Hetero / Straight

Felicia betalar i natura

Jag heter Lena och ska berätta ett sexminne.

När jag pluggade bodde jag i ett rivningshus i Midsommarkransen. De flesta som bodde där var unga, bohemiska tjejer. Nästan alla hade katter och det kryllade av kissemissar i syrenbuskarna på gården. På klädstrecket hängde svarta och röda klänningar och strumpor på tork.

Hyresvärden var en skum typ och när jag flyttat in frågade han om jag ville betala hyran in natura.

– Går det bra med en säck potatis? svarade jag och skrattade. Men jag visste inte om han skämtade eller menade allvar.

En dag skulle jag gå in till min granne Felicia och låna lite kattmat. Felicia var en ståtlig brud, kanske en och åttio lång, snygg och kurvig med långt, eldrött hår. Hon jobbade i någon anarkistisk teatergrupp och var bohem ut i fingerspetsarna. Ringklockan var trasig, men dörren var alltid öppen och jag gick direkt in i den lilla hallen. Väggarna var målade i rött och mörkblått och prydda med Andy Warhol-posters från Moderna Muséets shop.

Som alla lägenheter i huset var det här en etta och nu hörde jag plötsligt röster från rummet.

– Jaså, din gamle get, då var det dags igen.

Det var Felicias röst och hon var inte ensam.

– Ja min kära Felicia, jag har längtat hela månaden.

Det var hyresvärden i egen hög person! Jag försökte hålla mig så tyst och stilla som möjligt. Det här kunde nog bli riktigt intressant.

– Klä av dig och lägg dig på soffan så kör vi igång, sade Felicia vänligt men bestämt.
– Vad tycker du om mig som man, säg ärligt!
– Fet och fläskig men kåt och snabb.
– Åh, jag älskar när du pratar så där.
– Av med brallorna nu, din pilske västgöte!
– Märks dialekten mycket? Och jag som bott här sedan innan du föddes…
– Kom igen nu!
– Vad tycks om den här då, lilla fröken?
– Det var inga dåliga grejer!
– Du får femtio spänn om du berättar din sexdröm.
– Den är att stå naken i källaren och suga minst 30 kukar.
– Åh, femtio spänn till om du säger den en gång till.
– Stå naken i källaren och suga minst 30 kukar.
– Jag drar av hundra kronor från hyran om du visar brösten.
– Vad tycks om dom här då, fasta och fina eller hur?
– Hundra om du säger vad dom heter.
– Det är ju mina bröst, det här. Mina pattar.
– Tvåhundra om du gör det där du vet…
– Titta noga nu när jag gör bröstvårtorna styva. Titta hur snabbt dom styvnar när jag nyper och drar i dom. Nu blir du kåt, vad?
– Håret Felicia, håret!
– 500 spänn.
– Ja då!
– Sa jag 500? Jag menade förstås tusen!
– Tusen, javisst! Gör det nu!

Det där med håret lät spännande, så jag smygtittade försiktigt in genom dörrspringan. Hyresvärden låg naken på soffan, med världens stånd. Den barbröstade Felicia stod böjd över honom och drog sitt röda hårsvall över hans bröst.

– Det här kittlar dödsskönt i bröstvårtorna, eller hur?
– Längre ner Felicia, längre ner!
– Vems pung är det här då?
– Åh!
– Tala för fan om vems pung det är, så man får knulla någon gång!
– Den är min!
– Då ska vi se vad din stora kuk tycker om mitt hår.
– Åh!
– Inte så dumt, vad?
– Ah!
– Jag gillar din konversation, särskilt dina åh! och ah!
– Jag drar av hela hyran om du tar den i munnen!
– Kan inte din fru suga din kuk?
– Den där skräcködlan? Hon vägrar. Men den är ju van med Ishavet.
–  Kalla henne inte skräcködla, det är att förolämpa skräcködlorna.
– Åh Felicia, jag sprutar snart!
– Hela hyran?
– Hela hyran.
– Okej, kuksugardags. Kom igen din gamle snuskhummer och spruta i min mun nu. Titta vad bra jag suger…mmmm…

Hon böjde sig ner och sög hans stenhårda kuk, intensivt så hennes kinder sögs in.

Nästan direkt började han stöna och spruta i hennes mun. Felicia fortsatte suga och det rann som grädde ur hennes mungipor. Hans kuk pumpar och pumpar och Felicia har inte en chans att svälja allt. Det rinner längs hennes kinder, haka och ner över hennes praktbröst.

Jag smög fnittrande ut i trappan och stängde dörren så tyst jag kunde. Jag hade några kronor kvar i portmonnän och gick ner till Konsum och köpte kattmat. I kassakön undrade jag i mitt stilla sinne hur många av tjejerna i huset, som betalade hyran på samma sätt som Felicia.

Hyresvärdens ekonomi blev sämre, men hans sexliv blev nog betydligt bättre. Kanske var jag den enda tjejen som inte betalade hyran med snuskprat och kuksugning? Dags för en förändring?

Föregående Inlägg

Telefonsex?

Nästa Inlägg

Sofie med kukbulan