Hetero / Straight

Flickvännens mamma bjuder

När den här historien inträffade hade vi just drabbats av en olidlig sommarvärme. Jag hade varit ihop med Sandra i ett halvår. Hon var 19 och hade just gått ut gymnasiet. Jag var 24 år och hade bestämt mig för att bara vara ledig under sommarmånaderna. Det kunde jag vara värd efter att ha pluggat som en galning på universitetet under hela vårterminen.

För att vila upp mig hade jag lämnat studentlägenheten och flyttat in hos mina föräldrar i Stockholm. Men den mesta tiden ägnade jag åt att besöka Sandra. Hon bodde hos sina föräldrar i ett fint villakvarter några minuters cykelväg från mina föräldrars radhus. Sandra var en sådan där söt tjej som jag visste att jag skulle falla för; hon hade en rund figur med härligt stora bröst och breda höfter. Hon var alltid glad och positiv, kanske till och med lite naiv. Efter en tid märkte jag att hon inte var så oskyldig som hon först verkade. Det var nog snarare jag som om var den som var blyg i vår relation. Sandra däremot hade tagit initiativ till att ha sex på oväntade ställen, och hon gillade att prata snuskigt, även när vi hade haft sex i hennes flickrum och hennes föräldrar tittade på tv på nedervåningen.

Till hennes personlighet hörde också att hon var väldigt frågvis. Hon drog sig aldrig för att fråga någonting och i ett svagt ögonblick hade hon en gång även fått mig att erkänna att jag tyckte att hennes mamma Veronica var väldigt sexig. Sandra brukade pika mig för det. Veronica såg ut som en äldre kopia av sin dotter. Hon var en härligt mullig kvinna, brunett, runt 50 år, med stora härliga bröst som ofta syntes väldigt väl när hon allt som oftast gick klädd i blusar med stora u-ringningar. Dessutom hade hon börjat ta på sig korta kjolar och tajta byxor under sommarmånaderna, vilket eggade min fantasi ytterligare.

En dag i juli cyklade jag som vanligt utmed gångstigen till Sandras hus. Klockan var 11 på dagen och solen värmde skönt. Min blåa skjorta fläktade i vinden medan jag trampade mig fram. Jag hade bestämt mig för att försöka förföra henne om jag fick tillfälle och hade därför tagit på mig mina bomullsshorts, utan några kalsonger under. De stramade åt om kuken medan jag cyklade och gjorde att jag med ens kände mig rejält kåt av att veta att jag inte hade något under dem. Om jag hade tur, och hennes föräldrar inte var hemma, kanske vi kunde slappa hela dagen vid hennes pool i trädgården.

När jag väl kom fram till huset syntes föräldrarnas bil inte till på uppfarten. En liten strimma av hopp tändes inom mig. Kanske kunde jag överraska Sandra om hon redan stigit upp? Hon brukade annars gilla att sova ända till middagstid. Jag smög mig runt huset och öppnade träporten som ledde in till baksidan av huset där de hade sin väl insynsskyddade trädgård. Jag hörde musik från poolen och tittade runt husknuten. Synen som mötte mig var inte vad jag hade kunnat föreställa mig, ens i min vildaste fantasi. Där, utsträckt på en solstol låg Sandras mamma, Veronica, halvnaken! Hon hade kavlat ner baddräkten och hennes stora bröst vällde ut. Hennes ögon var slutna, armarna var uppsträckta över huvudet och det såg ut som om hon slumrande lyssnade till skvalmusiken som strömmade från radion. Jäklar, tänkte jag, det här kan bli rejält pinsamt, om jag inte avlägsnar mig fort som ögat. Men innan jag hunnit vända om märkte jag hur min ena fot stötte till en kratta som olägligt stod lutad mot husgaveln. Den föll till marken med ett slamrande ljud och Veronica tittade genast upp från sin solstol.

– Men är det du Andreas? sa hon fnissande.
– Eh, jaaeee, alltså… Jag famlade efter ord. Jag ber om ursäkt men jag hade ingen aning att du skulle ligga så, jag menar, att du skulle vara hemma. Jag hade tänkt överraska Sandra om hon var hemma.
– Jaha, på det viset, sa Veronica medan hon vinkade mig till sig. Men stå inte bara där i skuggan! Jag är ledsen om jag gör dig besviken men Sandra och hennes pappa har åkt iväg för att hälsa på hennes kusiner. De kommer nog att vara borta hela dagen.

Jag gick på osäkra steg närmare poolen och försökte att inte titta alltför ingående på hennes bröst. Hela situationen kändes absurd: Min flickväns mamma, påkommen med att sola brösten av dotterns pojkvän. Veronica däremot verkade inte bekommas det minsta.

– Det var ju tråkigt att du skulle ha tagit dig hela vägen hit utan att få träffa min dotter, men jag kanske åtminstone kan erbjuda dig något att dricka? Eller du kanske hellre vill låna poolen en stund?
– Jaaaaa, mumlade jag tveksamt. Jag är rätt törstig, faktiskt. Ett glas juice skulle vara utmärkt. Men jag får nog hoppa över erbjudandet om att låna er pool, för jag tänkte inte på att ta med några badkläder.
– Nähänä? Det gör väl i och för sig ingenting, eller? Om min dotter hade varit hemma antar jag väl att du och hon helt sonika hade hoppat i nakna? Och du har väl inget att blygas över? sa hon med en pillemarisk min. Men nu ska jag gå in i köket och göra oss lite apelsinjuice. Jag är strax tillbaka!

Veronica hoppade vigt upp från solstolen så att hennes bröst gungade fram och tillbaka. Hon verkade inte bry sig det minsta om att jag betraktade hela hennes härlighet och lät lugnt överdelen av baddräkten vara nedvikt. Jag beundrade hennes fylliga lår och hennes väl tilltagna bakdel medan hon trippade in i huset genom altandörren. Fortfarande smått chockad av det som hänt satte jag mig ner på solstolen och försökte att kisande titta mot solstrålarna som speglade sig i poolvattnet. Efter några minuter kom Veronica tillbaka ut på terrassen, med en tillbringare fylld med juice i ena handen och två glas i den andra. Baddräkten var fortfarande orörd och hennes bröstvårtor verkade ha blivit ordentligt styva under tiden hon varit inomhus. Runt vårtorna syntes stora, ljusa vårtgårdar och jag tvingade mig själv att slå bort blicken för att inte verka som om jag var besatt av att flukta på hennes halvnakna kropp.

– Då så, sa hon. Då kommer jag med förfriskningar. Men sitter du där? Har du inte hoppat i poolen än?
– Näee, jag eh… jag tänkte att det kanske var bäst om jag cyklade hem och hämtade badbyxor först.
– Jaha, det tänkte du? Nåja, du gör som du vill, men om du ska bli en del av den här familjen tycker jag att det är på tiden att du lärde dig att bli mer avspänd. Det är viktigt att du inte känner dig begränsad och dessutom kan det väl aldrig vara fel att vara sin ”svärmor” till lags, eller hur?
Den sista meningen nästan spann hon fram. Det verkade nästan som om hon flirtade lite med mig. Men nej, det kunde väl ändå inte vara annat än inbillning?

Jag tog emot glaset som hon sträckte till mig och hon fyllde upp det till brädden. Jag tackade och svepte all juice medan hon hällde upp till sig. Hon skrattade till åt hur jag hastigt hade druckit och lyfte tillbringaren för att åter fylla på mitt glas medan hon böjde sig fram för att sätta sig intill mig på solstolen. I samma stund flyttade jag mig lite åt sidan för att ge henne mer plats. Resultatet var att Veronica missade mitt glas och en hel sjö av juice rann istället rakt ut över mina shorts. Konturerna av min kuk blev genast synliga och jag kände hur den ryckte till.
– Nej, oj så jag gör! skrattade Veronica. Och se på dig! Det ser minsann inte bättre ut än att du nog får ta dig ur de där shortsen. Så där kan du ju inte cykla hem. Jag får bestämt ta och tvätta dem åt dig.
– Nej, det är inte alls nödvändigt, svarade jag. Det var inte så farligt. Jag ska ändå tvätta senare i eftermiddag.
Det där sista hittade jag på som något slags dålig ursäkt, men Veronica lät sig inte övertygas.
– Trams! Det ser jag väl att du inte är komfortabel i de där shortsen, nu när de är alldeles blöta. Det blir mycket bättre om du tar av dig dem.
– Men, men, försökte jag och sa med nästan viskande röst: Jag har ingenting under.
– Så det har du inte? log Veronica. Nå, det är väl inget att skämmas över? Tänk på att jag trots allt är närmare 50. Jag har sett en del män i mina dar. Och att döma av vad jag ser utanpå dina shorts så behöver väl inte du bekymra dig för att göra mig besviken?

Jag kände mig nu rejält kluven inför hennes framfusiga sätt. Försökte hon få en anledning att se mig naken? Jag började med att långsamt resa mig och försökte försiktigt att avlägsna min skjorta.
– Öh… alltså, ja det skulle naturligtvis vara snällt om du ville tvätta dem åt mig, om det nu inte är till något besvär.
– Absolut inte. Jag insisterar. Det är det minsta jag kan göra efter att ha betett mig så tarvligt mot dig och förstört dina bästa shorts. Se så! Hoppa ur de där byxorna nu så kan du ta och skölja av dig i poolen. Eller vill du att jag ska hjälpa dig?

Utan att invänta svar började Veronica att fingra på knappen i byxlinningen. Inom några sekunder hade hon knäppt upp byxorna och dragit ner gylfen. Min kuk bultade innanför det ena byxbenet och jag var rädd för vad hon skulle säga när hon såg den.
I ett milt ryck slet hon utan förvarning ner shortsen och blottade min nu hårdnande manslem som ryckte till som om den hade fjädring i sig. Jag kände genast hur det började hetta till i kinderna och såg hur Veronica, som jag skämtsamt brukade kalla för ”svärmor”, satt på huk fram mig, så nära att jag kunde känna hennes andedräkt mot skrevet.
– Ojsan, hoppsan! skrattade hon till med ett lätt flämtande. Du verkar ju vara full av överraskningar. En sån praktfull godsak du har här då! Är det möjligen den som har fått min dotter att fatta tycke för dig?
– Jag ber tusen gånger om ursäkt, Veronica, stammade jag fram. Det var inte alls meningen, jag menar… jag, jag kunde bara inte kontrollera den. Det var när jag såg dig ligga där i solen som, som… som
– Som vadå? Fick svärmor dig verkligen att hamna i det tillståndet? fnissade hon. Det var sannerligen en komplimang, må jag säga. Det verkar som om du trots allt kanske borde ta och svalka dig i poolen i alla fall?

Jag fortsatte att mumla något osammanhängande och visste inte riktigt vad jag skulle säga eller göra. Samtidigt kände jag hur Veronica, som nu hade lirkat av mig mina shorts, lät sin högra hand smeka upp längs insidan på mitt lår. Det fick min kuk att rycka till, och jag såg hur ollonet började tränga fram genom förhuden. Det var alldeles mörklila och glansigt. Svärmor tittade upp i mina ögon och log med hela ansiktet:
– Eller du har kanske någon annan idé på hur vi ska kunna få ordning på den här krabaten? sa hon medan hon tog sina röda naglar och lät dem försiktigt stryka ännu högre upp till dess att de nuddade vid mina pungkulor.
Jag riste till och tittade nervöst ner på henne där hon satt och med sina bröst hängande alldeles vid mina knäveck och återigen inspekterade min mandom.
– Jaaeee, nej…. Alltså, jag vet inte… det är… ursäkta så hemskt mycket men… det är … det var inte alls meningen. Usch.. jag menar… jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Du får inte berätta … jag menar, jag lovar att inte … men, jag blev så kåt när jag såg dig och nu…
– Hyyyyysch , hyssssch. Säg ingenting. Det är bra nu, sa hon medan hon lät sin högra hand smeka upp längs mitt stånd.

Jag trodde inte mina ögon. Här satt min svärmor, mitt framför mig och jag stod naken och lät henne smeka mig. Jag kände mig helt utlämnad, men valde att inte säga något mer.
– Såja, Andreas. Svärmor kan hjälpa dig, förstår du. Om du lovar att det här får bli vår lilla hemlighet. Kan du lova det?
Jag nickade och märkte att min mun var öppen. Jag hade börjat flämta och kände hur Veronicas hand greppade tag om min förhud och långsamt drog den bakåt. Min kuk stretade uppåt. När hon gjort hela ollonet synligt tittade hon belåtet på kuken och tog sin andra hand och vägde mina pungkulor i handflatan:

– Vilken härlig kuk du har, Andreas! Och din pung verkar vara i behov av att tömmas. Den känns nästan sprickfärdig. Det kan aldrig vara bra att gå runt på det där sättet, särskilt inte när man är i en sådan viril ålder som du är. Hon började runka min kuk med långa drag och tittade upp mot mig med ett leende.
– Känns det skönt när jag smeker honom så här?
– Hmmm, stönade jag fram. Det är jätteskönt.
– Vad bra! Då har du väl ingenting emot att jag fortsätter då?
– Eh… nejdå… det är ok, jag… det är faktiskt väldigt skönt.

Veronica fnissade till igen. Det märktes att hon började bli upphetsad av vad hon nu helt och fullt kontrollerade. Min ursprungliga förlägenhet började långsamt avta och jag tänkte att det nog var bäst att bara följa hennes initiativ. Hennes högra hand runkade nu min kuk i metodiska rörelser medan den andra letade sig runt till mina skinkor som hon masserade, och därefter tillbaka till insidan av mina lår, upp över magen och brösten, när hon till slut spärrade ut naglarna och försiktigt drog dem utmed magen. Efter ett tag flyttade hon över handen till ett av sina bröst och började långsamt massera det. Hon smekte undersidan och formade så mycket hon kunde i sin hand för att sedan låta tummen och pekfingret nypa i bröstvårtan. Men ingenting fick henne att släppa min kuk med högerhanden. Veronica höll den hela tiden i ett fast grepp. Jag kände mig lite sturskare och bestämde mig för att låta en av mina händer göra henne sällskap och sträckte ut den för att nå hennes härligt fullmogna, rosa bröstvårta.

– Ja, hjälp du till bara. Mina bröst är mycket större än min dotters, som du kanske märker. Sandra kan väl i och för sig vara stolt över sina D-kupa, men mina bröst kräver faktiskt E-kupor. Tycker du om dem?
– Oh, ja! De är underbara, sa jag medan jag log mot henne.
– Då så… det är fritt fram att känna dig fram. Åh, det är skönt när du smeker dem sådär. Och de verkar ha rätt effekt på din vän här. Han börjar bli alldeles stenhård nu. Och ett sådant härligt ollon du har sen! Det ser riktigt frestande ut. Har du något emot om jag smakar lite på din kuk?
– Nej, det får du. Det får du gärna.

Veronica släppte sitt grepp om min kuk och böjde den försiktigt neråt. Hon sköt fram sitt ansikte och sträckte ut sin tunga för att slicka runt ollonet, innanför förhuden och därefter längs med hela staken. Det började spritta i kuken och hon skrattade till innan hon förde in den i munnen. En varm känsla spred sig när Veronica successivt arbetade på att ta så mycket av staken som möjligt samtidigt. Hon sög den i långa, utdragna, stönande drag och smaskade ljudligt när hon lät den glida ut ur munnen.

– Åh vilken härlig kuk du har! Så stor och hård! Det är precis det jag gillar med unga män. Alltid fulla av potential.

Det var tydligt att svärmor verkade ha erfarenhet från andra unga män. Jag försökte att inte verka chockerad, trots att jag tidigare alltid hade sett henne som en strikt och korrekt kvinna som jag aldrig i mina vildaste fantasier skulle tro något liknande om.

– Men kan inte jag göra något för dig? försökte jag.
– Jomenvisst får du det, min vän. Om du vill det är du mer än välkommen, men låt oss i så fall gå in i huset. Jag vill kunna njuta av din kropp i fulla drag.

Hon reste sig upp, vände sig om och började sedan gå in mot huset medan hon ledde mig bakom sig med mitt stånd i sin hand. Jag följde lydigt efter, osäker på vad hon egentligen hade tänkt sig. Kunde hon verkligen mena att hon var beredd att gå hela vägen? Var hon verkligen lika knullkåt som hennes dotter brukade vara? Vid det här laget hade jag släppt alla tankar på förhållandet med Sandra. Vi hade haft det jättebra tillsammans men just nu fanns det ingenting som kunde få mig att tacka nej till vad hennes mamma hade i kikaren. Jag var sprängkåt och kände hur jag bara ville kasta mig över Veronica, smeka hennes härliga bröst, kyssa hennes lår och knulla henne tills jag sprutade.
– Följ med mig upp i sovrummet. Där har vi bättre plats. Sandra och hennes pappa lär inte komma tillbaka på ett bra tag och jag vill ta vara på det här.
Vi gick förbi köket, uppför trappan i vardagsrummet som ledde till den mindre övervåningen, därefter fortsatte vi in i föräldrasovrummet, som låg alldeles intill Sandras flickrum. Jag hade bara varit därinne en gång men kom väl ihåg den stora dubbelsängen som måste ha varit över 2 meter bred. Så fort vi hade kommit in genom dörren såg jag den obäddade sängen framför mig. Veronica släppte till slut greppet om min kuk som nu hade slaknat något på vägen genom huset. Hon vände sig hastigt om och tittade djupt in i mina ögon:
– Då var vi här. Nu får du återgälda vänligheten. Du kan väl börja med att hjälpa mig komma ur den här baddräkten?
Jag sträckte fram mina händer till svar och smekte utsidan på hennes bröst, lät händerna leta sig ner utmed hennes sidor och stannade när jag kommit ner till de väl tilltagna höfterna. Jag greppade tag om kanterna på baddräkten och förde den neråt, böjde mig på knä och drog ner den till hennes anklar. Nu såg jag för första gången hennes fittbuske rakt framför mig. Den var full av mörka lockar och verkade inte ha blivit ansad på länge. Precis som hennes dotter, tänkte jag. Äpplet faller inte långt ifrån trädet. Sandra brukade ogilla att raka sig eftersom hon tyckte att hårstubben alltid stack och irriterade i trosorna. Och hennes mor verkade vara av samma åsikt. Jag ställde mig upp igen och drog samtidigt min hand genom hennes könshår. Mitt långfinger kände hur ett par stora, våta blygdläppar tittade fram ur busken och jag tryckte till med pekfingret på överdelen av fittan där jag försiktigt rörde vid hennes klitta. Hon tittade på mig och började genast låta sina händer vandra över min rygg, upp över mitt huvud, genom min snaggade hårbotten och ner i nacken. Hon sträckte på nacken och våra ansikten möttes i en lång, blöt kyss. Veronica verkade nu ha blivit alldeles vild. Hennes tunga sökte min och hon kysstes våldsamt medan jag kände hur hon greppade tag om båda mina skinkor och gav dem en brysk knådning. Jag hade fullt upp med att försöka hålla balansen medan jag ömsom besvarade hennes kyss, ömsom lät mina händer utforska hennes bröst, hennes höfter och hennes ljuvligt mjuka rumpa. Till slut märkte jag hur vi båda föll över varandra, ner i den stora sängen alltmedan smekningarna fortsatte. Veronica lät nu åter sin hand smeka min stake och den hårdnade direkt. Jag stack ner min hand mellan hennes ben och kände hur hennes fitta var alldeles plaskvåt.
– Jag vill slicka dig, flämtade jag. Jag vill slicka din härligt våta fitta.
– Jaaaa, det får du! Jag vill ha din tunga mellan mina ben, viskade hon. Men vänta, jag vill att du gör det bakifrån. Det är så mycket skönare så.

Hon reste sig upp och vände sig om. Jag gick upp på knä och betraktade med kåt blick hennes fylliga höfter och rumpa. Veronica ställde sig på alla fyra i sängen, rakt framför mig, och putade inbjudande med rumpan upp i vädret. Nu såg jag hennes härliga bakdel för första gången. Den skvallrade om att hon möjligen nått en viss ålder, att hon inte längre var så ung som sin dotter. Men mest av allt tyckte jag att den bara bekräftade att den tillhörde en fullmogen kvinna, en erfaren kvinna som inte tvekade på vad hon ville ha. När hon särade på benen syntes en ordentlig buske som stack ut mellan skinkorna. Hon hade ett par varmt röda, fuktiga blygdläppar som lockade inbjudande. Så vände hon på huvudet och kikade över axeln:
– Nå? Ska du inte smaka på svärmor nu då? log hon.
– Jo, gärna, svarade jag.
– Ja, men kom och ta för dig då. Slicka svärmor riktigt duktigt nu du.

Jag böjde mig sakta framåt, smekte hennes skinkor och lät fingrarna vandra ner längs låren. Jag kunde känna hur hon dallrade till vid beröringen. Jag närmade mig hennes fitta och kände doften av kåt, fuktig kvinna komma emot mig. Blygdläpparna var stora, större än jag hade tidigare föreställt mig, och jag kände hur adrenalinet kom farande av all kåthet. Utan att vänta började jag att kyssa mig utför insidan på hennes lår, slickade upp längs benen och upp mot den där inbjudande busken, där jag lät tungan dallra över blygdläpparna. Hon riste till.
– Åhhh, jaaaaa, du gör mig så kåååååååt. Kom nu, pojken min. Slicka svärmor nu! Reta mig inte!

Jag svarade genom att låta tungan vandra upp längs fittskåran, upp mellan skinkorna och försiktigt röra vid hennes lilla rövhål. Det verkade hon inte alls ha något emot, för hon gnydde och tycktes njuta av min behandling. Jag fortsatte att hålla tungspetsen runt hennes lilla rövrosett, och slickade försiktigt.
– Åh herregud! Det här har aldrig min man gjort för mig, sa hon med darrande röst.
– Vill du att jag ska sluta? frågade jag.
– Nej, oh nej! Fortsätt du bara! Det är så sköööööönt! Bara fortsätt! Det här gör du så bra.

Medan hon stönade sträckte hon bak sina händer och höll isär rumpan för att låta mig komma åt bättre. Jag fortsatte att slicka ner längs stjärtskåran och möttes åter av hennes blygdläppar som jag nu hade börjat fingra på. Hennes fitta luktade ljuvligt och det syntes tydligt hur fittsafterna började rinna ur henne. Jag tog in hela synen av hennes bakdel innan jag dök över hennes kön och började suga på blygdläpparna. Därefter nafsade jag försiktigt på dem och kunde höra hur hon gnydde tillbaka av vällust. De smakade underbart och blodet rusade igenom hela kroppen på mig. Jag blev yr av upphetsningen som jag upplevde av att få slicka denna kvinnas intimaste delar. Hon var dubbelt så gammal som jag men hon verkade inte desto mindre helt besatt av sexakten som vi nu delade.
– Jaaa, slicka mig mera. Du är så duktig. Ååååååååååh, jag förstår varför min dotter alltid har ett så stort leende på läpparna när du har varit här. Åååh, det här är helt fantastiskt härligt!
– Vill du att jag ska fortsätta att slicka din fitta?
– Jaaaaaaa! Bara fortsätt, bara fortsätt du!
– Svärmor har verkligen en härlig fitta. Du smakar ljuvligt! Och din håriga fitta verkar gilla hur jag leker med dina blygdläppar.
– Du kan inte ana, Andreas. Du kan inte ana hur bra det känns! Fortsätt bara!
– Vill du att jag sticker in tungan i fittan på dig också? Vill du att jag slickar dig riktigt djupt?
– Ja, för sjutton, jaaaaaa! Bara gör det! Reta mig inte. Slicka mig nuuuuuuuu!

Jag drog tungan utmed fittskåran och stack ner den mot hennes klitta som var väl synlig nu. Min tungspets dallrade fram och tillbaka över klittan och längs fittans inre väggar. Men ännu hade jag inte tryckt in den i henne, och hon verkade vänta med spänning på detta ögonblick.
– Dröj ett tag. Stanna! Jag vet, jag vill ha dig under mig så att jag kan suga din härliga kuk samtidigt. Kom här, lägg dig på rygg så kommer du åt bättre.

Jag tog plats mellan hennes lår och hon grenslade mig direkt och kastade sig därefter över min kuk som återigen fick känna värmen från hennes mun och tunga. Därefter sänkte hon sin rumpa över mig och jag upplevde hur min mun och näsa var som uppslukade av hennes fitta. Samtidigt som jag märkte hur hon sög och slickade på min stake borrade jag in min tunga så djupt jag kunde i hennes fitthål. Veronica stannade till och gav upp ett ljudligt stön innan hon återupptog sin behandling av min lem. Ollonet kändes pånytt som om det var nära att nå sprängningsgränsen och Veronicas tunga lekte kittlande upp och ner utmed undersidan av kuken. Då och då dök hon ner och sög in mina pungkulor i sin mun. Jag svarade med att stöta min tunga ut och in i hennes fitta samtidigt som jag började massera henne klitta med mitt ena pekfinger. Det rann, eller snarare flödade fittsafter ur henne, och det var inte svårt att inse att hon gillade min behandling. Efter att ha legat i 69:an i över tjugo minuter var jag rädd att jag skulle komma och började desperat att rycka med underlivet. Veronica reste på huvudet och tittade bak mot mig.
– Nu vill jag ha din härliga kuk i fittan. Jag vill känna din unga hingstkuk påla min fitta.
– Jag vill inget hellre, svarade jag. Du gör mig så kåt Veronica! Jag vill så gärna knulla din mogna fitta.
– Vänta inte längre då. Kom och ta mig. Låt oss bara byta ställning först.

Veronica vände sig om i sängen och lade sig på rygg med benen brett isär. Hennes fuktiga buske var uppspärrad mellan hennes vita lår. Brösten låg tungt över magen och hennes blick såg nästan dimmig ut. Jag kröp mellan hennes ben med kuken i handen. Hon sträckte ut sin hand och började dra i staken. När jag lade mig ovanpå henne ledde hon ollonet mot fittöppningen.
– Snälla du! Nu vill jag ha dig i mig. Knulla mig så hårt du vill. Behandla mig som en slampa. Gör vad som helst, men för sjutton stick in den där underbara, ungdomliga hingstkuken i mig.

När hon sa ”hingstkuk” tappade jag nästan koncentrationen. Det var kanske i och för sig inte så besynnerligt att hon skulle använda ett sådant ord, för om jag skulle säga något om henne så var det att hon betedde sig som ett brunstigt djur. Hon var uppfylld av kåthet och hennes kropp darrade när min kuk till slut började trycka sig in i hennes kön. Centimeter för centimeter lät jag långsamt, långsamt kuken glida in i henne tills jag hade fått in den ända till roten. Ett utdraget stön hördes från Veronicas läppar innan hon började kyssa mig djupt. Jag kysste henne tillbaka och lade därefter ena handen på bröstet och började smeka det, nöp i bröstvårtan med fingrarna och lät sedan min mun nafsa och slicka båda hennes bröst. Samtidigt började jag rytmiskt att stöta in och ut i hennes fitta. Hon svarade med att jucka emot med sina höfter. Tempot intensifierades och det hördes tydligt hur det plaskade i fittan medan min kuk åkte in och ut i en allt raskare takt.
– Du är så skön Veronica! Du är så oerhört skön. Åh, din fitta är underbar. Mycket bättre än Sandras.
– Ja, oh… åååååh, du är också helt fantastisk! Du kan lära min dotter mycket. Hon är bara ung ännu. Hon har mycket att lära av en så underbar älskare som du! Fortsätt bara, knulla din flickväns mamma nu! Visa henne vad du kan!

Hon saxade sina ben om mig och placerade händerna på min rumpa. Hon höll hårt om mina skinkor och rev sedan med sina naglar över min rygg medan hon stönande skrek åt mig att fortsätta. Jag kände mig helt besatt av hennes kropp; hennes bröst, låren som hon tryckte upp mot mina sidor och känslan i kuken när den sjönk ända ner till kukroten, djupt därinne i hennes kvinnliga härlighet. Jag fortsatte att pumpa hennes fitta för allt vad jag var värd.
– Är det skönt att knulla mig, svärmor? Är det skönt i fittan att känna min unga pojkkuk?
– Ååååååh, du har ingen pojkkuk, Andreas! Du har en riktig manslem! Ååååh, en riktigt härlig, grov stake! Jag är alldeles uppfylld av din grova kuk. Den töjer min fitta så skööööööööönt, brölade hon.
– Vill du att jag ska fortsätta då?
– Ja, våga inte sluta. Våga bara inte! Du är så skön. Men vänta! Jag vill rida dig. Jag vill ligga ovanpå dig!
Hon tryckte mig åt sidan och svängde upp ena benet över min kropp. Jag lade mig tillrätta på rygg och såg hur hon sjönk ner över mig, tog kuken i handen och förde den tillbaka till sin väntande fitta. Medan hon tittade in i mina ögon, böjde hon sig fram och började rida mig i ett högt tempo. Jag stötte emot, tog ett hårt tag om hennes höfter och styrde upp kuken i henne. Veronica gnydde och vred sig och lutade sig ännu mer fram över mig så att hennes stora bröst hängde nästan mitt i ansiktet på mig. Jag släppte taget om hennes höfter och började åter att suga och smeka hennes bröst.
– Vilka härliga bröst! Sådana underbara pattar du har, Veronica! Jag tror aldrig att jag har sett så stora bröst nånsin!
– Sug de då! Gör det! Men det kommer inte att hålla länge. Jag känner redan hur det börjar närma sig. Jag har inte långt kvar nu, Andreas. Åååååååh, stöt in i mig, Så ja… det här är en så fasligt skön ställning för mig. Du kommer åt precis där du ska! Använd kuken nu och fortsätt att knulla mig. Bara knulla mig… knuuuuulla miiiiiiiiig! Gör det! Gör det! Gör det! Ååååååh!
– Vill du komma? Vill svärmor komma? Går det snart för henne när hennes svärson knullar hennes fullmogna fitta med sin unga manslem? Är det skönt så här? sa jag medan jag stötte in kuken med förnyad kraft.
– Jaaaaaa, det är såååå skööööönt! Såååå sköööönt! Knulla mig! Knulla fittan! Det går för mig snart. Det gåååår för mig…. Ååååååååh…. Det gååååååååååååååååååååår …

Veronica red upp och ner på kuken och darrade och riste i hela kroppen. Hon fullkomligt skakade och borrade in sina naglar i mina bröstmuskler. Hon himlade med ögonen och jag märkte hur hennes lårmuskler började ge vika. Hon sjönk över mig och min kuk kände av hur det började dallra inne i hennes fittmuskler. Jag hade inte långt kvar nu. Min kuk var så känslig och jag visste att jag skulle spruta snart. Jag var tvungen att säga till.
– Veronica, Veronica!!! Det går för mig snart! Jag kan inte hålla tillbaka längre! Jag kommer!
– Jaaaa, så ja! Så ja! Kom då! Kom i mig! Kom du bara! Jaaaaaaaaaaa…. Kom då! Kom du bara, vännen min! Spruta din säd djupt inne i min fitta. Visa mig vad den där härliga unga manslemmen kan göra. Visa svärmor hur mycket den där stora kuken kan komma i hennes fitta! Töm all din härliga säd djupt inne i mig. Töm säden, bara! Ge mig din varma sperma in i fittan. Jag vill ha den! Spruta bara!
– Ja, jag kommer. Ja, nu, jag kommer… nuuuuuuuuu!!!

Det var en otrolig känsla. Plötsligt sprutade jag kaskader av sperma in i hennes väntande fitta. Stråle efter stråle lämnade min kuk och jag kände hur orgasmen avtog långsamt, långsamt alltmedan jag fyllde henne med min varma säd. Slutligen gav jag upp ett stön och Veronica kollapsade ovanpå mig. Hennes bröst tryckte upp mot mig och jag lade mina armar om henne, kysste hennes hals och smekte hennes ena öra och det mörka hårsvallet. Vi såg båda hur svetten rann ner för våra ansikten och Veronica tittade djupt in i mina ögon.
– Inte visste jag att min dotter hade så begåvade vänner. Det här måste vi göra om någon gång snart igen, Andreas.
– Ja, gärna, svarade jag. Men jag är väl lika förvånad som du. Jag hade ingen aning om den här sidan hos min flickväns mamma. Jag antar att det inte skadar om jag lär känna min svärmor lite bättre i framtiden.

Föregående Inlägg

Sonja

Nästa Inlägg

Med chefen i provrummet