Hetero / Straight

After Work med extra allt

Johanna lät håret torka medan hon målade sina naglar. Hennes man Kevin satt i soffan tillsammans med deras son och tittade på ett barnprogram på Netflix.

– Glöm inte ställa in bilen i garaget innan du lägger dig, sade Johanna.
– Är du säker på att jag inte ska hämta dig ikväll då?, sade Kevin.
– Nej det är ingen fara, jag tar bussen. Så slipper jag känna mig stressad ifall det blir sent,.
– Okej, drick nu inte för mycket ikväll älskling, sade Kevin lite retsamt.

Hon himlade bara med ögonen och tittade på sin man med en låtsas-sur blick innan hon fortsatte måla naglarna.

Ikväll skulle Johanna på After Work med några av kollegorna från jobbet på designbyrån. Middag på Hawk i stan och sedan drinkar hemma hos Jakob för de som ville. Hon hade inte bestämt sig ännu för om hon skulle åka hem direkt efter middagen eller följa med och dricka drinkar.

När håret hade torkat satte Johanna på sig en vit skjorta, svarta stayups och en svart kjol som smet åt runt höfterna. Hennes långa röda hår blev en stark färgkontrast till den vita skjortan. Hon knäppte upp några knappar på skjortan och stoppade ner den nedre delen innanför kjolen. Hennes bröst var – normal,-stora och man kunde skymta en urringning när knapparna var uppknäppta. Ett par svarta lackpumps med hög spetsig klack på hennes fötter och hon var klar.

– Snyggt med ändå proffsigt, tänkte hon.

Hon gick in i vardagsrummet och pussade sin man på kinden och gav sin son en stor kram innan hon gick mot dörren.

– Ha nu en mysig kväll tillsammans, vi ses sen. Hej då!,
– Hej då!, ropade hennes man och son i kör.

Hon kom fram till restaurangen en halvtimme innan utsatt tid men såg hon att tre av hennes kollegor, Moa, Peter och Jakob redan hade anlänt och satt vid ett bord med varsin öl. När Moa fick syn på henne så vinkade hon över henne.

– Jaså, det var värst vad ni var tidiga, sade Johanna och slog sig ned på en ledig plats bredvid Jakob.
– Haha, jag kom faktiskt precis jag med. Vill du att jag ska beställa en öl till dig?, frågade Moa.
– Hmmm… Nej, jag väntar nog till middagen, det blir så mycket alkohol annars.,
– Nänänä, jag hörde nog att du var sugen Johanna. Jag säger till i baren!, sade Moa och vips så satt Johanna där och smuttade på en öl trots allt.

Moa var Johannas favoritkollega på jobbet och de umgicks även privat utanför en hel del. Däremot hade Johanna bara haft en professionell kontakt med Peter och Jakob tidigare. Jakob var ganska lugn vanligtvis men visade sig bli väldigt pratsam efter att ha druckit en öl och de fyra kollegorna hade det väldigt trevligt tillsammans. Utan att tänka på det så märkte Johanna att hon hade druckit upp sin öl redan efter 20 minuter och innan Johanna hann protestera så kom Moa tillbaka med fyra nya öl.

– Nåt måste vi göra medan vi väntar på de andra, sade Moa och skrattade.

Efter en kvart hade de andra också anlänt så att alla kunde börja beställa mat. Johanna satt kvar på samma plats under middagen som tidigare och efter ett par glas vin märkte att hon började bli ganska berusad. Stämningen var dock hög och Johanna märkte att hon kom bra överens med både Peter och Jakob. Hon kunde dessutom se att Moa slängde några intresserade blickar mot Peter emellanåt. Moa hade en pojkvän sedan ett halvår tillbaka men hon brukade prata ganska ogenerat om andra killar som hon tyckte var snygga, så Johanna var inte förvånad över att hon tittade lite extra på Peter. Vid ett tillfälle när Peter tittade bort så blinkade Moa mot Johanna med ena ögat och mimade med läpparna – Visst är han het?,.

Johanna skrattade bara och vände sig istället mot Jakob.

– Moa verkar ha druckit lite för mycket, eller vad säger du?, sade Johanna.
– Ja, jag tror nog hon hanterar alkoholen sämst av oss, sade Jakob och log.
– Haha, ja vi får nog hålla koll på henne så att hon inte gör något dumt,

Johanna märkte nu att hon satt väldigt nära Jakob och även hade handen på Jakobs arm att tänka på det. Nu började hon fundera på om hon inte hade tappat lite väl mycket att sitt sunda förnuft och reste sig därför upp och gick bort mot baren för att beställa ett glas vatten. Efter att ha druckit lite vatten gick hon in på toaletten. Hon stannade kvar där ett tag för att samla tankarna lite om vad som hänt och om hon kanske borde åka hem. Även om hon visste att hon nog borde åka hem så fanns det en pirrande känsla i kroppen som gjorde att hon trots allt ville följa med de andra hem till Jakob. Hon brottades ett tag med tankarna men bestämde sig till slut för att följa med och dricka – en drink, och sedan åka hem.
När hon kom ut från toaletten så såg hon att de andra hade rest sig och var på väg därifrån. Ungefär hälften hade bestämt sig för att följa med och dricka drinkar och Johanna hamnade i en taxi tillsammans med Moa och Peter. Moa och Peter satt i baksätet medan Johanna satt längst fram.

– Du kan följa efter taxin framför oss så kommer vi till rätt ställe, sade Johanna till taxichauffören.

När taxin väl börjat köra så kunde Johanna i backspegeln hur Moa satt och smekte Peter på låret medan och viskade något i hans öra.

– Herregud!, tänkte Johanna. Moa var förvisso ganska flörtig av sig men det här var väldigt nära otrohet. Hon försökte titta bort men var alldeles för nyfiken på vad som skulle hända så hon kunde inte riktigt slita blicken från spegeln. Plötsligt såg hon att Moa hade handen innanför Peters uppknäppta byxor och hur hon rörde handen i ett långsamt tempo upp och ner. Moa, som hade en ovetande pojkvän där hemma, satt och runkade av sin kollega Peter i taxin!

Johannas blev upprörd och ville säga till Moa att sluta men hon kunde inte. Kanske var det alkoholens fel, men hon började känna sig lite upphetsad av att se Moa smeka Peter sådär. Plötsligt möttes Moas och Johannas blickar i backspegeln och Moa blinkade med en ögat mot henne och fortsatte runka av Peter. Johanna kunde se hur Peter njöt av beröringen, men innan något mer han hända så stannade taxin utanför Jakobs lägenhet.

När de kom in i lägenheten viskade Moa något i Peters öra innan hon sade till de andra att hon mådde lite dåligt och tänkte bege sig hemåt. Peter erbjöd sig att gå men henne till bussen och sedan såg ingen dem på resten av kvällen.

Johanna bestämde sig för att försöka glömma vad hon just hade sett. Hon visste att otrohet förekom men hade aldrig kunnat tro att någon i hennes egen vänskapskrets skulle kunna vara det. Johanna själv hade aldrig kunnat tänka sig att vara otrogen mot sin Kevin. Kanske att flörta lite oskyldigt som hon hade gjort när hon suttit nära Jakob innan, men någonstans går ändå gränsen för var som är okej.

Hon tog en drink från köket slog sig ner i soffan i vardagsrummet och började prata med sina kollegor för att tänka på något annat. Efter att ha druckit upp drinken så började humöret återigen bli bättre och Johanna bestämde sig för att ta en – sista drink,. Klockan började närma sig 23 och hon skrev ett sms till sin man där det stod:

– Kommer nog hem lite senare än jag tänkt, så sitt inte uppe och vänta. Saknar dig <3,

Efter ett tag satte sig Jakob bredvid henne i soffan.

– Vad hände med Moa och Peter egentligen?, frågad han.
– Ja du… jag vet inte riktigt. Vad tror du?,
– Haha, jag trodde du visste. Ni åkte ju taxi ihop. Men om jag skulle gissa så… ja det verkade finnas en dragningskraft mellan dem,
– Jaaaa, det kan man lugnt säga, sade Johanna och skrattade. Hon märkte att hon ännu en gång lade sin hand på Jakobs arm. Den här gången lät hon den ligga kvar. Hon hade absolut inga planer på att göra något dumt a lá Moa, men att röra vid en arm kändes ändå oskyldigt i jämförelse.

Jakobs var några år yngre än Johanna och hade en ganska vältränad kropp vad hon kunde se. Många tjejer skulle nog betrakta honom som snygg och Johanna kunde bara hålla med. Hon tyckte hennes man såg bra ut också, men Jakob hade något extra kunde hon erkänna.

Jakob lade efter en stund sin hand på Johannas ben medan hon var mitt i att berätta en historia. Johanna frös till för en sekund men lät ändå Jakobs hand vara kvar. Det var lite flörtigt, absolut, men det behöver inte betyda att man är otrogen, resonerade hon. Situationen var under kontroll övertygade hon sig själv.

Efter en stund skruvade någon upp ljudet på musiken i rummet bredvid och ett mindre spontandisco utbröt. Nästan alla gick in i det andra rummet för att dansa, utom Johanna och Jakob som satt kvar i soffan. Stämningen blev plötsligt väldigt annorlunda och båda blev tysta. Hon kände hur Jakobs hand hade närmat sig understa kanten på hennes kjol och ena lillfingret hade faktiskt letat sig in under kjolen. Han fortsatte flytta handen upp under hennes kjol och längre upp på låret, centimeter för centimeter.

Johanna visste inte vad hon skulle göra. Förnuftet sade att hon borde resa sig upp och gå men beröringen gjorde att hon kände alla möjliga känslor. Hon började känna sig upphetsad och tankarna rusade i huvudet.

Till slut stannade Jakob med handen och reste sig upp.

– Kom så dansar vi där ute, sade han.
– O-okej, sade Johanna som blev lättad av förslaget. Att dansa kändes inte lika förbjudet som det som höll på att hända i soffan.

Ute i det andra rummet var det mörk discobelysning och Johanna och Jakob började dansa med de andra som hade bildat någon slags ring. Efter ett par låtars dansande kom Jakob med kvällens tredje drink och gav till Johanna.

– It’s on the house, sade han.
– Gud vilket dåligt skämt!, sade Johanna och skrattade.
– Du skrattar ju!,
– Jaaa, men det är bara för att det är så dåligt,

Johanna och Jakob stod och smådansade mot varandra när Jakob plötsligt ställde sig bakom henne och lade armen om hennes midja. Eftersom det var mörkt och de flesta hade lämnat det provisoriska dansgolvet för att gå ut i trädgården och svalka sig så verkade ingen se vad de gjorde.

Johanna blev helt stel och visste inte vad hon skulle göra. Hon visste att hon måste göra något åt det här nu annars tappar hon kontrollen över situationen helt. Men det var så skönt att få känna Jakobs vältränade arm kring sin midja. Kanske kunde hon bara låta honom hålla henne så ett litet tag till innan hon stoppade honom. Hon har trots allt inte gjort något som kan räknas som otrohet, tänkte hon.

Medan hon stod och resonerade med sina tankar kände hon något hårt som tryckte mot hennes rumpa. Detta något blev hårdare och hårdare för varje sekund. Jakob hade tryckt sitt stånd mot hennes skinkor och hon kunde tydligt känna hans stora kuk genom kjolen. Johanna kunde inte förneka det längre; hon var kåt. Oavsett om det var alkoholens fel eller vad det var så spelade det ingen roll längre. Faktumet kvarstod, Jakob och hans hårda kuk mot hennes rumpa gjorde henne kåtare och kåtare. Kontrollen hon hade över sig själv var som bortblåst, likaså tankarna på hennes man och barn som låg hemma och sov.

Johanna började trycka tillbaka lite mot Jakob med sin rumpa och snart rörde hon den upp och ner över hans stånd i takt till musiken. Snart kände hon Jakobs andra hand på framsidan av sitt högra lår. Han lirkade in handen innanför kjolen och lät fingrarna glida lätt förbi utanpå hennes trosor innan han tog ut handen igen.

Plötsligt hörde de röster i rummet bredvid och snabbt särade de på sig och ställde sig vid väggen som om de bara pratade med varandra. Rösterna tillhörde två kollegor som kom in i rummet.

– Där är du ju Johanna! Vi tänkte dra oss hemåt nu. Åker du 7:ans buss till centralen eller?,
– Nej, jag tar 13 hela vägen hem, det är snabbast för mig.,

Johanna kikade mot klockan och insåg att den var kvart i ett. Herregud vad tiden rann iväg, tänkte hon. Sista bussen hem gick 01:50, den var hon tvungen att ta.

Kollegorna tackade för sig en och en och till slut var det var det bara Johanna kvar. Hon och Jakob stod kvar i hallen medan musiken fortfarande hördes från rummet intill. Även om det var 45 minuter tills bussen gick så insåg Johanna att det ändå kanske var läge att gå hem medan hon fortfarande inte gått allt för långt över gränsen för vad man får göra som gift.

– Jag… tror jag ska gå också. Men tack för den här kvällen, det var… trevligt,
– Vänta lite, sade Jakob och gick ut i köket. Han kom tillbaka med två glas bubbel.
– Vi måste ju skåla en sista gång!,
– Haha, jaja säger du det så,

Johanna var lättad trots allt, hon hade varit lite rädd att stämningen skulle vara konstig men Jakob var precis som han varit tidigare på kvällen. De skålade och Johanna svepte hela glaset på en gång och log mot Jakob. Hon vände sig om för att gå mot dörren när han plötsligt kramade henne bakifrån.

– Jag tyckte det var mysigt att dansa med dig idag, viskade han.

Johanna kände genast hur alla känslorna från när de dansade kom tillbaka och det pirrade till på både det ena och det andra stället.

– Jag… jag tyckte också det var trevligt, sade hon.

Ännu en gång kände hon Jakobs stora stånd mot sin rumpa. Hans högra hand började långsamt smeka henne på bröstet innan den började knäppa upp hennes skjortknappar. Johanna gjorde inget motstånd, utan lät det bara ske. När han fick in handen under skjortan och klämde på hennes bröst utanpå BH:n kunde Johanna inte låta bli att stöna lite. Hon lät sin hand glida ner mellan hennes rumpa och Jakob och tog ett grepp kring Jakobs kuks genom hans byxor. Jakob stönade högt och känslan av att kunna ge en man njutning på det här sättet gav henne ett rus genom kroppen.

Med ryggen fortsatt vänd mot Jakob så vände hon sitt huvud om och mötte hans blick. Deras läppar närmade sig varandra och Johanna blundade precis innan de möttes i en tungkyss. En kyss som snabbt blev mer och mer intensiv. Hon vände sig helt om mot Jakob och lade armarna kring hans hals medan de kysstes. Hans händer letade sig ner över hennes rumpa och han tog ett rejält grepp om den vilket gjorde att Johanna gnydde lite av upphetsning. De fortsatte kyssas medan Johanna lät sin hand återigen glida mellan dem och greppa tag om Jakobs stånd.

Hon började runka hans kuk långsamt utanpå byxorna och hon kunde höra på Jakobs andning mellan kyssarna hur mycket han tyckte om det. Hans händer hade nu letat sig in under hennes kjol och strumpbyxor och låg utanpå hennes skinkor med trosorna som enda skydd mot huden. Fingrarna letade sig längre ner på hennes rumpa och ganska snart kände hon hur han tryckte två fingrar mot hennes fitta utanpå tyget vilket fick henne att flämta till. Hon svarade med att runka honom snabbare vilket fick honom att trycka ännu hårdare med fingrarna.

– Du gör mig så vansinnigt kåt, Johanna, sade Jakob mellan två kyssar.
– Detta är så fel, jag är ju gift…, svarade hon.
– Detta blir vår hemlighet, sade han och drog sakta händerna från hennes rumpa. Han tog hennes hand och ledde med henne in i sovrummet och satte henne på sängkanten.

– Sista chansen att stoppa detta, hann hon tänka innan Jakob återigen kysste henne. Hon lade sig instinktivt ner på rygg medan de kysstes vilt samtidigt som Jakob knäppte upp den sista knappen på hennes skjorta och förflyttade sina läppar ner mot hennes bröst. Johanna lät det ske utan att göra motstånd och för att Jakob skulle få bättre tillgång till hennes bröst så hjälpte hon till att knäppa upp BH:n. Johanna var väldigt känslig kring bröstvårtorna och när han kysste henne kring dem så stönade hon högt av beröringen.

– Åhhh, ja!,

Jakob fortsatte kyssa henne längre och längre ner på kroppen tills han kom ner till hennes kjol. Han förde upp kjolen en bit och smekte upp för hennes stayups. När kanten kom och han nuddade hennes nakna hud ryckte hon till. Han tog ett grepp kring hennes trosor och de  åkte med en snabb rörelse. Snart så var Jakob väldigt nära hennes rakade fitta med sitt ansikte. Hon kunde känna hans varma andedräkt mot hennes kön och det gjorde henne vansinnigt kåt.

– Kom igen då… slicka min fitta någon gång, hörde hon sig själv säga.

Hon brukade aldrig prata så snuskigt med sin man och hon visste inte var det kom från. Men om sanningen skulle fram hade hon nog aldrig varit så kåt tidigare. Det förbjudna i att vara med en  annan man gjorde att hon kände en vansinnigt stark upphetsning. Till slut lydde Jakob hennes uppmaning och började långsamt slicka henne. Känslan var underbar och hörde sig själv stöna högre än tidigare.

– Åhhhhh, ja precis där! Fortsätt slicka min fitta, sade hon och tog tag om hans huvud med båda händerna som om hon försökte få honom att slicka hårdare.

Hon låg där alldeles naken, förutom hennes kjol som hade glidit upp över midjan och hennes högklackade pumps som hängde högt över Jacobs huvud, och lät en annan man slicka henne. Att detta skulle hända fanns inte i hennes värld för ett par timmar sen men just i den här stunden fanns det inget annat ställe hon kunde tänka sig att vara på.

Jakob slickade och sög på hennes klitoris och när han kände att hon gillade vad han gjorde så ökade han tempot. Johanna kunde känna orgasmen närma sig och hon kunde nästan inte ligga still. Jakobs tunga träffade precis rätt och till slut kunde hon inte hålla tillbaka den längre. Hon tryckte hans huvud än djupare med båda sina händer och lät orgasmen komma.

– Åhhh, jag kommer, jag kommer! Ahhh, jag kommer… sluta fan inte… Jag kooooommer.

Hon blundade och hennes kropp skakade medan orgasmen pågick och Jakob sänkte tempot i sitt slickande. Hon visste knappt var hon var, det enda som betydde något var att hon fått den skönaste orgasmen på väldigt många år.

– Gud vad bra du var på det där!, sade hon och satte sig upp.
– Hehe, tack så mycket, sade Jakob nöjt.
– Men du kan ju inte sitta där påklädd när jag knappt har något på mig!, sade Johanna och drog av honom tröjan.

Hon studerade hans överkropp och insåg att det var mycket sexigare än hon först hade trott. Jakobs muskler var väldefinierade och man kunde till och med se tydliga magrutor. Hon drog händerna över hans bröst och började känna hur den pirriga känslan återkom.

– Nöjd nu?, frågan han.
– Inte riktigt ännu, sade hon och puttade ner honom så han blev sittande på sängkanten.

Hon ställde sig upp och drog av honom byxorna innan hon satte sig på knä framför honom. Nu skulle hon åtgärda tjänsten tänkte hon och började smeka hans kuk utanpå kalsongtyget. Den var redan stenhård Jakob stönade högt när hon tog på den. Kalsongerna var lite lösa så hon kunde greppa tag om den utanpå tyget och runka den lite.

– Nä nu vill jag se paketet i dess helhet, sade hon och drog ner kalsongerna på honom.  Ut for den. Stenhård. Hans kuk var stor, mycket större än hennes mans. Hon greppade tag om den och började runka den i ett lite snabbare tempo än tidigare.

– Mmmmm, så skönt, flämtade Jakob.
– Tycker du om när jag tar på dig så här?, frågade Johanna och skrattade.
– Så klart jag gör!,
– Tycker du om det här då?, frågade hon och tog hans kuk i sin mun.

Johanna sög flitigt på Jakobs kuk och han stönade så högt att Johanna var säker på att det hördes ut på gatan. Att hon kunde lyckas få honom att njuta så mycket gjorde henne både stolt och oerhört kåt. Hon började suga ännu snabbare och försökte samtidigt få in så mycket av kuken som möjligt i munnen. Efter ett par försök lyckades hon få in kuken i munnen så att den gick ner i halsen på henne.

– Åhhhhhh!, lät det från Jakob när hon hade den som djupast och hon märkte att han snart skulle komma om hon inte slutade.
– Nä du, nu vill jag ha den här pålen på ett helt annat ställe innan du sprutar, sa hon och knuffade ner Jakob på rygg.

Johanna hade nu helt tagit kommandot över sexet, och om hon möjligen kunde skylla den här otroheten på passivitet tidigare så var det tvivelaktiga argumentet nu utraderat.

Hon gränslade över Jakob och förde hans kuk mot hennes fitta men stannade precis utanför öppningen. Hon tittade honom djupt i ögonen samtidigt som hon långsamt sjönk ner och lät den fylla upp henne totalt. Det var så skönt att hon nästan höll på att komma på en gång, men så snabbt ville hon inte ha hennes andra orgasm. Hon satt stilla i den här ställningen ett litet tag för att andas ut innan hon långsamt började rida honom. Känslan var ofattbar och hon kunde se i Jakobs ögon att han tyckte det var minst lika skönt.

Jakob greppade tag om hennes rumpa med båda händerna för att hjälpa henne i rörelserna och kunde inte låta bli att daska till hennes skinkor en gång, vilket fick Johanna att göra ett flickaktigt – ih,-ljud som hon skulle skämts över i alla andra sammanhang. Hon fortsatte ridandet och det var så skönt att hon inte riktigt visste var hon skulle bli av. Men samtidigt kände hon att hon precis passerat den sista otrohetsgränsen. Nu hade hon en annan mans kuk inuti sig och det fanns inga ursäkter till hennes beteende.

– Fyfan vad sexig du är Johanna! Jag vill knulla med dig varje dag!, sade han.
– Mmmmmm, var det enda hon fick fram till svar.

Johanna började rida snabbare och snabbare och kunde se på Jakob att han kämpade för att inte komma. Hennes avsugning hade troligtvis varit lite för bra, men hon kände själv att orgasmen var nära och kunde inte sluta. Kuken gled så skönt i hennes fitta och träffade precis rätt.

– Snälla… du måste… sakta ner… annars sprutar jag i dig…, flämtade Jakob.
– Nej, du får inte komma ännu, svarade Johanna utan att lugna ner tempot.

Jakob fick bita i medan Johanna red honom hårdare och hårdare. Hon kände att orgasmen skulle komma när som helst. Hon klöste fast naglarna i bröstet på honom och ökade tempot.

– Ah, snälla Johanna… du.. måste… sluta… innan jag… kommer, försökte Jakob ännu en gång medan han fysiskt försökte lugna ner henne genom att hålla i hennes midja.

Johanna ville inte att Jakob skulle komma i henne, dels eftersom hon ville att han skulle förbli hård tills hon kommit och dels för att hon inte åt p-piller. Till slut lyckades Johanna sakta ner och stanna sina rörelser. Hon sjönk ner över honom med huvudet vid sidan om honom, fortfarande med hans bultande kuk inuti sig.

– Jäklar Johanna, du är ju helt vild!, sade Jakob.
– För…låt…, flåsade hon fram mellan andetagen.
– Nej, jag älskar det! Jag älskar hur du knullar skiten ur mig!,

Detta fick Johanna att börja fnissa högt och hon lyfte på huvudet och tittade på Jakob. Hon drog ena handen över hans kind och kysste honom. Jakob kysste tillbaka och kyssarna blev snabbt mer och mer intensiva. Jakob började sakta röra sina höfter igen och Johanna var inte sen med att svara. Hans pulserande kuk rörde sig snabbare och snabbare i hennes fitta medan de hånglade.

– Knulla mig fortare, Jakob, befall hon honom.

Då tog han ett bastant grepp om hennes rumpa med båda händerna för att hålla henne stilla medan började knulla henne hårt underifrån. Ljudet av hur huden smackade när han stötte in i henne ekade i hela byggnaden och Johanna svarade varje stöt med ett högljutt gnyende. Återigen började orgasmen byggas upp och hon kände att den väldigt snart var där om han bara fortsatte. Tanken över att få komma av Jakobs jättekuk i sig gjorde henne ännu kåtare. Men då Jakob var nära sin gräns saktade han ganska snart ner tempot igen.

– Jag måste… vila lite bara… du är alldeles för sexig, sade han.

Johanna var inte på humör för att vila något mera, hon ville verkligen inte låta den här orgasmchansen passera. Hon satte sig upp lite och började stöta ner mot hans kuk i ett ännu högre tempo än tidigare och det smackande ljudet blev än högre.

– Åh gud, slutar du inte nu så kommer jag i dig, sade Jakob.

Johanna lyssnade inte, hon var bara fokuserad på den råa njutningen och målet i att få komma. Det kändes som att hon hade byggt upp den här orgasmen i en evighet

– Johanna, du-, försökte Jakob men blev snabbt tystad av att Johanna böjde sig fram och kysste honom vilt. Hon knullade honom hårdare och hårdare och ganska snart kände hon hur Jakob grep tag i hennes rumpa.

– Mmmff… Ahhhhhhåhhhhhhh guuuuud!, stönade han medan hon red honom hårt.. Hon var jättenära sin orgasm.

– Johanna jag-, sade Jakob men blev ännu en gång tystad.
– Bara lite till, Jakob! Håll din kuk hård några sekunder till, jag är så nära!,
– Men jag-, sade han innan Johanna tryckte sin hand över hans mun för att tysta honom.

Hon kände att orgasmen kom och gjorde ett par sista hårda stötar ner på Jakobs kuk. Den sista stöten fick henne över gränsen.

– Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ja! Jag kommer!, skrek hon medan hennes kropp stelnade till och det sköna känslan av orgasmen spred sig i hennes kropp. Den varade i säkert en halvminut innan hon sjönk ner över honom, nöjd med vad hon åstadkommit.

Jacob var snabbt över henne. Han satte sig en bit upp på hennes bröstkorg så den enorma kuken la sig mellan hennes bröst. Åh så porrigt. Sakta började han dra den fram och tillbaka och instinktivt pressade Johanna ihop sina bröst om den stora kuken.

– Spruta på mig då, Jacob. Spruta på din lilla knulldocka. Jag vet att du vill…

Det ville han. Han tog tag i kuken och runkade sakta. Satsen kom direkt. Den träffade Johanna rakt över munnen. Näsan. Ögonen. Pannan och upp över håret. Herregud som han sprutade.  Johanna gapade lite och fick två sköna strålar rakt i munnen.

Jacobs kuk lugnade sig lite och han drog ollonet mot hennes läppar.

Han rullade över på sidan av henne och pustade ut. De låg stilla ett tag och bara tittade på varandra. Verkligen började återvända till Johanna och hon hoppade ner på golvet för att leta upp sin mobil.

– Helvete! Jag skulle ju med sista bussen, sade hon.

Hon tittade på sin mobil och insåg att sista bussen hade gått för en timme sedan.

– Fan också… vad gör jag nu? Vad ska min man tro när jag inte kommer hem?, sade hon.
– Du kan sova här inatt, sade Jakob och ställde sig upp. Vi kommer nog på nåt imorgon.,

Hon vände sig om för att säga något till Jakob när hon såg att han stod där med ett nytt jättestånd.

– Dessutom… så vill jag ha dig igen., sade han.

Innan Johanna hann reagera så gick Jakob fram till henne och lyfte upp henne i luften och satte henne mot sin midja så att hon fick lägga benen i kors kring hans rygg. Han höll henne med båda händerna på hennes skinkor så att hon inte rörde varken sängen eller marken. Johanna lade armarna kring hans axlar för att hjälpa honom hålla balansen och förbluffades över hur stark han var som kunde hålla henne såhär. Han sänkte sakta ner henne över sin kuk och hon kände hur den återigen fyllde henne. Den här gången ville Jakob ta kommandot och detta gjorde Johanna oerhört kåt. Hon glömde genast bort både bussen och äktenskapet.

Sperman från första satsen rann över hennes ansikte. Ner över halsen och hennes bröst och Johanna blev om möjligt ännu kåtare av det. Jakob tog ett rejält grepp om hennes midja och började knulla henne återigen. I varje tag så lyfte han upp henne lite och drog henne hårt tillbaka ner över sin kuk. Johanna hade inte förstått hur stark han var tidigare och hon älskade att han tog henne på det här sättet.

– Mmmm åhh, knulla mig hårdare!, gnydde hon.

Jakob tog ett par steg framåt och tryckte upp henne mot väggen för att kunna använda ännu mer kraft i varje rörelse. Att bli så brutalt tagen av denna hingst gjorde gjorde att Johanna kände sig enormt berusad av kåthet.

– Åh gud! Åh gud! Åh gud! Du är så stark, sade hon.

Jakob grymtade något och ökade tempot, uppenbart stärkt av hennes uppmuntrande ord.

– Mmmmm, du är så mycket bättre än min man på att knulla, slank det plötsligt ur henne och även om hon fick lite dåligt samvete över vad hon sagt så gjorde det henne ännu mer upphetsad. Hon ville inte längre glömma bort att hon var otrogen längre. Hon tände på att vara otrogen, det gjorde henne galet kåt!

Johanna hade aldrig varit så här kåt innan, och hon kände att det inte fanns några hämningar kvar längre. Hon ville säga mer förbjudna saker.

– Kom igen då, knulla mig som den lilla slyna jag är, sade hon.

Jakob trodde knappt sina öron. Att hans kollega, som hade både man och barn, kunde prata så snuskigt. Till slut var han tvungen att sätta ner henne på sängen. Han satte henne på alla fyra och ställde sig på knä bakom henne och tryckte in sin kuk i henne igen. Johanna älskade den här ställningen och började stöna jättehögt för att visa sin uppskattning.

– Gillar du det här?, frågade han medan han fortsatte stöta in i henne bakifrån.
– Klart jag gör!, sade hon och slängde en blick bakåt.
– Jag visste inte att du var så kinky, Johanna, sade han och gav henne samtidigt en rejäl dask på skinkan.
– Mmmmm, smiska mig hårdare!,

Jakob smiskade henne igen, och den här gången tog han i så att det sved till rejält. Hon älskade den hårda behandlingen. Jakob var inte sen med att förstå vad Johanna gick igång på och greppade tag i hennes hår. Han drog i håret så att hennes ansikte var vänt mot taket och pumpade henne ännu hårdare bakifrån. Johanna kände hur orgasmen närmade sig igen.

– Åh gud vad skönt. Fortsätt knulla mig precis såhär, sade hon.
– Gillar du hur min kuk känns i dig?,
– Ja, jag kommer närsomhelst, sluta inte!,
– Är du min lilla knulldocka?,
– Mmmm, ja,
– Säg det då,
– Jag är… åh gud… jag är din lilla slyna… din knulldocka!, sade hon och kände hur orgasmen kom. Ahhhhh, jag kommer!

Hon kom så hårt att hon fick bita i kudden som hon hade under sig. Hennes kropp skakade och Jakob fortsatte stöta sin långa kuk in och ut ur hennes fitta.

Han var också nära och innan Johannas orgasm hade hunnit ebba ut sprutade Jakob rakt upp i hennes sugande oskyddade fitta. Sprut efter sprut forsade ur honom och fyllde hennes underbara fitta. Hans händer borrade sig ännu djupare ner i hennes skinkor medan han stönade ut sin orgasm.

Hon kunde känna hur flera satser avlossades inuti henne och det gjorde henne ännu kåtare. Hon hade helt slagit bort tanken om vad som skulle hända om hon blev gravid. Snarare älskade hon på att han kom i henne, det var ännu otrohetsgräns som hon hade passerat.

De lade sig ner i sängen igen och pustade ut. Johanna lade sig på sidan och försökte få ordning på alla tankar hon hade i huvudet. Jakob lade sig bredvid och höll om henne. Ett lugn föll över henne när Jakobs armar omfamnade henne och efter en stund somnade de tillsammans.

– Måste vi sova om jag stannar, frågade hon.

Det finns inga Kommentarer än

Skriv en kommentar

Föregående Inlägg

Flickan i grannstugan

Nästa Inlägg

Äkta massage