Trekant

Anna

– Fan vad mysigt, sa jag för mig själv där jag stod och tittade ut på det ymniga snöfallet genom köksfönstret.

Jag hade varit ensam hemma i några dagar redan. Min fru Åsa och min 15-åriga dotter Sara hade tagit en restresa till solen tillsammans, nu strax innan jul, och lämnat mig och Saras pojkvän Anders hemma.
Anders var bara ett år äldre än Sara, men vi kom överens riktigt bra. Jag är i och för sig bara 37 år själv, medan min fru är 39, men åldern hade redan tagit ut sin rätt och jag var riktigt avundsjuk på Anders ibland.

– Ding, dong.

Dörrklockan aviserade hans ankomst. Vi hade kommit överens om att ta en bastu och en öl eller två framåt kvällen – och nu var klockan åtta.

– Hej Lasse! Jag hittade den här vilsekomna pojken här utanför. Och han hävdar att ni två känner varandra.

Det var min frus lillasyster Anna som stod där utanför dörren tillsammans med Anders. Anders såg lite lätt förlägen ut, vilket kanske inte var så konstigt eftersom Anna hade en sådan utstrålning som kunde göra vilken man som helst till tonåring igen.

– Hej Anna, sa jag förvånat. Vad gör du här? Kom in för sjutton, du med Anders!
– Äsch, jag tänkte bara att jag skulle hälsa på gräsänklingen en stund, sa Anna. Men jag visste inte att ni skulle ha grabbkväll i kväll, sa hon och skrattade.
– Ingen fara, sa jag. Vi tänkte bara att vi skulle ha tagit en bastu och snackat lite skit men vi kan hitta på någonting annat, eller hur Anders?
– Visst, sa Anders.
– Vadå? sa Anna. Det låter väl skönt med en bastu i det här vädret. Jag bastar gärna med er om ni vill!
– Ja, vad fan, sa jag. Det är klart att vi kan göra det! Bastun är redan varm. Anna du vet var handdukarna är va? Så går jag ner så länge.

Anna var en skön tjej. Alltid busig med glimten i ögat. Hon var ett år äldre än mig, men med en kropp som en 25-åring. Jodå, jag brukade spana in henne så ofta som jag kom åt. Speciellt på sommaren. Jag ruskade lite på huvudet för att inte snöa in alldeles för mycket på Anna. Det var tillräckligt varmt i bastun ändå, flinade jag för mig själv medan jag tog min handduk runt midjan.

– Ta en öl, sa jag till Anna och Anders som både hunnit ner i källaren och klä om till varsin handduk. Annas handduk satt lite tajt över tuttarna, två härliga D-kupor.
– Bra med kylskåpet i anslutning till bastun, fnittrade Anna och tog en kall flaska ur kylen.
– Här, sa jag till Anders och räckte honom en öppnad flaska medan jag öppnade en ny med ett vant handgrepp. In i värmen nu! manade jag.

Bastun var inte så stor, men rätt lyxig. Infälld belysning och softa lavar att sitta på i tre steg. Anna och jag placerade oss på den översta, medan Anders satte sig på den nedanför.

– Ja, skål då! sa jag och tog en klunk.
– Nu tar jag ”pojken”, sa Anna medan hon log och tog en första klunk.
– Pojken? Han sitter ju där, sa jag och skrattade – medan jag gjorde en rörelse med flaskan mot Anders på laven nedanför.
– Pojke och pojke? Du är väl inte oskuld i alla fall? sa Anna med en menande blick mot Anders.
– Äh, vadå? sa Anders och tog en djup klunk ur flaskan.
– Närå, det är han inte, sa jag och log. Jag har hört hur han och Sara håller på när de tror att vi inte hör. Men det är okej, vad fan, vi har väl alla varit kåta tonåringar, retades jag.
– Äh, vadå? sa Anders. Men den här gången kom han sig inte för med att försöka verka oberörd. I stället flinade han med hela ansiktet med en rodnad över öronen som inte berodde på värmen i bastun.
– Jaså, minsann, sa Anna med ett leende. Du är väl snäll mot Sara, tänk på att det är min systerdotter.
– Ja, det är klart, vad fan, garvade Anders.

Medan Anna och Anders smågnabbades på sina olika nivåer, så hade jag passat på att kolla in Anna lite närmare. Vi satt mitt emot varandra på den översta laven, hon med benen uppdragna lite slappt mot brösten. Men hennes handduk var tillräckligt lång för att precis dölja fittan för mig. Anders, den skitungen, hade dock full insyn från sin plats en lav ner.

– Är hon rakad? frågade jag plötsligt Anders som hoppade till och höll på att sätta ölen han nyss druckit i halsen.
– Vem? Sara? rodnade han.
– Nej, Anna! Du har ju full insyn! sa jag och asgarvade.
– Jag har faktiskt inte kollat, ljög han och försökte desperat vända bort blicken.
– Äsch, bry dig inte om Lasse, sa Anna och skrattade. Det är lugnt för mig, jag brukar inte ens ha handduk i bastun – men jag tänkte att det var bäst eftersom Lasse gav ”handduksorder”!
– Nå? Är du rakad då? flinade jag mot Anna. Det är väl inte bara pojkslyngeln som ska få se i så fall? retades jag.
– Du får väl se efter, sa Anna och lät handduken falla ned på laven. Så där ja, det var betydligt skönare, sa hon och lät det ena benet glida bekvämt åt sidan.

Att den rörelsen samtidigt särade behagligt på hennes fittläppar tycktes inte besvära henne överhuvudtaget.

– Välrakat, log jag mot Anna. Nu ska jag hämta en öl till – är det någon som vill ha?

Tillbaka i bastun med tre kalla öl hade även jag lämnat handduken utanför. Anna hade såklart rätt i att det var fan så mycket skönare utan den.

– Så ja, sa Anna och nickade uppskattande mot mitt utstående halvstånd. Nu är det bara Anders handduk kvar. Hon såg nästan allvarlig ut när hon sa det.
– Det törs han inte, sa jag och skrattade. Som du har låtit honom kolla in dig mellan benen den senaste halvtimmen så har ju den stackarn fullt stånd nu.
– Som om det skulle spela någon roll? sa Anna. Ni hade säkert tänkt sitta och prata tjejer och smårunka i bastun i alla fall i kväll – utan tjejer och allt! flinade hon.
– Ja, och så kom du och kraschade vår kvällsrunk! sa jag skrattande och tog en rejäl klunk öl.
– Nej, men seriöst grabbar – brukar ni runka mycket? Ni har ju tjej båda två, liksom.

Jag såg att Annas bröstvårtor hade styvnat betänkligt den sista minuten – och själv var jag inte heller opåverkad vare sig av riktningen på samtalet eller av Annas fullständigt blottade, svettblanka, fitta. Den kanske inte bara var våt av svett förresten, flinade jag för mig själv.

– Klart vi runkar ändå, det är ju liksom en helt annan sak, eller hur Anders? sa jag.

Anders bara flinade och valde att inte säga någonting. Men jag lade märke till hur han hade lagt sin hand på handduken över kuken, jag var helt säker på att han ville försöka dölja sitt stånd. Själv brydde jag mig inte om att min egen kuk hade rest på sig högst betänkligt.

– Du har en fin och ståtlig kuk Lasse, sa Anna och lät en hand lägga sig till ro mot insidan av sitt lår.
– Tack, sa jag. Du är väldigt fin själv. Om du bara visste hur läcker du ser ut där du sitter med kroppen blank av svett.
– Tycker du? sa Anna och kramade sitt ena bröst med den andra handen.
–  Din bröstvårta gillade visst det där, flinade jag. Hennes underbara vårta stod rakt ut mellan fingrarna. Hon masserade den sakta och svarade:
– Din kuk gillar visst det här. Hur är det, Anders? Gillar din kuk också mina tuttar?
– De är jättefina, stammade Anders fram.

Bulan under hans handduk hade antagit formen av ett spett och en plötslig rörelse med benet medförde att handduken gled ner på golvet. Omedvetet eller inte så stod plötsligt även Anders kuk i full frihet. Anna drog efter andan medan hon, utan att tänka på det, lystet slickade sina läppar och började pilla med fingrarna på de nedre läpparna.

– Du har en fin kuk för att vara så ung, Anders, sa Anna. Stor och fin, eller hur? sa hon till mig med ett leende som började utstråla mer av kåthet än familjekänsla.
– Helt klart, sa jag och tog ett fast tag om roten på min egen påle. Jag måste frigöra ollonet ordentligt, ursäktade jag mig. Jag har blivit så hård att det känns obekvämt annars.
– Jag med, sa Anders grötigt och drog tillbaka förhuden. Med en rörelse frilade han sitt stora och blanka ollon.
– Kom och sätt dig här uppe du med, det finns plats för dig också, sa Anna medan hon flyttade sig närmare mig.

Bastun var byggd med lavarna i vinkel. Och från att ha suttit någorlunda fritt – fann vi oss nu på varsin sida om, ganska tätt tryckta mot, Anna.

Anna tittade först på Anders, sedan på mig. Sedan log hon sitt allra sötaste leende, satte sig bekvämt tillrätta med ryggen mot bastuväggen – och lade mjukt och sexigt sitt vardera ben över mitt högra och Anders vänstra lår.

– Går det bra om jag sitter så här? log hon och började smeka sin våta blanka fitta.

Anders såg ut som om han inte visste var han skulle ta vägen. Men han behövde i och för sig inte fundera så mycket över detta eftersom Annas ben effektivt gjorde varje flyktförsök omöjligt.

– Jag är kåt, gör mig kåtare, runka era kukar för mig. Annas röst hade blivit märkbart hesare.

Både Anders och jag hade redan börjat smårunka. Annas begäran gjorde dock att vi båda två började runka seriöst. Jag hörde både mig själv och min svägerska stöna. Efter en stund lämnar hon koncentrationen på sin egen njutning och greppar våra bägge stenhårda stakar med varsin hand. Anders stönade nu betänkligt.

– Fan Anna, vad kåt du är, väste jag fram mellan mina andhämtningar.

Plötsligt lyfter Anna sitt ben från Anders lår och sätter sig i stället grensle över mig. Min kuk, som aldrig varit hårdare, letade sig utan problem fram till Annas rakade sköte. Jag kände hur ollonet gled på plats mellan hennes väloljade läppar. Hon var otroligt het och fuktig – och jag lyfte mina höfter samtidigt som hon sjönk ner på min påle. Det riktigt hördes hur det smaskade till när min kuk gled djupt in i Anna.

– Knulla mig Lasse, sa hon. Jag har längtat så efter det här.

Anna red snart redan både djupt, sugande, hårt och muskulärt.

– Fan! Ni är inte kloka. Jag kommer snart, sa Anders som fortfarande runkade på laven bredvid oss.
– Kom, sa Anna. Ställ dig här. Så ja, sa hon belåtet och tog Anders ollon och halva kuken i munnen.

Jag hade mycket god insyn i Annas arbete och Anders njutning – och förstod att Anders inte hade långt kvar. Det hade nog inte Anna och jag heller, tänkte jag för mig själv.

– Shit, det går, sa Anders.
– Mmm, sa Anna och omslöt girigt Anders skaft med sina läppar.

Jag såg hur Anders pung drog ihop sig lite grand och hörde sedan en gurglande början till ett vrål från hans strupe. Som i slowmotion såg jag hur Anders kuk formligen pumpade in sperma i Annas gapande mun. Trots att hon försökte fånga så mycket som möjligt i munnen såg jag hur de heta strålarna av tjock, mjölkig, vit säd träffade hennes högra kind med en kraft som till och med stänkte upp på mig.

Samtidigt så kände jag hur Annas fitta drog ihop sig runt min kuk som fortfarande jobbade duktigt i henne. Hon började skaka och en het vätska flödade ur hennes inre som en sval rännil över mitt ollon. Anna stönade och skrek ut sin orgasm med ett gurglande ur strupen. Sperman rann ur munnen på henne, ner över hennes stora fasta bröst och magen. Hennes orgasmtunga kropp sjönk ner över min kuk en sista gång, nästan helt utpumpad.

Jag lyfte upp henne, fortfarande med kuken i fittan, och lade ner henne på rygg på laven. Jag såg Anna i ögonen, medan jag sakta lät staken glida i och ur henne, som för att retas lite extra. Jag kände att jag var nära att komma själv nu och drog mig ur min kåta svägerska.

– Spruta på mig, Lasse. Spruta ner mig, gnydde Anna fram – fortfarande yr av sina små efterorgasmer.

Synen av denna lilla sexiga kvinna liggande framför mig och be om sperma, dessutom med Anders sats rinnande över ansiktet, var helt otrolig

Jag tog ett stadigt tag om kukroten och kände satsen välla fram från kulorna, upp genom skaftet, för att spruta med en oerhörd kraft genom mitt blodfyllda ollon. Sperman sprejade över Annas skönt hävande bröst och svullna fitta. Den andra strålen letade sig krämig och  perfekt rätt in i hennes halvöppna mun. Hon svalde tacksamt med ett belåtet suckande.

– Tack pojkar, log hon sexigt mot oss där hon låg rejält nerkletad på rygg i bastun.
– Vi fångade ju bara dagen, flinade jag.

Vi hjälpte henne båda att sätta sig upp igen, och jag skickade ut Anders att hämta varsin svalkande öl – ett uppdrag han tacksamt accepterade.

– Skål för oss! sa jag och svepte halva flaskan på en gång.
– Var jag skön? frågade hon Anders, retsamt kärleksfullt.
– Jag har aldrig sprutat så mycket förut, grinade Anders.
– Vänta bara, du får knulla mig i duschen snart, sa Anna och blinkade mot Anders.

Själv kände jag att den här kvällen bara var början på en väldigt skön fortsättning.

– Nu tar vi med oss vår lilla slyna och går och duschar, sa jag till Anders och förde resolut ut mina nyfunna knullkompisar ur bastun. Anders gick först med ett nyvaket stånd.

Jag kramade Annas bröst bakifrån medan jag kysste henne på halsen.

– Min syster och er dotter är två lyckliga flickor, sa Anna medan hon vände sig om och kysste mig passionerat.
– Din syster är faktiskt ingenting jämfört med dig, din kåting, sa jag.
– Passa dig du, så jag inte bjuder in dem också nästa gång jag känner för en bastu, flinade Anna och blinkade mot mig.

Föregående Inlägg

Projektet

Nästa Inlägg

Carina på nya Äventyr