Hetero / Straight

Carina på nya Äventyr

Jag hade kommit upp mig lite grann och var på provanställning hos en generalagentur i Sverige och då framförallt deras säljavdelning som har hand om de olika återförsäljarna runt om i Sverige.

Oerhört skönt att inte längre langa korv med mos blandat med en dosa snus eller spolarvätska som på mitt förra jobb. Sitter mest på dagarna och deltar i olika möten för att komma in i jobbet där jag ska ta hand om olika återförsäljares konton för att se till att deras varor kommer fram i tid och löser eventuella problem. Hade jag jobbat i finansbranschen hade man väl kallat mig Key Account manager men löjliga titlar är till för löjliga människor…

Nåväl, mitt begär efter sex mättar jag med mina spontana möten vid fester eller med något av mina kk så jag hade egentligen ingen uppbyggd kåthet i mig när jag för någon vecka skulle följa med chefen för en grannavdelning på bilresa runt i södra Sverige för att träffa olika återförsäljare.

Vi satte oss tidigt en morgon i en SUV och jag var nyduschad och kombinationen av detta samt kyla ute gjorde att när chefen hämtade mig stod mina bröstvårtor ut och syntes betänktligt genom min skjorta. Jag tänkte inte på det mer förrän han vilade ögonen lite för länge och ofta på mina fina, välformade och framför allt, stora bröst, medan jag packade in i bilen. Jag ville absolut inte ses som ett sexobjekt på jobbet och varje hint om att visa upp mina tillgångar ville jag undvika. Vilket nu var försent…

Jag somnade snabbt i bilen medan vi skulle avverka 40 mil på förmiddagen och vaknade efter en timme. Jag hade somnat med en hand mellan låren, en hand som höll fast min tjocka tröja under huvet mot bältet men det hade gjort att bältet satt sig i en knapp på skjortan och dragit isär skjortöppningen lite så att chefen hade fri insikt på mina bröst inkupade i min vita behå. Jag vaknade och tittade på honom och såg hur han kastade blickar mot springan i skjortan. Jag rätade på mig och låtsades att jag inte sett hans studie av mitt högra bröst, har inte en aning om hur länge han kåtstuderade det.

Under dagen gjorde vi diverse besök, hade möten, blev visade i företagens lokaler och jag insöp så mycket jag kunde av ALLT. Var nöjd med mig själv när kvällen infall sig och vi skulle till första nattens hotell. Jag och chefen åt kvällsmiddag, pratade om nonsens och för varje öl han drack vandrade hans blickar över mitt ansikte, kropp och i allt längre perioder studerade han mig som en varg studerar ett får. Jag gjorde faktiskt allt för att inte anspela på sex men det tydligen inte. Får väl anse det som ett gott betyg på mitt utseende.

Vi gick till våra rum, han dröjde kvar vid min dörr och trodde väl att han skulle bli inbjuden men icke. Jag sa godnatt, tog en dusch och la mig i sängen. Hörde hans tv genom väggen och börjde höra vad han tittade på; en porrfilm. Så typiskt och oerhört väntat, han har tittat på mig hela dagen och avslutar dagen med att runka till en p-rulle samtidigt som han tänker mig. Jag låg och försökte somna men hörde stönen, de engelska glosorna som används flitigt i p-rullar och efter 15 minuter hörde man hur tjejen skrek hungrigt efter att få sperman sprutad i ansiktet.

Efter tre kvart med hans p-rulle som störde min sömn satte jag till slut på tvn, tryckte in mitt rumsnummer och accepterade avtalet för att få kolla på vuxenfilm. Jag fick fram p-rullen och jag började sakta bli kåt. Synen av en tjej som blev knullad i en bil samt att veta att två-tre meter ifrån mig satt chefen och runkade sin stora kuk och tänkte mig på mig, gjorde att jag började smeka mig själv. Lät fingrarna vandra in i mig och jag smekte min klitoris. Efter tio minuters intensivt klitorissmekande gick jag upp i brygga av orgasmens magiska krafter. Därefter stängde jag av tv och somnade snabbt. Chefens p-rulle fortsatte höras tills jag somnade.

På morgonen efter skulle vi checka ut och jag var snabbt framme vid disken för att få kvittot på extratjänsterna jag skulle betala för att han inte skulle se vad jag tittat på. Betalade och tog min väska men precis när skulle gå ut ropar chefen efter mig;

– Vänta lite nu… jag har ju ditt rumskvitto här!

Jag vände mig om och fick se receptionisten ursäkta sig att hon förväxlat våra kvitton. Hans blick var som fastnaglad på kvittot, han hade sett vad jag köpt. Jävla bitch till receptionist, hon borde bli fistfuckad!

Vi sa inte ett ord på en timme, kom fram till ett företag och var artiga osv, satte oss i bilen och fortsatte vara tysta. Han hade sett att jag köpt porrfilm och jag såg framför mig hur snacket på jobbet skulle gå. Att jag skulle kontra med att han köpt en rulle är givetvis inte samma sak, han är ju man och allt. Detta gnagde och gnagde och jag tänkte ”vafan, ska jag behöva höra detta i alla år att jag köpte p-rulle första natten jag var iväg på tjänsteresa…”

Till slut öppnade jag munnen;

– Du, den där filmen jag köpt, jag köpte den bara för jag hörde vad du lyssnade på genom väggen och tänkte kolla vad det för någonting, ifall det var en bra film…
– Ha, försök inte! svarar chefen. Du ville kolla på porrfilm! Jag såg nog igår hur kåt du var hela dagen och hur du tittade på mig och så avslutades det med att du kolla på porrfilm och smekte din sexiga kropp.

Jag blev stum. Jag, kåt igår?! Jag försökte under en stund få honom att förstå att jag inte alls varit kåt mm men han fortsatte och fortsatte tills han frågade om jag orolig för mitt rykte.

– Ja, givetvis är jag det! Ny arbetsplats och då vill man inte bli sedd enbart som ett sexobjekt.
– Vi gör som så här, du fortsätter på samma bana som din företrädare, dvs inte alls vara oblyg med din kropp när du följer med mig på resor så håller jag truten om hur och vad du gör.

Tjejen han pratade om hade väldigt gott rykte på kontoret, hon såg bra ut och faktiskt så hade man inte hört något snack om att hon skulle vara lössläppt eller så. Hon har med andra ord någon som skyddat henne från såna anspelningar, mot betalning i natura.

– Okej… Vad ska jag göra? Visa brösten? frågar jag.
– Ja, det är en början. Ta av dig skjortan, dra ned behån och smek dina bröstvårtor så de blir lika styva som de var när jag hämtade dig.

Okej, det var inte första gången jag gett en man en uppvisning så jag gjorde som han sa. Jag knäppte upp bältet med vi körde på E22 vid Kristianstad, vände mig mot honomm, smekte brösten utanpå skjortan, tryckte ihop dem, tog ned en hand på hans lår och smekte upp och ned. Hans kinder blev röda och han tittade mer på mig än på vägen. Jag började knäppa upp knapp för knapp i skjortan, efter fyra knappar såg man hela glipan mellan brösten och jag började återigen smeka brösten och lät händerna glida in under skjortan för att greppa tag om brösten. Mina bröst kändes härliga och jag njöt av att klämma på dem.

Han tog en hand mot brösten men jag motade bort hans hand.

– Nej, nu är det jag som gör detta. SEN är det din tur…

Jag fortsatte att knäppa upp alla knapparna, drog ned behån så att den la sig under brösten, knådade brösten och lät bröstvårtor klämmas mellan mina tummar och pekfingrar. Jag tog en penna från bilens mittfack, la den mellan brösten och klämde ihop brösten så den försvann. Hans ögon blev stora då han såg en penna på 15 centimeter trängas in mellan mina stora bröst så att den försvann helt.

Han hade nu ett stånd som fick jeansen att bukta rejält. Jag smekte honom på låret igen, förde upp handen mot skrevet och drog ned gylfen. Han blev helt stilla och lät mig lirka fram hans stora hårda kuk försiktigt så att den inte gjorde sig illa på dragkedjan. Ollonet var stort och lila, jag tog tag om kuken med min högra hand och tog stöd mot hans axel med vänstra hand. Böjde mig ner, slickade på ollonet och tittade på honom.

– Var det så här de gjorde på filmen igår? frågade jag och log.

Han svarade med att ta tag i mitt hår.

– Ja, och du såg väl var hon tog satsen?
– Jamen, givetvis… svarade jag och böjde ned huvudet.

Under de kommande två milen lät jag hans kuk utforska min mun, insidan av mina kinder samt tungan hela vägen ned i halsen. Hans hand vilade på mitt huvudet och han pumpade huvudet försiktigt upp och ned. Jag hörde honom stöna fram de välbekanta orden;

– Jag kommer snart…

Jag lyfta på huvudet med lite försaft rinnande ur ena mungipan och log.

– Om du vill får du spruta i min mun och mitt ansikte… så lovar du att aldrig säga något, okej?
– Ja, för fan… sluta inte nu!

Han tog bryskt tag om hår och tryckte ned huvudet mot hans kuk som nu stod som ett vackert köttigt spett rakt upp, väntandes på att fylla min mun med varm sperma. Jag läpparna runt ollonets kanter, runkade kuken och kände hur hans varma sperma började pumpa in min mun. Jag runkade honom långsamt och låt tungarn fladdra över ollonet medan hans tora kuk sprutade och sprutade. Jag fick sperma över kinderna och övera mina rödmålade läppar och jag njöt av smaken.

Jag lät honom spruta klart innan jag reste mig upp i sätet, vände mig mot honom och smekte mina bröst, klämde ihop dem och öppnade munnen så att sperman jag fått i munnen rann ut som en lång sträng som träffade skåran mellan brösten. Det droppade även ymnigt fårn mina kinder och hans sköna varma sperma började dränka mina bröst.

Där satt jag, i en bil på en europaväg i Blekinge sedan en mil tillbaka, på mitt nya jobb, med skjortan hängandes och brösten ute i det fria, sperma i munnen från en chef på jobbet och klämde på mina bröst medan han fick se sin sperma rinna från munnen i en lång spermasträng från munnen ned i skåran mellan mina stora bröst samtidigt som jag nöp hårt i bröstvårtorna.

Sperman rann ned mellan brösten och jag smekte brösten så att sperman bredde ut sig över brösten och la sig som en blank hinna. Jag böjde mig fram och slickade på hans kuk en sista gång från roten upp till ollonet, packade in den i byxorna lika försiktigt som jag tog fram den och började sedan knäppa mig skjorta.

– Det där var helt fantastiskt! sa han. Fan, det var den bästa avsugningen jag någonsin fått… Och vilka bröst du har! Herre jävlar…

Jag var nöjd och belåten för att ha smakat på ännu en kuk, älskar ju kukar. Men, efter fem minuter säger han:

– Du svalde aldrig satsen…

Jag log mot honom och svarade;

– Nej, men ikväll vill jag ha något i genäld och EFTER det så kommer du få spruta min mun full så ska jag svälja.
– Deal!

Föregående Inlägg

Anna

Nästa Inlägg

Födelsedagspresenten