Hetero / Straight

Dubbelgipsad

När jag kom till jobbet för mitt nattpass satt några av sköterskorna och undersköterskorna i fikarummet och pratade och drack kaffe. När jag öppnade dörren tystnade samtalet helt, och deras minspel visade tydligt att de pratade om något som de inte ville skulle höras ut på avdelningen.

– Stäng dörren, sa Angela som är en av de tuffaste och mest frispråkiga tjejerna på avdelningen.

Hon är från Småland, är normallång och har lockigt axellångt hår som når henne till axlarna, och glasögon.  Jag stängde hastigt efter mig, tog en kopp kaffe med mjölk och satte mig i soffan. Jag hamnade bredvid Linnea, en docksöt frikyrklig 25-årig sköterska som alla kom bra överens med, och som var ordentligt röd om kinderna.  Mitt emot satt Lotta, en kort och mullig brunett i 35-årsåldern som alltid har nära till skratt och som drar fräckisar som får våra manliga läkare att rodna.

– Vad sitter ni och skvallrar om, egentligen? frågade jag nyfiket.
– Har du hjälpt killen på B-salen med katetern sen han kom hit? frågade Lotta och flinade samtidigt.

Jag förstod inte vad som var så roligt men tänkte efter och skakade sen på huvudet.

– Då tycker jag du ska se till att göra det i kväll så får du något att tänka på när du går och lägger dig sen.

De andra tjejerna fnittrade som ett par skolflickor vid påståendet. Jag höjde frågande på ena ögonbrynet för att markera att jag inte förstod vad som var så roligt, och Lotta skingrade mystiken.

– Han har den största brandslangen till kuk jag sett på flera år…

Hon nickade menande och höll händerna drygt två decimeter ifrån varandra som en storfiskare som skryter om hur stora fiskar han fått.

Jag tänkte snabbt tillbaka till gårdagens jobb. Patienten de pratade om hette Tom, och var en trevlig man i 50-årsåldern som legat på avdelningen i två veckor efter att han varit med om en motorcykelolycka där han fått en ful öppen fraktur på ena underbenet och dessutom brutit båda handlederna. Han var ett riktigt ”gipspaket” med gips på båda armarna och på underbenet, och på grund av en blodpropp i lungan hade han blivit kvar på ortopedavdelningen längre än vad som var vanligt. Han hade haft svårt att tömma blåsan efter ryggbedövningen som han fått när benet skulle opereras, och hade bett att få ha katetern kvar några dagar extra för att slippa gå upp på nätterna och kissa.

Vi hade pratat lite grann tidigare i veckan när det var lugnt på avdelningen och de flesta patienterna sov. Han hade fått ett enkelrum för att minimera infektionsrisken, och jag skulle ge honom en spruta med blodförtunning, och blev kvar ett tag. Han visade sig vara, med egna ord, inbiten ungkarl, och hade inte haft några besök medan han varit på sjukhuset vad jag hade sett.

Medan jag funderade på vem de pratade om hade Linnea fortsatt. Det visade sig att hon var den senaste av tjejerna som sett Toms ”utrustning”, och hon var märkbart berörd och orden nästan stakade sig för henne.

– Hur kan den vara så stor när den är slak?  Den måste ju vara helt enorm när den är… när den är… hård… jag tror aldrig att jag skulle kunna … kunna få plats med en sån …  Hon avslutade inte sin mening utan vek ner blicken och skruvade lite på sig.

Hon var kortvuxen, vältränad och hade en fin liten kropp som många av männen på avdelningen tittade både en och två gånger efter i korridoren.

Lotta skrattade och gav sitt eget perspektiv på det hela.

– Ge mig en flaska champagne och en bukett med rosor så ska nog bamsingen få plats där den trivs bäst.  Tom verkar ju inte ha några problem med att använda munnen till att prata med, och han kanske har andra orala förmågor som han skulle få demonstrera först, och jag smakar ju gärna på korven innan jag stoppar den i brödet, så då blir den ju lite smord också.

När hon sagt detta visade hon med händerna hur hon höll med båda händerna om något som var lika tjockt som en falukorv, gapade stort och stack ut tungan.  Hon såg så snuskig ut att vi alla började skratta. Just då kom Ingegerd som är avdelningsföreståndare in i fikarummet bakom mig, och vi skrattade ännu mer.  Tjejerna och jag samlade oss och gick för att gå igenom kvällsrapporten, och vi pratade inte mer om Toms stora organ.

Samtalsämnet hade ändå satt igång någonting inne i mig.  Jag hade inte haft någon kille på flera månader, och om tjejernas gester var något att lita på så hade jag aldrig haft någon kille som hade i närheten av en sådan pjäs ”där nere”. Martin, min senaste kille, hade haft en snopp som nog var högst ordinär, ungefär som en Scan Hot-Dog när han hade stånd.  Jag hade aldrig berättat det för honom, men det var knappt så att jag hade märkt någonting när han var inuti mig, men det är klart att det var mysigt och att jag tyckte om att göra det skönt för honom.

Vi bråkade mycket under de få månader vi var tillsammans och nu hade det gått över ett halvår sedan det tog slut.  När man som jag nästan bara har kvinnliga arbetskamrater är det inte så lätt att träffa någon man gillar och jag var väl också lite less på tvåsamhetens gnabbande och tjabblande om middagsval, vilken film man skulle se på kvällen och vad man skulle roa sig med på helgerna.

Det enda jag saknat sedan det tog slut med Martin var faktiskt att ha någon att ha sex med.  Jag var ju inte dummare än att jag förstod att om jag verkligen ville ha något ”one-night-stand” så kunde jag åka ner till stadshotellet vilken kväll som helst och följa med första bästa singelkille hem, men jag hade inte känt mig så sugen på det.

I stället hade jag blivit både flitigare och skickligare på att onanera.  Jag hade varit lite nyfiken på internetporr en längre tid, och hade hittat en enorm samling med länkar och –filmer på Martins dator som jag kopierat innan det tog slut mellan oss.  Nästan varje kväll slutade med att jag låg på rygg i sängen och lät fingrarna dansa över mitt såphala underliv med blicken fastnaglad på datorskärmen bredvid sängen där en tjock manslem trängde in bakifrån mellan ett par rakade blygdläppar, eller där två tjejer  stimulerade varandra till orgasm med massagestavar och tungor.

Vi gick runt på kvällen och delade ut medicin till patienterna, och när klockan närmade sig midnatt så sov nästan alla patienterna.  Den sista patienten jag skulle gå in till blev Tom.  Jag sa åt Helen som också jobbade att jag skulle vara upptagen ett tag, och att hon skulle ta över om det var någon patient som ringde på sin klocka.

När jag gick in på rummet så visade sig Tom fortfarande vara vaken. Han låg och tittade på TV, och vi pratade ett tag om TV-serien han såg på och som jag också brukade följa. Fastän han var nästan 20 år äldre än mig så hade vi lätt att prata, och många gemensamma intressen. Jag kom på mig själv med att kika ner mot hans underliv när jag inte trodde att han såg det, för att se om jag såg någon ”bula” på täcket, men jag var inte säker.

Tjejernas ord tidigare på kvällen hade bränt sig fast i mitt undermedvetna och jag bestämde mig för att jag bara måste se med egna ögon vad som gömde sig under patientsärken.  Jag hittade på en vit lögn om att jag vi hade fått nya riktlinjer från urologerna om att byta kateter på alla patienter varje torsdagskväll för att minska risken för förträngningar i urinröret. Tom verkade inte tycka att det var något konstigt utan lutade sig tillbaka och drog undan täcket med sina gipsade händer.

Jag måste ha nästan darrat när jag drog hans patientkläder åt sidan och blottade hans stolthet. Linnea hade inte överdrivit: hans kön var både tjockare och längre i slakt tillstånd, än någon kille varit som hårdast som jag sett. Jag kände hur det hettade i kinderna och hur jag hade svårt att slita blicken från den vackra kuken som låg tillrätta ner mot vänsterbenet. Förhuden var framdragen och en tjock kateterslang stack ur den och gick till kisspåsen som hängde på järnsängens sida vid fotänden. Jag undrade i mitt stilla sinne om vi hade varit tvungna att ta hem extra långa katetrar när Tom blev inlagd.

Jag gick bort till skåpet med blöjor och omläggningsmaterial och tog fram utrustning för att byta katetern.  Tankarna for åt alla håll i huvudet och jag funderade på vad som skulle hända om någon kom på mig nu.  Jag förberedde redan ett försvarstal om att jag upptäckt att det varit stopp i katetern och att jag varit tvungen att byta redan på natten eftersom patienten haft så mycket besvär av trängningar.

Jag gick tillbaka till Toms sida. Han log lite generat åt sin utsatta ställning. Medvetet hade jag inte höjt hans säng till ”normal” arbetshöjd utan jag var tvungen att böja mig framåt för att arbeta nere vid hans underliv. Jag hoppades febrilt att han skulle låta blicken glida in innanför min vita arbetsblus så att han såg min behå, och kanske till och med lite av mina vinterbleka C-kupor där under.

Med darrande händer tömde jag kuff-ballongen på katetern och drog ur den helt. Det var inga problem att få ur den, och nu låg Toms jätteorgan framför min hungriga blick utan några ”tillsatser”. Jag kände hur det pirrade som av hundratals små myror både innanför mina trosor och under det sträva behåtyget, och bestämde mig i det ögonblicket för att göra ett ordentligt avsteg från de vanliga rutinerna för kateterbyte på en ortopedpatient.

– Urologen har meddelat att vi måste göra en noggrann rengöring och undersökning av alla ehh… delar innan vi byter kateter, jag hoppas det går bra. Om du inte hade haft gips på händerna hade du fått göra det själv.

Jag tog fram en desinficerande tvättsvamp som används inför operationer och sköljde den med varmt vatten. Sedan började jag noggrant och med en så professionell blick som jag kunde frammana att tvätta Toms intima delar. Jag drog tillbaka förhuden ordentligt och rengjorde där under. Ollonet som blottades var stort som ett plommon och jag såg till att vara noggrann med att rengöra ända från pungen till längst fram vid öppningen. Jag inbillade mig att Tom tittade på mig och funderade på om det var på riktigt och att han kämpade emot för att inte få stånd av den ”kliniska” behandlingen, men den chansen tänkte jag inte ge honom.

Jag torkade av överskottslöddret från desinfektionssvampen med torra handdukar och sa, utan att titta upp och möta Toms blick, att urologen instruerat oss att vi var tvungna att ta på mjukgörare på huden för att undvika uttorkning. Jag hade inte någon mjukgörande salva tillgänglig inne på salen, men däremot en flaska med ”glidslem” som våra doktorer använder när de ska känna någon patient i baken och som vi använder som glidmedel ibland när vi ska sätta kateter. Jag räknade med att Tom inte visste skillnaden och med tanke på vilken behandling jag hade tänkt ge honom så skulle det inte spela någon roll att mina påståenden inte längre var helt logiska.

Jag ställde mig så att jag var säker på att Tom kunde titta ner i min uniformsblus och sprutade ut en rejäl klick med kallt glidslem i ena handen. Jag hade tagit av mig handskarna när jag slängde tvättsvampen. Samtidigt som jag började smörja in hans ollon och lät handen glida ett par försiktiga runktag utmed skaftet vände jag upp blicken mot honom och gav honom ett fuktigt leende. Jag fortsatte lite till med teatern och sa åt honom att han skulle säga ifrån direkt om jag gjorde honom illa, för i så fall skulle jag sluta.  Mycket riktigt tittade han ner mot mina bröst och när han lite skamset tittade upp och mött min blick så kände jag i min kletiga hand hur han började växa.

Jag kände på den pulserande staken som nu var så tjock att jag inte nådde runt den med min högerhand att jag hade Tom helt i mitt våld, och fiskade efter lite smicker.

– Tycker du att jag har fina tuttar, Tom?

Han nickade och såg nästan rädd ut att jag skulle sluta, att jag bara retades med honom.

– Kan du säga att du gillar mina fina tuttar, kan du det Tom? Vill du kanske titta närmare på dem… Tom, vill du det?

Jag drog tillbaka förhuden helt när jag frågade och lät hans ollon vara framme i luften. Tom sög in andan och bekräftade utan att tveka att det var klart att han ville och att han gärna ville se mina bröst.

Jag tänkte att nu får det bära eller brista, och tog min hand från Toms mäktiga könsorgan som alltmer sträckte sig upp mot taket. Jag slet jag av mig både min sköterskeblus och min vita behå och stod plötsligt framåtböjd bredvid min patients säng och sträckte fram mina behag för hans beskådan. Hans mandom växte ännu mer och inom några sekunder var han stenhård.

– Jag kan inte hålla på så länge, jag jobbar ju också, så nu får du njuta av utsikten så länge det varar, och så inte säga ett ljud om det här till någon, för då får jag sparken!

Tom nickade.

Jag sprutade mer glidmedel på min högerhand och lät vänstern ta tag från andra sidan. Med båda händerna nådde jag runt honom. Hans kön var nu lika tjockt som min underarm, och måste ha varit över 25 centimeter långt.  Tjocka blåa ådror ormade sig upp längs skaftet som nu pekade rakt upp mot naveln. Han var brännhet under mina hala händer.

Jag runkade honom med mjuka tag ända från roten på den stora kuken upp till ollonet, som blev allt mer blodfyllt, och han stönade.  När våra ögon möttes igen slickade jag mig om munnen och berömde honom, med ord som varje välutrustad man måste älska att höra.

– Du är så stor, Tom.  Jag har aldrig sett en sån jättekuk förut någon gång. Jag blir alldeles kåt och våt i min unga rakade fitta av att runka din stora, hårda kuk.  Jag önskar att vi inte var på sjukhuset längre så skulle du få spetsa mig på din påle… din jättepåle.

Jag tog hårdare om honom och gungade medvetet lite åt sidorna så att mina mjuka bröst gungade från sida till sida.

– Är det länge sen du fick spruta med din stora brandslang, Tom?

Han skrattade till och höll upp sina ingipsade underarmar för min beskådan och pekade menande på den använda katetern som låg på en blöja på nattduksbordet.

– Vad tror du? skrattade han.

Jag kunde inte låta bli att skratta också. Trots, eller tack vare, den absurda situationen att jag som han sköterska stod böjd över honom med brösten dinglandes över sängen och bar överkropp så blev situationen mer avspänd.

– Jag har inte direkt haft någon glädje av lill-Tom sen jag blev inlagd på sjukhuset, och det är inte så sexigt som man skulle tro att ha kateter instoppad heller… de andra sköterskorna har inte berättat något om den här nya rutinen med mjukgörande salvor heller, konstigt nog. Inte har de visat den här intressanta nya vårduniformen, men den gillar jag verkligen.

Jag blev mer och mer tänd, och mer än något annat ville jag visa den här sexige, rolige, ensamme mannen min kropp.  Motvilligt släppte jag hans styva kuk, som stod upprätt och guppade i takt med hans puls. Jag sparkade av mig mina ”Foppa-skor” och drog av mig mina sköterskebyxor och tant-trosorna som kändes rejält fuktiga i grenen.  Alla tankar på vad som skulle hända om någon kom på oss var sedan länge borta ur mitt kåtrusiga medvetande.

Med ett vant handgrepp fällde jag ner grindarna på sängen och höjde huvudänden några decimeter. Tom såg frågande på mig där jag stod i bara strumporna framför honom i sjukrummets halvskymning. Själv hade jag bara hans stora, svullna dolme för ögonen, och lusten att ge honom något han inte fått se på länge och som han aldrig skulle glömma.

Jag nästan hoppade upp i hans säng så att jag grenslade honom i axelhöjd, med baken mot hans ansikte och mitt eget ansikte vänt mot hans fotände.  Jag sjönk sakta ner och nästan kände hur hans blickar borrade sig in i min renrakade, uppsvullna kärleksöppning. Samtidigt som jag böjde mig framåt för att ge honom en ännu bättre insyn och få tag om honom så frågade jag, utan att vända mig mot honom, om han gillade vad han såg.

Svaret lät inte vänta på sig.

– Du har den läckraste fittan jag någonsin har sett, Anette, och om du bara kommer fjorton centimeter närmare så ska du få se vad jag kan göra med min långa tunga.

Jag tittade rakt på hans bjässe som vibrerade och var riktad rakt mot mitt ansikte, och samtidigt som jag la mina händer tillrätta runt ”lille Tom” och började smeka fram och tillbaka över flänsen där ollonet övergick i skaftet satte jag ner mitt savande underliv rakt mot Toms varma, väntande mun.

Det tog inte många sekunder för Tom att vänja sig vid att få betjäna mig med munnen utan att kunna hjälpa till med armarna som låg hjälplösa bredvid honom innanför mina knän, och det framgick med önskvärd tydlighet att han menade allvar med att han verkligen kunde göra konster med sin tunga.  Han slickade med långa drag från mina svullna inre blygdläppar och öppningen in i mitt hemligaste fram till min drygt ärtstora klitoris som krupit fram ur sin skinnkåpa av kåtheten och min utfläkta ställning. Jag var blötare än jag varit på mycket länge, och njöt i fulla drag samtidigt som jag fortsatte att behandla den fläskfilé till manslem som jag fått händerna runt.

Tom stönade mot mitt kön, så det var tydligt att jag gjorde det skönt för honom men tydligen kunde han något knep för att hålla tillbaka sin utlösning. Hans tunga koncentrerade sig allt mer på att rotera runt min kittlare, ömsom mjukt, ömsom hårt, och då och då rörde jag nästan ofrivilligt på mitt sköte så att det halkade omkring på hans ansikte och täckte det med mina safter.

När jag kände att min orgasm närma sig kunde jag inte hålla mig längre. Trots att Toms blåröda ollon var täckt med det inte särskilt välluktande glidmedlet så bestämde jag mig för att ge honom tillbaka av samma vara som han gav mig. Jag lutade mig fram den resterande decimetern och tog hela det smaskiga ollonet i munnen.

Jag lät min piercade tunga röra sig så gott det gick, men det fanns inte mycket plats kvar i munnen. Jag hade aldrig haft så mycket kuk i munnen. Käkarna gjorde nästan ont av att spärras ut, och det spände i läpparna. Med händerna drog jag tillbaka hans förhud ytterligare någon millimeter så att flänsen blottades, och lyckades få mina läppar nedanför den. Jag guppade lite fram och tillbaka med huvudet så att mina läppar och min sugande mun rörde sig just där Tom var som känsligast. Ena handen flyttade jag ner till hans mörka pung, där pungkulorna kändes som svala squashbollar.

Jag kunde inte hålla tillbaka längre. Pirrningarna i mina ljumskar och Toms virvlande tunga kring min blodstinna klitoris spred sig som en löpeld i mitt inre, och det kändes som att hela min kropp krampade och ryckte. Jag knep ihop ögonen, och just som jag var som högst på min platå kände jag hur Toms tunga saktade ner mitt på min fitta. Han slickade smärtsamt sakta över läpparna och sög till sist in min klitta och masserade den med tungan mot gommen. Satan som jag kom. Fittan krampade och pulserade som aldrig förr. Hans försiktiga tungmassage av min klitta gjorde min orgasm lång och fullständigt underbar.

Jag småskrek med munnen full av kuk och kände hur mina safter stänkte ut över hans ansikte. Nog för att mina orgasmer brukar vara våta men detta var något i hästväg. Fittan krampade och små pruttljud kom ur den av kramperna. Jag låg som en tömd luftmadrass över honom när orgasmen lämnat min kropp.

Långsamt flyttade jag fokus till hans underbara monster till kuk. Snart var jag i full färd med att munknulla hans ollon samtidigt som jag med båda händerna runkade hans hårda kukskaft. Jag kände hur han stönade högre och hur hans benmuskler spändes under mina armar.  Ollonet i munnen svällde ytterligare lite grann.

Jag hade sinnesnärvaro nog att backa fem centimeter med huvudet, så att jag hade ollonet precis framför munnen. För precis som jag trott och hoppats på, hade Toms veckor utan utlösning gjort att han laddat upp en enorm mängd sperma. Det formligen forsade ur hans brandslang och den varma sperman stänkte över mitt ansikte. Det kom i enorma mängder. Jag gapade lite försiktigt för att smaka på det. Jag var ju van att svälja satsen men hade aldrig någonsin fått såna strålar nedsprutade i halsen.

Situationen var nästan lite absurd. Här låg jag över min patient och hade min såpblöta fitta över hans ansikte och gapade efter hans sprutande kuk. Och ändå var det just det jag gjorde.

Vi hade inte sagt ett ord till varandra sedan han började slicka mig, och förmodligen för att undgå att någon på avdelningen hörde vad vi höll på med så hade vi båda varit så ljudlösa som möjligt under hela akten. Om man bortser från min brutala orgasm. Jag klev ner från sängen på darriga ben och böjde mig över hans ansikte. Jag måste ha doftat säd, och Toms ansikte var täckt med mina fittsafter.  Jag kysste honom och kände smaken av kvinnokön på hans andedräkt och tunga.

Jag hann precis med att torka av sperman, klä mig och skölja munnen innan Helen kom in på salen och undrade om jag kunde komma och hjälpa en gammal tant som behövde hjälp att gå på toaletten. Jag blinkade med ena ögat åt Tom och återgick till jobbet.

Vi hade kommit överens om att han skulle vara utan kateter resten av natten, och att jag skulle rapportera till morgonsköterskan att det hade varit stopp i katetern och att han själv hade bett att få prova att kissa på vanligt sätt, så därför hade jag inte satt någon ny.

En vecka senare skrevs Tom ut. Vi hann inte med att göra något mer under tiden han var kvar på sjukhuset, och jag var ledig den veckan han lämnade avdelningen. Jag kände mig lite besviken, men sken upp när jag hittade en handskriven lapp i mitt postfack, i ett kuvert med texten ”Till Syster Anette”. Hjärtat slog fortare och jag knep ihop låren.

På lappen stod:

”Tack för hjälpen med mina urologiska problem under vårdtiden.  Jag har hört ryktesvägen att urologkliniken har ett vårdprogram som handlar om uppföljning efter hemgång av patienter som haft kateter.  Du kan väl ringa mig och berätta vad som gäller, och kanske ge en hjälpande hand en gång till. Tack än en gång / T.”

På baksidan av lappen stod hans telefonnummer.

Föregående Inlägg

Min spermakåta flickvän (del 2)

Nästa Inlägg

Budkillen