Hetero / Straight

Den var aldrig inne

Jag måste börja med att säga det; jag älskar verkligen att suga kuk. Att se kuken, känna doften, få ta det lena ollonet i munnen och smaka, och se mannens njutning får mig verkligen att gå igång. Jag njuter så enormt av det, att bara få betjäna och se honom njuta. Bara det får det nästan att gå för mig.

Jag är en kvinna på 43 år, ser bra ut “enligt andra” som det brukar heta. Jag är mörkhårig, har stora tunga bröst, en rätt stor men fast stjärt och långa riktigt snygga ben om jag får säga det själv. Är ensamstående och har en 18-årig dotter som studerar på annan ort. Själv arbetar jag inom äldreomsorgen.

Jag har en fin lägenhet i centrala delen av Malmö. I lägenheten ovanför hade det tidigare bott en äldre dam, men nu hade hon flyttat till ett äldreboende och istället hade ett trevligt yngre par flyttat in. Tjejen arbetade också inom vården vilket innebar en del arbete både kvällar och helger, killen arbetade på ett företag, mycket med data vad jag kunde förstå.

Jag brukade komma i samspråk med dem ibland och fattade tycke för dem båda. Killen, som hette Tom, var verkligen en goding. Jag visste att han tränade mycket, han hade en läcker kropp, det kunde jag se fast han hade kläder på sig. Han hade ett underbart leende och ett par glittrande blå ögon. Allt oftare kom jag på mig med att fantisera om honom. Och ofta om just detta, att få suga hans kuk och svälja hans sperma.

Jag började utarbeta en plan. Jag hade en tid haft problem med min dator, och en lördag när jag visste att Jennie, Toms sambo var på jobbet stoppade jag honom i trappan.

– Tom, jag vet ju att du kan det här med datorer. Min dator strular och jag får ingen ordning på den. Tror du att du kan hjälpa mig? Jag får ingen ordning på det. Du får naturligtvis en slant för besväret.

Han tittade lite förbryllat på mig.

– Javisst… går det bra vid 4-tiden?
– Passar utmärkt, sa jag.
– OK, jag tittar in då så får vi se vad jag kan göra, sa Tom.

Jag kände en märklig upphetsning inför Toms besök. Jag tog på mig en snygg mörkröd BH med matchande trosor och snygga stay-ups. Ovanpå en lagom urringad top och en tajt kort kjol.

Strax efter fyra ringde det på dörren.

– Vilken tur att du kunde komma, Tom! Jag är så less på det här datastrulet, jag hoppas att du får någon ordning på det.
– Hm, ja, vi får väl hoppas det, sa han och jag såg att han fastnade med blicken vid min urringning.
– Datorn står härinne, sa jag och visade in honom i mitt sovrum. Tom slog sig ner och började kolla på datorn.
– Vill du ha kaffe? frågade jag.
– Ja, tack, det skulle smaka bra, svarade han.

Jag gick ut för att sätt på kaffet. Det pirrade av kåthet mellan mina ben, jag kunde inte släppa tanken på hur det skulle vara att suga hans kuk. När jag kom in igen arbetade Tom koncentrerat med datorn.

– Ja, jag tror att jag vet vad det är för fel… men det ska vi nog kunna fixa.
– Härligt, sa jag. Varsågod, här är kaffet…

Jag ställde ner kaffebrickan bredvid honom, samtidigt som jag lutade mig fram så att mina fylliga bröst rörde vid hans nacke. Jag kände hur han stelnade till.

– Vad är det du gör, nu då? Kan du förklara för en novis, sa jag och låtsades oberörd.
– Ja… eh… vi måste rensa lite bara… men…eh…

Jag tog av mig blusen så att jag endast hade min trånga BH på mig och började nu gnugga mina stora bröst mot hans nacke. Jag riktigt kände hur fittsaften började rinna nu vid tanken på vad som doldes i hans byxor.

– Du, jag tror jag måste gå… jag är inte den otrogna typen… kraxade han men gjorde ingen ansats att gå.
– Mm, men jag hade inte tänkt att du måste ligga med mig… då är det väl inte riktig otrohet, eller hur?
– Vad menar du? sa han lågt.
– Vill bara smaka på dig lite, viskade jag i hans öra medan jag drog av t- shirten.

Han gjorde inte motstånd.

Åsynen av hans snygga unga överkropp gjorde mig än kåtare. Mina händer sökte sig ner till hans gylf där det putade misstänkt.

– Vad fan gör du… nej…protesterade han lamt medan jag knäppte upp.

Jag frigjorde hans kuk som nu stod i all sig prakt, lika stor och grov som jag föreställt mig. Svällande med grova ådror och ett sprängande blålila ollon. Jag knäppte upp min kjol så den föll till golvet och jag hade bara underkläderna, mina stay-ups och högklackade pumps på mig. Sedan drog jag av Tom jeans och kalsonger så att han var helt naken, själv verkade han oförmögen att göra nåt.

– Nej, nej viskade han svagt medan jag satte mig ner mellan hans ben och tog kuken i munnen. Jag var van att suga kuk, jag visste att jag var bra, en sådan behandling kunde aldrig hans unga flickvän ge honom.
– Slappna av, tänk på att jag bara suger och gör lite skönt för dig, det är väl inte riktig otrohet? viskade jag.
– Uuh…nej… kanske inte…stönade han då jag lät tungan cirkla kring ollonet, gud jag höll på att sprängas av kåthet av att ha hans grova ådriga kuk i munnen. Min hand sökte sig mot hans anus som jag smekte med mitt pekfinger.
– Vad skönt, ååhh, vad gör du med mig… fan…stönade han och tog ett fast grepp om mitt huvud medan han juckade.

Jag fick hålla emot lite för att han inte skulle jucka för hårt mot svalget. Jag höjde blicken och mötte hans medan jag njutningsfullt sög den svällande pålen ner till roten, såg njutningen i hans ögon.

Han reste sig och vräkte ner mig på sängen.

– Nu ska du få smaka… nu ska jag munknulla dig, väste han och satte sig grensle över min mun.

Jag tog ett hårt grepp om hans fasta skinkor när han körde kuken långt in i min mun. Gud, det kändes som om jag var nära orgasm fast jag inte rört min klitta. Ovanför mig såg jag hans unga snygga vältränade överkropp, vilken dröm. Hans höfter som nu rörde sig taktfast över mitt ansikte.

– Ge mig din sperma nu då, flämtade jag, jag vill ha den i min mun, ge mig…
– Du ska få…kåta granne…du ska få vad du ber om… flämtade han medan min hand smekte hans pung som nu hade dragit ihop sig, nu var det nära för honom, jag sög och kittlade hans ollon med tungan och jag kände hans kuk svälla, med min ena hand sökte jag mig till fittan och jag kände att jag var så kåt att det skulle gå för mig på en gång.

– Nu… nu…ska du få… flåsade han medan han med ena handen stödd mot väggen rent av munknullade mig. Han juckade allt hastigare i min mun och när jag förstod att han höll på att spruta tryckte jag mina fingrar mot hans prostatapunkt bakom pungen och han utstötte ett hest ljud.

– Nu då… sug för helvete…

Jag kände pulserandet i kuken och sperman slungades in i min mun, jag sög girigt i mig varje droppe och kittlade hans svullna ollon. Jag höll på att sprängas av kåthet och i samma ögonblick kände jag min egen orgasm komma, fittan pulserade i sköna sammandragningar när sperman rann utför min haka.

– Åååh..skrek Tom…vad gör du… vad jävla skönt… jag tror jag dör…

Jag kunde heller inte hålla tillbaka ett kvidande av njutning. Både av orgasmen och av att få suga hans kuk tills han sprutade, det gjorde mig så upphetsad att jag kände mig svimfärdig. Inget gör mig så kåt som det.

Han föll ner bredvid mig i sängen. Länge låg vi utmattade av orgasmen.

– Du, det här… började han…
– Bry dig inte om det… svarade jag. Du har ju inte knullat mig på riktigt, eller hur? Det behöver inte störa ditt förhållande, jag gjorde det bara lite skönt för dig, eller hur?
– OK, sa han och låg.Men det var det skönaste jag varit med om… jag kan nog inte glömma det här…
– Vi kanske kan göra om det? log jag.

Och det blev fler sköna avsugningar till njutning för oss båda innan Tom och Jennie flyttade till en villa på grund av att hon väntade barn.

Föregående Inlägg

Lilla Frida på julbord

Nästa Inlägg

Otrogen med XXL kuk