Hetero / Straight

En stor kuk mellan mina bröst

Har legat sjuk i två veckor nu och mått pyton men i tisdags var jag pigg nog för att gå ut och handla. Var runt i diverse butiker och provade lite kläder. När jag såg mig i speglarna i provhytterna började jag tänka på hur längesen det var jag hade sex.

Där stod jag och prövade kläder och när jag prövade ett par jeans och en tight tröja så flödade mina fantasier om ett par manliga händer smekandes, kramandes och knådande av mina bröst, rumpa och hur jag suger på ett finger som sedan gnider mig ned över venusberget och vidare in i fittan… Ja, som ni förstår blev jag väldigt, väldigt kåt och jag blev glad då jag förstod att nu var jag frisk!

Jag köpte några plagg i butiken och gick ut för att kyla av mig. Jag måste knulla, NU, tänkte jag och kände mig pinsamt desperat. Det finns några kk jag har som jag träffar ibland men nu var det en tisdagsförmiddag och så vitt jag visste jobbade alla. Men, jag bestämde mig för att även om de jobbar så vet jag att de vill knulla så förste man att hoppa på tåget ska få sig något gott.

Jag började ringa och var det inte voicemail så var det vidarekoppling till växel. En kille svarade, som har en grym uthållighet och lagom stor kuk, och jag frågade vad han hade för sig den närmaste timmen. Möte och sedan lunch med klienter svarade han. “Jaha, det var ju tråkigt… Då får vi ta det någon annan gång för jag vill gärna träffas och få en genomgång av mina tillgångar” svarade jag. Hans “eh, okej, men…” tystnade när jag kopplade ned.

Då fick jag se i telefonen ett nummer till en kille som fick det att pirra till i mig. Har knullat med honom två gånger och han är grymt bra på att knulla och hans kuk är stor, härligt stor med ådror stora som daggmaskar. Nja, kanske inte riktigt men den är väldigt stor och enormt svår att ge rättvisa med en beskrivning av den så här.

Jag ringde honom och frågade vad han hade för sig. Han satt och gick igenom några listor och skulle på lunch om trekvart. Jag sa som det var, att jag var sugen på sex och undrade om han kunde komma loss. Han lät härligt besvärad i telefonen och jag förstod att han inte satt ostörd. “Eh, ja… Kom hit så får vi diskutera det”.

Jag gick genast mot hans kontor, det var sex kvarter bort och medan jag gick såg jag framför mig hans stora hårda kuk framför mig. Senast vi knullade var vi hemma hos mig och han fyllde upp mig så fantastiskt skönt när han tog mig bakifrån ståendes mot hallspegeln.

Jag kom in i den lilla receptionen och han stod där och väntade. Tog mig artigt i handen och gav mig en besöksbricka. Sa lite väl övertydligt; “ja, då ska vi om vi kan ordna fram kopiorna du ville ha”. Tjejen i receptionen kastade en blick mot honom och log lite. Måste fråga om hon också fått smaka på honom…

Vi gick längs en korridor och jag sa att jag mycket riktigt vill ha en kopia men mer snarare en repris… Han la handen på min rygg och svarade att vi inte hade mycket tid på oss. Han öppnade dörren längst ned i en korridor. Det var ett litet rum utan fönster och bokhyllor med pärmar. Han låste dörren och genast var vi på varandra. Vi kysstes intensivt och jag frågade hur lång tid vi hade på oss. Tio minuter blev svaret varpå jag drog upp min kjol och fick ner trosorna och sa att han genast skulle ta mig. Jag ställde mig med händerna mot en bokhylla som såg stadig ut.

Han var härlig nonchalant när han bara drog ned gylfen och släppte ut sin kuk. Den var svullen men långt ifrån hård.

– Kom in i mig! bad jag och han började gnugga min fitta med ollonet.

Kuken blev styvare och han började tränga in i mig. Lite in, ut, lite mer in och ut igen. Han fortsatte så tills han var helt inne. Jag njöt och skälvde i kroppen. Så härligt! Vad jag saknat detta tänkte jag medan han började köra mig i ett stadigt tempo.

Jag började smeka mig själv och efter fyra-fem minuters frenetiskt knullande började jag känna mig redo.

– Nu går det för mig! viskade jag hest.
– Jag är inte redo än svarade han.
– Knulla mig hårt, jag suger av dig om det inte hinner gå för dig” bönade jag medan jag arbetade flitigt med mina fingrar.

Min vänsterhand kramade om bokhyllan som stöd där jag stod framåtlutade, putande med rumpan, trosorna runt anklarna och kjolen uppdragen. Skjortan var uppknäppt och min bh var neddragen under brösten och brösten gungade fram och tillbaka av hans takt.

Det gick för mig igen och för några sekunder var jag borta men kvicknade till när han drog ut kuken.

– Nu är det bråttom så sätt dig på huk! väste han.

Jag drog upp mina byxor och satte mig på huk. Hans kuk var enorm och hård. Ådrig och gigantisk stor och stod nu i all prakt framför mitt ansikte. Han runkade kuken med sin högra hand och smekte min kind med vänster hand.

– Var det skönt? frågade han mig ömt.
– Mmmm, det var precis vad jag behövde, svarade jag.

Hans blick visade vad han ville; spruta och det nu! Jag började slicka på ollonet och tog in det i munnen. La mina händer runt kuken och drog i den medan mitt huvud arbetade fram och tillbaka. Mina käkmuskler spändes till max för att inte göra illa honom med mina tänder och jag kände ollonet gå in i svalget. Jag tog ut kuken ur munnen och frågade var en så duktig man vill lägga satsen.

– Du ska få den i ansiktet, svarade han med ett tyst stön.
– Ja… på brösten också, svarade jag och innan han svarade la jag kuken mellan mina bröst.

Det var en härlig syn att se denna enorma kuk ligga mellan mina bröst. Kuken låg mot bröstkorgen och brösten klämde runt den omsorgsfullt. Jag klämde ihop brösten och gned dem upp och ner. Mitt huvud lutade jag nedåt och ibland böjde jag mig ner och tog in ollonet i munnen och ibland slickade jag bara. Han började nu närma sig och tog tag med vänsterhand i mitt hår.

– Snart sprutar jag! väste han fram och jag började nu arbeta med mina bröst i ett högt tempo upp och ned runt hans kuk.
– Spruta över mig… bad jag och kände hur hans tag om håret blev hårdare och hårdare.
– NUUUuuuuuu….! stönade han fram och jag såg kuken mellan mina bröst först försvinna ned och sedan dyka upp och igen och sperma sprutandes ur den.

Sperman hamnade över halsen och hakan och rann nedåt. Han fortsatte knulla mina bröst medan hans sköna kuk sprutade mellan dem. Plötsligt drog han bort den och sa

– Du ska få lite i ansiktet som jag lovade. Jag måste bara få spruta på dig!” och utan att jag var redo kom tre rejäla skott rakt i ansikte på mig och kuken fortsatte spruta småskvättar med varm härlig kuksperma. När den lugnat sig tryckte han in den i min mun och knullade lite lätt.

Jag kände smaken av sperma i munnen och han knullade mig ett par långsamma drag i munnen innan han drog ut den och pustade.

– Slicka mig ren, sa han trött och jag svarade med att slicka av all sperma samtidigt som jag sa att det var inte så jäkla schysst att låta mig vara oförberedd på att få sprutet i ansiktet så.
– Sorry, men jag var så sugen på att se dig få sprutet i ansiktet, svarade han lite skamligt.

Jag slickade pungen, kuken och gned kuken mellan mina bröst ett par gånger och kände hur den slaknade. Vi tog på oss kläderna och jag rättade till mig hår så att det inte var för knullrufsigt. Jag fick hans undertröja att torka av sperman från ansiktet och brösten.

Vi kramades och tackade varandra för ett skönt knull. Gick ut i receptionen och och kramades igen. Jag lutade mig fram och viskade i hans öra;

– Har du knullat henne? och kastade en blick på receptionisten.

Han tittade på henne och lutade sig fram mot mig och svarade

– Ja, och hon älskar också bröstknull!

Hans leende fick mig att skratta till och jag tackade för kopiorna och gick. Jag såg hur han gick fram till receptionisten och började prata med henne. Hon reste sig och mycket riktigt var hennes byst av modell större.

Jag gick hemåt med ett leende på läpparna och hans sperma gjorde min bh att fastna mot brösten.

“Hrm, men det var det värt!” tänkte jag.

Föregående Inlägg

Karins fantasier blir verklighet

Nästa Inlägg

Carina i receptionen