Shemale / Trans

First Class med extra allt

För ett antal år sedan åkte jag och några andra kompisar till Miami för att festa.

Flygturen började i Stockholm och sedan far det av till Paris där vi mellanlandade för att byta flyg. Redan efter denna relativt korta flygning var jag redan trött på att flyga. Alla jag åkte med sov hela tiden eftersom de hade varit ute och för festat innan vi åkte. Vi drog lott om vem som skulle vara nykter eftersom någon måste köra ända från Malmö till Stockholm dagen efter, och jag förlorade.

Medans jag sitter på gaten och tänker börjar Jonas hulka sig och sedan bara rusar mot toan för att kräkas. På vägen springer han rakt in i en tjej som står och väntar på att gaten jag även står på ska öppnas. Hon har en fantastisk byst och hennes långa blonda lockiga hår hänger över hennes bröst och långt ner på ryggen.

Hon faller i marken och skriker något på Franska efter honom. Jag reser mig upp och springer fram till henne.

– Are you allright? Frågar jag henne på min skolengelska samtidigt som jag hjälper henne upp.
– It’s okay, svarade hon mig och satte sedan på en stol och jag satte mig bredvid henne.

Direkt faller mina ögon ner i hennes byst. I några sekunder håller jag kvar mina ögon där innan hon trycker ut bysten ännu mera.

Jag tittar upp och hon tittar utmanande på mig och blinkar lätt med ena ögat.

– So where are you from? Frågade hon mig medans hon tittade min normalt vältränade kropp innan hon tittade blåa ögon rakt in i mina bruna.
– I am from Sweden, and you?
– Är du från Sverige? Frågade hon mig med klar Svenska.
– Ja, är du också det?
– Japp, jag föddes i Sverige. Men jag fick jobb här i Frankrike. Så jag flyttade hit.

Jag tittade lite på henne och nickade lätt när jag upptäckte att gaten var öppen.

Det var bara vi kvar och Jonas kom stapplande fram och hade kräkts ner hela tröjan. Han bara tittade på oss och sedan tog sin väska och gick ombord med lätta svordomar.

– Ska vi gå på? Frågade jag henne efter vi glott ett tag på Jonas som nu knappt kunde gå rakt av någon underlig anledning.
– Ja, varför inte sa hon snabbt och gick i förväg.

Hon vickade på rumpan otroligt mycket hela vägen in i flygplanet och ståndet i mina byxor bara växte och växte.

En plats bredvid mig var ledig på planet. Jag la mig ner så fort som vi hade lyft och somnade. Jag sov i 3 timmar innan jag kände någon massera mitt hår. Det var tjejen vid gaten.

– Får jag sätta mig? frågar hon.
– Absolut säger jag yrvaket och sätter mig upp.

Alla mina vänner hade somnat på raden bredvid mig, som de antagligen har gjort under hela resan. Vi satt och pratade ett bra tag, om väder, vind och tv-serier.

– Vad var det för jobb du fick i Paris som fick dig att flytta? Frågade jag henne.
– Jag fick ett jobb inom porrindustrin. Svarade hon.

Fan skämtar hon med mig eller, här sitter jag alltså och pratar med en porrstjärna. Jag försöker samla mig och säger så tufft jag kan.

– Vad ska du göra i Miami då?
– Jag har lite jobb att göra. Sedan blinkar hon till mig och ler brett. Skulle du vilja ha lite? Frågar hon.

Först fattar jag inte vad hon menar, för hon kan knappast mena det som jag tror.

– Menar du…
– Absolut! Säger hon till mig och skrattar medans hon ställer sig upp och går bort mot toaletterna. Planet är stort och har två handikapptoaletter och hon har fått upp dörren till den ena av dem.

Jag reser mig upp och går efter. Ståndet i mina byxor har aldrig varit såhär hårt i hela mitt liv. Hela benen pulserar även. När jag ser henne hålla upp dörren och viftar in mig fattar jag att det är sant. Jag kliver på och hon klämmer tag i min ena skinka sedan stänger dörren efter sig och låser. Hon böjer sig mot mig och börjar kyssa mig. Jag har aldrig varit med om en bättre kyssare. Samtidigt har hon båda sina händer på mina skinkor och masserar hårt.

Jag börjar ta av mig skjortan och hon släpper det stenhårda taget om mina skinkor och knäpper upp sin blus, bröst för bröst lägger hon ut ur sin tighta rosa klänning. Hon slänger bak sitt blonda hår och tar av sig b- hån.

– Sug! Beordrar hon mig och jag suger glatt på.

Hennes bröstvårtor sticker ut precis så mycket som jag gillar det. Hon knäpper samtidigt upp mina byxor och släpper dom mot marken för att låta mitt enorma stånd fladdra fritt. Hon stönar till när hon ser och känner min storlek.

– Mmm… jag visste att du hade en bamse, sa hon och började runka av mig sakta.

Mina läppar och händer bearbetade hennes fantastiska bröst medan hennes händer mjölkade min hårda kuk långsamt.

– Nu är det din tur men i så fall vill jag ha lite tillbaka, säger hon och blinkar mot mig.
– Absolut… Absolut jag gör vad du vill! Säger jag och ser henne sänka sig längre och längre ner så hon har min stora hårda kuk rakt framför sitt ansikte.

Hon börjar massera mina kulor och suger lätt på toppen av min penis.

– Ahhhh…. utbrister jag.

Ingen utav mina tidigare tjejer har sugit mig så här bra, hela mina ben skakar och skakningarna blir bara värre av upphetsning när hon börjar massera min stjärt igen och trycker även in sitt finger. Hon tittar upp och nästan börjar skratta trots att hela hennes mun är full med kuk.

Plötsligt slutar hon och ställer sig upp.

– Nu är det min tur! Ställ dig på knäna, säger hon och twistar min ena bröstvårta.

Jag börjar skratta och hon också. Väl på knäna ser jag att det är en stor bula inuti hennes trosor. Blir lite rädd och överraskad men tar tag i trosorna och drar ner dem. Framför mig hänger en minst 25 cm stor kuk. Den är halvt uppsvullen och jag bara glor på den i några sekunder.

– Kom igen, ta i den älskling… säger hon uppmanande till mig.

Jag fattar inte något utan bara står kvar på mina knän med vidöppen mun.

– Det är inte så farligt som du tror, säger hon till mig och tar tag i mitt hår och pressar in sin kuk i min mun.

Jag är fortfarande så häpnad att jag inte gör något som helst motstånd.

– Sådär ja! Känns det inte bättre nu? Frågar hon och ler mot mig.

Jag tittar upp men det ända jag ser är ett par stora sexiga bröst där uppe.

– Massera mina kulor också…. stönar hon och har kvar sitt stenhårda tag om mitt hår.

Jag gör som hon säger och lägger handen runt hennes renrakade pung. Hon juckar lite försiktigt i min mun och snart blir jag regelrätt munknullad av henne. Hennes kuk är stenhård och luktar fräscht. Den glider in och ut mellan mina läppar och jag suger så bra jag kan medans min tunga åker runt hennes uppsvällda ollon.

– Åhhh… du är ju fenomenal på att suga kuk, skrattar hon.

Hennes kåta ord och kuken som åker in och ut i min mun gör mig ännu kåtare och jag ger nu allt i mitt sugande. Jag sörplar och suger medan jag brutalt runkar skaftet på hennes hårda kuk. Den glider lätt mellan mina läppar och jag känner hur det sipprar lite försats som jag snabbt sväljer undan.

Hon stannar upp lite i juckandet och bara låter ollonet vara kvar i min mun.

– Mmmm. det här gillar du va? Suga en stor saftig kuk? Fan så bra du suger… Vill du ha en belöning? frågade hon.

Jag nickade och fick ur mig ett svagt “ja tack” utan att ens fundera på vad det var för belöning. Hon börjar jucka långa långsamma drag i min mun och håller hårt runt mitt huvud.

– Åhhh nuuuu… stönar hon.

Precis då sprutar hon i min mun. Hela munnen fylls med varm sperma och hon stönar högt. Jag lyckas få ut kuken ur munnen för jag satte all sperma i halsen och får ingen luft. Hennes stora kuk fortsätter spruta och flera skott träffar mig rakt i ansiktet innan hon lyckas pressa in ollonet i min mun igen. Hon sprutar länge och mycket och jag försöker förtvivlat svälja undan den varma satsen.

-Kom igen, visa att du är en man… säger hon och skrattar och trycker in kuken ännu längre och tömmer sin varma kuksås i min mun.

Hon håller kvar kuken i några sekunder innan hon drar ut den. Jag får en mindre hostattack och råkar spilla ut lite sperma på hennes ollon.

– Nädu, här ska det inte fuskas, slicka upp det som är kvar på kuken och svälj det som en duktig kuksugare!

Jag slickade ren hennes fortfarande hårda kuk innan jag ställde mig upp.

– Vafan sa du inte till mig att du var en man för?!

Hon tittar på mig och ler.

– Hade du då haft sex med mig? Frågade hon mig och log.

– Absolut Inte! Jag gillar tjejer! Jag har en tjej där hemma i Sverige!
– Jasså, men då ska jag berätta något för dig. Ifall du inte går med på att göra klart det vi startat så ska jag säga till dina kompisar att jag är en kille och at du precis sugit av mig. Vad tror du de kommer säga då? Speciellt din fru.

Hon tittar på mig och jag förstår att jag är chanslös… och kåt. Det finns inget att göra. Bara att lyda.

– Vad vill du då? viskar jag försiktigt.
– Jag vill knulla dig, säger hon och smeker min rumpa mjukt.

Först tänker jag på att protestera men sedan går jag med på det. Jag nickar åt henne och tittar ner på hennes kuk. Hon ler och gräver i sin handväska och tar upp sin telefon och ställer den på handfatet med videokameran på. Jag säger inget om det, vill inte heller. Vi låter detta bara bli överstökat.

Hon vänder på mig och sedan putar ut min rumpa så jag står i en oskön position för mig men en sexig för henne. Hon tar upp en flaska glidmedel och smörjer in sin kuk.

– Ska du inte använda kondom? frågar jag henne.
– Varför skulle vi? Jag har inget, och förhoppningsvis inte du heller. Vi har ju redan sugit av varandra, älskling. Svarar hon och trycker tillbaka mitt huvud så jag står rakt.

Hon fyller sin handflata med glidmedel och smörjer in min rumpa och trycker in ett finger för att mjukna upp allt. Sedan trycker hon ollonet mot mitt anal hål.

– Är du redo för lite hardcore action? Frågar hon mig upphetsat.

Jag bara nickar.

Sakta trycker hon in sin kuk i min rumpa. Smärtan är inte än så olidlig. Jag har aldrig tidigare ens haft in ett finger. Har alltid tyckt det känns rätt så äckligt. När ollonet är inne trycker hon in resten. Det känns som om allt möbleras om där inne. Hon juckar snabbare och snabbare och stönar högre och högre. Jag stönar också med en underbar känsla av lite smärta och en alldeles otrolig njutning.

Trots att förnedringen är på topp så drar jag ut min ena skinka lite mera så att hon lättare kan knulla upp mig med sin sköna kuk.

– Duktig pojke, säger hon och kör hårdare och hårdare. Åhh så skönt du juckar emot, säger hon till mig mellan stönen.

Jag juckar faktiskt emot och rör min rumpa fram och tillbaka mot hennes pumpande kuk. Hon smiskar till min rumpa och stannar upp en stund.

– Detta är varför jag lurade dig att knulla med mig. En osäker straight kille som är en känsla som är fantastisk. Hur känns det att vara bög nu då? Säger hon och skrattar en förnedrande skratt.

Jag lyssnar inte. Utan bara rider på. Sedan greppar hon tag i min rumpa och trycker på hårdare och hårdare.

Åhh… Jag sprutar nu!

Hon och tryckte kuken längre och längre och längre in. Smärtan var för stor nu. Benen vek sig under mig och jag trillade ihop på golvet. Hon gick snabbt efter och tryckte in kuken igen riktigt snabbt och hårt. Hon knullade mig där jag stod på alla fyra och ljudet av hennes kuk mot min röv var otroligt upphetsande.

Sedan sprutade hon. Även om hon kommit för bara några minuter sedan fylldes min anal upp och hon nästan skrek för hon tyckte det var så skönt. Hon drog ut kuken och slickade upp lite sperma som rann ut ur annalen. Jag vände mig på rygg och var helt svettig hon satte sig gränsle över mig.

– Hur var det här då?

Samtidigt lägger hon sin kuk vid min och runkar oss båda samtidigt med en hand och stryker mig över kinden. Jag kan känna hennes värme från min rumpa och allt glidmedel som hon hade på röra min kuk. Hon runkar mig så skönt. Hennes hand verkar vara över hela kuken.

Hon drar upp mig och sätter sig på toasitsen och håller ihop sina underbara bröst.

– Det är väl dessa du velat ha sedan du såg mig… fnissade hon.

Min kuk var snabbt på plats och hon tryckte ihop sina sexiga klot om den så det pressade alldeles underbart. Jag började stöta min kuk mellan hennes bröst och allt glidmedel gjorde att den åkte fram och tillbaka utan problem. I riktig porrfilmsstil lät hon sin tunga gnida mot mitt ollon varje gång det kom fram mellan hennes knullklot.

– Kom igen nu min hingst.. spruta på mig då. Jag vill se det och smaka på det… väste hon otroligt sexigt.

Orden fick mig att bli om möjligt kåtare. Kuken svällde och jag kände satsen komma.

Tillslut kommer jag… första strålen sprutas rakt upp över hennes sexiga mun. Nästa kommer mellan hennes bröst och känslan är obeskrivlig. Kuken kommer fram igen och hinner spruta två långa sköna skott över hennes välsminkade ansikte.

Hon ber mig köra in min sprutande kuk i hennes mun och jag är inte svårövertalad. Jag låter ollonet lägga sig mot hennes underläpp och spruta in i hennes gapande mun. Hon tar emot mina sista strålar och suger sedan in min väldigt känsliga kuk och tömmer den rejält.

– Nu finns vi i avarnadra för alltid! Säger hon, ler och blinkar mot mig. Hon ställer sig upp, tvättar av sperman från ansiktet och började klä på sig. Jag sitter fortfarande kvar på toasitsen och andas ut.

Någon knackar på dörren och ber dem skynda på

– Ta det lugnt! vrålar min nya hemliga älskare tillbaka som har dragit på sig sin klänning igen.

Hon vänder sig mot mig och visar mig 2 st visitkort.

– Här är telefon numret till mig ifall du vill ha en omgång till när jag kommer tillbaka till Sverige. Skit i din fru då, jag ska visa dig ett och annat, säger hon och ler. Och detta är ett kort till hemsidan jag kommer lägga ut filmen på som jag har spelat in. Under står även en kod så du får livstids prenumeration på min sida så du kan runka med din sjukt sköna kuk när du vill.

Personen som bankar på dörren har börjat igen och vi rättar till våra kläder en sista gång.

– Hoppas att vi syns igen, säger hon och öppnar dörren och går ut.

Där står Jonas… han tittar först på henne och sedan på mig, helt utmattad och med lite sperma kvar på kinden. Han vänder blicken mot min älskare. Hon blinkar mot honom och smackar till honom på rumpan innan hon går till sin plats på 1a klass avdelningen.

Nu har det gått 1 månad. Jag har kommit hem från Miami för ett tag sedan. Men har fortfarande inte kollat på filmen som hon skulle ha lagt ut. Jag blir lite nyfiken när jag tänker på det. Jag tar med mig kaffekoppen och börjar rota igenom min plånbok som jag har lagt på matbordet bredvid min dator. Jag letar och letar och hittar de sedan inknövlad mellan ett 20 tal kvitton.

Jag söker på sidan och hittar videon direkt. Jag ser hur hon rider mig, sprutar och “tvingar” mig äta sperman. Min kuk växer igen och kollar på det andra kortet med hennes telefonnummer på. Jag bestämmer mig för att ringa henne. Jag hämtar telefonen och ringer upp henne. Efter ett tag svarar hon.

– Hej det är Rebecca.
– Hej det är jag, från Miamiflyget….
– Visste väl att du skulle ringa älskling, är du sugen igen? Jag är i Sverige…

Föregående Inlägg

Brott lönar sig inte... eller?

Nästa Inlägg

Vikarien