Hetero / Straight

Däckad på korridoren

Klockan var tre på natten och jag var törstig. Övervägde en stund om jag bara skulle ta lite vatten på rummet, eller om jag skulle gå ut i det gemensamma köket och ta lite Coca-Cola i kylen.

I studentkorridoren jag bodde i fanns det 10 rum, varav hälften hade eget pentry med kyl. Vi andra fick samsas om ett litet kök, där vi lagade vår mat och hade våra saker. I vilket fall som bestämde jag mig för att jag ville ha Coca-Colan.

Jag reste mig, tog på mig ett par träningsbyxor och gick sedan ut i köket. Det såg inte klokt ut, några av dom andra hade haft fest och ännu inte städat efter sig. Vi var rätt hårda på att det skulle skötas ordentligt. Annars fick man en varning av vaktmästaren som inspekterade en gång om dagen. Tre varningar, så fick man hitta någon annanstans att bo.

Barfota hasade jag mig fram till kylen, min Coca-Cola var nästan tom, tydligen hade festprissarna groggat på den. Innan på kvällen hade kylen varit full till bristningsgränsen med öl och annat alkoholhaltigt, men nu fanns det gott om rum.

Lite smått irriterad hällde jag upp läsken i ett glas och satte in flaskan igen i kylen. Sen vände jag mig om och lutade mig mot diskbänken och drack sakta. Under tiden flög min blick över kaoset i vårt samlingsrum. Det var godis på golvet, ölburkar lite varstans och det var spillt här och där. Det skulle ta dom någon timme att städa upp detta, inte så roligt att göra det med baksmälla. Själv hade jag inte varit med på festen, det var fyra andra i korridoren som hade bjudit in några studiekamrater för att fira en tenta.

När jag nästan druckit upp såg jag plötsligt något jag inte hade väntat mig. En fot stack upp ur soffan som hade knuffats in mot väggen. Med glaset i handen gick jag dit och såg att en av festdeltagarna låg och sov där. Det var en snygg tjej med blont hår, förmodligen blekt, för det var nästan vitt. Hon hade kläderna på sig och hade en kofta över sig för att inte frysa.

-Hallå, viskade jag.

Ingen respons. Jag försökte igen, lite högre den här gången, men hon sov djupt.

Då skakade jag hennes axel lite, men hon rörde sig inte. Jag tyckte inte att det var så lyckat att hon skulle sova här, det vore bättre om hon gick till sitt eget rum i sin egen korridor. Dock visste jag inte var hon bodde, det fanns fem våningar med säkert tjugo lägenheter på varje våning. Skulle jag väcka någon av dom hon festat med? Men jag var trött och orkade inte engagera mig för mycket, hon fick skylla sig själv. Jag satte glaset i vasken och gick tillbaka till mitt rum.

Väl i säng kunde jag inte sova, jag tänkte på den sovande tjejen och hur hon hade sett ut. Blont hår i en rufsig frisyr, läppar med knallrött läppstift, rutig kofta, en kort moderiktig kjol och en svart t-shirt. Hennes små fötter som pryddes av ett par högklackade skor.

En av de som bodde i min korridor hette Jörgen och vi brukade hitta på bus tillsammans, sånt där som studenter gör. Snor vägskyltar, häller grön karamellfärg i mjölken och sådant. Nu tänkte jag lite på om man kunde utnyttja tillfället och hitta på något hyss han skulle tycka var roligt.

Mogen som jag var kom jag efter en stund fram till att jag skulle fixa en bild på mig med den sovande tjejen och ge honom. När jag samlat mod tog jag min kompaktkamera och smög ut i köket igen. Hon hade inte rört sig alls. Med kameran i fickan provade jag att skaka hennes axel igen för att se om hon skulle vakna, i så fall skulle jag snabbt smita in på rummet igen.

Adrenalinet pumpade.

Hon var fortfarande helt väck. Jag satte kameran på ett bord vid soffan och ställde in självutlösaren och satte mig sedan på huk vid hennes huvud, räckte ut tungan och gjorde hiphop-tecken med fingrarna när bilden togs. Det blixtrade och jag var nästan på väg att ta kameran och springa in på rummet. Tänk om hon vaknade.

Det gjorde hon så klart inte. Då tog jag en bild till, och den här gången räckte jag ut tungan så det skulle se ut som om jag skulle slicka hennes kind. Hon vaknade inte av blixten nu heller.

Då flög fan i mig. Där i köket skulle jag höra om någon av dörrarna skulle öppnas och det skulle ta ett tag innan någon hann bort till köket och samlingsrummet.

Snabbt drog jag ner mina träningsbyxor och tryckte på knappen igen, sen lutade jag mig över tjejen så att min penis hängde en liten bit ovanför hennes öppna mun. Bilden togs och jag drog snabbt upp byxorna igen.

Detta gjorde mig upphetsad märkte jag, min kuk började hårdna och den här tjejen verkade ju vara så borta man kunde bli. Jag drog ner mina byxor igen och tryckte på knappen igen, men denna gången drog jag tillbaka förhuden och satte mitt ollon mot hennes läppar när bilden togs. Det började komma försats från mynningen och det smorde jag in på läpparna.

Nu var jag helt hård och upphetsad, det var uppenbart för mig att om hon inte vaknat än så skulle hon inte göra det dom närmsta timmarna heller. Jag ställde nu in kameran på att filma i stället och fortsatte att leka med ollonet mot hennes läppar som nu hade fått lite läppglans. Försiktigt manövrerade jag nu in ollonet mellan hennes fylliga läppar och kände hur det bultade av upphetsning i min styva lem.

Aldrig hade jag tidigare varit så upphetsad som nu, trots att jag knappt rörde mig mer än två centimeter ut och in i hennes sexiga rödmålade mun. Det tog inte mer än en minut innan jag kände att jag var tvungen att spruta.

Egentligen borde jag lägga satsen i hushållspapper eller något, men jag kunde inte slita mig från hennes mun. Beredd på att slita med mig kameran och snabbt springa in på mitt rum om hon vaknade hostande och spottande, kände jag nu hur mina underlivsmuskler började ila och orgasmen kom som ett tåg.

På helspänn kände jag hur sperman sprutade ur mitt svullna ollon inne i hennes mun, det verkade hålla på i en evighet och jag blev orolig över den här oerhört dumma risken jag nu tog. Kuken pumpade skönt mellan hennes sexiga läppar och jag stänade lite överdrivet så det skulle höras på filmen. Ollonet slank ut och ett par tre skott träffade hennes sminkade ansikte innan jag lyckades trycka in det i munnen igen.

När det slutat spruta, drog jag mig sakta ut ur hennes mun som var tom. Hon hade svalt allting av reflex. Jag undrade hastigt vad hon skulle tro hon hade druckit som givit henne en sådan smak i munnen.

Hur mycket hade hon druckit för övrigt, för att bli så här utslagen? Jag hade förberett mig för att fly tillbaka på mitt rum, men det här tillfället ville jag inte missa.

Efter att ha kollat kameran drog jag av henne koftan. Hennes t-shirt var till hälften uppe över magen och jag började sakta lirka upp den till armhålorna. Under hade hon en top som inte gav mycket stöd, inte för att hon behövde det dock. När jag drog upp toppen kunde jag njuta av brösten med sina hårda, skrynkliga, rosa bröstvårtor. Men min vänstra hand klämde jag försiktigt på hennes högra bröst, det var mjukt och varmt, sen lade jag handen på det och kände den hårda vårtan mot min handflata. Efter att ha tittat på hennes nollställda sovande ansikte smekte jag nu även det andra bröstet med min andra hand.

Hon måste ju fan ha fått i sig någon partydrog, eller druckit hur mycket som helst. Jag lade mig på knä nu och började kyssa och slicka hennes högra bröst, det här skulle bli en bra film.

Nu kände jag att det inte fick ta för lång tid, för även om hon sov fridfullt, så kunde kanske någon av de andra i korridoren vakna. Övervägde hastigt om jag skulle dra in henne på mitt rum, men det vore att ta en större risk än jag redan gjorde. Snabbt tog jag nu och drog upp hennes kjol och började dra ner dom och trosorna mot hennes fötter. Håret på fittan avslöjade att hon visserligen var blondin, men inte så blond som frisyren på huvudet.

Fittan var ordentligt ansad och det var endast venusberget som hade behåringen kvar. Håret låg tätt mot huden på grund av att trosorna suttit tight på henne.

Den ena foten drog jag ur trosorna, så att jag kunde sära på benen. Hennes högra ben lade jag upp på ryggstödet och det vänstra benet lade jag ner på golvet. Nu kunde jag se hennes fina fitta ordentligt. De inre blygdläpparna var något mörkare än de yttre och de var tunna och stack ut lite.

Det syntes att hon rakat sig nyligen för huden var helt slät. Jag kysste henne lätt på venusberget och började sen smeka hennes underliv med lätta fingrar. Det luktade kraftigt av kön och när mina fingrar började söka sig mellan läpparna så kände jag tydligt att det var fullständigt plaskblött där. Min tumme hittade vägen direkt in i hennes slida, och när jag drog ut den var den hal och våt. Med tummen smekte jag snabbt hennes klitta, men bedömde sen att hon var redo för mig nu. Det gällde att smida…

Min kuk var givetvis hård igen och jag lade mig på henne och hittade snabbt hennes våta hål. Med tre-fyra stötar hade jag kommit så långt in jag kunde i den här ställningen. Nu knullade jag henne lugnt med blicken fäst på hennes ansikte. Måtte hon inte vakna. De vackra brösten gungade läckert på hennes bröstkorg i takt med stötarna. Vilken dröm att få utnyttja den här sovande skönheten.

Nu ville jag komma lite djupare in i henne, så jag drog ut kuken och började försiktigt vända på henne så att hennes knän hamnade på golvet och hon hade överkroppen på soffan. Jag särade lite på benen så att kameran kunde fånga hennes blöta fitta när jag satte kuken mot den och sakta lät min kuk försvinna in i hennes trånga värme. Nu kunde jag inte se hennes ansikte så jag beslöt mig för att skynda mig.

Jag juckade snabbare nu, men jag försökte inte ta i så hårt, eftersom jag inte ville att hon skulle vakna. Det var inte lätt att slitas mellan att låta hennes varma slida smeka min svultna lem, och rädslan för att bli upptäckt och riskera fängelsestraff och att bli utkastad från studierna. Normalt sett hade det inte varit svårt att prioritera, men hennes värme och väta fick mitt sunda sinne att fallera.

Mina öron var på helspänn men det enda som hördes var våran andhämtning och det svaga, våta ljudet av våra kön som möttes. Jag ville aldrig att det skulle ta slut, men min orgasm närmade sig obönhörligen. Då jag inte ville lämna ett DNA-spår, drog jag snabbt ut min kuk med ett vått ”slurp”, och började välta upp den sovande tjejen i soffan igen, så att hon hamnade på rygg med benen brett isär.

Utan att tveka satte jag munnen mot hennes fitta och slickade i mig vätan och smaken från oss båda. Hon smakade underbart, men jag blev förvånad hur hon kunde vara så våt som hon var, jag kunde bokstavligen dricka vätska från hennes slidmynning. Nu fick jag skynda mig, efter att ha kysst hennes styva bröstvårtor också, satte jag min ena fot i soffan och sänkte ner mitt underliv mot hennes sovande ansikte.

Munnen var stängd, men jag satta två fingrar mot hennes haka och tryckte neråt. Munnen öppnades och hennes skära tunga syntes. Min kuk var svullen, hård och klistrig av safter. Jag lät den främsta biten sjunka ner i munnen, hennes läppar slöts om mitt skaft och istället för att munknulla henne, började jag att runka mitt skaft med den ena handen. Eftersom jag var så kåt kom jag snabbt och kände återigen min säd pulsera ut i hennes mun. Min kuk sprutade en ny varm sats som om möjligt var större än den första. Under orgasmen märkte jag ingenting runt omkring mig, men så fort jag var ordentligt tömd och nöjd, lät jag mitt ollon lämna den varma oasen som hennes mun utgjorde.

Hennes mun stängdes, inget rann ut. Hon hade svalt hela satsen igen, otroligt! Hon hade inte vaknat, men jag kände rädslan göra sig påmind igen, så jag drog snabbt upp mina byxor och försökte sen dra på den mystiska sovande tjejen hennes kläder igen. Det gick så där, de satt lite på trekvart , men med lite tur skulle hon bara tro att det varit en bra fest och att hon snurrat runt i soffan under natten.

Nöjd med hur hon låg, kollade jag kameran och såg att den fortfarande spelade in, bra! Stängde av den och gick hastigt bort till mitt rum, där jag låste in mig till morgonen. Jag somnade som ett barn, tillfredsställd och trött.

På morgonen väntade jag tills jag hörde att andra hade gått ut i köket, innan jag vågade mig ut. Tjejen var borta och jag aktade mig för att ställa några frågor om festen till de som hade varit med, för att inte väcka misstanke, om hon nu hade märkt att hon blivit utnyttjad under nattens gång.

Ingen sade något som skulle kunna tyda på att något var på tok. Bra, jag hade kommit undan med det farligaste och underbaraste jag varit med om i mitt liv.

När jag kom tillbaka till min dörr såg jag att det satt en tom post-it lapp där. Jag tittade mig omkring och tog loss den, det stod inget på den på framsidan, på baksidan stod det:

”Tack! Vi har alla våra egenheter. Tacksam om du behöll bilderna och filmen för dig själv! Puss X”

Föregående Inlägg

Storsprutaren... (del 4)

Nästa Inlägg

Kladdig upplevelse