Hetero / Straight

Angelica

Sommarn 1999 var Angelica en mogen kvinna. Trots att hon bara var 23 år hade hon många kontakter på sin mail. Dom flesta hade hon fått via knullkontakt.se och det var nu dax för en date.

Personen som hon skulle träffa var en man i 50-års åldern i Kalmar. Efter ett antal telefon kontakter så var det läge. Angelica begav sig i sin bil till Kalmar och checkade in på ett hotell centralt i stan. Hon ringde Alexander som skulle komma över vid 16 tiden.

Detta var en lördag mitt i högsommar. Angelica passade på att bättra på sin solbränna lite innan träffen. Hon begav sig till en strand i Kalmar området och la sig i sin nya bikini på ett privat ställe. Ingen kunde se när hon klädde av sig och hoppade i i bikinin. Den satt perfekt eftersom Angelicas hemlighet mellan benen var väl upptejpad så att en “naturlig” vulva putade ut i bikinitrosan. Hon smörjde in sig och låg och solade fram och baksida i ungefär en och en halv timme.

Hon begav sig tillbaka till hotellet för en dusch och rakade sina långa ben och under armarna. Hon ville vara i top fint skick inför sin debut. För denna träffen hade hon valt ut ett bh och tros-set med stayup-strumpor. Allt var i svart och mycket sexigt. Ovan på detta tog hon på sig en tunn chiffonblus och en svart skinnkjol. Höga klackade stiletter. Hon sminkade sig lite mer än vanligt för hon ville se lite mera slampig ut.

Klockan var nu fyra och Angelicas hjärta bultade snabbt utav nervositet och upphetsning. Det knackade på dörren och hon tittade igenom titthålet och såg Alexander som hon kände igen från msn chatten. Hon öppnade dörren och fick ett WOW av honom när han ögade henne från topp till tå. Dom båda var mycket kåta och det märktes. Han gick in i rummet och dom satte sig på sängen och pratade lite allmänt.

Till slut kunde inte någon av dom hålla sig och dom började smeka varandra och kyssas. Han började knäppa upp hennes genomskinliga blus och tog av den och smekte hennes bröst med båda händerna. Hon trivdes i situationen och var väldigt upphetsad. Nu skulle det äntligen bli av.

Alexander som var 52 var gift och hade familj och väldigt ungdomlig av sig och vältränad kropp. Han tog av sig kläderna och hon smekte med händerna över hans bröst och vältränade mage. Hon pussade på hans bröst och lät tungan slicka över hela hans överkropp. Hon drog ena sin hand över hans skrev och kände den som han hade beskrivit som stora hårda i sin chat till henne.

Hon knäpte upp hans gylf och drog ner byxorna. Han hade inga kalsonger på sig utan hans stora kuk fjädrade tillbaka mot hans navel när byxorna frigjorde hela härligheten. Nu kom det, äntligen. Angelica tog tag i den och långsamt drog sin slutna hand över den. Långsamt upp och ner. Det var nu dax. Hon öppnde sin mun och drog ut tungan och förde den mycket långsamt mot hans ollon och började slicka toppen på ollonet. Han stönande och sa till henne att stoppa in den i munnen. Det väntade hon med och fortsatte istället att slicka toppen på hans ollon.

Nu tog hon ett stadigt tag i hans kuk och öppnade munnen så pass att hon skulle få plats med hela hans goda härlighet i munnen. Hennes läppar slöt sig runt hans stenhårda och hon sög nu honom som hon så många gånger hade övat hemma på sin naturtrogna dildo. MMM tänkte hon, visste att det skulle vara gott men så här gott. OJJJJ. Hon njöt av varje sekund och tog nu långa djupa tag men hans kuk i munnen. Hon kände den ändå ner i svaljet och hon kunde också känna hur den pulserade i hennes mun. Han var sprängfylld med sperma som hon ville ha. Hon ökade takten med munnen och sög nu som om hon inte gjort annat förr. Han sa flera gånger att han ville komma i hennes mun vilket även hon ville men sa inget eller noterade inget eftersom munnen var full.

Han skrek nästan och när han tog tag i hennes bakhuvud och förde hennes ansikte så nära in på honom så att hennes näsa nuddade hans mage så lät han hela sin sats skjuta iväg rätt in i hennes väntande mun. Munnen fylldes av varm kladdig sperma och hon kunde inte annat än svälja för det var en mycket stor sats. Smaken var underbar och hon tyckte han smakade mycket gott. Det kom i flera stötar tills han var helt tömd och han skakade i hela kroppen och hans kuk var fortfarande stenhård.

Hon fortsatte att suga honom men inte lika fort utan drog sin tunga längs hans ådriga och stenhårda kuk. En sista slick med tungan på ollonet och han kved nästa av att det var så känsligt efter avsugningen.

Dom båda var mycket nöjda. Angelica hade äntligen utfört en mer än godkänd avsugning på en herre i hennes smak. Han drog på sig byxorna och ville träffas igen. Det ville hon också och eftersom hon var i Kalmar över natten så gick det alldeles utmärkt. Hans familj var borta över helgen så en middag på en krog var perfekt början på en kväll som kunde sluta hur som helst.

Han begav sig hem och dom bestämde träff vid åtta tiden. Hon la sig i sängen och stirrade rakt upp i taket och kände den underbara smaken efter hans sperma i munnen. Hon hade verkligen fått mersmak av detta. Hon såg fram emot kvällen med glädje.

Föregående Inlägg

Felicas Gloryhål

Nästa Inlägg

Firmafesten