var att hon konfronterat mig med filmerna istället för att bara låta dem ligga och låtsas som ingenting. Skulle inte det ha varit det naturliga? Var hon ute efter nåt? Men, nej, det var ju Lindas syrra. Det var otänkbart att hon ville hitta på något med mig. Hon har nog bara ett öppet sinne och var orädd, tänker jag. Jag fortsätter lugnt att slösurfa lite, men efter ytterligare en liten stund hör jag stönande ljud ifrån vardagsrummet. Aha, tänker jag, hon kunde inte motstå ändå, hon var tvungen att titta på p-filmen! Undrar om hon uppskattar den, trots allt?

Min nyfikenhet tar över och jag smyger ljudlöst upp från min stol och ut i den mörka hallen och spanar in i vardagsrummet. Där jag står i dunklet ser Sanna mig inte, men jag har full översyn över hörnsoffan hon ligger i. Hennes blick är klistrad vid tv-skärmen, varifrån både kvinnliga och manliga njutningsstön hörs. Jag måste le när jag ser att hon fört ned ena handen mellan benen, dragit upp sin korta kjol och stoppat in handen för att smeka sig. Så, hon var helt ointresserad, va?

Jag fnissar nästan till där i hallen, men vill inte att hon ska skämmas för mig. Det är ju rätt coolt att hon tänder på filmen. Kanske till och med hon vill ”göra det”, så som hon sade att hon föredrar, tänker jag lömskt. Då inser jag att hon inte har några trosor på sig. Det var säkert dem som låg på bäddsoffan. Hon verkade ju nästan ha planerat allt från början. Var det någon konstig invit till mig? Hon visste ju att jag skulle använda datorn i hennes rum. Men i nästa sekund sorterar jag bort den tanken och försöker minnas vem hon är.

Jag smyger tillbaka till datorn, men är nu ändå nyfiken på att se hur Sanna skulle reagera på att jag kommer på henne mitt i porrtittandet. Jag vill dock inte smyga på henne, utan denna gång ser jag till att resa mig ljudligt och tända ljuset när jag går ut i hallen. När jag kommer in i vardagsrummet har hon fått upp handen och dragit ned kjolen igen, men filmen är fortfarande på.

– Aha, nyfikenheten blev för stark ändå? säger jag medan jag går fram till soffan och vänder mig mot tv:n.

Där står en supersexig tjej på alla fyra på golvet. Hon har svarta nätstrumpor med strumpebandshållare och bli påsatt bakifrån av en naken muskulös kille som håller hårt tag om hennes höfter. Samtidigt slickar hon en tjej som sitter i skinnsoffan framför henne med benen brett isär. Bilden zoomar ut och man ser att tjejen i soffan i sin tur suger av en kille som står på knä i soffan med uppknäppt gylf. I bakgrunden är fler människor involverade i liknande ställningar.

Sanna säger ingenting till svar, så jag frågar henne:

– Nå, vad tycker du då? Är det nåt att ha?
– Mmm, kvinnoförnedrande ibland, som du sa, men jag kan inte förneka att jag blir lite upphetsad.

Hon ser att jag står och tvekar lite om hon vill ha mig där över huvud taget, eller bara fortsätta titta ifred, så hon säger:

– Sätt dig ner om du vill. Det stör inte mig att du är här.
– Okej, svarar jag och slår mig ner bredvid henne i soffan.

Hon ligger i soffhörnet och samtidigt som jag tittar på det som händer på skärmen kan jag spana in hennes läckra ben lite i smyg. Jag är som sagt van vid att titta på porrfilm med min tjej som en del av förspelet så den här situationen får mig verkligen kåt. Jag får tillämpa stor självdisciplin för att inte börja smeka Sanna – eller i alla fall mig själv.

Också Sanna verkar hålla tillbaka. Jag noterar hur hon låtit handen halka ner lite diskret mellan benen. Jag ser ingen rörelse, men kan svära på att hon på något sätt smeker sig själv. Själv känner jag hur blodet börjar rinna till och kuken svälla. Först utan att det syns, men med boxershorts och joggingbrallor på är det bara en tidsfråga innan det sker.

När kameran panorerar vidare till en annan grupp i den stora salen där orgien pågår på filmen är det kört. Nu ser man över axeln på en kille som sitter på en stol med tre tjejer på knä framför sig, en blondin, en brunett och en rödhårig. De hjälps åt att suga och slicka hans kuk och pung. Detta är en verklig favoritfantasi för mig och de här tjejerna är så läckra och gör ett så bra jobb att min kuk sväller ordentligt och det börjar puta betänkligt i joggingbrallorna. När den rödhåriga tjejen suger in ollonet i munnen samtidigt som brunetten slickar skaftet och blondinen suger in ena pungkulan i sin mun, hör jag Sannas kåthesa röst säga:

– Det är okej, ta ut den om du vill…
– Verkligen? Är det okej?
– Ja, om det här är okej med dig, säger hon och lyfter upp kjolen

Hon för ned högerhanden och börjar smeka sig medan hon tittar på när den lycklige killen på filmen nu sätter på blondinen bakifrån samtidigt som brunetten sträcker sig upp från golvet och slickar hans pung och den rödhåriga står vid hans sida och låter honom slicka och suga på hennes stora bröstvårtor.

– Det är helt okej, svarar jag och lägger till, med falsk överraskning i rösten: Inga trosor…
– Jo, ibland är det skönare så… och mer praktiskt, svarar hon och möter min blick med ett svårtolkat uttryck i ansiktet innan hon vänder sig mot filmen igen.

Jag noterar glatt att Sanna är helrakad. Hennes fitta har inte ett uns till hår, nästan som om det aldrig varit det. Sedan drar jag själv ned brallor och kalsonger för att släppa fram vad som vuxit till ett riktigt stånd. Jag drar några långsamma drag, sen är kuken stenhård med riktigt svullet ollon. Jag ser i ögonvrån att Sanna kikar på min stora kuk och gapar lite när hon ser storleken.

På tv:n har de tre tjejerna nu radat upp sig på en soffa med bakarna i luften och killen knullar dem till orgasm, den ena efter den andra. Jag och Sanna stirrar och onanerar ordlöst bredvid varandra. Hela situationen känns overklig och extremt kåt.

När tjejerna på skärmen så ställer sig på knä framför killen för den obligatoriska scenen där han sprutar sin sperma över deras ansikten och bröst så känner jag plötsligt en hand som smeker min pung. Jag vänder blicken mot Sanna som stönar fram:

– Jag är såå kåååt. Jag bara måste ha kuk.
– Eehh, är allt jag får fram, medan hennes hand sluts runt roten av min kuk. Jag tar bort min egen hand och hon drar några långsamma drag medan hon förklarar:
– Det blir så sällan sen jag gjorde slut med min kille, och din kuk ser så skön ut.

Hon böjer sig över mig, tar kuken i munnen och suger hårt. Över hennes huvud ser jag hur killens kaskad sprutar över tjejerna som glatt tar emot den i ansiktena. På tjejen i mitten droppar en del sperma ned på brösten. Jag samlar Sannas hår i min ena hand och tittar ned på henne medan hon suger in kuken riktigt långt, nästan ned till roten.

– Det är klart att du ska få kuk om du vill, säger jag med hes röst.

Hon låter kuken slinka ur munnen med ett tydligt smackande ljud och tittar skälmskt upp mot mig.

– Jag har nog sett hur du kollat in mig, säger hon och fortsätter att runka kuken.

Hon slickar sedan retligt längs skaftet hela vägen upp till toppen. I bakgrunden hörs fler stönanden från knullande porrfilmsaktörer.

– Det är ju svårt att låta bli att titta lite, så slampigt som du klär dig, och med den rumpan! säger jag och klatschar till hennes läckra stjärt som nu hamnat inom räckhåll bredvid mig i soffan. Jag greppar sedan ena skinkan och knådar den girigt.
– Jag gillar uppmärksamhet, försvarar hon sig. Särskilt när den kommer från läckra killar som du.

Hon fortsätter att suga min kuk, men vänder sig så att hon samtidigt ser skärmen. Där ser man nu en läcker blond tjej med dyra kläder gå upp för en trapp till en stor träport. Hon släpps in och en butler sätter på henne en ögonbindel och sedan ett koppel runt halsen. En man dyker upp och sliter upp hennes blus så att knapparna flyger. Han tar av den och slänger den på golvet, sedan drar han ned kuporna på behån och smeker och slickar hennes bröst.

I den verkliga världen har jag låtit min hand glida in mellan benen på Sanna och jag smeker hennes fitta bakifrån, låter långfingret mjukt smeka klittan. Hon stannar upp lite i sin avsugning och verkar njuta, både av min behandling och av den erotiska scenen i filmen. Mannen har dragit upp kjolen på kvinnan och skjutit hennes stringtrosa åt sidan för att smeka fittan. Nu leds hon med exponerade bröst och fitta i kopplet nedför en trappa till källaren. Där öppnas en dörr och de befinner sig i rummet där orgien pågår för fullt runtomkring dem. Sanna släpper ut min kuk ur munnen och kommenterar:

– Wow, tänk att bara hamna där, med ögonbindel, och bara kunna höra allt som händer. Gud vad häftigt säger hon.

Sedan reser hon sig upp, greppar efter fjärrkontrollen och precis som mannen drar i kopplet för att föra fram den förblindade kvinnans mun till en väntande stake att suga så pausar Sanna filmen.

– Nu vill jag vara här och nu, säger hon. Sedan drar hon upp kjolen över höfterna, tar av sig toppen och sätter sig gränsle över mig så att skåran mellan hennes bröst hamnar rakt framför ansiktet på mig och hennes fittöppning svävar ett par centimeter över min stenhårda kuk.

Jag tar upp händerna och för ned kuporna på hennes behå, precis som på filmen nyss. Samtidigt för hon ned sin hand och greppar kuken så att hon kan glida ned över den. Kuken har inga problem att penetrera henne och jag stönar till över att komma in i hennes sköna, våta fitta. Jag greppar om hennes stora bröst. Precis som jag tidigare anat innanför bikinitoppar och tunna t-shirts är hennes bröstvårtor stora och jag suger in den ena av dem samtidigt som jag kupar min hand runt det andra bröstet. Min andra hand letar sig ned till hennes skinka och tar ett rejält tag om den medan hon börjar rida mig i långsamt tempo.

– Åh, som jag längtat efter att känna din kuk i mig. Du skulle bara veta, stönar hon fram. Hennes fitta känns tajt runt kuken och jag kommer riktigt långt upp i henne där jag halvligger i soffan. Jag ser till att trycka tillbaka uppåt när hon rider mig i ett ökande tempo. Hon kastar med håret och skriker nu till:

– Ja! Ja! Så! Där! Åååhhh!

Jag njuter fullt ut av hennes yppiga bröst och byter med jämna mellanrum mellan vilken bröstvårta jag suger på. De är gudomliga båda två. Nu är Sanna på väg att komma. Hon tar tag i soffans ryggstöd bakom mig och intensifierar sin rytm. Jag inser att hon är rätt vältränad så som hon går på. Jag hjälper till genom att hålla emot och trycka upp kuken så långt det går i henne. När hon når sitt klimax trycker hon sig hårt ner över min kuk, för att sedan snabbt resa sig och trycka sig ned igen. Hon gör detta några gånger medan hon skriker ut:

– Ja! Ååh! Ja! Ja! Jaaaa!

Till slut slappnar hon av och bara sitter där, med min kuk inne i sig, fullständigt avslappnad. Jag låter henne hämta andan, men stöter samtidigt lite lätt upp i henne, som för att understryka att jag inte har fått mitt riktigt än.

– Skönt? frågar jag ironisk.

Sanna bara nickar till svar.

– Nu vill jag sätta på dig bakifrån! fortsätter jag.

Hon hajar till lite över min hårda ton, men nickar ändå igen. Sedan klättrar hon av mig. Kuken halkar ur hennes våta fitta. Den är fortfarande stenhård och jag ser fram emot att ta Sanna bakifrån, något hennes superläckra stjärt alltid lett in mina tankar på. Hon hoppar över till soffhörnet och ställer sig på alla fyra med fittan i vädret.

– Sätt igång då… knulla mig för fan. Hårt.! uppmanar hon med ett brett, kåt leende.

Jag är inte sen att lyda och ställer mig på knä bakom henne. Jag för in kuken och trycker den långt upp i fittan på henne. Hon stönar ljudligt och jag flåsar till av upphetsning. TV-skärmen har hamnat i något slags viloläge och bilden på tjejen i kopplet och jättekuken tonas in och ut. Jag inser att vi båda har fin utsikt över skärmen i den här ställningen och sträcker mig ned efter fjärren och trycker på play. Sen släpper jag kontrollen och tar tag om Sannas härliga skinkor. Jag börjar i långsamt tempo stöta kuken in och ut vilket resulterar i ett tacksamt stön från Sanna varje gång jag slår i botten.

Samtidigt ser vi den heta tjejen i ögonbindeln dras ner på alla fyra i kopplet så att hon kan suga av jättekuken och samtidigt bli påsatt bakifrån, precis som Sanna. Killen som kör kuken i filmtjejens fitta håller tag om skinkorna på samma sätt som jag. Jag ser hur Sanna stirrar på skärmen samtidigt som hon njuter av min kuk. Plötsligt vänder hon ansiktet mot mig och får fram:

– Fy fan så skön kuk du har. Knulla mig hårdare… mer…
– Allt för  dig, svarar jag flåsande och ökar på takten.
– Åh…precis…vad…jag…behöver! får hon ur sig i takt med mina stötar.

I filmen har de klippt till en ny ställning för blondinen med ögonbindeln. Hon sitter nu i soffan med en kille som sätter på henne framifrån. Hon böjer huvudet bakåt över nackstödet och omsluter en annan killes styva lem med sin mun. På var sin sida om henne i soffan står ytterligare två killar på knä. Hon runkar deras kukar medan de i gengäld smeker varsitt bröst.

Jag böjer mig fram över Sannas rygg och kupar händerna över hennes bröst samtidigt som jag pumpar på i ett allt högre tempo. Hon fortsätter att stöna av vällust i takt med mina stötar. Svetten rinner nu nerför pannan på mig och jag känner att jag inte har långt kvar.

På tv:n har alla grabbarna bestämt sig för att det är dags att spruta och de samlas nu över blondinen i sin ögonbindel. Hon runkar snabbt de två kukarna hon höll ifrån början medan killarna bakom och framför henne har tagit tag i saken på egen hand.

Han som knullat henne kommer först, sprutar sin sats över magen och upp till ena bröstet. Sen är det dags för killen på höger sida, som kommer över högra delen av ansiktet och ner i en sträng mot höger bröst. Det blir signalen för de andra två som sprutar ner resten av tjejens ansikte. Ögonbindeln får en stor spermafläck på sig. Scenen verkar tillsammans med mina stötar tända Sanna rejält och jag hör hur hon är på väg mot en andra orgasm. Stönen övergår i skrik:

– Jaaa, ååååååh, jaaaaa!

Hennes andra orgasm blir kraftig och Sanna rycker och hoppar på min kuk medans hon stönar och frustar ut sina lustar. Sedan faller hon ihop framför mig. Kuken åker ut och det känns kallt en liten stund efter värmen från hennes fitta. Sanna snor runt så hon ligger under mig där jag står på knä. Hon stirrar med stora ögon på TV:n där tjejen gnider runt de sprutande kukarna i sitt ansikte.

– Gör så där… spruta ner hela mig, väser hon plötsligt.

Jag runkar sakta min kuk medan Sanna stirrar på den med stora ögon.

– Åh fy fan så porrigt. Din kuk är underbar…. spruta nu på mig.
– Jadå… jag kommer nuuuu…….

Kuken exploderar i en fontän av sperma. Sannas ansikte är precis framför den och sperman plaskar ner över hennes söta mun, hennes näsa och rinner tjockt längs hennes hals. Jag stönar högt och ser hur Sanna smeker sig själv under tiden och snart kommer hon igen samtidigt som de sista sköna spruten lämnar min kuk.

Jag böjer mig fram och kör in kuken i hennes mun. Kuken pumpar ut det sista av min sperma långt ner i halsen på henne. När jag hämtat andan tittar jag ner på Sanna. Kuken är kvar i hennes mun men börjar sakta slakna. Sanna skrattar till lite lätt och sammanfattar.

– Wow, vilken omgång! Verkligen vad jag behövde… Älskar stora kukar som kan spruta så där…

Hon smeker runt sperman i sitt ansikte med hjälp av min kuk. Den är överkänslig efter sprutet och hoppar och rycker av den sköna känslan.

På tv-skärmen fortsätter orgien glatt med alla sina suckar och stönanden. Sanna tar en av mina t-tröjor och torkar upp sperman som rinner i hennes ansikte. Hon lägger sig sen på mage framför mig. Jag lägger mig försiktigt mig på henne med min slaknande kuk tryckt mot hennes stjärt. Vi ligger där en stund och tittar på allt knullande som fortfarande pågår i filmen medan jag småkysser hennes skulderblad. Till slut sträcker jag mig efter fjärren och stänger av. Vi reser oss tyst upp och går ut till badrummet.

Vi ställer oss i duschen – det är en med såna där glasdörrar som viks in när duschen inte används, så det var gott om plats för oss båda två. Sanna tar handduschen och sköljer rent underlivet. Jag frågar:

– Såå, du var inte helt avvisande till porr till slut…?
– Nej, jag gick verkligen igång på det. Vem hade väl trott det? …fast jag var nog kåt redan innan dess…, svarar hon och ler snett.
– Åh, vilken skön kuk du hade, sen då, lägger hon till och sprutar med handduschen mot den så att jag kan tvätta rent mig.
– Och din fitta var inte dum den heller, återbördar jag komplimangen medan jag sköljer rent min nu slappa lem.

När vi är klara stänger vi av, öppnar duschdörrarna och greppar var sin handduk. Då hinner också skuldkänslorna ikapp. Medan jag börjar torka mig säger jag det oundvikliga:

– Fast det är klart att man känner sig lite skyldig…
– Lite? Skojar du? Min egen syrras kille! Jag känner mig som ett riktigt svin.
– Jo, det var rätt svinaktigt… fast svårt att stå emot.
– Ja, jag märkte det, säger Sanna och gör en ny gest mot min kuk.

Skämtet avdramatiserar situationen lite, men sedan blir hon snabbt allvarlig igen.

– Men du, lova mig att aldrig någonsin berätta det här för henne. Aldrig! Inte ens om ni gör slut.
– Jag lovar, säger jag, om jag kan räkna med samma sak från dig.

Hon nickar till svar. Sen står vi tyst ett tag och torkar oss, var och en i sina tankar. Då inser jag något.

– Du, det var en sak jag aldrig fick göra, säger jag.
– Vadå?
– Kyssa dig! Det måste jag få göra.

Jag hade ofta lagt märke till Sannas sensuella läppar och känt att de skulle vara sköna att kyssa. Det här var min chans, kanske min enda.

– Okej, med tanke på allt annat vi redan gjort så, svarar hon.

Jag hänger upp handduken på handdukstorken och tar ett steg fram emot henne. Hon släpper sin handduk på golvet och står där naken framför mig med sina underbara bröst som tyngs ner precis lagom mycket för att det ska synas att de är äkta vara. Jag för händerna upp till hennes kinder och tar dem i ett smeksamt grepp innan jag för min mun ned till hennes. Hon öppnar sina fylliga läppar och släpper in min tunga i munnen. Våra tungor virvlar runt varandra i en passionerad kyss som inte vill ta slut. Hon omfamnar mig och trycker sig mot mig, vilket får kuken att vakna till liv lite igen. Den sväller lite grann mot den nedre delen av hennes mage. Hennes bröst trycks skönt mot min nakna hud. Jag låter mina händer vandra ned och sluter henne i min famn. Med ena handen greppar jag tag i hennes skinka och trycker hennes underliv mot mig. Vi fortsätter att kyssa varandra och inser nog båda två att kvällen inte är slut än. Jag avslutar kyssen utan att släppa taget om henne och säger med upphetsning i rösten:

– Det finns en grej till jag inte gjorde!
– Vadå? svarar hon med en simmig blick mot mig.
– Vänta, så får du se, säger jag och lyfter upp henne i min famn.

Hon fattar galoppen och virar benen om mig så att jag kan bära ut henne till vardagsrummet, där jag sätter ned henne på soffan framför tv:n. Sedan glider jag ned mellan benen på henne så att mitt huvud hamnar mellan hennes lår. Jag tittar upp mot henne och säger:

– Jag fick ju aldrig slicka din fitta…
– Nej, det förstås…, svarar hon leende och sträcker sig efter fjärrkontrollen.

I scenen som börjar nu är det två par som har gruppsex på ett biljardbord. En kille slickar en sexig tjej som ligger med benen över bordskanten och samtidigt slickar hon en tjej som står på alla fyra uppe på bordet och trycker ned fittan i ansiktet på henne. Denna tjej suger i sin tur av en kille som står på knä på bordets gröna duk framför henne.

Medan Sanna tar in denna scen på tv-skärmen kysser jag hennes mjuka innerlår upp mot fittan. Jag tar det lugnt och stressar inte, nafsar och slickar låren. Efter en stund kysser jag försiktigt hennes blygdläppar och får omedelbart respons med ett stön uppifrån. Jag går sedan tillbaka till låren, lite retligt, innan jag återkommer och mjukt kysser hennes fitta igen. Sen låter jag tungan mjukt, mjukt löpa längs med de yttre blygdläpparna upp mot klitoris. Sannas fitta har relativt stora läppar, även om det inte är någon riktig bullfitta. Jag koncentrerar mig på dem ett tag, innan jag låter tungan glida in emellan dem och nudda klittan. Den är också ganska stor. Jag låter försiktigt tungan löpa runt den. Det märks att Sanna uppskattar det, hennes andhämtning blir allt häftigare.

Filmen har nu kommit till stället där båda tjejerna står på alla fyra på biljardbordet och blir påsatta bakifrån av varsin kille medan de kysser varandra. Jag tittar upp på Sannas ansikte, som syns mellan hennes tunga bröst, medan jag fortsätter att slicka henne. Hon ser ut att njuta till fullo av min behandling samtidigt som hon stirrar intensivt på porrfilmen. När jag ökar tempot och trycket på tungans behandling av hennes klitoris händer det dock något. Hon sluter ögonen och stönar ljudligt samtidigt som hennes ena hand söker sig ned till mitt bakhuvud och smeker håret och trycker ned huvudet mot hennes sköte. Jag är inte sen att följa hennes signaler och slickar henne ännu mer intensivt samtidigt som jag för in ett finger i hennes slida. Hon stönar högt av njutning och överröstar porrfilmstjejernas lite påklistrade njutningsljud med äkta njutning. Jag höjer tempot och för sedan in ett andra finger, utan att sluta behandlingen av hennes klitoris. Nu känns hur hela hennes kropp spänns och hennes tag om mitt bakhuvud blir krampaktigt när hon plötsligt skriker ut sin njutning samtidigt som hon skälver i hela kroppen:

– Jaa, mmmmgggghhhh… åååh, jaaaaaa…, hörs det över mig. Jag låter orgasmen värka ut helt innan jag tar ut fingrarna ur henne och låter tungan släppa kontakten med hennes fitta.

– Det var väl bra att inte missa det? frågar jag.
– Mmmm…, är allt jag får till svar, plus en nöjd, kåt blick ned mot mig där jag halvligger på golvet.

Sannas blick söker sig åter till skärmen och när jag vänder mig om för att se vad som händer har biljardbordsorgien gått in i nästa fas. Tjejerna har bytt kille och den ena av dem rider sin kille som sitter på bordet. Bredvid dem blir den andra tjejen tagen framifrån med benen gymnastiskt upplagda på killens axlar.

– Fingrar kan vara sköna, men inget slår en hård kuk. Ta mig sådär! säger plötsligt min svårtillfredsställda ”svägerska” till min förvåning och pekar på tjejen som trycks ned på biljardbordet.
– Hmm, då får du nog hjälpa till att få fart på kuken lite först, säger jag samtidigt som jag reser mig upp och ställer mig framför henne med en kuk som inte längre är särskilt hård.
– Det är snart fixat, svarar hon, sätter sig upp och suger in kuken i munnen.

Hon greppar mjukt kring min pung och suger hårt samtidigt som hon i hastigt tempo för huvudet fram och tillbaka. Jag tar tag om hennes hår igen. Och bara njuter. Den sköna behandlingen ger snabbt resultat. Snart är min kuk lika hård som tidigare. Sanna släpper ut den ur munnen och ler stolt upp mot mig.

– Sådär ja!
– Mmm, tack! Lägg dig ner igen, svarar jag och hon lyder.

Jag sätter mina armar under hennes knäveck så att benen säras och hon sticker ned en hand som vägleder kuken in i hennes fitta. Hon stönar till njutningsfullt när kuken tränger in så långt det går. Jag börjar stöta i lugnt tempo och hon blir riktigt våt. Då lyfter jag upp hennes ben så att vaderna vilar mot mina axlar. Med mina fötter på golvet och knäna på soffkanten börjar jag pumpa kuken snabbare in och ut. Sannas smidighet imponerar på mig. Hon verkar inte ha några problem att ligga i denna ställning. Jag når ned till hennes ansikte och vi möts i en passionerad kyss. I den här ställningen når kuken riktigt långt in i henne och det känns otroligt skönt. Sanna jämrar sig av kåthet och jag känner att jag inte kommer att härda ut särskilt länge i den här ställningen. Jag är snart redo att spruta igen.

I filmen håller biljardscenen på att nå sin klimax, bokstavligen. Tjejerna ligger åt varsitt håll på bordet och killarna knäar på vardera sidan om dem, med tjejernas ansikten och bröst under sina styva kukar. De kommer samtidigt som på en given signal och sprutar sin sperma ned över tjejerna. Ansikten och bröst kladdas ned med den vita smeten och tjejerna tycks njuta av detta.

– Mmm, jag vill att du sprutar ned mig som den slyna jag är, säger Sanna när hon bevittnar detta.

Hon känner nog på sig att jag är på väg att nå min egen klimax.

– Okej, svarar jag som nu bara är sekunder bort från att komma.

Jag slinker ur henne och ställer mig upp framför soffan med kuken i handen. Sanna får snabbt ned benen och sätter sig framför mig.

– Spruta över mig! Jag är din kåtslyna som aldrig kan få nog av din sperma! Spruta ned mig! säger hon med stor upphetsning i rösten.

Hon fattar tag om sina bröst och håller upp dem mot mig.

Jag tar tag om kukroten och drar några snabba drag i kuken. När Sanna tystnar och sträcker ut tungan så att den vidrör spetsen på min kuk blir det för mycket. Jag skriker ut:

– Jaaaaa, ååååhh!

Sperman sprutar ut i en sträng över hennes ansikte. Jag riktar kuken nedåt och en del av laddningen hamnar på hennes båda bröst. Sedan sluter Sanna sina slyniga läppar runt mitt ollon och suger ut det sista ur kuken medan hon smeker pungen med ena handen och smetar ut sperman över sitt ena bröst med den andra. Hon tittar piggt upp mot mig med sitt spermaindränkta ansikte och ler samtidigt som hon sväljer ned det lilla som fanns kvar i mig. Mina ben är alldeles darriga och jag segnar ned på soffan bredvid henne.

– Wow, är allt jag kan säga först.
– Du är allt en riktigt härlig slyna, fyller jag i efter några andetag.
– Jag vet, säger hon, böjer sig över mig och kysser mig så att sperman på hennes bröst och ansikte kletar ned mig. Hon tar tag i den nu slaknande kuken och fortsätter:
– Och du en riktigt sjuk kåtbock!
– Ha-ha, ja, det är svårt att förneka, säger jag där jag ligger efter att ha satt på min tjejs syrra för andra gången samma kväll.

Från tv:n hör jag nästa orgiescen ta sin början och jag inser att klockan måste närma sig Lindas hemkomst.

– Vi måste skynda oss, tror jag, säger jag till Sanna.

Vi går ut och tvättar av oss igen och gör sedan vårt bästa för att ta bort alla eventuella spår av vad som har hänt oss emellan. Porrfilmen återbördas till sitt gömställe, vi vädrar i vardagsrummet för att få bort eventuella knullångor. Jag poppar popcorn och häller upp i en skål av samma skäl. Vi tar fram varsin öl, sätter på en dvd med en komediserie och sätter oss på behörigt avstånd från varandra. Vi pratar inte mer om eventuella skamkänslor, men med jämna mellanrum möts våra blickar och vi fnissar åt hur busiga vi varit. När Linda kommer hem vid halvelvasnåret sitter vi fortfarande så där.

– Är ni fortfarande vakna? säger hon och sätter sig emellan oss.

Vi småpratar medan vi tittar en stund. Om Sanna känner sig skyldig lyckas hon dölja det väldigt väl. När Linda går på toa och vi blir ensamma en kort stund viskar hon dock:

– Kom ihåg vad du lovade – inte ett ord, så länge du lever!
– Ingen fara, viskar jag tillbaka och fortsätter:
– Men jag kanske kommer vilja ha mer…
– Kanske jag med, säger hon och blinkar med ena ögat mot mig.

Sedan kommer Linda och säger att hon är trött och tänker gå och lägga sig. Jag och Sanna gör samma sak och den heta kvällen mellan oss avslutas med en kysk godnattkram.

När jag ligger och ska somna gnager samvetet, men efter att ha funderat på saken ett tag kommer jag fram till att det inte fanns en chans över huvud taget att jag kunde ha motstått denna frestelse. Med den tanken somnar jag till slut.

Föregående Inlägg

Släkten på besök

Nästa Inlägg

Inneboende med förmåner