Hetero / Straight

En svärdotters dilemma

Detta hände mig förra våren och är inget jag är stolt över men det är samtidigt det mest upphetsande jag varit med om. Jag heter Emelie och är 27 år gammal och gift med en underbar och omtänksam man som heter Johan. Jag och Johan träffades på gymnasiet och har hållit ihop sedan dess.

Telefonen ringde och Johan svarade. Det var från sjukhuset och de meddelade att hans pappa fått en mildare hjärtinfarkt. Hans tillstånd var stabilt men han låg nu inne för observation i några dagar. Dagen efter åkte jag och Johan till sjukhuset för att hälsa på. Arne, Johans pappa, verkade glad och ivrig att få lämna sjukhuset.

– Maten är usel men sällskapet är trevligt sa han och log mot en ung lite mullig sköterska som gav honom ett leende tillbaka.

Arne har alltid varit en glad och charmig man men efter att hans fru (Johans mamma) gick bort för ca ett år sedan har han varit lite mer tillbakadragen. Jag och Arne har alltid kommit bra överens och det var skönt att se han le igen. När vi skulle gå så kom doktorn in och pratade med oss.

– Arnes tillstånd är stabilt men det är bra om han kan få assistans i hemmet under ett par veckors tid. Han kommer nog också att ha svårt att uträtta vissa av sina dagliga behov som att duscha och så.
– Aha ok. Om det är på det viset så får han väl bo hos oss i två veckor då sa Johan och tittade på mig, som nickade accepterande tillbaka.
– Jag uppskattar verkligen att du ställer upp på detta älskling. Jag förstår om det inte är så kul att ha min pappa boendes här 24 timmar om dygnet men jag tror han behöver det.
– Ingen fara Johan, det är väl klart att vi skall hjälpa din pappa svarade jag med en halvlögn.
– Tack älskling. Jag kommer med pappa efter jobbet.

Det är väl med blandad förtjusning som jag ser fram emot att ha Arne i huset i två hela veckor. Han är snäll och trevlig men tenderar att bli lite väl tjatig ibland. Dessutom har jag under årens lopp märkt hur han har kollat in mig, vilket jag i och för sig är van vid. Killar och män har ända sedan jag började utveckla bröst i sjunde klass spanat in min kropp och därför ser jag absolut inte det som något problem. Många män har liknat mig vid fotomodellen Heidi Klum fast med långt brunt och lite lockigt hår.

En anledning till min vackra figur är att jag alltid har tränat latindans och har därför en väldigt slank och vältränad kropp och trots min ringa längd (163 cm) har jag belönats med långa ben. Min rumpa är päronformad men väldigt fast och vältränad och jag märker ofta hur män vänder sig om och spanar in min rumpa, speciellt när jag bär jeans. Johan brukar säga att jag har en “uppkäftig rumpa” som alltid putar och frestar. Mina bröst är stora och fasta, speciellt i förhållande till min i övrigt slanka kropp, och jag blir ofta beskylld för att ha silikonbröst trots att dem är helt naturliga.

Jag satt i köket när jag såg min Johan komma körandes med sin pappa i rullstol och gick för att öppna ytterdörren.

– Välkommen hem Arne. Skönt att slippa sjukhuset eller hur?
– Hej Emelie och ja det är otroligt skönt. Tack för att ni tar emot mig, det uppskattar jag verkligen.
– Det är väl självklart, vi är ju en familj svarade jag.

Väl inne huset satte vi oss alla tre vid middagsbordet och åt och pratade lite om vartannat. Arne bredde på om hur dåligt sjukhusen var skötta. När Arne lagt sig och jag och Johan kollade på TV berättade han att han skulle vara tvungen att åka iväg på jobb (Johan är frilansande modellfotograf för bl.a. Elle och Vogue) i några dagar.

– Det är ju typiskt, sa jag.
– Det är bara i tre dagar älskling.
– Låt gå då, sa jag och lät han förstå att jag inte gillade det ett dugg.
– Du är bäst Em, sa han och pussade mig på kinden. Jag tror jag ska gå och lägga mig sa Johan och gäspade stort.

Själv satt jag argt kvar och kollade på CSI. När Johan gjort sina rutiner för natten kom han bort till mig och sa att jag inte skulle låta Arne köra med honom men att jag ändå förmodligen måste hjälpa honom med vissa saker, vara lite extra snäll. Jag skrattade och sa åt honom att han kommer att få ligga i för att kompensera mig för allt detta.

– Jag tar med mig en present från Paris, sa Johan.
– Då får det banne mig vara en dyr en, sa jag och gav honom ett leende.

Tidigt morgonen efter vinkade jag hejdå till Johan.

– Vi ses om några dagar min älskling. Ring om det är något. Jag älskar dig.
– Jag älskar dig också, ha en bra resa och lycka till med plåtningen.

När Johan gått gick jag till köket och gjorde lite soppa som jag sedan bar upp till Arne.

– Hej Arne, hur mår du idag? Jag har gjort lite soppa till dig.
– Åh hej Emelie. Det luktar gott men jag mår sådär. Min nacke värker, jag tror att jag legat lite fel svarade Arne.
– Ok, låt mig arrangera om dina kuddar sa jag och log.

Jag märkte hur han kollade in mig när jag gick in i rummet. För dagen hade jag på mig ett par bruna, korta, tighta shorts och en gul urringad topp med långa ärmar som framhävde mina stora bröst. Någon BH hade jag inte brytt mig om att ta på då jag bara skulle vara hemma, men då hade jag inte tänkt på Arne som nu hade svårt att slita ögonen från mig då mina bröstvårtor tydligt avtecknade sig genom det tunna tyget.

Jag ställde undan soppan och böjde mig ner och höll upp Arnes huvud med ena handen och arrangerade kuddarna med den andra. När jag gjorde detta upptäckte jag plötsligt hur Arnes ögon nästan ramlade ur sina hålor. Jag hade inte tänkt mig för och nu vaggade mina bröst bara några få cm från hans ansikte. Min idiot tänkte jag och skyndade mig att bli klar.

– Emelie, jag känner mig svettig och äcklig och har inte duschat eller badat på några dagar.
– Visst inga problem avbröt jag honom och sa att jag kan hjälpa honom till badrummet.
– Jag är rädd att jag är alldeles för kraftlös för det, kan du möjligtvis tvätta mina armar och ben bara så jag känner mig lite fräschare.

Usch fy fan, måste jag tvätta min 70 åriga svärfars äckliga gamla kropp också. Jag är en lovande PR konsult, ingen jävla hemhjälpsarbetare tänkte jag. Men det kunde jag ju inte säga.

– Det är klart att jag hjälper dig svarade jag och vände på klacken och arg som ett bi gick för att fixa vatten och tvättsvamp ovetandes om att Arnes blick var fastnaglad på min tight stjärt och att han hade en snuskig plan i huvudet.

Efter några minuter var jag tillbaka hos Arne med en skål med varmt vatten och en tvättsvamp som löddrar.

– Ok då Arne, vi blir nog tvungna att ta av dig din pyjamas.
– Åh va skönt det ska bli jämrade sig Arne.

Han försökte pilla upp knapparna i sin pyjamas men det gick inte så bra och därför så hjälpte jag att knäppa upp resten av hans pyjamasskjorta.

Ojdå, Arne är ju vältränad för sin ålder upptäckte jag när pyjamasskjortan var helt uppknäppt. Faktum var att jag till och med beundrade hans smala men vältränade överkropp.

– Här är en kille som håller sig i form ser jag, sa jag skojande och log mot Arne samtidigt som jag gav honom  fjärrkontrollen och började att skrubba hans mage.

Efter någon minuts noggrant skrubbande med svampen råkade min blick titta ner mot Arnes ben och såg då att hans penis reagerat på min behandling. Jisses tänkte jag och kom plötsligt på att mina mjuka bröst pressades mot hans bröstkorg när jag böjde mig fram för att nå runt till andra sidan av hans kropp.

– Ojdå sa Arne och tappade fjärrkontrollen till TVn.
– Ingen fara sa jag och böjde mig ner för att ta upp den från golvet men behöll handen med den våta svampen på Arnes mage och kände återigen hur mina bröst trycktes mot hans kropp.

– Varsågod sa jag och gav återigen fjärrkontrollen till Arne och upptäckte samtidigt att mina bröstvårtor nu stod rakt ut och inbjöd min svärfar att nöjsamt iaktta deras form och storlek. Inte så konstigt att han får stånd tänkte jag och kände helt plötsligt att mina egna trosor blivit lite fuktiga.

– Ok, då skall vi ta benen också sa jag för att börja tänka på annat och hjälpte Arne av med hans pyjamasbyxor.

Synen som uppenbarade sig var det värsta i mitt liv. Ut ur Arnes pyjamasbyxor hoppade den största kuk jag någonsin sett. Jag blev helt paralyserad, vilket Arne märkte, och hon hade svårt att slita ögonen från hans jättepenis.

– Oj jag tror nog att det är bäst att jag kommer åter om några minuter sa jag och försökte verka oberörd.
– Nej oh nej sa Arne. Du får ursäkta mig, jag hade glömt att jag inte hade några kalsonger på mig och min penis agerar bara på ren instinkt, trots att jag bara är en gammal gubbe.

Det var verkligen ingen dålig reaktion tänkte jag och stirrade på min svärfars jättelika lem. Tänk om ändå Johan ärvt en sån bjässe tänkte jag…

– Emelie!
– Va, oh, oj, förlåt. Jag dagdrömde bara ursäktade jag mig med.
– Du kanske kan göra benen först och ta låren sist så kanske den slaknar sa Arne.
– Det låter som en bra idé sa jag och började att skrubba Arne längs med hans ben.

Arne måste ha älskat denna behandlingen för långsamt, långsamt reste sig hans penis ännu mer och och när jag började att tvåla in och skrubba hans lår så stod den rakt upp och i full storlek. Nu fick jag det ännu svårare att koncentrera mig och jag kände hur mina fittsafter började rinna ur mig och väta ner mina trosor. Undrar hur en sån bjässe känns inuti en tänkte jag tyst för mig själv. Nej men herregud så kan jag inte tänka kom jag på mig själv och ursäktade min upphetsning med att det inte var Arne jag var upphetsad på utan den stora kuken mellan hans ben.

– Emelie, kan inte du lite snabbt tvätta mitt underliv också?
– Va, eh, nej tyvärr Arne, det kan jag inte göra svarade jag överraskat men såg hur ledsen Arne blev.
– Jag förstår om du inte vill göra det, men tror du verkligen att jag vill ligga här som en grönsak och behöva be dig om hjälp för att tvätta mig själv. Tro mig, jag skulle göra det själv om jag kunde men min rygg gör för ont.

Den jäkla gubben kan prata för sig tänkte jag och hörde Johans ord i huvudet “du kanske måste vara lite extra snäll”.

– Snälla Emelie, bara lite snabbt så jag kan få känna mig ren igen vädjade Arne och jag hade inte mage att säga nej.

Innerst inne ville jag det förmodligen inte heller.

Jag svalde, blundade och sa ok men det får gå fort. Jag blötte svampen i det varma vattnet och ställde mig vid sidan av sängen och lutade mig ner mot Arnes underliv. Hans jättepenis var nu bara några ynka cm från mitt ansikte och stod rakt upp. Så här nära kunde jag se varenda ådra pulsera och hur det jättelika ollonet pressat tillbaka förhuden. Längst upp på ollonet glimtade en liten pärla av försats.

Vad katten håller jag på med tänkte jag. Även om det var min 70-åriga svärfar som låg i sängen så kände jag inte hålla tillbaka upphetsningen utan kände nu hur genomvåta mina trosor blivit av fittsafterna som bokstavligen rann ur mig. Herregud tänkte jag men så stålsatte jag mig och började försiktigt att tvätta Arnes stora, slappa, håriga, pung. Då han inte tvättats i underlivet på några dagar så luktade det en frän doft av svett.

– Åhh va skööönt att äntligen bli ren utbrister Arne liggandes tillbakalutad i sängen.

Jag svalde hårt när jag försiktigt tog tag om min svärfars stora penis med mitt pekfinger och tumme och försökte tvätta. Men det gick inte så bra. Utan ett riktigt tag om penisen så kunde jag inte tvätta den ordentligt. Men jag kom på en smart lösning. Jag tog svampen och la den i handflatan och tog sedan och kramade om Arnes penis på det sättet. Jag fick ett perfekt tag och började långsamt (ville ju inte skada honom) att föra svampen upp och ner på hans jättelika penis.

Genom svampen kände jag hur superhård Arnes kuk var och jag kände genom svampen hur den pulserade i min hand. Jisses, det är ju nästan så att jag runkar av honom tänkte jag och tittade upp på Arne som låg tillbakalutad med huvudet och gjorde konstiga grimaser.

– Gör jag för hårt, frågade jag.
– Nej, ahh, det är jättebra men tvätta mig under förhuden också sa han.

Under förhuden!! Hur skulle jag komma åt där utan att göra ett rejält runktag? För att se om det var möjligt böjde jag mig framåt och tog med min fria hand och försökte känna, så lättsamt jag kunde, om det gick att komma in under förhuden. Om jag stuckit ut tungan så hade den lekt på Arnes glansiga och blodsprängda ollon.

Jag ger upp och tar helt sonika tag i den rejäla kuken och drar ner förhuden helt. Det enorma ollonet blottas och jag kan inte slita blicken från kuken. Utan att tänka mig för har jag säkert gjort ett tiotal runktag över hans fantastiska kuk.

-Arrrhh oh mm ahh stönar plötsligt Arne till och kommer i en enorm utlösning.

Han sprutar en enorm laddning av kladdig sperma som träffar mig rakt i ansiktet. En rejäl stråle kom till och med in i min mun. Jag tänkte dra undan huvudet men skadan är redan skedd. Min svärfars kuk fortsätter spruta sin sperma rakt i ansiktet. Jag känner hur det rinner från ena kinden näsan och över mina mjuka läppar. Det har även kommit sperma mellan mina bröst som nu långsamt glider ner i urringningen och kletar in sig mellan mina mjuka bröst.

– Förlåt mig Emelie, det var inte alls meningen. Jag skäms så. Men det var så länge sen någon rörde vid mig.

Jag rodnade som aldrig förr och blundade.

– Jag antar att jag förstår men nu skall jag gå och ta en dusch.
– Visst, jag förstår sa Arne.

Herregud hur kunde detta hända tänkte jag när duschens varma strålar träffade mig. Min svärfar sprutade sin sperma i mitt ansikte. Och jag fick till och med ett skott i munnen. Gud så gott det var.

Nu får jag ta större avstånd från gubben bestämde jag mig för. Jag slappnade av och njöt av de varma vattenstrålarna, samtidigt som tankarna skenade iväg. Vilken enorm kuk han ändå har min svärfar, det trodde jag aldrig, och i hans ålder. Tänk om det ändå vart Johan som haft den där bamsingen tänkte jag och förde ner en hand till min mus, som var genomvåt, och inte bara av vattnet. Blev jag så påverkad av Arnes jättekuk tänkte jag och lät ett finger glida mellan mina våta blygdläppar.

– Mm åhh ahh stönade jag när fingrarna leker i slidöppningen.

Då plötsligt hör jag hur dörren till badrummet stängs. Jag tittar upp och in haltar Arne, helt naken.

Jag stänger genast av vattnet och frågar Arne vad han gör i badrummet.

– Jag vill be dig om ursäkt för det som hände, jag är verkligen ledsen säger han. Dessutom blev jag själv väldigt kletig och tänkte tvätta bort det.
– Visst men du kunde väl ha väntat tills att jag var färdig säger jag och försöker skyla mig så gott jag kan.
– Jo, men jag trodde inte att du skulle ta så illa upp. Förlåt mig Emelie. Men vi är ju en familj nu ändå säger han och ser sjukt ångerfull ut.
– Jo det är vi, men detta är ändå mycket olämpligt. Jag är faktiskt din svärdotter sa jag och helt plötsligt halkade jag till och slog ut med händerna för att behålla balansen.

Det var tidpunkten då Arne fick se mig, sin unga svärdotter, som Gud skapade mig. Mina bröst, nakna stora och fasta, mina små bröstvårtor stod rakt ut och var enastående inbjudande. Mellan mina ben såg Arne ett mycket välvaxat venusberg. Arnes framlidne hustru hade tydligen aldrig brytt sig om att raka sig men han hade alltid drömt om att få se, och helst knulla, en kvinna med mycket lite hår eller allra helst en helt rakad fitta. Nu försökte han dock att verka så ointresserad som möjligt för att vagga in mig i en falsk säkerhet om att han inte var ute efter min kropp. Och jag gick på det.

– Hur gick det, frågade Arne omtänksamt.
– Tack det gick bra, svarade jag lite generat.
– Bra. Om du nu bara tvättar mina ben snabbt så kan jag lämna dig i fred sedan.

Jag himlade med ögonen och pustade ut.

– Ok. Men sen får det vara slut på det här sa jag och ställde mig ner på knä.

Skit samma att jag är naken tänkte jag, han har redan sett allt och nu är det snart över. Skönt att hans kuk är slak igen i alla fall tänkte jag och tog duschtvål i händerna.

Arne njöt av situationen. På knä framför honom satt jag, hans unga, sexiga, svärdotter och tvålade in hans lår. Han hade fått mig dit han ville. Arne kände hur det började rycka i kuken igen och sakta började den att resa sig. Åhh jävlar tänkte jag och såg hur Arnes penis återigen började att resa sig. Jag såg hur ollonet, bara några cm från mitt ansikte, blottade sig och tryckte tillbaka förhuden och längst fram på ollonet glänste en liten droppe som blev större och större och till slut rann den långsamt nerför hans jättelika lem. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Min svärfars enorma jättekuk var bara någon cm från mitt ansikte och då kände jag en underbar liten ilning mellan mina ben. Arne tittade upp i taket och styrde sin kuk mot min mun med sin ena hand.

– Men herregud Arne. Vad gör du sa jag generat och tittade upp på honom.
– Jag är såå ledsen min kära men det är bara det att allt detta påminde mig om när min älskade fru brukade ge mig oralsex i duschen… I duschen varje lördag… Det var såå skönt och jag saknar den stunden med min fru såå otroligt mycket.
-Men Arne, jag är din svärdotter och jag ger knappt Johan oralsex.
– Jag förstår, sa Arne. Men för ett ögonblick var det precis som att Kristina var här med mig igen… Jag saknar henne så sa Arne och tårar rann nerför hans kinder.

Jag kunde inte låta bli att tycka väldigt synd om Arne. Han och hans fru måste haft ett bra mycket intressantare sexliv än jag och hans son har. Måtte Johan ha med sig en fin present hem tänkte jag och blundade, öppnade munnen och lät tungan spela lite på ollonet innan jag sög in ollonet i munnen. Arnes kuk luktade surt och gammalt men smakade salt och var häftig att ha i munnen. Rätt fort försvann den äckliga lukten och äckel känslan ersattes med en upphetsning. Att suga på Arnes jättelika manslem var väldigt upphetsande och jag kände återigen hur fittsafterna började att rinna till i mitt underliv.

-Arrh oohh det är jätteskönt Emelie. Du suger min kuk som ett proffs mm aaa ohh stönar Arne.

Jag hör hur skönt Arne tycker det är när jag suger honom och börjar faktiskt också att bli riktigt kåt.  Omedvetet började jag att smeka Arnes pungkulor samtidigt som jag smög ner min andra mellan mina ben och lät ett finger mjukt och försiktigt glida upp och in i mitt plaskvåta varma inre. Plötsligt ringer telefonen. Jag hör telefonsvararen gå igång.

– Hej älskling det är bara jag. Antar att du är upptagen med att ta hand om pappa. Jag ringer igen lite senare. Jag älskar dig.

Herregud det var ju Johan, och här sitter jag och suger av hans pappas enorma kuk tänkte jag när… Plötsligt tar Arne tag om mitt huvud och trycker det mot sin kuk och håller fast mig. Instinktivt greppar jag hans händer och försöker komma loss men det går inte. Istället hör jag hur Arne skriker ut sin andra utlösning för dagen.

-Arrh oo mm ohh, skriker Arne när han kommer och pumpar min mun full med hans varma kladdiga sperma.

Jag sväljer och sväljer men hans kuk fortsätter pumpa ut enorma mängder varm sperma. Det är så mycket och lite pressas ut ur mina mungipor. Jag känner hur min fitta drad ihop sig och jag kommer i en skön orgasm medan Arnes kuk småsprutar sina sista skott i min mun. Jag böjer ner mitt huvud i skam och säger undergivet till Arne att han inte borde ha kommit i min mun.

– Förlåt kära du men jag blev väldigt kåt av att du sög min kuk så skönt, svarade Arne med ett flin på läpparna. Det var jätteskönt och precis vad jag behövde skrattade han.

Jag skämdes som en hund och kunde inte förstå hur jag kunde tillåta mig att bli så manipulerad att jag faktiskt sugit av min svärfars enorma kuk. Jag reste mig sakta upp och tog ett badlakan och virade om mig, för nu ville jag inte att Arne skulle se mig naken längre. Nu fick det vara slut på dumheterna. Jag tittade på Arne och sa att detta var fel, att vi måste hålla det hemligt och att han var en elak man som utnyttjade min godhet och sen gick jag mot dörren.

– Ska jag då ringa Johan och tala om varför hans fru inte kunde svara i telefonen, sa Arne.

Va hörde jag rätt, va katten sa äckelgubben?

– Det skulle du aldrig göra. Dessutom skulle han aldrig tro dig sa jag med en hatisk blick.
– Johan är min pojk, det är väl klart att han skulle tro mig. Varför skulle jag ljuga om en sån sak, sa Arne och stod nu ute i hallen med telefonen i handen och slog in sin Johans siffror.

Jag blev livrädd. Han tänker verkligen ringa till Johan, han är galen.

– Arne, gör det inte skriker jag. Vad är det egentligen du vill frågar jag uppgivet och blundar, rädd för att höra svaret.

Med ett enda ryck, och utan att jag hinner reagera, så sliter Arne av mig handduken och återigen står jag helt naken framför min 70 åriga kåta svärfar.

– Följ med mig till ert sovrum säger Arne befallande. Du är så jävla sexig Emelie och jag tänker knulla dig hårt!
– Men, neej, det är fe… försöker jag men blir avbruten.
– Håll käften och gör som jag säger annars blir det snart skilsmässa för din del.

Jag blir alldeles kall och ser att Arne menar allvar. Jag följer långsamt och motvilligt med men förstår att jag inte har något val. Inte om jag fortfarande vill leva resten av mitt liv med Johan, och det vill jag.

Väl inne i sovrummet när jag ser min och Johans dubbelsäng, där vi älskat med varandra så många gånger, så ber jag Arne återigen att släppa mig och sluta.

– Inte en chans, säger Arne. Gör du inte som jag säger så kommer jag att berätta för Johan hur underbart det var att känna dina mjuka läppar om min kuk.

Jag blir rädd och skäms något fruktansvärt och kan inte med att titta på Arne längre.

– Hoppa upp i sängen och ställ dig på alla fyra, befaller Arne. Har du blivit knullad bakifrån någon gång min vackra svärdotter, frågar Arne.
– Skit du i det svarar jag och går upp på alla fyra i sängen. Vad i hela fridens namn har hänt med dig Arne, frågar jag.
– Håll tyst, befaller han. Jag har velat knulla dig sen första gången jag såg dig Emelie. Jag har väntat i många år och nu äntligen får jag min belöning, säger han med en galnings blick och tar ett rejält tag om mina höfter för att vända mig med ryggen mot honom.

Jag känner hans hand i min nacke när han böjer mig ner så att jag svankar och visar upp min lilla skatt, min unga fitta.

– Ahh vilken syn säger Arne och tar tag om mina skinkor och särar på dem.

Det ilar i kroppen och jag känner hur mina blygdläppar går isär och öppnar upp sig inför min äckliga svärfars åsyn.

– Ohh ser man på, du är redan våt och redo ser jag, väser Arne och jag känner hur han fjärilslätt låter ett finger glida mellan mina blygdläppar.

– Ahh mm stönade jag omedvetet till.
– Kolla, säger han och vrider mitt huvud mot sig och jag ser hur min slidsekret har gjort hans finger genomvått.
– Snälla Arne sluta, säger jag och blundar. Låt oss låtsas som att detta aldriii ihhh ohh men va ahh oh va gör du?

Jag hinner inte avsluta min mening förrän Arne har böjt sig ner, håller om mina höfter och slickar mitt anus.

– Ahh vilken ljuvlig stjärt du har säger Arne och låter återigen ett finger glida mellan mina blygdläppar samtidigt som hans tunga fortsätter att slicka mitt känsliga anus.

– Men ahhhiee ohh sluutaaiiiee åhh snälla åhh sluutaaiiie ohh mm, stönar jag motvilligt.

Trots att jag tycker situationen är hemsk och pervers så kan jag inte hålla tillbaka mina stön när Arne slickar mitt anus och samtidigt masserar min klitoris. Jag har aldrig förr blivit slickad i rumpan men det kittlar jätteskönt. Det är så förbjudet… och otroligt skönt… Mina fittsafter forsar ur mig och jag känner hur det rinner ner längs mina innanlår.

– Ahhh neeej sluta genast ohhh mm aiieeheh ohh, skriker jag när Arne överraskar mig igen.

Han pressar in sitt pekfinger i min trånga tighta rumpa.

– Neejj ohh inte ens ahh Johan får mm ah röra mig där, gnyr jag.

Men Arne bryr sig inte ett dugg.

– Håll käften, säger han bara och drar ut sitt finger och riktar in sin jättekuk mot min oskyddade fitta.
– Nej, du är för stor… din kuk, den är för stor ohhh ahh mm ahoohh stönar jag och känner hur ollonet långsamt pressar sig in mellan mina blygdläppar och fyller upp mig totalt.

– Ohh mm ahh den är för stoorr ahh skriker jag högt.
– Åh jag tror nog du kan ta emot den min kära, frustar Arne och fortsätter att pressa in hela sin kuk i min trånga fitta.

Jag känner hur min svärfars kuk glider in i mig millimeter för millimeter och det gör rejält ont då jag inte är van att knulla så här stora kukar men samtidigt är det en otrolig njutning som sprider sig från mitt underliv.

– Ahhh mer ooohhhh merraa ahhiee knulla ohh mmmeeerr ooh meerrr, stönar jag plötsligt omedvetet.
– Hahaha, skrattar Arne som nu ökat tempot ordentligt. -Jag visste du skulle älska att känna min kuk i dig min lilla svärdotter.

Arnes ivriga pumpande gör att det låter ett smaskande läte när hans kuk går in och ut ur min trånga våta fitta. Hans kuk är full av mitt vita slidsekret och hans pung slår mot min tighta stjärt.

– Arrhh jag skulle vilja knulla dig för evigt, skriker Arne. Vilken otrolig fitta du har… ahh va skönt.
– Ohh ahh mm ahh iee ohh ahh stönar jag som nu är helt borta och bara vill ha mer och mer kuk.

Plötsligt får jag ur mig ord som jag normalt sett aldrig skulle säga under älskog eller med Johan.

– Ohh mm ah knulla miig ahh djuuuupaarree ohh ahh… Arne ehh knulla aa miiig med din ohh gubbkuk ahh mmerr aiiee ohh jaaag kooommeer snaart ahh, skriker jag för fullt och svankar så mycket jag orkar för att få in Arnes kuk ännu längre.

Jag vänder på huvudet och tittar Arne i ögonen.

– Gillar du att ohh knulla din sons frus fitta vaa? ahh ohh gillar du min trånga fitta ahh meerr ohh Arne ohh knulla mig Arne ohh jävlar oaaa hha ahh, skriker jag.
– Åhh jävlar, frustar Arne. Du arrh älskar din svärfars kuk eller hur? Säg att du vill ha mer min lilla knulldocka, skriker Arne.
– Ohh mer Arne djuupaaree åhh ahh Arne mm knulla mig med din aahh jättekuuk ahh mm, stönar jag och känner hur orgasmen närmar sig ända från tårna.

Plötsligt ringer telefonen men jag orkar inte bry mig, jag vill bara känna Arnes kuk inne i mig ännu mer.

– Svara, säger Arne plötsligt.
– Men oohh mm ahh det kan ju vara ahh Johan ahh, stönar jag tillbaka.
– Precis haha, seså svara nu, befaller Arne.
– Ahheiie du är ohh galen, säger jag.
– Kanske det, men om du inte svarar så kommer jag säga till Johan vilken kåt fitta du har hotar Arne.

Den jävla gubben tänker jag men vet innerst inne att han kommer att berätta för Johan.

– Hallå ohh vem pratar jag med aiiee, sa jag när jag svarade i telefonen så normalt jag kunde.
– Hej älskling, det är jag. Vill bara kolla så att allt är bra. Han är inte för jobbig hoppas jag.

–  Nehheejj då ohh det är ingen faaarraaiiieee oh hh mm får jag ur mig samtidigt som orgasmen kommit ännu närmare och Arne pumpar på för allt vad han är värd in och ut i min våta fitta.
– Vad bra säger Johan och menar på att hans jobb flyter på bra när Arne plötsligt pressar in ett finger in i mitt anus och jag tror att jag ska sprängas i bitar av njutning men försöker att hålla tillbaka mina stön och min sinnesnärvaro.
– Älskling, är allt bra frågar Johan igen.
– Jodå det är bra men jag slog i foten i sängen och måste lägga på säger jag och avslutar samtalet så jag kan släppa ut all energi när orgasmen nu sköljer över mig.

– AHHHH HELVETE OOHH JAG KOOMMEERR OHH KNULLA MIG MMM AHH KNULLA JAAA MIG AHH KNULLA MIGG HÅÅRTT AHHH OH AH IIEEE AH OO VA SKÖÖÖNNT AHH EEEIIEE, skriker jag så grannarna i nästa kvarter måste ha hört mig.

Jag har aldrig i mitt liv varit med om en så stark orgasm som denna och hela min kropp skakade.

– Arrhh kommer snart skriker Arne och jag känner hur hans jättelika lem drar ihop sig inne i mig.
– Oh jaa fyll mig ahh ohh fyll mig mig med din gubb sperma ahh ohh stönar jag högt samtidigt som min kropp fortfarande skakar av extasen från min egen orgasm.
– Jaaa koommer skriker Arne och jag känner hur hans kuk fyller mig med sin säd.

Arnes kuk fyller upp mig så totalt att jag känner varje sammandragning och varje sprut hans kuk avlossar in i min oskyddade fitta. Arne fortsätter att pumpa och spruta och sperma rinner ur mig och ner på mina lår och täcke.

Arne ramlar av mig och ligger och kippar efter andan och efter några minuter sätter jag mig upp på kanten av sängen och börjar komma tillbaka till verkligheten. Jag har knullat med min svärfar. En 70-årig gubbe har knullat mig och sprutat sin säd inuti mig. Tänk om… Jag blundar och tänker att nu är det äntligen över i alla fall.

– Det var ju inte så dumt hör jag Arne säga och jag rusar utan att titta på honom till toaletten och hoppar in i duschen. Denna gången med dörren låst. När jag duschat färdigt tar jag på mig morgonrocken och ser då en tom tablettkarta på golvet, VIAGRA. Inte konstigt att han orkar knulla som han gör tänker jag och går ut ur badrummet. Jag tar på mig mina underkläder men behåller badrocken på och går ner till köket där jag hör hur Arne har börjat brygga kaffe. Nu är det slut med idiotierna och skall gå ner och säga till på skarpen.

-Får jag fresta med kaffe och dopp frågar Arne när han ser mig i dörröppningen till köket. Han är naken och mellan benen så står hans kuk lika stor och stolt som för 30 minuter sedan. Min fitta började direkt förbereda sig…

Det blev några långa, förbjudna men otroligt sköna dagar.

Föregående Inlägg

Svartsjuk men kåt

Nästa Inlägg

Svensexans underhållning