Hetero / Straight

Budkillen

Sista leveransen innan lunch, skönt.

Det är vår i luften och solen skiner så jag ska passa på att sitta ute och äta nere vid kajen. Det går bättre och bättre att cykla känner jag. Vilket perfekt jobb, träning på betald arbetstid. Avgaserna lämnar en del övrigt att önska dock och alla regndagar.. Men de här första varma soliga vårdagarna väger upp alla gråkalla och trista höst- och vinterdagar med råge.

Jag har aldrig levererat i den här delen av stan tidigare så jag cyklar ganska sakta och spanar upp på husen för att hitta rätt husnummer men rätt vad det är så är numren högre än vad som står på min lista. Lite förvirrad stannar jag och tittar bakåt, jodå, där är nr 21 men på porten framför mig står det 29…

Var är 23;an? (Och var är alla de andra numren?) Jag kliver av cykeln och vänder om, gåendes. Strax efter 21;an finns ett valv man kan gå genom så jag gör det. På andra sidan finns en innergård och där hittar jag både 23;an, 25;an och 27;an. Cykeln parkerar jag lite slarvigt mot väggen, det går ju snabbt att leverera ett paket bara och sen är det äntligen lunch.

Snabbt springer jag uppför trappan medan jag läser på skyltarna, företag blandat med privatpersoner verkar det som. Efter en snabb titt på listan ser jag att det är ett företag jag ska till. Högst upp givetvis och ingen hiss! Nåja, 5 trappor är väl inte alltför ansträngande efter att ha jobbat snart 7 månader som cykelbud men lite andfådd blir jag allt.

Väl framme vid rätt dörr tar jag ett extra andetag för att lugna ner flåsandet innan jag öppnar dörren. Dörren är låst så jag ringer på.

– Kom in!

Det surrar i låset så jag kliver på.

Kvinnan som möter mig är några år äldre än jag, runt 35 kanske, och så bedövande vacker att det tar några sekunder innan jag kommer mig för att säga något.

– Leverans, säger jag sen och känner mig ganska dum.

Det är ju helt uppenbart eftersom jag har på mig budföretagets kläder med logga och allt och dessutom bär på ett paket. Förmodligen väntar de dessutom på nämnda paket. Kvinnan ler dock och säger tack samtidigt som hon vinkar åt mig att följa efter henne genom den långa korridoren fram till ett stort ljust rum med en underbar utsikt.

– Oj vad fint, utbrister jag och känner mig ännu dummare.

Men hon, som antagligen har hört det förr, nickar bara.

När hon lutar sig fram över det stora skrivbordet för att ta en penna att signera med så spänner hennes tajta kjol över en helt underbar rumpa som får det att strama i byxorna och jag kan inte låta bli att ha blicken enkom på hennes bak och jag har den kvar där när hon vänder sig mot mig. Leendet hon har säger mig att hon noterat mitt intresse för hennes anatomi och det glittrar i hennes ögon när hon sträcker ut handen för att ta emot papprena så hon kan skriva under.

Hennes långa nagel rispar mot min hand och det pirrar till precis överallt och jag tittar lite förvånat på henne och då blinkar hon och skriver under.

När hon lämnar tillbaka papperna tar hon ett tag om min handled och drar mig närmre, näsa mot näsa står vi någon sekund innan läpparna möts i en het kyss som snabbt leder till smekande över hela kroppen. Lunch tänker min hjärna förvirrat innan hjärnan kopplar vad som händer.

Jag låter mina händer riva i hennes kläder och hennes river i mina. Tajta som de är har hon lite svårt att dra av mig dem så jag släpper henne och backar för att själv klä av mig. När jag är helt naken inser jag att hon har kläderna på sig fortfarande och lite skrämd undrar jag om hon ändrat sig. Men icke. Hon stirrar med stora ögon på min kuk. Jag vet att den är stor och hon ser ut som ett barn på julafton när hon tittar på den.

Hon sätter en hand mot min bröstkorg och föser mig bakåt mot en soffa som står mot väggen och jag sjunker ner i den och sträcker mig efter henne. Men hon backar och börjar sensuellt smeka av sig kläderna och min kuk är inte sen att reagera och bli om möjligt ännu hårdare.

Jag smeker mig själv lite sakta medan jag tittar på den heta showen hon bjuder på. Brösten är små och fina, kroppen lagom mjuk och go och rumpan… åh den där rumpan…

Jag kan inte låta bli att stöna lite och smeka min kuk allt hårdare när hon vänder sig om och låter trosorna glida av.

Helt naken, så när som på skorna och ett par otroligt sexiga stay-ups som hon behåller på, går hon mot mig och ställer sig framför mig med särade ben. Samtidigt som hon tar ett tag om mitt huvud och för det mot sin fitta så ställer hon upp ena benet i soffan.

– Slicka mig, stönar hon tyst.

Givetvis slickar jag henne, hon smakar lite salt men gott och hon är redan lite våt. Min tunga glider i hennes skåra och hon stönar lätt medan hon trycker mitt huvud hårdare mot sig. När jag kommer till klittan med tungan gnider hon sig mot mig allt intensivare så jag gör tungspetsen ömsom hård, ömsom mjuk och låter två fingrar glida in i henne. Stönandena blir allt högre och min kuk sprängs snart men jag fortsätter slicka henne och strax krampar hon runt mina fingrar och hennes ben skälver.

Hennes orgasm är intensiv och hon stönar högt när hon skakar i vågor.

Hon ler ner mot mig och glider smidigt ner gränsle över mig så jag känner värmen från hennes fitta. Jag får ändå inte komma in i hennes våta värme än.

Vi kysser varandra igen och jag tar ett tag om hennes sköna rumpa och för henne närmare min kuk, lite retsamt håller hon emot så bara ollonet glider in men med ett stön trycker jag ner henne över kuken och fyller henne helt. Hon stönar till högt över att bli fylld. Det är så skönt så jag bara stannar till inne i henne utan att göra något. Ganska snart börjar jag knulla henne med djupa tag och hon rider mig njutningsfullt.

Det inte att hålla den långsamma takten utan jag vänder henne om i soffan så jag kan ta henne hårt bakifrån istället och hon svankar och pressar sig mot mig medan jag stöter in i henne i rasande fart. Det smaskar om hennes våta fitta när min kuk tränger in och vi rör oss allt fortare.

Jag känner hur hennes fitta börjar dra ihop sig i en andra orgasm så jag behåller takten tills den kommer fullt ut och hon skriker högt så för en sekund hoppas jag att ingen ska höra och undra men sen tar njutningen överhanden och jag bara kör på. Jag frustar fram att jag snart sprutar men innan jag hinner komma vänder hon sig om och gapar stort över kuken. Hon suger in ollonet och hennes flinka fingrar är snabbt runt skaftet och runkar mig hårt.

Jag kan inte göra något mer än njuta. Min kuk styvnar lite extra och ollonet börjar pumpa ut varm sperma i hennes sugande mun. Hennes tunga slingrar sig runt ollonet medan pungen tömmer sin varma sats och hennes läppar spänner runt skaftet och det är så skönt.

Hennes hand smeker min pung och kuken åker ur hennes sugande mun med ett ljudligt plopp. Ett par rejäla spermastrålar träffar hennes vackra välsminkade ansikte innan hon får in ollonet i munnen igen. Jag sprutar hennes mun full så det rinner ut lite på sidorna, det mesta hamnar dock i halsen på henne och det som rinner utanför slickar hennes tunga girigt upp när jag dragit mig ur.

Leende tittar hon upp på mig och jag hjälper henne upp så vi hamnar kropp mot kropp. Vi smeker varandra lite innan vi särar på oss och börjar klä på oss. Hon har fortfarande min sperma rinnande i ansiktet och hon ler stort mot mig.

När jag ska gå undrar hon om hon är garanterad att det är jag som kommer med paket om hon anlitar oss fler gånger och jag svarar att det kan hon lita på.

Aldrig att jag släpper den här rundan!

Föregående Inlägg

Dubbelgipsad

Nästa Inlägg

Hemma hos Ann-Sofie