Hetero / Straight

Brott lönar sig inte… eller?

Jag var på krogen med ett par vänner.

Jag satt och pratade med en tjej som hette Anna, hon var lite över 20, såg bra ut och hade på sig en liten åtsittande klänning. Vi hade roligt. Jag var inte ute för att ragga, men kvinnligt sällskap är alltid trevligt.

Efter ett tag berättade hon om en dröm hon haft för ett tag sen.

– Jag satt ner, en man stod och runkade framför mig. Han runkade sin hårda kuk länge och jag rörde aldrig honom. Efter ett lutade han sig fram lite och sprutade en jättesats rakt i mitt ansikte. Hela mitt ansikte blev nerkladdat och mannen bara sprutade på, viskade hon i mitt öra.

Hon sa att hon då tyckte att drömmen var obehaglig, men nu hade hon ändrat sig.

– Jag vill att du sprutar mig i ansiktet, jag skulle så gärna vilja uppleva det. Kan du göra det, frågade hon.

Jag kunde inte riktigt tro på vad hon just frågat, men hon såg mig i ögonen och såg helt uppriktig ut. Jag älskade att få spruta en tjej i ansiktet men det är inte många som faktiskt ber om det.. Jag har sprutat på magar, ryggar och skinkor, en gång över ett par fina bröst men bara i ett par ansikte ännu.

Möjligheten till detta gjorde mig väldigt upphetsad.

-Det gör jag gärna, svarade jag, men jag måste varna dig… jag sprutar mycket och har inte haft sex på nån vecka.

Hon log och lutade sig mot mig, la sin hand mot mina byxor, smekte min kuk genom jeanstyget. Hon kände säkert att jag min kuk redan börjat hårdna.

– Kom, sa hon och gick mot toaletterna.

Jag reste mig snabbt och följde efter henne, den här chansen fick jag inte gå miste om.

Det var upptaget på handikapptoaletten så jag blev lite orolig för att Anna skulle ångra sig. Jag tyckte att vi kunde ta en annan toalett men det ville hon inte.

– Jag har väntat länge på detta,så jag kan vänta ett par minuter till, sa hon medan hon trycker sin kropp mot mig.

Hon stack in en hand innan för mina byxor och började runka min redan halvhårda kuk. Jag sa inget, vågade knappt röra mig, jag var rädd att jag skulle vakna och drömmen skulle vara över. Efter någon minut öppnades dörren och det blev äntligen ledigt på toaletten. Det var tur att det inte dröjde längre för Annas hand runt min kuk var så skön att jag säkert sprutat ner mina kalsonger.

Vi rusade in, jag låste dörren. När jag vände mig om satt hon ner på toalettstolen.

– Kom, nu vill jag ha din sperma i ansiktet.

Nu viskade hon inte längre utan snarare skrek hon. Jag knäppte upp mina byxor, tog fram min kuk och gick fram mot henne med min kuk i handen. Hon drog ner mina byxor och såg mig i mina ögon.

– Åh satan så stor kuk du har… Spruta ner mig som om jag vore din lilla hora, fortsatte hon.

Jag började runka, min kuk var bara några centimeter från hennes fina ansikte. Hon var mycket vacker, den tajta klänningen dolde inte mycket, jag såg djupt in i hennes urringning, mest upphetsande var ändå att hon fortsatte att be om att bli nersprutad av mig. Jag varken kunde eller ville hålla mig, det började bulta i min kuk och sen kom jag med ett kvävt stön.

Första strålen träffade henne i pannan, nästa över hennes ögonlock och sen på näsan och hennes läppar. Kuken pumpade ut varm sperma över hennes söta ansikte och Anna bara satt där och gapade lätt. Hon försökte titta på den sprutande kuken men blinkade varje gång en stråle plaskande träffade hennes hud.

Sista dropparna kom på hennes bröst och rann ner i hennes urringning. Jag var lite knäsvag efter den stora urladdningen, jag såg ner på mitt verk, hennes nersprutade ansikte. Jag var nöjd, hon hade fått vad hon ville ha. Sperman rann i hennes ansikte, ner över halsen och droppade och gjorde stora fläckar på den svarta klänningen. Plötsligt rasslade det till bakom mig och någon försökte öppna dörren.

Dörren åkte upp en liten bit. Jag vände mig om och ser två tjejer komma in, den ena tjejen hade två sprejflaskor som hon riktade mot mig.

– Vad fan har ni varit, ni har kommit för sent, skrek Anna.

I samma ögonblick som jag vänder mig mot Anna når sprejen mina ögon, det bränner till, jag försöker skydda mig med mina händer. Jag får en knuff i ryggen och faller ner på golvet. Jag ligger still för att undvika sprejen. Någon av rotar igenom mina fickor innan tjejerna springer ut och slår igen dörren.

Jag ligger still ett tag, chockad, det bränner fruktansvärt i mina ögon. Jag famlar mig till handfatet och börjar spola mina ögon. Smärtan börjar avta och jag börjar inse vad som faktiskt har hant. Det var ett rån jag råkade ut för, men något gick fel för rånarna.

Jag hann spruta Anna i ansiktet innan de andra kom in och tog min plånbok. Jag hade bara ett par tjugor i plånboken och korten ligger i baren.

Jag drar upp mina byxor och lämnar toaletten med ett leende…

Föregående Inlägg

Grannens unga dotter

Nästa Inlägg

First Class med extra allt