Hetero / Straight

Äkta massage

Elin heter jag och är idag 35 år gammal, det jag nu ska berätta utspelar sig förra veckan!
Efter en många år inom kontor och admin jobb så har jag skolat om mig till massör och har eget företag inom detta idag.

Förra veckan ringde min telefon, det var Tom, min sambos arbetskamrat som hade ont i ryggen och ville boka en tid för massage.

– Hej Elin, har du en tid typ nu?? Jag har så ont i min rygg!! gnydde Tom
– Ajdå! Nej idag är det helt fullt, men kom kl18 när jag stänger så tar jag det då om du klarar av att vänta till dess? Svarade jag.
– Åh tack så mycket gumman!! Vi ses då! Sa Tom och la på luren

Tom som är 51 år är en hygglig man och ser bra ut för sin ålder. Normalt byggd, ganska lång och snaggat mörkt hår.
Nåväl, klockan slog stängning och Tom kom instaplandes i min massagestudio och tyckte jättesynd om sig själv som män brukar göra.

– Hej Tom, vänta lite så ska jag bara fixa efter den senaste kunden så börjar vi.

Jag la på nya varma handdukar på massagebänken och kallade in Tom.

– Nå? Var sitter smärtat min gamle man? Undrade jag
– I svanken, längst ner på ryggen. Gnydde Tom
– Ok, ta av dig dina kläder! Log jag
– Allt? Undrade Tom och såg på mig med stora ögon
– Hahaha nja MEN allt hade ju varit bäst, du kommer att ha handduk över dig så slipper jag kasa ner dina boxers när jag ska massera dina muskelfästen i skinkorna Skrattade jag.
– Ok, ja jag är inte den som skäms för mig, det vet du! Skrattade Tom tillbaka
– Ta av dig och lägg dig på mage Tom så kommer jag strax. Log jag med min hand på hans rygg.

Jag gick ut för att hämta en varm handduk till och gick in igen, Tom hade gjort som han blev rådd till att göra, han tog av sig precis allt och låg nu med ansiktet nedåt på bänken.

– Tom? Vill du ha handduk över rumpan eller det går bra utan? Undrade jag medans jag tände doftljus och satte på lugn akustisk musik.
– Äh, strunt i de! För min del spelar det ingen roll. Svarade han med ansiktet i bänkhålet.

Jag började vid midjan och arbetade mig uppåt, jag masserade ut knutorna och spänningarna jag hittade hela vägen upp i nacke och axlar och sedan bara mjuk massage på vägen tillbaka till midjan.

– Så Tom, nu ska jag ta dina fästen i skinkorna så du vet. Instruerade jag.
– Absolut, kör på… stönade Tom av välbehag.

Jag särade lite på hans ben och masserade med smekande rörelser uppifrån och snett in mot pungen till. Man gör det om och om igen för att mjuka upp musklerna så de utsöndrar ämnena jag är ute efter. Flera gånger masserade jag ner mot den rakade pungen så att även den blev masserad. Så gör man ju givetvis inte i vanliga fall men nu var det ju inget vanligt fall.

– Går det bra? Undrade jag medans jag smekte ut på pungen.
– Mmmmhhh! Viskade han krassligt.
– Du kan vända dig om så ska jag ta låren också! Sa jag
– Ehhh va? är du säker? Jag har ju inget på mig! Flämtade han
– Sluta nu, jag har sett en liten snopp förr, jag lägger över en handduk direkt! Svarade jag skrattade

Tom vänder sig om och lägger sig på rygg!

HERREGUD!!! Tänkte jag när jag såg den feta kuken. Jag la över en handduk över ansiktet på Tom som man brukar göra och bara stirrade på ståndet han hade fått efter pung beröringen.

– Hur går det?? Undrade Tom.
– Alltså förlåt, men hur stor är den där???? Jag har aldrig sett något liknande… Skrattade jag.

Tom skrattade till.

– 26cm. Svarar han stolt leendes med handduken över sina ögon
– Shit alltså!! Helt sjukt! Svarar jag och börjar massera låret utan att lägga över en handduk.

Det pulserar i hela kroppen, bara synen av den feta kuken gör mig dyblöt.

Jag masserar hans lår från knät och upp med båda händerna så jag täcker hela låret. Jag nuddar till hans pung då och då och ser den feta kuken rycka till samtidigt. Det vattnas i munnen på mig, jag vill suga den tänkte jag, vågar man? Tänk om han bli skogstokig, men om hade han haft stånd då?

– Säg till om det blir jobbig eller känns lite udda. Sa jag försiktigt.
– Udda är det ju allt, du är ju min sons sambo, men det är ingen fara skrattade han försiktigt.

Jag började massera insida lår i skrevet och smekte samtidigt roten på den feta kuken som låg över min hand. Jag arbetade mig upp mot naveln. Jag kunde inte hjälpa det, jag ville bara ha beröring av den feta kuken hela tiden.

– Får du inte en massa skamliga förslag här på jobb ibland?? Stönade han till.
– Om du bara visste! Svarade jag flämtande och försökte dölja min kåthet.

Jag tog mod till mig, jag tänkte det får bära eller brista, en sån här chans får man ALDRIG igen!! Tänker jag.

Jag masserar försiktigt låret igen samtidigt som jag masserar upp mot hans pung och fortsätter uppåt mot skaftet på kuken. Tom verkar inte heller kunna motstå sin svärdotter och spänner sin kuk när jag greppar den feta kuken med min hand och smeker den med ett grepp om den hela vägen upp till ollonet med mina oljiga händer och fortsätter ner igen med ett fast grepp om kuken som jag knappt når runt. Den styvnar rejält av min beröring och snart står den i fullt stånd. Kuken är MINST lika grov som min handled, jag är visserligen en nätt pingla på 52kg men jag kan säga såhär, en gurka ser ut som en wienerkorv i jämförelse med det här!! Helt sjukt alltså!!

Jag har vid det här laget slutat att massera hans lår och masserar nu enbart hans kuk med båda händerna. Med mina 35 år är jag mycket sexuellt erfaren och har verkligen fått stora kukar förr men det här!!

Tom juckar försiktigt mot mina runkande rörelser, han stönar försiktigt. Jag ställer kuken rakt upp, den är som min underarm, jag runkar den upp och ner med mina händer och sträcker mig över och suger in det stora ollonet i munnen och arbetar mig neråt längs skaftet, jag får inte ens in halva kuken i min mun…

Nu börjar jag arbeta med hans kuk utan hämningar, ingen av oss säger något utan bara gör det. Tom börjar stöna högre och lägger sin hand i blindo på mitt bakhuvud och trycker mig rytmiskt mot hans feta kuk medans jag suger den så gott jag kan.

Jag släpper hans kuk med händerna och svamlar runt med händerna och försöker få av mina arbetskläder. Efter många om och men så är allt av och jag smeker in en hand olja över min fitta och rumpa. Jag sätter mig gränsle över honom och smeker hans kuk med min kladdiga fitta fram och tillbaka. Tom kramar mina små skinkor med sina stora händer och gnider sig mot mitt blöta hala underliv.

Jag smeker mina fasta silikontuttar som brukar vara uppskattade hos män och Tom ligger fortfarande med ansiktet under handduken. Jag lutar mig framåt och Tom spänner snabbt upp sin kuk så att den hamnar mot min fittöppning och jag sjunker ner sakta över ollonet. Kuken glider långsamt in i min såphala fitta och jag börjar rida med min stramande fitta. Jag arbetar mig sakta ner över den feta oljiga kuken, det stramar ordentligt men efter någon minut känns det bra.

Jag sätter mig upp på huk och börjar sakta rida min svärfar upp och ner, känns nästan som om man får ställa sig upp för att rida hela ståndet! Tom har det stadiga greppet om mina skinkor och trycker mig ner mot roten på den feta kuken.

– Ååååhhh vilken tajt härlig fitta du har Elin! Stönar Tom under handduken.
– Allt är väl för fan tajt för din kuk!!! Väser jag när jag rider hans kuk hårt.
– Jag kommer snart!!!! Stönar han ut.
– Jag med!!!!!! Väser jag med ihop bitna tänder.

Jag rider den stora kuken så hårt jag kan och masserar min klitta med ena handen samtidigt, Jag ryser i hela kroppen när min orgasm letar sig ut i vart enda hörn i kroppen på mig

– Ååååååååhhhh, fyyy faaaan vad skönt. Jaaaahh!! Stönar jag ut när jag kommer över hans kuk.
– Hoppa av!!! Väser Tom.

Jag hoppar av och Tom sätter sig upp och puttar ner mig på golvet och jag sätter mig på knä. Han runkar den feta kuken ovanför mig med ena handen och håller ett stadigt grepp om mitt bakhuvud med den andra. Jag tar tag om kuken med mina händer och börjar runka den rytmiskt och suger den samtidigt.

-Nu kommer det…. gapa Elin!! Ahhhh ahhhhhh Åhhhhhh Jaaaah!

Tom  stönar när han sprutar den första strålen i ansiktet på mig och fortsätter spruta in i munnen på mig, jag sväljer hans varma sprut i omgångar och låter sperman spola ner mitt ansikte. Det var som det aldrig tog slut. Jag sug rent den härliga kuken några och reste mig upp och ställde mig nära honom medans jag runkade den sakta slaknande kuken. Tom drog mig till sig och kysste mig. Hans sperma på mina läppar var snart i bådas våra ansikte…

Åhhh vilken man.

-Välkommen åter! Log jag med dimmiga ögon.

1 Kommentera

  1. 30 september, 2020 at 23:04 —

    Härlig massage skulle man vilja få själv 😉

Skriv en kommentar

Föregående Inlägg

Novellbilder Februari 2020

Nästa Inlägg

Ankis styvson (Del 3)