Hetero / Straight

Firmafesten

Min pojkvän jobbar på att företag som firade något slags jubileum i augusti. Hela personalen med respektive var bjudna till ett ställe med festlokaler och stugby. Vi beslöt oss för att följa med fast det mest var lite äldre människor som jobbade där.

Vi träffades utanför arbetsplatsen på lördagseftermiddagen för vidare transport med buss. Det tog runt en timma innan vi var framme. Under bussfärden hade chefen informerat om att vi skulle bo i stugorna och att vi skulle samlas i en konferenslokal först.

När vi kom till lokalen fick vi var sin drink och det fanns en massa öl för de som ville ha. Chefen delade ut nycklar och allra sist fick vi en nyckel till stuga 38. Den allra sista nyckeln behöll han för han och hans fru skulle ligga i det sista huset. Sedan talade han om att vi fick gå till stugorna när vi ville, men att vi skulle vara i restaurangen klockan 8. Efter att vi druckit ur drinken tog vi några öl på vägen ut för att dricka medan vi klädde om.

När jag kom ut från duschen lite senare började Danne smeka min nakna kropp och jag blev genast kåt. Vi hade ju inte så mycket tid på oss så de fick bli en snabbis. Jag ställde mej framåtlutad mot tvättstället och kände hans stenhårda kuk glida in i min fitta som genast blivit våt. Han pumpade på vilt och sprutade bara efter någon minut. Jag hade behövt lite längre tid på mig men det fick vänta tills efter festen.

Jag klädde mig i min svarta åtsittande klänning som framhävde min figur och min pojkvän var så tjusig i sin kostym. När vi kom till restaurangen var de flesta redan där och vi hamnade mitt emot chefen och hans fru. Båda tittade uppskattande på oss och jag lade märke till att han verkade riktigt fräsch för att vara så gammal. Han var flintskallig med ett ganska snyggt ansikte. Hans fru såg yngre ut med sitt blonda hår och klarblå ögon. Jag såg inga rynkor i ansiktet och halsen såg slät ut så hon var säkert inte över 40. Hennes bröst såg ganska stora ut, åtminstone om man jämför med mina. Jag såg att Danne stirrade på hennes urringning ibland.

Efter måltiden blev det en del anställda som fick guldklockor och blommor för lång och trogen tjänst. Efter det så började orkestern spela och vi gick genast upp och dansade. Jag hade druckit vin till maten och kände mig lite påverkad och kåt.  Så fort vi kommit tillbaka till bordet blev jag uppbjuden av chefen och vi dansade några tryckare. Han dansade jättebra och jag njöt av att föras av honom och mot slutet av dansen tryckte jag magen mot honom och kände hans kuk växa. Men då tog låten slut och vi gick tillbaka. Strax efter kom Danne med chefens fru. Det blev flera danser med chefen innan kvällen var slut och varje gång kände jag att han fick stånd och jag roterade magen lite mot den hårda.

De andra droppade av så snart var det nästan bara vi och chefen och hans fru kvar. Fast jag trodde hon hade gått också för hon var borta länge men kom tillbaka igen. Orkestern hade slutat spela och vi önskade varandra god natt innan vi gick mot stugan.

När vi kom in såg vi ett papper på bordet och jämte låg 2 svarta scarfar. Så här stod det på lappen:

”Om ni vill uppleva något skönt så dämpa belysningen och sätt er i soffan i underkläder med ögonbindlarna på. Obs! Det är inget farligt.”

Vi diskuterade om vi skulle göra det. Först ville jag inte men ju mer jag tänkte på det ju kåtare blev jag och Danne blev också kåt såg jag när han tagit av byxorna. Så vi bestämde oss för att testa. Vi släckte lamporna och satte oss i soffan med scarfsarna bundna över ögonen. Jag satt i bh och trosor och han i kalsingarna.

Först var det alldeles tyst men efter en stund hörde vi dörren öppnas och någon smög tyst mot oss. Jag grep tag i min killes hand och kramade den för det kändes lite kusligt. Jag märkte att någon satte sig jämte mig i soffan och hörde någon annan sätta sig jämte Danne. Jag ryckte till lite när jag kände en hand börja smeka min rygg men sedan slappnade jag av och började njuta. En annan hand hamnade på min mage och smekte uppåt och kramade lätt brösten utanpå bh-n. Men snart började handen på ryggen pilla på spännet och på ett ögonblick lossnade det och min bh föll ner när jag skakade av mig den. Jag ryste när handen där framme smekte mina nakna bröst och kände hur vårtorna styvnade. Jag höll fortfarande Danne i handen och jag kände att han ryckte till lite och förstod att någon smekte honom också.

Det var oerhört upphetsande att bli smekt av någon okänd och jag kände att det rann ur fittan.

När handen smekt brösten en stund drog den sig neråt och smekte mage och lår men undvek fittan. Sedan kröp personen ner mellan mina ben och kysste låren uppåt och när jag kände läpparna på fittan utanpå trosorna så stönade jag högt. Jag lyfte villigt på rumpan när händerna började dra i trosorna och de försvann ner på golvet. När jag kände tungan på blygdläpparna så lutade jag mig bakåt och sköt upp fittan mot ansiktet på personen och jag stönade mer och mer.

När jag lade ena handen på huvudet för att trycka det mot fittan slet han bort handen och höll fast den. Men jag hann känna att personen var flintskallig och tänkte genast på chefen. Plötsligt kände jag ett finger tränga in i mig samtidigt som tungan for runt klitoris och ibland sög han klitoris in i munnen. Mer och mer närmade jag mig klimax. Samtidigt kände jag hur Danne ryckte till och stönade och jag förstod att det gick för honom. Det nästan svartnade för ögonen och jag tror jag skrek när jag kom i en enorm orgasm. Jag skakade som ett asplöv innan jag sjönk ihop på soffan och andades häftigt.

Under tiden hörde jag dörren öppnas och stängas och jag slet av bindeln. Danne gjorde likadant och vi stirrade på varandra innan vi brast i skratt. Vi kom överens om att det var det häftigaste vi varit med om och senare i sängen älskade vi och kom återigen i fantastiska orgasmer.

När vi kom till matsalen dagen efter för att äta frukost så träffade vi chefen och hans fru och de undrade om vi sovit gott. Vi sade att vi sovit fantastiskt och jag log mot chefen och såg på hans huvud. Jag var nästan säker på att det varit han som slickat mig så skönt. Innan vi for hem så smög han till mig ett visitkort och sade att han hoppades att vi skulle ses igen.

Efter några dagar hittade jag visitkortet jag fått av chefen och såg att det stod en e-postadress på det. Jag tänkte att jag skulle skriva och tacka och efter att jag gjort det fick jag genast svar där han också tackade för senast och så undrade han om stugan var ok. Jag svarade,

“Stugan var toppen och att det som hände där var härligt.”
“Vad var det som hände då” frågade han.
“Det vet du nog” skrev jag.
“Kanske det” svarade han.

Sedan skrev han att hans fru ville ha Dannes e-postadress så jag skickade den efter att jag frågat honom om han ville maila med henne.
Vi brevväxlade med båda och vi talade om för varandra vad de skrev. Chefens fru ville ha bilder av både Danne och mej så vi skickade några lättklädda. Sedan fick vi bilder av dem från någon badstrand. Han var ganska hårig på kroppen och såg rätt muskulös ut medan hon hade en kurvig och vacker kropp.

Tiden gick och en dag sa Danne att de var bjudna på julfest.
Jag fick mail från chefen där han skrev att jag måste följa med på julfesten.
Hur det gick ska jag tala om senare.

Föregående Inlägg

Lilla Frida på julbord

Nästa Inlägg

Otrogen med XXL kuk