Trekant

Besöket som ändrade allt

Min man hade bjudit in sin barndomsvän, Monica, som han hade träffat på stan av en slump. Hon hade varit änka i tio år berättade hon. Min man hade kanske en baktanke när han bjöd in henne, men det var inte något jag tänkte på då. Snarare tyckte jag bara det skulle bli roligt med en gäst.

Barbro var en rödhårig, stilig och välbevarad kvinna på 52 år. Alltså tre år äldre än mig. Hon bar en kort röd urringad klänning som väl framhävde hennes stora byst. Hennes välsvarvade ben var nylonklädda och slutade i ett par högblanka skyhöga pumps och gjorde hennes minst en och åttio lång.

Jag undrade hur hon kunde vara så välbevarad. Hon såg betydligt yngre ut än sin ålder. Hon såg yngre ut än vad jag gjorde. Så här i efteråt kan jag tycka att klädseln var lite väl sexig för en vanlig middag men hon kanske alltid klädde sig så….

Jag hade lagat fläskfilé med potatisgratäng. Ett mustigt rött vin till och det gick både två och tre flaskor.Vi åt och samtalade om allt möjligt under middagen. Min man började flörta öppet med henne. Han komplimenterade hennes klädsel och hur snygg hon var. Hur han tände på hennes nylonklädda ben i de sexiga skorna. Dessutom lät henne veta att jag hade varit frigid i sju år och att vårt sexliv var på sparlåga de senaste åren.

– Stackars dig, sa Monica med ett leende.

Det märktes att det fanns en spänning mellan dem.

Min man erbjöd sig när vi hade ätit färdigt att visa Barbro hur övervåningen såg ut. De gick upp och var borta en rejäl stund. Jag funderade ett tag på vad som tog sån tid men visste att mannen var stolt över sitt egenbyggda hus.

Snart hördes ett högt stön från övervåningen, som snart övergick i flera stön. Jag smög dit upp för att se vad som pågick. Svaret blev en rejäl överaskning.

Inne i sovrummet låg min man och knullade Monica för fullt. Hon låg på rygg med benen högt över hans axlar och hennes blanka skor vajade i takt med stötarna. Hennes snygga klänning var brutalt uppdragen över midjan och hennes bröst gungade i takt med knullet. Hans byxor satt runt anklarna och det var bara deras kön som hade kontakt.

Jag såg hur hans kuk gled in och ut ur hennes sjöblöta fitta. Det plaskade rejält från henne när hans kuk kördes fram och tillbaka. Jag blev ståendes och tittade på dem. Egentligen borde jag har rusat fram och rivit ögonen ur dem. Men det såg så vackert ut. Två människors sexuella återhållsamhet frigjordes och blommade ut tillsammans. De knullade intensivt.

Monicas stön ökar. Hon frustar och låter och jag förstår att hon är nära. Hennes orgasm kommer som ett godståg och hon skriker ut sin njutning medan hon klöser min man på ryggen med sina långa blodröda naglar.

Efter Monicas orgasm tittade hon på mig och säger kaxigt

– Jag slår vad om att din man aldrig har knullat dig så som han gjorde med mig nu.

Det var ju sant, det hade han aldrig gjort. Jag tittade ned i golvet.

– Inte en chans att man skulle kunna det med den torrfittan, sa min man och skrattade. Du kan försvinna nu torrfitta ,säger han åt mig.
– Låt mig få titta igen, snälla ber jag.
– Vi kan låta torrfittan se hur en riktig kvinna knullar”, säger Monica.

Hon särar på sina ben.

– Jag tror han vill knulla mig igen, fnittrar Monica när min man kommer emot henne med sin ståkuk.

Han för in sitt stora svullna kukhuvud i hennes blöta fitta. Först lite grann, sen allt längre in i grottan. Tempot blir allt intensivare. Hon stönar. Jag tittar storögt på när de knullar allt intensivare. Jag ser hur min man matar kuken hårt och effektivt i Barbros fitta. Hon stönar högt.

– Ser du hur härligt din man knullar mig torrfitta. Jag ger honom aldrig tillbaka, hans kuk är bara min. Jag älskar dig, skriker hon till min man när det går henne.

Min man brölar strax efter och han frustar att han är nära att spruta.

– Åh ja… visa torrfittan hur fint din stora kuk kan spruta. Dra ut och spreja ner hela mig, säger Monica.

Min man drar ut sin stora svullna kuk. Den glänser av Monicas fittsaft och gungar sexigt när han långsamt klättrar upp och sätter sig gränsle över hennes bröst. Monica gapar och sträcker ut tungan efter ollonet medan min man långsamt runkar skaftet på sin fitthala kuk.

– Kom igen, spruta ner mig nu, stönar Monica.

Min mans kuk rycker till och den första enorma strålen lämnar hans stora ollon. Sperman träffar Monica rakt över näsan och hon stönar till av kraften i sprutet. Kuken fortsätter pumpa ut sin varma kuksås över hennes väntande ansikte medan min man frustar och stönar. Hans hand runkar långsamt kuken och han njuter av att se henne bli totalt nedsprutad.

De ligger tätt tillsammans efter att min man tömt sin kuk över Monicas ansikte. Barbro ler lyckligt.

– Kom hit och smaka på din mans goda sperma, beordrar hon.
– Du hörde vad din härskarinna sa, fyllde min man i.
– Sätt igång och slicka då, beordrar Barbro när jag ligger bredvid henne.

Försiktigt börjar jag slicka i mig min mans sperma. Det är första gången jag slickar sperma av en kvinnas ansikte. Det smakar gudomligt just nu.  Jag kommer på mig med att gilla ligga där som cleanlady och slicka rent hennes fitta. Kuk. jag behöver kuk nu. Jag är så djävla kåt.

– Släng ut torrfittan från sovrummet och knulla min fitta igen med din sköna kuk, halvskriker Monica plötsligt.

Min man drar bort mig från sängen och knuffar ut mig från sovrummet.

– Jag älskar dig, torrfittan får dig aldrig tillbaka. Monica stönar högt och ljudligt.

Det hörs över hela huset när de knullar.Jag kände mig både svartsjuk och upphetsad av situationen. Jag kunde inte hjälpa det, jag satte mig så nära dörren jag kunde och smekte mig själv medans jag hörde hur de knullade därinne i sovrummet. Jag försvinner in i min egen njutning i takt med Barbro stön.

– Kom, pumpa mig full med din härliga sperma, det går, det gåååår, spruuuuta i mig älskling, hör jag inifrån sovrummet.

Sedan hör jag bara ett utdraget skrik när Monica skriker ut ännu en orgasm. Själv fortsätter jag smeka mig själv till dagens minnen, tills jag förlorar mig själv i min egen orgasm.

Jag lägger mig utmattad utanför sovrumsdörren. Jag visste jag hade tillfälligt förlorat min man till Monica, men det var inte över än…

 

Forts följer…

Föregående Inlägg

Tennis på 3

Nästa Inlägg

Grannsämja