Gruppsex

Felicias hämnd blev lite annorlunda

Semester, jag hade jobbat ett helt åt sedan examen från universitetet. Bara jobb inga fester eller nöjen. Hade verkligen bestämt mig för att göra ett bra intryck och jobb på mitt nya arbete. Men nu hade jag och min pojkvän äntligen kunnat ta semester. Två veckor på Cypern med en vecka kvar, härligt.

Nu var vi ute och festade rejält, det var jag, min pojkvän, två andra tjejer och två killar till vi träffat på resan. Vi var alla runt 25 så åldersmässigt passade vi bra ihop.

Det tråkiga var att min pojkvän verkade fattat tycke för en av de andra tjejerna, Karin, de tittade ofta på varandra och flera gånger hade jag kommit på honom med att vrålglo på henne när vi varit på stranden. Visst hon var jätte snygg men det kändes tråkigt. Karin hade ett utseende som en fotomodell, fast med större bröst.

Jag letade efter min pojkvän men kunde inte hitta honom någonstans på hela diskot. Karins kompis, Åsa satt och flörtade med de två killarna, Stefan och Mikael. Jag frågade dem om de visste vart min pojkvän tagit vägen. Killarna skakade på huvudet men Åsa trodde att han gått hem och tittade ängsligt på mig innan hon påpekade att han varit full och troligen sov, varför inte sitta med oss så länge. Tyckte hon, jag ville dock hitta min pojkvän så jag tackade nej, Åsa försökte övertala mig men jag skakade på huvudet och gick.

Jag små sprang den korta vägen hem till hotellet och såg att det lös svagt i vårt rum när jag närmade mig. Jag öppnade dörren försiktigt för att inte störa honom om han sov och steg in i den kombinerade hallen och vardagsrummet.

Då hörde jag det tydligt, stön och knirr från sängen, jag stod förstenad och undrade vad jag skulle göra, rusa in eller smyga mig på dem. Det fick bli det senare så jag smög sakta fram till dörren som stod på glänt.

Väl framme vid dörren kunde jag stå gömd bakom den och titta fram med huvudet, i sängen stod Karin på alla fyra, hennes korta kjol var uppdragen och trosan borta. Min pojkvän stod bakom henne, höll henne om midjan och knullade henne djupt och fort. Karins stora bröst gungade i takt med stötarna in i henne, hon stönade och slängde med huvudet. Jag såg dem snett bakifrån så de såg mig inte. Jag blev först ledsen, sedan förbannad, min första tanke var att rusa in och stoppa dem men innan jag han göra det kände jag att situationen gjorde mig kåt. Väldigt kåt.

Min pojkvän hade fått runt Karin på rygg och körde nu sin kuk mellan hennes stora fasta bröst. Hur får vissa tjejer såna bröst? Han stönade och hon spelade med tungan mellan läpparna. Med ett litet vrål tömde han sin kuk över hennes utsträckta tunga. Karin gillade det visst för det lät som om hon kom samtidigt.

Nu hade jag bestämt mig. Kunde han vara otrogen kan minsann jag det också och vände på klacken och gick ut.

Ut på gatan tänkte jag först gå tillbaka till diskot och hitta de andra men nej jag skiter i dem också och går själv någon annanstans. Väl nere på huvudgatan gick jag in på första bästa bar och beställde en drink, svepte den i ilska och beställde snabbt en till innan jag började spana runt för att se ut någon lämplig kandidat. Väl som jag stod där och drack på min andra drink kände jag en arm runt min midja och en röst i mitt öra…

– Vad gör en sexig tjej som du här?

Jag vände mig om och tittade rakt in i bröstet på en lång lite äldre kille. Vände huvudet uppåt och tittade in i ett par läckert blå lysande ögon. Killen var mer än två huvuden högre än mig och såg vältränad ut.

– Dricker drinkar och tittar på sexiga män, sa jag och log upp mot honom.
– Behöver du hjälp? Frågade han snabbt.
– Nej det verkar som någon hittade mig först, sa jag snabbt och så skrattade vi båda.

Hans vita tänder lyste i kontrasten mot hans solbrända hud. Hans arm låg kvar runt min midja och handen vilade lätt på framsidan av min höft.

– Tom heter jag… du?
– Felicia, svarade jag och ställde ifrån mig det tomma drinkglaset på bardisken.
– En till?
– Visst, sa jag och hans hand släppte min midja för att ordna med nya drinkar.

Vi stod kvar vid bardisken och snackade, hans hand smekte mig sakta på ryggen. Han var klädd i en kortärmad sommarskjorta som trots sin lösa passform inte dolde att han verkade vältränad. Jag bestämde mig för att med honom skulle jag minsann ta chansen att vara otrogen med. Bättre val kunde jag inte göra, jag har i flera år varit nyfiken på äldre män men aldrig vågat eller haft chansen att prova.

Nu fanns allt detta, samt att jag började bli lite berusad. Jag lät hans hand vandra upp och ned utmed min rygg, handen kom längre ned för varje gång, strax var den på min häck och hans ögon lyste upp när han smekte häcken och kände att jag hade stringtrosor på mig. Min vita korta sommarklänning smet åt om min häck när hans hand kramade min skinka. Min hand smekte honom på magen, bröstet och runt för att känna på hans häck, den var stenhård, kändes så läcker.

Tom lutade sig fram och våra munnar möttes i en trevande kyss. Tungorna virvlade runt och lekte. Toms hand höll min häck i ett stadigt tag och pressade mig mot sig, jag kände hans hårda kuk trycka mot min mage. Vi avslutade kyssen och tittade på varandra länge innan Tom bröt tystnaden.

– Skall vi gå, frågade han. Jag tittade på honom ett tag innan jag svarade.
– Vart?
– Till mig.
– Och vad skall vi göra där, sa jag och log.
– Jag vill knulla dig, sa han direkt. Jag log mot honom igen och svarade.
– Hur?
– Jag vill känna din tajta fitta runt min kuk, smeka dina bröst när jag sakta tränger in i dig bakifrån.

Jag njöt av hans kåta ord och njöt av situationen.

– Vad väntar vi på?

Tom skrattade och svepte snabbt sin drink. Jag tog min drink och drack så snabbt jag kunde. Tom höll mig i överarmen och banade väg genom baren mot utgången. Väl ute vände han direkt runt hörnet in i en mörk bakgata. Han gick snabbt och jag fick nästan småspringa för att hinna med. Vi kom strax fram till ett litet hotell och Tom ledde mig fram till sin dörr.

Rummet var stort, i ena änden låg ett kök, i andra ett vardagsrum och innanför ett sovrum. Vi stod stilla ett kort tag innan Tom drog mig till sig. Vi kramades och kysstes, hans kuk hade inte slaknat på vägen hit kände jag. Hans händer var överallt på min kropp, häcken, brösten, ryggen, nacken och håret. Hans hand virade in sig i mitt långa blonda hår och tryckte mitt ansikte mot sig i en intensiv kyss. Andra handen vandrade ned till min häck och drog upp kjolen så han kunde smeka mina bara skinkor. Handen smiskade till mig lätt och han sa:

– Dansa för mig.

Jag lösgjorde mig ifrån honom och han satte sig ned i soffan. Jag tvekade lite, ingen musik hur skall jag dansa. Men jag fick improvisera och började så smått dansa för honom. Min onykterhet hjälpte till med dansandet. Smekte mig på kroppen och slängde med mitt huvud så mitt blonda hår for som ett yrväder. Snurrade runt och roterade på höften, böjde mig fram så klänningen gled upp.

Tom reste sig snabbt upp och var direkt framme vid min häck. Tog ett stadigt tag om min höft och gned sitt underliv mot mig bakifrån. Jag kände mig lite osäker men berusningen och kåtheten lät allt ske. Han tryckte ned min häck så jag blev sittande på huk, jag snurrade runt och hamnade med ansiktet rakt framför hans skrev. Det syntes tydligt att hans kuk var hård och pekade snett upp under hans byxor.

Mina händer gled upp längs byxsidorna och hamnade tillslut vid gylfen. Jag knäppte upp och vek undan byxorna och plötsligt for kuken ut med ett fjong. Den slog till mig i pannan innan den gled ned för att stanna vid min kind. Tom skrattade till när han såg den träffa min panna. Jag tittade på kuken storögt, den var lång, otroligt lång, hade inte sett en så lång kuk tidigare. Men den var inte tjock utan lite mer än normal. Jag tog tag om den med handen, höll den stilla och synade den noga, stor och ådrig var den.

– Sug på den, uppmanade Tom mig.

Jag tog tag i den med min andra hand också. Utan problem kunde jag hålla den med båda händerna och ändå ha en bit kvar som stack ut. Jag tryckte förhuden bak och slickade på ollonet. Lät kuken glida in i min mun för att snabbt föra ut den, upprepade detta några gånger innan jag fick mod till mig och låta den glida längre in i munnen. Tom stönade och sa:

– Det ser så läckert ut när min kuk glider in i din mun.

Jag lät den glida längre in, höll den fortfarande vid roten med båda händerna. Tom tryckte lätt på med sitt underliv mot mig.

– Djupare, djupare Felicia, uppmanade han mig.

Jag försökte få den djupt in i min mun men jag tvekade. Innan han resolut placerade sin hand på mitt bakhuvud och tryckte på.

– Svälj! Uppmanade han mig.

Jag svalde och svalde medan kuken tryckte sig längre in i munnen, mina två händer höll den stadigt och tillät mig ett visst spelrum. Jag började ulka och då släppte han mig och lät mig spotta ut kuken för att återhämta mig.

– Bra Felicia, Nu lite djupare!

Åter igen gjorde vi om samma sak, han tryckte in sin kuk i min mun, jag svalde och försökte anpassa mig så den kunde glida längre in i min mun. Denna gång kom den lite längre in men Tom verkade ha fått annat på sitt sinne för han drog upp mig stående. Jag vacklade till för nu var jag mycket full, men Tom höll mig stadigt i armen, ledde mig fram till soffan, satte mig ned på den och jag lutade mig tillbaka

Tom gled ned på knä mellan mina ben och särade på dem, kjolen gled upp och Tom tryckte den längre upp över min mage. Mina vita stringtrosor förde han snabbt åt sidan så han kunde titta på min renrakade fitta. Hans fingrar lekte med min klitoris innan han böjde sig fram och började slicka mig.

MMM så härligt tänkte jag och smekte hans hår med mina händer. Tungan virvlade runt min klitoris, det var så härligt, jag halvlåg i soffan och njöt. Jag särade mer på benen och drog upp dem mot mina axlar så han fick fritt spelrum, hans smekte mig runt anal, tryckte lätt mot den, det var så härligt. Jag gnydde och njöt.

Plötsligt vaknade jag upp ur min njutning av att Tom slutat slicka mig och stod på knä redo att trycka in sin kuk i mig. Trots min berusning kom jag att tänka på kondom.

– Kondom, Tom ta en kondom…

Tom tittade på mig besviket, först trodde jag att han skulle trycka in den ändå men så ändrade han sig och reste sig upp, gick iväg till sovrummet och kom sedan tillbaka med ett paket kondomer, slängde en till mig och sa.

– Sätt på den då!

Jag öppnade paketet och försökte trä på kondomen på hans långa, hårda härliga kuk. Det gick inte. Den passade inte. Jag tittade upp på Tom och såg hans “vad var det jag sa” -min. Jag fnissade och ryckte på axlarna. Efter en lätt puss på hans ollon la jag mig ner i soffan igen

– Nu är jag redo, min hingst, sa jag och log mot honom. Tom tittade på mig, ovanifrån, särade min ben och placerade sin kuk mot min fittöppning.

Sakta lät han den glida runt min öppning, jag var mycket våt så ollonet fuktades rejält. Sedan tryckte han kuken sakta in i mig, den banade väg in i min fitta.

– AAAHHH… herre jääävlar, stönade jag.

Så härligt lång var den, det kändes som den aldrig skulle sluta tränga sig djupare in i mig. Så kände jag hans höft mot mig. Han var i botten, jag tittade ned mot min fitta när han sakta lät den glida ut ur mig, det såg så härligt ut när den stora kuken visade sig mellan mina ben. Så tryckte han in den igen, sakta, sakta gick det. Men så härligt. Jag rös i hela kroppen när han bottnade igen. Ett långt stön kom över hans läppar när han för tredje gången tryckte in den i botten. Så tog han tag om mina höfter och började sakta men säkert öka takten i knullandet, för varje gång han tryckte in den i mig ökade han farten något. Detta tills han kommit upp i en bra takt för knullandet. Jag stönade högt för varje gång han tryckte den djupt in i mig.

Flera gånger kom han så djupt att det kändes som om han skulle trycka sig igenom mig, jag skrek till lätt varje gång. Tom förde sin ena hand upp och masserade mitt ena bröst innan han fortsatte upp till min mun. Jag sög in hans pekfinger i min mun, Tom började föra det in och ut ur min mun medans jag sög girigt på det.

Efter ett långt tag som vi knullat drog han sig plötsligt ur mig. Jag tittade upp på honom och han sa.

– Vänd på dig, jag vill ta dig bakifrån.

Jag satte mig upp snurrade runt och kom upp på knä i soffan. Tom tog plats bakom mig och tryckte mig fram över ryggstödet med sin hand runt min nacke. Andra handen föste upp kjolen runt midjan igen och förde stringen åt sidan över min vänstra skinka. Kuken nosade mig igen mellan benen och jag ville ha in den i mig, tryckte mig sakta bakåt mot den men Tom höll mig fast med sitt grepp om nacken så jag kom inte långt.

– Svanka! Uppmanade han mig.

Jag svankade så mycket jag kunde innan hans kuk tryckte sig in i mig igen.

– AHHHHHH, stönade jag högt när den tryckte sig in i mig.

Gud vad djupt in den kom nu tänkte jag när hans höft kom emot min bak.

Med ena handen om min nacke, andra handen tryckandes mot min svank började han knulla mig i ett högt tempo. Jag stönade högre och högre för varje stöt in i mig. Den kändes så lång när den tryckte sig hårt in i mig. Min hand förde jag ned mellan mina ben och smekte mig runt klitoris, Tom stönade och jag undrade om han inte var på väg att komma snart, jag var det snart kände jag. Men Tom fortsatte och fortsatte uthålligt att pumpa mig full med sin svarta kuk bakifrån. Han förde sina händer ned runt mina höfter och höll mig i ett stadigt tag så jag inte skulle falla ned liggandes i soffan. Plötsligt släppte han med ena handen och smiskade till min häck.

– Ahhhh stönade jag till omedvetet.

Ett smisk till och jag stönade igen, ett till hårdare och jag stönade högre.

– Så du gillar lite smisk flicka lilla, sa han och smiskade till min andra skinka hårt.

För varje smisk stönade jag högt. Nu var jag inte långt bort från att komma. Smiskandet förde mig närmare orgasmen. Jag bet i soffan för att hålla mig från att skrika rakt ut när hans hand träffade min skinka igen ännu hårdare. Jag tittade mig över axeln och såg att jag började bli röd över framförallt högra skinkan där han smiskat mig mest. Nu koncentrerade han sig dock på att pumpa snabbare in i mig.

Han lutade sig fram över min rygg och vi kysstes i en våt slafsig kyss.

– Så du gillar min gubbkuk inne i din unga fitta?
– Jaaaa stönade jag fram.
– Jag vill se ditt ansikte ta min sperma över sig…
– Visst sa jag och nickade gillande.
– Vänta lite sa han och ökade takten på knullandet igen.

Höll mig hårt stilla med sina händer då det plötsligt dråsade in två killar i rummet genom ytterdörren. De stängde dörren innan den ena killen utropade.

– Så Tom lyckades hitta en knulldocka till oss!

Tom stannade upp i knullandet, kuken begravd djupt inne i mig, händerna höll ett stadigt tag om min höft. Jag tittade upp på killarna som klivit in i rummet.

– Så ni kom äntligen, hon är het och vild, sa Tom.

Full som jag var reagerade jag inte direkt.

– Visst vill du hjälpa mina kompisar också Felicia? Frågade Tom innan jag hunnit agera.

Jag försökte komma loss men Tom höll mig stadigt fast, kuken djupt inne i mig kändes fortfarande så skön.

– Nej svarade jag kort och slingrade mig så mycket jag kunde för att komma loss, tryckte mig upp med armarna som stöd mot soffan.

Soffan som var placerad mitt i rummet var åtkomlig från båda håll.

– Ta tag i henne, uppmanade Tom de andra två killarna.

Den ena killen steg fram mot mig och tryckte ned mig mot ryggstödet igen med sina starka händer på mina axlar.

– Släpp mig, skrek jag.
– Tysta henne snabbt, sa Tom.

Den andre lite större killen steg fram till mitt huvud och tog tag om nacken med sin hand hårt. Andra handen knäppte upp byxorna och halade fram en stor svullen kuk. Jag stirrade förstenat på den, enorm. Jag kunde knappt tänka klart längre, berusningen och kåtheten ville men min hjärna som fortfarande till viss del kunde fungera sa stopp. Tom började sakta stöta in och ut ur mig igen, den stora kuken framför mig kom närmare munnen.

– Sug på den, sa killen och höll fram den vid min mun.

Jag tvekade, tydligen lite för länge för han greppade hårdare om min nacke och uppmanade mig igen.

– SUG DEN.

Tryckte kuken mot mina läppar, för en kort sekund tvekade jag och kuken lyckades pressa isär mina läppar så jag tvingades att öppna munnen för den.

Den var så tjock och grov, jag gapade allt vad jag kunde men ändå stramade det runt läpparna när han pressade in den i min mun. Han började sakta munknulla mig med sin stora kuk. Jag slöt läpparna om den och han stönade svagt.

En kuk i mig bakifrån och en i mig framifrån i munnen, jag hade aldrig varit med om detta, jag visste inte vad jag skulle göra. Jag kände mig helt utelämnad till de tre killarna. Jag kände en ökad upphetsning av tanken på mitt utsatta läge men samtidigt skämdes jag för vad som höll på att hända. Att bli påsatt av tre okända killar på semestern var bara sådant som hände oförsiktiga och inte så ordningsamma tjejer som jag. Nu var det på gång att hända.

Tom verkade fått nya krafter att stå emot utlösning för han började knulla mig igen bakifrån. Kuken i munnen åkte ut och in utan att jag kunde göra något annat än att slicka på den med tungan och smeka den med mina läppar. Den gick från halvt slak till stenhård kuk på några sekunder. Ollonet var blålila och mycket stort. Greppet runt min nacke släppte och även händerna på mina axlar försvann. Nu lät jag de ta överhand och accepterade att de skulle knulla mig oavsett om jag ville eller inte. Fast att jag ville visade jag genom att börja stöna och flåsa så gott det gick med den stora kuken i munnen.

– Nu vill jag knulla henne, sa den stora killen som jag sög av.

Hans kuk försvann lika snabbt som den kommit in i munnen. Jag motionerade mina käkar så de skulle börja kännas normala igen men plötsligt kom en ny kuk fram framför munnen. Det var den andre killen som snabbt utan att jag märkt något hade klätt av sig och höll fram sin hårda kuk framför munnen. Den var mer normalstor så jag lösgjorde min ena hand och greppade tag runt den och lotsade den rätt in i min mun. Den andre kuken hade jag knappt hunnit reflektera över smaken men denna smakade och luktade svett och salt.

Jag märkte att Tom lämnat min fitta utan kuk i sig men snabbt kände jag två nya händer på hållandes om min höft. En kuk nosade sig mot min fitta innan den började pressa sig in i mig. Jag kom på att det måste vara den stora kuken. Mycket riktigt var det så. Den pressade sig mot mig och redan innan ollonet kommit innanför kändes den enorm. Hans händer höll mig stilla medan kuken pressade och pressade sig mot min för honom trånga fitta.

Plötsligt började hans kuk att tränga in i mig. Jag spände mig i hela kroppen då jag kände hur grov den var.

– Slappna av, sa han.

Tom hävde sig mot min svank med sin ena hand så jag slappnade av och öppnade mig mer för kuken. Jag svalde och svalde, hållandes kuken i min hand hårt. Min andra hand greppade krampaktigt om soffan när ollonet kommit in i mig.

– Den är för stor viskade jag.
– Vi hör dig inte, skall jag trycka på mer, svarade han och tryckte den in i mig hårdare.

Som tur var så hade jag och Tom arbetat upp en betydande blöthet i fittan men detta var för mycket. Han höll kuken stilla ett kort tag innan han började trycka in den igen. Han stannade och tryckte sedan ett kort hårt tryck rakt in så den banade väg ytterligare in i mig.

– AAAAAAHHHHHH skrek jag högt rakt ut och slängde med huvudet i ett fåfängt försök att mildra stramandet i fittan.

Nu höll han sig dock still så jag började anpassa mig, efter någon minut utan någon rörelse började jag vänja mig så mycket så jag började suga på kuken framför mig igen. Fick ofta avsluta det och flämta högt. Killen bakom mig började sakta föra kuken ut, sedan in igen, inte längre än tidigare, bara sakta ut och in. Började gilla känslan att ha en stor kuk inne i mig. Min fria hand förde jag ned mellan benen och smekte runt fittan där kuken sakta åkte in och ut. Det kändes så härligt att med handen känna den stora kuken far in och ut.

Nu började han tränga sig längre och längre in i mig, jag flämtade och slappnade av så mycket som det gick. Han fortsatte föra kuken ut och in under tiden som han för varje stöt in i mig kom längre in.

– Fy fan vad härligt, flämtade jag fram.
– Gillar du min stora kuk i din trånga fitta?
– Ja mer, stönade jag fram.

En blixt for genom rummet och jag tittade åt sidan där jag såg Tom stå och ta bilder med en kamera. Jag log mot honom ansträngt när han gick fram och tog en närbild av mitt ansikte. Han koncentrerade sig snabbt till att fota kuken som trängde in i min fitta. Den andra killen jag sugit under tiden väntade otåligt på att få knulla mig.

– Sluta nu, jag vill knulla henne.

Plopp, sa det och den stora sköna kuken trillade ut ur min fitta. Den lilla killen flyttade sig runt mig och ställde sig bakom mig, placerade sin kuk mot min nyknullade fitta. Han trängde lätt in efter att den stora kuken plöjt väg för honom. Han verkade besviken efter några juck.

– Fan du har knullat henne mjuk.
– Ta henne i röven då, sa Tom.

Tom som nu kommit fram till mitt ansikte med sin kuk lät mig suga på den igen. Jag var helt inne i sugandet och märkte plötsligt att en spottloska landade mellan mina skinkor. Ett finger smetade ut spottet och trängde in i min anal. Fingret mjukade upp mig och snabbt kom hans andra finger in i baken också.

Jag har länge gillat analsex så jag var ganska van vid det. Min pojkvän ville alltid på fyllan knulla mig där. Kuken hamnade snabbt mot analen när hans fingrar lämnat. Han tryckte sin kuk mot min anal och strax åkte ollonet in innanför.

– AHHHHHHH, skrek jag av upphetsning och njutning. Knulla mig i baken, flåsade jag fram innan han hunnit röra sig.

Han trängde längre in i analen och snabbt kände jag hans lår mot mina skinkor när han kommit in med hela kuken. Han började sakta knulla min anal med djupa, långa drag. Ut, in, ut, in åkte kuken sakta men säkert. Jag stönade högre och högre, smekte mig runt klitoris för att öka stimulansen. Toms kuk knullade min mun samtidigt.

Jag sneglade åt sidan och såg den store killen stå och runka sin kuk med ena handen, i den andra höll han en liten videokamera, filmandes oss tre knullandes.

Tom märkte att jag hade lite koncentrationssvårigheter med att suga hans kuk då jag samtidigt hade en kuk så skönt inne i min anal. Tom drog sig ur min mun, satte sig bredvid mig på soffan.

– Kom nu Felicia och sätt dig på min kuk, vi tar henne båda sa han sedan till den lilla killen.

Han fattade snabbt, snabbare än mig, för han drog sig snabbt ur min anal, jag reste på mig stående, vacklade till lite, jag kände mig trött i benen.

– Vänta! Sa den vite killen precis innan jag skulle grensla Tom.

– Av med trosorna, de är bara i vägen. Det hade jag knappt tänkt på, att jag fortfarande var fullt påklädd. Han tog tag i trosorna och drog ned dem till mina fötter. Jag steg ur dem och han kastade dem tvärs över rummet.

– Sandaletterna kan du ha på dig, du är jävligt sexig i klackar, sa han när jag gjorde ansats att ta av dem. Nu kan du sitta på Tom så skall vi fylla dig totalt.

Jag grenslade Tom, fick upp knäna bredvid hans höfter och Tom styrde kuken rätt när jag sänkte mig ned, hans kuk var fortfarande så skön att få in i fittan, perfekt i storlek, fyllde mig så skönt. Jag sänkte mig ned så den gled djupt upp i mig, stönade svagt.

Innan jag hunnit finna någon rytm i ridande av Toms kuk så tryckte en hand på min nacke mig fram, ned mot Tom. Jag stannade upp med mina rörelser med höften när jag kände en kuk mot min anal igen. Oj två samtidigt tänkte jag snabbt innan den gled in i mig. Trots att det var trängre nu så gled den lätt in i min anal efter sitt tidigare besök där.

Den gled in i mig, med en kuk djupt begravd i fittan och en kuk som gjorde entré i min anal blev på tok för mycket. De hade precis hunnit börjat att knulla mig då jag fick en sådan härlig orgasm så jag visste inte vart jag skulle ta vägen.

Jag skrek rakt ut, min anal pulserade runt hans kuk och min fitta kramade Toms kuk. Efter en kort tid låg jag avslappnad över Tom och bara lät de fortsätta knulla mig. Vilket de gjorde, trots min orgasm.

Tom juckade upp i mig så gott han kunde, den lilla killen knullade min anal djupt lite snabbare nu. Han började stöna och tryckte kuken djupt in i mig och började spruta sin sperma in i min anal. Han ryckte och knyckte medan hans kuk tömde sig i min trånga röv. Han lät sin kuk stanna kvar inne i mig så länge den var något sånär hård. Han drog sig ur mig men snabbt kände jag en ny kuk ta plats bakom mig.

– Vänta, sa Tom, du kan inte knulla hennes anal, hon kommer inte att kunna sitta på flera dagar. Knulla henne i fittan istället.

Jag förstod vad som höll på att hända, den stora kuken, med betoning på stor skulle ta mig i analen. Jag uppbådade krafter och protesterade.

– Snälla inte i analen, vad som helst, inte i analen med din kuk, sa jag vänd till den stora killen.
– Okej sa han efter ett kort tag av tankeverksamhet.
– Men vänd på dig då så jag får knulla din fitta igen. Micke sprutade dig ändå i analen så den är för kladdig.

Jag reste mig upp, kände en stor mängd sperma sippra ut mellan mina skinkor innan jag vände på mig med ryggen nu mot Tom som halvlåg i soffan. Tom placerade sin kuk mot min anal och jag sänkte mig ned, den gled lätt upp i mig nu när jag både var nyknullad och nysprutad. När jag fått upp Toms kuk i min anal särade jag på benen så den store killen skulle kunna komma till min fitta.

– Filma nu Mike, så skall du få se en liten slyna bli spetsade av två stora pålar. Sa han innan hans kuk började bana väg in i min fitta igen.

Han trängde in i mig sakta men säkert, Toms kuk i min anal trängdes ihop och han måste ha känt en otroligt trång anal för sin kuk. Båda började dock röra sig in och ut, Tom med vissa problem men jag tyckte det kändes så skönt. Tänk att ha två svarta kukar inne i mig samtidigt, bara tanken fick mig att vakna till igen och jag började stöna och andas tungt igen.

– Se hon gillar det, sa Tom.

Jag slängde med huvudet och stönad högt rakt ut när Tom kom djupare in i min anal samtidigt som den stora kuken trängde djupare in i min fitta. De arbetade sig sakta men säkert mot sin utlösning och jag kände också att jag snart skulle komma igen, den stora kuken trängde än djupare in i mig nu, när han kunde lägga sin tyngd mot mig.

– Knulla mig stönade jag fram,
– Hör hon ber om mer, sa den stora svarta killen.
– Knulla henne då, svarade Mike snabbt.

De tog hans uppmaning bokstavlig och började knulla mig snabbare och snabbare, så gott det nu gick för Tom. Jag rörde mig betydligt mer nu med mina höfter, tryckte mig ned mot Tom, sedan upp mot den andre som knullade mig.

Jag tittade den store svarta killen djupt i ögonen, slickade mig om munnen, stönade svagt innan jag sa.

– Knulla mig nu då, kom med din stora jävla kuk djupt inne i mig… Jag vill känna din stora kuk spruta inne i min fitta, fortsatte jag stöna fram.

Jag kände mig så kåt och vild. Om det skulle rusat in tre killar till nu skulle jag utan problem som det kändes knulla med dem också.

– Skall jag spruta din vita fitta full av min sperma nu? Frågade han tillbaka.
– Jag kom djupt inne i mig. Jag skulle också komma snart kände jag.

Samtidigt som han tryckte sin stora kuk så djupt det bara gick in i mig kom jag.

– AAAAAAHHHHHHHH skrek jag rakt ut, FY FAN VAD SKÖNT NI KNULLAR MIG, skrek jag till dem då min för natten andra orgasm, nu mycket starkare än tidigare for igenom min kropp.

Den stora kuken djupt inne i min fitta sprutade samtidigt. Han grymtade, stönade när sprut efter sprut begravdes djupt inne i min fitta. Han höll sig kvar djupt inne i mig. Vi tittade varandra i ögonen.

– Så skönt att fylla dig med min sperma. Sa han.
– Ja du fyllde mig verkligen, svarade jag då jag kände att sperman började sippra ut ur mig.

Han lämnade min fitta fylld och upp knullad, hjälpte mig upp på fötter igen.

– Jag skall spruta dig i ansiktet som du lovade mig, sa Tom sittandes is soffan.

Han reste sig upp och drog mig i min arm till sig, tryckte ned mig mot sin kuk.

Jag gick ned på huk framför honom, tog tag i kuken och runkade den med min hand, sug på den sa han. Jag tvekade lite, den hade faktiskt varit i min anal, men han var bestämd så jag vågade inte annat. Sög in den i munnen och det dröjde inte länge innan han drog ut den själv och började spruta.

– Filma sa han till Mike då hans sperma sprutade ut över mitt ansikte.

Första sprutet landade upp över min panna, i min lugg, det andra rakt på näsan och ena kinden, det tredje träffade min hals innan han inför det fjärde och sista träffade min öppna mun med en stråle. Mike filmade och filmade hela förloppet. Efter att Tom sprutat klart kunde jag inte hålla mig utan flinade mot kameran som zoomade in mitt spermaklädda ansikte. Den lilla killen kom fram och runkade sin kuk. Han ville också spruta på mig.

Jag satte mig ned på golvet och väntade på hans varma sats. Han kom rejält. Sperman regnade över mig än en gång och Mike filmade hur mitt ansikte blev dränkt i hans sperma

Den stora killen höll fram en handduk som jag torkade mig rent på. Vi tittade på varandra och började efter ett tag att skratta.

– Gillade du det? Frågade han.
– Fy fan för er, vad har ni fått mig till att göra?
– Du gillade det, svarade han.
– Jag det var otroligt efter att tag.
– Vi kanske ses mer, hur länge skall du vara kvar här.
– En vecka till.
– Ok men då kanske vi möts ute, igen. Sa Tom och flinade.

Jag ställde mig upp på mina darrande ben, fick trosorna så jag kunde dra på mig dem men Tom tog dem ur min hand.

– Trosorna behåller vi, sa Tom, som en souvenir.
– Ok, hej då.

Jag lämnade lägenheten och vandrade de mörka gatorna hem till mitt hotell. Sperman rann ur min röv och min fitta och kletade ned mig mellan benen. Väl hemma hittade jag min pojkvän sovandes helt ensam i sängen och jag la mig vid sidan av honom och somnade snabbt.

Han skulle bara veta…

Föregående Inlägg

Hemresan

Nästa Inlägg

Felicia får massage