Hetero / Straight

Anna gillar äldre män…

Anna är en 18 årig tjej som bor och jobbar i Malmö. Hon är 1.60cm, mulatt med brunt hår och fylliga läppar. Anna är egentligen inte intresserad av killar med tanke på att hon inte tycker att killarna i hennes ålder är mogna nog. De ska alltid prata om sex, sex och antalet brudar de har legat med under helgen.

Anna har precis fyllt 18år och ska för första gången gå ut på krogen helt lagligt. Anna har på sig sin nya klänning som slutar vid mitten av hennes lår. Klänningen har en djup urringning i ryggen och en urringning på framsidan. Anna sätter på sig sina nya skor som är röda i lack med en klack på 12cm.  Anna är klar och går för att möta upp sin kompis Therese som hon ska ut med. Anna känner sig snygg ikväll. Hon känner på sig att det kommer att bli en toppen kväll.

Anna möter upp Therese vid Stortorget för att sedan gå tillsammans till klubben de tänkte besöka. Väl inne på klubben sätter sig Anna och Therese vid ett bord och tar av sig sina jackor. Therese hör att det är hennes och Annas sång som spelas och släpar upp Anna på dansgolvet. Anna dansar och försöker dansa så sexigt som möjligt. Hon slänger med håret, utnyttjar sina kurvor och tar försiktigt men förföriskt på sig själv.

Vid baren som var på andra sidan av rummet satt en man som Anna fick ögonkontakt med. Anna kollade snabbt ned i golvet och fortsatte att dansa men kunde inte låta bli att kolla upp igen. Mannen kollade fortfarande rakt på henne och nu log han. Anna log tillbaka och dansade vidare.

När låten var slut satte sig Anna och Therese. Anna visste inte vad det var men hon gillade att mannen på andra sidan kollade på henne. Han var i 40-års åldern, var lång, hade isblå ögon, snaggat hår och kritvita tänder.

Anna kollade på mannen som vinkade åt henne och mimade:

– Kom hit.

Anna log och sa till Therese att hon skulle beställa en drink. När Anna började gå kände hon hur hennes hjärta bultade och försökte att gå så snyggt hon kunde. Hon kollade ner i golvet och gick mot baren. När hon kom fram kollade hon åt sidan och där satt han. Han var nog det snyggaste hon har sett på länge.

Han kollade henne i ögonen samtidigt som han kisade och räckte fram handen.

– Hej. Jag heter Tom. Vem är du?

Hans mörka men samtidigt lena stämma fick det att pilla till i Anna. Hon kollade honom i ögonen och svarade:

– Hej! Jag heter Anna.

Anna log och märkte att Tom tog tag i hennes hand. Han smekte den övre sidan av hennes hand med sin tumme. Anna log nu generat och visste inte riktigt vad hon skulle säga. Det enda Anna visste , var att hon ville veta mer om honom men hon kunde ju inte lämna Therese.

– Jag är här med en kompis så jag måste nog gå tillbaka nu. Inte för att jag vill men jag måste.
– Jo jag såg det. Annars bor jag inte långt härifrån om du har lust att följa med.

Anna visste inte vad hon skulle säga. Hon visste ju att man inte skulle gå hem med någon man inte känner men hon ville verkligen. Men hon sa nej för att hon var ju faktiskt här med Therese. Innan hon han säga något så stod Tom upp och lutade sig fram mot henne.

– Jag förstår om du säger nej men det är inte varje dag man träffar en tjej som dig. Du är så otroligt vacker för att inte tala om sexig, viskade han i hennes öra.

Samtidigt som Tom viskar och hon känner hans varma andedräkt mot sin hals känner hon hur hans händer rör vid hennes midja. Han för sedan handen nej mot hennes höft och vidare ned på låret. Anna känner att det börjar pirra i henne. Tom för sedan handen mot hennes midja igen och trycker henne närmre och ger henne en lätt kyss på halsen.

– Det var trevligt att träffa dig Anna. Jag hoppas att vi ses igen.

Tom sveper det sista av sin whiskey och tar upp sin jacka. Anna vill inte att han ska gå så i panik tar hon tag i hans arm och säger:

– Gå inte! Jag vill följa med dig. Jag ska bara hämta min jacka. Om det är okej med dig…
– Jag väntar utanför, sa Tom och förde sitt ansikte mot hennes.

Anna blundade och kände hur Tom läppar nuddade hennes. Hon öppnade munnen för att låta hennes tunga möta hans. Han kysste henne sensuellt och mjukt. Tom pussade sedan henne i pannan och gick mot utgången. Anna sprang till Therese som hittat en kille som hon satt med. Anna tog sina grejer och Therese märkte inte ens att hon var där.

Anna gick ut genom dörren och där stod han. Han log sexigt och mystiskt mot henne. Hon log tillbaka och fixade till sitt hår innan hon gick fram till honom.

Tom tog henne i handen och började gå. Efter en kort taxiresa var de framme och han låste upp dörren till den stora villan. Anna kunde inte sluta kolla på hans rumpa när han stod där med ryggen emot henne. Hon märkte inte att hon börjat bita sig i läppen och att Tom fått upp låset och nu kollade på henne. Han skrattade och Anna blev generad. Han öppnade dörren och lät Anna gå in först. Anna tog ett steg in i hallen och tappade sedan sin mobil på golvet. När hon böjde sig ned för att ta upp den gled hennes korta klänning upp och råkade hon visa den röda spettstrosan som hon hade under.

Tom tog tag i Anna och tryckte upp henne mot väggen och kysste henne. Anna blev nu kåtare och kände hur hon började bli våt. Tom kollade på henne med en nästan djurisk blick.

–  Du ska inte reta en äldre man som mig. Jag vill redan ha dig och jag vill göra allt med dig
– Förlåt? svarade Anna lite smått överraskat.

Tom släppte taget om Anna och tog av sig jackan. Anna som var lite full försökte ta av sig sin jacka utan att han skulle se med tanke på hur det gick. Tom gick in till köket och Anna försökte fortfarande få av jackan. Hon följde sedan efter och ställde sig i dörröppningen. Tom öppnade en öl till sig själv och gav Anna en shot.

– Drick den här

Anna sa ingenting utan svepte shoten. Tom smekte hennes kind med ett leende på läpparna. Anna började svalna och undrade när dem skulle göra det hon kom dit för. Anna ställde ned glaset och gick lite närmare Tom. Hon tog tag i hans vita skjorta och drog upp den ur byxorna. Tom log och verkade gilla det. Hon började knäppa upp knapparna och smekte sedan hans bröst. Tom tog ned Annas händer och kollade henne rätt i ögonen. Han drog ned klänningen från båda axlarna. Anna hade ingen bh på sig så hennes bröst hängde nu fritt.

Annas bröstvårtor var styva och Tom började smeka hennes ena bröst. Anna var lite generad men Tom gav henne en kyss som fick henne att må bättre. Tom drog upp hennes klänning igen och förde henne till hans sovrum. Inne i sovrummet drog han ned den till fötterna. Anna stod där nu med endast ett par röda spetstrosor och ett par röda högklackade lackskor. Anna hade kvinnliga former och var samtidigt härligt gyllenbrun. Hennes bröstvårtor pekade på Tom som nu verkade vara rejält upphetsad han med.

Anna klev ur klänningen som låg runt hennes fötter.

– Lägg dig ner, sa Tom mjukt.

Anna gjorde som han sa och la sig ned. Tom satte sig på knä på golvet och tog tag i Annas ben. I ett enda ryck drog han henne så nära att hon låg med sin fitta emot hans ansikte. Anna hoppade till av chocken men blev nedputtad igen. Tom drog av henne trosorna med en försiktiga vana händer.

Annas fitta var plaskvåt. Tom tog ett finger och smekte hennes blygdläppar. Anna slöt ögonen för att njuta. Tom förde sakta in ett finger i Annas fitta. Anna stönade lätt. Tom förde nu in två fingrar i hennes trånga och plaskvåta fitta. Anna stönade till igen och den här gången lite högre. Tom böjde sig fram och satte sin mun mot hennes fitta och började slicka passionerat samtidigt som han förde sina fingrar ut och in. Anna stönade nu högre och högre och märkte att hon var på väg att komma.

– Mmhh åhh så skönt.. jaa.. mm jag kommer aah snart mmhm…

Då drog Tom ut sina fingrar och ställde sig framför sängen. Anna kollade upp med en besviken blick. Hon var ju så nära. Tom tog av sig skjortan, knäppte upp sina byxor och hängde dem på en stol bredvid sängen. Han tog av sig strumporna och stod nu endast i ett par vita boxerkalsonger. Anna satte sig upp med korsade ben och satte ett finger innanför Tom kalsonger. Anna drog till sig Tom och så hur det putade ut. Anna smekte Tom kuk utanför kalsongerna och blev lite oroad med tanke på storleken. Hon kollade upp på Tom och sen drog hon ned kalsongerna och fick se den största kuk hon någonsin sett. Hon svalde och visste inte riktigt vad hon skulle göra.

Tom drog upp Anna ur sängen och kysste henne på halsen. Tom smekte hennes klitoris försiktigt med ena handen. Anna stönade nu högt. Tom vände på Anna så att hon stod med ryggen emot hans bröst. Han fortsatte att massera henne och tryckte ned henne mot skrivbordet. Anna hade nu ansiktet mot skrivbordet. Tom särade på Annas ben. Anna var på väg att komma nu.

– Jag vill ha dig i mig! Jag vill ha din stora kuk i min fitta! Snälla.
– Är du redo för vad som väntar dig min lilla slyna? Jag ska ge dig så mycket kuk så att du inte kommer kunna gå imorgon. Är det de du vill?
– Ja! Jag vill ha dig!

Tom satte sitt ollon mot Annas klitoris och började massera den. Anna var så nära nu och han hade inte ens trängt in i henne. Han förde ollonet mot Annas våta fitta och sen pressade han in sin kuk i henne. Anna skrek av njutning när Tom kuk trängde in i henne. Den verkade inte ta slut utan bara fortsatte tills den bottnade. Tom pressade lite extra och sen började han dra sig in och ut snabbare och snabbare. Anna stönade högt samtidigt som hon tog emot kuk.

Tom visste vad han höll på med och drog sig ur precis innan Anna skulle komma. Anna kollade surt på Tom.

– Vad gör du?! Jag var ju så nära! Nästan skrek hon ut.
– Jag vet. Du kommer när jag låter dig komma och jag är inte ens nära än.

Tom vänder på Anna och drar ned henne på golvet.

– Du vet vad du ska göra.

Anna kollar på hans stora kuk och det blanka ollonet. Hon för det sakta mot sina röda och fylliga läppar. Hon stoppar nu in så mycket hon kan och både suger och runkar av Tom. Tom håller ena handen på skrivbordet och andra handen i Annas hår. Han pressade ned Annas huvud samtidigt som Anna sög för allt hon var värd.

– Det är bra gumman. Gör mig stolt nu.

Anna sög, slickade och runkade samtidigt som hon masserade Tom pung. Hans kuk var så stor att det var svårt att ha mer än ollonet inne i hennes lilla mun.

Tom juckade emot och Anna blev ännu kåtare av att bli munknullad av honom.

– Så gumman… nu sprutar jag snart. Jag vill spruta ner dig totalt.

Anna kände plötsligt hur det började rycka i kuken och i ren panik drog hon ur kuken i exakt samma ögonblick som den första laddningen med varm kuksås lämnade Toms svullna ollon. Sperman träffade henne med stor kraft rakt över näsan och hon ryckte till lite av överraskningen. Toms kuk väntade inte på henne utan avlossade ytterligare en lång hård stråle som plaskande träffade hennes kind och hals. Kuken fortsatte spruta och Annas ansikte blir totalt dränkt i varm härlig sperma.

Hon smakar på satsen och gillar smaken. Hon för runt Toms kuk i ansiktet så hans sperma gnids in rejält i hennes mjuka mörka skinn.

Tom drog upp henne och kysste henne. Bra jobbat stumpan, nu är det din tur. Tom la henne med ryggen på skrivbordet och la upp hennes ben på sina axlar. Han stoppade in 3 fingrar i hennes vagina och masserade med sin tumme hennes klitoris. Anna stönade och bet sig själv i läppen för att inte stöna för högt. Tom la ena handen på hennes bröst och började smeka hennes bröstvårta.

Anna stönade högt nu.

Toms kuk började hårdna igen och han drog ut sina fingrar och förde in sin kuk i hennes våta fitta igen. Tom juckade nu så hårt att hela skrivbordet skakade. Anna kunde inte hålla det inne utan stönade nu så högt att grannarna måste ha hört det. Anna kände hur Toms gigantiska kuk stötte in i henne.

Hon funderade en stund på hur det såg ut. En vuxen karl står och knullar upp hennes tajta 18års fitta medan hon ligger med ansiktet dränkt av sperma. Hon blev ytterligare kåt av bara tanken.

Han drog nu ut kuken och bytte tillbaka till fingrar. Han förde kuken längre ned och pressade sig med en stöt in en bit i hennes anal. Anna skrek till av smärta med återgick till stönandet som han framkallade med sina händer. Tom pressade sig långsamt in i hennes tajta anal och började sedan stöta in i henne allt hårdare.

– Mer Tom jag vill ha mer! Jag aahh.. kommer att komma snart! Mmhmm Tom knulla mig hårdare!
– Mhh du är så skön Anna. Jag älskar din tajta fitta och din röv. Jag kommer att komma snart. Mm du är helt fantastisk.

Anna kände hur hennes kropp började krampa och att hon var nära klimax.

– JAG MMMHM KOMMER! MHH AAH JAG KOMMER NU!

Anna fick en orgasm som aldrig förr. Varje lite kroppsdel krampade och hon älskade det. Tom pumpade på och kände nu hur Annas fitta krampade och kramade åt runt hans kuk. Tom knullade henne taktfast under hela orgasmen och lät sig sedan njuta av hennes trånga tonårsröv. Hans stora hårda kuk pumpade ut och in i hennes tajta bak och han kände att det var dags för sprut nummer två.

– Var vill du ha min sperma, gumman? Ansiktet igen eller i din trånga röv? Frågade han lite väsande.
– Spruta på mig… jag vill ha all din sats på mig. I mitt ansikte…

Anna hörde sig själv säga dessa ord och ryste till av kåthet.

Tom blev också upphetsad av hennes snuskprat och drog ur sin kuk ur hennes tajta anal. Han runkade sin kuk långsamt medan han drog ner Anna på knä framför sig. Hans kuk var om möjlig ännu större nu än innan och Anna stirrade storögt på monstret som bara var några centimeter från hennes ansikte.

Så kom han. Kuken sprutade ytterligare en stor varm sats sperma i Annas söta ansikte. Det plaskade när det träffade hennes läppar och hon försökte fånga några strålar med tungan. Tom sprutade rejält och lät sedan sin slakande kuk gnida runt den nya satsen i hennes ansikte.

– Ahhh.. du är ju helt jävla underbar, väste han.

Tom tittade på Anna som satt helt utslagen på golvet. Hennes ansikte var dränkt i hans kuksås och det rann längs hennes hals och ner över de sexiga brösten. Båda var tysta i några minuter innan Tom bar iväg Anna till sin säng. Anna var verkligen helt utslagen och kände hur sperman rann längs hennes ansikte och ner över halsen och brösten. Tom gick ut till köket och hämtade sin öl. Anna tog en klunk men var för utslagen för att göra något. Tom ställde bort sin öl och la sig bredvid Anna. Anna vände på sig och gav Tom en kyss.

– Tack, pep hon fram
– Det är jag som ska tacka lilla du. Du var fantastisk. Men vad ser du egentligen i en man som mig? Jag skulle kunna vara din far
– Jag ser en man med mer erfarenhet än en pojke i min ålder. Sen har jag någonting för äldre.
– Jaha ja på så vis! Jag gör gärna om det här
– Jag med

Anna vände sig om och somnade i Tom armar. Dagen därpå vaknade Anna av att Tom smekte hennes midja och kysste henne på halsen. Anna vakade och log. Hon gick sen upp och tog en dusch med Tom sedan tog hon på sig sina kläder, plockade ihop sina saker och gick mot dörren.

– Vad gör du ikväll? Frågade Tom.
– Jag har inga planer vad jag vet.
– Kom hit. Ät middag med mig.
– Det gör jag gärna
– Portkoden är 3400. Kom hit när du vill
– Okej. Hej så länge

Föregående Inlägg

Elin och Sofia

Nästa Inlägg

Min mörka underbara tjej...