Gruppsex

En fest, en säng och två systrar

Vaknade torr i munnen, värkande skalle och skakig kropp. Ågren över att man druckit allt för mycket kvällen innan. Jag började känna mig lite sliten. 2 dagars festande redan innan den stora planerade festen hemma hos Emelie. Emelie var yngre än mig men vi hade haft ihop det ett par gånger sedan vi träffades på Ibiza för några år sedan. Emelie fyllde 25 och hon hade tagit sig an att anordna en stor fest hemma hos sina föräldrar.

Efter en lång varm dusch, mängder med vatten och lite frukost så ryckte jag mobiltelefonen för att ringa henne.

– Tjaaaa. väste jag fram i telefonen
– För helvete, du får inte banga ikväll! sa Emelie det första hon gjorde.
– Nej, klart jag inte ska, jag lovar, är bara lite sliten. mumlade jag
– Ja, hm. Okej då. Det är jättemycket folk som kommer, bra folk! sa Emelie med övertygande röst.
– Jaha, vad kul!
– Min syrra är här och hälsar på också! ska supa ner henne ordentligt! sa Emelie med ett rått avslutande skratt
– Syrra? har du en syster? frågade jag förvånat
– Ja, fast, ja. Det är min plastsyrra.

Vi fortsatte prata en stund, sa att jag skulle komma upp kring 7-tiden. Emelie och jag hade haft ihop det nåt år innan, slutade bara med att vi knullade riktigt bra tillsammans, men alltför olika för att bli ett par. Åldersskillnaden gjorde väl sitt. Dock hade vi blivit goda, riktigt goda vänner.

När klockan började närma sig 7-slaget så ryckte jag några öl ur kylen, ner i en påse och försvann uppåt mot Emelie. Det var inte mer än en 10 minuters gångpromenad. Jag kände mig fräsch i nya, lite slitna jeans, en snygg vit T-shirt och kavaj.

När jag kom upp var festen redan igång, blev mött i dörren med mängder av kramar och en välkomstdrink. Jocke, en annan vän, stoppade en grogg i handen på mig och Emelie det första han gjorde.

När jag kommit in och ställt ifrån mig min öl så kom en otroligt söt, fantastiskt sexig tjej fram till mig med ett stort leende på läpparna.

– Hallåååå Tom! Det är jag som är Rebecka! Emelies bästa plastsyrra!
– Jamen hej Rebecka! sa jag och bugade mig galant

Rebecka skrattade och bredde ut sin tighta klänning så gott det gick och neg fint framför mig.

– Jag fyller ju år nästa helg faktiskt! utbrast hon.
– Jaså? hur gammal blir damen om man får fråga?
– Heeeeela 18 år blir jag!
– Nämen sedärja! utbrast jag medan jag fick lite förbjudna tankar. Man får väl gratulera lite i förskott då… dumt att inte din syster tog dig i åtanke för festen också.
– Ja, men jag får skylla mig själv, jag som kom för att överraska henne! sa hon och skrattade till. Vi har ju bara varit systrar på riktigt 2 år, sista åren som Emelie bodde hemma! sa hon.

Jag kunde ju inte låta bli att kolla in Rebecka, hennes otroligt söta, halvlånga hår i busig frisyr, hennes helt fantastiska kropp. Hon var drygt 175 lång kanske, med rätta former, inte för tjock och en otroligt sexig rumpa. Hennes fasta bröst tittade fram i hennes, lite vågade klänning hon hade på sig. Hennes långa slanka ben hade svårt att stå raka i de högklackade skorna

Vi stod och småpratade lite tills Emelie kom och avbröt oss.

– Stöt inte på min lillasyster! sa hon skrattandes.
– Mäh! var ju faktiskt JAG som stötte på honom! sa Rebecka skrattandes.

Jag skrattade lite åt hennes kommentar, log lite och himlade lite med mina ögon mot E för att avfärda den sura minen hon hade.

Både Emelie och jag började bli berusade. Hon tog mig åt sidan, tryckte upp mig mot väggen och slickade mig på halsen, viskade i mitt öra att hon ville ha mig inatt. Jag kysste henne snabbt och puttade undan henne.

– Självklart goding, sa jag med ett busigt leende.

Ingen hade sett något.

Festen fortsatte och Rebecka fortsatte att obehindrat flirta med mig. När vi satte oss vid det stora bordet i matsalen för att leka lekar så skyndade hon sig att sätta sig bredvid mig. Helt obehindrat satte hon sin hand på mitt lår, vände sig mot mig och gnistrade med sina blåa ögon.

– Nu jävlar ska du bli full! sa hon till mig och tog bort handen.

Jag började känna mig besvärad av henne, nästan lite irriterad.

Klockan började närma sig 11 och jag började känna mig lite för berusad när dricklekarna började. Naturligtvis så fick jag och Emelie dricka mest, alla gaddade ihop sig mot oss. Emelie började bli såpass packad så hon sluddrade när vi gick från bordet. Rebecka och jag tog med henne till hennes föräldrars rum, klädde av hennes leggings under hennes klänning och bäddade ner henne i den helt enormt stora sängen.

Festen fortsatte och jag började bli riktigt irriterad på Rebecka för att hon gav sig aldrig. Jag sa vänligt men bestämt att det inte skulle bli något när hon försökte kyssa mig. Men hon bara log och försvann in bland folket. Jag gick in till Emelie för att kolla till henne, la mig bredvid henne och strök undan hennes hår från ansiktet. Det var så skönt och lugnt där inne, så jag somnade i den stora sängen.

Jag vaknade av att det var kolmörkt i rummet, kände hur mina jeans var uppknäppta och hur någon lirkade av mig både jeans och boxershorts. Innan jag hann reagera så kände jag hur min kuk gled in i en varm, härlig mun. Jag kände hur jag växte mig hård nästan på en gång, den varma, blöta tungan som lekte runt mitt hårda ollon, slickade längs hela mitt skaft.

Jag stönade till lite när två sköna händer långsamt runkade kukskaftet medan munnen sög in ollonet hårt.

– Så du har vaknat.. vad trevligt! sa jag och la mina händer bakom mitt huvud.

Emelie kunde verkligen suga kuk, det visste jag redan innan, men nu hade hon lärt sig lite nya knep kände jag.

– Mmm… hörde jag henne stöna med min kuk i munnen.

Hon släppte min kuk för en sekund och lutade sig bak. I mörkret hörde jag hur hon gled ur sina trosor snabbt. Kände hur hon klättrade upp på mig smidigt och tyst hur hon greppade min kuk och styrde in den i hennes våta, trånga fitta, den sköna känslan av att fylla ut henne var maximal. Jag hade glömt hur underbart trång hon var.

Precis när jag var på väg att stöna högt så slog hon sin hand över min mun, jag hajade till och min hand åkte ut. Då kände en annan kropp ligga bara en liten bit från oss. Jag frös till lite när jag i panik insåg vem det var som satt ovanpå mig och red med sin fitta över min kuk. Hon slängde sig över mig och väste i mitt öra.

– Fan vad din… stora kuk är skön…

Jag tryckte min hand över hennes mun, höll fast henne på min kuk med en hand i hennes svank.

– Vad gör du, är du galen?” viskade jag till henne.

Hennes varma kropp var tryckt mot min, hennes underbart fasta bröst mot mitt bröst. Rebecka fortsatte rida mig, ryckte undan min hand och väste i mitt öra, höll mig fast.

– Bara lite till… lite.. till.

Hon började rycka sin kropp fram- och tillbaka mot mig, nästan lite okontrollerat, plötsligt kved hon till, ryckte i hela kroppen och tryckte sin din fitta mot mig, klämde sina lår om mig. Hon kom. Länge och hårt. Hon bet lite i min axel och jag ryckte till av smärtan. Hon flämtade högt, hela hennes kropp skakade en lång stund, när hon ryckte med sin kropp fram och tillbaka under den långa orgasmen.

Jag kunde ju inte förneka att jag var galet jävla kåt. Denna otroligt sexiga lilla 17-åring som låg där, med min kuk i sig.
Hon hade knullat sig själv med min kuk och fått orgasm under bara ett par minuter. Det förbjudna, tanken av att Emelie låg och sov bara en liten bit ifrån oss fick det att värka i min stenhårda kuk.

– Kom, viskade Rebecka i mitt öra.

Hon gled av min kuk, hörde hur hon trippade ut på sina höga skor. Jag såg en vag ljuskälla från hallen när hon öppnade dörren och smög ut. Jag övervägde några sekunder, men jag kunde inte låta bli att resa mig upp försiktigt, min kuk bultade, jag drog upp mina jeans och boxer snabbt och sprang efter henne ut i hallen. När jag kom ut så stod hon sexigt med armbågarna mot väggen, hennes klänning uppdragen till midjan och svankade sin perfekta rumpa för mig.

Synen var oerhört porrig. Jag hann inte ens tänka innan jag stod bakom henne, tryckte in min hårda kuk återigen i hennes varma, våta, trånga fitta bakifrån. Fan vad jag älskar att knulla stående bakifrån. Rebecka stönade till högt när jag började knulla henne så hårt jag kunde utan att det levde om för mycket, jag slängde min hand över hennes mun, drog henne intill mig och började knulla henne bestämt, hårt.

Rebeckas andetag genom näsan blev våldsamma, hon började smått skrika genom min hand när jag knullade henne, hennes händer grävde sig in i min arm, hennes naglar in i mun hud när hon kom återigen, så våldsamt att hon tappade kontrollen i benen och jag fick hålla i henne. Rebecka stönade och skrek i min hand, när jag sa åt henne att hålla käften blev det bara ännu värre, jag struntade i att det lät nu, knullade henne hårt genom hennes orgasm, när hon fick en till tätt inpå kunde jag inte hålla mot längre själv.

Min kuk blev hårdare och hårdare, mina stön blandades med hennes. Jag lutade mig mot henne och väste i hennes öra.

– Jag vill spruta på dig. Vänd dig om när jag drar ut.

När jag drog ur mig ur henne vände hon på sig snabbt och ställde sig på knä framför mig. Som värsta porrfilmsaktrisen såg hon rakt in i mina ögon medan hon sög in min kuk i sin lilla kåta mun. Hennes lilla hand greppade min kuk stenhårt och runkade den snabbt mot hennes tunga, det började svartna för mina ögon, jag smällde min hand mot väggen och greppade hennes huvud och tryckte in min kuk i hennes mun.

Rebecka slog sina händer händer om min rumpa, tryckte in min kuk djupt in i hennes hals och knullade min hårda kuk med sin mun. Jag skulle spruta när som helst nu. Jag lyckades få ut ollonet ur hennes mun precis när första skottet kom.

Jag sprutade hårt och länge i hennes söta ansikte. Kuken pumpade ut sats efter sats och hon gapade och försökte fånga mina varma strålar med sin tunga. Hon slickade längs min kuk medan den spottade ut de sista skotten och tittade upp mot mig och log.

– Din lömska lilla flicka, sa jag med ett leende ner mot henne.
– Mmmm! sa hon och fnittrade samtidigt som hon smekte min fortfarande hårda kuk.

Jag reste upp henne och kysste henne för första gången, tittade henne djupt i ögonen

– Inte ett ord till din syster!
– Tror du jag är galen eller? skrattade hon till. Men bara så du vet det så kommer jag och hälsar på fler gånger! sa hon och smällde till min rumpa.

När hon följde in efter mig i rummet så vände jag mig om och tittade frågande på henne.

– Vad gör du?
– Men det är nån tomte som har däckat i min säng i gästrummet, har ingenstans att sova, sa hon med mjuk röst.

Vi smög in tyst till Emelie och jag la mig bakom henne, min kuk ville verkligen inte slappna av, utan var stenhård fortfarande. Emelie vaknade till lite smått, tog min hand och tryckte den mot sitt bröst, började puta med sin rumpa mot mig. Gnida sig själv mot min hårda kuk. Det här är inte sant, tänkte jag för mig själv, jag kände Rebeckas hand smeka min rygg, puttade lite på mig, jag vände min överkropp lite snabbt, hon viskade i mitt öra att hon lovade vara tyst.

Jag har fan inga skrupler, tänkte jag när jag smekte Emelies bröst hårt genom klänningen, precis som jag visste hon älskade, förde min hand ner och drog upp hennes tighta kjol och ner med hennes trosor. Emelie gled snabbt ur dem, jag knäppte upp mina byxor, blötte min kuk och trängde in i henne på en gång.

– Vi måste vara tysta, viskade jag i Emelies öra. Din syster sover här bakom oss.
– Skit samma, hon sover så tungt, sa Emelie tyst tillbaka.

Jag började knulla henne sakta bakifrån, greppade hennes höft och plötsligt kände jag Rebeckas hand smeka min rygg, ner längs svanken och kramade min rumpa.

– Hårdare… stönade Emelie fram.

Jag började ta ett hårt grepp om hennes höft och kände hur skönt min kuk gled ut och in i henne, önskade att jag kunde se det i det helt kolsvarta rummet. Jag kände Rebeckas hand mot min rumpa igen, hennes fingrar var våta, så jag förstod att hon låg och smekte sig själv.

Jag höll på att explodera av kåthet.

Jag tryckte runt Emelie så hon låg på mage, förde ihop hennes lår och la mig ovanpå henne som jag visste hon älskade. Jag behövde inte knulla henne länge för att hon skulle komma i den här ställningen, och när jag viskade i hennes öra vilken kåt liten knullslyna hon var så stönade hon till högt.

Hon älskade när jag kallade henne för smutsiga saker som slyna, knulldocka och sprutluder.

Jag kände Rebeckas vänsterhand greppa min rumpa, medans hennes vänsterhand var upptagen. Jag höll fast Emelie hårt mot sängen, så hon inte skulle märka det, fortsatte knulla henne bakifrån. När hon stönade till så satte jag handen över hennes mun, precis som med Rebecka och viskade till henne.

– Håll käften din lilla slyna, så du inte väcker din syster med dina kåtstön.

Emelie andades så till så häftigt när jag sa de orden och samtidigt började knulla henne snabbare så hennes andetag var nästan högre än de stön hon försökte att dölja under min hand. Jag tog undan min hand från hennes mun precis när hon började prata.

– Knulla mig med din stora hårda kuk.. jag älskar det…åhhh. Hon var så nära nu.

Hennes fitta var så jävla skön att knulla i den här ställningen… kändes precis på alla rätta ställen.

– Baby, jag kommer, jag kommer, fortsätt, sluta inte… sluta inte, viskade hon fram och höll för sin egen mun.

Jag kände igen hennes våldsamma ryck när orgasmen rann över henne, jag fortsatte knulla henne, var så jävla nära att spruta en gång till. Emelie kved i kudden av mina stötar och jag tror fan hon kom igen. Jag lät min ena hand smeka över Rebeckas mage och fick tag i ett av hennes underbara bröst. Vilket svin jag är, tänkte jag. Knullar en syster och smeker den andra på brösten. Jag kände hur Rebecka ryste till och hur hon fick en tyst orgasm. Det gjorde att jag själv inte kunde hålla emot längre.

Jag slet ut kuken ur Emelies varma sköna fitta och började runka för att spruta henne över ryggen. Plötsligt känner jag hur Rebecka sätter sig lite upp och fånga upp mitt ollon mellan sina läppar. Jag satt nu på ryggen på ena syster och runkade in i munnen på den andra. Varför i hela helvete var lampan släckt??

Då sprutade jag.

Rebecka tog det mesta i munnen igen men jag kände hur strålarna skvätte över hennes ansikte och ner över hennes systers rumpa. Det kom mycket… och länge. Emelie går igång på att bli nersprutad så hon började smeka sig själv med båda händerna.

– Åh så skönt du sprutar på min röv… jag kommer igeeeeen….

Rebecka sög mig tom och släppte sedan min kuk. Jag föll ihop bredvid Emelie. Vi låg där helt stilla en stund.

– Tror du vi väckte henne? viskade hon.
– Nej, hon sover som en stock, sa jag och jag hörde hur Rebecka låtsades andas tungt som om hon sov.

Jag gled ur Emelie, hon klev upp, smög iväg ut ur rummet. Snabbt vände jag mig i den enorma sängen, gled ner och tryckte mina läppar och tunga mot Rebeckas våta, varma fitta. Jag sög in hennes klitta i min mun och gnuggade min tunga mot henne, Rebecka tryckte sin fitta mot mig, gned den upp och ner över mina läppar och tunga. Vi hörde hur toaletten spolades och jag hajade till, Rebecka tryckte undan mitt ansikte och ersatte min mun med sina fingrar och smekte sig själv riktigt jävla hårt och snabbt. Hon tog tag i mitt huvud och kysste mig hårt samtidigt som hon smekte sin fitta med enorm frenesi. Hennes mun smakade av sperma och kuk. Precis när jag tryckte in mina fingrar i hennes lilla fitta så kom hon. Jag tryckte in min fingrar så djupt det gick. Drog ut dem och la mig tillrätta precis när jag hörde toalettdörren längre ner i hallen öppnas.

Emelie smög in i rummet, la sig tillrätta på mitt bröst.

– Fan vad det luktar knulla här, sa hon med ett litet skratt tyst.
– Eh, ja. Faktiskt… sa jag och pussade hennes panna.

Rebecka vände på sig, mot mig så hon låg alldeles intill mig och låtsades grymta till lite och smacka med munnen.

– Fan vad hon sover tungt, viskade jag och pussade Emelies panna. Jag fick inget svar, för båda två hade uppenbarligen somnat.

Och där låg jag. Helt färdig. Fattade inte riktigt vad hade hänt.

Föregående Inlägg

Louise lånar datorn

Nästa Inlägg

Kroki med maximal njutning