Gruppsex

En nymfomans vardag

Jag har alltid varit besatt av sex och jag är kåt nästan dygnet runt. Jag är kanske det som många kallar en nymfoman och andra kallar en drömkvinna men sanningen är den att den här driften många gånger kan ställa till besvär för mig. Jag har väldigt svårt att säga nej om någon tar initiativ till något som har med sex att göra och därför hamnar jag lätt i en utsatt situation.

Jag är 25 år gammal och jag gjorde min sexdebut som 13-åring med min granne som då var 19 men det är en annan historia. Det jag nu ska berätta om hände för en månad sedan. Jag har jobbat på lite olika mer eller mindre skitjobb sen jag gick ut gymnasiet men nu hade jag bestämt mig för att ta tag i mitt liv. Jag gick och sa upp mig på mitt nuvarande jobb på ett café, det här beslutet tog jag rätt snabbt innan jag riktigt hunnit tänka över det och helt plötsligt stod jag utan jobb och utan a-kassa. Det blev till att börja söka efter ett nytt jobb på en gång för så mycket sparade pengar hade jag inte att jag kunde leva på dem under de tre månader det tar innan man har rätt till a-kassa igen.

Jag hade läst lite ekonomi under gymnasiet men hade inga referenser från några jobb som hade med det att göra så jag beslutade mig för att inte lägga ribban alltför högt för mig själv. Jag tänkte mig ett jobb på något kontor, kanske som assistent eller liknande, ärligt talat hade jag ganska dålig koll på vilka jobb jag kunde tänkas vara behörig till men det var bara att ge det ett försök helt enkelt.

Jag började med att kolla olika platsbanker på nätet och i dagstidningar och ringade in alla jobb som hade med lättare kontorsjobb att göra som sekreterare, assistent och medhjälpare med röd tuschpenna och sedan satte jag mig ner vid telefonen. Efter att ha ringt runt till en väldig massa företag i drygt en månad och inte ha fått ett enda napp började jag tänka att det kanske inte var en så bra idé att ringa. Det är nog personligare att gå runt till företagen och presentera sig för arbetsgivaren direkt så de kan få en uppfattning av vem man är.

Nu kom ju problemet med vad jag skulle ha på mig. Man borde nog se ut lite som en sekreterare tänkte jag, kanske en kostym eller någon dräkt skulle passa. Grejen var bara den att jag inte ägde någon kostym och jag hade ju inte precis råd att gå ut och shoppa kläder nu när man var i en ekonomisk kris. De enda ”sekreteraraktiga” kläder jag hade var en svart liten dräkt som var ett par år gammal men tyvärr var denna kanske lite för utmanande. När jag provade dräkten framför spegeln såg jag att kjolen faktiskt var ganska kort, den räckte bara ner en liten bit nedanför rumpan, kavajen var längdmässigt bra men lite för tajt över midjan vilket gjorde att det var väldigt svårt att knäppa de tre knapparna och brösten trycktes upp och ihop som om jag hade värsta pushup-bh:n. Till saken bör kanske nämnas att jag på de här två åren som gått sen jag köpte dräkten hade gått upp ett par kilo, inte så att man blivit mullig eller så men jag hade definitivt blivit yppigare. Brösten hade gått från b-kupa till c-kupa och rumpan hade blivit lite mer putig.

Jag stod länge och väl och betraktade mig framför spegeln, snurrade runt och böjde mig framåt för att se hur mycket som avslöjades. Att böja sig framåt var nog ingen bra idé upptäckte jag om jag inte skulle visa alla min fitta som knappt doldes av mina tunna stringtrosor. Men eftersom jag inte hade så många andra alternativ att välja på i klädväg om jag inte skulle gå i jeans och t-shirt så bestämde jag mig för att satsa på dräkten i alla fall, jag fick helt enkelt undvika att tappa något på golvet.

Jag kände mig lite porrig där jag stod i min dräkt framför spegeln och det började rinna till lite i musen. Jag hade inte onanerat på två dagar och det kändes verkligen nu. Om jag inte har någon att knulla med regelbundet så måste jag leka på egen hand minst ett par gånger om dagen för att stilla mina behov annars kunde det bli farligt när jag gick ut. Folk såg på min kåtstimmiga blick och mina rodnande kinder vad jag tänkte på och längtade efter. Vid det laget skulle jag kunna knulla med vem som helst, det spelar ingen roll om det är en sextonårig kille eller en åttio år gammal gubbe så länge han, eller hon för den delen, är beredd på att tillfredställa mig på ett eller annat sätt.

Jag greppade min favoritdildo, en ganska grov och stor sak med klitorisvibrator, gick och satte på vattnet i duschen och hoppade in. Jag älskar att stå under de heta strålarna, känna vattnet rinna ner sakta över hela min kropp och värma mig utifrån och in. Efter att ha tvättat håret, rakat hela kroppen, sköljt ur rumpan ordentligt och smörjt in hela kroppen med en väldoftande olja hade min fitta hunnit bli riktigt svullen och sugen. Jag kände med handen över min lena och nyrakade mus, smekte den sakta. Fingrade lite kring rövhålet, är så skönt att smeka precis vid öppningen. Stoppade in ett finger i röven och tänjde lite fram och tillbaka tills jag hade blivit lite mer vidgad- tryckte då in ett finger till, sååå skönt! Tog upp dildon, ställde mig lite mer bredbent samtidigt som jag lutade mig mot duschväggen, svankade och tryckte in dildon i musen. Förde den ut och in några gånger samtidigt som jag fortsatte att pulla mig i röven. Kändes verkligen trångt och skönt, älskar att känna mig uppfylld i båda hålen samtidigt, är en underbar känsla. Kände hur jag var på väg att komma så jag satte på vibratorn, tog nog inte mer än tre sekunder innan både fittan och röven började krampa och den oerhört sköna, varma känslan av orgasmen började infinna sig.

Efter duschen tog jag på mig mitt finaste underklädes-set bestående av en svart liten pushup-bh och ett par svarta små stringtrosor i supertunn genomskinlig spets, mina långa renrakade ben kläddes med ett par svarta stayups med sexig bred spetskant. Sedan krånglade jag mig in i den lilla dräkten. Med pushup-bh:n under kavajen framhävdes brösten ännu mer och de såg att nästan vilja hoppa ut ur öppningen på kavajen men skitsamma tänkte jag, lite sexig kan man väl få vara på kontor. Jag sminkade mig noggrant och tog en sista blick i hallspegeln.

Framför mig stod en ung kvinna, 180 cm lång med glittrande busiga gröna ögon, brunsvart ganska rakt hår som räckte en bra bit ner på ryggen och en lätt solbrun hud. Hon såg ganska affärsmässig ut i sin svarta dräkt, vita skjorta och svarta stilettskor men det är klart jag måste erkänna att hon även såg rätt slampig ut med brösten som framhävdes av den djupa v-ringade urringningen, där de trycktes fram och lockade på uppmärksamhet samt de långa vältränade benen som exponerades till fullo i den korta kjolen och höga klackarna. Jag kommer i alla fall inte gå obemärkt förbi noterade jag innan jag plockade ihop alla papper jag skulle ha med som mitt cv, referenser och adresser till företagen jag skulle besöka och begav mig av mot busshållplatsen.

Jag gick med självsäkra steg i mina högklackade stilettskor och log lite för mig själv för det kändes som ett riktigt bra beslut jag tagit, nu gällde det bara att visa allt jag kan. Folk vände sig om på gatan då de passerade mig och glodde ganska mycket. Jag tog det som ett bra tecken.

Väl på bussen satte jag mig lite längre bak där det var två säten som stod mittemot två andra. Jag satt och tittade ut genom fönstret och gick i tankarna igenom vad jag skulle säga när jag presenterade mig själv senare. Efter ett tag kände jag att jag var iakttagen, jag sneglade inåt bussen och upptäckte att det satt ett par killar i femtonårsålder framför mig och de satt och råstirrade på mig och särskilt mellan mina ben! Ojdå, jag upptäckte att jag visst hade råkat sitta lite för bredbent med tanke på min korta kjol och de hade alltså fri insyn in under min kjol. Med tanke på att jag bara hade ett par väldigt tunna spetstrosor som nästan var helt genomskinliga, ett par stayups som slutade precis under fittkanten på mig kunde de i princip se min fitta helt och hållet. Vid det här laget hade jag ju snabbt kunnat föra ihop benen och gjort slut på det roliga för killarna men jag blev lite eggad av att se deras smått chockerade, rodnande och kåta uppsyn så jag gjorde tvärtom istället, särade på benen lite till så de skulle se ännu bättre.

Det var nästan bara vi på bussen förutom ett par äldre män och en kvinna som satt lite längre fram i bussen så jag bestämde mig för att göra en liten ”private show” för smågrabbarna. Jag tog ner handen och började smeka mig lite ovanpå trosorna medan de storögt tittade på. Efter en stund flyttade jag trosorna åt sidan så jag var fullt exponerad, jag särade försiktigt på blygdläpparna och visade min våta savande fitta för pojkarna. De såg oerhört kåta ut nu och visste inte riktigt vad de skulle göra och jag kunde tydligt se deras praktstånd avteckna sig under jeansen. Jag förde in ett finger i fittan, det slank in med lätthet och jag körde det ut och in ett par gånger innan jag tog ut det och visade upp fingret täckt av kåtsafter för killarna. De skruvade oroligt på sig i sätena men jag tänkte inte sluta nu när jag väl kommit igång så jag stoppade in ett finger till i musen och sen ytterligare ett. Så kåt som jag var nu räckte knappt tre fingrar till för att tillfredsställa mina behov men jag började närma mig min hållplats så jag var tvungen att sluta och rätta till min klädsel innan jag hoppade av. Till min stora överraskning visade det sig att även de två grabbarna skulle hoppa av på samma hållplats så jag gick ett par meter före dem och vickade inbjudande på rumpan. När bussen hade kört iväg vände jag mig om mot dem och frågade lite lågt om de var sugna på att hänga med till toaletten i närheten och knulla mig för jag var så jävla kåt! De rodnade ännu mer men nickade genast och följde mig i hälarna de få meterna till den offentliga toaletten.

När vi kom innanför dörrarna till toaletten kollade jag bara lite snabbt så det inte var någon där innan jag lutade mig fram över bänken vid handfaten, särade på benen riktigt ordentligt, sköt ut rumpan och svankade så mycket jag kunde. Hela väggen var täckt av speglar så jag kunde se och betrakta hela scenen.

– Mmm kom och sätt på slynan nu jag kan knappt vänta på att få känna era sköna pojkkukar i mig! Sätt på mig riktigt hårt, jag älskar att bli påsatt som ett riktigt luder!

Killarna tittade först lite osäkert på varandra och undrade nog om det som hände verkligen var sant men kom snabbt till sans och närmade sig lite försiktigt. De gick fram och lyfte upp den korta kjolen lite till över rumpan så de skulle kunna se mer, knäppte upp kavajen och slängde den på golvet och tog av mig bh:n. De tafsade och klämde ganska hårdhänt på mina bröst och min rumpa under tiden som de hela tiden snackade om vilken tur de hade som hade hittat ett sånt luder som knullar med vem som helst, och helt gratis till och med! De slet av mig trosorna med ett ryck och nu stod jag bredbent framåtlutad med röven i vädret och mina bara bröst mot det kalla handfatet tiggande om att bli påsatt!

Det kändes väldigt förnedrande att stå där som värsta fnasket som bjuder ut sig själv på en skitig toa, en hora som skulle ställa upp på vad som helst bara för att få kuk. Men det gjorde mig bara ännu kåtare, jag älskar att bli förnedrad!

Killarna började nu komma igång på riktigt och de började experimentera med min kropp, testa hur mycket jag klarade av. Den ena killen tog hand om mina bröst, tog först ett rejält tag om båda två och klämde hårt om dem. Han kramade och kände på dem en bra stund, jag antar att det var det närmaste han kommit ett par stora, fylliga kvinnobröst i sitt liv hittills förutom på porrfilm.

Sedan började han dra i mina bröstvårtor, det gjorde rätt ont och jag kunde inte låta bli att stöna högt av smärtan vilket bara resulterade i att han fick ett fascinerat och lite sadistiskt uttryck i sitt ansikte. Han tog ett ännu hårdare tag och drog så hårt han kunde tills jag skrek till, då släppte han men tog snart ett nytt grepp och gjorde om proceduren.

Under tiden så tog hans kompis hand om mina hål. Först särade han på mina skinkor och inspekterade mig en stund, kollade vad jag hade att erbjuda, sedan tog han ett par fingrar och stoppade upp i min fitta. De slank lätt in i min kåta fitta och han fortsatte då med tre och sedan fyra fingrar, han pullade mig hårt med dem en stund innan han drog ut dem och gick över till min röv istället. Han började med ett finger, jag är trängre i röven, men övergick sedan till två. Jag kände hur det riktigt spände i röven nu men han drog ut fingrarna igen och började trycka in tre stycken! Jag kunde inte låta bli att protestera nu, det gjorde riktigt ont men min protest resulterade bara i att jag fick mina trosor uppstoppade i munnen för att jag skulle hålla tyst.

– Såja nu blev det lite lugnare här, du ska vara tyst hora när vi ger dig vad du vill ha, säger killen som tar hand om min bakdel. Vi måste ju testa hur uppknullad du är innan vi sätter på dig förstår du väl?

Jag kan inte göra annat än nicka med huvudet medan hans kompis skrattar och fortsätter sin tortyr av mina bröstvårtor. Den andra killen börjar på nytt där han slutade alltså med testet att se hur mycket min röv klarar av. Han spottar ner i mitt rövhål och börjar sedan långsamt försöka trycka in tre fingrar i mig. Det spänner som fan och det känns nästan som att jag ska spricka men han tar det långsamt och trycker in fingrarna längre bit för bit. Till sist har han tryckt in fingrarna helt och nu börjar han knulla mig med dem, långsamt till en början men sedan snabbare och snabbare och hårdare och hårdare. Vid det här laget har jag börjat njuta av behandlingen och svankar lite extra med rumpan medan han utnyttjar mig.

– Kom hit Danne och kolla hur uttänjd vårt lilla luder är nu säger han till sin polare.

Danne (som han visst heter) släpper mina ömma bröst, går runt och ställer sig bredvid medan den andra killen drar ut sina fingrar och visar upp mitt rövhål som nu gapar stort efter att ha blivit ordentligt knullat av hans fingrar. Han kör upp fingrarna igen, tar ut dem och de studerar mitt rövhål medan de särar så mycket det går på mina skinkor.

– Kan du inte testa fittan igen så att jag får se med säger hans kompis.
– Jovisst klart jag kan det, nu borde slynan vara riktigt uppvärmd efter den sköna behandlingen av sin röv.

Han trycker upp fyra fingrar på en gång i min våta fitta, det är riktigt trångt men jag är så oerhört kåt nu så jag fixar det utan problem.

– Testa att köra upp hela handen säger den sadistiska kompisen, ett sånt här luder som säljer sig själv till vem som helst måste ju vara uppknullad av hundratals gubbkukar.
– Jo det är sant konstaterar han och börjar försöka lirka in tummen också.

Jag har aldrig blivit fistad innan så jag blir lite rädd vid själva tanken och börjar skruva lite osäkert på mig. Kompisen tar då tag i mitt hår, drar tillbaka mitt huvud hårt och befaller mig att ställa mig ännu bredare med benen och hjälpa till genom att sära på mina skinkor med händerna så mycket det går. Jag gör lydigt som han säger för jag vill ju inte bli utan någonting i slutändan så kåt som man hunnit bli nu.

Han fortsätter bearbeta min fitta och spankar mig samtidigt lite lätt på klitoris medan den andra killen fascinerat står och tittar på och efter en bra stund får han in hela handen. Jag drar djupt efter andan, herregud såhär uppfylld och utnyttjad har jag aldrig tidigare känt mig i mitt liv och det av ett par små tonårspojkar! Han knullar mig nu med handen i min fitta under tiden som hans kompis står bredvid och hejar på.

– Knulla den lilla horan, ge henne vad hon förtjänar. Hon ber ju om att bli tagen som ett djur, om att bli totalt uppknullad!

Känslan av att bli så uppfylld och totalt förnedrad är oerhörd och jag kommer i en enorm orgasm som varar i flera minuter! När jag kommit till sans igen ser jag att killarna fått av sig byxorna och plockat fram sina praktstånd. Trots att de var så unga var de inte klent utrustade, deras kukar var säkert runt tjugo centimeter båda två och stod upp och vajade stolt medan de runkade dem lite lätt och studerade mig.

– Det är ju ingen idé att knulla slynan i fittan säger sadisten, hon är alldeles för sönderknullad där sedan tidigare så vi tar henne i röven va?
– Mm jo det är nog bäst, du kan få börja Danne.
– Ok, schysst säger han och går fram mot min stjärt.

Han särar på mina skinkor och trycker in kuken i en hård stöt. Jag tänker att det är tur att man blivit så grundligt uppvärmd innan annars hade nog det gjort rejält ont. Sedan fortsätter han knulla mig hårt och snabbt medanhan håller ett fast tag om min midja och drar mig mot honom i varje tag så han kan komma in maximalt djupt. Han fortsätter att pumpa en bra stund innan jag känner hur hans kuk sväller upp ännu mer och börjar pulsera djupt inne i min röv och han kommer med ett högt vrål medan han fyller mig med sperma.

Han drar sig ur mig samtidigt som han beordrar mig att svanka ännu mer så inte sperman rinner ur mig för nu ska hans kompis komma och fylla upp mig ännu mer. Den andra killen är snabbt på plats mellan mina ben och styr in kuken. Även han sätter på mig hårt och djupt och jag njuter av behandlingen, det här har jag längtat efter hela veckan! Sadisten går runt och fortsätter sin hårdhänta behandling av mina bröst, det märks att han gillar att tortera mig för han flinar lite elakt åt mig hela tiden.

– Det här gillar du va, slyna? Säger han till mig. Jag vet att du gillar lite smärta det ser jag på din kåta blick. Nu ska du få suga lite kuk för jag vill ta dig en gång till i röven sen när Stefan är färdig.

Jag får vända mig om ett kvarts varv för att kunna ta Dannes kuk i munnen och i det läget, stående upp med särade ben, framåtfälld rygg och en kille som knullar en hårt bakifrån upptäcker jag att jag inte har någon möjlighet att kunna justera sugandet själv på något vis. Själva ställningen är väldigt ansträngande i sig och varje gång Stefan tar ett nytt tag och trycker in kuken långt i min röv trycks även jag framåt och tvingas ta Dannes kuk djupare ner i halsen. Danne börjar knulla min mun och kommer snart in i samma takt som Stefan. Jag står där som en docka mellan de båda killarna och kan inte påverka någonting, de knullar mig så hårt, djupt och länge som de känner för. Danne tar tag i mitt hår och böjer upp mitt huvud lite till så att hans kuk ska kunna komma djupare ner i min hals. Jag får nästan kväljningar av hans brutala behandling men han fortsätter hänsynslöst och efter ett tag kan han trycka in hela kuken i munnen på mig. Jag kan känna hur min näsa nuddar hans mage när han trycker in sin stora lem långt ner i min hals.

Ganska snart kommer Stefan och för andra gången idag kan jag känna hur mitt rövhål pumpas full av varm sperma.

– Ner på knä på golvet nu hora så ska jag sätta på dig som en hund, befaller Danne.

Jag tvekar lite då jag kollar ner för det ser inte precis jätterent ut på golvet men efter en hård spank på baken böjer jag mig ner och ställer mig på alla fyra på golvet. Jag kan känna hur sperman börjar rinna ut från min röv och jag känner mig verkligen billig.

– Sådärja, nu ska du svanka riktigt ordentligt med min lilla slyna så jag ser att du verkligen vill ha en kuk där bak. Sen vill jag att du ber mig lika snällt som du gjorde när vi kom in här om att bli påsatt.

Jag böjer ryggen, putar ut så mycket jag kan med rumpan och särar även lite mer på benen så att mina hål ska se riktigt inbjudande ut och ber sedan snällt:

– Snälla, jag gör vad som helst bara du kommer och sätter på mig stenhårt. Du får välja vilket hål du vill bara jag får kuk i mig, jag vill känna din unga hårda kuk långt upp i mig.
– Njaa, lite bättre kan du nog slyna, svarar Danne.

Jag tittar på honom med en underkuven blick och säger:

– Jag är en billig hora som förtjänar att sättas på som en hund! Jag vill att du knullar mig i röven tills jag är helt uppknullad och inte kan stå på benen längre och sedan avsluta med att spruta mig i ansiktet!
– Det lät mycket bättre, konstaterar du nöjt och ställer dig på knä bakom mig. Klart jag ställer upp och knullar det lilla ludret om hon ber så snällt om det!

Efter att ha blivit knullad i röven ett bra tag tidigare plus fått ett antal satser i mig behöver inte Danne tänka på att vara speciellt försiktig med det hålet så han ställer sig och ”siktar” in sig på mitt anus från en decimeters håll och kör sen in kuken ända till botten i ett enda tag. Jag drar häftigt efter andan för det var något som jag inte riktigt var beredd på men den hårdhänta behandlingen får det att rinna till ännu mer i musen. Danne matar på så gott han kan men min djupa svank och allt dirty snack gör att han snart känner att sats nummer två är på gång.

Han drar sig ur och ställer sig framför mig med kuken i handen för att lägga en stor sats i mitt söta ansikte. Stefan, som har stått och runkat till skådespelet kommer även han fram och de runkar sina härliga kukar någon minut innan de sprutar mig över hela ansiktet. Det var inga små satser heller så jag blir helt täckt med sperma.

– Fan vilket skönt spermaluder vi hittade, säger Danne nöjt och går sedan fram och torkar av den sista sperman från sin kuk i mitt hår.

Jag är så slutkörd efter påsättningen att jag inte ens orkar reagera över vad han gör.

– Ja fan, det här var ju asgott, mycket bättre än alla porrfilmer man har kollat på, konstaterar Stefan och följer sin polares exempel och använder mitt hår som handduk.

De fortsätter snacka om vilken tur de haft som stötte på en villig hora medan de tar på sig sina kläder och försvinner ut.

Jag kom på att det kanske inte var så bra att stå där på alla fyra på golvet täckt med sperma om någon skulle komma in så jag reser mig på stapplande ben och går fram mot speglarna. Jag blaskar av mig så gott det går i handfatet men sperman i håret går inte att få bort. Trosorna gick inte att rädda så det blev till att gå utan men efter att ha sminkat till mig och fixat håret så gott det gick såg jag rätt anständig ut trots allt. Jag ville ju inte att hela dagen skulle ha varit förgäves på jobbfronten så jag bestämde mig för att ta mig till i alla fall en arbetsgivare. Jag gick ut i solskenet och styrde stegen inåt stan, tillfredsställd för stunden.

Föregående Inlägg

På sjukan

Nästa Inlägg

Julfesten