Hetero / Straight

Andra sidan staketet

Det var en varm dag i mitten av juli och jag var tvungen att klippa gräset eftersom jag hade försakat det länge nog. Det fanns ingen återvändo så jag släpade fram gräsklipparen och satte igång.

Eftersom det var varmt och soligt så hade jag bara ett par små shorts på mig, tänkte jag kunde passa på och bättra på solbrännan samtidigt som jag gjorde lite nytta.

När jag hade gått några vändor noterade jag att grannens fru Sara låg och solade på deras uteplats, om man tittade noga kunde man urskilja henne mellan springorna i staketet. Vid nästa vända ser jag att hon har rest sig upp och är på väg ut på gräsmattan, hon har tagit på sig en vit T-shirt över sin bikini. Hon är kanske inte världens snyggaste kvinna men jag kan inte låta bli att tända till på henne.

Sara är ganska så kort och mullig men hon har en underbar bred och rund stjärt och hennes bröst är stora, härliga och hennes bröstvårtor är nästan alltid styva och pressar sig ut genom de kläder hon brukar ha på sig. Idag är inget undantag, bröstvårtorna är stora som geléhallon och sticker ut genom både bikinitopp och T-shirt.

Sara hejar till när hon ser mig och jag hälsar tillbaka. Medan jag klipper gräset så sitter Sara på huk på andra sidan staketet och rensar lite ogräs i trädgårdslandet. Hon sitter lätt framåtlutad och jag ser ner genom den vida halsen på T-shirten varje gång jag är framme och vänder. Sara sitter så att hennes armar och knän pressar upp brösten extra mycket, de ser mycket inbjudande ut och jag känner att jag börjar få ett tilltagande stånd i brallorna.

Tyvärr är gräset snart färdigklippt och jag tar snabbt fram en räfsa. Visserligen brukar jag nästan aldrig räfsa men jag vill inte missa chansen att få se lite mer av Sara innan hon försvinner in igen. Jag börjar räfsa vid staketet och passar samtidigt på att småprata lite med Sara. Hon sitter kvar på huk och jag har svårt att hålla blicken borta från de stora brösten under T-shirten, vilket Sara borde märka men hon gör ingen notis om det i alla fall.

Vi pratar om vädret och hur skönt det är med de soliga dagarna som vi har haft ett tag nu. Efter ett tag undrar Sara om jag vill ha en öl, självklart tackar jag ja eftersom det skulle sitta fint så här i värmen. Jag följer Saras vickande bak när hon försvinner in i huset och straxt är hon tillbaka med en kall öl till mig och ett glas vitt vin till sig själv.

Jag hajar till när jag tar emot ölen, för Sara har tagit av sig bikinitoppen och är nu helt naken under den tunna T-shirten. Hon lutar sig framåt mot staketet och hade jag svårt att hålla blicken borta från hennes bröst tidigare så är det inget mot nu. Genom den vida halsen ser jag hur brösten hänger fritt och vore halsen bara lite vidare skulle jag även kunna se hennes bröstvårtor.

– Gillar du dom, undrar Sara plötsligt?
– Öhh, va, va då, får jag ur mig!
– Gillar du mina bröst, jag ser att du har svårt att titta på något annat, fortsätter Sara.
– Öhh ursäkta, det var inte meningen att stirra så, förlåt, hasplar jag ur mig.
– Ähh! Försök inte jag ser nog vad du tycker om mina bröst, säger Sara och tittar ner på bulan på mina byxor.

Jag har inte haft en tanke på att kuken har styvnat till medan jag har tittat på hennes bröst. Sara vänder sig om och går tillbaka mot sin uteplats. Snacka om att jag har sumpat grannsämjan hinner jag tänka innan Sara leende vänder sig om.

– Men kom då, säger hon!

Snabbt hoppar jag över staketet och följer med henne in på uteplatsen. Sara sätter sig gränsle över sin solsäng, drar T-shirten över huvudet och lägger sig bakåt med armarna utsträckta över huvudet. Jag stirrar med stora ögon på hennes stora bröst som ligger blottade framför mig. Hela hennes överkropp är jämnt brunbränd och jag förstår att hon brukar sola toppless bakom den stängda dörren.

Jag kryper upp i solsängen och lägger mig över Sara, min händer greppar girigt efter hennes bröst, de är mjuka och underbara och jag trycker ner mitt huvud mellan de underbara kullarna, kysser henne över hela brösten, slickar, suger och biter i hennes stora styv bröstvårtor. Mina händer kramar och klämmer, jag nyper i hennes bröstvårtor, min saliv gör dom alldeles kladdiga och jag rullar de våta bröstvårtorna mellan min fingrar.

Sara ligger med slutna ögon stönar lätt av min behandling. Jag kysser mig upp längs hennes hals och möter henne i en het kyss, våra tungor leker med varandra och söker sig utforskande in i våra munnar. Jag låter åter min mun leta sig nedåt till hennes underbara bröst, jag kan bara inte får nog av dessa enorma kullar.

Sara pressar mitt huvud nedåt och jag kysser mig väg längs hennes mage, låter min tunga leka i hennes navel, vidare ner till troskanten. Sakta och njutande drar jag ner hennes trosor och blottar hennes släta och rakade kön. Jag kastar iväg byxorna och njuter av det jag ser, hennes fitta är våt och svullen och den ligger helt öppen framför mitt ansikte.

Jag drar in doften från hennes underbara grotta innan jag låter min tunga söka sig in mellan hennes blygdläppar, hon är blöt, het och villig.

Hon trycker mitt huvud hårdare mot sitt kön. Jag låter min tunga glida längs hennes hala skåra, ner mot den trånga öppningen, jag för in min tunga så långt jag kan, tungknullar henne samtidigt som jag kramar hennes bröst. Låter min tunga vandra vidare nedåt till hennes bakre hål. Jag leker med tunga runt rosetten för att efter en stund pressa in den i hennes trånga anus, Sara stönar högt av behandlingen. Jag låter åter min tunga vandra uppåt till hennes styva väntande klitta, jag låter min tunga glida fram och tillbaka över hennes flödare innan jag låter tungan fladdra snabbare och snabbare över den lilla knappen.

Saras andhämtning blir tyngre och hennes stön blir ljudligare oregelbundna, hennes underliv roterar mot min tunga och hennes händer trycker mig hårdare och hårdare mot fittan. Jag har ett hårt grepp om hennes bröst med mina händer och hon hetsar mig att krama dom hårdare och slicka henne snabbare. Jag pressar min tunga mot hennes klitta och slickar henne så snabbt jag kan.
Sara stelnar till och börjar och gny och med ett utdragen högt stön kommer hon, mitt ansikte fullkomligt sköljs av hennes flödande safter.

Sedan är det som om luften går ur henne, hon släpper mitt huvud och ligger pustande på solsängen. Jag ställer mig upp och drar av mig mina shorts, min kuk står stenhårt rakt ut och längtar efter att få tränga in i denna underbara kvinna som ligger utfläkt framför mig.

Synen är upphetsande, Sara ligger med ett ben på varje sida om solsängen, hennes fitta är blöt, glänsande och vidöppen, hennes stora bröst liksom väller ut över kroppen och hänger ner åt var sitt håll precis som hennes armar. Jag går fram och riktar in min kuk mot hennes väntande fitta och med en hård stöt trycker jag kuken i botten, stannar kvar där en stund och njuter av den varma trånga grottan innan jag börjar knulla henne med långa hårda stötar.

Det dröjer inte länge innan Sara åter börjar stöna, hon korsar sina ben bakom min rygg och hennes sköte möter rytmiskt mina stötar. Vår njutning är total.

Efter ett tag frigör jag mig från hennes grepp, vänder henne om och hon ställer sig villigt på alla fyra och svankar med ryggen och putar ut med den breda runda stjärten. Jag styr åter in kuken i hennes väntande fitta och börjar knulla henne. Jag smeker hennes mjuka skinkor och för prövande ner handen till hennes anus och stoppar prövande in ett finger. Det kommer inga protester från Sara så jag juckar försiktigt in och ut i hennes trånga anus med fingret samtidigt som min kuk bearbetar hennes fitta.

Jag kan känna min egen kuk genom den tunna skiljeväggen. Jag drar ut mitt finger och blöter ner två fingrar med saliv som jag försiktigt trycker in i hennes bak igen, inga protester den här gången heller bara ett gillande stön från Sara. Jag drar ut fingrarna, tar tag om kuken och för den från hennes våta fitta upp till hennes anus och låter ollonet trycka lätt mot den trånga öppningen, Sara pressar sig bakåt så jag förstår att det är okej.

Försiktigt tränger jag in i hennes stjärt och börjar sakta knulla henne. Hon är underbart trång och känslan blir ännu skönare när jag känner att Sara har fört upp några fingrar i sin fitta. Jag ökar tempot och knullar henne hårt och bestämt i röven och Sara juckar allt snabbare med sina fingrar i fittan, utan förvarning kommer i ytterligare en orgasm och hennes slutmuskel låser fast min kuk, den sitter som i ett skruvstäd.

När Sara återhämtat sig beordrar hon ner mig på rygg, hon greppar min kuk, gränslar mig och för in den i sin fitta. Hon rider mig bestämt och hennes underbara bröst guppar upp och ner framför mig. Jag fångar upp dom, kramar dom hårt, Sara lutar sig framåt och jag för in hennes styva bröstvårtor i min mun. Det är inga problem att föra samman brösten så att jag kan suga på båda bröstvårtorna på samma gång.

Jag känner att jag är på gång och ber Sara att jag får knulla hennes underbara bröst. Hon glider motvilligt av kuken och vi byter plats på solsängen. Jag placerar min kuk mellan de väldiga kullarna och Sara pressar samman sina bröst, det är en underbar känsla att se kuken glida fram och tillbaka mellan Saras mjuka bröst.

Hon öppnar sin mun och varje gång kuken kommer fram låter hon den glida in i munnen. Jag känner att jag är på gång, nämner det för Sara som öppnar sin mun på vid gavel. Det blir för mycket för mig och jag pressar fram kuken en sista gång och kommer i flera kraftiga kaskader.

Sperman sprutar i hennes mun, över hennes ansikte och de sista dropparna hamnar på hennes bröst. Sara ser underbar ut där hon ligger med min sperma över hela ansiktet. Hon slickar sig om munnen och ger min kuk en puss på ollonet.

– Nu skulle min man se mig, skrattar hon och försätter, men det kan han gått ha som aldrig har tid att knulla mig utan bara sitter framför datorn.
– Om du vill så kommer jag gärna och knullar upp dig ibland, skrattar jag tillbaka.
– Åh gud ja, så ofta du vill. Men nu är det bäst att vi gör oss i ordning, för annars blir det nog så att min man får se mig så här.

Jag snappar upp mina byxor, hoppar i dom och ger sedan Sara en lång kyss innan jag hoppar tillbaka över staketet hem till mig.

Föregående Inlägg

Lilla Frida på julbord

Nästa Inlägg

Otrogen med XXL kuk